[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#bajumelayubabymalaysia

538 posts

TOP POSTS

Baju Melayu Rompers MyComel Aydeen

Cotton t-shirt lembut

Material: Cotton t-shirt lembut. Sangat selesa untuk aqiqah, kenduri, perayaan dan pelbagai majlis.

Size: 0-3m, 3-6m, 6-12m

Harga: RM39
Postage : RM7 (Smnjg)/RM10 (Sbh/Srwk)

Whatsapp : 0124292364 ✔ menggunakan material cotton t-shirt lembut yang tahan lasak dan selesa utk bayi dan lebih lembut selepas di basuh
✔ tangan tiga suku yang sesuai dengan cuaca di Malaysia yang panas. Panjang seluar bawah lutut membolehkan bayi yang lasak merangkak tidak mencederakan lutut
✔ design poket yang exclusive dan dijahit cantik bagi menampakkan seri baju melayu
✔ sesuai untuk aqiqah, kenduri, hari raya dan sebarang majlis
 #bajumelayubabymalaysia #bajumelayubaby #bajumelayubudak #bajumelayukanakkanak #bajumelayukanak #bajumelayubabyboy #bajumelayubabyboymalaysia #bajumelayubayi #bajumelayu2017 #bajumelayubabyboy #sayajualonline #barangbaby  #kidsfashionmalaysia #bajumelayucotton #romperbajumelayu #romperbajumelayubayi #rompersbajumelayubaby #rompersbajumelayu

Baju Melayu Rompers MyComel Aydeen

Cotton t-shirt lembut

Material: Cotton t-shirt lembut. Sangat selesa untuk aqiqah, kenduri, perayaan dan pelbagai majlis.

Size: 0-3m, 3-6m, 6-12m

Harga: RM39
Postage : RM7 (Smnjg)/RM10 (Sbh/Srwk)

Whatsapp : 0124292364 ✔ menggunakan material cotton t-shirt lembut yang tahan lasak dan selesa utk bayi dan lebih lembut selepas di basuh
✔ tangan tiga suku yang sesuai dengan cuaca di Malaysia yang panas. Panjang seluar bawah lutut membolehkan bayi yang lasak merangkak tidak mencederakan lutut
✔ design poket yang exclusive dan dijahit cantik bagi menampakkan seri baju melayu
✔ sesuai untuk aqiqah, kenduri, hari raya dan sebarang majlis
 #bajumelayubabymalaysia #bajumelayubaby #bajumelayubudak #bajumelayukanakkanak #bajumelayukanak #bajumelayubabyboy #bajumelayubabyboymalaysia #bajumelayubayi #bajumelayu2017 #bajumelayubabyboy #sayajualonline #barangbaby  #kidsfashionmalaysia #bajumelayucotton #romperbajumelayu #romperbajumelayubayi #rompersbajumelayubaby #rompersbajumelayu

Baju Melayu Rompers MyComel Aydeen

Cotton t-shirt lembut

Material: Cotton t-shirt lembut. Sangat selesa untuk aqiqah, kenduri, perayaan dan pelbagai majlis.

Size: 0-3m, 3-6m, 6-12m

Harga: RM39
Postage : RM7 (Smnjg)/RM10 (Sbh/Srwk)

Whatsapp : 0124292364 ✔ menggunakan material cotton t-shirt lembut yang tahan lasak dan selesa utk bayi dan lebih lembut selepas di basuh
✔ tangan tiga suku yang sesuai dengan cuaca di Malaysia yang panas. Panjang seluar bawah lutut membolehkan bayi yang lasak merangkak tidak mencederakan lutut
✔ design poket yang exclusive dan dijahit cantik bagi menampakkan seri baju melayu
✔ sesuai untuk aqiqah, kenduri, hari raya dan sebarang majlis
 #bajumelayubabymalaysia #bajumelayubaby #bajumelayubudak #bajumelayukanakkanak #bajumelayukanak #bajumelayubabyboy #bajumelayubabyboymalaysia #bajumelayubayi #bajumelayu2017 #bajumelayubabyboy #sayajualonline #barangbaby  #kidsfashionmalaysia #bajumelayucotton #romperbajumelayu #romperbajumelayubayi #rompersbajumelayubaby #rompersbajumelayu

BAJU MELAYU ROMPER kami dah HAMPIR SOLD OUT‼🔥 Available Size; 🍏Mint Green: 3~6M, 6~9M & 9~12M
🖤Black: 3~6M, 6~9M & 9~12M
🦋Baby Blue: 3~6M, 6~9M & 9~12M
🌼Light Yellow: 3~6M, 6~9M & 9~12M
🌲Emerald Green: 6~9M & 9~12M
🍇Standard Purple: 6~9M & 9~12M
☔Lavender Purple: 6~9M 💙Royal Blue: 9~12M ⚠Standard Cutting

Material High Quality Cotton 👍🏻
🍄RM39 Exclude Postage
🍄Postage RM8 SM // RM11 SS

Ready Stock❗❗Limited Stock❗❗ Direct whatsapp 01120994282

www.wasap.my/601120994282

#bajumelayurompers #bajumelayubabymalaysia #bajumelayumurah #bajukurungbaby #bajumelayubabymurah

Baju Melayu Rompers MyComel Aydeen

Cotton t-shirt lembut

Material: Cotton t-shirt lembut. Sangat selesa untuk aqiqah, kenduri, perayaan dan pelbagai majlis.

Size: 0-3m, 3-6m, 6-12m

Harga: RM39
Postage : RM7 (Smnjg)/RM10 (Sbh/Srwk)

Whatsapp : 0124292364 ✔ menggunakan material cotton t-shirt lembut yang tahan lasak dan selesa utk bayi dan lebih lembut selepas di basuh
✔ tangan tiga suku yang sesuai dengan cuaca di Malaysia yang panas. Panjang seluar bawah lutut membolehkan bayi yang lasak merangkak tidak mencederakan lutut
✔ design poket yang exclusive dan dijahit cantik bagi menampakkan seri baju melayu
✔ sesuai untuk aqiqah, kenduri, hari raya dan sebarang majlis
 #bajumelayubabymalaysia #bajumelayubaby #bajumelayubudak #bajumelayukanakkanak #bajumelayukanak #bajumelayubabyboy #bajumelayubabyboymalaysia #bajumelayubayi #bajumelayu2017 #bajumelayubabyboy #sayajualonline #barangbaby  #kidsfashionmalaysia #bajumelayucotton #romperbajumelayu #romperbajumelayubayi #rompersbajumelayubaby #rompersbajumelayu

COMBO SET!!! Baju Melayu Rompers MyComel Aydeen + KOPIAH + KASUT

Material Baju : Cotton t-shirt lembut. Sangat selesa untuk aqiqah, kenduri, perayaan dan pelbagai majlis.

Size: 0-3m, 3-6m, 6-12m

Harga Combo Set : RM65
Postage : RM7 (Smnjg)/RM10 (Sbh/Srwk)

Whatsapp : 0124292364 ✔ menggunakan material cotton t-shirt lembut yang tahan lasak dan selesa utk bayi dan lebih lembut selepas di basuh
✔ tangan tiga suku yang sesuai dengan cuaca di Malaysia yang panas. Panjang seluar bawah lutut membolehkan bayi yang lasak merangkak tidak mencederakan lutut
✔ design poket yang exclusive dan dijahit cantik bagi menampakkan seri baju melayu
✔ sesuai untuk aqiqah, kenduri, hari raya dan sebarang majlis
 #bajumelayubabymalaysia #bajumelayubaby #bajumelayubudak #bajumelayukanakkanak #bajumelayukanak #bajumelayubabyboy #bajumelayubabyboymalaysia #bajumelayubayi #bajumelayu2017 #bajumelayubabyboy #sayajualonline #barangbaby  #kidsfashionmalaysia #bajumelayucotton #romperbajumelayu #romperbajumelayubayi #rompersbajumelayubaby #rompersbajumelayu

Baju Melayu Rompers MyComel Aydeen

Cotton t-shirt lembut

Material: Cotton t-shirt lembut. Sangat selesa untuk aqiqah, kenduri, perayaan dan pelbagai majlis.

Size: 0-3m, 3-6m, 6-12m

Harga: RM39
Postage : RM7 (Smnjg)/RM10 (Sbh/Srwk)

Whatsapp : 0124292364 ✔ menggunakan material cotton t-shirt lembut yang tahan lasak dan selesa utk bayi dan lebih lembut selepas di basuh
✔ tangan tiga suku yang sesuai dengan cuaca di Malaysia yang panas. Panjang seluar bawah lutut membolehkan bayi yang lasak merangkak tidak mencederakan lutut
✔ design poket yang exclusive dan dijahit cantik bagi menampakkan seri baju melayu
✔ sesuai untuk aqiqah, kenduri, hari raya dan sebarang majlis
 #bajumelayubabymalaysia #bajumelayubaby #bajumelayubudak #bajumelayukanakkanak #bajumelayukanak #bajumelayubabyboy #bajumelayubabyboymalaysia #bajumelayubayi #bajumelayu2017 #bajumelayubabyboy #sayajualonline #barangbaby  #kidsfashionmalaysia #bajumelayucotton #romperbajumelayu #romperbajumelayubayi #rompersbajumelayubaby #rompersbajumelayu

Bissmillahirahmanirahim ,
Assalamualaikum 😊__________________________________________________________________________________________________________🎗INGIN TAMPIL BERGAYA DI HARI RAYA ?? 🎗INGINKAN BAJU RAYA YANG SEDONDON BERSAMA KELUARGA YANG TERSAYANG PADA TAHUN INII😉 ??? .
.
😱TIDAK TAHU NAK BELI DENGAN SIAPA ?? .
.
😱SUSAH NAK CARI SAIZ BAJU ?? .
.
🙋‍♂️TIDAK PERLU BERSUSAH PAYAH KUSUTKAN FIKIRAN ANDA😎 .. .
.
🙋‍♂️KERANA .. KAMI MENYEDIAKAN BAJU MELAYU DAN SAMPING DENGAN PELBAGAI SAIZ & BERBAGAI WARNA YANG SANGAT MENARIK & EKSKLUSIF👍 .
.
🎗BERMULA DARI SAIZ BAYI HINGGA DEWASA (S-4XL) .
.
Terdapat 2 Jenis Kolar Baju Melayu dengan kami:
.
🙋‍♂️Dewasa,Remaja & Kanak-kanak
•Baju melayu leher Cekak Musang (BERKOLAR)
•Baju melayu leher Teluk Belangga ( Leher Baju Kurung )
.
👼Baby
• Baju melayu Leher Teluk Belanga Sahaja.
.
.
‼️‼️‼️‼️‼️TERKINI DI PASARAN ‼️ ‼️‼️‼️ 😉 JANGAN RISAU KAMI MEMBERIKAN HARGA KASIH SAYANG & YANG PALING PENTING MURAH DAN BERPATUTAN👌 .
‼️(RMXX)‼️(RMXX)‼️(RMXX)‼️‼️
.
.
👕Berasaskan Kain PEARL SKIN iaitu ..
FABRIK YANG TIDAK RENYUK , LEMBUT & MUDAH DI IRON. Sekali gosok terus lembut dan licin . JIMAT MASA👌Tidak perlu digosok berkali-kali. 👕QUALITY DIJAMIN👍👍👍👍👍
.
.
📞Sebarang Pertanyaan Sila ➡️DM @ Whatsapp Saya Untuk Baju Melayu Yang Murah -01125537773- 📞 Whatsapp for fast dealing -01125537773-__________________________________________________________________________________________________________"Kegembiraan Anda ,Kebahagiaan Kami"

_Mencari Rezeki Untuk Sepasang Baju Raya👌
.
.
Assalamualaikum 😊. .
#eksklusifdanbergaya #bajumelayupearlskin #bajumelayukanakkanak #bajumurah #bajumeletop #bajumelayusampin #salamaidilfitri #bajumelayutradisional
#bajumelayumurah #bajumelayubabymalaysia #bajumelayumalaysiamurah #bajumelayulelaki #bajumelayusedondon #bajumelayucekakmusang #bajumelayutelukbelanga #igers #bajumelayusedondon #bajumelayuselesa #fashionterkini2017 #sampinbajumelayu #Salamlebaran #instagrams #eksklusif #bajumelayudewasa #bajumelayusegak #jualanhariraya #murahmurah

MOST RECENT

BAJU MELAYU ROMPER kami dah HAMPIR SOLD OUT‼🔥 Available Size; 🍏Mint Green: 3~6M, 6~9M & 9~12M
🖤Black: 3~6M, 6~9M & 9~12M
🌼Light Yellow: 3~6M, 6~9M & 9~12M 🦋Baby Blue: 6~9M & 9~12M
🌲Emerald Green: 6~9M & 9~12M
🍇Standard Purple: 6~9M & 9~12M ☔Lavender Purple: 6~9M 💙Royal Blue: 9~12M ⚠Standard Cutting

Material High Quality Cotton 👍🏻
#RM39 Exclude Postage
# + Postage RM8 SM // RM11 SS

Ukuran;

3~6M;

Bahu: 19.5cm
Labuh tgn: 19cm
Labuh romper dari bahu ke cawat: 37cm
Labuh romper dari bahu ke hujung seluar: 47.5cm
Lebar pergelangan tangan: 15cm
Lebar kaki: 20cm

6~9M;

Bahu: 21cm
Labuh tgn: 21cm
Labuh romper dari bahu ke cawat: 41.5cm
Labuh romper dari bahu ke hujung seluar: 53cm
Lebar pergelangan tangan: 18cm
Lebar kaki: 22cm

9~12M;

Bahu: 23cm
Labuh tgn: 21.5cm
Labuh romper dari bahu ke cawat: 43cm
Labuh romper dari bahu ke hujung seluar: 55.5cm
Lebar pergelangan tangan: 19cm
Lebar kaki: 23cm

Ready Stock❗❗Limited Stock❗❗ Direct whatsapp 01120994282

www.wasap.my/601120994282
#bajumelayubabymalaysia #bajumelayumurah #bajumelayubabyrompers
#bajumelayurompers

BAJU MELAYU ROMPER kami dah HAMPIR SOLD OUT‼🔥 Available Size; 🍏Mint Green: 3~6M, 6~9M & 9~12M
🖤Black: 3~6M, 6~9M & 9~12M
🦋Baby Blue: 3~6M, 6~9M & 9~12M
🌼Light Yellow: 3~6M, 6~9M & 9~12M
🌲Emerald Green: 6~9M & 9~12M
🍇Standard Purple: 6~9M & 9~12M
☔Lavender Purple: 6~9M 💙Royal Blue: 9~12M ⚠Standard Cutting

Material High Quality Cotton 👍🏻
🍄RM39 Exclude Postage
🍄Postage RM8 SM // RM11 SS

Ready Stock❗❗Limited Stock❗❗ Direct whatsapp 01120994282

www.wasap.my/601120994282

#bajumelayurompers #bajumelayubabymalaysia #bajumelayumurah #bajukurungbaby #bajumelayubabymurah

Feedback feedback❗❗
Wow, laku keras baju melayu baby nih.. cantik2 baby2 nih pakai.. Material terbaik,x panas n selesa.. 😍😍😍
Tinggal 3 warna je tau.. yg penting murah n tgh offer sekarang.. 1 pasang RM28
2 Pasang RM50

#bajumelayubaby #bajumelayubabymurah #bajumelayubabymalaysia #bajumelayubabycantik

MYCOMEL ADAM JUBAH T-SHIRT

Jubah Adam direka khas daripada cotton t-shirt yang lembut menjadikannya sangat selesa untuk aqiqah,kenduri, perayaan,membawa anak ke masjid dan pelbagai majlis.

Material: Cotton T-shirt Lembut. Kain tak panas & selesa dipakai.
Size: S (0-6m), M (6-12m), L (1-2y), XL (2-3y), XXL (3-4y)

Harga: RM45
Postage : RM7 (Smnjg)/RM10 (Sbh/Srwk)

Whatsapp : 0124292364 #bajumelayubabymalaysia #bajumelayubaby #bajumelayubudak #bajumelayukanakkanak #bajumelayukanak #bajumelayubabyboy #bajumelayubabyboymalaysia #bajumelayubayi #bajuraya2017 #raya2017 #bajumelayu2017 #bajuraya2017 #bajurayabudak2017 #bajumelayubabyboy #raya2017collection #bajurayaanak2017
#bajukanakkanak #bajurayakanakkanak #bajurayabudak  #bajurayababy #jubahbaby #jubahbayi #jubahkanakkanak #jubahbudak
#sayajualonline #barangbaby
#kidsfashionmalaysia  #bajurayaterkini #bajurayaanak  #bajurayacotton #bajumelayucotton #romperbajumelayu

MYCOMEL ADAM JUBAH T-SHIRT

Jubah Adam direka khas daripada cotton t-shirt yang lembut menjadikannya sangat selesa untuk aqiqah,kenduri, perayaan,membawa anak ke masjid dan pelbagai majlis.

Material: Cotton T-shirt Lembut. Kain tak panas & selesa di pakai.
Size: S (0-6m), M (6-12m), L (1-2y), XL (2-3y), XXL (3-4y)

Harga: RM45
Postage : RM7 (Smnjg)/RM10 (Sbh/Srwk)

Whatsapp : 0124292364  #bajumelayubabymalaysia #bajumelayubaby #bajumelayubudak #bajumelayukanakkanak #bajumelayukanak #bajumelayubabyboy #bajumelayubabyboymalaysia #bajumelayubayi #bajuraya2017 #raya2017 #bajumelayu2017 #bajuraya2017 #bajurayabudak2017 #bajumelayubabyboy #raya2017collection #bajurayaanak2017
#bajukanakkanak #bajurayakanakkanak #bajurayabudak  #bajurayababy #jubahbaby #jubahbayi #jubahkanakkanak #jubahbudak
#sayajualonline #barangbaby
#kidsfashionmalaysia  #bajurayaterkini #bajurayaanak  #bajurayacotton #bajumelayucotton #romperbajumelayu

MashaAllah segak betul baby boy pakai baju melayu rompers ni!

Siap pulak dengan sampin siap jahit takde nak risau senget ke tercabut ke terbukak ke.. Material pulak semua cotton serap peluh!
Takyah banyak cerita la, terus pm kami!

Size 6-9 month ✔

Harga RM49

STOK SANGAT TERHAD! FAST PAYMENT ONLY!

Poslaju RM 8 SM / RM 12 SS

Whatsapp 013 770 2825

#babyromper #babyrompermurah #babyromperraya #bajurayamurah #bajuraya2017 #bajumelayubudak #bajumelayubudak2017 #bajumelayubudaklelaki #bajumelayubaby #bajumelayumurah #bajumelayubabyboy #bajumelayubabymurah #bajumelayubabymalaysia #terapiinstagram #bazarpaknil #bazaarpaknil

MashaAllah segak betul baby boy pakai baju melayu rompers ni!

Siap pulak dengan sampin siap jahit takde nak risau senget ke tercabut ke terbukak ke.. Material pulak semua cotton serap peluh!
Takyah banyak cerita la, terus pm kami!

Size 6-9 month ✔

Harga RM49

STOK SANGAT TERHAD! FAST PAYMENT ONLY!

Poslaju RM 8 SM / RM 12 SS

Whatsapp 013 770 2825

#babyromper #babyrompermurah #babyromperraya #bajurayamurah #bajuraya2017 #bajumelayubudak #bajumelayubudak2017 #bajumelayubudaklelaki #bajumelayubaby #bajumelayumurah #bajumelayubabyboy #bajumelayubabymurah #bajumelayubabymalaysia #terapiinstagram #bazarpaknil #bazaarpaknil

MashaAllah segak betul baby boy pakai baju melayu rompers ni!

Siap pulak dengan sampin siap jahit takde nak risau senget ke tercabut ke terbukak ke.. Material pulak semua cotton serap peluh!
Takyah banyak cerita la, terus pm kami!

Size 3-6 month ✔

Harga RM49

STOK SANGAT TERHAD! FAST PAYMENT ONLY!

Poslaju RM 8 SM / RM 12 SS

Whatsapp 013 770 2825

#babyromper #babyrompermurah #babyromperraya #bajurayamurah #bajuraya2017 #bajumelayubudak #bajumelayubudak2017 #bajumelayubudaklelaki #bajumelayubaby #bajumelayumurah #bajumelayubabyboy #bajumelayubabymurah #bajumelayubabymalaysia #teammerah #terapiinstagram #bazarpaknil #bazaarpaknil

Rompers baju melayu siap sampin dijahit!
Size 3-6 red chilli only!
Size 6-9 peach n dark khakis only!
Size 9-12 SOLD OUT!
RM49!

Whatsapp 013 770 2825

#babyromper #babyrompermurah #babyromperraya #bajurayamurah #bajuraya2017 #bajumelayubudak #bajumelayubudak2017 #bajumelayubudaklelaki #bajumelayubaby #bajumelayumurah #bajumelayubabyboy #bajumelayubabymurah #bajumelayubabymalaysia #teammerah

New Color Jumper baju Melayu

PRICE: RM55
POSTAGE RM7SM RM12SS

Combination Form : Jumper + Sampin (Joint)

Color : 85-98% Similar to the pictures , but there will
be little color difference due to different monitors and
lights

Material : Cotton

Size : 3-6m , 6-9m, 9-12m

#bajumelayuraya #bajumelayubaby #bajumelayubudak #bajumelayubabymalaysia #bajumelayubabymurah #bajubudak #bajubudakmurah #bajurayabudak #bajurayabudakmurah #bajuraya2017 #bajurayamurah2017 #bajurayamalaysia #bajurayamurahmalaysia #bajurayamurahmalaysia2017 #gemagegarvaganza #menantifebruari

New Color Jumper baju Melayu

PRICE: RM55
POSTAGE RM7SM RM12SS

Combination Form : Jumper + Sampin (Joint)

Color : 85-98% Similar to the pictures , but there will
be little color difference due to different monitors and
lights

Material : Cotton

Size : 3-6m , 6-9m, 9-12m

#bajumelayuraya #bajumelayubaby #bajumelayubudak #bajumelayubabymalaysia #bajumelayubabymurah #bajubudak #bajubudakmurah #bajurayabudak #bajurayabudakmurah #bajuraya2017 #bajurayamurah2017 #bajurayamalaysia #bajurayamurahmalaysia #bajurayamurahmalaysia2017 #gemagegarvaganza #menantifebruari

New Color Jumper baju Melayu

PRICE: RM55
POSTAGE RM7SM RM12SS

Combination Form : Jumper + Sampin (Joint)

Color : 85-98% Similar to the pictures , but there will
be little color difference due to different monitors and
lights

Material : Cotton

Size : 3-6m , 6-9m, 9-12m

#bajumelayuraya #bajumelayubaby #bajumelayubudak #bajumelayubabymalaysia #bajumelayubabymurah #bajubudak #bajubudakmurah #bajurayabudak #bajurayabudakmurah #bajuraya2017 #bajurayamurah2017 #bajurayamalaysia #bajurayamurahmalaysia #bajurayamurahmalaysia2017 #gemagegarvaganza #menantifebruari

New Color Jumper baju Melayu

PRICE: RM55
POSTAGE RM7SM RM12SS

Combination Form : Jumper + Sampin (Joint)

Color : 85-98% Similar to the pictures , but there will
be little color difference due to different monitors and
lights

Material : Cotton

Size : 3-6m , 6-9m, 9-12m

#bajumelayuraya #bajumelayubaby #bajumelayubudak #bajumelayubabymalaysia #bajumelayubabymurah #bajubudak #bajubudakmurah #bajurayabudak #bajurayabudakmurah #bajuraya2017 #bajurayamurah2017 #bajurayamalaysia #bajurayamurahmalaysia #bajurayamurahmalaysia2017 #gemagegarvaganza #menantifebruari

New Color Jumper baju Melayu

PRICE: RM55
POSTAGE RM7SM RM12SS

Combination Form : Jumper + Sampin (Joint)

Color : 85-98% Similar to the pictures , but there will
be little color difference due to different monitors and
lights

Material : Cotton

Size : 3-6m , 6-9m, 9-12m

#bajumelayuraya #bajumelayubaby #bajumelayubudak #bajumelayubabymalaysia #bajumelayubabymurah #bajubudak #bajubudakmurah #bajurayabudak #bajurayabudakmurah #bajuraya2017 #bajurayamurah2017 #bajurayamalaysia #bajurayamurahmalaysia #bajurayamurahmalaysia2017 #gemagegarvaganza #menantifebruari

New Color Jumper baju Melayu

PRICE: RM55
POSTAGE RM7SM RM12SS

Combination Form : Jumper + Sampin (Joint)

Color : 85-98% Similar to the pictures , but there will
be little color difference due to different monitors and
lights

Material : Cotton

Size : 3-6m , 6-9m, 9-12m

#bajumelayuraya #bajumelayubaby #bajumelayubudak #bajumelayubabymalaysia #bajumelayubabymurah #bajubudak #bajubudakmurah #bajurayabudak #bajurayabudakmurah #bajuraya2017 #bajurayamurah2017 #bajurayamalaysia #bajurayamurahmalaysia #bajurayamurahmalaysia2017 #gemagegarvaganza #menantifebruari

New Color Jumper baju Melayu

PRICE: RM55
POSTAGE RM7SM RM12SS

Combination Form : Jumper + Sampin (Joint)

Color : 85-98% Similar to the pictures , but there will
be little color difference due to different monitors and
lights

Material : Cotton

Size : 3-6m , 6-9m, 9-12m

#bajumelayuraya #bajumelayubaby #bajumelayubudak #bajumelayubabymalaysia #bajumelayubabymurah #bajubudak #bajubudakmurah #bajurayabudak #bajurayabudakmurah #bajuraya2017 #bajurayamurah2017 #bajurayamalaysia #bajurayamurahmalaysia #bajurayamurahmalaysia2017 #gemagegarvaganza #menantifebruari

✖SOLD✖ Baju Melayu Wildan - to let go (NEW / NEVER WORN)

Buying price: rm59 exc postage
Let go price: rm55 ONLY inc postage

Reason: Small size / cutting. Anak sy tak muat nak pakai

Calling mommies yg raya tahun ni nk pakai tema kaler purple. Baju ni sesuai sgt

Measurement details as below (in inch)

Size: Nb - 6m

Bahu: 7.5 "
Lengan: 8.5"
Dada: 18"
Labuh baju: 10.5"
Pinggang: 14"
Labuh seluar: 13.5"

Berminat blh komen @ DM 😊

#bajumelayubaby #bajumelayubaby2017 #bajurayababy #bajumelayuwildan #bajurayababyboy #bajumelayubabymalaysia #bajumelayubabymurah

MashaAllah segak betul baby boy pakai baju melayu rompers ni!

Siap pulak dengan sampin siap jahit takde nak risau senget ke tercabut ke terbukak ke.. Material pulak semua cotton serap peluh!
Takyah banyak cerita la, terus pm kami!

Size 3-6 month
Size 6-9 month
Size 9-12 month

Harga RM49

STOK SANGAT TERHAD! FAST PAYMENT ONLY!

Poslaju RM 8 SM / RM 12 SS

Whatsapp 013 770 2825

#babyromper #babyrompermurah #babyromperraya #bajurayamurah #bajuraya2017 #bajumelayubudak #bajumelayubudak2017 #bajumelayubudaklelaki #bajumelayubaby #bajumelayumurah #bajumelayubabyboy #bajumelayubabymurah #bajumelayubabymalaysia

Most Popular Instagram Hashtags