#bajukurungnursing

17991 posts

TOP POSTS

LUNYAI sebenarnya. Pukul 2.30 pagi baru sampai rumahku sorgaku. Hari ni terus balik kampung untuk reunion raya. Alang alang semalam dapat sampel dari tailor. Dengan perasan tak mampu nak gosok baju. Sarung jela #KurungCotton ni. .
.
Hari panas yakmat hari ni. Make up dah cair comot, tak payah cakap la. Mujur boleh maintain posing terpelanting untuk tatapan korang. Psttt korang diam je taw. Baju tak sempat basuh😝
.
.
Dah ready ke kami nak released #KurungCotton terhangat murah ni?

#kurungmurah
#KurungNursing
#BajuKurungNursing

SIMPLY THE BEST ! 😍😍 KURUNG DOLCE PUJAAN RAMAI MENYUSUT DENGAN PANTAS! .
.
SPECIAL! HANYA RM119 (IBU) & RM79 (ANAK). KOS POS KAK FALAH TANGGUNG!
.
.
Uollsss boleh melangkah ayu dan yakin dengan rerama Dolce!
.
.
Bagi berpinau mata cik abang! ✨ ✨
.
.
💖 Material poly crepe lembut & tahan lasak
💖 Nursing & Wudhu Friendly
💖 Baju ibu ada poket sisi uolllssss, simpan duit raya anak2,
💖 Size untuk ibu S-XXXL & anak 4-12
💖 Nak beli asing2 pun bolehh
.
.
Kualiti exclusive, rerama yang dijahit sulam supaya cool and steady dengan harga terbaik dari Kak Falah
.
.
Boleh jadi rama-rama & tetap maintain gojes. Tahan lasak, mudah sangat nak jaga
.
.
============
CEPAT! CEPAT! ============
.
.
Whatsapp 019 4041562 to order
Whatsapp 019 4041562 to order
Whatsapp 019 4041562 to order
.
.
Lihat ukuran di #FMdolce
Lihat ukuran di #FMdolce
Lihat ukuran di #FMdolce
.
.
#bajukurungnursing #jubahnursing #peplumnursing

MYSARA ELEGANT MINI KURUNG .
❤ Cutting baju loose. Tanpa 'dat'. A cut shape
❤ Kain loose cutting ala mermaid
❤Ada poket doremon sebelah tepi
❤ Selak with inner cover
❤ Rekaan 'flip' dengan corak ekslusif & elegan
.
Promo Price
RM99 (excluding postage)
.
.
Whatsapp +6012-3518234
Whatsapp +6012-3518234
Whatsapp +6012-3518234
.
#mysara #minikurungmysara #sale #bajukurungnursing

ARYSSA NURSING PEPLUM

Material: Como Crepe (Less ironing)
Color: Babyblue/Babypink/ Darkchoc
Bukaan menyusu: Selak
Size: S-XL
Price: RM129 include postage

ARYSSA NURSING PEPLUM ADALAH READY STOCK BUKAN PRE ORDER 💕How to order?
Klik link ni sahaja untuk whatsapp:

www.wasap.my/60192535229

TERIMA KASIH ❤️ FARRNI NURSINGWEAR
#nursingwearselak
#nursingwearmalaysia
#bajukurungnursing

Bukan 2 in 1 tapi 3 in 1 😱😱kurung syarie moden,selesa dan bergaya❤️❤️
.
.
Measurement and other color click
#zhkurungsyarie
.
. 🌺REKAAN KURUNG SYARI 3 in 1
baju kurung tapi sekali pandang macam JUBAH MODERN, bila dipadankan dengan seluar terus bertukar menjadi BLOUSE MUSLIMAH 😍
.
.
🌺MODEST AND COMFORTABLE
Rekaan kurung yg MODERN ,loose dan sesuai di pakai bagi gegadis dan mommy gojes
.
.
🌺MATERIAL YANG SANGAT SELESA

material DUBAI COMO CREPE. Sangat sesuai dengan cuaca Malaysia ni.
.
.
14 PILIHAN WARNA TERBAIK
Best kan ada 14 pilihan warna terbaik 2017. Berkenan yg pastel ke yang gelap? .
. 🌺MESRA BF DAN WUDHU ❗️❗️please be expected the color may differ due to lighting,editing effects and screen resolution
.
.
❤️promo price:RM 149 (limited time offer) .
.
WHATSAPP ORDER🔽🔽🔽 013 791 4566
013 791 4566 .
.
#bajukurung #bajukurungplain
#bajukurungcantik
#bajukurungnursing
#bajukurungnursingmurah
#bajukurungnursingfriendly
#nursingfriendly
#jwagent
#jwlover
#jelitawardrobebyzarith
#blouselabuh
#blousemuslimah
#blousenursingfriendly
#blousemuslimah
#blouse
#tunic
#jubah
#jubahcantik
#jubahnursingfriendly

Slide ke kanan untuk lihat design yang lain. 😱😱😱
.
Material : Polycrepe
Nursing & Wudhuk Friendly
Baju dan kain cutting A
Sangat sangat selesa dipakai
Sementara stock masig ada 😊
.
.
============
CEPAT! CEPAT!
============
.
Belian boleh dibuat melalui whatsApp
📱+ 017-5457049
📱+ 017-5457049
📱+ 017-5457049

Disclaimer:
Color of items may be slightly different from the actual due to the studio's lighting and computer screen settings.
.
.
#sayajual #sayajualbajukurung #sayajualbajunursing #sayajualbajukurungpolycrepe #bajukerja #bajukurungnursing
#bajukurungmenyusu #mamadak
#kedaionline #bazaarpaknil #igshopmalaysia #sayajualonline #visitmyig
#makmakmenyusu #sindrommakmak #sayajualbajumenyusu #kurungmoden #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmurah #nursingfriendly #wudukfriendly #koleksiraya2017 #raya2017 #bajuraya2017 #terapiinstagram #kitagunani

Bukan 2 in 1 tapi 3 in 1 😱😱kurung syarie moden,selesa dan bergaya❤️❤️
.
.
Measurement and other color click
#zhkurungsyarie
.
. 🌺REKAAN KURUNG SYARI 3 in 1
baju kurung tapi sekali pandang macam JUBAH MODERN, bila dipadankan dengan seluar terus bertukar menjadi BLOUSE MUSLIMAH 😍
.
.
🌺MODEST AND COMFORTABLE
Rekaan kurung yg MODERN ,loose dan sesuai di pakai bagi gegadis dan mommy gojes
.
.
🌺MATERIAL YANG SANGAT SELESA

material DUBAI COMO CREPE. Sangat sesuai dengan cuaca Malaysia ni.
.
.
14 PILIHAN WARNA TERBAIK
Best kan ada 14 pilihan warna terbaik 2017. Berkenan yg pastel ke yang gelap? .
. 🌺MESRA BF DAN WUDHU ❗️❗️please be expected the color may differ due to lighting,editing effects and screen resolution
.
.
❤️promo price:RM 149 (limited time offer) .
.
WHATSAPP ORDER🔽🔽🔽 013 791 4566
013 791 4566 .
.
#bajukurung #bajukurungplain
#bajukurungcantik
#bajukurungnursing
#bajukurungnursingmurah
#bajukurungnursingfriendly
#nursingfriendly
#jwagent
#jwlover
#jelitawardrobebyzarith
#blouselabuh
#blousemuslimah
#blousenursingfriendly
#blousemuslimah
#blouse
#tunic
#jubah
#jubahcantik
#jubahnursingfriendly

🌹Kurung MEROISE Ibu & Anak 🌹 🍀Material Polycrepe. Berkualiti dan sangat selesa dipakai
🍀Nursing & Wudhuk Friendly
🍀Bahagian bawah baju dijahit lace beserta bunga
🍀Kain A cut
🍀6 warna pastel yang sangat mengancam
🍀Tahan lasak & Mudah jaga.

Harga RM125 (Mummy)
Harga RM75 (Girl)
📮 Postage FREE 1 Malaysia

Order ???
Whatsapp 019 462 9645
.
#khaylasmamacloset
#bajukurungkmc
#bajukurungsedondon
#fizarossateam
#kurungmeirose
#bajukurungibudananak
#bajukurungmenyusu
#bajukurunglace
#bajukurungraya
#bajukurungbudak
#freepostage
#aurainsta
#terapiinstagram
#syukurselalu
#berikanmasa
#bajurayacantik
#bajurayamurah
#raya2017
#terlajaklaris
#alhamdulillah
#borongbajukurung
#cintahatipapamama
#bajukurungmenyusu
#bajukurungnursing
#kurungnursing
#igers
#igshopmalaysia
#malaysia
#bazarpaknil
#moodrepublik

MOST RECENT

REKAAN KURUNG SYARI 3 in 1 ——————————————–––––––
🔸Size : S M L XL
🔸Modest & comfortable
🔸Kemudahan : Nursing & Wudhu
🔸Material : DUBAI COMO CREPE - material yang sejuk, sangat sesuai dengan cuaca Malaysia
.
KENAPA KURUNG SYARI SPECIAL ?
––––––––––––––––––––––
👑 Rekaan BAJU KURUNG
👑 Sekali pandang macam JUBAH MODERN
👑 Pakai dengan seluar terus jadi BLOUSE MUSLIMAH
👑 Cutting loose yang sangat selesa dan sesuai kemana saja
.
⚠ Warna pada gambar mungkin 10% berbeza dgn warna asal disebabkan effect lighting
.
❌ Shawl
💵 Deposit RM70 SAHAJA. Harga PRE-ORDER RM149
📦 FREE Postage - Postage mula 31 July 2017 ini
📌Order untuk Kurung Syari dibuka semula Isnin depan TAPI pada harga asal
.
====== > HOW TO ORDER ? <======
.
1) SCREENSHOT PICTURE
2) WHATSAPP TO 012-226-3934

.
Bismillahirahmanirahim

Kombinasi 2 kaler dan bercorak bunga Dress FATIMAH 2.0 hadir penutup RAYA 😁 ♥Material Como crepe + Satin silk
♥Kombinasi 2 kaler pada baju
♥Printed bunga di kaki membuat anda tampil lebih ayu 😘
♥Pilihan saiz dari S hingga 3XL
♥6 pilihan color yang modern, simple, dan menarik
♥Nursing friendly zip di tengah (breastfeeding easy)
♥Wudhu’ friendly (zip sorok di pergelangan tangan )

Dapatkan satu sebelum tinggal tak ada satu pun 🌞 Sis very sure uolls nampak ayu dan elegant gitu !
Harga RM109
Postage kami belanja 😘

#bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajukurungmalaysia #bajukurungterkini #bajukurungnursing #bajukurung2017 #bajukurungdewasa #bajukurungbudak #bajubridesmaids #bajubridesmaidsmurah #dressfatimah #dresscantik #dressmurah #dressmuslimah #jubahperempuan #jubahwanita #jubahmurah #jubahraya #jubahplain #jubahbunga #bajurayahaji #jubahrayahaji #jubahnursing #jubahnursingfriendly

.
Bismillahirahmanirahim

Kombinasi 2 kaler dan bercorak bunga Dress FATIMAH 2.0 hadir penutup RAYA 😁 ♥Material Como crepe + Satin silk
♥Kombinasi 2 kaler pada baju
♥Printed bunga di kaki membuat anda tampil lebih ayu 😘
♥Pilihan saiz dari S hingga 3XL
♥6 pilihan color yang modern, simple, dan menarik
♥Nursing friendly zip di tengah (breastfeeding easy)
♥Wudhu’ friendly (zip sorok di pergelangan tangan )

Dapatkan satu sebelum tinggal tak ada satu pun 🌞 Sis very sure uolls nampak ayu dan elegant gitu !
Harga RM109
Postage kami belanja 😘

#bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajukurungmalaysia #bajukurungterkini #bajukurungnursing #bajukurung2017 #bajukurungdewasa #bajukurungbudak #bajubridesmaids #bajubridesmaidsmurah #dressfatimah #dresscantik #dressmurah #dressmuslimah #jubahperempuan #jubahwanita #jubahmurah #jubahraya #jubahplain #jubahbunga #bajurayahaji #jubahrayahaji #jubahnursing #jubahnursingfriendly

.
Bismillahirahmanirahim

Kombinasi 2 kaler dan bercorak bunga Dress FATIMAH 2.0 hadir penutup RAYA 😁 ♥Material Como crepe + Satin silk
♥Kombinasi 2 kaler pada baju
♥Printed bunga di kaki membuat anda tampil lebih ayu 😘
♥Pilihan saiz dari S hingga 3XL
♥6 pilihan color yang modern, simple, dan menarik
♥Nursing friendly zip di tengah (breastfeeding easy)
♥Wudhu’ friendly (zip sorok di pergelangan tangan )

Dapatkan satu sebelum tinggal tak ada satu pun 🌞 Sis very sure uolls nampak ayu dan elegant gitu !
Harga RM109
Postage kami belanja 😘

#bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajukurungmalaysia #bajukurungterkini #bajukurungnursing #bajukurung2017 #bajukurungdewasa #bajukurungbudak #bajubridesmaids #bajubridesmaidsmurah #dressfatimah #dresscantik #dressmurah #dressmuslimah #jubahperempuan #jubahwanita #jubahmurah #jubahraya #jubahplain #jubahbunga #bajurayahaji #jubahrayahaji #jubahnursing #jubahnursingfriendly

.
Bismillahirahmanirahim

Kombinasi 2 kaler dan bercorak bunga Dress FATIMAH 2.0 hadir penutup RAYA 😁 ♥Material Como crepe + Satin silk
♥Kombinasi 2 kaler pada baju
♥Printed bunga di kaki membuat anda tampil lebih ayu 😘
♥Pilihan saiz dari S hingga 3XL
♥6 pilihan color yang modern, simple, dan menarik
♥Nursing friendly zip di tengah (breastfeeding easy)
♥Wudhu’ friendly (zip sorok di pergelangan tangan )

Dapatkan satu sebelum tinggal tak ada satu pun 🌞 Sis very sure uolls nampak ayu dan elegant gitu !
Harga RM109
Postage kami belanja 😘

#bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajukurungmalaysia #bajukurungterkini #bajukurungnursing #bajukurung2017 #bajukurungdewasa #bajukurungbudak #bajubridesmaids #bajubridesmaidsmurah #dressfatimah #dresscantik #dressmurah #dressmuslimah #jubahperempuan #jubahwanita #jubahmurah #jubahraya #jubahplain #jubahbunga #bajurayahaji #jubahrayahaji #jubahnursing #jubahnursingfriendly

.
Bismillahirahmanirahim

Kombinasi 2 kaler dan bercorak bunga Dress FATIMAH 2.0 hadir penutup RAYA 😁 ♥Material Como crepe + Satin silk
♥Kombinasi 2 kaler pada baju
♥Printed bunga di kaki membuat anda tampil lebih ayu 😘
♥Pilihan saiz dari S hingga 3XL
♥6 pilihan color yang modern, simple, dan menarik
♥Nursing friendly zip di tengah (breastfeeding easy)
♥Wudhu’ friendly (zip sorok di pergelangan tangan )

Dapatkan satu sebelum tinggal tak ada satu pun 🌞 Sis very sure uolls nampak ayu dan elegant gitu !
Harga RM109
Postage kami belanja 😘

#bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajukurungmalaysia #bajukurungterkini #bajukurungnursing #bajukurung2017 #bajukurungdewasa #bajukurungbudak #bajubridesmaids #bajubridesmaidsmurah #dressfatimah #dresscantik #dressmurah #dressmuslimah #jubahperempuan #jubahwanita #jubahmurah #jubahraya #jubahplain #jubahbunga #bajurayahaji #jubahrayahaji #jubahnursing #jubahnursingfriendly

.
Bismillahirahmanirahim

Kombinasi 2 kaler dan bercorak bunga Dress FATIMAH 2.0 hadir penutup RAYA 😁 ♥Material Como crepe + Satin silk
♥Kombinasi 2 kaler pada baju
♥Printed bunga di kaki membuat anda tampil lebih ayu 😘
♥Pilihan saiz dari S hingga 3XL
♥6 pilihan color yang modern, simple, dan menarik
♥Nursing friendly zip di tengah (breastfeeding easy)
♥Wudhu’ friendly (zip sorok di pergelangan tangan )

Dapatkan satu sebelum tinggal tak ada satu pun 🌞 Sis very sure uolls nampak ayu dan elegant gitu !
Harga RM109
Postage kami belanja 😘

#bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajukurungmalaysia #bajukurungterkini #bajukurungnursing #bajukurung2017 #bajukurungdewasa #bajukurungbudak #bajubridesmaids #bajubridesmaidsmurah #dressfatimah #dresscantik #dressmurah #dressmuslimah #jubahperempuan #jubahwanita #jubahmurah #jubahraya #jubahplain #jubahbunga #bajurayahaji #jubahrayahaji #jubahnursing #jubahnursingfriendly

.
Bismillahirahmanirahim

Kombinasi 2 kaler dan bercorak bunga Dress FATIMAH 2.0 hadir penutup RAYA 😁 ♥Material Como crepe + Satin silk
♥Kombinasi 2 kaler pada baju
♥Printed bunga di kaki membuat anda tampil lebih ayu 😘
♥Pilihan saiz dari S hingga 3XL
♥6 pilihan color yang modern, simple, dan menarik
♥Nursing friendly zip di tengah (breastfeeding easy)
♥Wudhu’ friendly (zip sorok di pergelangan tangan )

Dapatkan satu sebelum tinggal tak ada satu pun 🌞 Sis very sure uolls nampak ayu dan elegant gitu !
Harga RM109
Postage kami belanja 😘

#bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajukurungmalaysia #bajukurungterkini #bajukurungnursing #bajukurung2017 #bajukurungdewasa #bajukurungbudak #bajubridesmaids #bajubridesmaidsmurah #dressfatimah #dresscantik #dressmurah #dressmuslimah #jubahperempuan #jubahwanita #jubahmurah #jubahraya #jubahplain #jubahbunga #bajurayahaji #jubahrayahaji #jubahnursing #jubahnursingfriendly

.
Bismillahirahmanirahim

Kombinasi 2 kaler dan bercorak bunga Dress FATIMAH 2.0 hadir penutup RAYA 😁 ♥Material Como crepe + Satin silk
♥Kombinasi 2 kaler pada baju
♥Printed bunga di kaki membuat anda tampil lebih ayu 😘
♥Pilihan saiz dari S hingga 3XL
♥6 pilihan color yang modern, simple, dan menarik
♥Nursing friendly zip di tengah (breastfeeding easy)
♥Wudhu’ friendly (zip sorok di pergelangan tangan )

Dapatkan satu sebelum tinggal tak ada satu pun 🌞 Sis very sure uolls nampak ayu dan elegant gitu !
Harga RM109
Postage kami belanja 😘

#bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajukurungmalaysia #bajukurungterkini #bajukurungnursing #bajukurung2017 #bajukurungdewasa #bajukurungbudak #bajubridesmaids #bajubridesmaidsmurah #dressfatimah #dresscantik #dressmurah #dressmuslimah #jubahperempuan #jubahwanita #jubahmurah #jubahraya #jubahplain #jubahbunga #bajurayahaji #jubahrayahaji #jubahnursing #jubahnursingfriendly

.
Bismillahirahmanirahim

Kombinasi 2 kaler dan bercorak bunga Dress FATIMAH 2.0 hadir penutup RAYA 😁 ♥Material Como crepe + Satin silk
♥Kombinasi 2 kaler pada baju
♥Printed bunga di kaki membuat anda tampil lebih ayu 😘
♥Pilihan saiz dari S hingga 3XL
♥6 pilihan color yang modern, simple, dan menarik
♥Nursing friendly zip di tengah (breastfeeding easy)
♥Wudhu’ friendly (zip sorok di pergelangan tangan )

Dapatkan satu sebelum tinggal tak ada satu pun 🌞 Sis very sure uolls nampak ayu dan elegant gitu !
Harga RM109
Postage kami belanja 😘

#bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajukurungmalaysia #bajukurungterkini #bajukurungnursing #bajukurung2017 #bajukurungdewasa #bajukurungbudak #bajubridesmaids #bajubridesmaidsmurah #dressfatimah #dresscantik #dressmurah #dressmuslimah #jubahperempuan #jubahwanita #jubahmurah #jubahraya #jubahplain #jubahbunga #bajurayahaji #jubahrayahaji #jubahnursing #jubahnursingfriendly

.
Bismillahirahmanirahim

Kombinasi 2 kaler dan bercorak bunga Dress FATIMAH 2.0 hadir penutup RAYA 😁 ♥Material Como crepe + Satin silk
♥Kombinasi 2 kaler pada baju
♥Printed bunga di kaki membuat anda tampil lebih ayu 😘
♥Pilihan saiz dari S hingga 3XL
♥6 pilihan color yang modern, simple, dan menarik
♥Nursing friendly zip di tengah (breastfeeding easy)
♥Wudhu’ friendly (zip sorok di pergelangan tangan )

Dapatkan satu sebelum tinggal tak ada satu pun 🌞 Sis very sure uolls nampak ayu dan elegant gitu !
Harga RM109
Postage kami belanja 😘

#bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajukurungmalaysia #bajukurungterkini #bajukurungnursing #bajukurung2017 #bajukurungdewasa #bajukurungbudak #bajubridesmaids #bajubridesmaidsmurah #dressfatimah #dresscantik #dressmurah #dressmuslimah #jubahperempuan #jubahwanita #jubahmurah #jubahraya #jubahplain #jubahbunga #bajurayahaji #jubahrayahaji #jubahnursing #jubahnursingfriendly

.
Bismillahirahmanirahim

Kombinasi 2 kaler dan bercorak bunga Dress FATIMAH 2.0 hadir penutup RAYA 😁 ♥Material Como crepe + Satin silk
♥Kombinasi 2 kaler pada baju
♥Printed bunga di kaki membuat anda tampil lebih ayu 😘
♥Pilihan saiz dari S hingga 3XL
♥6 pilihan color yang modern, simple, dan menarik
♥Nursing friendly zip di tengah (breastfeeding easy)
♥Wudhu’ friendly (zip sorok di pergelangan tangan )

Dapatkan satu sebelum tinggal tak ada satu pun 🌞 Sis very sure uolls nampak ayu dan elegant gitu !
Harga RM109
Postage kami belanja 😘

#bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajukurungmalaysia #bajukurungterkini #bajukurungnursing #bajukurung2017 #bajukurungdewasa #bajukurungbudak #bajubridesmaids #bajubridesmaidsmurah #dressfatimah #dresscantik #dressmurah #dressmuslimah #jubahperempuan #jubahwanita #jubahmurah #jubahraya #jubahplain #jubahbunga #bajurayahaji #jubahrayahaji #jubahnursing #jubahnursingfriendly

REKAAN KURUNG SYARI 3 in 1 ——————————————–––––––
🔸Size : S M L XL
🔸Modest & comfortable
🔸Kemudahan : Nursing & Wudhu
🔸Material : DUBAI COMO CREPE - material yang sejuk, sangat sesuai dengan cuaca Malaysia
.
KENAPA KURUNG SYARI SPECIAL ?
––––––––––––––––––––––
👑 Rekaan BAJU KURUNG
👑 Sekali pandang macam JUBAH MODERN
👑 Pakai dengan seluar terus jadi BLOUSE MUSLIMAH
👑 Cutting loose yang sangat selesa dan sesuai kemana saja
.
⚠ Warna pada gambar mungkin 10% berbeza dgn warna asal disebabkan effect lighting
.
❌ Shawl
💵 Deposit RM70 SAHAJA. Harga PRE-ORDER RM149
📦 FREE Postage - Postage mula 31 July 2017 ini
📌Order untuk Kurung Syari dibuka semula Isnin depan pada harga asal
.
====== > HOW TO ORDER ? <======
.
1) SCREENSHOT PICTURE
2) WHATSAPP TO 012-226-3934

REKAAN KURUNG SYARI 3 in 1 ——————————————–––––––
🔸Size : S M L XL
🔸Modest & comfortable
🔸Kemudahan : Nursing & Wudhu
🔸Material : DUBAI COMO CREPE - material yang sejuk, sangat sesuai dengan cuaca Malaysia
.
KENAPA KURUNG SYARI SPECIAL ?
––––––––––––––––––––––
👑 Rekaan BAJU KURUNG
👑 Sekali pandang macam JUBAH MODERN
👑 Pakai dengan seluar terus jadi BLOUSE MUSLIMAH
👑 Cutting loose yang sangat selesa dan sesuai kemana saja
.
⚠ Warna pada gambar mungkin 10% berbeza dgn warna asal disebabkan effect lighting
.
❌ Shawl
💵 Deposit RM70 SAHAJA. Harga PRE-ORDER RM149
📦 FREE Postage - Postage mula 31 July 2017 ini
📌Order untuk Kurung Syari dibuka semula Isnin depan pada harga asal
.
====== > HOW TO ORDER ? <======
.
1) SCREENSHOT PICTURE
2) WHATSAPP TO 012-226-3934

Bukan 2 in 1 tapi 3 in 1 😱😱kurung syarie moden,selesa dan bergaya❤️❤️
.
.
Measurement and other color click
#zhkurungsyarie
.
. 🌺REKAAN KURUNG SYARI 3 in 1
baju kurung tapi sekali pandang macam JUBAH MODERN, bila dipadankan dengan seluar terus bertukar menjadi BLOUSE MUSLIMAH 😍
.
.
🌺MODEST AND COMFORTABLE
Rekaan kurung yg MODERN ,loose dan sesuai di pakai bagi gegadis dan mommy gojes
.
.
🌺MATERIAL YANG SANGAT SELESA

material DUBAI COMO CREPE. Sangat sesuai dengan cuaca Malaysia ni.
.
.
14 PILIHAN WARNA TERBAIK
Best kan ada 14 pilihan warna terbaik 2017. Berkenan yg pastel ke yang gelap? .
. 🌺MESRA BF DAN WUDHU ❗️❗️please be expected the color may differ due to lighting,editing effects and screen resolution
.
.
❤️promo price:RM 149 (limited time offer) .
.
WHATSAPP ORDER🔽🔽🔽 013 791 4566
013 791 4566 .
.
#bajukurung #bajukurungplain
#bajukurungcantik
#bajukurungnursing
#bajukurungnursingmurah
#bajukurungnursingfriendly
#nursingfriendly
#jwagent
#jwlover
#jelitawardrobebyzarith
#blouselabuh
#blousemuslimah
#blousenursingfriendly
#blousemuslimah
#blouse
#tunic
#jubah
#jubahcantik
#jubahnursingfriendly

REKAAN KURUNG SYARI 3 in 1 ——————————————–––––––
🔸Size : S M L XL
🔸Modest & comfortable
🔸Kemudahan : Nursing & Wudhu
🔸Material : DUBAI COMO CREPE - material yang sejuk, sangat sesuai dengan cuaca Malaysia
.
KENAPA KURUNG SYARI SPECIAL ?
––––––––––––––––––––––
👑 Rekaan BAJU KURUNG
👑 Sekali pandang macam JUBAH MODERN
👑 Pakai dengan seluar terus jadi BLOUSE MUSLIMAH
👑 Cutting loose yang sangat selesa dan sesuai kemana saja
.
⚠ Warna pada gambar mungkin 10% berbeza dgn warna asal disebabkan effect lighting
.
❌ Shawl
💵 Deposit RM70 SAHAJA. Harga PRE-ORDER RM149
📦 FREE Postage - Postage mula 31 July 2017 ini
📌Order untuk Kurung Syari dibuka semula Isnin depan pada harga asal
.
====== > HOW TO ORDER ? <======
.
1) SCREENSHOT PICTURE
2) WHATSAPP TO 012-226-3934

Bukan 2 in 1 tapi 3 in 1 😱😱kurung syarie moden,selesa dan bergaya❤️❤️
.
.
Measurement and other color click
#zhkurungsyarie
.
. 🌺REKAAN KURUNG SYARI 3 in 1
baju kurung tapi sekali pandang macam JUBAH MODERN, bila dipadankan dengan seluar terus bertukar menjadi BLOUSE MUSLIMAH 😍
.
.
🌺MODEST AND COMFORTABLE
Rekaan kurung yg MODERN ,loose dan sesuai di pakai bagi gegadis dan mommy gojes
.
.
🌺MATERIAL YANG SANGAT SELESA

material DUBAI COMO CREPE. Sangat sesuai dengan cuaca Malaysia ni.
.
.
14 PILIHAN WARNA TERBAIK
Best kan ada 14 pilihan warna terbaik 2017. Berkenan yg pastel ke yang gelap? .
. 🌺MESRA BF DAN WUDHU ❗️❗️please be expected the color may differ due to lighting,editing effects and screen resolution
.
.
❤️promo price:RM 149 (limited time offer) .
.
WHATSAPP ORDER🔽🔽🔽 013 791 4566
013 791 4566 .
.
#bajukurung #bajukurungplain
#bajukurungcantik
#bajukurungnursing
#bajukurungnursingmurah
#bajukurungnursingfriendly
#nursingfriendly
#jwagent
#jwlover
#jelitawardrobebyzarith
#blouselabuh
#blousemuslimah
#blousenursingfriendly
#blousemuslimah
#blouse
#tunic
#jubah
#jubahcantik
#jubahnursingfriendly

Bukan 2 in 1 tapi 3 in 1 😱😱kurung syarie moden,selesa dan bergaya❤️❤️
.
.
Measurement and other color click
#zhkurungsyarie
.
. 🌺REKAAN KURUNG SYARI 3 in 1
baju kurung tapi sekali pandang macam JUBAH MODERN, bila dipadankan dengan seluar terus bertukar menjadi BLOUSE MUSLIMAH 😍
.
.
🌺MODEST AND COMFORTABLE
Rekaan kurung yg MODERN ,loose dan sesuai di pakai bagi gegadis dan mommy gojes
.
.
🌺MATERIAL YANG SANGAT SELESA

material DUBAI COMO CREPE. Sangat sesuai dengan cuaca Malaysia ni.
.
.
14 PILIHAN WARNA TERBAIK
Best kan ada 14 pilihan warna terbaik 2017. Berkenan yg pastel ke yang gelap? .
. 🌺MESRA BF DAN WUDHU ❗️❗️please be expected the color may differ due to lighting,editing effects and screen resolution
.
.
❤️promo price:RM 149 (limited time offer) .
.
WHATSAPP ORDER🔽🔽🔽 013 791 4566
013 791 4566 .
.
#bajukurung #bajukurungplain
#bajukurungcantik
#bajukurungnursing
#bajukurungnursingmurah
#bajukurungnursingfriendly
#nursingfriendly
#jwagent
#jwlover
#jelitawardrobebyzarith
#blouselabuh
#blousemuslimah
#blousenursingfriendly
#blousemuslimah
#blouse
#tunic
#jubah
#jubahcantik
#jubahnursingfriendly

Bukan 2 in 1 tapi 3 in 1 😱😱kurung syarie moden,selesa dan bergaya❤️❤️
.
.
Measurement and other color click
#zhkurungsyarie
.
. 🌺REKAAN KURUNG SYARI 3 in 1
baju kurung tapi sekali pandang macam JUBAH MODERN, bila dipadankan dengan seluar terus bertukar menjadi BLOUSE MUSLIMAH 😍
.
.
🌺MODEST AND COMFORTABLE
Rekaan kurung yg MODERN ,loose dan sesuai di pakai bagi gegadis dan mommy gojes
.
.
🌺MATERIAL YANG SANGAT SELESA

material DUBAI COMO CREPE. Sangat sesuai dengan cuaca Malaysia ni.
.
.
14 PILIHAN WARNA TERBAIK
Best kan ada 14 pilihan warna terbaik 2017. Berkenan yg pastel ke yang gelap? .
. 🌺MESRA BF DAN WUDHU ❗️❗️please be expected the color may differ due to lighting,editing effects and screen resolution
.
.
❤️promo price:RM 149 (limited time offer) .
.
WHATSAPP ORDER🔽🔽🔽 013 791 4566
013 791 4566 .
.
#bajukurung #bajukurungplain
#bajukurungcantik
#bajukurungnursing
#bajukurungnursingmurah
#bajukurungnursingfriendly
#nursingfriendly
#jwagent
#jwlover
#jelitawardrobebyzarith
#blouselabuh
#blousemuslimah
#blousenursingfriendly
#blousemuslimah
#blouse
#tunic
#jubah
#jubahcantik
#jubahnursingfriendly

Most Popular Instagram Hashtags