[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#bajukurungnursing

20915 posts

TOP POSTS

Slide ke kanan untuk lihat design yang lain. ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
Material : Polycrepe
Nursing & Wudhuk Friendly
Baju dan kain cutting A
Sangat sangat selesa dipakai
Sementara stock masig ada ๐Ÿ˜Š
.
.
============
CEPAT! CEPAT!
============
.
Belian boleh dibuat melalui whatsApp
๐Ÿ“ฑ+ 017-5457049
๐Ÿ“ฑ+ 017-5457049
๐Ÿ“ฑ+ 017-5457049

Disclaimer:
Color of items may be slightly different from the actual due to the studio's lighting and computer screen settings.
.
.
#sayajual #sayajualbajukurung #sayajualbajunursing #sayajualbajukurungpolycrepe #bajukerja #bajukurungnursing
#bajukurungmenyusu #mamadak
#kedaionline #bazaarpaknil #igshopmalaysia #sayajualonline #visitmyig
#makmakmenyusu #sindrommakmak #sayajualbajumenyusu #kurungmoden #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmurah #nursingfriendly #wudukfriendly #koleksiraya2017 #raya2017 #bajuraya2017 #terapiinstagram #kitagunani

MYSARA ELEGANT MINI KURUNG .
โค Cutting baju loose. Tanpa 'dat'. A cut shape
โค Kain loose cutting ala mermaid
โคAda poket doremon sebelah tepi
โค Selak with inner cover
โค Rekaan 'flip' dengan corak ekslusif & elegan
.
Promo Price
RM99 (excluding postage)
.
.
Whatsapp +6012-3518234
Whatsapp +6012-3518234
Whatsapp +6012-3518234
.
#mysara #minikurungmysara #sale #bajukurungnursing

REKAAN KURUNG SYARI 3 in 1
.
Yes! Yes! Yes! Ini kurung keluaran PERTAMA daripada kami. Berkonsepkan 3 in 1. "Apa yang 3 in 1 nyer tu?". Iyer la, Mana nak dpt rekaan baju kurung tapi sekali pandang mcm JUBAH MODERN, bila dipadankan dengan seluar terus bertukar menjadi BLOUSE MUSLIMAH SEJATI? Amazing sesangat kan!
.
MODEST AND COMFORTABLE .
Rekaan kurung yg MODERN tetapi mengekalkn ciri MUSLIMAH SEJATI dengan cutting yg loose confirm akan rasa sgt selesa dan sesuai utk kemana shj! Yg tinggi, sederhana tinggi dan tak berapa tinggi smua nya boleh bergaya dengan kurung ni sb kain nyer boleh di adjust kelabuhan. Jd dah tak ada halangan dah utk bergaya dengan kurung syari kan?๐Ÿ˜Š
.
MATERIAL YANG SANGAT SELESA
.
Kurung syarie ni menggunakan material DUBAI COMO CREPE. Memang buat sister rasa sejuk dan berangin jer sepanjang hari. Sangat sesuai dengan cuaca Malaysia ni.
.
7 PILIHAN WARNA TERBAIK
.
MESRA BF DAN WUDHU
.
Kurung ni mesra bf dan wudhu. Suka la tu smbil bergaya masih boleh bf kan anak! Bukn tu jer, kurung ni jugak mesra wudhu tau.
.
Harga rm149
Free postage
.
Wa ๐Ÿ“ฒ0196979434
.
#kurungsyari #kurungsyarie #kurungmuslimah #kurungsimple #busanamuslimah #kurungmoden #bajukurung #bajukurungjubah #jubahmoden #bajukurungnursing #bajunursing #blouselabuh #blousesyarie #blousemuslimah

Mencari baju kurung yang simple dan sopan untuk pengapit anda? Mereka pastinya nampak ayu dan manis di hari bahagia anda dengan Kurung Asiah. Tambahkan lace atau manik untuk lebih menarik โค.
.
KURUNG BASIC ASIAH
------------------------------------
๐Ÿ”นMaterial High Quality Como Crepe. InshaAllah selesa dipakai ๐Ÿ˜
๐Ÿ”นSerap peluh dan sejuk dipakai.
๐Ÿ”นTidak jarang.
๐Ÿ”นNursing Friendly. (Ada zip sorok)
๐Ÿ”นAda poket di bahagian kanan baju. Mudah nk simpan hp, duit kecik dll.
๐Ÿ”นAvailable Size S - 2XL.
๐Ÿ”น8 Pilihan warna yg demand.
๐Ÿ”นCutting baju kurung yg loose, tiada dat. Tak ketat bahagian pinggul.
๐Ÿ”นCutting kain Mermaid straight. Tak ketat di bahagian lutut,peha @ betis.
๐Ÿ”นBahagian pinggang kain - half getah.
๐Ÿ”นBahagian bahu - ada span.
๐Ÿ”นBahagian tangan yg loose, mudah utk ambil wuduk.
.
Harga Asal : RM 129
.
โ–ถ๏ธ HARGA PROMO ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
1 HELAI : RM 100
COMBO 2 HELAI : RM 180
.
**Tidak termasuk postage
.
Full catalog #TNKurungAsiah .
Order : whatsapp Kak Una ye! Tekan je whatsapp link dekat bio ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰.
.
.
.
.
.
.
.
#bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmurah #bajukurungmalaysia #bajukurungcantik #bajukurunglawa #bajukurungplain #bajukurungloose #bajukurunglonggar #bajukurungbffriendly #bajukurungbf #bajukurungnursing #bajukurungnursingfriendly #kurungmoden #kurungmurah #kurungmodenmalaysia #kurungmodenmurah #kurungpejabat #kurungkenduri #kurungkembang #kurungcomocrepe #bajukurungcomocrepe #kurunglawa #kurung #kurungmurahmalaysia #kurungpengapit #bajupengapit

๐ŸŽ‰ BA Y.E.S SALE ๐ŸŽ‰
.
.
(Slide ke kanan utk gambar seterusnya)
.
.
JOM KASI LICIN STOCK YG ADA. STOCK LIMITED OK. CEPAT2 LAH GRAB SEMENTARA HARGA MURAH GILER๐Ÿ˜ฑ. JANGAN TUNGGU SALE DAH TAMAT BARU NAK ORDER YA!
.
.
MACAM MANA NAK ORDER?
.
ITEM:
WARNA:
SIZE:
BACKUP ITEM: BAGI SEBERAPA BANYAK YG BOLEH
.
.
โœ… SERVICE CHARGE & POSTAGE APPLIED
.
.
UTK KIRIMAN
.
.
๐Ÿ“ฑWHATSAPP 010 295 2015
.
๐Ÿ“ฑWHATSAPP 010 295 2015
.
๐Ÿ“ฑWHATSAPP 010 295 2015
.
.
#bellaammara #bellaammaralovers #bellammarabangi #trustedpersonalshopperbellaammara #bajukurung #kurungmurah #bajukurungmalaysia #bajukurungmurah #kurungmoden #bajukurungnursing #nursingfriendlykurung #bajukurungmenyusu #wudhufriendly

Ini cardigan ke sis? Ini kurung ke sis? ini blouse dengan skirt ke sis?
bukan.. bukan๐Ÿ˜„

Inilah DRESS NAZNEEN
dijahit sekali tapi nampak elegan macam pakai cardigan gitu

Jom tengok apa yang menarik tentang Dress Nazneen
___
๐Ÿ’˜ Material PREMIUM SOFT CREPE
๐Ÿ’˜NURSING FRIENDLY dengan zip depan. Kami memahami 'bf' mommies yang pastinya nak tampil cantik selalu. .
๐Ÿ’˜ Dress yang dijahit sekali dengan cardigan di bahagian hadapan untuk tampil UNIK .
๐Ÿ’˜ POKET di bahagian hadapan baju memudahkan letak barang2 kecil, so tak tercicir lagi .
๐Ÿ’˜ RIBEN COMEL dijahit pada poket dan lengan bagi effect feminin. tak gitu ๐Ÿ˜‰ .
๐Ÿ’˜ potongan LONGGAR DAN SOPAN. sesuai dipakai formal mahupun santai.

Harga biasa di pasaran untuk dress Muslimah yang elegan macam ni selalu RM169 .
.
Tapi kami bagi harga pengenalan, hanya RM119. Kos pos kami tanggung beres
Stok sangat limited. Jom order hari ini ๐Ÿ˜Š

#bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajukurungdewasa #bajukurungbudak #bajukurungsedondon #bajukurungcorak #bajukurungkerja #bajukurungmalaysia #bajukurungmodenmurah #bajukurungnursing #bajukurungterkini #bajurayahaji #jubahwanita #jubahperempuan #jubahrayahaji #jubahplain #jubahbunga #bajubridesmaids #bajubridesmaidsmurah #bajukenduri #peplummurah #peplumdewasa #peplumlabuh #dressmuslimah #dressnazneen

MYSARA ELEGANT MINI KURUNG .
โค Cutting baju loose. Tanpa 'dat'. A cut shape
โค Kain loose cutting ala mermaid
โคAda poket doremon sebelah tepi
โค Selak with inner cover
โค Rekaan 'flip' dengan corak ekslusif & elegan
.
Promo Price
RM99 (excluding postage)
.
.
Whatsapp +6012-3518234
Whatsapp +6012-3518234
Whatsapp +6012-3518234
.
#mysara #minikurungmysara #sale #bajukurungnursing

Seronoknya kalau dapat kerja dekat tempat yang sama dengan sahabat baik, boleh sedondon sejalan โค.
.
KURUNG BASIC ASIAH
------------------------------------
๐Ÿ”นMaterial High Quality Como Crepe. InshaAllah selesa dipakai ๐Ÿ˜
๐Ÿ”นSerap peluh dan sejuk dipakai.
๐Ÿ”นTidak jarang.
๐Ÿ”นNursing Friendly. (Ada zip sorok)
๐Ÿ”นAda poket di bahagian kanan baju. Mudah nk simpan hp, duit kecik dll.
๐Ÿ”นAvailable Size S - 2XL.
๐Ÿ”น8 Pilihan warna yg demand.
๐Ÿ”นCutting baju kurung yg loose, tiada dat. Tak ketat bahagian pinggul.
๐Ÿ”นCutting kain Mermaid straight. Tak ketat di bahagian lutut,peha @ betis.
๐Ÿ”นBahagian pinggang kain - half getah.
๐Ÿ”นBahagian bahu - ada span.
๐Ÿ”นBahagian tangan yg loose, mudah utk ambil wuduk.
.
Harga Asal : RM 129
.
โ–ถ๏ธ HARGA PROMO ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
1 HELAI : RM 100
COMBO 2 HELAI : RM 180
.
**Tidak termasuk postage
.
Full catalog #TNKurungAsiah .
Order : whatsapp Kak Una ye! Tekan je whatsapp link dekat bio ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰.
.
.
.
.
.
.
.
#bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmurah #bajukurungmalaysia #bajukurungcantik #bajukurunglawa #bajukurungplain #bajukurungloose #bajukurunglonggar #bajukurungbffriendly #bajukurungbf #bajukurungnursing #bajukurungnursingfriendly #kurungmoden #kurungmurah #kurungmodenmalaysia #kurungmodenmurah #kurungpejabat #kurungkenduri #kurungkembang #kurungmosscrepe #bajukurungmosscrepe #kurunglawa #kurung #kurungmurahmalaysia #redvelvetdrama

MOST RECENT

SALES MANJA 23-30 NOV 2017
RM59 FREE POSTAGE
KLIK #FMsalesmanja .
.
Apa best sangat Kurung Dewi ?๐Ÿ™„
=====================
๐ŸŒธ Design Kurung Moden ,tapi tak melekap
๐ŸŒธ Kain sejuk dan tak jarang sebab Chiffon with Full lining
๐ŸŒธ Kain payung nampak macam princess giteww๐Ÿ‘ธ
๐ŸŒธ Mak menyusu baby pun boleh pakai sebab ianya Nursing Friendly, ada hidden zip .
.
.
Apa yg lg best sebab MURAHHH! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Normal price: RM135
.
.
๐Ÿ’ฅSALES price: RM59 Free postage๐Ÿ˜˜
.
.
To order:
Whatsapp 0194041562
Whatsapp 0194041562
Whatsapp 0194041562
.
.
Lihat ukuran dan testimoni di sini #FMdewi2
.
.
#FMsales2017
#bajurayanursing #bajukurungnursing #jubahnursingfriendly #pakaiannursingfriendly

SALES MANJA 23-30 NOV 2017
RM59 FREE POSTAGE
KLIK #FMsalesmanja .
.
Apa best sangat Kurung Dewi ?๐Ÿ™„
=====================
๐ŸŒธ Design Kurung Moden ,tapi tak melekap
๐ŸŒธ Kain sejuk dan tak jarang sebab Chiffon with Full lining
๐ŸŒธ Kain payung nampak macam princess giteww๐Ÿ‘ธ
๐ŸŒธ Mak menyusu baby pun boleh pakai sebab ianya Nursing Friendly, ada hidden zip .
.
.
Apa yg lg best sebab MURAHHH! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Normal price: RM135
.
.
๐Ÿ’ฅSALES price: RM59 Free postage๐Ÿ˜˜
.
.
To order:
Whatsapp 0194041562
Whatsapp 0194041562
Whatsapp 0194041562
.
.
Lihat ukuran dan testimoni di sini #FMdewi2
.
.
#FMsales2017
#bajurayanursing #bajukurungnursing #jubahnursingfriendly #pakaiannursingfriendly

SALES MANJA 23-30 NOV 2017
RM59 FREE POSTAGE
KLIK #FMsalesmanja .
.
Apa best sangat Kurung Dewi ?๐Ÿ™„
=====================
๐ŸŒธ Design Kurung Moden ,tapi tak melekap
๐ŸŒธ Kain sejuk dan tak jarang sebab Chiffon with Full lining
๐ŸŒธ Kain payung nampak macam princess giteww๐Ÿ‘ธ
๐ŸŒธ Mak menyusu baby pun boleh pakai sebab ianya Nursing Friendly, ada hidden zip .
.
.
Apa yg lg best sebab MURAHHH! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Normal price: RM135
.
.
๐Ÿ’ฅSALES price: RM59 Free postage๐Ÿ˜˜
.
.
To order:
Whatsapp 0194041562
Whatsapp 0194041562
Whatsapp 0194041562
.
.
Lihat ukuran dan testimoni di sini #FMdewi2
.
.
#FMsales2017
#bajurayanursing #bajukurungnursing #jubahnursingfriendly #pakaiannursingfriendly

SALES MANJA 23-30 NOV 2017
RM59 FREE POSTAGE
KLIK #FMsalesmanja .
.
Apa best sangat Kurung Dewi ?๐Ÿ™„
=====================
๐ŸŒธ Design Kurung Moden ,tapi tak melekap
๐ŸŒธ Kain sejuk dan tak jarang sebab Chiffon with Full lining
๐ŸŒธ Kain payung nampak macam princess giteww๐Ÿ‘ธ
๐ŸŒธ Mak menyusu baby pun boleh pakai sebab ianya Nursing Friendly, ada hidden zip .
.
.
Apa yg lg best sebab MURAHHH! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Normal price: RM135
.
.
๐Ÿ’ฅSALES price: RM59 Free postage๐Ÿ˜˜
.
.
To order:
Whatsapp 0194041562
Whatsapp 0194041562
Whatsapp 0194041562
.
.
Lihat ukuran dan testimoni di sini #FMdewi2
.
.
#FMsales2017
#bajurayanursing #bajukurungnursing #jubahnursingfriendly #pakaiannursingfriendly

CYBER SALE 26.11.17 - 27.11.17

Kurung Dewi RM69 free pos
Nursing & wuduk friendly
Klik sini untuk order www.wasap.my/60126694242/cybersaledewi

#terapiinstagram #bazarpaknil #bajukurungmoden #bajukurungnursing #bajukurungchiffon #bajukurungmenyusu

ุจูุณู’ู…ู ุงู„ู„ูŽู‘ู‡ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญู’ู…ูŽู†ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญููŠู…

PAYDAY SALE RM69 SEHELAI!!
.
Regina weh RM69 sehelai.. Murah gileee ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜.. Cepat grab ni tggal berapa helai je yang ada.
.
Regina Kurung
๐Ÿ“Œ Nursing friendly (2 zip di kiri dan kanan bhgian dada)
๐Ÿ“Œ Wuduk Friendly (lengan cuff getah)
๐Ÿ“ŒSaiz S sampai 4XL

Material: Lycra Korea
๐Ÿ Tak melekat langsung kat badan hokey!
๐Ÿ Ironless. Diulangi ironless, tak payah iron melainkan hampa ni perfectionist, tak dapat den nak nolong
๐Ÿ Kain berat dan sejuk

Ukuran diupload dalam gambar berasingan

Harga PROMO
๐ŸŒทRM 69 Jeeeeee dan FREE POSTAGE!

Dah tak payah pikir lama sangat, nanti saiz habis
.
Nak order?
๐Ÿ’˜Whatsapp - 0136289354
๐Ÿ’˜Telegram - 0132889354
๐Ÿ’˜boleh jugak tekan link whatsapp kat info profile insta saya. Tak payah save no dah nak whatsapp

Note: warna sebenar mungkin berbeza sedikit atas faktor pencahayaan

#bajumurah #bajukurunglycra #bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungmalaysia #bajukurunglycramalaysia #kurunglycramurah #bajukurungregina #bajukurungeva #bajukurunglycraprinted #bajukurungprinted #bajukurungnursingfriendly #bajumuslimah #bajukurunglycramurah #jubahmurah #nursingjubah #blousemurah #kurungreginav #kurungregina #kurungregina6 #kurungreginaVI #kurungreginamurah
#jubahperempuan #bajukurungnursing #nursingbajukurung

ุจูุณู’ู…ู ุงู„ู„ูŽู‘ู‡ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญู’ู…ูŽู†ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญููŠู…

PAYDAY SALE RM69 SEHELAI!!
.
Regina weh RM69 sehelai.. Murah gileee ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜.. Cepat grab ni tggal berapa helai je yang ada.
.
Regina Kurung
๐Ÿ“Œ Nursing friendly (2 zip di kiri dan kanan bhgian dada)
๐Ÿ“Œ Wuduk Friendly (lengan cuff getah)
๐Ÿ“ŒSaiz S sampai 4XL

Material: Lycra Korea
๐Ÿ Tak melekat langsung kat badan hokey!
๐Ÿ Ironless. Diulangi ironless, tak payah iron melainkan hampa ni perfectionist, tak dapat den nak nolong
๐Ÿ Kain berat dan sejuk

Ukuran diupload dalam gambar berasingan

Harga PROMO
๐ŸŒทRM 69 Jeeeeee dan FREE POSTAGE!

Dah tak payah pikir lama sangat, nanti saiz habis
.
Nak order?
๐Ÿ’˜Whatsapp - 0136289354
๐Ÿ’˜Telegram - 0132889354
๐Ÿ’˜boleh jugak tekan link whatsapp kat info profile insta saya. Tak payah save no dah nak whatsapp

Note: warna sebenar mungkin berbeza sedikit atas faktor pencahayaan

#bajumurah #bajukurunglycra #bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungmalaysia #bajukurunglycramalaysia #kurunglycramurah #bajukurungregina #bajukurungeva #bajukurunglycraprinted #bajukurungprinted #bajukurungnursingfriendly #bajumuslimah #bajukurunglycramurah #jubahmurah #nursingjubah #blousemurah #kurungreginav #kurungregina #kurungregina6 #kurungreginaVI #kurungreginamurah
#jubahperempuan #bajukurungnursing #nursingbajukurung

ุจูุณู’ู…ู ุงู„ู„ูŽู‘ู‡ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญู’ู…ูŽู†ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญููŠู…

PAYDAY SALE RM69 SEHELAI!!
.
Regina weh RM69 sehelai.. Murah gileee ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜.. Cepat grab ni tggal berapa helai je yang ada.
.
Regina Kurung
๐Ÿ“Œ Nursing friendly (2 zip di kiri dan kanan bhgian dada)
๐Ÿ“Œ Wuduk Friendly (lengan cuff getah)
๐Ÿ“ŒSaiz S sampai 4XL

Material: Lycra Korea
๐Ÿ Tak melekat langsung kat badan hokey!
๐Ÿ Ironless. Diulangi ironless, tak payah iron melainkan hampa ni perfectionist, tak dapat den nak nolong
๐Ÿ Kain berat dan sejuk

Ukuran diupload dalam gambar berasingan

Harga PROMO
๐ŸŒทRM 69 Jeeeeee dan FREE POSTAGE!

Dah tak payah pikir lama sangat, nanti saiz habis
.
Nak order?
๐Ÿ’˜Whatsapp - 0136289354
๐Ÿ’˜Telegram - 0132889354
๐Ÿ’˜boleh jugak tekan link whatsapp kat info profile insta saya. Tak payah save no dah nak whatsapp

Note: warna sebenar mungkin berbeza sedikit atas faktor pencahayaan

#bajumurah #bajukurunglycra #bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungmalaysia #bajukurunglycramalaysia #kurunglycramurah #bajukurungregina #bajukurungeva #bajukurunglycraprinted #bajukurungprinted #bajukurungnursingfriendly #bajumuslimah #bajukurunglycramurah #jubahmurah #nursingjubah #blousemurah #kurungreginav #kurungregina #kurungregina6 #kurungreginaVI #kurungreginamurah
#jubahperempuan #bajukurungnursing #nursingbajukurung

ุจูุณู’ู…ู ุงู„ู„ูŽู‘ู‡ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญู’ู…ูŽู†ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญููŠู…

PAYDAY SALE RM69 SEHELAI!!
.
Regina weh RM69 sehelai.. Murah gileee ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜.. Cepat grab ni tggal berapa helai je yang ada.
.
Regina Kurung
๐Ÿ“Œ Nursing friendly (2 zip di kiri dan kanan bhgian dada)
๐Ÿ“Œ Wuduk Friendly (lengan cuff getah)
๐Ÿ“ŒSaiz S sampai 4XL

Material: Lycra Korea
๐Ÿ Tak melekat langsung kat badan hokey!
๐Ÿ Ironless. Diulangi ironless, tak payah iron melainkan hampa ni perfectionist, tak dapat den nak nolong
๐Ÿ Kain berat dan sejuk

Ukuran diupload dalam gambar berasingan

Harga PROMO
๐ŸŒทRM 69 Jeeeeee dan FREE POSTAGE!

Dah tak payah pikir lama sangat, nanti saiz habis
.
Nak order?
๐Ÿ’˜Whatsapp - 0136289354
๐Ÿ’˜Telegram - 0132889354
๐Ÿ’˜boleh jugak tekan link whatsapp kat info profile insta saya. Tak payah save no dah nak whatsapp

Note: warna sebenar mungkin berbeza sedikit atas faktor pencahayaan

#bajumurah #bajukurunglycra #bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungmalaysia #bajukurunglycramalaysia #kurunglycramurah #bajukurungregina #bajukurungeva #bajukurunglycraprinted #bajukurungprinted #bajukurungnursingfriendly #bajumuslimah #bajukurunglycramurah #jubahmurah #nursingjubah #blousemurah #kurungreginav #kurungregina #kurungregina6 #kurungreginaVI #kurungreginamurah
#jubahperempuan #bajukurungnursing #nursingbajukurung

ุจูุณู’ู…ู ุงู„ู„ูŽู‘ู‡ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญู’ู…ูŽู†ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญููŠู…

PAYDAY SALE RM69 SEHELAI!!
.
Regina weh RM69 sehelai.. Murah gileee ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜.. Cepat grab ni tggal berapa helai je yang ada.
.
Regina Kurung
๐Ÿ“Œ Nursing friendly (2 zip di kiri dan kanan bhgian dada)
๐Ÿ“Œ Wuduk Friendly (lengan cuff getah)
๐Ÿ“ŒSaiz S sampai 4XL

Material: Lycra Korea
๐Ÿ Tak melekat langsung kat badan hokey!
๐Ÿ Ironless. Diulangi ironless, tak payah iron melainkan hampa ni perfectionist, tak dapat den nak nolong
๐Ÿ Kain berat dan sejuk

Ukuran diupload dalam gambar berasingan

Harga PROMO
๐ŸŒทRM 69 Jeeeeee dan FREE POSTAGE!

Dah tak payah pikir lama sangat, nanti saiz habis
.
Nak order?
๐Ÿ’˜Whatsapp - 0136289354
๐Ÿ’˜Telegram - 0132889354
๐Ÿ’˜boleh jugak tekan link whatsapp kat info profile insta saya. Tak payah save no dah nak whatsapp

Note: warna sebenar mungkin berbeza sedikit atas faktor pencahayaan

#bajumurah #bajukurunglycra #bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungmalaysia #bajukurunglycramalaysia #kurunglycramurah #bajukurungregina #bajukurungeva #bajukurunglycraprinted #bajukurungprinted #bajukurungnursingfriendly #bajumuslimah #bajukurunglycramurah #jubahmurah #nursingjubah #blousemurah #kurungreginav #kurungregina #kurungregina6 #kurungreginaVI #kurungreginamurah
#jubahperempuan #bajukurungnursing #nursingbajukurung

ุจูุณู’ู…ู ุงู„ู„ูŽู‘ู‡ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญู’ู…ูŽู†ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญููŠู…

PAYDAY SALE RM69 SEHELAI!!
.
Regina weh RM69 sehelai.. Murah gileee ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜.. Cepat grab ni tggal berapa helai je yang ada.
.
Regina Kurung
๐Ÿ“Œ Nursing friendly (2 zip di kiri dan kanan bhgian dada)
๐Ÿ“Œ Wuduk Friendly (lengan cuff getah)
๐Ÿ“ŒSaiz S sampai 4XL

Material: Lycra Korea
๐Ÿ Tak melekat langsung kat badan hokey!
๐Ÿ Ironless. Diulangi ironless, tak payah iron melainkan hampa ni perfectionist, tak dapat den nak nolong
๐Ÿ Kain berat dan sejuk

Ukuran diupload dalam gambar berasingan

Harga PROMO
๐ŸŒทRM 69 Jeeeeee dan FREE POSTAGE!

Dah tak payah pikir lama sangat, nanti saiz habis
.
Nak order?
๐Ÿ’˜Whatsapp - 0136289354
๐Ÿ’˜Telegram - 0132889354
๐Ÿ’˜boleh jugak tekan link whatsapp kat info profile insta saya. Tak payah save no dah nak whatsapp

Note: warna sebenar mungkin berbeza sedikit atas faktor pencahayaan

#bajumurah #bajukurunglycra #bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungmalaysia #bajukurunglycramalaysia #kurunglycramurah #bajukurungregina #bajukurungeva #bajukurunglycraprinted #bajukurungprinted #bajukurungnursingfriendly #bajumuslimah #bajukurunglycramurah #jubahmurah #nursingjubah #blousemurah #kurungreginav #kurungregina #kurungregina6 #kurungreginaVI #kurungreginamurah
#jubahperempuan #bajukurungnursing #nursingbajukurung

REKAAN KURUNG SYARI 3 in 1
.
Yes! Yes! Yes! Ini kurung keluaran PERTAMA daripada kami. Berkonsepkan 3 in 1. "Apa yang 3 in 1 nyer tu?". Iyer la, Mana nak dpt rekaan baju kurung tapi sekali pandang mcm JUBAH MODERN, bila dipadankan dengan seluar terus bertukar menjadi BLOUSE MUSLIMAH SEJATI? Amazing sesangat kan!
.
MODEST AND COMFORTABLE .
Rekaan kurung yg MODERN tetapi mengekalkn ciri MUSLIMAH SEJATI dengan cutting yg loose confirm akan rasa sgt selesa dan sesuai utk kemana shj! Yg tinggi, sederhana tinggi dan tak berapa tinggi smua nya boleh bergaya dengan kurung ni sb kain nyer boleh di adjust kelabuhan. Jd dah tak ada halangan dah utk bergaya dengan kurung syari kan?๐Ÿ˜Š
.
MATERIAL YANG SANGAT SELESA
.
Kurung syarie ni menggunakan material DUBAI COMO CREPE. Memang buat sister rasa sejuk dan berangin jer sepanjang hari. Sangat sesuai dengan cuaca Malaysia ni.
.
7 PILIHAN WARNA TERBAIK
.
MESRA BF DAN WUDHU
.
Kurung ni mesra bf dan wudhu. Suka la tu smbil bergaya masih boleh bf kan anak! Bukn tu jer, kurung ni jugak mesra wudhu tau.
.
Harga rm149
Free postage
.
Wa ๐Ÿ“ฒ0196979434
.
#kurungsyari #kurungsyarie #kurungmuslimah #kurungsimple #busanamuslimah #kurungmoden #bajukurung #bajukurungjubah #jubahmoden #bajukurungnursing #bajunursing #blouselabuh #blousesyarie #blousemuslimah

REKAAN KURUNG SYARI 3 in 1
.
Yes! Yes! Yes! Ini kurung keluaran PERTAMA daripada kami. Berkonsepkan 3 in 1. "Apa yang 3 in 1 nyer tu?". Iyer la, Mana nak dpt rekaan baju kurung tapi sekali pandang mcm JUBAH MODERN, bila dipadankan dengan seluar terus bertukar menjadi BLOUSE MUSLIMAH SEJATI? Amazing sesangat kan!
.
MODEST AND COMFORTABLE .
Rekaan kurung yg MODERN tetapi mengekalkn ciri MUSLIMAH SEJATI dengan cutting yg loose confirm akan rasa sgt selesa dan sesuai utk kemana shj! Yg tinggi, sederhana tinggi dan tak berapa tinggi smua nya boleh bergaya dengan kurung ni sb kain nyer boleh di adjust kelabuhan. Jd dah tak ada halangan dah utk bergaya dengan kurung syari kan?๐Ÿ˜Š
.
MATERIAL YANG SANGAT SELESA
.
Kurung syarie ni menggunakan material DUBAI COMO CREPE. Memang buat sister rasa sejuk dan berangin jer sepanjang hari. Sangat sesuai dengan cuaca Malaysia ni.
.
7 PILIHAN WARNA TERBAIK
.
MESRA BF DAN WUDHU
.
Kurung ni mesra bf dan wudhu. Suka la tu smbil bergaya masih boleh bf kan anak! Bukn tu jer, kurung ni jugak mesra wudhu tau.
.
Harga rm149
Free postage
.
Wa ๐Ÿ“ฒ0196979434
.
#kurungsyari #kurungsyarie #kurungmuslimah #kurungsimple #busanamuslimah #kurungmoden #bajukurung #bajukurungjubah #jubahmoden #bajukurungnursing #bajunursing #blouselabuh #blousesyarie #blousemuslimah

REKAAN KURUNG SYARI 3 in 1
.
Yes! Yes! Yes! Ini kurung keluaran PERTAMA daripada kami. Berkonsepkan 3 in 1. "Apa yang 3 in 1 nyer tu?". Iyer la, Mana nak dpt rekaan baju kurung tapi sekali pandang mcm JUBAH MODERN, bila dipadankan dengan seluar terus bertukar menjadi BLOUSE MUSLIMAH SEJATI? Amazing sesangat kan!
.
MODEST AND COMFORTABLE .
Rekaan kurung yg MODERN tetapi mengekalkn ciri MUSLIMAH SEJATI dengan cutting yg loose confirm akan rasa sgt selesa dan sesuai utk kemana shj! Yg tinggi, sederhana tinggi dan tak berapa tinggi smua nya boleh bergaya dengan kurung ni sb kain nyer boleh di adjust kelabuhan. Jd dah tak ada halangan dah utk bergaya dengan kurung syari kan?๐Ÿ˜Š
.
MATERIAL YANG SANGAT SELESA
.
Kurung syarie ni menggunakan material DUBAI COMO CREPE. Memang buat sister rasa sejuk dan berangin jer sepanjang hari. Sangat sesuai dengan cuaca Malaysia ni.
.
7 PILIHAN WARNA TERBAIK
.
MESRA BF DAN WUDHU
.
Kurung ni mesra bf dan wudhu. Suka la tu smbil bergaya masih boleh bf kan anak! Bukn tu jer, kurung ni jugak mesra wudhu tau.
.
Harga rm149
Free postage
.
Wa ๐Ÿ“ฒ0196979434
.
#kurungsyari #kurungsyarie #kurungmuslimah #kurungsimple #busanamuslimah #kurungmoden #bajukurung #bajukurungjubah #jubahmoden #bajukurungnursing #bajunursing #blouselabuh #blousesyarie #blousemuslimah

REKAAN KURUNG SYARI 3 in 1
.
Yes! Yes! Yes! Ini kurung keluaran PERTAMA daripada kami. Berkonsepkan 3 in 1. "Apa yang 3 in 1 nyer tu?". Iyer la, Mana nak dpt rekaan baju kurung tapi sekali pandang mcm JUBAH MODERN, bila dipadankan dengan seluar terus bertukar menjadi BLOUSE MUSLIMAH SEJATI? Amazing sesangat kan!
.
MODEST AND COMFORTABLE .
Rekaan kurung yg MODERN tetapi mengekalkn ciri MUSLIMAH SEJATI dengan cutting yg loose confirm akan rasa sgt selesa dan sesuai utk kemana shj! Yg tinggi, sederhana tinggi dan tak berapa tinggi smua nya boleh bergaya dengan kurung ni sb kain nyer boleh di adjust kelabuhan. Jd dah tak ada halangan dah utk bergaya dengan kurung syari kan?๐Ÿ˜Š
.
MATERIAL YANG SANGAT SELESA
.
Kurung syarie ni menggunakan material DUBAI COMO CREPE. Memang buat sister rasa sejuk dan berangin jer sepanjang hari. Sangat sesuai dengan cuaca Malaysia ni.
.
7 PILIHAN WARNA TERBAIK
.
MESRA BF DAN WUDHU
.
Kurung ni mesra bf dan wudhu. Suka la tu smbil bergaya masih boleh bf kan anak! Bukn tu jer, kurung ni jugak mesra wudhu tau.
.
Harga rm149
Free postage
.
Wa ๐Ÿ“ฒ0196979434
.
#kurungsyari #kurungsyarie #kurungmuslimah #kurungsimple #busanamuslimah #kurungmoden #bajukurung #bajukurungjubah #jubahmoden #bajukurungnursing #bajunursing #blouselabuh #blousesyarie #blousemuslimah

REKAAN KURUNG SYARI 3 in 1
.
Yes! Yes! Yes! Ini kurung keluaran PERTAMA daripada kami. Berkonsepkan 3 in 1. "Apa yang 3 in 1 nyer tu?". Iyer la, Mana nak dpt rekaan baju kurung tapi sekali pandang mcm JUBAH MODERN, bila dipadankan dengan seluar terus bertukar menjadi BLOUSE MUSLIMAH SEJATI? Amazing sesangat kan!
.
MODEST AND COMFORTABLE .
Rekaan kurung yg MODERN tetapi mengekalkn ciri MUSLIMAH SEJATI dengan cutting yg loose confirm akan rasa sgt selesa dan sesuai utk kemana shj! Yg tinggi, sederhana tinggi dan tak berapa tinggi smua nya boleh bergaya dengan kurung ni sb kain nyer boleh di adjust kelabuhan. Jd dah tak ada halangan dah utk bergaya dengan kurung syari kan?๐Ÿ˜Š
.
MATERIAL YANG SANGAT SELESA
.
Kurung syarie ni menggunakan material DUBAI COMO CREPE. Memang buat sister rasa sejuk dan berangin jer sepanjang hari. Sangat sesuai dengan cuaca Malaysia ni.
.
7 PILIHAN WARNA TERBAIK
.
MESRA BF DAN WUDHU
.
Kurung ni mesra bf dan wudhu. Suka la tu smbil bergaya masih boleh bf kan anak! Bukn tu jer, kurung ni jugak mesra wudhu tau.
.
Harga rm149
Free postage
.
Wa ๐Ÿ“ฒ0196979434
.
#kurungsyari #kurungsyarie #kurungmuslimah #kurungsimple #busanamuslimah #kurungmoden #bajukurung #bajukurungjubah #jubahmoden #bajukurungnursing #bajunursing #blouselabuh #blousesyarie #blousemuslimah

REKAAN KURUNG SYARI 3 in 1
.
Yes! Yes! Yes! Ini kurung keluaran PERTAMA daripada kami. Berkonsepkan 3 in 1. "Apa yang 3 in 1 nyer tu?". Iyer la, Mana nak dpt rekaan baju kurung tapi sekali pandang mcm JUBAH MODERN, bila dipadankan dengan seluar terus bertukar menjadi BLOUSE MUSLIMAH SEJATI? Amazing sesangat kan!
.
MODEST AND COMFORTABLE .
Rekaan kurung yg MODERN tetapi mengekalkn ciri MUSLIMAH SEJATI dengan cutting yg loose confirm akan rasa sgt selesa dan sesuai utk kemana shj! Yg tinggi, sederhana tinggi dan tak berapa tinggi smua nya boleh bergaya dengan kurung ni sb kain nyer boleh di adjust kelabuhan. Jd dah tak ada halangan dah utk bergaya dengan kurung syari kan?๐Ÿ˜Š
.
MATERIAL YANG SANGAT SELESA
.
Kurung syarie ni menggunakan material DUBAI COMO CREPE. Memang buat sister rasa sejuk dan berangin jer sepanjang hari. Sangat sesuai dengan cuaca Malaysia ni.
.
7 PILIHAN WARNA TERBAIK
.
MESRA BF DAN WUDHU
.
Kurung ni mesra bf dan wudhu. Suka la tu smbil bergaya masih boleh bf kan anak! Bukn tu jer, kurung ni jugak mesra wudhu tau.
.
Harga rm149
Free postage
.
Wa ๐Ÿ“ฒ0196979434
.
#kurungsyari #kurungsyarie #kurungmuslimah #kurungsimple #busanamuslimah #kurungmoden #bajukurung #bajukurungjubah #jubahmoden #bajukurungnursing #bajunursing #blouselabuh #blousesyarie #blousemuslimah

REKAAN KURUNG SYARI 3 in 1
.
Yes! Yes! Yes! Ini kurung keluaran PERTAMA daripada kami. Berkonsepkan 3 in 1. "Apa yang 3 in 1 nyer tu?". Iyer la, Mana nak dpt rekaan baju kurung tapi sekali pandang mcm JUBAH MODERN, bila dipadankan dengan seluar terus bertukar menjadi BLOUSE MUSLIMAH SEJATI? Amazing sesangat kan!
.
MODEST AND COMFORTABLE .
Rekaan kurung yg MODERN tetapi mengekalkn ciri MUSLIMAH SEJATI dengan cutting yg loose confirm akan rasa sgt selesa dan sesuai utk kemana shj! Yg tinggi, sederhana tinggi dan tak berapa tinggi smua nya boleh bergaya dengan kurung ni sb kain nyer boleh di adjust kelabuhan. Jd dah tak ada halangan dah utk bergaya dengan kurung syari kan?๐Ÿ˜Š
.
MATERIAL YANG SANGAT SELESA
.
Kurung syarie ni menggunakan material DUBAI COMO CREPE. Memang buat sister rasa sejuk dan berangin jer sepanjang hari. Sangat sesuai dengan cuaca Malaysia ni.
.
7 PILIHAN WARNA TERBAIK
.
MESRA BF DAN WUDHU
.
Kurung ni mesra bf dan wudhu. Suka la tu smbil bergaya masih boleh bf kan anak! Bukn tu jer, kurung ni jugak mesra wudhu tau.
.
Harga rm149
Free postage
.
Wa ๐Ÿ“ฒ0196979434
.
#kurungsyari #kurungsyarie #kurungmuslimah #kurungsimple #busanamuslimah #kurungmoden #bajukurung #bajukurungjubah #jubahmoden #bajukurungnursing #bajunursing #blouselabuh #blousesyarie #blousemuslimah

REKAAN KURUNG SYARI 3 in 1
.
Yes! Yes! Yes! Ini kurung keluaran PERTAMA daripada kami. Berkonsepkan 3 in 1. "Apa yang 3 in 1 nyer tu?". Iyer la, Mana nak dpt rekaan baju kurung tapi sekali pandang mcm JUBAH MODERN, bila dipadankan dengan seluar terus bertukar menjadi BLOUSE MUSLIMAH SEJATI? Amazing sesangat kan!
.
MODEST AND COMFORTABLE .
Rekaan kurung yg MODERN tetapi mengekalkn ciri MUSLIMAH SEJATI dengan cutting yg loose confirm akan rasa sgt selesa dan sesuai utk kemana shj! Yg tinggi, sederhana tinggi dan tak berapa tinggi smua nya boleh bergaya dengan kurung ni sb kain nyer boleh di adjust kelabuhan. Jd dah tak ada halangan dah utk bergaya dengan kurung syari kan?๐Ÿ˜Š
.
MATERIAL YANG SANGAT SELESA
.
Kurung syarie ni menggunakan material DUBAI COMO CREPE. Memang buat sister rasa sejuk dan berangin jer sepanjang hari. Sangat sesuai dengan cuaca Malaysia ni.
.
7 PILIHAN WARNA TERBAIK
.
MESRA BF DAN WUDHU
.
Kurung ni mesra bf dan wudhu. Suka la tu smbil bergaya masih boleh bf kan anak! Bukn tu jer, kurung ni jugak mesra wudhu tau.
.
Harga rm149
Free postage
.
Wa ๐Ÿ“ฒ0196979434
.
#kurungsyari #kurungsyarie #kurungmuslimah #kurungsimple #busanamuslimah #kurungmoden #bajukurung #bajukurungjubah #jubahmoden #bajukurungnursing #bajunursing #blouselabuh #blousesyarie #blousemuslimah

Most Popular Instagram Hashtags