[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#bajukurungnursing

17924 posts

TOP POSTS

Kurung melati
.
Rm149.include postage!! .
Evergreen songket kurung to spice up your Eid. With a selection of pastel & bold colors,This MELATI kurung with contemporary songket design is a must have for your Raya wardrobe.

Top
Material- High Quality Cotton
Round neckline
Concealed front zip fastening for nursing
Long sleeves
Wudhu friendly
Regular fit
Unlined
.
Bottom
Material- High Quality Songket
Concealed side zip fastening
Elasticised back waist
A-line cut
Regular fit
Unlined
.
#bajukurungsongket #bajuraya2017 #bajukurungnursing #bajukurungmenyusu #bajukurungmoden

MYSARA ELEGANT MINI KURUNG .
❤ Cutting baju loose. Tanpa 'dat'. A cut shape
❤ Kain loose cutting ala mermaid
❤Ada poket doremon sebelah tepi
❤ Selak with inner cover
❤ Rekaan 'flip' dengan corak ekslusif & elegan
.
Promo Price
RM99 (excluding postage)
.
.
Whatsapp +6012-3518234
Whatsapp +6012-3518234
Whatsapp +6012-3518234
.
#mysara #minikurungmysara #sale #bajukurungnursing

🌹Kurung MEROISE Ibu & Anak 🌹 🍀Material Polycrepe. Berkualiti dan sangat selesa dipakai
🍀Nursing & Wudhuk Friendly
🍀Bahagian bawah baju dijahit lace beserta bunga
🍀Kain A cut
🍀6 warna pastel yang sangat mengancam
🍀Tahan lasak & Mudah jaga.

Harga RM125 (Mummy)
Harga RM75 (Girl)
📮 Postage FREE 1 Malaysia

Order ???
Whatsapp 019 462 9645
.
#khaylasmamacloset
#bajukurungkmc
#bajukurungsedondon
#fizarossateam
#kurungmeirose
#bajukurungibudananak
#bajukurungmenyusu
#bajukurunglace
#bajukurungraya
#bajukurungbudak
#freepostage
#aurainsta
#terapiinstagram
#syukurselalu
#berikanmasa
#bajurayacantik
#bajurayamurah
#raya2017
#terlajaklaris
#alhamdulillah
#borongbajukurung
#cintahatipapamama
#bajukurungmenyusu
#bajukurungnursing
#kurungnursing
#igers
#igshopmalaysia
#malaysia
#bazarpaknil
#moodrepublik

BAJU OPEN HOUSE 👗
.
Kurung Dewi yang gorgeous 😍
=====================
🌸 Design Kurung Moden ,tapi tak melekap
🌸 Kain sejuk dan tak jarang sebab Chiffon with Full lining
🌸 Kain payung nampak macam princess giteww👸🏼
🌸 Mak menyusu baby pun boleh pakai sebab ianya Nursing Friendly, ada hidden zip .
.
Apa yg lg best sebab MURAHHH! 😍😍
.
.
Normal price: RM135
.
.
💥SALES price: RM79 Free postage😘
.
.
SAVE RM56 !
SAVE RM56 !
.
To order:
Whatsapp 0194041562
Whatsapp 0194041562
Whatsapp 0194041562
.
.
Lihat ukuran dan testimoni di sini #FMdewi2
.
.
#FMsales2017
#bajurayanursing #bajukurungnursing #jubahnursingfriendly #pakaiannursingfriendly

Nak dapatkan Kurung Regina ni pada harga SALE? PM 0126694242 cecepat yer. Last pos Isnin ni kalau x, x sampai before Rayaa. Cepat awaa jgn ketinggalan!
#terapiinstagram #bajukurunglycra #bajukurungmoden #bajukurungmalaysia #bajukurungmenyusu #bajukurungnursing #comfynesta

@Regrann from @zefikscollection - .
"Sampai bila pun, aku tahu hatiku hanya untuk kamu"
.
Hanya untuk Jacinta Songket! Dari semalam dah berdegup kencang hati ini, makanya hari ni adalah hari yg paling indah untuk grab Jacinta Songket! Limited tauu! Pre order sekarang sebelum closed order ok!
.
PRE ORDER price: RM295.74
Normal price: RM338.14
**Harga termasuk GST
.
Pre order date: 26Apr - 12May2017
ETA: 25May2017
.
Utk order
.
WHATSAPP 0102952015
.
WHATSAPP 0102952015
.
WHATSAPP 0102952015
.
.
#zefikssquad #trustedpersonalshopper
#zefikscollection #zefiks #pszefiks #bajuraya2017 #raya2017 #zefiksraya2017 #bajusongket #songketmalaysia #nursingfriendly #wudhufriendly #bajukurungnursing #muslimahfesyen #bajukurungmoden

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Ni pon salah satu pilihan sedondon untuk raya. Simple dan cantik gegojes tau
.
Kualiti kain sama macam blouse hamani, design pon lebih kurang.
.
Nak sedondon tak mak dan anak? Jom tengok jom apa yang ada
.
Kurung Qisya
🌹Zip di hadapan, nursing friendly (baju ibu)
🌹Ada kocek sebelah kanan baju (baju ibu)
🌹Zip di pergelangan tangan, (baju ibu)
🌹Kain potongan A cut

Material: Crepe
🌼Kain lembut
🌼Tak mudah kedut dan less ironing

Ukuran diupload dalam gambar berasingan

Harga
📌 Baju ibu: RM119 FREE POSTAGE
📌Baju anak: RM69 FREE POSTAGE
.
.
Order jangan tak order! Ada 4 anak perempuan, beli je sedondon empat2 orang terus. 😬😬
.
👇👇👇
.
💘Whatsapp - 0136289354
💘Telegram - 0132889354
📌Cara terbaru~pergi ke profile instagram saya~tengok bahagian info~klik pada ayat www.wasap.my/60136289354
📌anda akan direct pergi ke whatsapp saya tanpa perlu save no lagi!
.
.
Note: warna sebenar mungkin berbeza sedikit atas faktor pencahayaan

#bajukurungcrepe #bajukurungmoden #bajukurungsedondon #bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungmalaysia #bajukurungibuanak #kurungcrepeibuanak #bajukurungibuanakmurah #bajukurungsedondonmurah #bajukurungsedondonmalaysia #bajukurungibuanak #bajukurungnursingfriendly #bajumuslimah #bajukurunglycramurah #jubahmurah #nursingjubah #blousemurah #kurungmoden #jubahperempuan #bajukurungnursing #bajukurungmodenmurah #kurungmodenmurah #kurungeva #kurungevamurah #dressmurah

.
Tampil bergaya dan anggun dengan KURUNG FIONA

Kali ni ditampilkan Kurung Fiona untuk memenuhi permintaan fashion kini, yahooo!

Design menawan Hati tertawan 😍 💟Nursing Friendly. 💟Material Polycrepe berkualiti dan sangat selesa dipakai
💟Less iron.. sesuai untuk mereka yang aktif dan pentingkan masa
💟Tahan lasak & Mudah jaga.
💟Stail A cut

Takde sorok2. Meterial poly crepe ni memang ada peminat2 tersendiri. Alhamdulillah, feedback sangat2 baik.

HANYA RM109 sepasang (pos kami tanggung)
Harga SALE : RM 89
.
============
CEPAT! CEPAT!
============
Belian boleh dibuat melalui whatsApp
📱+ 017-5457049
📱+ 017-5457049
📱+ 017-5457049

Disclaimer:
Color of items may be slightly different from the actual due to the studio's lighting and computer screen settings.
.
.
#sayajual #sayajualbajukurung
#ibumenyusu #bajukurungnursing
#bajukurungmenyusu
#makmakmenyusu #sindrommakmak #sayajualbajumenyusu #bajumuslimah #kurungmoden #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmurah #nursingfriendly #wudukfriendly #mamadak #terapiinstagram #ukhwahti #kitagunani #suamikupalingsweet #noradanish #neelofa #sayajualmurah #lawakhambar #bazarpaknil
#kedaionline #muslimah #fesyenmuslimah #menepatisyariat

MOST RECENT

Product Information:
Main Fabric Ingredients:Acetate
Content of Main Fabric Components: 30 (%)
Sleeves: Long Sleeves
Collar: O-Neck
Style: Muslim
Waist Type:Middle Waist
Design: Pure
Gender: Female
Suitable for Season: Summer
Color:Pink
Package Content: 1 X Women Dress;
Due to transport ,clothing maybe wrinkles, wear before need to ironing,please allow 1-2cm differs due to manual measurement, thanks!(All measurement in cm and please note 1cm=0.39inch)

#bajukurungmalaysia #bajukurungonline #bajukurungkedah #bajukurungkurti #bajukurungcorak #bajukurungplussize #bajukurungmuslimah #bajukurungdokoh #bajukurungraya #bajukurungmodenmurah #bajukurungbesar #bajukurungexclusive #bajukurungmanik #bajukurungsilk #bajukurunggojes #bajukurungpucci #bajukurungsatin #bajukurungcrepe #bajukurungsaree #bajukurung #bajukurung100 #bajukurungnursing #bajukurungmenyusu #bajukurungdoll #bajukurungrayamurah #bajukurungprinted #bajukurungpesak

BAJU OPEN HOUSE 👗
.
Kurung Dewi yang gorgeous 😍
=====================
🌸 Design Kurung Moden ,tapi tak melekap
🌸 Kain sejuk dan tak jarang sebab Chiffon with Full lining
🌸 Kain payung nampak macam princess giteww👸🏼
🌸 Mak menyusu baby pun boleh pakai sebab ianya Nursing Friendly, ada hidden zip .
.
Apa yg lg best sebab MURAHHH! 😍😍
.
.
Normal price: RM135
.
.
💥SALES price: RM79 Free postage😘
.
.
SAVE RM56 !
SAVE RM56 !
.
To order:
Whatsapp 0194041562
Whatsapp 0194041562
Whatsapp 0194041562
.
.
Lihat ukuran dan testimoni di sini #FMdewi2
.
.
#FMsales2017
#bajurayanursing #bajukurungnursing #jubahnursingfriendly #pakaiannursingfriendly

BAJU OPEN HOUSE 👗
.
Kurung Dewi yang gorgeous 😍
=====================
🌸 Design Kurung Moden ,tapi tak melekap
🌸 Kain sejuk dan tak jarang sebab Chiffon with Full lining
🌸 Kain payung nampak macam princess giteww👸🏼
🌸 Mak menyusu baby pun boleh pakai sebab ianya Nursing Friendly, ada hidden zip .
.
Apa yg lg best sebab MURAHHH! 😍😍
.
.
Normal price: RM135
.
.
💥SALES price: RM79 Free postage😘
.
.
SAVE RM56 !
SAVE RM56 !
.
To order:
Whatsapp 0194041562
Whatsapp 0194041562
Whatsapp 0194041562
.
.
Lihat ukuran dan testimoni di sini #FMdewi2
.
.
#FMsales2017
#bajurayanursing #bajukurungnursing #jubahnursingfriendly #pakaiannursingfriendly

BAJU OPEN HOUSE 👗
.
Kurung Dewi yang gorgeous 😍
=====================
🌸 Design Kurung Moden ,tapi tak melekap
🌸 Kain sejuk dan tak jarang sebab Chiffon with Full lining
🌸 Kain payung nampak macam princess giteww👸🏼
🌸 Mak menyusu baby pun boleh pakai sebab ianya Nursing Friendly, ada hidden zip .
.
Apa yg lg best sebab MURAHHH! 😍😍
.
.
Normal price: RM135
.
.
💥SALES price: RM79 Free postage😘
.
.
SAVE RM56 !
SAVE RM56 !
.
To order:
Whatsapp 0194041562
Whatsapp 0194041562
Whatsapp 0194041562
.
.
Lihat ukuran dan testimoni di sini #FMdewi2
.
.
#FMsales2017
#bajurayanursing #bajukurungnursing #jubahnursingfriendly #pakaiannursingfriendly

BAJU OPEN HOUSE 👗
.
Kurung Dewi yang gorgeous 😍
=====================
🌸 Design Kurung Moden ,tapi tak melekap
🌸 Kain sejuk dan tak jarang sebab Chiffon with Full lining
🌸 Kain payung nampak macam princess giteww👸🏼
🌸 Mak menyusu baby pun boleh pakai sebab ianya Nursing Friendly, ada hidden zip .
.
Apa yg lg best sebab MURAHHH! 😍😍
.
.
Normal price: RM135
.
.
💥SALES price: RM79 Free postage😘
.
.
SAVE RM56 !
SAVE RM56 !
.
To order:
Whatsapp 0194041562
Whatsapp 0194041562
Whatsapp 0194041562
.
.
Lihat ukuran dan testimoni di sini #FMdewi2
.
.
#FMsales2017
#bajurayanursing #bajukurungnursing #jubahnursingfriendly #pakaiannursingfriendly

BAJU OPEN HOUSE 👗
.
Kurung Dewi yang gorgeous 😍
=====================
🌸 Design Kurung Moden ,tapi tak melekap
🌸 Kain sejuk dan tak jarang sebab Chiffon with Full lining
🌸 Kain payung nampak macam princess giteww👸🏼
🌸 Mak menyusu baby pun boleh pakai sebab ianya Nursing Friendly, ada hidden zip .
.
Apa yg lg best sebab MURAHHH! 😍😍
.
.
Normal price: RM135
.
.
💥SALES price: RM79 Free postage😘
.
.
SAVE RM56 !
SAVE RM56 !
.
To order:
Whatsapp 0194041562
Whatsapp 0194041562
Whatsapp 0194041562
.
.
Lihat ukuran dan testimoni di sini #FMdewi2
.
.
#FMsales2017
#bajurayanursing #bajukurungnursing #jubahnursingfriendly #pakaiannursingfriendly

BAJU OPEN HOUSE 👗
.
Kurung Dewi yang gorgeous 😍
=====================
🌸 Design Kurung Moden ,tapi tak melekap
🌸 Kain sejuk dan tak jarang sebab Chiffon with Full lining
🌸 Kain payung nampak macam princess giteww👸🏼
🌸 Mak menyusu baby pun boleh pakai sebab ianya Nursing Friendly, ada hidden zip .
.
Apa yg lg best sebab MURAHHH! 😍😍
.
.
Normal price: RM135
.
.
💥SALES price: RM79 Free postage😘
.
.
SAVE RM56 !
SAVE RM56 !
.
To order:
Whatsapp 0194041562
Whatsapp 0194041562
Whatsapp 0194041562
.
.
Lihat ukuran dan testimoni di sini #FMdewi2
.
.
#FMsales2017
#bajurayanursing #bajukurungnursing #jubahnursingfriendly #pakaiannursingfriendly

BAJU OPEN HOUSE 👗
.
Kurung Dewi yang gorgeous 😍
=====================
🌸 Design Kurung Moden ,tapi tak melekap
🌸 Kain sejuk dan tak jarang sebab Chiffon with Full lining
🌸 Kain payung nampak macam princess giteww👸🏼
🌸 Mak menyusu baby pun boleh pakai sebab ianya Nursing Friendly, ada hidden zip .
.
Apa yg lg best sebab MURAHHH! 😍😍
.
.
Normal price: RM135
.
.
💥SALES price: RM79 Free postage😘
.
.
SAVE RM56 !
SAVE RM56 !
.
To order:
Whatsapp 0194041562
Whatsapp 0194041562
Whatsapp 0194041562
.
.
Lihat ukuran dan testimoni di sini #FMdewi2
.
.
#FMsales2017
#bajurayanursing #bajukurungnursing #jubahnursingfriendly #pakaiannursingfriendly

BAJU OPEN HOUSE 👗
.
Kurung Dewi yang gorgeous 😍
=====================
🌸 Design Kurung Moden ,tapi tak melekap
🌸 Kain sejuk dan tak jarang sebab Chiffon with Full lining
🌸 Kain payung nampak macam princess giteww👸🏼
🌸 Mak menyusu baby pun boleh pakai sebab ianya Nursing Friendly, ada hidden zip .
.
Apa yg lg best sebab MURAHHH! 😍😍
.
.
Normal price: RM135
.
.
💥SALES price: RM79 Free postage😘
.
.
SAVE RM56 !
SAVE RM56 !
.
To order:
Whatsapp 0194041562
Whatsapp 0194041562
Whatsapp 0194041562
.
.
Lihat ukuran dan testimoni di sini #FMdewi2
.
.
#FMsales2017
#bajurayanursing #bajukurungnursing #jubahnursingfriendly #pakaiannursingfriendly

Manis dan ayu berOpenhouse dengan mikayla kurung dengan warna pastel😆 .
. .

Measurement&other color click
#zhmikaylakurung .
. 🌹material como crepe
🌹breathable material
🌹loose cutting
🌹nursing friendly
🌹size:s,m,l,xl
.
.

RM 179 exc postage
.
.

WHATSAPP ORDER&INQUIRIES

013 791 4566 .
.
#bajuraya
#bajurayacantik
#bajukurung
#bajukurungraya2017
#bajukurung
#kurungraya
#bajukurungmoden
#bajukurungplain
#bajukurungnursing
#nursingfriendly
#kurungnursingfriendly
#raya2017

Manis dan ayu berOpenhouse dengan mikayla kurung dengan warna pastel😆 .
. .

Measurement&other color click
#zhmikaylakurung .
. 🌹material como crepe
🌹breathable material
🌹loose cutting
🌹nursing friendly
🌹size:s,m,l,xl
.
.

RM 179 exc postage
.
.

WHATSAPP ORDER&INQUIRIES

013 791 4566 .
.
#bajuraya
#bajurayacantik
#bajukurung
#bajukurungraya2017
#bajukurung
#kurungraya
#bajukurungmoden
#bajukurungplain
#bajukurungnursing
#nursingfriendly
#kurungnursingfriendly
#raya2017

Manis dan ayu berOpenhouse dengan mikayla kurung dengan warna pastel😆 .
. .

Measurement&other color click
#zhmikaylakurung .
. 🌹material como crepe
🌹breathable material
🌹loose cutting
🌹nursing friendly
🌹size:s,m,l,xl
.
.

RM 179 exc postage
.
.

WHATSAPP ORDER&INQUIRIES

013 791 4566 .
.
#bajuraya
#bajurayacantik
#bajukurung
#bajukurungraya2017
#bajukurung
#kurungraya
#bajukurungmoden
#bajukurungplain
#bajukurungnursing
#nursingfriendly
#kurungnursingfriendly
#raya2017

Manis dan ayu berOpenhouse dengan mikayla kurung dengan warna pastel😆 .
. .

Measurement&other color click
#zhmikaylakurung .
. 🌹material como crepe
🌹breathable material
🌹loose cutting
🌹nursing friendly
🌹size:s,m,l,xl
.
.

RM 179 exc postage
.
.

WHATSAPP ORDER&INQUIRIES

013 791 4566 .
.
#bajuraya
#bajurayacantik
#bajukurung
#bajukurungraya2017
#bajukurung
#kurungraya
#bajukurungmoden
#bajukurungplain
#bajukurungnursing
#nursingfriendly
#kurungnursingfriendly
#raya2017

[NOTIS LAST POS UNTUK SEBELUM RAYA]
.
Salam ramadhan.😄
.
Buat pengetahuan semua,hari esok (Rabu 21/6) adalah tarikh LAST pengeposan untuk mommy semua dapatkan parcel dan baju SEBELUM hari raya aidilfitri. 😆😆
.
🌸🌸🌸🌸
.
Jadi,kepada mommy yang belum membuat order dan pembelian,boleh hubungi kami segera ya.Stok makin terhad.😘😘😘
.
Berayalah dengan selesa dan gembira di hari Aidilfitri dengan dress cantik dan berkualiti dari kami di #AdoreMama !!
.
🌸🌸🌸🌸
.
#jubahmengandung #maternitydress #bajukurung #bajukurungnursing #bajunursing #nursingdress #bajumengandung #bajukurungmaternity #jubahnursing

💅Kurung Juwita💅
.
.
😍Material Polycrepe Glory. Berkualiti dan sangat selesa dipakai
😍Nursing & Wudhuk Friendly
😍Bahagian depan baju dijahit kemas dengan manik berkualiti
😍Kain A cut & half getah
😍Poket di sisi kanan baju Ibu 😍3 warna pastel yang sangat mengancam 😍Tahan lasak & Mudah jaga
.
.
Lihat ukuran di #FMjuwita
Lihat ukuran di #FMjuwita
.
.
Harga Ibu & Anak : RM129/ RM79
.
.
📦FREE POS SELURUH MALAYSIA ‼
.
.
To order
Whatsapp 019-4041562 sekarang
Whatsapp 019-4041562 sekarang
Whatsapp 019-4041562 sekarang
.
.
#bajuraya #bajunursingfriendly #bajukurungnursing #bajukurungraya #raya2017

💅Kurung Juwita💅
.
.
😍Material Polycrepe Glory. Berkualiti dan sangat selesa dipakai
😍Nursing & Wudhuk Friendly
😍Bahagian depan baju dijahit kemas dengan manik berkualiti
😍Kain A cut & half getah
😍Poket di sisi kanan baju Ibu 😍3 warna pastel yang sangat mengancam 😍Tahan lasak & Mudah jaga
.
.
Lihat ukuran di #FMjuwita
Lihat ukuran di #FMjuwita
.
.
Harga Ibu & Anak : RM129/ RM79
.
.
📦FREE POS SELURUH MALAYSIA ‼
.
.
To order
Whatsapp 019-4041562 sekarang
Whatsapp 019-4041562 sekarang
Whatsapp 019-4041562 sekarang
.
.
#bajuraya #bajunursingfriendly #bajukurungnursing #bajukurungraya #raya2017

💅Kurung Juwita💅
.
.
😍Material Polycrepe Glory. Berkualiti dan sangat selesa dipakai
😍Nursing & Wudhuk Friendly
😍Bahagian depan baju dijahit kemas dengan manik berkualiti
😍Kain A cut & half getah
😍Poket di sisi kanan baju Ibu 😍3 warna pastel yang sangat mengancam 😍Tahan lasak & Mudah jaga
.
.
Lihat ukuran di #FMjuwita
Lihat ukuran di #FMjuwita
.
.
Harga Ibu & Anak : RM129/ RM79
.
.
📦FREE POS SELURUH MALAYSIA ‼
.
.
To order
Whatsapp 019-4041562 sekarang
Whatsapp 019-4041562 sekarang
Whatsapp 019-4041562 sekarang
.
.
#bajuraya #bajunursingfriendly #bajukurungnursing #bajukurungraya #raya2017

Most Popular Instagram Hashtags