#bajukurungmurah

MOST RECENT

.
.
💚💚💚 Makmur Lace Set 💚💚💚
.
🔴 Price : RM137sm/RM140ss only!!!
.
🔵 Material Blouse : Lace Full Lining .
.
🔵 Measurement : FREE SIZE XS - L
Shoulder : 15.5 inch
Bust : 39 inch ( lilit )
Sleeve : 23 inch
Length : 26.5 inch .
.
Skirt : Moss Crepe
Length : 41 inch
.
⚠ Attention!!! ( No booking, no urgent, first pay, first serve, no fussy buyers )
.
To purchase kindly wasap 👉 0165679133
.
#promosi🎉🎉🎉🎉#stokterhad💣💣💣💃💃💃👍👍👍#grabyoursnow❤️pm#gurumalaysia👠👠👠#bajuonlinemurah#kurungsareemurah#bajuwanitamurahdancantik#plussizefashion#pakaianwanita#fashionterkini#fashionterbaru#bajukendarat#bajukurungmurah#bajutunang#bajuhbriedmaids#bajudinner#bajureunbionmurah#hantarankawen#hadiahbirthday#bajurayamurah#promosiraya#harirayaaidilfitri#bajukurungrayamurahdancantik#bajubatikmurah#bajubatiksekolah#bajubatikguru#bajubatikcantikdansimple#bajusekolah#bajubatikguru#bajubatikcantikdansimple

💋READY STOK AND NEW COLLECTION💋
.
♥️ruby exclusive♥️
.
💃Price :Rm130 free postage sem /add rm7 for ss
.
♥️Material: lace diamond with full lining skirt cotton strechable
.
♥️size : S M L .
Size :S
Bahu : 14
Dada :34-36
Labuh tgn :24
Labuh baju 29.5
..
Skirt
Pinggang :24-26
Punggung :34-36
Labuh skirt :41
.
.
♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
Size :M
Bahu : 14.5-15
Dada :36-38
Labuh tgn :24
Labuh baju 29.5
..
Skirt
Pinggang :26-28
Punggung :36-38
Labuh skirt :41
.
♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
Size :L
Bahu :16
Dada :38/40
Labuh tgn :24
Labuh baju :30
..
Skirt
Pinggang :28-30
Punggung 38-40
Labuh skirt :41
.
.
♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
.
.
♥️ lace diamond ♥️hidden zip belakang baju
♥️full lining
♥️zip tgn
.
#bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajukurungmodenmurah #bajucantik #bajutunang #bajutunangmurah #bajunikah #bajunikahmurah #bajubridemaids #bajubridemaidsmurah #bajuraya #bajurayamurah #bajuraya2018 #rubyexclusive #tehajual #tehajualmurah #jombelionline

.
.
💚💚💚 Makmur Lace Set 💚💚💚
.
🔴 Price : RM137sm/RM140ss only!!!
.
🔵 Material Blouse : Lace Full Lining .
.
🔵 Measurement : FREE SIZE XS - L
Shoulder : 15.5 inch
Bust : 39 inch ( lilit )
Sleeve : 23 inch
Length : 26.5 inch .
.
Skirt : Moss Crepe
Length : 41 inch
.
⚠ Attention!!! ( No booking, no urgent, first pay, first serve, no fussy buyers )
.
To purchase kindly wasap 👉 0165679133
.
#promosi🎉🎉🎉🎉#stokterhad💣💣💣💃💃💃👍👍👍#grabyoursnow❤️pm#gurumalaysia👠👠👠#bajuonlinemurah#kurungsareemurah#bajuwanitamurahdancantik#plussizefashion#pakaianwanita#fashionterkini#fashionterbaru#bajukendarat#bajukurungmurah#bajutunang#bajuhbriedmaids#bajudinner#bajureunbionmurah#hantarankawen#hadiahbirthday#bajurayamurah#promosiraya#harirayaaidilfitri#bajukurungrayamurahdancantik#bajubatikmurah#bajubatiksekolah#bajubatikguru#bajubatikcantikdansimple#bajusekolah#bajubatikguru#bajubatikcantikdansimple

📣📣Zero Sling bag📣📣
RM48.00sm/RM50.00ss

🌸READY STOCK ITEM🌸

🌸COLOUR AVAILABLE🌸
Black
Red
Green

🌸SIZE ITEM
↔LENGHT : 19cm
↕HEIGHT : 14cm
📎WIDTH : 9cm

🌸MATERIAL
PuLeather
Berminat? Boleh :
✔dm ✔whatsapp ( +60138770796 )
✔ Telegram

#bajuraya #blousemurah #blousmurah #bajumurah #blousecantik #blousemuslimah #unikl #utem #uthm #blouselabuh #uitm #uitmshahalam #palazomurah #jubahmurah #jubahmuslimah #uitmpuncakalam #jeansmurah #setmixandmatch #bajukurung #murah #bajukurungmurah #blouse #aurainsta #malaysia #bajumurahmalaysia #neelofa #iloveyou #bajuraya #bajurayamurah #bagmurah

🔹Code: 3454
🌸Sarisha Beads Kurung 🌸
📍Material: Fursan Spesso
(Tebal, Senang Iron, Tak Panas, Tak Licin)
Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55
_🌟Belakang & Tangan (Zip Sorok)
_🌟Duyung Cut (Pinggang Kiri & Kanan > Getah)
_🌟Skirt - Tier Layer
_📲 011-19973585
_💵 Harga : RM150 SM / RM155 SS
#bajukurungraya #bajukurungraya2018 #bajukurungmuslimah #bajukurungmurah #bajukurungmalaysia #bajukurungmalaysiamurah #bajukurungmurahmalaysia #-12-13 #bajurayamoden #bajurayamurah #bajurayamurah2018 #sayajualbajuraya #sayajualbajurayamurah #sayajualbajukurungraya #sayajualbajukurungrayamurah #bajukurungmoden #bajuraya2018

Farabee kurung!!
Harga:RM 135.00
postage to wm RM 7 / EM RM 11 .
.

Material stretchable denim
Tidak jarang / x perlu lining
Back zipper
Wudhuk friendly
Kain bergetah tiada zip
Patch lace di bahu dan di skirt
Horsehair finishing 2 layer untuk kepok kepok effect .
.
.
SM
Shoulder 14-15 inch
Bust 34-38 inch
Sleeve 23 inch length : 26 inch .
.

Skirt - mermaid
Waist : 24-32 inch
Skirt length : 41inch
Hips 36-40
.
.
.

L/XL tag XL
Shoulder 15-16 inch
Bust 38-44 inch
Sleeve 23inch length : 27 inch
Waist 28-34 inch
Skirt length : 41 inch
Hips 38-44 inch .
.
.
Colour
Dusty pink
Maroon
Navy
Black
Brown
Turqoise
Light blue
Lavender . .
.
.
#sayajualbaju #sparlingzbysog #bisnescarimakan
#bajukurungraya #bajukurungmurah #bajuraya2018 #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #jubahmurah #kebayamurah #kebayamoden #bajukurungmalaysia #dropshipmalaysia #bajumurah #bajukurungmoden #kurungraya #jubahmuslimah #ootd #bajubridesmaid #jubahbridesmaid #bajubaby #dressbabymurah
#blouse #blousemurah #blousecantik #blousemuslimah #palazo #palazomurah #palazoplain #palazolaici

NEW RELEASE - EKSKLUSIF BLOUSE BAE DOONA KINI DILANCARKAN DGN HARGA MAMPU MILIK "Wooww so beautiful! baru teaser dah beratur tempahan,diluar jangkaan. Siap standby stok lagi sis nak buat blouse balik raya terus katanya"
.
.
Ini lah rekaan blouse labuh yg sgt “outstanding ”. Versatile sangat sis! Seriusly, Jgn terkejut, harga pun mampu milik sgt sis! .
.
JOM BACA APA YG BEST SGT BAE DOONA NI .
.
(+) Rekaan blouse labuh yg sangat “stylish” selesa digayakan dgn palazzo. Confirm akan nampak lebih “outstanding”. Kalau mood pergi rumah terbuka sis boleh gayakan dengan skirt labuh juga. 2 in 1 lagi tau. JIMAT dan BERBALOI!
.
.
(+) Poket kiri dan kanan special dan wajib supaya nampak lebih "glamour dan stylo".Sebenarnya boleh menjadi peti simpanan kecil sis nanti.
.
.
(+) Zip di dada dan di tangan memudahkan si gadis ayu berwhuduk dan mommy menyusukan anak kesayangan di mana saja!
.
.
(+) 6 pilihan warna “mewah” iaitu warna bold yg memukau. Warna tip top smuanya. Kalau susah sangat nak pilih, beli ja semua warna! .
.
(+) Menggunakan material Luxury Como Crepe. Memberikan effect yg sgt menarik, Material yg Less Ironing mampu JIMAT kan masa sis .
.
.
(+) Ada SPAN dibahu, BAE DOONA tak lupa elemen sgt penting supaya lebih terletak dan memudahkan untuk pin tudung di bahagian span baju.

HARGA :RM80 SM / RM83 SS
.
.
#sayajualbaju #sparlingzbysog #bisnescarimakan
#bajukurungraya #bajukurungmurah #bajuraya2018 #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #jubahmurah #kebayamurah #kebayamoden #bajukurungmalaysia #dropshipmalaysia #bajumurah #bajukurungmoden #kurungraya #jubahmuslimah #ootd #bajubridesmaid #jubahbridesmaid #bajubaby #dressbabymurah
#blouse #blousemurah #blousecantik #blousemuslimah #palazo #palazomurah #palazoplain #palazolaici

Semoga yang like bulan ini bisa dapat momongan., amiinn., . . . . "METODE SINGKAT DAN SEDERHANA RAHASIA CEPAT HAMIL UNTUK MEMPEROLEH KETURUNAN"

Banyak yang gagal promil sana-sini, Sudah mencoba pengobatan apapun belum berhasil juga. Jangan pernah menyerah, Setiap Usaha yang dilakukan Tidak akan Pernah Sia-Sia.
Kebahagiaan tidak ditunggu, tetapi dijemput dan diperjuangkan. Jangan menunda sampai penyakit dan hambatan semakin parah sehingga semakin sulit diatasi seperti haid tdk tratur, kista, myom, knker, sumbtan pd tubafallopi, endomtriosis, dll. Bunda semua memiliki jatah bahagia juga. Perjuangan tanpa henti akan membuat Tuhan bertambah yakin untuk menitipkan anak yang manis pada bunda pada akhirnya nanti. Apa yang kita lakukan hari ini, menentukan apa yang akan kita dapatkan esok dan kedepannya. Menunda 1 hari = menunda kehadiran buah hati 9 bulan bahkan lebih. Semangat Promil, Bunda
Lebih dari sribu bukti keberhasilan dari Seluruh penjuru Indonesia dari Sabang sampai Merauke, mulai dari Sumatera, Jawa, Kalimantan, Nusa Tenggara, Bali, Sulawesi, Papua, bahkan Timor Leste bisa dilihat di Instagram therapisherbalhealth dan therapypromil. Program hamil paling terbaru dengan sistem yang efisien yang menangani kasus hambatan kehamilan bahkan ketika medis sudah angkat tangan. Ayo bunda jemput kebahagiaan bunda disini bersama kami Therapy Herbal Holistic.

Kami akan membantu memberikan solusi atas semua hambatan kehamilan Bunda dan suami agar kesuburan meningkat dan peluang kehamilan semakin besar dengan metode "PROGRAM HAMIL " mengacu pada terapi Pengobatan TIMUR

PROGRAM HAMIL
Temukan Solusinya DISINI. ----------------------------------------
️✔ contact person :
📩PIN: DE4885B0
📩WA: 083834445607
📩ID LINE: hamil.sehat #gamismurah#gamisbusui#jamoriginal#gamiskatunjepang#gamisset#gamismuslimah#gamisjumbo#gamiscrepe#abaya#bajucewek#bajubranded#bajufashion#bajubatik#bajukeren#bajukurungmurah#bajukurungmodern#bajukurungmalaysia#dresses#dressmuslim#islamicfashion#syarimurah#muslimah#muslimahhijab#muslimahdress#gamisanaksyari#gamisdewasa#gamissyari#openagen#openrseller#excellentgroup

Semoga yang like bulan ini bisa dapat momongan., amiinn., . . . . "METODE SINGKAT DAN SEDERHANA RAHASIA CEPAT HAMIL UNTUK MEMPEROLEH KETURUNAN"

Banyak yang gagal promil sana-sini, Sudah mencoba pengobatan apapun belum berhasil juga. Jangan pernah menyerah, Setiap Usaha yang dilakukan Tidak akan Pernah Sia-Sia.
Kebahagiaan tidak ditunggu, tetapi dijemput dan diperjuangkan. Jangan menunda sampai penyakit dan hambatan semakin parah sehingga semakin sulit diatasi seperti haid tdk tratur, kista, myom, knker, sumbtan pd tubafallopi, endomtriosis, dll. Bunda semua memiliki jatah bahagia juga. Perjuangan tanpa henti akan membuat Tuhan bertambah yakin untuk menitipkan anak yang manis pada bunda pada akhirnya nanti. Apa yang kita lakukan hari ini, menentukan apa yang akan kita dapatkan esok dan kedepannya. Menunda 1 hari = menunda kehadiran buah hati 9 bulan bahkan lebih. Semangat Promil, Bunda
Lebih dari sribu bukti keberhasilan dari Seluruh penjuru Indonesia dari Sabang sampai Merauke, mulai dari Sumatera, Jawa, Kalimantan, Nusa Tenggara, Bali, Sulawesi, Papua, bahkan Timor Leste bisa dilihat di Instagram therapisherbalhealth dan therapypromil. Program hamil paling terbaru dengan sistem yang efisien yang menangani kasus hambatan kehamilan bahkan ketika medis sudah angkat tangan. Ayo bunda jemput kebahagiaan bunda disini bersama kami Therapy Herbal Holistic.

Kami akan membantu memberikan solusi atas semua hambatan kehamilan Bunda dan suami agar kesuburan meningkat dan peluang kehamilan semakin besar dengan metode "PROGRAM HAMIL " mengacu pada terapi Pengobatan TIMUR

PROGRAM HAMIL
Temukan Solusinya DISINI. ----------------------------------------
️✔ contact person :
📩PIN: DE4885B0
📩WA: 083834445607
📩ID LINE: hamil.sehat #gamismurah#gamisbusui#jamoriginal#gamiskatunjepang#gamisset#gamismuslimah#gamisjumbo#gamiscrepe#abaya#bajucewek#bajubranded#bajufashion#bajubatik#bajukeren#bajukurungmurah#bajukurungmodern#bajukurungmalaysia#dresses#dressmuslim#islamicfashion#syarimurah#muslimah#muslimahhijab#muslimahdress#gamisanaksyari#gamisdewasa#gamissyari#openagen#openrseller#excellentgroup

#FTNCORAYA2018‼KEBARUNG TERBARU PALING AYU,PALING CANTIK,PALING ELEGANT DILANCARKAN DENGAN HARGA MAMPU MILIK😍

Haaa....hakak2 sekalian dah ready nak pilih warna apa untuk raya 2018 ni??😘
.
.
🌸KEBARUNG KETUPAT🌸
.
.
👗Avl saiz S hingga XL
👗Mudah digosok & ✖ panas
👗Material COMO CREPE
👗Cutting kebarung moden
👗Zip dihadapan memudahkan BF
👗Berdutt dibelakang baju
👗Kain cutting duyong & bergetah dipinggang
👗5 warna yang cantik & menarik.
.
.
‼OMG!!!!! Free postage okayyy📮📮📮
.
.
🔊Sayang2 tunggu apa lagi tuu....mai laaaa ws sis #lajulaju sebab stok limited & laku keras taww... ‼
.
.
Warna mungkin 10% berbeza daripada paparan gambar di skrin anda. Ini kerana resolusi monitor warna yang berbeza.

PRICE : RM110.00sm/RM115.00ss (free postage)
.
.
#sayajualbaju #sparlingzbysog #bisnescarimakan
#bajukurungraya #bajukurungmurah #bajuraya2018 #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #jubahmurah #kebayamurah #kebayamoden #bajukurungmalaysia #dropshipmalaysia #bajumurah #bajukurungmoden #kurungraya #jubahmuslimah #ootd #bajubridesmaid #jubahbridesmaid #bajubaby #dressbabymurah
#blouse #blousemurah #blousecantik #blousemuslimah #palaz

💖DANIELA PEPLUM
#kurungbyhouzeofmaryam
.
💖RM130 FREE POSTAGE TO SM
💖ADD RM8 TO SS
.
💖MATERIAL: MOSS CREPE PRINTED
💖ZIP BELAKANG BAJU
💖WUDHUK FRIENDLY
💖SIZE: S/M & L/XL
💖UKURAN:
✔S /M
Bahu 15
Dada 18 1/2
L tangan 23
L baju 24 1/2
L skrit 41
Punggung 18
.
✔L/XL
Bahu 17
Dada 21
L tangan 23
L baju 25
L skrit 41
Punggung 20
.
📞WHATSAPP 011 3392 6685
📞WHATSAPP 011 3392 6685
📞WHATSAPP 011 3392 6685
.
#bajukurungbudak #bajukurungmurah #bajukurungibudananak #bajuraya #bajukurungkanakkanak #kebaya #bajukurungmoden #bajuraya2018 #bajukurungmurahmalaysia #bajukurungmalaysia #bajurayamurah #bajurayamurahmalaysia #kurungmoden #kurungmodenmurah #kebayamurah #kebayamurahmalaysia #blousemurah #blousemurahmalaysia #blouselabuh #blousemuslimah #blousemalaysia #dressmurahmalaysia #dressmurah #dressmuslimah #jumpsuitmurah #cardiganmurahmalaysia #cardiganmurah

💖DANIELA PEPLUM
#kurungbyhouzeofmaryam
.
💖RM130 FREE POSTAGE TO SM
💖ADD RM8 TO SS
.
💖MATERIAL: MOSS CREPE PRINTED
💖ZIP BELAKANG BAJU
💖WUDHUK FRIENDLY
💖SIZE: S/M & L/XL
💖UKURAN:
✔S /M
Bahu 15
Dada 18 1/2
L tangan 23
L baju 24 1/2
L skrit 41
Punggung 18
.
✔L/XL
Bahu 17
Dada 21
L tangan 23
L baju 25
L skrit 41
Punggung 20
.
📞WHATSAPP 011 3392 6685
📞WHATSAPP 011 3392 6685
📞WHATSAPP 011 3392 6685
.
#bajukurungbudak #bajukurungmurah #bajukurungibudananak #bajuraya #bajukurungkanakkanak #kebaya #bajukurungmoden #bajuraya2018 #bajukurungmurahmalaysia #bajukurungmalaysia #bajurayamurah #bajurayamurahmalaysia #kurungmoden #kurungmodenmurah #kebayamurah #kebayamurahmalaysia #blousemurah #blousemurahmalaysia #blouselabuh #blousemuslimah #blousemalaysia #dressmurahmalaysia #dressmurah #dressmuslimah #jumpsuitmurah #cardiganmurahmalaysia #cardiganmurah

💖DANIELA PEPLUM
#kurungbyhouzeofmaryam
.
💖RM130 FREE POSTAGE TO SM
💖ADD RM8 TO SS
.
💖MATERIAL: MOSS CREPE PRINTED
💖ZIP BELAKANG BAJU
💖WUDHUK FRIENDLY
💖SIZE: S/M & L/XL
💖UKURAN:
✔S /M
Bahu 15
Dada 18 1/2
L tangan 23
L baju 24 1/2
L skrit 41
Punggung 18
.
✔L/XL
Bahu 17
Dada 21
L tangan 23
L baju 25
L skrit 41
Punggung 20
.
📞WHATSAPP 011 3392 6685
📞WHATSAPP 011 3392 6685
📞WHATSAPP 011 3392 6685
.
#bajukurungbudak #bajukurungmurah #bajukurungibudananak #bajuraya #bajukurungkanakkanak #kebaya #bajukurungmoden #bajuraya2018 #bajukurungmurahmalaysia #bajukurungmalaysia #bajurayamurah #bajurayamurahmalaysia #kurungmoden #kurungmodenmurah #kebayamurah #kebayamurahmalaysia #blousemurah #blousemurahmalaysia #blouselabuh #blousemuslimah #blousemalaysia #dressmurahmalaysia #dressmurah #dressmuslimah #jumpsuitmurah #cardiganmurahmalaysia #cardiganmurah

💖DANIELA PEPLUM
#kurungbyhouzeofmaryam
.
💖RM130 FREE POSTAGE TO SM
💖ADD RM8 TO SS
.
💖MATERIAL: MOSS CREPE PRINTED
💖ZIP BELAKANG BAJU
💖WUDHUK FRIENDLY
💖SIZE: S/M & L/XL
💖UKURAN:
✔S /M
Bahu 15
Dada 18 1/2
L tangan 23
L baju 24 1/2
L skrit 41
Punggung 18
.
✔L/XL
Bahu 17
Dada 21
L tangan 23
L baju 25
L skrit 41
Punggung 20
.
📞WHATSAPP 011 3392 6685
📞WHATSAPP 011 3392 6685
📞WHATSAPP 011 3392 6685
.
#bajukurungbudak #bajukurungmurah #bajukurungibudananak #bajuraya #bajukurungkanakkanak #kebaya #bajukurungmoden #bajuraya2018 #bajukurungmurahmalaysia #bajukurungmalaysia #bajurayamurah #bajurayamurahmalaysia #kurungmoden #kurungmodenmurah #kebayamurah #kebayamurahmalaysia #blousemurah #blousemurahmalaysia #blouselabuh #blousemuslimah #blousemalaysia #dressmurahmalaysia #dressmurah #dressmuslimah #jumpsuitmurah #cardiganmurahmalaysia #cardiganmurah

💖DANIELA PEPLUM
#kurungbyhouzeofmaryam
.
💖RM130 FREE POSTAGE TO SM
💖ADD RM8 TO SS
.
💖MATERIAL: MOSS CREPE PRINTED
💖ZIP BELAKANG BAJU
💖WUDHUK FRIENDLY
💖SIZE: S/M & L/XL
💖UKURAN:
✔S /M
Bahu 15
Dada 18 1/2
L tangan 23
L baju 24 1/2
L skrit 41
Punggung 18
.
✔L/XL
Bahu 17
Dada 21
L tangan 23
L baju 25
L skrit 41
Punggung 20
.
📞WHATSAPP 011 3392 6685
📞WHATSAPP 011 3392 6685
📞WHATSAPP 011 3392 6685
.
#bajukurungbudak #bajukurungmurah #bajukurungibudananak #bajuraya #bajukurungkanakkanak #kebaya #bajukurungmoden #bajuraya2018 #bajukurungmurahmalaysia #bajukurungmalaysia #bajurayamurah #bajurayamurahmalaysia #kurungmoden #kurungmodenmurah #kebayamurah #kebayamurahmalaysia #blousemurah #blousemurahmalaysia #blouselabuh #blousemuslimah #blousemalaysia #dressmurahmalaysia #dressmurah #dressmuslimah #jumpsuitmurah #cardiganmurahmalaysia #cardiganmurah

💖DANIELA PEPLUM
#kurungbyhouzeofmaryam
.
💖RM130 FREE POSTAGE TO SM
💖ADD RM8 TO SS
.
💖MATERIAL: MOSS CREPE PRINTED
💖ZIP BELAKANG BAJU
💖WUDHUK FRIENDLY
💖SIZE: S/M & L/XL
💖UKURAN:
✔S /M
Bahu 15
Dada 18 1/2
L tangan 23
L baju 24 1/2
L skrit 41
Punggung 18
.
✔L/XL
Bahu 17
Dada 21
L tangan 23
L baju 25
L skrit 41
Punggung 20
.
📞WHATSAPP 011 3392 6685
📞WHATSAPP 011 3392 6685
📞WHATSAPP 011 3392 6685
.
#bajukurungbudak #bajukurungmurah #bajukurungibudananak #bajuraya #bajukurungkanakkanak #kebaya #bajukurungmoden #bajuraya2018 #bajukurungmurahmalaysia #bajukurungmalaysia #bajurayamurah #bajurayamurahmalaysia #kurungmoden #kurungmodenmurah #kebayamurah #kebayamurahmalaysia #blousemurah #blousemurahmalaysia #blouselabuh #blousemuslimah #blousemalaysia #dressmurahmalaysia #dressmurah #dressmuslimah #jumpsuitmurah #cardiganmurahmalaysia #cardiganmurah

💖LUISA KURUNG
#kurungbyhouzeofmaryam
.
💖RM130 FREE POSTAGE TO SM
💖ADD RM8 TO SS
.
💖MATERIAL: COTTON STRECHABLE
💖ZIP BELAKANG BAJU
💖WUDHUK FRIENDLY
💖SIZE: S/M & L/XL
✔S-M
Bahu 15
Dada 17
L tangan 23
L baju 26
L skrit 41
Punggung 18
.
✔L-XL
Bahu 17
Dada 19 1/2
L tangan 23
L baju 27
L skrit 41
Punggung 20
.
📞WHATSAPP 011 3392 6685
📞WHATSAPP 011 3392 6685
📞WHATSAPP 011 3392 6685
.
#bajukurungbudak #bajukurungmurah #bajukurungibudananak #bajuraya #bajukurungkanakkanak #kebaya #bajukurungmoden #bajuraya2018 #bajukurungmurahmalaysia #bajukurungmalaysia #bajurayamurah #bajurayamurahmalaysia #kurungmoden #kurungmodenmurah #kebayamurah #kebayamurahmalaysia #blousemurah #blousemurahmalaysia #blouselabuh #blousemuslimah #blousemalaysia #dressmurahmalaysia #dressmurah #dressmuslimah #jumpsuitmurah #cardiganmurahmalaysia #cardiganmurah

👑JUBAH ALINA SEDONDON👑
.
- Tampil ceria dan comel dgn material atas SOFT COMO CREPE dan 2 layer ceria dibawah dengan material HEAVY CHIFFON.
.
📌DEWASA
- Mesra menyusu dan wudhuk
- Saiz S hinggA 2XL
- Potongan princess
Asal : EM 159
Offer Special : RM 119
.
📌BUDAK
- Zip bahagian belakang baju
- Tangan lepas
Saiz (4-8) : RM 79
Saiz (10-12) : RM 85
.
*Warna gambar ada sedikit perbezaan dengan warna sebenar atas faktor pencahayaan dan tetapan skrin gajet anda.
.
FREE POSTAGE.
.
.
Berminat boleh WhatsApp 0195060759
.
#jubahperempuan #jubahselesa #jubah #jubahdress #jubahcorak #jubahmuslimah #jubahmurah #jubahmalaysia #jubahainan #cardigan #kurung #bajukurungmurah #bajukurung #bajukurung#bajukurungmodencantik #bajukurungmoden #bajukurungmurah #bajukurungeksklusif #bajumurahmeriah #bajukurungcantik #bajukurungcomel #bajukonvo #bajukurungcikgu #cikgu #guru #kainpasang #satin #kainpasangbajukurung #syazmagicalwardrobe #syazmagicalwardrobecatalogue

💖LUISA KURUNG
#kurungbyhouzeofmaryam
.
💖RM130 FREE POSTAGE TO SM
💖ADD RM8 TO SS
.
💖MATERIAL: COTTON STRECHABLE
💖ZIP BELAKANG BAJU
💖WUDHUK FRIENDLY
💖SIZE: S/M & L/XL
✔S-M
Bahu 15
Dada 17
L tangan 23
L baju 26
L skrit 41
Punggung 18
.
✔L-XL
Bahu 17
Dada 19 1/2
L tangan 23
L baju 27
L skrit 41
Punggung 20
.
📞WHATSAPP 011 3392 6685
📞WHATSAPP 011 3392 6685
📞WHATSAPP 011 3392 6685
.
#bajukurungbudak #bajukurungmurah #bajukurungibudananak #bajuraya #bajukurungkanakkanak #kebaya #bajukurungmoden #bajuraya2018 #bajukurungmurahmalaysia #bajukurungmalaysia #bajurayamurah #bajurayamurahmalaysia #kurungmoden #kurungmodenmurah #kebayamurah #kebayamurahmalaysia #blousemurah #blousemurahmalaysia #blouselabuh #blousemuslimah #blousemalaysia #dressmurahmalaysia #dressmurah #dressmuslimah #jumpsuitmurah #cardiganmurahmalaysia #cardiganmurah

💖LUISA KURUNG
#kurungbyhouzeofmaryam
.
💖RM130 FREE POSTAGE TO SM
💖ADD RM8 TO SS
.
💖MATERIAL: COTTON STRECHABLE
💖ZIP BELAKANG BAJU
💖WUDHUK FRIENDLY
💖SIZE: S/M & L/XL
✔S-M
Bahu 15
Dada 17
L tangan 23
L baju 26
L skrit 41
Punggung 18
.
✔L-XL
Bahu 17
Dada 19 1/2
L tangan 23
L baju 27
L skrit 41
Punggung 20
.
📞WHATSAPP 011 3392 6685
📞WHATSAPP 011 3392 6685
📞WHATSAPP 011 3392 6685
.
#bajukurungbudak #bajukurungmurah #bajukurungibudananak #bajuraya #bajukurungkanakkanak #kebaya #bajukurungmoden #bajuraya2018 #bajukurungmurahmalaysia #bajukurungmalaysia #bajurayamurah #bajurayamurahmalaysia #kurungmoden #kurungmodenmurah #kebayamurah #kebayamurahmalaysia #blousemurah #blousemurahmalaysia #blouselabuh #blousemuslimah #blousemalaysia #dressmurahmalaysia #dressmurah #dressmuslimah #jumpsuitmurah #cardiganmurahmalaysia #cardiganmurah

Most Popular Instagram Hashtags