[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#bajukurungmodenplain

6443 posts

TOP POSTS

KURUNG BASIC
.
Harga asal : R̶M̶1̶6̶9̶ sepasang
Harga kasih sayang : RM99 (Jimat RM60)
.
📦 Postage : RM8 SM / RM12 SS
.
☑️ MATERIAL Como Crepe (lembut, selesa, & ringan)
☑️ Potongan baju tidak mengikut bentuk badan
☑️ Kain duyung, fully getah di pinggang dan zip disisi
☑️ NURSING FRIENDLY (hidden zip)
☑️ WUDHU FRIENDLY (bukaan tangan baju yang sesuai)
☑️ SIZE S - XL
.
📱019-556 0795
.
#kurungbasic #kurungbasik #kurungplainmurah #kurungplain #kurungplainmoden #kurungmoden #kurungmodenmurah #kurungmodencantik #kurungmodenmurahcantik #kurungmurah #kurungcantik #kurungcantikmurah #kurungexclusive #kurungexclusivemurah #bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajukurungmodenmurah #bajukurungmodenexclusive #bajukurungcantik #bajukurungpastel #bajukurungplain #bajukurungmodenplain

KURUNG BASIC, IMEJ MUSLIMAH SEJATI!

Harga sangat2 berbaloi. RM99 sahaja.

Kurung Moden yang ada potongan kat bahagian hadapan.
Kurung Hasnuri semestinya Nursing Friendly. Ada Zip kat dada. ============
KURUNG BASIC
============
.
☑ DESIGN YG SIMPLE TAPI ELEGAN
Rekaan kurung moden plain dan tak boring di pakai berulang kali. Sangat sesuai digayakan ke pejabat maupun kemana saja.
.
☑ MATERIAL TERPALING SEDAP DIPAKAI
Made from quality Como Crepe yang lebih lembut, lebih selesa, & lebih ringan texturenya yang tidak akan membataskan pergerakkan anda.
.
☑ LEBIH FLEKSIBLE
Potongan baju tidak mengikut bentuk badan.. Yg mempunyai bentuk badan Pear pun boleh bergaya dengan kurung basic tanpa risau. Kain Duyung yg fully getah dipinggang dan berzip disisi lebih meyakinkan si pemakai. .
☑ NURSING FRIENDLY
Menggunakan hidden zip sepenunya untuk nursing akses. Ianya lebih mudah dan pantas dipakai kerana tidak menggunakan butang sama sekali.
.
☑ WUDHU FRIENDLY
Bukaan tangan baju yang sesuai untuk mudahkan uolls ambil wudhu. Takdela lengan baju tu basah2 terkena air kan. Sinsing je sampai siku. hehe
.
☑ SIZE S - XL
Terdapat size dari S - XL untuk anda pilih. Ukuran kami juga memang ngam ibarat memakai baju customade. Kalau dipakai tu mmg terletak helok je kat badan.
.
=================
HARGA KASIH SAYANG
=================
.
Harga asal : R̶M̶1̶6̶9̶ sepasang
Harga kasih sayang : RM99 (Jimat RM60)
Exclude postage
.
Berminat pm@whatsapp sy. 0173770581.
.
#kurungbasic #hasnurilovers #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmurah #bajukurungmalaysia #bajukurungmalaysiamurah #bajukurungmodenmalaysia #bajukurungmalaysiacantik #bajukurungmurahmurah #bajukurungmodenplain #bajukurungruffle #bajukurungviral #bajukurungraya #bajukurungkenduri #bajukurungsimple #bajubridemaids #terapiinstagram #ajimaura #ajimauragroup #instafamous #ootd #zeaqamiraboutique #serviceterbaik #fastrespon #sayapakaisayajual #sayaonlineseller #trustedseller

Grey
Kosong tak bermakna tak cantik!
Don't fancy colored clothes👍😄
.
🌟 POLOS - SIMPLE
Tak perlu aksesori yang banyak untuk tampil elegant hanya Chrome yang di jahit
.
🌟 Cutting Kurung Moden dan kain lipat cutting A,longgar & selesa pada pemakai
.
🌟 Material LEMBUT & MUDAH IRON dari Valentino Soluna
.
⚠ SIZE : XS - XL
Harga Promosi : Rm 139
📮FREE POSTAGE
__

TAK NAK SAVE NOMBOR KE💨💨??
⚠ CLICK LINK WHATSAPP KAT BIO DEPAN❗❗
__

Whatsapp :
📞 +60166811120
📞 +60166811120
📞 +60166811120
__

#bajukurungmodenmurah #bajukurungmodencantik #kurungsongketmalaysia #bajukurungbudak #bajubudakmurah #bajukurunggrey #bajukurungpahang #sayajualbaju #bazarpaknil #sayajualonline #songketlover #bajukurungmodenplain #bajukurungmodencantik #sayasukajadicikgu #kurungsongketmalaysia #bajukurungbudak #cikgusarawak #cikgumalaysia #bajukurungpahang #sayajualonline #bangisentral #bajukurungplain #cikgucikgi #cikgubm #cikgusabah #thelourve #kamigurumalaysia #hijrahcouture #kamigurumalaysia #muslimahattire
#muslimwear #bajudinner #bajuconvo

❤️NAYLA KURUNG❤️
.
👚MATERIAL : HIGH QUALITY COMO CREPE
.
🌈COLOR : DUSTY PURPLE
.
📍MINI KURUNG EFFECT SLIM
.
📍NURSING FRIENDLY (zip di dada)
.
📍WUDHU FRIENDLY (zip di lengan)
.
SAIZ : S-M
.
💰PRICE : RM 109
.
TO ORDER .
WHATSAPP FOR ORDER -->>> +60111 321 7206
WHATSAPP FOR ORDER-->>> +60111 321 7206
WHATSAPP FOR ORDER-->>> +60111 321 7206

🌹🌹 OFFER 🌹🌹
SAH SEHINGGA 30/11/2017 12 MALAM

161PK PALOMA KURUNG
.
🌹MATERIAL : COMO CREPE
🌹 Nursing Friendly
🌹 Kain Duyung
🌹 Zip bahagian belakang dan hadapan
🌹 Pinggang kain : Getah pinggang + Velcro
🌹 Fabrik tidak mudah tertarik, mengecut mahupun luntur selepas basuhan mesin
🌹available in size XS. S. M. L. XL. 2XL
.
🎆RM68 ONLY🎆
(ADD RM5 FOR 2XL)

GRAB NOW ❗❗❗
📲0176946012
#kurungmoden#bajukurungmoden#kurungmodenplain#kurungmodenmurah#bajukurung#bajumurah#bajukurungmodenplain#minikurungprinted#kurungmodenplussize#kurungmodenbatikplussize#kurungmodenmurah#kurungmodenprinted#dressprinted#minikurung#kurungmodenprintedplussize#kurungplainplussize#kurungplussize#bajuplussize#minikurungplussize#kurungbatik#minikurungminaz#kurungprintedplussize#kurungmurah#bajukurungprinted#bajukurungmurah#bffriendly#sale#kurungsale#kurungoffer#offer#bajukurungsale

Kurung Moden
.
Harga Rm299 free postage

Material satin with net
size 34-44
.
.
UKURAN KURUNG:- SIZE 34 BAHU 14 DADA 34 PINGGUL 36 L.KAIN 42"
SIZE 36 BAHU 14 DADA 36 PINGGUL 38 L.KAIN 42"
SIZE 38 BAHU 15 DADA 38 PINGGUL 40 L.KAIN 42"
SIZE 40 BAHU 15.5 DADA 40 PINGGUL 42 L.KAIN 42"
SIZE 42 BAHU 16 DADA 42 PINGGUL 44 L.KAIN 43"
SIZE 44 BAHU 17 DADA 44 PINGGUL 46 L.KAIN 43"
.
.

Berminat boleh terus whatsapp kami
📲 WS 0174837075/01136088831

#bajukurungmini #bajukurungexclusive #bajukurungplussize #bajukurunglawa #bajukurungcantik #bajukurungsiap #bajukurunglace #bajukurungonline #bajukurungterkini #bajukurungonlinemurah #exclusivekurung #bajukurungmanik
#bajukurungplain #bajukurungelegant #bajukurunglatest #bajukurungekslusif #bajukurungmurahmalaysia #bajukurungminimurah
#bajukurunguptodate #bajukurungbeads
#bajukurungplussizemurah
#bajukurungpastel #bajukurungmodenplain #plussizekurungmurah
#kurung #kurungmurah #kurungcantik #kurunglace #kurungmurahmalaysia #kurungmodenmalaysia

KURUNG PLAIN NYLEA : 💕size XS hingga XL 💕Cutting baju yang loose 💕Kain lipat batik 💕Material dari pearl skin platinum 😊RM82sm/RM85ss

Whatsapp 0132170927

#kurungmodenmurah #kurungplain #kurungplainmurah #kurungmodern #kurungmodenplain #cikguseo #kurungterbaru #kurungterkini #kurungmurah #bajukurungmodern #bajukurungmodenmurah #bajukurungplain #bajukurungplainmurah #bajukurungmodenplain

🌻LYANNA KURUNG + PLUSSIZE UNTIL SIZE 55🌻
.
♥️material santino silk
♥️material lembut dan selesa
♥️material tidak jarang dan tidak panas
♥️tangan biasa
♥️depan zip sorok 12"
♥️skirt duyung and pinggang getah separuh
♥️available in size 36. 38. 40. 42. 44. 46. 48. 50. 52. 55
.
🎆RM90 ONLY🎆

GRAB NOW ❗❗❗
📲0176946012
#kurungmoden#bajukurungmoden#dress#kurungmodenplain#murah#kurungmodenmurah#bajukurung#bajumurah#bajukurungmodenplain#minikurungprinted#kurungmodenplussize#kurungmodenbatikplussize#kurungmodenmurah#kurungmodenprinted#dressexclusive#dressprinted#minikurung#kurungmodenbatik#kurungmodenprintedplussize#kurungplainplussize#kurungplussize#bajuplussize#minikurungplussize#kurungbatik#minikurungminaz#kurungprintedplussize#kurungmurah#bajukurungprinted#bajukurungmurah#bffriendly#nursingfriendly

MOST RECENT

SALE‼️
.
Set Marina
.
Price : RM70
Add pos RM8sm/RM10srwk/RM11sbh
.
UKURAN
.
BAJU :-
Bahu : 16"
Dada : 40"
Lengan Panjang : 21"
Labuh baju depan : 18"
Labuh baju belakang : 31"
.
KAIN :-
Pinggang : 12 to 21"
Ponggung : 21"
Labuh : 40"
.
📱019-556 0795
.
#kurungbasic #setmarina #kurungplainmurah #kurungplain #kurungplainmoden #kurungmoden #kurungmodenmurah #kurungmodencantik #kurungfishtail #kurungmurah #kurungcantik #kurungcantikmurah #kurungexclusive #kurungexclusivemurah #bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajukurungmodenmurah #bajukurungmodenexclusive #bajukurungcantik #bajukurungpastel #bajukurungplain #bajukurungmodenplain

SALE ‼️
.
SET DIAMOND ELANDRA
.
RM68
ADD POS RM8SM/RM10SRWK/RM11SBH
.
✔ MATERIAL MOSS CREPE
✔ FREE SIZE FITS TO L
.
MEASUREMENT :
top
shoulder : 16"
bust : 32"-40"
sleeve length : 19"
hips : 40
length 32" front
.
skirt
waist : 22-38"
hips: 42"
length: 39"
.
📱019-556 0795
.
#kurungbasic #kurungbasik #kurungplainmurah #kurungplain #kurungplainmoden #kurungmoden #kurungmodenmurah #kurungmodencantik #kurungmodenmurahcantik #kurungmurah #kurungcantik #kurungcantikmurah #kurungexclusive #kurungexclusivemurah #bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajukurungmodenmurah #bajukurungmodenexclusive #bajukurungcantik #bajukurungpastel #bajukurungplain #bajukurungmodenplain

[Keajaiban] KOMBINASI SONGKET YANG MENJADIKAN ANDA TAMPAK ANGGUN

SAIRA SONGKET EXCLUSIVE • Selesa dan Mudah diSarung
• Material dari Salona Washable Silk dengan kombinasi Songket dibahagian lengan dan hujung bawah baju
• Simple dan Cantik
• Tidak Mudah Kedut
• Jahitan kemas dan cantik
• Terdapat 5 warna yang menarik • Simple dan sesuai untuk digayakan ke majlis kenduri kendara, majlis rasmi,ke pejabat dan santai2

PROMOSI SEHINGGA 30/11/2017
HARGA : RM 110
Postage : Rm9 sm/ Rm12 ss

Berminat dengan promosi ini, sila tekan link ⬇⬇⬇ utk tempahan.

www.wasap.my/+60173770581/sairasongket

Warna akan berbeza sedikit dalam 10% dari gambar disebabkan lighting effect.

#bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmurah #bajukurungmalaysia #bajukurungmalaysiamurah #bajukurungmodenmalaysia #bajukurungmalaysiacantik #bajukurungmurahmurah #bajukurungmodenplain #bajukurungruffle #bajukurungviral #bajukurungraya #bajukurungkenduri #bajukurungsimple #bajubridemaids #terapiinstagram #ajimaura #ajimauragroup #instafamous #ootd #zeaqamiraboutique #serviceterbaik #fastrespon #sayapakaisayajual #sayaonlineseller #trustedseller

Selamat pagi semuaa. Ade yang nk join postage hari ni?? Manelah tahu bleh pakai baju baru gi jemputan kenduri kahwin hujung minggu ni. Cepat grab sblum terlambat 😭 #kurungcikguviral
#bajukurungmodenplain #kurungmoden #kurungmurah #bajukurungmurah #bajukurungmoden #kurungcikgumeletopz
#bridesmaids #dulanggirls #lakukeras #weddingmalaysia #kurungmurah #klang #shahalam #brunei #singapore

KURUNG BASIC
.
Harga asal : R̶M̶1̶6̶9̶ sepasang
Harga kasih sayang : RM99 (Jimat RM60)
.
📦 Postage : RM8 SM / RM12 SS
.
☑️ MATERIAL Como Crepe (lembut, selesa, & ringan)
☑️ Potongan baju tidak mengikut bentuk badan
☑️ Kain duyung, fully getah di pinggang dan zip disisi
☑️ NURSING FRIENDLY (hidden zip)
☑️ WUDHU FRIENDLY (bukaan tangan baju yang sesuai)
☑️ SIZE S - XL
.
📱019-556 0795
.
#kurungbasic #kurungbasik #kurungplainmurah #kurungplain #kurungplainmoden #kurungmoden #kurungmodenmurah #kurungmodencantik #kurungmodenmurahcantik #kurungmurah #kurungcantik #kurungcantikmurah #kurungexclusive #kurungexclusivemurah #bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajukurungmodenmurah #bajukurungmodenexclusive #bajukurungcantik #bajukurungpastel #bajukurungplain #bajukurungmodenplain

KURUNG BASIC, IMEJ MUSLIMAH SEJATI!

Harga sangat2 berbaloi. RM99 sahaja.

Kurung Moden yang ada potongan kat bahagian hadapan.
Kurung Hasnuri semestinya Nursing Friendly. Ada Zip kat dada. ============
KURUNG BASIC
============
.
☑ DESIGN YG SIMPLE TAPI ELEGAN
Rekaan kurung moden plain dan tak boring di pakai berulang kali. Sangat sesuai digayakan ke pejabat maupun kemana saja.
.
☑ MATERIAL TERPALING SEDAP DIPAKAI
Made from quality Como Crepe yang lebih lembut, lebih selesa, & lebih ringan texturenya yang tidak akan membataskan pergerakkan anda.
.
☑ LEBIH FLEKSIBLE
Potongan baju tidak mengikut bentuk badan.. Yg mempunyai bentuk badan Pear pun boleh bergaya dengan kurung basic tanpa risau. Kain Duyung yg fully getah dipinggang dan berzip disisi lebih meyakinkan si pemakai. .
☑ NURSING FRIENDLY
Menggunakan hidden zip sepenunya untuk nursing akses. Ianya lebih mudah dan pantas dipakai kerana tidak menggunakan butang sama sekali.
.
☑ WUDHU FRIENDLY
Bukaan tangan baju yang sesuai untuk mudahkan uolls ambil wudhu. Takdela lengan baju tu basah2 terkena air kan. Sinsing je sampai siku. hehe
.
☑ SIZE S - XL
Terdapat size dari S - XL untuk anda pilih. Ukuran kami juga memang ngam ibarat memakai baju customade. Kalau dipakai tu mmg terletak helok je kat badan.
.
=================
HARGA KASIH SAYANG
=================
.
Harga asal : R̶M̶1̶6̶9̶ sepasang
Harga kasih sayang : RM99 (Jimat RM60)
Exclude postage
.
Berminat pm@whatsapp sy. 0173770581.
.
#kurungbasic #hasnurilovers #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmurah #bajukurungmalaysia #bajukurungmalaysiamurah #bajukurungmodenmalaysia #bajukurungmalaysiacantik #bajukurungmurahmurah #bajukurungmodenplain #bajukurungruffle #bajukurungviral #bajukurungraya #bajukurungkenduri #bajukurungsimple #bajubridemaids #terapiinstagram #ajimaura #ajimauragroup #instafamous #ootd #zeaqamiraboutique #serviceterbaik #fastrespon #sayapakaisayajual #sayaonlineseller #trustedseller

KURUNG BASIC, IMEJ MUSLIMAH SEJATI!

Harga sangat2 berbaloi. RM99 sahaja.

Kurung Moden yang ada potongan kat bahagian hadapan.
Kurung Hasnuri semestinya Nursing Friendly. Ada Zip kat dada. ============
KURUNG BASIC
============
.
☑ DESIGN YG SIMPLE TAPI ELEGAN
Rekaan kurung moden plain dan tak boring di pakai berulang kali. Sangat sesuai digayakan ke pejabat maupun kemana saja.
.
☑ MATERIAL TERPALING SEDAP DIPAKAI
Made from quality Como Crepe yang lebih lembut, lebih selesa, & lebih ringan texturenya yang tidak akan membataskan pergerakkan anda.
.
☑ LEBIH FLEKSIBLE
Potongan baju tidak mengikut bentuk badan.. Yg mempunyai bentuk badan Pear pun boleh bergaya dengan kurung basic tanpa risau. Kain Duyung yg fully getah dipinggang dan berzip disisi lebih meyakinkan si pemakai. .
☑ NURSING FRIENDLY
Menggunakan hidden zip sepenunya untuk nursing akses. Ianya lebih mudah dan pantas dipakai kerana tidak menggunakan butang sama sekali.
.
☑ WUDHU FRIENDLY
Bukaan tangan baju yang sesuai untuk mudahkan uolls ambil wudhu. Takdela lengan baju tu basah2 terkena air kan. Sinsing je sampai siku. hehe
.
☑ SIZE S - XL
Terdapat size dari S - XL untuk anda pilih. Ukuran kami juga memang ngam ibarat memakai baju customade. Kalau dipakai tu mmg terletak helok je kat badan.
.
=================
HARGA KASIH SAYANG
=================
.
Harga asal : R̶M̶1̶6̶9̶ sepasang
Harga kasih sayang : RM99 (Jimat RM60)
Exclude postage
.
Berminat pm@whatsapp sy. 0173770581.
.
#kurungbasic #hasnurilovers #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmurah #bajukurungmalaysia #bajukurungmalaysiamurah #bajukurungmodenmalaysia #bajukurungmalaysiacantik #bajukurungmurahmurah #bajukurungmodenplain #bajukurungruffle #bajukurungviral #bajukurungraya #bajukurungkenduri #bajukurungsimple #bajubridemaids #terapiinstagram #ajimaura #ajimauragroup #instafamous #ootd #zeaqamiraboutique #serviceterbaik #fastrespon #sayapakaisayajual #sayaonlineseller #trustedseller

🎉🎉🎉WEEKLY SALES 🎉🎉🎉
🌼DOLLY CIK MANIS (PLUSSIZE)🌼
.
🌻Material Printed soft bubble crepe
🌻tidak jarang dan mudah utk digosok. Sedikit jarang utk warna cerah
🌻corak bunga 3D full bahagian depan dan belakang baju dan skirt
🌻corak bunga yg sgt cantik dan tampak exclusive
🌻potongan babydoll yg tampak elegant
🌻leher bulat, butang belakang baju
🌻Skirt mermaid cut dan ada lining, tidak jarang
🌻pinggang sepatuh getah dan ada zip
🌻free size fit until size 52
.
**warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar
**Sah sehingga 17/11/2017 (10 malam)
.
🎆RM60 ONLY🎆

GRAB NOW ❗❗❗
📲0176946012
#kurungmoden#bajukurungmoden#dress#kurungmodenplain#murah#bajuwanita#kurungmodenmurah#bajukurung#bajumurah#dressmurah#bajukurungmodenplain#baju#kurunglace#bajumurah#murah#bajuwanitamurah#bajukurungplussize#kurungmodenmurah#bajukurung#kurungplain#kurungmodenplussize#kurungplussizesale#bajulace#kurungsale#minikurung#minikurungplain#kurungprinted#minikurungprintedsale#dressplain#dressmurah#kurungmodenplain#kurunglaceplain#sale#kurungplainsale#kurungplussize#kurungprintedsale

OFFER ‼️ OFFER !!
Farzana Floral Kurung
.
Material: Arianna Silk Cotton
(Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai)
.
🌟Tangan Zip Sorok (wuduk friendly)
🌟Belakang Zip Sorok
🌟Skirt Duyung & Dua Tepi Getah
.
Harga : RM65
Postage: RM8 sm / RM11 ss
.
Tekan link ⬇⬇⬇ untuk tempahan.
www.wasap.my/+60173770581/farzanafloralkurung
.

#bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmurah #bajukurungmalaysia #bajukurungmalaysiamurah #bajukurungmodenmalaysia #bajukurungmalaysiacantik #bajukurungmurahmurah #bajukurungmodenplain #bajukurungviral #bajukurungraya #bajukurungkenduri #bajukurungsimple #bajubridemaids #terapiinstagram #ajimaura #ajimauragroup #instafamous #ootd #zeaqamiraboutique #serviceterbaik #fastrespon #sayapakaisayajual #sayaonlineseller #trustedseller #farzanafloral #zeaqamiraboutique

Most Popular Instagram Hashtags