[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#bajukurung

2481073 posts

TOP POSTS

Kenapa saya lebih suka jawab harga lewat dm atau via wa ke 085217000449 sekarang?
Tujuannya biar kita saling mengenal, bisa bertanya banyak hal, dan terjalin silaturahmi tidak hanya antar penjual dan pembeli

Jadi jangan sungkan untuk wapri saya ke 085217000449 yah bunda dan sista, insya allah friendly kok 😊

#dressmuslimmurah#gamisori#malaysiaonlineshopping #malaysiafashionweek #dqueenstore #Filipina #koreanstyle#akhwat #singaporelife#bajuterkini#bajukurung#kalimantan#papua#saltexecutive#baenetta #marghon#lyravirnasyari #cahayaislam#beglow #ayahbunda#solusihamil#ibudananak#resepmasakananak#sisesaclothing #setkulot

makeup omey2 makcik cigha..
bole lak die g picit white/black head kt muka sebelum shoot hahahah 🤦🏻‍♀️😅😂
tp tetapp anteq @syaheerabdwhb.. gicheww
shoot for @afrahlisa #bajukurung #blouse
📷 @serinditphoto | @hasirol_azuan
.
.
.
.
.
.
.
#makeupartistmalaysia #muamalaysia #makeupartistkl #muakl #muashahalam #makeupnikah #malaywedding #makeupsanding #makeupphotoshoot #mekap #makeupmalaysia #muaklang #muaselangor #mekapphotoshoot #makeupkahwin

BAGAIMANA ANDA BISA TAMPIL SYARI & CANTIK 😍😍😍.
.
Bahannya Megumi; lembut, dingin, kuat, nyaman dipakai. Size: S, M, L, & XL. Jilbab bisa dijual secara terpisah.
.
Yuk diorder sebelum kehabisan
Langsung saja chat ke nomor yg ada di bio.
.
.

#gamis #gamiskatun #gamisjersey
#gamisbatik #gamismodern #gamispolos
#gamisterbaru #abayadubai #baju
#bajukurung #bajubagus #bajupesta
#bajutidur #bajukerja #bajubandung
#bajugamis #dresscantik #dressmuslimah
#dresssyari #syariset #modestfashion
#jualhijab #gamisori #gamisceruti
#gamisbunga #gamissetkhimar
#gamisbalotelli #ukhtimunira

Khas buat ibu2 yg mengandung!!.. KOLEKSI BAT BOW DRESS ni teramat sgtlah sesuai..material lembut dan sejuk!!..mcm Lady boss @shahidashariff pakai ni!! Buttonmybuttons BAT BOW DRESS & JOLIE SHAWL Rosy Brown
.
-----------------------------
B U T T O N M Y B U T T O N S
BAT BOW DRESS
MOTHER & DAUGHTER
Nursing & Wudhu Friendly
NOW ONLY RM150
-----------------------------
Normal Price - RM219
.
>MATERIAL : Japanese Linen
.
•very cooling
•easy to iron
•machine wash
.
>>ADULT SIZE : Freesize
.
>>KIDS SIZE : 1,2,4,6,8,10,12
.
> AVAILABLE IN 4 COLORS :
• Black
• Grey
• Rosy Brown
• Navy Blue
.
>>>ADULT PRICE : RM150
.
>>>KIDS PRICE : RM89
.
--------------------------------------------
.
------------------------
MOBILE PURCHASE
------------------------
Sila isi maklumat pesanan terlebih dahulu dan kirim. Pengesahan tentang stock & pembayaran akan di beri selanjutnya.
.
Order Via whats app📱 +60143774243
Full name :
Full address :
Mobile number :
Order item :
Color :
Size :
Quantity :
.
Or
.
WALK IN PURCHASE
-------------------------
ButtonMyButtons Boutique
7-G SS15/8b,
Subang Jaya.
Phone Number :- +60 3 5611 1355
.
You can also use WAZE for direction. Just type Buttonmybuttons
.
-------------------------
.
#raya2017 #sayajualbaju #sayajualdress #rayacollection #raya #kidsraya #bajukurungcantik #bajuraya #bajurayasedondon #koleksiraya #onlineshopping #buttonmybuttons #bajuraya #artismalaysia #bajukurung #bajucantik #sayajualbajukurung #bajukurungmoden #babygirl #babybump #pregnancy #fashionphotography #fashiongram #photography #sayajualdress #sayajualbajuraya #maternity #kaftan #ibumengandung #hamil

Lavenia Syari by Sandhi

Price IDR 460,000
Estimasi ready 24 okt
Dp 50% = Booking

Material full ceruti baby doll (full furing) mix aplikasi Prada tille Swarovksi pearl
Full payet agar terlihat cantik dan mewah,
Ld 105 Pb 145
Khimar ceruti babydoll
semipet antem

Line @kni7746k
Wa +62896 7813 6777

#gamis #gamiskatun #gamissyari lace #gamisbatik #gamismodern #gamispolos ceruty
#gamisterbaru #abayadubai #dressmuslimhijaber
#bajukurung #gamissyaripestabordir #bajusyariCeruty #bajumuslimhijaber #bajukurungmalaysia #gamiscerutihighquality #bajugamis #dresscantik #dressmuslimah #gamishijabermurah
#dresssyari #syarisetcerutypremium #modestfashion #jualgamisceruty #gamishijaber #gamisceruti
#dresshijab #gamissetkhimarceruty
#gamisbalotelli #LaveniaSyaribySandhi #gamisumbrellapremium

Ya ALLAH 😭😭😭
Semoga ayahnya di beri kesadaran sehingga tidak sampai melakukan hal hal yang membahayakan bagi anaknya. Amiiiiiin 🙏🙏🙏
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
.
Jangan lupa Like dan Tag teman atau saudara terdekat kalian untuk mengikuti kami 🙏💙💛
Yuk follow
@cara_cepat_hamil_dan_sehat
@cara_cepat_hamil_dan_sehat
@cara_cepat_hamil_dan_sehat
Feminineaffair to be feat 📝
-
Indah nya kebersamaan jika kita saling berbagi kepada orang di sekitar kita agar saling mengetahui 👪👰🙏🙌

EYRIE
By Assana Evolve
Eyrie adalah atasan Tunik bahan rosemary dengan aplikasi brukat cornely dan desain ruffle. Terdapat sleting belakang.
Size: Allsize LD 100cm
Warna #eyriebyassana:
Krem
Pink
Grey
Khaki
Harga Eyrie Tunik by @assanaevolve :
Reseller : 205
Retail : 225 *Open PO 12 oktober 2017 s/d 19 Oktober 2017
*ready 26 oktober 2017 , Fix order= DP 50%
*free ongkir dalam negeri untuk pengiriman diatas 10pcs

Order:
Retno
0812-2312-935

#radwahsale #radwahdiskon #radwahmurah #radwahhijab #radwahpremiumscarf #radwahpromo #radwahnewcollection #queenalabels #marghon #sisesaclothing #zaskiasungkar #hijabers #mayra #kynara #farghani #ummi #sandhi #yumna #beglow #agoesthanggono #efandoank #ayyanameena #hijab #gamissyari #hijabmalaysia #bajukurung #assanaevolve #thenicelookfashion #tunik

NEW STOCK!
.
🌸KEBAYA COTTON🌸
.
💰RM75
.
FREE POS SM
SS ADD RM8
.
✅MATERIAL : english cotton
✅SIZE AVAILABLE XS - XL
.
🌺 Material 100% ENGLISH COTTON
🌺 Warna Yang Cantik & Memukau.
Rambang Mata Dibuatnya.
🌺 Design Kebaya Muslimah Anggun
🌺 Kain tidak mengecut
🌺 Jenis Kain Tahan Lasak & Tak Mudah Koyak
🌺 Mudah Iron & Tak Mudah Luntur
🌺 Saiz XS, S, M, L, XL
🌺 Kain Selisih Depan (lipat batik)
🌺 Dart bhgian depan dan belakang
🌺 Zip bahagian depan
🌺 Pinggang Bergetah separuh (zip bahagian tepi)
🌺 Tidak jarang
🌺 Friendly breastfeed
🌺 Dijamin berkualiti
.
✔READY STOCK
.
HOW TO ORDER❓
📷Screenshot item
💌Send to
.
WhatsApp/Telegram
📱+60177252762📱
.
#bajukurunglawa #bajuraya2017
#bajukurungcotton #bajukurung
#kurungmodencotton #englishcotton
#bajubridesmaid #bridesmaidsmalaysia
#bridesmaids #bajucantik
#kebayacotton #bajukurungmurah
#bajukurungpeplum #bajuraya #bajureadymade #bajucantik #babydollkurung #bajukurunglace #jualbajukurungmoden #kebarungmurah #cottoncantik #englishcottonmurah #jubah #bajukerjamurah #jubahmurah #kebayacotton #kebayalabuh
#bazarpaknil #bajukenduri #bajukendurikawen #bajukurungsiap

EYRIE

By Assana Evolve
Eyrie adalah atasan Tunik bahan rosemary dengan aplikasi brukat cornely dan desain ruffle. Terdapat sleting belakang.
Size: Allsize LD 100cm

Warna #eyriebyassana:
Krem
Pink
Grey
Khaki

Harga Eyrie Tunik by @assanaevolve :
Reseller : 205
Retail : 225 *Open PO 12 oktober 2017 s/d 19 Oktober 2017
*ready 26 oktober 2017 , Fix order= DP 50%
*free ongkir dalam negeri untuk pengiriman diatas 10pcs

#radwahsale #radwahdiskon #radwahmurah #radwahhijab #radwahpremiumscarf #radwahpromo #eyra #radwahnewcollection #queenalabels #marghon #sisesaclothing #zaskiasungkar #hijabers #mayra #kynara #farghani #ummi #sandhi #yumna #beglow #agoesthanggono #efandoank #ayyanameena #hijab #gamissyari #hijabmalaysia #bajukurung #assanaevolve #thenicelookfashion

MOST RECENT

#NEWARRIVAL WOW CANTIK BAK BIDADARI DESIGN TERBARU KURUNG KIRANA PATCH NI. CORAK YANG RINGKAS NAMPAK LEBIH ELEGANT DAN EXCLUSIVE DARI BIASA. .
keistimewaan KURUNG KIRANA PATCH :-
.
📌 mini kurung modern
📌 cutting loose tidak terlalu fit
📌 design bunga patch exclusive
📌 berserta diamond disekeliling bunga patch
📌 berdutt dan zip di bahagian belakang baju
📌 kain kembang payung
📌 kain bergetah kiri dan kanan 📌 material PEARL SKIN gred AAA
📌 less iron
📌 saiz available dari XS hingga XXL 📌 terdapat 7 warna exclusive
.
. ✏ proceed order 5-7 days
✏ sila buat ukuran sebelum membuat pembelian
.
.
price: RM125 sm / RM130 ss
.
.
Whatsapp sekarang !!!
.
012-4395014
.
.
#kurungpatch #minikurung #bajukurungmurah
#bajukurungsale#kurungruffles #kurungfishtail
#kurungmodenmurah #kurunglace
#kurungmoden #kurungmodenmurah #minikurungmurah #minikurungexclusive #bajukurung #wudhukfriendly #bffriendly #kurungmodenmalaysia #onlinemurah
#igshop#bazaronline #bazarpaknil #Majlispernikahan #majlispersandingan #majlispertunangan #cikgucikgi #sayajualonline #dramasangat #usm #kakishopping #shoppingonline #uitm

#NEWARRIVAL WOW CANTIK BAK BIDADARI DESIGN TERBARU KURUNG KIRANA PATCH NI. CORAK YANG RINGKAS NAMPAK LEBIH ELEGANT DAN EXCLUSIVE DARI BIASA. .
keistimewaan KURUNG KIRANA PATCH :-
.
📌 mini kurung modern
📌 cutting loose tidak terlalu fit
📌 design bunga patch exclusive
📌 berserta diamond disekeliling bunga patch
📌 berdutt dan zip di bahagian belakang baju
📌 kain kembang payung
📌 kain bergetah kiri dan kanan 📌 material PEARL SKIN gred AAA
📌 less iron
📌 saiz available dari XS hingga XXL 📌 terdapat 7 warna exclusive
.
. ✏ proceed order 5-7 days
✏ sila buat ukuran sebelum membuat pembelian
.
.
price: RM125 sm / RM130 ss
.
.
Whatsapp sekarang !!!
.
012-4395014
.
.
#kurungpatch #minikurung #bajukurungmurah
#bajukurungsale#kurungruffles #kurungfishtail
#kurungmodenmurah #kurunglace
#kurungmoden #kurungmodenmurah #minikurungmurah #minikurungexclusive #bajukurung #wudhukfriendly #bffriendly #kurungmodenmalaysia #onlinemurah
#igshop#bazaronline #bazarpaknil #Majlispernikahan #majlispersandingan #majlispertunangan #cikgucikgi #sayajualonline #dramasangat #usm #kakishopping #shoppingonline #uitm

*QIESYA BLOUSE* 🌹PRICE RM 75 FREE POSTAGE
SPECIAL CRITERIA : *Material : Exclusive Printed Cotton Silk* *Saiz : Terdapat dari saiz S hingga XL* ✔ Material yg sgt lembut, selesa, tak panas ✔ Design moden yang feminin ✔ Potongan yang terletak di badan si empunya ✔ Potongan yang beralun ✔4 warna meruntun qalbu. Pasti rambang mata ✔ Terdapat dalam saiz S hingga XL ✔ Terdapat zip di bahagian baju untuk Nursing Friendly ✔ Wudhuk Friendly ✔ Shape cutting yang direka khas utk nampak cantik & kemas. ✔ Boleh dipakai ke tempat kerja

PLS TAKE NOTE : Boleh inform customer warna pada gambar mungkin 10% berbeza dgn real disebabkan effect lighting semasa photoshoot dan effect lighting cahaya matahari.
READY STOK. LIMITED EDITION.
Order akan diproses 2-3 hari berkerja.

ARISYA TUNIC
============= AlRM85 (BC)
FREE POSTAGES SS/SM +DESIGN CASUAL ARISYA TUNIC
ARISYA TUNIC di inspirasikan dari korea yang berkonsepkan MUSLIMAH SEJATI. Kini korang tak perlu takut berfesyen gaya OVERSEA ke mana jua atau aktiviti harian korang .. design yang sgt “fleksibel” untuk korang match dengan seluar atau pun skirt. Inilah design buat korang tampil dengan VARSETILE versi MUSLIMAH. +ADJUSTABLE RIBBON DI BAHAGIAN PINGGANG.

ribbon di “REKA KHAS” supaya korang Nampak lebihh “comel” dan “versatile” . tapi kalau korang nak tampil lebih simple dun worry sbb ribbon arisya boleh buka dan simpan .. bestkan boleh tampil dengan dua cara yang stylo. +POKET SEMBUNYI DI BAHAGIAN KIRI DAN KANAN
poket sembunyi kiri kanan ni sebagai penyalamat korang nak simpan barang-barang pentingg , takpayah susah nak bawa handbeg ke mana2. + 7 WARNA PILIHAN YANG UP TO DATE
Ada 7 pilihan warna yang sangat ohsem, mana tak nyer warna2 terpilih semua warna trend 2018 shj. Seriously, Nampak lebih MENARIK dengan kombinasi warna di setiap baju yang buat korang rasa sangat up to date. IN SHA ALLAH korang tak akan tahan beli satu warna jaa.. sbb semua koleski warna arisya tunic ni sangat mengancamm !. hehe
.
+METERIAL DUBAI COMO CREPE
material yang “BERALUN” , “TIDAK JARANG” , “MUDAH IRON”. Dan sesuai giler dgn CUACA kita. Bersepah2 testimoni customer yang berpuas hati giler dgn fabric mewah ni. +BF FRIENDLY DAN WUDHU FRIENDLY

#baju
#bajukurung
#bajukurungmoden
#bajuwanita
#cikgusekolah
#bajucantek
#jubah
#dress
#blouse
#cardigan
#bajumuslimah
#jubahplain
#dressmuslimah
#bazarpaknil
#muslimahootd
#palazo
#assalamualaikum
#bajuonline
#bajudinner
#bajukebaya
#bajupeplum
#bajuglamour
#bazarglamour
#terapiinstagram
#shoppingonline
#neelofa
#muslimah
#bisneswoman
#uitmpuncakalam

#NEWARRIVAL WOW CANTIK BAK BIDADARI DESIGN TERBARU KURUNG KIRANA PATCH NI. CORAK YANG RINGKAS NAMPAK LEBIH ELEGANT DAN EXCLUSIVE DARI BIASA. .
keistimewaan KURUNG KIRANA PATCH :-
.
📌 mini kurung modern
📌 cutting loose tidak terlalu fit
📌 design bunga patch exclusive
📌 berserta diamond disekeliling bunga patch
📌 berdutt dan zip di bahagian belakang baju
📌 kain kembang payung
📌 kain bergetah kiri dan kanan 📌 material PEARL SKIN gred AAA
📌 less iron
📌 saiz available dari XS hingga XXL 📌 terdapat 7 warna exclusive
.
. ✏ proceed order 5-7 days
✏ sila buat ukuran sebelum membuat pembelian
.
.
price: RM125 sm / RM130 ss
.
.
Whatsapp sekarang !!!
.
012-4395014
.
.
#kurungpatch #minikurung #bajukurungmurah
#bajukurungsale#kurungruffles #kurungfishtail
#kurungmodenmurah #kurunglace
#kurungmoden #kurungmodenmurah #minikurungmurah #minikurungexclusive #bajukurung #wudhukfriendly #bffriendly #kurungmodenmalaysia #onlinemurah
#igshop#bazaronline #bazarpaknil #Majlispernikahan #majlispersandingan #majlispertunangan #cikgucikgi #sayajualonline #dramasangat #usm #kakishopping #shoppingonline #uitm

.
.
Izwani basic blouse

1 PCS RM40
2 PCS RM70
3 PCS RM100

Postage :
SEM - Free postage
SS - Add RM3

Material :
Crepe

Measurement :
Length 65CM, shoulder 37CM, sleeve 56CM, bust 98CM, armhole 40CM, hip 108CM.

0172607720 / DM

#blousemurah #plainblouse #blouse3pcs100 #embroideryblouse #blousepatch #peplum #printedblouse #bazarpaknil #dress #bajukurung #jubah #skirt #kemeja #ladiesshirt #cottonblouse #ladiesblouse #denimblouse #knitcottonblouse

MINI KURUNG JULIA
PRICE : 93
ADD POS RM8SM//RM12SS

Measurements :
Top
Shoulder : 15.5"
Bust :36"
Sleeve length : 22.5"
Length :22"FRONT 22.5 BACK
Skirt :
Waist : 26-36" (fully getah)
Hips : 40"
Length : 40" -free size( fit to L)
-Material moss crepe
-removable oganza
- hidden di belakang dan tangan
- skirt cutting mermaid

Most Popular Instagram Hashtags