[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#bajucantik

2221223 posts

TOP POSTS

khansa pakai baju long sleve Romper Dari @babyqia_shop 😊 yue yang mau kembaran baju long sleve Romper sama khansa cuss beli di @babyqia_shop #bajucantik #bajumurah #romperbayi #endorse
#endorsement #selebgram #bkids_2017 #cantik

Cantik comeyy aaa 😍😱! JANA nak beli baju kat @Saninah_Valet, harga murahhh je tu yg rambang nak pilih.
.
Boleh pilihkan mana yg cantik utk Jana takk? SERIOUS NAK BELI!
.
Harga serendah RM12, RM22, RM30, 3 RM80 pun adaa. Harga tak masuk akal murah betul! Kalau kawan Jana tau niii, tak sempat kite nak borong depa dah borongg dah. 😰
.
Tolong Jana pilih K! Cer tengok IG @Saninah_Valet ni, kalau ada yg lagi cantik TAG Jana. Sayang sikit! Muahh 😘
.
@saninah_valet .
#OOTD #POTD #PilihkanJana #Confused #Hipster #MuslimahHipster #SaninahValet #BajuCantik #OMGcantik #blousemurah #lazada #1212sale #fashionvalet #blousecantik #blouseOOTD #shawlmurah #bajumurah #jeansmurah #pakaianmuslimah #bawalmurah #bazaarpaknil #aidijuma #duckscarves #naelofar

Gamis cantik dari @akirabutik
.
Yang mau samaan boleh, buat kondangan dan pesta bagus bangett.. 😍😍
.
@akirabutik..

Manfaat Masker Spirulina:
➑️Mengencangkan Kulit Wajah
➑ Memperhalus Tekstur Kulit Wajah
➑membantu Menghilangkan ketergantungan dari cream luar
➑️Memutihkan Kulit Wajah
➑ Mempertahankan Kekenyalan Kulit Agar Kulit Tidak Berminyak
➑ Menghilangkan Jerawat batu
➑ Membersihkan bekas jerawat
➑️Menghambat Penuaan Dini
➑️Menghilangkan Kerutan Diwajah
➑ Flek Hitam
➑ jika diminum untuk menggemukan, karna 4 kapsul = 1 kg sayur-sayuran segar.

SEMUA PRODUK DIJAMIN AMAN + TIDAK ADA EFEK SAMPING.Terdaftar pada BPOM POM TI 054 317 221
Bersertifikasi Halal dari MUIBersertifikat dari FDA (USA), ISO, TGA, GMP.

konsultasi sekarang juga !!!
πŸ“²LINE:@vxi4752t (pakai @)
πŸ“²WhatsApp:+6281265606191
#penghilangjerawat#maskerwajah#maskerampuh#pelangsing#peninggi#pengemuk#tiens#olshopbandung#olshopjakarta#bajucantik#tasmurah#monas

Gamis janeeta.
Av : hijau mint, mocca dan dusty pink.
Size : S , M L XL

price : 230.000

Wa : 085297666636
Free ongkir via shopee

#gamissyarimurah #gamispastel #gamispastelmurah #gamiscantikmurah #longdress #bajucantik #hijaumintdress

Bismillah..
πŸ§šπŸ»β€β™‚πŸ§šπŸΌβ€β™€πŸ§šπŸ»β€β™‚πŸ§šπŸΌβ€β™€πŸ§šπŸ»β€β™‚πŸ§šπŸΌβ€β™€πŸ§šπŸ»β€β™‚πŸ§šπŸΌβ€β™€πŸ§šπŸ»β€β™‚πŸ§šπŸΌβ€β™€πŸ§šπŸ»β€β™‚
Assallamualaykum
Yang pengen tahu koleksi kita lebih banyak
Let’s Follow Account ;
@serba50ribupalangkaraya
@serba50ribupalangkaraya
@serba50ribupalangkaraya

Selalu ada koleksi terbaru dari kita, dan jangan sampe ketinggalan Kecenya buat tahun baru nanti ya.. Juga setiap bulannya kita adain undian hadiah Tas Cantik.. Buat Info lebih lanjut
Let’s Follow Account ;
@serba50ribupalangkaraya
@serba50ribupalangkaraya
@serba50ribupalangkaraya

Music : @samhuntmusic
πŸ”ΈπŸ”ΉπŸ”ΈπŸ”ΉπŸ”ΈπŸ”ΉπŸ”ΈπŸ”ΉπŸ”ΈπŸ”ΉπŸ”Έ
Location Detail :
Ruko Keminting Blok Square B-3
Jl. Bukit Keminting
Search Google Maps :
Pertokoan keminting square
πŸ“±Whatsapp : 0812 55101874
Untuk alamat bisa WA ke kami, dan akan kami share Location.
(Jalur terdekat dari Bundaran Garuda dan Jl. Tingang)
Since : 30 April 2017
(TIDAK PINDAH DAN BUKA CABANG DI PALANGKARAYA) πŸ’ πŸ’ πŸ’ πŸ’ πŸ’ πŸ’ πŸ’ πŸ’ πŸ’ πŸ’ πŸ’ πŸ’ πŸ’ 
Toko Sampit
SERBA 50RIBU SAMPIT (since 2014)
Jl.Tatar (samping hotel idola)Sampit
Line : serba50ribusampit
πŸ“΄ Wa : 082253294546
πŸ†” IG : @serba50ribusampit
{ONE AND ONLY}
🌐🌐🌐🌐🌐🌐🌐🌐🌐🌐🌐🌐🌐
#bajufashion #bajufashionkorea #baju #bajucewek #bajubagus #outermodis #trusted #bajuonlinemurah #ootd #outfit #olshop #grosir #bajugrosir #bajucantik #bajubangkok #bajumurahbanget #bajuimport #bajuwanita #bajucewek #bajumurah #bajukece #bajubaru #bajubaru #bajubaru2017 #baju50ribu #bajumurah #palangkaraya #sampit #kalteng #harga50ribu #baju50
Kritik dan saran : 081216707474

Assalamualaikum and selamat malam , apa khabar semua? harini ad berita baik untuk anda semua . kami akan adakan promosi mulai esk pada 13 hingga 31 disember sempena akhir tahun dan mencapai target jualan baju tercapai 300++ helai . So gais nantikan harga special untuk anda semua ataupun boleh ws terus ke no 0137796406 untuk tawaran tersebut . Esk kami akan update, nantikan . Thanks guys .
Note : tawaran tersebut hanya untuk beberapa helai sahaja.
#Leklu #booth #raub #uitm #clothing #streetwear #leklu #malaysia #terengganu #kemaman #dungun #marang #pantaitimur #patatimo #merecik #pakaian #baju #vsco #bajumurah #bajucantik #lokalah #lokal #visit #visitterengganu #lokalbrand #instagram #igers #ootd #madeinmalaysiaπŸ‡²πŸ‡Ύ #supportlokal

via @devisilla
Siapa yang suka?πŸ™‹
Ayo Comment dan Tag @inspirasibusanaootd ke pasangan dan teman kamu!πŸ’•

MOST RECENT

CANTIK GOJES MACAM MADHURI DIXIT, SAPE TAK NAK ❔
.
🌸 MADHURI KURUNG 🌸
.
🌷 Sangat sesuai untuk dinner, casual, formal, tari menari, convocation. 🌷 Sangat sesuai untuk majlis wedding. Dijadikan set bridesmaids pon boleh. 🌷 Sangat sesuai digayakan untuk majlis malam berinai, macam Madhuri Dixit you all! .
πŸ‘‰ Kurung ala-ala saree yang moden ditambah dengan sulam bunga-bunga cinta di kain dan baju supaya nampak exclusive. πŸ‘‰ Warna-warna trending 2017/2018 untuk gadis/wanita. πŸ‘‰ Zip di belakang menyenangkan kita untuk menyarung baju tersebut. πŸ‘‰ Material fabric very very comfy como. πŸ‘‰ Size dari S/M dan L/XL
.
πŸ“Œ Senang untuk ambil wuduk, solat dan bergerak. πŸ“Œ Kelihatan lebih bergaya dari biasa. πŸ“Œ Anda tersenyum dan berasa yakin dengan kecantikan diri anda. πŸ“Œ Pengantin dan tetamu tersenyum tanda riangnya dihati melihat anda cantik bergaya di hari perkahwinan keluarga anda ❀
πŸ“Œ Menaikkan rasa jeles sanak saudara , kawan office betapa gojesnya anda. πŸ“Œ Jahitan tip top jadi baju tahan lebih lama. .
πŸ“ RESTOCK tak banyak ❗Cepat whatsapp whatsapp saya untuk pembelian. .
πŸ“± Whatsapp 0175072153
.
#aurarifqa
#baju #baju2017 #bajucantik #bajufashion #bajumajlis #bajukenduri #bajuootd #bajubertunang #bajunikah #bajukahwin #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungcantik #bajukurung2017 #bajukurungterkini #bajukurungmalaysia #bajubridesmaid #bridesmaids #ootd #ootdmalaysia #ootdfashion #fashion #fesyen #fesyen2017 #fesyenmuslimah #fesyenterkini #fesyenmuslimahterkini #instagram #instagrammalaysia

CANTIK GOJES MACAM MADHURI DIXIT, SAPE TAK NAK ❔
.
🌸 MADHURI KURUNG 🌸
.
🌷 Sangat sesuai untuk dinner, casual, formal, tari menari, convocation. 🌷 Sangat sesuai untuk majlis wedding. Dijadikan set bridesmaids pon boleh. 🌷 Sangat sesuai digayakan untuk majlis malam berinai, macam Madhuri Dixit you all! .
πŸ‘‰ Kurung ala-ala saree yang moden ditambah dengan sulam bunga-bunga cinta di kain dan baju supaya nampak exclusive. πŸ‘‰ Warna-warna trending 2017/2018 untuk gadis/wanita. πŸ‘‰ Zip di belakang menyenangkan kita untuk menyarung baju tersebut. πŸ‘‰ Material fabric very very comfy como. πŸ‘‰ Size dari S/M dan L/XL
.
πŸ“Œ Senang untuk ambil wuduk, solat dan bergerak. πŸ“Œ Kelihatan lebih bergaya dari biasa. πŸ“Œ Anda tersenyum dan berasa yakin dengan kecantikan diri anda. πŸ“Œ Pengantin dan tetamu tersenyum tanda riangnya dihati melihat anda cantik bergaya di hari perkahwinan keluarga anda ❀
πŸ“Œ Menaikkan rasa jeles sanak saudara , kawan office betapa gojesnya anda. πŸ“Œ Jahitan tip top jadi baju tahan lebih lama. .
πŸ“ RESTOCK tak banyak ❗Cepat whatsapp whatsapp saya untuk pembelian. .
πŸ“± Whatsapp 0175072153
.
#aurarifqa
#baju #baju2017 #bajucantik #bajufashion #bajumajlis #bajukenduri #bajuootd #bajubertunang #bajunikah #bajukahwin #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungcantik #bajukurung2017 #bajukurungterkini #bajukurungmalaysia #bajubridesmaid #bridesmaids #ootd #ootdmalaysia #ootdfashion #fashion #fesyen #fesyen2017 #fesyenmuslimah #fesyenterkini #fesyenmuslimahterkini #instagram #instagrammalaysia

CANTIK GOJES MACAM MADHURI DIXIT, SAPE TAK NAK ❔
.
🌸 MADHURI KURUNG 🌸
.
🌷 Sangat sesuai untuk dinner, casual, formal, tari menari, convocation. 🌷 Sangat sesuai untuk majlis wedding. Dijadikan set bridesmaids pon boleh. 🌷 Sangat sesuai digayakan untuk majlis malam berinai, macam Madhuri Dixit you all! .
πŸ‘‰ Kurung ala-ala saree yang moden ditambah dengan sulam bunga-bunga cinta di kain dan baju supaya nampak exclusive. πŸ‘‰ Warna-warna trending 2017/2018 untuk gadis/wanita. πŸ‘‰ Zip di belakang menyenangkan kita untuk menyarung baju tersebut. πŸ‘‰ Material fabric very very comfy como. πŸ‘‰ Size dari S/M dan L/XL
.
πŸ“Œ Senang untuk ambil wuduk, solat dan bergerak. πŸ“Œ Kelihatan lebih bergaya dari biasa. πŸ“Œ Anda tersenyum dan berasa yakin dengan kecantikan diri anda. πŸ“Œ Pengantin dan tetamu tersenyum tanda riangnya dihati melihat anda cantik bergaya di hari perkahwinan keluarga anda ❀
πŸ“Œ Menaikkan rasa jeles sanak saudara , kawan office betapa gojesnya anda. πŸ“Œ Jahitan tip top jadi baju tahan lebih lama. .
πŸ“ RESTOCK tak banyak ❗Cepat whatsapp whatsapp saya untuk pembelian. .
πŸ“± Whatsapp 0175072153
.
#aurarifqa
#baju #baju2017 #bajucantik #bajufashion #bajumajlis #bajukenduri #bajuootd #bajubertunang #bajunikah #bajukahwin #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungcantik #bajukurung2017 #bajukurungterkini #bajukurungmalaysia #bajubridesmaid #bridesmaids #ootd #ootdmalaysia #ootdfashion #fashion #fesyen #fesyen2017 #fesyenmuslimah #fesyenterkini #fesyenmuslimahterkini #instagram #instagrammalaysia

CANTIK GOJES MACAM MADHURI DIXIT, SAPE TAK NAK ❔
.
🌸 MADHURI KURUNG 🌸
.
🌷 Sangat sesuai untuk dinner, casual, formal, tari menari, convocation. 🌷 Sangat sesuai untuk majlis wedding. Dijadikan set bridesmaids pon boleh. 🌷 Sangat sesuai digayakan untuk majlis malam berinai, macam Madhuri Dixit you all! .
πŸ‘‰ Kurung ala-ala saree yang moden ditambah dengan sulam bunga-bunga cinta di kain dan baju supaya nampak exclusive. πŸ‘‰ Warna-warna trending 2017/2018 untuk gadis/wanita. πŸ‘‰ Zip di belakang menyenangkan kita untuk menyarung baju tersebut. πŸ‘‰ Material fabric very very comfy como. πŸ‘‰ Size dari S/M dan L/XL
.
πŸ“Œ Senang untuk ambil wuduk, solat dan bergerak. πŸ“Œ Kelihatan lebih bergaya dari biasa. πŸ“Œ Anda tersenyum dan berasa yakin dengan kecantikan diri anda. πŸ“Œ Pengantin dan tetamu tersenyum tanda riangnya dihati melihat anda cantik bergaya di hari perkahwinan keluarga anda ❀
πŸ“Œ Menaikkan rasa jeles sanak saudara , kawan office betapa gojesnya anda. πŸ“Œ Jahitan tip top jadi baju tahan lebih lama. .
πŸ“ RESTOCK tak banyak ❗Cepat whatsapp whatsapp saya untuk pembelian. .
πŸ“± Whatsapp 0175072153
.
#aurarifqa
#baju #baju2017 #bajucantik #bajufashion #bajumajlis #bajukenduri #bajuootd #bajubertunang #bajunikah #bajukahwin #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungcantik #bajukurung2017 #bajukurungterkini #bajukurungmalaysia #bajubridesmaid #bridesmaids #ootd #ootdmalaysia #ootdfashion #fashion #fesyen #fesyen2017 #fesyenmuslimah #fesyenterkini #fesyenmuslimahterkini #instagram #instagrammalaysia

CANTIK GOJES MACAM MADHURI DIXIT, SAPE TAK NAK ❔
.
🌸 MADHURI KURUNG 🌸
.
🌷 Sangat sesuai untuk dinner, casual, formal, tari menari, convocation. 🌷 Sangat sesuai untuk majlis wedding. Dijadikan set bridesmaids pon boleh. 🌷 Sangat sesuai digayakan untuk majlis malam berinai, macam Madhuri Dixit you all! .
πŸ‘‰ Kurung ala-ala saree yang moden ditambah dengan sulam bunga-bunga cinta di kain dan baju supaya nampak exclusive. πŸ‘‰ Warna-warna trending 2017/2018 untuk gadis/wanita. πŸ‘‰ Zip di belakang menyenangkan kita untuk menyarung baju tersebut. πŸ‘‰ Material fabric very very comfy como. πŸ‘‰ Size dari S/M dan L/XL
.
πŸ“Œ Senang untuk ambil wuduk, solat dan bergerak. πŸ“Œ Kelihatan lebih bergaya dari biasa. πŸ“Œ Anda tersenyum dan berasa yakin dengan kecantikan diri anda. πŸ“Œ Pengantin dan tetamu tersenyum tanda riangnya dihati melihat anda cantik bergaya di hari perkahwinan keluarga anda ❀
πŸ“Œ Menaikkan rasa jeles sanak saudara , kawan office betapa gojesnya anda. πŸ“Œ Jahitan tip top jadi baju tahan lebih lama. .
πŸ“ RESTOCK tak banyak ❗Cepat whatsapp whatsapp saya untuk pembelian. .
πŸ“± Whatsapp 0175072153
.
#aurarifqa
#baju #baju2017 #bajucantik #bajufashion #bajumajlis #bajukenduri #bajuootd #bajubertunang #bajunikah #bajukahwin #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungcantik #bajukurung2017 #bajukurungterkini #bajukurungmalaysia #bajubridesmaid #bridesmaids #ootd #ootdmalaysia #ootdfashion #fashion #fesyen #fesyen2017 #fesyenmuslimah #fesyenterkini #fesyenmuslimahterkini #instagram #instagrammalaysia

CANTIK GOJES MACAM MADHURI DIXIT, SAPE TAK NAK ❔
.
🌸 MADHURI KURUNG 🌸
.
🌷 Sangat sesuai untuk dinner, casual, formal, tari menari, convocation. 🌷 Sangat sesuai untuk majlis wedding. Dijadikan set bridesmaids pon boleh. 🌷 Sangat sesuai digayakan untuk majlis malam berinai, macam Madhuri Dixit you all! .
πŸ‘‰ Kurung ala-ala saree yang moden ditambah dengan sulam bunga-bunga cinta di kain dan baju supaya nampak exclusive. πŸ‘‰ Warna-warna trending 2017/2018 untuk gadis/wanita. πŸ‘‰ Zip di belakang menyenangkan kita untuk menyarung baju tersebut. πŸ‘‰ Material fabric very very comfy como. πŸ‘‰ Size dari S/M dan L/XL
.
πŸ“Œ Senang untuk ambil wuduk, solat dan bergerak. πŸ“Œ Kelihatan lebih bergaya dari biasa. πŸ“Œ Anda tersenyum dan berasa yakin dengan kecantikan diri anda. πŸ“Œ Pengantin dan tetamu tersenyum tanda riangnya dihati melihat anda cantik bergaya di hari perkahwinan keluarga anda ❀
πŸ“Œ Menaikkan rasa jeles sanak saudara , kawan office betapa gojesnya anda. πŸ“Œ Jahitan tip top jadi baju tahan lebih lama. .
πŸ“ RESTOCK tak banyak ❗Cepat whatsapp whatsapp saya untuk pembelian. .
πŸ“± Whatsapp 0175072153
.
#aurarifqa
#baju #baju2017 #bajucantik #bajufashion #bajumajlis #bajukenduri #bajuootd #bajubertunang #bajunikah #bajukahwin #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungcantik #bajukurung2017 #bajukurungterkini #bajukurungmalaysia #bajubridesmaid #bridesmaids #ootd #ootdmalaysia #ootdfashion #fashion #fesyen #fesyen2017 #fesyenmuslimah #fesyenterkini #fesyenmuslimahterkini #instagram #instagrammalaysia

Kurang kalori saja tak jamin kurus sihat
.
Ramai cut kalori tapi tak faham apa tu nutrisi. Setiap kalori yang kita ambil PASTIKAN beri nutrisi seimbang pada badan setiap hari. Barulah tak rugi kalori yang diambil tu
.
Porsi betul boleh sukat guna tangan sendiri. Cara ini lebih mudah dan praktikal, tak perlu donlod macam2 apps kalori
.
Jadual makan tetap sangat bagus sebab badan boleh adapt dan kerja dengan lebih efisien untuk bakar kalori makanan terseut
.
Dalam program nanti kita akan berikan meal plan dan coaching+mentoring nak bina tabiat makan betul
.
Pendaftaran intake Jan 2018 akan dibuka soon
➰Slot terhad
.
#coachismailayu #teamkurussihat
coach ismail +60132505120
coach ayu +60122230485
#kurus #plussizemalaysia #slim2018 #instafamous #bajubesar #kurus2018 #kahwin2018 #neelofa #igersmalaysia #igersmy #bajucantik #ootd #lazada

SEMANGATKU MENGANDUNGMU
Perut Ibu yang penuh carut-marut ini.... Adalah tanda dari setiap nafasmu yang berhembus,
Setiap kedipan mata besarmu yang bersiap melihat dunia,
Setiap gerakan bibir kecil yang menguap karena kamu mengantuk dibuai seharian penuh.
Setiap isapan ibu jari yang sudah bisa kamu lakukan di dalam sana.
Setiap kali kamu cegukkan hingga Ibu merasakannya.
Bahkan tanda dari setiap mimpi-mimpi indah kamu bersama Ibu yang dulu tiada pernah terpisahkan.
Kini perut Ibu yang carut-marut ini memang tak lagi indah,
Bahkan ada yang bilang perut Ibu tak cantik lagi.
Tak mengapa, Ibu rela karena perut ini dulu adalah tempat buaianmu.
Dan itu adalah relung tempat Ibu memeluk dari dalam,
Hingga Ibu cukup kuat menggendongmu dengan tangab sendiri.
Makanya, bagaimanapun carut-marutnya perut Ibu ini.
Ibu memandangnya sebagai sesuatu yang sangat cantik, dan menyimpan sejuta kenangan yang Indah.
Semoga yg membaca dan like disegerkan mendapatkan momongan. Amin ya allah...
Mau info lebih lanjut segera konsultasikan bersama kami.
" PROGRAM HAMIL "
οΈβœ” contact person :
οΈβœ” BBM :D9EC3F04 βœ” WhatsApp: 085850354670

DUH , BAHAGIANYA ... JIKA BISA MELIHAT SENYUM SI KECIL SETIAP HARI

ya .. Allah , hiasilah rumah tangga kami dengan senyuman seorang anak yang bisa mebahagiakan hati dan menjadi penyejuk mata bagi kami , amiin

KAPAN BAYI MULAI TERSENYUM ?

Senyum responsif merupakan senyuman yang diberikan bayi ketika bayi mencoba merespon hal-hal menyenangkan atau sesuatu yang membuat dia merasa nyaman. Apapun yang menciptakan rasa bahagia pada hati bayi Anda, maka bayi Anda akan meresponnya dengan senyuman. Adapun seyuman responsif bayi di usia 6-8 minggu ini seperti senyuman saat ia merasa nyaman ketika Anda timang dia dalam buaian, ketika Anda mendekap tubuh mungilnya, ketika Anda menidurkannya dengan nyanyian dari suara Anda. Perhatikanlah respon bayi Anda ketika Anda melakukan hal-hal tersebut, bayi Anda pasti akan menghadiahi Anda dengan senyumannya yang menggemaskan.

Serta Konsultasi Tentang Seputar Masalah Kehamilan dan Infertilitas konsultasi Selangkapnya Via BBM/WA
KONSULTASI

PIN: D9EC3F04
Whatsapp: 085850354670
Tekan β™₯, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!!

Laila Split Blouse
Material Moss Crepe
Tak Jarang
Free size for plussize (48/50/52)

Bahu 20"
Dada 53"
Armhole 22"
Labuh tangan 22"
Punggung 56"
Labuh Baju 34"

Harga RM62SM/RM65SS
.
DM/ Whatsapp Amii now! +601126162998

#plussizemalaysia #plussizemurah #plussizecantik #bajumurahcantik #bajucantik #kedaimurah #kedaimurahmalaysia #kemejaplussize #kemejaplussizemalaysia #dressplussize #dressplussizemalaysia #lofattah #fattzura #sajat

Laila Split Blouse
Material Moss Crepe
Tak Jarang
Free size for plussize (48/50/52)

Bahu 20"
Dada 53"
Armhole 22"
Labuh tangan 22"
Punggung 56"
Labuh Baju 34"

Harga RM62SM/RM65SS
.
DM/ Whatsapp Amii now! +601126162998

#plussizemalaysia #plussizemurah #plussizecantik #bajumurahcantik #bajucantik #kedaimurah #kedaimurahmalaysia #kemejaplussize #kemejaplussizemalaysia #dressplussize #dressplussizemalaysia #lofattah #fattzura #sajat

Laila Split Blouse
Material Moss Crepe
Tak Jarang
Free size for plussize (48/50/52)

Bahu 20"
Dada 53"
Armhole 22"
Labuh tangan 22"
Punggung 56"
Labuh Baju 34"

Harga RM62SM/RM65SS
.
DM/ Whatsapp Amii now! +601126162998

#plussizemalaysia #plussizemurah #plussizecantik #bajumurahcantik #bajucantik #kedaimurah #kedaimurahmalaysia #kemejaplussize #kemejaplussizemalaysia #dressplussize #dressplussizemalaysia #lofattah #fattzura #sajat

Wow.. lawa sangat bila model pakai baju ni. Apa lagi? Grab la satu sayangΒ² πŸ˜‡ RM30 sahaja exc postage. WhatsApp 0134743821 for order. Terima Kasih.

#Blouse #blousemurahmalaysia #bajumurah #bajucantik #blousecantik #blousecantikmurah

Miliki ketinggian MAX anda!⚑️
Tahukah anda ada potensi untuk tampil lebih tinggi dari rakan anda , jangan berputus asa walaupun sudah berumur 20an ,HI-CAL & ZINC solusinya.
.
_____________________________________
Ready stok !!
Jika berminat,
hubungi hotline kami βœ†βœ‰β˜
πŸ“±Wechat Id : πŸ“±Whatsapp :
FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
------------------------------------------------------------
.
#plainblouse #beautyblouse #simpleblouse #latest #onlinebiz #onlineseller #igbiz #igseller #retail #wholesale #sayajualborong #trustedseller #feedback #feedbackigshop #feedbackmalaysia #malaysiaonlineshop #phonecase #bajucantik #instabaju #bajunikah #bajutunang #sayajualpakaianwanita #dropshipmalaysia #bazaronline #hargamampumilik #jombelionline
#ubattinggimurah #ubattinggi
#peninggibadanmalaysia #peninggibadanmurah

Nama produk : TUNIK VONIE BLUE BORDIER
Warna sesuai pilihan foto diatas
Mohon diperhatikan dan dibaca baik baik , jangan menanyakan keterangan yang sudah ada di deskripsi bawah
Aslinya ini super bagus bgt dan nyaman bgt kalo dipake ------------
Harga : 101.000
Bahan : KATUN JEPANG
Ukuran : FIT XL, LD-104, PJG-87
Berat barang : 0.2KG
------------
Format order
Nama :
Alamat lengkap :
No telp :
Orderan :
-------------
Kirim ke
Line : donnafelice.id
Wa : 0822 9999 0117

PRELOVED KURUNG MODEN SEQUIN PERNAH PAKAI SEKALI JE . . LETGO : RM70. . FREE SIZE (S Fit to SMALL L) COLOUR BLACK. MATERIAL COTTON SPANDEX (STRETCHABLE) CONDITION : 10/10 100% LIKE NEW . . PLEASE DM FOR MORE DETAILS.. SERIOUS BUYER ONLY !! .. #prelovedmalaysia #malaysiapreloved #kurungpreloved #prelovedmurah #bajupreloved #bajuprelovedmurah #bajucantik #bajukurung #bajukenduri #blousemurah #bajumuslimah #bajubundle #dressdinner #bajukurungmoden #dressmalaysia #lilypetunapreloved #lilypetuna #lilymaria #wardrobe2uklpreloved #kurungsequin

Bismillah
Gamis JESICA DRESS bahan adem sangat cantiiiik kaa
IDR. 130.000
Untuk detail cek gambar ya kakak...
.
Jangan lupa cek ukuran kakπŸ˜„

WA: 085806028555
Pengiriman dari Solo, Jawa Tengah

#orinaura #gamismurah #gamissolo #olshopmurah #olshopsolomurah #gamiscantik #gamispolkadot #gamislucumurah ##neira_clo #bajucantik #gamismotif #gamisadem #gamisfullcolour #bajuanak #bajuanakmurah #gamislucu

BL7909
Price : Rp.79.000
bahan : royal satine
LD: 96cm
panjang : 57cm
depan ada satu kancing, tali dipinggang

#baju #bajucantik #bajumotif #bajusatin #bajujakartakece #bajujakartacantik #tokobajujakarta #tokobajuonline #tokobajumurah

IDR 110.000 #bolerobatik

Keterangan ada dipict
Geser kekanan untuk melihat warna lainnya .. Untuk ketersediaan barang
Silahkan hubungi πŸ‘‡
πŸ“±Wa 085764715161
πŸ“±Line safakhairun
πŸ“±Bbm DDBA9914

Format Order πŸ‘‡
Nama:
Alamat:
No.hp:
Order:
Warna:

Order langsung Wa atau Line ya say .. #bajuatasan #bajuatasansolo #bajusolo #bajumurah #bajucantik #hijabfashion #fashionindonesia #olshopamanah #trustedolshop #blouse #blousesimple #jeanswash #bajubatik #batikindonesia #hijabindonesia #kulot #bajusetcelana #olshopsolo #bajujumbo #tunikjumbo

Stelan Import Anak perempuan
Usia 3-4 th
Size 10 dan 12
Rp. 135.000

Atas Kaos
Rok jeans halus model mini Size 10 Size 12
Lebar dada : 30 cm 33 cm
Pj Baju : 38 cm 42 cm
Pj Rok : 25 cm 27 cm

#bajuanakperempuan
#bajuimport
#bajucantik
#importmurah
#bahanhalusdanadem
WA.0858 6894 9090

IDR 120.000 #soganbatik

Keterangan ada dipict
Geser kekanan untuk melihat warna lainnya .. Untuk ketersediaan barang
Silahkan hubungi πŸ‘‡
πŸ“±Wa 085764715161
πŸ“±Line safakhairun
πŸ“±Bbm DDBA9914

Format Order πŸ‘‡
Nama:
Alamat:
No.hp:
Order:
Warna:

Order langsung Wa atau Line ya say .. #bajuatasan #bajuatasansolo #bajusolo #bajumurah #bajucantik #hijabfashion #fashionindonesia #olshopamanah #trustedolshop #blouse #blousesimple #jeanswash #bajubatik #batikindonesia #hijabindonesia #kulot #bajusetcelana #olshopsolo #bajujumbo #tunikjumbo

IDR 105.000 #soganbatik

Keterangan ada dipict
Geser kekanan untuk melihat warna lainnya .. Untuk ketersediaan barang
Silahkan hubungi πŸ‘‡
πŸ“±Wa 085764715161
πŸ“±Line safakhairun
πŸ“±Bbm DDBA9914

Format Order πŸ‘‡
Nama:
Alamat:
No.hp:
Order:
Warna:

Order langsung Wa atau Line ya say .. #bajuatasan #bajuatasansolo #bajusolo #bajumurah #bajucantik #hijabfashion #fashionindonesia #olshopamanah #trustedolshop #blouse #blousesimple #jeanswash #bajubatik #batikindonesia #hijabindonesia #kulot #bajusetcelana #olshopsolo #bajujumbo #tunikjumbo

βœ–οΈβœ–οΈβœ–οΈNEW!!!βœ–οΈβœ–οΈβœ–οΈ
❣️ Amy Loose Basic Top in terracota color PO❣️
.
.
πŸ’°IDR 84.000
βž–Material Woolpeach βœ”οΈ
βž–Color: BLACK, TERRACOTA, WHITE, MAROONβœ”οΈ
.
.
.
Beli 3 diskon 5rb/item😍😍
.
.
Order:
❣️Line: @eus4928m (use @)
❣️BBM: 56D5A2A4
❣️WA: 085363177517
.
.
.
.
.
#bajucantik #bajumurah #bajukuliah #bajurajut #bajusabrina #bajukekinian #celanakulot #celanakatun #celanajeans #celanajoger #celanakuliah #kadoultah #kadoanniversarry #bajukekinian #olshopjakarta #olshopid #olshopjember #olshopsby #olshopbdg #olshopbali #rachelvenya #ralineshah #nikitawilly #amandamanopo #raisa6690

IDR 160.000 #bajusatuset

Keterangan ada dipict
Geser kekanan untuk melihat warna lainnya .. Untuk ketersediaan barang
Silahkan hubungi πŸ‘‡
πŸ“±Wa 085764715161
πŸ“±Line safakhairun
πŸ“±Bbm DDBA9914

Format Order πŸ‘‡
Nama:
Alamat:
No.hp:
Order:
Warna:

Order langsung Wa atau Line ya say .. #bajuatasan #bajuatasansolo #bajusolo #bajumurah #bajucantik #hijabfashion #fashionindonesia #olshopamanah #trustedolshop #blouse #blousesimple #jeanswash #bajubatik #batikindonesia #hijabindonesia #kulot #bajusetcelana #olshopsolo #bajujumbo #tunikjumbo

IDR 175.000 #flowery

Keterangan ada dipict
Geser kekanan untuk melihat warna lainnya .. Untuk ketersediaan barang
Silahkan hubungi πŸ‘‡
πŸ“±Wa 085764715161
πŸ“±Line safakhairun
πŸ“±Bbm DDBA9914

Format Order πŸ‘‡
Nama:
Alamat:
No.hp:
Order:
Warna:

Order langsung Wa atau Line ya say .. #bajuatasan #bajuatasansolo #bajusolo #bajumurah #bajucantik #hijabfashion #fashionindonesia #olshopamanah #trustedolshop #blouse #blousesimple #jeanswash #bajubatik #batikindonesia #hijabindonesia #kulot #bajusetcelana #olshopsolo #bajujumbo #tunikjumbo

IDR 185.000 #bajusa

Keterangan ada dipict
Geser kekanan untuk melihat warna lainnya .. Untuk ketersediaan barang
Silahkan hubungi πŸ‘‡
πŸ“±Wa 085764715161
πŸ“±Line safakhairun
πŸ“±Bbm DDBA9914

Format Order πŸ‘‡
Nama:
Alamat:
No.hp:
Order:
Warna:

Order langsung Wa atau Line ya say .. #bajuatasan #bajuatasansolo #bajusolo #bajumurah #bajucantik #hijabfashion #fashionindonesia #olshopamanah #trustedolshop #blouse #blousesimple #jeanswash #bajubatik #batikindonesia #hijabindonesia #kulot #bajusetcelana #olshopsolo #bajujumbo #tunikjumbo

IDR 195.000 #bajusatuset

Keterangan ada dipict
Geser kekanan untuk melihat warna lainnya .. Untuk ketersediaan barang
Silahkan hubungi πŸ‘‡
πŸ“±Wa 085764715161
πŸ“±Line safakhairun
πŸ“±Bbm DDBA9914

Format Order πŸ‘‡
Nama:
Alamat:
No.hp:
Order:
Warna:

Order langsung Wa atau Line ya say .. #bajuatasan #bajuatasansolo #bajusolo #bajumurah #bajucantik #hijabfashion #fashionindonesia #olshopamanah #trustedolshop #blouse #blousesimple #jeanswash #bajubatik #batikindonesia #hijabindonesia #kulot #bajusetcelana #olshopsolo #bajujumbo #tunikjumbo

IDR 200.000 #romesa

Keterangan ada dipict
Geser kekanan untuk melihat warna lainnya .. Untuk ketersediaan barang
Silahkan hubungi πŸ‘‡
πŸ“±Wa 085764715161
πŸ“±Line safakhairun
πŸ“±Bbm DDBA9914

Format Order πŸ‘‡
Nama:
Alamat:
No.hp:
Order:
Warna:

Order langsung Wa atau Line ya say .. #bajuatasan #bajuatasansolo #bajusolo #bajumurah #bajucantik #hijabfashion #fashionindonesia #olshopamanah #trustedolshop #blouse #blousesimple #jeanswash #bajubatik #batikindonesia #hijabindonesia #kulot #bajusetcelana #olshopsolo #bajujumbo #tunikjumbo

IDR 125.000 #nayya

Keterangan ada dipict
Geser kekanan untuk melihat warna lainnya .. Untuk ketersediaan barang
Silahkan hubungi πŸ‘‡
πŸ“±Wa 085764715161
πŸ“±Line safakhairun
πŸ“±Bbm DDBA9914

Format Order πŸ‘‡
Nama:
Alamat:
No.hp:
Order:
Warna:

Order langsung Wa atau Line ya say .. #bajuatasan #bajuatasansolo #bajusolo #bajumurah #bajucantik #hijabfashion #fashionindonesia #olshopamanah #trustedolshop #blouse #blousesimple #jeanswash #bajubatik #batikindonesia #hijabindonesia #kulot #bajusetcelana #olshopsolo #bajujumbo #tunikjumbo

IDR 130.000 #arsila

Keterangan ada dipict
Geser kekanan untuk melihat warna lainnya .. Untuk ketersediaan barang
Silahkan hubungi πŸ‘‡
πŸ“±Wa 085764715161
πŸ“±Line safakhairun
πŸ“±Bbm DDBA9914

Format Order πŸ‘‡
Nama:
Alamat:
No.hp:
Order:
Warna:

Order langsung Wa atau Line ya say .. #bajuatasan #bajuatasansolo #bajusolo #bajumurah #bajucantik #hijabfashion #fashionindonesia #olshopamanah #trustedolshop #blouse #blousesimple #jeanswash #bajubatik #batikindonesia #hijabindonesia #kulot #bajusetcelana #olshopsolo #bajujumbo #tunikjumbo

IDR 150.000 #lumina

Keterangan ada dipict
Geser kekanan untuk melihat warna lainnya .. Untuk ketersediaan barang
Silahkan hubungi πŸ‘‡
πŸ“±Wa 085764715161
πŸ“±Line safakhairun
πŸ“±Bbm DDBA9914

Format Order πŸ‘‡
Nama:
Alamat:
No.hp:
Order:
Warna:

Order langsung Wa atau Line ya say .. #bajuatasan #bajuatasansolo #bajusolo #bajumurah #bajucantik #hijabfashion #fashionindonesia #olshopamanah #trustedolshop #blouse #blousesimple #jeanswash #bajubatik #batikindonesia #hijabindonesia #kulot #bajusetcelana #olshopsolo #bajujumbo #tunikjumbo

Most Popular Instagram Hashtags