#bajubynha

439 posts

TOP POSTS

Siapa peminat maroon colour ?
Koleksi #AereDolls ni antara koleksi yg hangat tau 💕

RM148 shj tau! Harga asal RM169 so uolls kalau nak jimat , cepat2 lah beli segera okay 💝

Whatsapp ke +60194055912 utk tempahan segera 💕

#sayajual #bajubyNHA #bajuraya #kebayaraya #raya2017 #setbajuraya #bajurayamurah #bajumuslimah #bajurayaterkini #setbajumurah #bajukurung #kurungmoden #pakaianwanita #uitmbertam #vendorpenang #vendorutara #vendorkedah #vendorbaling #ruangrezekihanania #bajuraya2017 #kebayaterkini #kebayamurah #bajukebaya #nrlhusnazan_collection #ootdraya #ootdraya2017 #syawal2017

Saloma Beads yg sgt simple tapi dia punya penangan tu korang tak akan terduga tau .

Siapa pakai comfirm nampak ayu & anggun sgt!

OFFER PRICE RM128
OFFER PRICE RM128
OFFER PRICE RM128
(Np : RM169)

Berminat sila screenshoot & whatsapp ke +60194055912 ~

#sayajual #bajubyNHA #bajuraya #kebayaraya #raya2017 #setbajuraya #bajurayamurah #bajurayaterkini #bajukurung #kurungmoden #bajuraya2017 #kebayaterkini #kebayamurah #bajukebaya #nrlhusnazan_collection #bajurayahaji #rayahaji #rayahaji2017 #aidiladha2017 #peplumraya #peplumterkini #peplummurah #minikurung #minikurungraya #minikurungmurah #minikurungterkini #bajubridemaids #dressbridemaidsmurah

Jeng jeng jeng!!
Tumpang lalu tumpang lalu!! New collection realeasing soon . Taksabarnya cik nana nak tunggu bos #alialrtw release koleksi baru ni 💕

Mesti ramai yg jatuh cinta pandang pertama punya lah! Comfirmed! 😘

Tunggu tau! nanti cik nana update once released ya , much love 💕😘 #sayajual #bajubyNHA #bajuraya #kebayaraya #raya2017 #setbajuraya #bajurayamurah #bajumuslimah #bajurayaterkini #bajumuslimahterkini #setbajumurah #bajukurung #kurungmoden #pakaianwanita #uitmbertam #vendorpenang #vendorutara #vendorkedah #vendorbaling #ruangrezekihanania #bajuraya2017 #kebayaterkini #kebayamurah #bajukebaya #nrlhusnazan_collection #ootdraya #ootdraya2017 #syawal2017

Ada ke sesapa yg plan nak #tunang atau #nikah hjg bulan ni ?

Cik nana sarankan korang beli set #maryamdress ni pastu pakai waktu majlis nanti . Comfirm terpana semua tetamu tgk kemain ayunya diaaaaa 😍

RM189 RM189 RM189 shj
✔️FREE KHIMAR
✔️FREE POSTAGE
✔️FULL LINING
✔️NURSING/BF FRIENDLY
✔WUDHU' FRIENDLY

Whatsapp ke +60194055912 utk tempahan segera ~

#sayajual #bajubyNHA #nrlhusnazan_collection #dressnikah #dresstunang #jubahnikah #jubahtunang #bajukahwin #bajunikah #bajutunang #bajupengantin #dressmurahterkini #bajukahwinterkini #dressmuslimah #bajukahwinmurah #bajunikahmurah #bajutunangmurah #bajurayahaji #dressrayahaji #jubahraya #rayahaji #rayahaji2017 #aidiladha2017 #ootdraya #bajubridemaids #dressbridemaids

Wah!!
HEBAT!! HEBAT!! HEBAT!! 🔥🔥 .

Penangan #sale #clearstock memang POWER lah!! Stok #nadieradress tinggal nyawa - nyawa ikan .

Byk warna dan saiz yg dah licin SOLD OUT ✖✖ . RUGI TAK GRAB SEGERA !

Harga Asal RM219
Harga Promo RM200
HARGA SALE RM170 💥
FREE POSTAGE 🎉 FREE KHIMAR 🎉

Whatsapp ke +60194055912 utk tempahan segera , stok dah tak byk tau. Siapa cepat , dia dapat!!! .

#sayajual #bajubyNHA #nrlhusnazan_collection #dressraya #dressnikah #dresstunang #jubahnikah #jubahtunang #bajukahwin #bajunikah #bajutunang #bajupengantin #dressmurahterkini #bajukahwinterkini #dressmuslimah #bajukahwinmurah #bajunikahmurah #bajutunangmurah #bajurayahaji #dressrayahaji #jubahraya #rayahaji #rayahaji2017 #aidiladha2017 #ootdraya #syawal2017

Cik Nana belanja sikit payment #NHAlovelies yg tak lepaskan peluang nak pakai koleksi kami utk raya nanti 😍
.
.
Masih belum terlambat utk korang order koleksi kami tau 😘
.
.
Last posting raya yg kami jamin dpt brg sebelum raya adalah hari ISNIN (19 JUN)
.
.
Tapi kami masih menerima tempahan dan last posting sebelum cuti raya adalah hari RABU (21 JUN)
.
.
Jadi cepat2 whatsapp ke +60194055912 utk tempahan segera 🌼
.
.
#sayajual #bajubyNHA #bajuraya #casualoutfit #ootd #kebayaraya #raya2017 #setbajuraya #bajurayamurah #bajumuslimah #bajurayaterkini #bajumuslimahterkini #setbajumurah #bajukurung #kurungmoden #pakaianwanita #uitmpp #uitmbertam #vendorpenang #vendorutara #vendorkedah #vendorbaling #ruangrezekihanania #bajuraya2017 #kebayaterkini #kebayamurah #bajukebaya #nrlhusnazan_collection

NADIERA DRESS 💝
.
Normal Price RM219
Promo Price RM200
BYEBYE PRICE RM170
.
FREE POSTAGE
FREE KHIMAR
.
(+) SESUAI UTK PELBAGAI MAJLIS
Nadiera dress juga ssuai utk 🔺Bridesmaids
🔺nikah
🔺bertunang
🔺shoot post / pre wedding
🔺maternity shoot
🔺pakai akikah anak
🔺dinner/majlis rasmi
🔺wedding
🔺utk convo pun boleh
.
(+) SIZE AVAILABLE S - XL
#measurementnadieradress
(+) FULL LINING DAN TAK JARANG
(+) SPAN DI BAHU
(+) SESUAI JUGA UTK PREGGY MOMMY 😘
.
.
Nmpak tak betapa sygnya cik nana kt awk bg hrga sgt special mcmni. Huhu

Laju laju whatsapp ke +60194055912 ye .
.
.
Psssttt,stock sgt limit , siapa cepat dia dapat tau!!
.
.
#sayajual #bajubyNHA #nrlhusnazan_collection #dressraya #dressmurah #dressterkini #dressnikah #dresstunang #jubahnikah #jubahtunang #bajukahwin #bajunikah #bajutunang #bajupengantin #dressmurahterkini #bajukahwinterkini #dressmuslimah #bajukahwinmurah #bajunikahmurah #bajutunangmurah #bajurayahaji #dressrayahaji #jubahraya #rayahaji #rayahaji2017 #aidiladha2017 #ootdraya #syawal2017

MasyaAllah!
Lawanya customer ni pakai nadiera dress di hari bahagia ~

Dia tambah manik di lengan & pinggang , menaikkan lagi seri gitew ~

Harga asal RM200 tau tapi sempena sale #clearstock , kita bagi RM170 SHJ FREE POS! FREE KHIMAR 💕💕 .

WHATSAPP KE +60194055912 SEGERA , STOK LIMITED! SIAPA CPT DIA DAPAT WEI ~

#sayajual #bajubyNHA #nrlhusnazan_collection #dressraya #dressmurah #dressterkini #dressnikah #dresstunang #jubahnikah #jubahtunang #bajukahwin #bajunikah #bajutunang #bajupengantin #dressmurahterkini #bajukahwinterkini #dressmuslimah #bajukahwinmurah #bajunikahmurah #bajutunangmurah #bajurayahaji #dressrayahaji #jubahraya #rayahaji #rayahaji2017 #aidiladha2017 #ootdraya #syawal2017

MOST RECENT

Saloma Beads yg sgt simple tapi dia punya penangan tu korang tak akan terduga tau .

Siapa pakai comfirm nampak ayu & anggun sgt!

OFFER PRICE RM128
OFFER PRICE RM128
OFFER PRICE RM128
(Np : RM169)

Berminat sila screenshoot & whatsapp ke +60194055912 ~

#sayajual #bajubyNHA #bajuraya #kebayaraya #raya2017 #setbajuraya #bajurayamurah #bajurayaterkini #bajukurung #kurungmoden #bajuraya2017 #kebayaterkini #kebayamurah #bajukebaya #nrlhusnazan_collection #bajurayahaji #rayahaji #rayahaji2017 #aidiladha2017 #peplumraya #peplumterkini #peplummurah #minikurung #minikurungraya #minikurungmurah #minikurungterkini #bajubridemaids #dressbridemaidsmurah

Most Popular Instagram Hashtags