[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#bajubynha

509 posts

TOP POSTS

4 warna antara yg memikat hati 😘 siapa dah grab #MaryamDress ?

Jatuh cinta tau! Dahla kualiti kain tiptop! Harga berpatutan pulak tu 😍

RM189 jer tau! FREE POSTAGE FREE KHIMAR!!! πŸ’œπŸ’œ .

Berminat terus whatsapp ke +60194055912 utk tempahan 😘

#sayajual #bajubyNHA #nrlhusnazan_collection #dressnikah #dresstunang #jubahnikah #jubahtunang #bajukahwin #bajunikah #bajutunang #bajupengantin #dressmurahterkini #bajukahwinterkini #dressmuslimah #bajukahwinmurah #bajunikahmurah #bajutunangmurah #bajurayahaji #dressrayahaji #jubahraya #rayahaji #rayahaji2017 #aidiladha2017 #ootdraya #bajubridemaids #dressbridemaids

Ada ke sesapa yg plan nak #tunang atau #nikah hjg bulan ni ?

Cik nana sarankan korang beli set #maryamdress ni pastu pakai waktu majlis nanti . Comfirm terpana semua tetamu tgk kemain ayunya diaaaaa 😍

RM189 RM189 RM189 shj
βœ”οΈFREE KHIMAR
βœ”οΈFREE POSTAGE
βœ”οΈFULL LINING
βœ”οΈNURSING/BF FRIENDLY
βœ”WUDHU' FRIENDLY

Whatsapp ke +60194055912 utk tempahan segera ~

#sayajual #bajubyNHA #nrlhusnazan_collection #dressnikah #dresstunang #jubahnikah #jubahtunang #bajukahwin #bajunikah #bajutunang #bajupengantin #dressmurahterkini #bajukahwinterkini #dressmuslimah #bajukahwinmurah #bajunikahmurah #bajutunangmurah #bajurayahaji #dressrayahaji #jubahraya #rayahaji #rayahaji2017 #aidiladha2017 #ootdraya #bajubridemaids #dressbridemaids

MOST RECENT

4 warna antara yg memikat hati 😘 siapa dah grab #MaryamDress ?

Jatuh cinta tau! Dahla kualiti kain tiptop! Harga berpatutan pulak tu 😍

RM189 jer tau! FREE POSTAGE FREE KHIMAR!!! πŸ’œπŸ’œ .

Berminat terus whatsapp ke +60194055912 utk tempahan 😘

#sayajual #bajubyNHA #nrlhusnazan_collection #dressnikah #dresstunang #jubahnikah #jubahtunang #bajukahwin #bajunikah #bajutunang #bajupengantin #dressmurahterkini #bajukahwinterkini #dressmuslimah #bajukahwinmurah #bajunikahmurah #bajutunangmurah #bajurayahaji #dressrayahaji #jubahraya #rayahaji #rayahaji2017 #aidiladha2017 #ootdraya #bajubridemaids #dressbridemaids

Tips : Warna pakaian mengikut hari dan psikologi . Hari selasa sesuai pakai warna pink atau ungu .
.
Aura positif daripada warna ni mampu membuat anda berasa gembira dan selesa. Warna ni juga akan membuat anda ceria dan kelihatan muda daripada usia sebenar
.
Ehem sapa yang pakai warna ni harini. Kita geng πŸ‘
.
#sayajual #bajubyNHA #nrlhusnazan_collection #dressnikah #dresstunang #jubahnikah #jubahtunang #bajukahwin #bajunikah #bajutunang #bajupengantin #dressmurahterkini #bajukahwinterkini #dressmuslimah #bajukahwinmurah #bajunikahmurah #bajutunangmurah #bajurayahaji #dressrayahaji #jubahraya #rayahaji #rayahaji2017 #aidiladha2017 #ootdraya #bajubridemaids #dressbridemaids

Maryam Dress in Creamy White πŸ’œ antara yg paling laku keras , siapa2 yg nak tunang / nikah / sanding memang sesuai sgt grab warna ni πŸŽ‰

Jatuh cinta org sekeliling tgk nanti tau 😘
RM189 jer tau! FREE POSTAGE FREE KHIMAR!!! πŸ’œπŸ’œ Berminat terus whatsapp ke +60194055912 utk tempahan 😘

#sayajual #bajubyNHA #nrlhusnazan_collection #dressnikah #dresstunang #jubahnikah #jubahtunang #bajukahwin #bajunikah #bajutunang #bajupengantin #dressmurahterkini #bajukahwinterkini #dressmuslimah #bajukahwinmurah #bajunikahmurah #bajutunangmurah #bajurayahaji #dressrayahaji #jubahraya #rayahaji #rayahaji2017 #aidiladha2017 #ootdraya #bajubridemaids #dressbridemaids

Hai selamat petang ,
Jgn lupa dapatkan koleksi #AiraaDollKebaya dgn harga hanya RM98 sepasang πŸ’œ

Stok dah semakin susut tau. Dah tak byk yg tinggal ni , siapa cepat dia dapat 😘

Whatsapp terus ke +60194055912 utk tempahan segera πŸ’œ

#sayajual #bajubyNHA #nrlhusnazan_collection #dressnikah #dresstunang #jubahnikah #jubahtunang #bajukahwin #bajunikah #bajutunang #bajupengantin #dressmurahterkini #bajukahwinterkini #dressmuslimah #bajukahwinmurah #bajunikahmurah #bajutunangmurah #bajurayahaji #dressrayahaji #jubahraya #rayahaji #rayahaji2017 #aidiladha2017 #ootdraya #bajubridemaids #dressbridemaids

Hai selamat pagi semua , ramai duk pm cik nana nak mintak measurement chart #MaryamDress 😊

So pagi2 ni cik nana bagi siap2 dah , ukur cepat then terus whatsapp utk order okay .

Kena bertindak pantas la , bukan apa sbb stok maryam dress ni mcm air mengalir , laju je keluar . Skrg pulak musim2 org dah plan nak tunang/nikah/kahwin , kena cepat lah kang saiz & warna pilihan disambar org πŸ’œ

Happy shopping lovelies πŸ‘Έ

#sayajual #bajubyNHA #nrlhusnazan_collection #dressnikah #dresstunang #jubahnikah #jubahtunang #bajukahwin #bajunikah #bajutunang #bajupengantin #dressmurahterkini #bajukahwinterkini #dressmuslimah #bajukahwinmurah #bajunikahmurah #bajutunangmurah #bajurayahaji #dressrayahaji #jubahraya #rayahaji #rayahaji2017 #aidiladha2017 #ootdraya #bajubridemaids #dressbridemaids

Hai hai , cik maryam tumpang lalu 😘

Lawa tak?? Lawa tak??
Mesti la lawa kan ?? RM189 jer tau! FREE POSTAGE FREE KHIMAR!!! πŸ’œπŸ’œ Berminat terus whatsapp ke +60194055912 utk tempahan 😘

#sayajual #bajubyNHA #nrlhusnazan_collection #dressnikah #dresstunang #jubahnikah #jubahtunang #bajukahwin #bajunikah #bajutunang #bajupengantin #dressmurahterkini #bajukahwinterkini #dressmuslimah #bajukahwinmurah #bajunikahmurah #bajutunangmurah #bajurayahaji #dressrayahaji #jubahraya #rayahaji #rayahaji2017 #aidiladha2017 #ootdraya #bajubridemaids #dressbridemaids

Good morning semua , awal2 pagi dah dpt whatsapp customer bertanyakan cik #MaryamDress πŸ’œ hihi bertuah cik yam pagi2 dah ada yg mencari πŸ™ˆ

Uolls bila lagi nak dapatkan cik yam ni ? Nanti habis stok jgn nangis yer , RM189 FREE POS FREE KHIMAR . mana nak dapat ?? .

#sayajual #bajubyNHA #nrlhusnazan_collection #dressnikah #dresstunang #jubahnikah #jubahtunang #bajukahwin #bajunikah #bajutunang #bajupengantin #dressmurahterkini #bajukahwinterkini #dressmuslimah #bajukahwinmurah #bajunikahmurah #bajutunangmurah #bajurayahaji #dressrayahaji #jubahraya #rayahaji #rayahaji2017 #aidiladha2017 #ootdraya #bajubridemaids #dressbridemaids

Most Popular Instagram Hashtags