#bajubabybrandedmurahmalaysia

MOST RECENT

Sale sale sale😲😲 Nak cari baju untuk pergi kenduri kahwin?
Nak yang simple tapi still nampak bergaya?
Bosan asyik pakai baju yang sama je..
.
Ready stock 😘
Kurung Leenora Lace bukan sahaja designnya lawa..
Tapi memukau setiap mata yang memandang uolllsss.
.
Kainnya sangat selesa dan sesuai digayakan untuk ke majlis2 atau kenduri kahwin tau..
Gaya tak perlu over cukup berhias sederhana tapi still modern dan menutup aurat sempurna tau..
.
Tengah offer sekarang Jom grab satu menjadi koleksi kesayangan uollsss..
Only available at Myhouse Boutique
.
Boleh walk in di Lot 1 Bazar TTC Dagangan Terengganu
Atau
1) Dm personally for special price
2) Whatsapp 019-9198182

#blousemurah #blouseviral #blouseviralmurah #blouseviralbunga #blousemurahmalaysia #blousemurahgila #blousemurahcantikterkini #sayajualblousemurah #dressmurah #dressmurahmalaysia #jubahmurah #jubahnursing #jubahwudhufriendly #bajumurah #bajumuslimahmurah #skirtmurahcantik#kainmurahmalaysia #kurungcotton #kurungmurahmalaysia #bajubudakmurahmurah #dressbudakperempuan #dressbudakcantik #bajubabynewborn #bajubabybrandedmurahmalaysia #begbrandedmurahmurah #begtanganmurah #begcantikreadystock #kasutprewalker #kasutprewalkermurahstylo

Nak outing dengam bestfriend asyik pakai baju yang sama😑
.
Kawan-kawan asyik ajak keluar tapi rasa malu pakai baju yang sama2?
Nak jugak feeling pakai cantik2 tpi sesuai untuk buat aktiviti harian kan?
.
Jangan risau meh sini akak nak payung..
Kemeja labuh sesuai untuk orang yang nk pergi jenjalan..jogging dan jugak pergi pantai tau...
Kemeja dengan padanan yang labuh tapi masih seaktif orang lain dalam beriadah...
.
Tidak panas..tidak jarang dan sangat cantik digayakan oleh sesiapa sahaja tau...memang rugi uollsss tak grab...dahlah murah2..
.
👚Kemeja labuh diamour
*Tidak panas dan tidak jarang
*Mudah menyerap peluh
*Labuh dan selesa
*Material cotton lembut ...
..
💄Shawl zara
*Shawl panjang dan kain yang lembut
*Yang pasti ironless
*Mudah digayakan dalam beberapa bentuk
.
Sekarang tengah offer tau...stok amat terhad..Jangan lepaskan peluang ini uollsss
Jangan lupa singgah di Lot 1 Bazar TTC Dagangan Terengganu
Atau
1)Dm personally for special price
2)Whatsapp 019-9198182

#blousemurah #blouseviral #blouseviralmurah #blouseviralbunga #blousemurahmalaysia #blousemurahgila #blousemurahcantikterkini #sayajualblousemurah #dressmurah #dressmurahmalaysia #jubahmurah #jubahnursing #jubahwudhufriendly #bajumurah #bajumuslimahmurah #skirtmurahcantik#kainmurahmalaysia #kurungcotton #kurungmurahmalaysia #bajubudakmurahmurah #dressbudakperempuan #dressbudakcantik #bajubabynewborn #bajubabybrandedmurahmalaysia #begbrandedmurahmurah #begtanganmurah #begcantikreadystock

PROMOSI KAW2 SAMPAI MELOMPAT UOLLSSS😂
..
Jualan promosi kaw2 akak nak payung nihh...
Jangan tunggu sampai stok abis yea..
Nanti ramai la yang nangis pulak tak dapat warna yang diidamkan..
Stok amat2 terhad..
.
Yang mana nak cari:
*Handbag branded
*Blouse dewasa pelbagai gaya
*Pelbagai jenis jubah
*Baju baby newborn
*Perkakas baby ( dress budak, kasut pre walker, romper,swaddle,bib baby, long pant,sleep suit baby, carter baby)
*skirt labuh
*palazo
*dress labuh
*inner labuh
*cardigan labuh
*jumpsuit *baju kurung .
Boleh terus walk in di ,
Lot 1 Bazar TTC Dagangan Terengganu
Atau
1)Dm personally for special price
2)Whatsapp 019-9198182

#blousemurah #blouseviral #blouseviralmurah #blouseviralbunga #blousemurahmalaysia #blousemurahgila #blousemurahcantikterkini #sayajualblousemurah #dressmurah #dressmurahmalaysia #jubahmurah #jubahnursing #jubahwudhufriendly #bajumurah #bajumuslimahmurah #skirtmurahcantik#kainmurahmalaysia #kurungcotton #kurungmurahmalaysia
#blousemurah #blouseviral #blouseviralmurah #blouseviralbunga #blousemurahmalaysia #blousemurahgila #blousemurahcantikterkini #sayajualblousemurah #dressmurah #dressmurahmalaysia #jubahmurah #jubahnursing #jubahwudhufriendly #bajumurah #bajumuslimahmurah #skirtmurahcantik#kainmurahmalaysia #kurungcotton #kurungmurahmalaysia #bajubudakmurahmurah #dressbudakperempuan #dressbudakcantik #bajubabynewborn #bajubabybrandedmurahmalaysia #begbrandedmurahmurah #begtanganmurah #begcantikreadystock

Stok panas...Stok panas...Stok panas😲😲😲😲
.
Pergi office pakai baju yang sama??
Nak design kebabom dengan harga muroh??
Takda baju nak pi kenduri??
.
Yang mana nak cari baju blouse,palazo ,baju kurung,jubah,beg tangan pom ada...
Boleh la singgah ke My House Boutique yea😃😃
Stok cepat habis tau..jangan sampai gigit jari uolllss😄
.
To order:
1) Dm directly
2) Whatsapp 019-9198182

Walk in :
Lot 1 Bazar TTC Pusat Dagangan Terengganu

#blousemurah #blouseviral #blouseviralmurah #blouseviralbunga #blousemurahmalaysia #blousemurahgila #blousemurahcantikterkini #sayajualblousemurah #dressmurah #dressmurahmalaysia #jubahmurah #jubahnursing #jubahwudhufriendly #bajumurah #bajumuslimahmurah #skirtmurahcantik#kainmurahmalaysia #kurungcotton #kurungmurahmalaysia #bajubudakmurahmurah #dressbudakperempuan #dressbudakcantik #bajubabynewborn #bajubabybrandedmurahmalaysia #begbrandedmurahmurah #begtanganmurah #begcantikreadystock #kasutprewalker #kasutprewalkermurahstylo

Assalamualaikum selamat petang uolsss😚
Admin nak share sedikit tips tau🙄
.
.
<<Tips memilih warna dan corak baju sesuai dengan badan>>
.
Memilih warna baju dan corak yang sesuai dengan badan akan menampilkan perubahan dengan penuh gaya dan personaliti yang menarik.
Selain itu, ia juga dapat meningkatkan keyakinan dalam diri individu.
Oleh itu, pemilihan warna dan corak baju yang sesuai sangat penting terutamanya bagi wanita yang berkerjaya.
.

1) Badan gempal dan rendah ~ Badan begini sesuai dengan baju berwarna gelap, corak garis menegak atau corak bunga kecil. Elakkan dari memakai skirt labuh yang kembang kerana akan menampakkan lebih rendah dan gempal.

2) Badan gempal dan tinggi ~ Individu seperti ini lebih sesuai dengan baju yang berwarna gelap juga serta corak bunga yang kecil. Corak bunga yang besar akan menampakkan lagi kegempalan individu  tersebut.

3) Badan kurus dan rendah ~ Orang seperti ini sesuai dengan warna baju yang lebih cerah dan corak bunga yang sedikit besar. Bagi memperlihatkan dirinya.  Corak garis menegak sesuai dipadankan supaya nampak lebih tinggi. Jika ditambah dengan kasut bertumit tinggi dapat membantu menambah ketinggian serta kedewasaan.

4) Badan kurus dan tinggi ~Penampilan baju yang sesuai ialah warna yang cerah dan corak melintang serta bunga baju yang besar supaya mengurangkan dia dilihat terlalu kurus. Corak yang melintang dan besar dapat memperlihat  bahawa individu tersebut lebih gempal.
.
Selamat mencuba🤗
#myhouseboutique

#blousemurah #blouseviral #blouseviralmurah #blouseviralbunga #blousemurahmalaysia #blousemurahgila #blousemurahcantikterkini #sayajualblousemurah #dressmurah #dressmurahmalaysia #jubahmurah #jubahnursing #jubahwudhufriendly #bajumurah #bajumuslimahmurah #skirtmurahcantik#kainmurahmalaysia #kurungcotton #kurungmurahmalaysia #bajubudakmurahmurah #dressbudakperempuan #dressbudakcantik #bajubabynewborn #bajubabybrandedmurahmalaysia #begbrandedmurahmurah #begtanganmurah #begcantikreadystock #kasutprewalker #kasutprewalkermurahstylo

Stok Panas!! Stok Panas!!
.
Mana tak panasnya..Laku keras tau...
Macam pisang goreng😄😄
Rugi siapa yang tak grab kalau singgah ke butik kami..
.
Bila lagi nak melaram depan en somi..
Jangan salahkan somi bila mereka tak pandang tau..
Isteri kena kasi pakai cantek2 bling2 .
Lebihkan berhias untuk mereka tau sayang2..
Baru la en somi duk jeling2..
.
Sekarang tengah hot sale..wauu wauuuu..
Apalagi...Jum datang butik kami.
.
Walk in :
Lot 1 Bazar TTC Dagangan Terengganu
Atau
.
1) Dm kami utk dapat harga special tau
2) Wasap 019-9198182

#blousemurah #blouseviral #blouseviralmurah #blouseviralbunga #blousemurahmalaysia #blousemurahgila #blousemurahcantikterkini #sayajualblousemurah #dressmurah #dressmurahmalaysia #jubahmurah #jubahnursing #jubahwudhufriendly #bajumurah #bajumuslimahmurah #skirtmurahcantik#kainmurahmalaysia #kurungcotton #kurungmurahmalaysia #bajubudakmurahmurah #dressbudakperempuan #dressbudakcantik #bajubabynewborn #bajubabybrandedmurahmalaysia #begbrandedmurahmurah #begtanganmurah #begcantikreadystock #kasutprewalker #kasutprewalkermurahstylo

Canteq bergaya mak cun😄
.
Haaa..
Mesti ramai yang tertanya tanya..
Kenape mesti makcun..
Haaa..mesti lah..
Makcun hanya pakai bedak sejuk nak tampil cantik semulajadi
Awak2 hanya perlu memakai leenora dan peplum lace tanpa aksesori..
.
Cukup simple anggun menawan bagi mereka yang suka gaya fashion yang bersederhana tapi ,tak over😀
.
Rugi tau tak grab satu ..
Stok laku keras ni adek kakaq..
.
Jum datang ke butik kami..
Di Lot 1 Bazar TTC Dagangan Terengganu
.
Atau
1) Dm kami untuk dapat harga special uoollss
2) Whatsapp 019-9198182

#blousemurah #blouseviral #blouseviralmurah #blouseviralbunga #blousemurahmalaysia #blousemurahgila #blousemurahcantikterkini #sayajualblousemurah #dressmurah #dressmurahmalaysia #jubahmurah #jubahnursing #jubahwudhufriendly #bajumurah #bajumuslimahmurah #skirtmurahcantik#kainmurahmalaysia #kurungcotton #kurungmurahmalaysia #bajubudakmurahmurah #dressbudakperempuan #dressbudakcantik #bajubabynewborn #bajubabybrandedmurahmalaysia #begbrandedmurahmurah #begtanganmurah #begcantikreadystock #kasutprewalker #kasutprewalkermurahstylo

Selamat malam uollssss...
.
Wauuuu..ada aiskrimm...
Yang mana penat round berjalan, meh la singgah My House Boutique tau..
.
Boleh basahkan tengkuk yang kering tu sambil2 bershopping sakan di butik kami..
Muroh2 je uollss..
Harga muroh dooh2 kami bagi...
.
Boleh singgah di Lot 1 Bazar TTC Dagangan Terengganu
Jangan lupa bawak anak sekali shopping😘😘
Butik tutup pukul 10 malam tau😌

#blousemurah #blouseviral #blouseviralmurah #blouseviralbunga #blousemurahmalaysia #blousemurahgila #blousemurahcantikterkini #sayajualblousemurah #dressmurah #dressmurahmalaysia #jubahmurah #jubahnursing #jubahwudhufriendly #bajumurah #bajumuslimahmurah #skirtmurahcantik#kainmurahmalaysia #kurungcotton #kurungmurahmalaysia #bajubudakmurahmurah #dressbudakperempuan #dressbudakcantik #bajubabynewborn #bajubabybrandedmurahmalaysia #begbrandedmurahmurah #begtanganmurah #begcantikreadystock #kasutprewalker #kasutprewalkermurahstylo

Assalamualaikum..
Pagi ni My House Boutique buka macam biasa yea...
Tapi akan ditutup sementara waktu 12.30pm-2.30pm bagi memberi ruang untuk solat jumaat..
.
Yang mana tak tau nak jenjalan mana time weekend ni..
Meh ajak ramai2 datang shopping sini...
Bukan sahaja muroh2..Tapi banyak pilihan tau..
.
Boleh walk in di Lot 1 Bazar TTC Dagangan Terengganu

#blousemurah #blouseviral #blouseviralmurah #blouseviralbunga #blousemurahmalaysia #blousemurahgila #blousemurahcantikterkini #sayajualblousemurah #dressmurah #dressmurahmalaysia #jubahmurah #jubahnursing #jubahwudhufriendly #bajumurah #bajumuslimahmurah #skirtmurahcantik#kainmurahmalaysia #kurungcotton #kurungmurahmalaysia #bajubudakmurahmurah #dressbudakperempuan #dressbudakcantik #bajubabynewborn #bajubabybrandedmurahmalaysia #begbrandedmurahmurah #begtanganmurah #begcantikreadystock #kasutprewalker #kasutprewalkermurahstylo

Selamat petang uolllss..
.
Haaa yang mana nak cari dress untuk anak pompuan tu boleh la usha2 kat Myhouse Boutique yea..
Cute miut je cik kak tengokkk...
Dah la muroh..kain comel pulok doohh..
Ketap gigi lahh macam ni...
🤣🤣
Yang mana nak cari hadiah untuk newborn pom boleh tau..
Jangan rambang mata sudoh..
.
Boleh walk in di Lot 1 Bazar TTC Dagangan Terengganu..
Atau whatsapp 019-9198182

#blousemurah #blouseviral #blouseviralmurah #blouseviralbunga #blousemurahmalaysia #blousemurahgila #blousemurahcantikterkini #sayajualblousemurah #dressmurah #dressmurahmalaysia #jubahmurah #jubahnursing #jubahwudhufriendly #bajumurah #bajumuslimahmurah #skirtmurahcantik#kainmurahmalaysia #kurungcotton #kurungmurahmalaysia #bajubudakmurahmurah #dressbudakperempuan #dressbudakcantik #bajubabynewborn #bajubabybrandedmurahmalaysia #begbrandedmurahmurah #begtanganmurah #begcantikreadystock #kasutprewalker #kasutprewalkermurahstylo

Wauuu...
.
Cantek nya koleksi dress flora non sleeve ni..
Akak2 adek2 yang suka pakai santai untuk jenjalan tu..boleh la pilih dress ni tau..
boleh pakai dgn blazer ala2 princess gitewww..
.
Tak perlu heavy..Just simple and nice untuk nampak cantek menawan tau..
Muroh2 je ..Kitorang bagi harge gegor lutut dooh...
🤣🤣Rambang mata la cik kaq nanti
Only available at MyHouse Boutique
.
Boleh walk in di Lot 1 Bazar TTC Dagangan Terengganu
Dan juga boleh
1)Dm personally for special price
2) Whatsapp 019-9198182

#blousemurah #blouseviral #blouseviralmurah #blouseviralbunga #blousemurahmalaysia #blousemurahgila #blousemurahcantikterkini #sayajualblousemurah #dressmurah #dressmurahmalaysia #jubahmurah #jubahnursing #jubahwudhufriendly #bajumurah #bajumuslimahmurah #skirtmurahcantik#kainmurahmalaysia #kurungcotton #kurungmurahmalaysia #bajubudakmurahmurah #dressbudakperempuan #dressbudakcantik #bajubabynewborn #bajubabybrandedmurahmalaysia #begbrandedmurahmurah #begtanganmurah #begcantikreadystock

Most Popular Instagram Hashtags