#bajet2017

MOST RECENT

TEMPAHAN CUSTOM MADE JERSEY

MATERIAL MICROFIBER

SAIZ XS-3XL

MINIMUM ORDER 10HELAI

RM35 ONLY!!!! TERMASUK NAMA,NOMBOR,LOGO TEAM DAN LOGO SPONSOR!!
WHATSAPP 0195503509(ABG TAM) UTK DETAIL.

BOLEH HANTAR DESIGN ANDA SENDIRI.

FB PAGE Efgie Apparel
INSTAGRAM @efgie_apparel #customjersey #microfiber #jersifutsal #jerseyteam #jersibola #1 #kool #warrix #jerseyteam #customtshirt #designbaju #designtshirt #rio2016 #epl #epl2016 #jersibola #cotton #af2016 #harisukannegara #runningman #bajet2017 #prayforhsa #bersih5 #himpunanmerah #affsuzukicup #affsuzukicup2016 #pray4rohingya #prayforrohingya #printingpress #printingmurahonline #ayuhmalaysiaku #bangkitbersama

MIX BERRIES dari MEGA 3.0 KEMBALI MENGGEGAR
======================================= 3 fungsi UTAMA :
1) Membak@r lemuck melalui pengawalan metabolisma
2) Meningkatkan tenaga korang walaupun kurang makan
3) Mengawal serapan karbohidrat yang menyebabkan korang kenyang.
.
Kesemua ini korang dapat dalam satu botol
tak perlu terlalu banyak produk2
hanya dengan satu sentuhan korang memiliki
ketiga - tiga kelebihan ini.
.
untuk mengetahui lebih lanjut
serta kelebihan boleh whatsap kami
.
Whatsapp “ FBM " ke 0196672009
Whatsapp “ FBM " ke 0196672009

Harga Sebenar - RM200
Harga Promosi - RM150
.
Pembelian MEGA 3.0 korang akn dpt FREE Shaker + FREE Poslaju or FREE COD sekitar KL/Sel (Lembah Klang) ======================
Share pada rakan2 korang yg pernah guna mega 2.0 yg nk cari produk ini semula,hehe

#tkonutririon #neelofa #fatburner #fatburnermega #surihatimrpilot #miaahmad #bajet2017 #jk1m #jomkurus #elites7 #mesotropin #sayajualonline #promosi #codterpantas #dietatkinsmalaysia #sayanakkurus

sambil ziarah client n update his EPF investment.. beliau terus sign up PRS utk dirinya dan isteri.. Tahniah Anak muda.. tahun ni mereka genap 30tahun.. sempat la grab FREE RM1,000 Insentif Golongan Muda! Tahun ni last tau dapat FREE RM1,000... Congrats bad👏👏👏👏
.
Jom cepat2 hubungi saya😃
.
FREE RM1,000 seorang #bajet2017 #PRS
#mulakansekarang
.
Murniyati
016-2030084
Retirement Specialist .
#PRS #CWA #CimbPrincipal
#FreeRM1000
#InsentifGolonganMuda
#PelepasanCukaiRM3000
#EPFxcukup #TambahDuitPencen
#RancangPersaraan
#SapeBuatDiaDapat
#murniyatimiracle

Tahun ni last offerr FREE RM1,000😃😃 cepat2 rebutttt!!... Tahniah yg dah buka akaun PRS dgn saya.... pada yg belum masih lagi sempat selagi ade lagi kuota.... Jomm buka akaun PRS dgn cikmurr🙋‍♀️ .
.
FREE RM1,000 seorang #bajet2017 #PRS
.
Cepat2 wsp/call sis🙋‍♀️
.
Murniyati
016-2030084
Retirement Specialist .
#PRS #CWA #CimbPrincipal
#FreeRM1000
#InsentifGolonganMuda
#PelepasanCukaiRM3000
#EPFxcukup #TambahDuitPencen
#RancangPersaraan
#SapeBuatDiaDapat
#murniyatimiracle

Lawatan mengejut Datuk Seri Fadillah Yusof ke laluan dan jejambat motosikal Federal Highway yg diumum oleh @NajibRazak #bajet2017 #INFRARAKYAT #HebatkanNegaraKu
Beliau yakin projek itu akan siap tidak lama lagi.

#kekalkankedamaian
#kekalkankedamaian
#channelwsaluranpilihanrayaanda

Untung la remaja2 skrg sebab kerajaan akan bagi RM1,000 seorang.

Dalam pembentangan #Bajet2017, PM mengumumkan akan memberi insentif rm1,000 seorang bagi remaja2 yang berumur 20 hingga 30 tahun.

Tujuan ini bagi menggalakkan golongan remaja menyimpan untuk masa depan.
Syarat untuk mendapat rm1000 ni ialah remaja mesti meyimpan rm1k ke dalam Private Retirement Scheme (PRS). Simpan duit sendiri 1k, kerajaan akan topup bagi 1k lagi. Total jadi 2k. Dan simpanan ini tidak boleh dikeluarkan sehingga umur 55thn. Sekiranya anda mampu menyimpan sebyk RM200 sblm selama 30thn, tabungan anda akan mencecah RM1.4juta.
PRS ni macam kwsp, simpanan persaraan. Ibarat acc ke2 EPF. Duit 2k tu akan beranak pinak sebab dapat dividen dan masa pencen baru boleh keluarkan.
http://www.nst.com.my/news/2016/10/182235/2017-budget-incentive-increase-prs-contributors

Inilah masanya remaja nak dptkan reward duit bajet kerajaan, tapi untuk rakyat yang belum berumur 31 sahaja ya.

Contoh, umur 30 tahun 8bulan masih layak untuk dapat 1k free tu. Sebab belum masuk 31. Umur ikut tarikh lahir, bukan ikut tahun.
Cara nak apply ialah kena melalui consultant yang ada lesen PRS seperti saya.

Kalau ada saudara mara, adik, sepupu, atau anak yang berumur 20 - 31tahun sila maklumkan peluang ni ye. Rugi kalau terlepas, bajet yang diperuntukan ialah rm165 juta sahaja, siapa cepat dia dapat.
Sila share status ni supaya ramai dapat manfaat. TQ

Hubungi saya sekarang. Ida mempunyai lesen PRS yang boleh membantu anda membuka akaun ini

Jgn terlambat.
Call ida 019-7566507

#PejuangPelaburanIslam
#JihadIslamKeranaAllah
#charismalegacythebest
#RDGroup

Untung la remaja2 skrg sebab kerajaan akan bagi RM1,000 seorang.

Dalam pembentangan #Bajet2017, PM mengumumkan akan memberi insentif RM1,000 seorang bagi remaja2 yang berumur 20 hingga 30 tahun.

Tujuan ini bagi menggalakkan golongan remaja menyimpan untuk masa depan.

Syarat untuk mendapat RM1000 ni ialah remaja mesti menyimpan RM1000 ke dalam Private Retirement Scheme (PRS). Simpan duit sendiri 1k, kerajaan akan topup bagi 1k lagi. Total jadi 2k. Dan simpanan ini tidak boleh dikeluarkan sehingga umur 55thn. Sekiranya anda mampu menyimpan sebyk RM500 sblm selama 30thn, tabungan anda akan mencecah RM1juta.

PRS ni macam kwsp, simpanan persaraan. Ibarat acc ke2 EPF. Duit 2k tu akan beranak pinak sebab dapat dividen dan masa pencen baru boleh keluarkan.

Inilah masanya remaja nak dptkan reward duit bajet kerajaan, tapi untuk rakyat yang belum berumur 31 sahaja ya.

Contoh, umur 30 tahun 8 bulan masih layak untuk dapat 1k free tu. Sebab belum masuk 31. Umur ikut tarikh lahir, bukan ikut tahun.

Cara nak apply ialah kena melalui consultant yang ada lesen PRS.

Agak-agak siapa ye?
SAYA LAH CONSULTANT ANDA!

Hubungi kami untuk keterangan lanjut di talian :
017-6399294 / 012-5585120

Kalau ada saudara mara, adik, sepupu, atau anak yang berumur 20 - 31 tahun sila maklumkan peluang ni ye. Rugi kalau terlepas, bajet yang diperuntukan ialah RM165 juta sahaja, siapa cepat dia dapat.

Sila share status ni supaya ramai dapat manfaat. TQ

Private Retirement Scheme (PRS)
Skim Persaraan Swasta
======================= .
1⃣ Sape yang layak memohon PRS ?
Semua warganegara Malaysia layak memohon PRS.

2⃣ Kerja kerajaan boleh buat caruman PRS ?
Tiada diskriminasi kerja dengan siapa. Semua layak mencarum PRS tidak kira kerja swasta atau kerajaan.

3⃣ Student boleh ke mencarum PRS ?
Boleh. Asalkan ada duit.

4⃣ Umur 40 tahun boleh mencarum PRS lagi x ?
Boleh. Umur berapa pun x kisah. Semua boleh. Cuma anda tidak layak dapat Insentif 1000 dari kerajaan berdasarkan bajet 2017.

5⃣ Siapa yang layak dapat insentif kerajaan rm1000 ?
Dalam pembentangan #Bajet2017, PM  mengumumkan akan memberi insentif RM1,000 seorang bagi remaja2 yang berumur 20 hingga 30 tahun.

Tujuan ini bagi menggalakkan golongan remaja menyimpan untuk masa depan.
6⃣ Apakah syarat untuk dapat insentif belia 20-30 tahun sebanyak rm1000 dari kerajaan ini ?
Belia yang membuat caruman kasar sebanyak rm1000 dari 2017-2018 dalam satu dana PRS melalui satu Penyedia PRS.

7⃣ Adakah saya perlu mencarum PRS setiap bulan ?
Tidak. Caruman PRS adalah caruman sukarela. Anda tidak perlu commit untuk mencarum setiap bulan. Tetapi jika anda berhajat untuk membuat caruman setiap bulan, anda boleh buat autodebit dengan minima rm50 sebulan. Dan jika anda nak tambah caruman tanpa  buat autodebit, anda boleh top up caruman anda melalui online sahaja (prs member website). .
8⃣ Bolehkah saya nak keluarkan duit PRS ini ?
Struktur PRS macam kwsp. Ada akaun A dan B. Akaun A boleh keluarkan selepas umur 55 nanti.
.
9⃣ Apakah kelebihan PRS ?
1. Pelepasan cukai sehingga rm3000
2. Performance annualised return menarik. Kalau tengok past performance, annualised 10-12% setahun.

Tahun terakhir!!!!! Hanya untuk 2017 dan 2018 sahaja. Untung la remaja2 skrg sebab kerajaan akan bagi RM1,000 seorang.

Dalam pembentangan #Bajet2017, PM mengumumkan akan memberi insentif rm1,000 seorang bagi remaja2 yang berumur 20 hingga 30 tahun.

Tujuan ini bagi menggalakkan golongan remaja menyimpan untuk masa depan.
Syarat untuk mendapat rm1000 ni ialah remaja mesti meyimpan rm1k ke dalam Private Retirement Scheme (PRS). Simpan duit sendiri 1k, kerajaan akan topup bagi 1k lagi. Total jadi 2k. Dan simpanan ini tidak boleh dikeluarkan sehingga umur 55thn. Sekiranya anda mampu menyimpan sebyk RM200 sblm selama 30thn, tabungan anda akan mencecah RM1.4juta.
PRS ni macam kwsp, simpanan persaraan. Ibarat acc ke2 EPF. Duit 2k tu akan beranak pinak sebab dapat dividen dan masa pencen baru boleh keluarkan.
http://www.nst.com.my/news/2016/10/182235/2017-budget-incentive-increase-prs-contributors

Inilah masanya remaja nak dptkan reward duit bajet kerajaan, tapi untuk rakyat yang belum berumur 31 sahaja ya.

Contoh, umur 30 tahun 8bulan masih layak untuk dapat 1k free tu. Sebab belum masuk 31. Umur ikut tarikh lahir, bukan ikut tahun.
Cara nak apply ialah kena melalui consultant yang ada lesen PRS seperti saya.

Kalau ada saudara mara, adik, sepupu, atau anak yang berumur 20 - 31tahun sila maklumkan peluang ni ye. Rugi kalau terlepas, bajet yang diperuntukan ialah rm165 juta sahaja, siapa cepat dia dapat.
Sila share status ni supaya ramai dapat manfaat. TQ

Hubungi saya sekarang. Ida mempunyai lesen PRS yang boleh membantu anda membuka akaun ini

Jgn terlambat.
Call ida 019-7566507

#PejuangPelaburanIslam
#JihadIslamKeranaAllah
#charismalegacythebest
#RDGroup

TEMPAHAN CUSTOM MADE JERSEY PAFA ACADEMY

MATERIAL MICROFIBER

SAIZ XS-3XL

MINIMUM ORDER 10HELAI

RM35 ONLY!!!! TERMASUK NAMA,NOMBOR,LOGO TEAM DAN LOGO SPONSOR!!
WHATSAPP 0195503509(ABG TAM) UTK DETAIL.

BOLEH HANTAR DESIGN ANDA SENDIRI.

FB PAGE Efgie Apparel
INSTAGRAM @efgie_apparel #customjersey #microfiber #jersifutsal #jerseyteam #jersibola #1 #kool #warrix #jerseyteam #customtshirt #designbaju #designtshirt #rio2016 #epl #epl2016 #jersibola #cotton #af2016 #harisukannegara #runningman #bajet2017 #prayforhsa #bersih5 #himpunanmerah #affsuzukicup #affsuzukicup2016 #pray4rohingya #prayforrohingya #printingpress #printingmurahonline #ayuhmalaysiaku #bangkitbersama

TEMPAHAN CUSTOM MADE JERSEY

MATERIAL MICROFIBER

SAIZ XS-3XL

MINIMUM ORDER 10HELAI

RM35 ONLY!!!! TERMASUK NAMA,NOMBOR,LOGO TEAM DAN LOGO SPONSOR!!
WHATSAPP 0195503509(ABG TAM) UTK DETAIL.

BOLEH HANTAR DESIGN ANDA SENDIRI.

FB PAGE Efgie Apparel
INSTAGRAM @efgie_apparel #customjersey #microfiber #jersifutsal #jerseyteam #jersibola #1 #kool #warrix #jerseyteam #customtshirt #designbaju #designtshirt #rio2016 #epl #epl2016 #jersibola #cotton #af2016 #harisukannegara #runningman #bajet2017 #prayforhsa #bersih5 #himpunanmerah #affsuzukicup #affsuzukicup2016 #pray4rohingya #prayforrohingya #printingpress #printingmurahonline #ayuhmalaysiaku #bangkitbersama

• Untung la remaja2 skrg sebab kerajaan akan bagi RM1,000 seorang.

Dalam pembentangan #Bajet2017, PM mengumumkan akan memberi insentif rm1,000 seorang bagi remaja2 yang berumur 20 hingga 30 tahun.

Tujuan ini bagi menggalakkan golongan remaja menyimpan untuk masa depan.
Syarat untuk mendapat rm1000 ni ialah remaja mesti meyimpan rm1k ke dalam Private Retirement Scheme (PRS). Simpan duit sendiri 1k, kerajaan akan topup bagi 1k lagi. Total jadi 2k. Dan simpanan ini tidak bole dikeluarkan sehingga umur 55thn. Sekiranya anda mampu menyimpan sebyk RM200 sblm selama 30thn, tabungan anda akan mencecah RM1.4juta.
PRS ni macam kwsp, simpanan persaraan. Ibarat acc ke2 EPF. Duit 2k tu akan beranak pinak sebab dapat dividen dan masa pencen baru boleh keluarkan.
http://www.nst.com.my/news/2016/10/182235/2017-budget-incentive-increase-prs-contributors

Inilah masanya remaja nak dptkan reward duit bajet kerajaan, tapi untuk rakyat yang belum berumur 31 sahaja ya.

Contoh, umur 30 tahun 8bulan masih layak untuk dapat 1k free tu. Sebab belum masuk 31. Umur ikut tarikh lahir, bukan ikut tahun.
Cara nak apply ialah kena melalui consultant yang ada lesen PRS.

Kalau ada saudara mara, adik, sepupu, atau anak yang berumur 20 - 31tahun sila maklumkan peluang ni ye. Rugi kalau terlepas, bajet yang diperuntukan ialah rm165 juta sahaja, siapa cepat dia dapat. **************************** PRS ini adalah pelaburan persaraan yang sah dan dikawal selia oleh Suruhanjaya Sekuriti Malaysia (Securities Commission Malaysia). Skim ini adalah terbuka kepada semua individu yang berusia 18 tahun dan ke atas, termasuk bukan warganegara Malaysia.
Lanjut : - http://bit.ly/2z11akA

Ini bukan skim cepat kaya! Setakat ini, PRS ini dikendalikan oleh 8 institusi berkaitan kewangan berlesen iaitu: ✔ Affin Hwang Asset Management Berhad
✔ AIA Pension and Asset Management Sdn Bhd
✔ AmFunds Management Berhad
✔ CIMB-Principal Asset Management Bhd
✔ Kenanga Investors Berhad
✔ Manulife Asset Management Services Bhd
✔ Public Mutual
✔ RHB Asset Management Sdn Bhd

Semoga setiap langkah kita hari ni diberkati
#CWA #CLD2#arafah86 #CharismaLegacyDamansara2 #CharismaLegacy #No1Agency #FinancialConsultant #P

TEMPAHAN CUSTOM MADE JERSEY

MATERIAL MICROFIBER

SAIZ XS-3XL

MINIMUM ORDER 10HELAI

RM35 ONLY!!!! TERMASUK NAMA,NOMBOR,LOGO TEAM DAN LOGO SPONSOR!!
WHATSAPP 0195503509(ABG TAM) UTK DETAIL.

BOLEH HANTAR DESIGN ANDA SENDIRI.

FB PAGE Efgie Apparel
INSTAGRAM @efgie_apparel #customjersey #microfiber #jersifutsal #jerseyteam #jersibola #1 #kool #warrix #jerseyteam #customtshirt #designbaju #designtshirt #rio2016 #epl #epl2016 #jersibola #cotton #af2016 #harisukannegara #runningman #bajet2017 #prayforhsa #bersih5 #himpunanmerah #affsuzukicup #affsuzukicup2016 #pray4rohingya #prayforrohingya #printingpress #printingmurahonline #ayuhmalaysiaku #bangkitbersama

TEMPAHAN CUSTOM MADE JERSEY

MATERIAL MICROFIBER

SAIZ XS-3XL

MINIMUM ORDER 10HELAI

RM35 ONLY!!!! TERMASUK NAMA,NOMBOR,LOGO TEAM DAN LOGO SPONSOR!!
WHATSAPP 0195503509(ABG TAM) UTK DETAIL.

BOLEH HANTAR DESIGN ANDA SENDIRI.

FB PAGE Efgie Apparel
INSTAGRAM @efgieappearance #customjersey #microfiber #jersifutsal #jerseyteam #jersibola #1 #kool #warrix #jerseyteam #customtshirt #designbaju #designtshirt #rio2016 #epl #epl2016 #jersibola #cotton #af2016 #harisukannegara #runningman #bajet2017 #prayforhsa #bersih5 #himpunanmerah #affsuzukicup #affsuzukicup2016 #pray4rohingya #prayforrohingya #printingpress #printingmurahonline #ayuhmalaysiaku

TEMPAHAN CUSTOM MADE JERSEY

MATERIAL MICROFIBER

SAIZ XS-3XL

MINIMUM ORDER 10HELAI

RM35 ONLY!!!! TERMASUK NAMA,NOMBOR,LOGO TEAM DAN LOGO SPONSOR!!
WHATSAPP 0195503509(ABG TAM) UTK DETAIL.

BOLEH HANTAR DESIGN ANDA SENDIRI.

FB PAGE Efgie Apparel
INSTAGRAM @efgie_apparel #customjersey #microfiber #jersifutsal #jerseyteam #jersibola #1 #kool #warrix #jerseyteam #customtshirt #designbaju #designtshirt #rio2016 #epl #epl2016 #jersibola #cotton #af2016 #harisukannegara #runningman #bajet2017 #prayforhsa #bersih5 #himpunanmerah #affsuzukicup #affsuzukicup2016 #pray4rohingya #prayforrohingya #printingpress #printingmurahonline #ayuhmalaysiaku #bangkitbersama

READY STOK SUBKIMATION JERSEY

MATERIAL MICROFIBER

SAIZ XS-3XL

MINIMUM ORDER 10HELAI

RM35 ONLY!!!! TERMASUK NAMA,NOMBOR,LOGO TEAM DAN LOGO SPONSOR!!
WHATSAPP 0195503509(ABG TAM) UTK DETAIL.

BOLEH HANTAR DESIGN ANDA SENDIRI.

FB PAGE Efgie Apparel
INSTAGRAM @efgieappearance #customjersey #microfiber #jersifutsal #jerseyteam #jersibola #1 #kool #warrix #jerseyteam #customtshirt #designbaju #designtshirt #rio2016 #epl #epl2016 #jersibola #cotton #af2016 #harisukannegara #runningman #bajet2017 #prayforhsa #bersih5 #himpunanmerah #affsuzukicup #affsuzukicup2016 #pray4rohingya #prayforrohingya #printingpress #printingmurahonline #ayuhmalaysiaku

TEMPAHAN CUSTOM MADE JERSEY

MATERIAL MICROFIBER

SAIZ XS-3XL

MINIMUM ORDER 10HELAI

RM35 ONLY!!!! TERMASUK NAMA,NOMBOR,LOGO TEAM DAN LOGO SPONSOR!!
WHATSAPP 0195503509(ABG TAM) UTK DETAIL.

BOLEH HANTAR DESIGN ANDA SENDIRI.

FB PAGE Efgie Apparel
INSTAGRAM @efgie_apparel #customjersey #microfiber #jersifutsal #jerseyteam #jersibola #1 #kool #warrix #jerseyteam #customtshirt #designbaju #designtshirt #rio2016 #epl #epl2016 #jersibola #cotton #af2016 #harisukannegara #runningman #bajet2017 #prayforhsa #bersih5 #himpunanmerah #affsuzukicup #affsuzukicup2016 #pray4rohingya #prayforrohingya #printingpress #printingmurahonline #ayuhmalaysiaku #bangkitbersama

TEMPAHAN CUSTOM MADE JERSEY

MATERIAL MICROFIBER

SAIZ XS-3XL

MINIMUM ORDER 10HELAI

RM35 ONLY!!!! TERMASUK NAMA,NOMBOR,LOGO TEAM DAN LOGO SPONSOR!!
WHATSAPP 0195503509(ABG TAM) UTK DETAIL.

BOLEH HANTAR DESIGN ANDA SENDIRI.

FB PAGE Efgie Apparel
INSTAGRAM @efgieappearance #customjersey #microfiber #jersifutsal #jerseyteam #jersibola #1 #kool #warrix #jerseyteam #customtshirt #designbaju #designtshirt #rio2016 #epl #epl2016 #jersibola #cotton #af2016 #harisukannegara #runningman #bajet2017 #prayforhsa #bersih5 #himpunanmerah #affsuzukicup #affsuzukicup2016 #pray4rohingya #prayforrohingya #printingpress #printingmurahonline #ayuhmalaysiaku

#DuitpercumaRM1000. Wow bestnya!!!
.
Duit Percuma RM1000 nak diberikan kepada anda.
.
YOUTH INCENTIVE BY GOVERNMENT.
Buka akaun PRS dengan HANYA berjumlah RM1000.. Anda TERPAKSA menerima RM1000 drp kerajaan Malaysia. 💰😁
.
CEPAT2 share pada kawan2, Adik2, akak2, abang2, sepupu spapat, anak2 yang berumur seperti dibwh.. Jom Sama2 sharing #DuitPercumaRM1000prs
.
Cepat2 sebelum kuota terlajak laris habis.!!!
.
Bukan itu sahaja, anda juga dapat keistimewaan #PelepasanCukaiSebanyakRM3000 setahun
.
Syarat :
Umur 20-30 @belum masuk 31 tahun.
Warganegara Malaysia.
.
Insentif ini akan berakhir pada Dec 2018 sahaja. Tahun depan dah tak dapat peluang ni. Jom grab peluang yang ada sekarang.
.
Info lanjut bole PM shj. 📞📱
.
-Mastura Ramli - ☎️
Cimb Principal (CWA) Consultant. Shah Alam
(Unit Trust, Asbf & PRS)
.
www.wasap.my/60134259945
www.wasap.my/60134259945
www.wasap.my/60134259945

#privateretirementscheme
#PRS #skimpersaraanswasta #pengecualiancukai #incometax #youthincentiveprs #prsyouthincentive #governmentbagiduitfree #cukaipendapatan #privateretirementprs #prscwa #prscimb #tabungpersaraan #uruskewangan #saving #retirementplan #retirementscheme #CWA #CIMB #duitpersaraan #KWSP #privatepensionadministrator #PRS4U #pru14 #bajet2017 #neelofa #mirafilzah

@kewangancantik

Most Popular Instagram Hashtags