[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#bajaezigrow

756 posts

TOP POSTS

Petang tadi teruja terima mesej.
Hasil tanaman sayuran sahabatku..
๐Ÿƒ Sayuran berbuah lebat
๐Ÿƒ Daun pun besar
๐Ÿƒ Saiz pokok lebih tinggi dari anaknya
Alhamdulillah syukur padaMu ya Allah
-
-
#gembira #bajaezigrow #bajavitaminpokok #Legacygroup #prm100lg

Sembur baja ezigrow macam macam biasa juga la 10 hari sekali spary kan pasti sembur pada batang n tanah sampai basah.... Pokok subur,..hanya dengan #bajaezigrow.. PM/WASSAPP..01137647584
#sayausahawanstgma
#agentdiperlukanRM50
#projekSTGMA

Trail baja ezigrow dipinang lagi. Esok pos jalan ye. Sape nak join pos esok pm laju2 ye. Nanti tertinggal lori๐Ÿ˜‚

#posKeJohor
#bajaEzigrow
#agenDiperlukan

Alhamdulillah postage #bajaezigrow

BATANG KECIK BUAH BESAR #BajaEzigrow terbaik

Kredit to mokcik gojes

Macam biasa rutin mokcik sehari dua ni pagi petang ke kebun membaja pokok dokong. Alhamdulillah settle membaja #ezigrow nanti kita sama-sama lihat hasilnya.

Tengahari tadi balik dari kebun terpaksa tebang jugak pisang yang terkulai layu, walaupun ditongkat namun ianya patah di tengah-tengah batang, apakan daya tak upaya tuannya nak membantu๏ฟฝ๏ฟฝ๏ฟฝ Bila disisir rupa-rupanya ada 7 sikat, ermmmmm patutlah tak mampu batangnya menampung, batang kecil buah besar hihihihi. Nak peram pas tu buat cekodok nestum pepalih sedap ni, nak sedap lagi letak nestum 4 in 1, sesuai rasanya sebab pisang ni tak betul-betul tua, kita try n error lau ok kita ajak kawan-kawan makan ok dak hahaha

Sebenornya mokcik nak ngbo nilah gara-gara guna #bajaezigrow walaupun tanah berbatu kawasan perumahan namun bila di tanam dan di siram dengan #bajaezigrow ada hasilnya, sahabat-sahabat di luar sana ada nak menanam serupa mokcik walaupun tanah seciput guna jer baja ni In Shaa Allah menjadi. Ada lagi beberapa pokok sedang berbuah, mokcik dah standby bertongkat, mudah2an ianya tidak terjadi seperti jirannya terkulai layu sebelum tua. ๏ฟฝ๏ฟฝ๏ฟฝ Jom kekawan kita bercucuk tanaman kawasan rumah kita dengan hanya spray spray nampak hasilnya, tanam chili api, kunyit dan kesum dalam pasu pun jadi, In Shaa Allah.

#AgentDiperlukan
#sayaUsahawanStgMa

<< Orkid nak mati segar-bugar semula >> Credit to Customer Umi Gojes๐ŸŒท

Umi nak kongsi tentang customer umi gojes yang guna baja ezigrow.Haritu customer umi ada beli baja ezigrow dan mesej umi nak bagitau perkembangan pokok orkidnya๐ŸŒน .
Anak pokok catelia yang customer umi beli mase tu semua macam nak mati doh.

Daun ada yang luruh,batang nampak kering macam mati gitu.Customer umi pon gunalah ezigrow.Alhamdulillah dah guna nampak positif.Pokok makin sihat.Ni pon dah nampak ada tunas anak pokok baru.

Alhamdulillah, dapat diselamatkanโ˜บcustomer umi teringin nok tengok bungenye๐ŸŒน๐ŸŒนsekarang hampir sebulan dah guna ezigrow.Syukur ada vitamin pokok.

Apa yang penting umi dapat bantu sahabat dengan ezigrow ni.Perkongsian sikit sebanyak customer umiโ˜บ

#bajaezigrow
#agentdiperlukanseluruhmalaysia

Selamat petang,
Saya pos #bajaezigrow dari km 0 harini, mana lagi kalau bukan Pos Malaysia kuala Lipis, Pahang.

Moga selamat sampai kepada customer Alor Star dan memberi manfaat kepada pokok pokok kesayangannya.

#bajaezigrow
#bajafoliar
#vitaminpokok
#sayajualbaja

.
Haa.. ni projek DIY hidroponik kak Mawar. Anak pokok cili tali. Cili dia kurus2 panjang mcm tali, pedas pulak perghh mmg menyengat!!
.
.
Kat bekas bwh tu ialah air baja EziGrow. Yg atas tu sabut kelapa atau coco peat. Sambung dgn tali2 mop. Biar air baja tu serap masuk coco peat. Best kan.. tak payah nak siram2 sgt.
.
.
Gambar ni ialah hari pertama kak Mawar pindah anak pokok masuk dlm bekas ni. Kesian sgt kat anak pokok ni. Daun2 semua mcm tak sihat. Kuning, kena mkn ulat bagai... Anyway, lps seminggu nnt, kita tgk pulak hasilnyaโ€ฆ k.. ๐Ÿ˜Š
.
.
Senang jer hidroponik diy ni.. Main potong2 botol mineral jer. Oleh sbb pokok cili ni akan membesar, kak Mawar guna botol minyak masak yg 5kg tu.
.
.
www.mawardusqie.com
.
.
#HidroponikDIY
#BajaEziGrow
#PokokCiliTali

MOST RECENT

Berkebun?
Pekebun?
Petani?
Hobi menanam?

Guna #bajaezigrow
Confirm dapat hasil yang aauumm ๐Ÿ˜๐ŸŒฝ๐ŸŒบ๐ŸŒน๐Ÿ‰๐Ÿˆ๐Ÿ„๐Ÿ‡๐Ÿ† #whi
#berkebun

Baja ezigrow best!! Baja foliar yang dirumus khas untuk tanaman beriklim tropika supaya ia boleh meningkatkan hasil serta kualiti tanaman. Hai-O Ezigrow mengandungi unsur-unsur nutrien tumbuhan yang lengkap dan seimbang termasuklah mineral, asid humik, asid amino dan lain-lain lagi. Kandungan unsur-unsur nutrien dan pengawal tumbesaran ini adalah penting untuk meningkatkan pertumbuhan tanaman, mengawal pembentukan buah dan meningkatkan hasil tanaman. Hai-O Ezigrow adalah sesuai untuk digunakan pada peringkat pembungaan dan pembuahan untuk tanaman seperti padi, tanaman berjangka panjang, bunga-bungaan, buah-buahan dan sayur-sayuran.

4L RM 157
250ml RM 20

Wasup terus yer
601110800130

Sila klik link di bawah
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2112562348769635&id=2090553027637234

#eziproject
#bajaezigrow
#bajaajaib

Trail baja ezigrow dipinang lagi. Esok pos jalan ye. Sape nak join pos esok pm laju2 ye. Nanti tertinggal lori๐Ÿ˜‚

#posKeJohor
#bajaEzigrow
#agenDiperlukan

WAH !! TANAMAN SAYA BERTAMBAH 2 KALI GANDA SIZE NYA!
.
.
"Sis! Thanks sebab sarankan saya cuba Baja Ezigrow ni. Rasa baru 2x saya sembur tapi pokok daun limau saya menjadi berganda besar nya!. Sebesar tapak tangan saya dah! Fuh power lah Ezigrow ni" - Farah, Batu Pahat "Sis tengok pokok bendi saya ni, bukan main besar nya. Seronok tengok. Puas anak2 makan bila masak. Jadi jimat plak bila tanam sendiri. Baja terbaik mmg Ezigrow lah. " - Ain, Melaka

Alhamdulillah suka Ina dengar testimoni customer Ina ni.
.
.
Sis nak sembur kan Ezigrow di pokok sis juga?
Whatsapp Ina di << 017 9741896 >>, Ina akan pm sis serta merta.
.
.
Ni Ina crita sikit kelebihan Baja Ezigrow ni. ๐Ÿ’• Mengandungi unsur-unsur nutrien yang lengkap dan seimbang untuk meningkatkan tumbesaran dan kecergasan tumbuhan ๐Ÿ’• Menggiatkan tumbesaran serta meningkatkan proses fotosintesis dan kandungan gula dalam masa 1 jam selepas semburan. ๐Ÿ’• Mengandungi asid humik yg membantu meningkatkan kadar penyerapan nutrien oleh tumbuhan ๐Ÿ’• Menambahkan hasil pengeluaran tanaman sehingga 70% ๐Ÿ’• Meningkatkan kualiti buah dan hasil pengeluaran tanaman ๐Ÿ’• Mengawal masalah keguguran buah
Ezigrow ni untuk semua tanaman pon boleh ya. Kalau pokok tu nak mati pon boleh sembur lagi. Masih ada hayat nya tu. Sembur je nanti berbuah lah smula dia. Bunga2 pon boleh. Akan mekar kembang cantik di kawasan rumah sis. ๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน
.
.
.
Sis nak cuba sekarang?
Beritahu Ina dahulu sebab nak check stock. Dan bulan ni ada buat promosi. Jadi mmg laju je stock habis.
.
.
Whatsapp Ina sekarang ya. ๐Ÿ“ฒ
Nak tanya2 dulu pon boleh.
.
.
www.wasap.my/60179741896/SAYA+NAK+BAJA+EZIGROW

www.wasap.my/60179741896/SAYA+NAK+BAJA+EZIGROW

www.wasap.my/60179741896/SAYA+NAK+BAJA+EZIGROW

#claCdmEzren
#clavengers
#produklakukeras
#bajaezigrow

Usaha bersama Ezigrow.
.
Gina suka sangat dengan tanaman. Nda kira lah sayur,bunga atau apapun.
.
Tapi yang bikin geram tu, tiap kali apa yang Gina tanam semua nda menjadi. Sampai adik Gina cakap tangan saya bukan untuk tanaman. Mungkin ada betul ba juga yang dia cakap tu kan..hehee
.
Naaa cuba tengok sekarang,hanya guna ezigrow semuanya boleh. Mau tanam apapun semua menjadi. Nda payah banyak fikir cuma spray guna tu ezigrow tetap tumbuh subur dan lebat.
.
Nda percaya juga,jom Gina kasih tunjuk. Ini lah hasilnya usaha bersama ezigrow. Sekarang Gina boleh tanam apa saja,ezigrow kan ada jadi semuanya boleh.
#bajaviral #bajapokok #bajasubur #bajalebatbuah #bajaair #BajaEzigrow

Kredit untuk Regina:

Gina suka sangat dengan tanaman. Nda kira lah sayur,bunga atau apapun.

Tapi yang bikin geram tu, tiap kali apa yang Gina tanam semua nda menjadi. Sampai adik Gina cakap tangan saya bukan untuk tanaman. Mungkin ada betul ba juga yang dia cakap tu kan..hehee

Naaa cuba tengok sekarang,hanya guna ezigrow semuanya boleh. Mau tanam apapun semua menjadi. Nda payah banyak fikir cuma spray guna tu ezigrow tetap tumbuh subur dan lebat.

Nda percaya juga,jom Gina kasih tunjuk. Ini lah hasilnya usaha bersama ezigrow. Sekarang Gina boleh tanam apa saja,ezigrow kan ada jadi semuanya boleh.

#ezigrow
#bajavitaminpokok
#bajaezigrow

Kredit untuk Regina:

Gina suka sangat dengan tanaman. Nda kira lah sayur,bunga atau apapun.

Tapi yang bikin geram tu, tiap kali apa yang Gina tanam semua nda menjadi. Sampai adik Gina cakap tangan saya bukan untuk tanaman. Mungkin ada betul ba juga yang dia cakap tu kan..hehee

Naaa cuba tengok sekarang,hanya guna ezigrow semuanya boleh. Mau tanam apapun semua menjadi. Nda payah banyak fikir cuma spray guna tu ezigrow tetap tumbuh subur dan lebat.

Nda percaya juga,jom Gina kasih tunjuk. Ini lah hasilnya usaha bersama ezigrow. Sekarang Gina boleh tanam apa saja,ezigrow kan ada jadi semuanya boleh.

#ezigrow
#bajavitaminpokok
#bajaezigrow

Nasib la pokok sihat je walau ditinggalkan. Hari ni minum vitamin ye. Supaya membesar dengan sihat.

#bajaezigrow
#bajaorganik

Apa itu Ezigrow?? Dan apa pula itu baja FOLIAR?? ni jawapannya ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ 1.Baja foliar yang dirumus khas untuk tanaman beriklim tropika supaya meningkatkan hasil dan kualiti tumbuhan.

2. Mengandungi unsur-unsur nutrien tumbuhan yang seimbang dan lengkap seperti mineral, asid humik, asid amino dan sebagainya untuk meningkatkan tumbesaran dan hasil tanaman.

3. Sesuai digunakan pada peringkat pembungaan dan pembuahan untuk tanaman seperti padi, tanaman jangka masa panjang, bunga-bungaan, buah-buahan dan sebagainya.

APA ITU BAJA FOLIAR?? Baja foliar adalah baja yang larut dalam air kosong dan disembur ke anak pokok dalam bentuk cecair. Ianya berbeza dengan baja butir yang sering digunakan oleh pengusaha kebun sayur.

Apabila semburan dilakukan, baja tersebut akan memasuki daun dan dinding sel tumbuhan melalui sel epidermis dan stomata. Kadar keberkesanan penggunaan baja foliar adalah tinggi berbanding baja biasa kerana sentuhan fizikal baja ke sel tumbuhan berlaku sepenuhnya.

Nak tanaman anda berganda dari biasa jom tukar ke EZIGROW..
Confirm tanaman anda akan berganda-ganda ๐Ÿ˜‰

#bajaezigrow
#sayausahawanstgma

ID : BBST856/OB0464

MYR157/35

ID : 748527

#BajaEziGrowBervitamin

Assalamualaikum wr. wb. & salam sejahtera.๐Ÿ˜„๐Ÿ˜† Ada masalah ??๐Ÿ˜”๐Ÿ˜ฃ
Tanaman anda :- ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ“ SUKAR berbuah?? ๐ŸŒน๐ŸŒป๐ŸŒบ SUKAR Berbunga?? ๐Ÿ๐Ÿž๐Ÿœ ANCAMAN haiwan perosak?? ๐Ÿ‚๐Ÿ๐Ÿ TIDAK SUBUR atau hampir mati?? Gunalah #BajaEziGrow, baja bervitamin untuk semua jenis tanaman.
Jimat dan berbaloi. Woww!! ๐Ÿ˜๐Ÿค“ ๐ŸŒน๐ŸŒท๐ŸŒบ๐Ÿ’๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ‰๐Ÿ…๐ŸŒถ๐ŸŒฝ #HasilTanamanBergandaGanda
#CODBantingKLangatKLIANilaiBBST
#AgenDiperlukanDiseluruhNegeri
Berminat sila klik www.wasap.my/60105208011/ezigrow

ID : BBST856/OB0464

MYR157/35

ID : 748527

#BajaEziGrowBervitamin

Assalamualaikum wr. wb. & salam sejahtera.๐Ÿ˜„๐Ÿ˜† Ada masalah ??๐Ÿ˜”๐Ÿ˜ฃ
Tanaman anda :- ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ“ SUKAR berbuah?? ๐ŸŒน๐ŸŒป๐ŸŒบ SUKAR Berbunga?? ๐Ÿ๐Ÿž๐Ÿœ ANCAMAN haiwan perosak?? ๐Ÿ‚๐Ÿ๐Ÿ TIDAK SUBUR atau hampir mati?? Gunalah #BajaEziGrow, baja bervitamin untuk semua jenis tanaman.
Jimat dan berbaloi. Woww!! ๐Ÿ˜๐Ÿค“ ๐ŸŒน๐ŸŒท๐ŸŒบ๐Ÿ’๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ‰๐Ÿ…๐ŸŒถ๐ŸŒฝ #HasilTanamanBergandaGanda
#CODBantingKLangatKLIANilaiBBST
#AgenDiperlukanDiseluruhNegeri
Berminat sila klik www.wasap.my/60105208011/ezigrow

Kredit to Norhayati Abd Majid

Mudahnya dengan #BAJAEZIGROW ๐Ÿ’š๐Ÿ’š๐Ÿ’š Tak sangka juga... Pokok mulbery yang ditanam & hanya bru 2x disembur dengan baja ezigrow mengeluarkan buah yang banyak... seronoknya lihat hasil tanam sendiri...
Daunnya pula lebar & segar... Sangat mudah.. Hanya dengan satu penutup merah baja ezigrow & air 1.5L sembur2... syukurr syukurr... #readystock
#mudahdenganezigrow
wasap.my/601128709323

Kredit to Norhayati Abd Majid

Mudahnya dengan #BAJAEZIGROW ๐Ÿ’š๐Ÿ’š๐Ÿ’š Tak sangka juga... Pokok mulbery yang ditanam & hanya bru 2x disembur dengan baja ezigrow mengeluarkan buah yang banyak... seronoknya lihat hasil tanam sendiri...
Daunnya pula lebar & segar... Sangat mudah.. Hanya dengan satu penutup merah baja ezigrow & air 1.5L sembur2... syukurr syukurr... #readystock
#mudahdenganezigrow

DR XDE BUNGA ha SKRG
Dah BerBunga ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Memperkenalkan #EZIGROW , baja yang banyak memberi kebaikan kepada pengguna!

Baja Ezigrow merupakan baja foliar yang dirumus khas untuk tanaman beriklim tropika supaya ia boleh meningkatkan hasil serta kualiti tanaman.

Ianya mengandungi unsurยฒ nutrien tumbuhan yang lengkap dan seimbang termasuklah mineral, asid humik, asid amino dan lain-lain lagi.
Kandungan unsurยฒ nutrien dan pengawal tumbesaran ini adalah penting untuk meningkatkan pertumbuhan tanaman, mengawal pembentukan buah dan meningkatkan hasil tanaman.

Ezigrow adalah sesuai untuk digunakan pada peringkat pembungaan dan pembuahan untuk tanaman seperti padi, tanaman berjangka panjang, bunga-bungaan, buah-buahan dan sayur-sayuran.

Ada masalah dalam hasil tanaman anda ??
Jom tukar baja sedia ada kepada #BajaEzigrow keluaran #SHOM , ingin mencuba direct inbox/wasap saya.

018 291 5400 | FFTeam | ProjekSTG | BizStyleSTG | BisnesOnlineBermodalkanRM50

Anda mahu tanaman anda subur? Membuahkan hasil lumayan? Tidak diserang serangga perosak? Saya ade jawapan nya! Baja brogard amat berkesan utk semua jenis tanaman dan diyakini 100% baja organik asli tanpa rasa was2..boleh DM utk pertanyaan lanjut..jangan biarkan usaha menanam anda sia2 akibat serangan serangga perosak..cegah sebelum melarat!
#bajabrogard #bajaorganik #bajaezigrow #bajaterbaik #petanimoden #hapuskanserangga #tanamansubur #tanahhitamsawit #penjualsah #bazarmalaysia #bazarpaknil #barangbaik #tanaman #pencintaalam

JIMAT TAPI HASIL BERGANDA GANDA
=========================
Viral dah baja meletup letup ni haa..#EZIGROW

SPECIALNYA Baja #EZIGROW : โœ” Pokok Subur โœ” Buah Lebat โœ” Buah Besar & Berat โœ” JIMAT BERGANDA

Ada lagi Baja #EZIGROW ni pun sesuai untuk semua JENIS TANAMAN. Cuma penggunaan dan sukatan je beza bergantung pada jenis tanaman.

Info lanjut pm/ whatsapp Sis Amy ye.
0134893653

#baja1000 #baja #bajacalifornia #bajacaliforniasur #bajaezigrow #bajaezigrowterbaik #bajasuper #bajaa

.
Haa.. ni projek DIY hidroponik kak Mawar. Anak pokok cili tali. Cili dia kurus2 panjang mcm tali, pedas pulak perghh mmg menyengat!!
.
.
Kat bekas bwh tu ialah air baja EziGrow. Yg atas tu sabut kelapa atau coco peat. Sambung dgn tali2 mop. Biar air baja tu serap masuk coco peat. Best kan.. tak payah nak siram2 sgt.
.
.
Gambar ni ialah hari pertama kak Mawar pindah anak pokok masuk dlm bekas ni. Kesian sgt kat anak pokok ni. Daun2 semua mcm tak sihat. Kuning, kena mkn ulat bagai... Anyway, lps seminggu nnt, kita tgk pulak hasilnyaโ€ฆ k.. ๐Ÿ˜Š
.
.
Senang jer hidroponik diy ni.. Main potong2 botol mineral jer. Oleh sbb pokok cili ni akan membesar, kak Mawar guna botol minyak masak yg 5kg tu.
.
.
www.mawardusqie.com
.
.
#HidroponikDIY
#BajaEziGrow
#PokokCiliTali

Adakah adik kakak dan abam abam mempunyai pokok tanaman bermasalah seperti iniโคต๏ธโคต๏ธ ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟTanaman tidak subur
๐ŸŒด๐ŸŒดPokok Sawit kurang buah
๐ŸŽ„๐ŸŒฟPokok Getah kurang susu
๐ŸŒพ๐ŸŒฑTanaman Padi kurang hasil
๐Ÿฅ€๐ŸŽ‹Pokok Orkid tidak berbunga
๐ŸŒน๐ŸŒบPokok Bunga kurang berbunga
๐Ÿ‰๐Ÿ Pokok buah2an kurang berbuah

#BajaEzigrow ada penyelesaiannya.

Berminat?
Pm/๐Ÿ“ฒ whatsapp Naza 0196384508

#Agendiperlukan seluruh #Malaysia
Projek #sayausahawanstgma

Ramai yang PM & Wassap Pn Sue bertanya.
"Pn , boleh ke #BajaEzigrow ni sembur pada pokok orkid , bagaimana yer cara penggunaan"? Ok , jawapannya , baja ezigrow ni sesuai sangat2 untuk semburan semua jenis pokok , tak kisah pokok apa pun asalkan pokok tu bernyawa dan bukan pokok plastik๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ.
2.5ml baja + 1litter air , spray pada daun batang dan tanah seminggu sekali.
Atas izinnya akan terserlah lah kejadiannya nanti.In Syaa Allah.Aamiin.

Disebabkan cust buat pertanyaan tentang pokok orkid ,maka nya hari ni Pn Sue kongsikan hasil sembur2 baja grow pada pokok orkid.
Ini hasil semburan pokok2 orkid cust yer.
Jangan cari pokok orkid dirumah Pn Sue , memang tak ada๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…
Pokok bunga lain In Syaa Allah๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ. Nak cuba??
1botol 500ml @ Rm40(Semenanjung) / Rm45(Sabah&Serawak)
2botol 500ml @Rm70 (Semenanjung) / Rm80(Sabah&Serawak)

Terus wassap untuk info segera.
0174625219
0174625219
0174625219

๐Ÿ‘ซAGEN DIPERLUKAN MODAL RM50๐Ÿ‘ซ
๐ŸŒดBAJA HAI-O EZIGROW๐ŸŒพ๐ŸŒป Mari sini TA perkenalkan anda semua dengan #BAJAEZIGROW..๐Ÿ˜
๐Ÿ‘‰Baja foliar adalah baja larut air yg disembur dlm bentuk cecair. ๐Ÿ‘‰Baja foliar yang disembur pada daun akan mnembusi daun dan dinding sel tumbuhan melalui sel epidermis dan stomata lalu meningkatkan aktiviti fotosintesis & respirasi sel tumbuhan dalam masa 1 jam. *Apakah kandungan nutrisi yg terdpt dlm Hai-o baja Ezigrow*
โ˜˜NITROGEN
โ˜˜FOSFORUS โ˜˜KALIUM โ˜˜TEMBAGA โ˜˜ZINK
โ˜˜MAGNESIUM
โ˜˜KALSIUM โ˜˜BESI
โ˜˜ASID HUMIK *Apakah nilai ph Hai-o baja Ezigrow*
๐Ÿ‘‰Nilai ph hai-o baja ezigrow ialah 6.1 & ia sesuai digunakan oleh kebanyakan tumbuh-tumbuhan. ๐Ÿ‘๐Ÿ‘Anda dah tahu serba sedikit tentang baja Ezigrow kan..Apa tunggu lagi,grab 1 sekarang dari agen sah yang berdaftar dari saya..๐Ÿ˜ ==============================
HARGA MAMPU MILIK ============================== Apa...!!!Nak Discount..??? Boleh....3 orang pertama yang terus "WHATSAPP" ke๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ www.wasap.my/60199980290 TA

Dengan harga kasih sayang..๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ Biz Online | MODAL RM50
#projekSTG
Program #2GAJIsebulan
#CATCHAMPIONS
#BOOMnovember

LI lai lai lai
Trial.pack for baja ezigrow bukan sng nk dapat oii ๐Ÿ˜‰
Utk memudahkan & menjimatkan pengguna ๐Ÿ˜‰
We all ada sediakaN trial pack utk #bajaezigrow

Roger FY jika berminat ๐Ÿ˜‰
Utk buah, daun & gandakan hasil tuaian
#ProjekSTG_AhliRM50shj

Anda sedang cari baja tanaman yang boleh Jimat kos & boleh mengeluarkan Hasil Tanaman Berganda??! BAJA EZIGROW lah jawapannya ๐ŸŒฑPokok Subur
๐ŸŒฑBuah Lebat Berganda
๐ŸŒฑBuah Besar & Berat
๐ŸŒฑBerbunga mekar โœ”Boleh digunakan untuk semua jenis tanaman & pokok

Belum cuba belum tahu
Jom lihat sendiri hasilnya

Hubungi saya๐Ÿ“ฒ010-5991757

#ProjekSTG
#ElitKingdom
#ElitSteady
#BajaEzigrow

Sebelum pergi #pasartani awal pagi cabut #sawibunga dari #minikebun akk... Alhamdulillah sego bugar.. Dapat la 20 pokok pagini... Ni nk bg #makmertua den... Awal2 dh nak #sawi akk ni.. Rezeki di kongsi... Siapa nk dkt2 umah akk cakap yea.. Ada lg .. Bebas racun serangga... Akk hanya tanam dgn #tanahhitam & #bajaEzigrow shj.. Hari2 siram baeek punya ala2 #cameronhighland... #urbangarden #garden #vegetables #freshvegetables

| BAJA EZIGROW MEMANG SUPERB !! |
โ€ข
Ini merupakan berita baik untuk pekebunยฒ di luar sana !!
โ€ข
Ezigrow adalah baja terbaik untuk melebat, menyubur dan mengandakan hasil tanaman anda.
โ€ข
Ramai testimoni yang telah berjaya menggunakan baja ezigrow sangat berpuashati dah confirm akan repeat order.
โ€ข
Anda pula, bagaimana ?? Grab cepat hari ini.
Wassap Wanie 013 755 7508 sekarang ๐Ÿ‘Œ
โ€ข
Banyak manfaatnya bila kita berbakti pada tanah.
โ€ข
#ProjekSTG
#BizStyleSTG
#Ezigrow
#bajaezigrow
#vitaminpokok

| BAJA EZIGROW MEMANG SUPERB !! |
โ€ข
Ini merupakan berita baik untuk pekebunยฒ di luar sana !!
โ€ข
Ezigrow adalah baja terbaik untuk melebat, menyubur dan mengandakan hasil tanaman anda.
โ€ข
Ramai testimoni yang telah berjaya menggunakan baja ezigrow sangat berpuashati dah confirm akan repeat order.
โ€ข
Anda pula, bagaimana ?? Grab cepat hari ini.
Wassap Wanie 013 755 7508 sekarang ๐Ÿ‘Œ
โ€ข
Banyak manfaatnya bila kita berbakti pada tanah.
โ€ข
#ProjekSTG
#BizStyleSTG
#Ezigrow
#bajaezigrow
#vitaminpokok

| BAJA EZIGROW MEMANG SUPERB !! |
โ€ข
Ini merupakan berita baik untuk pekebunยฒ di luar sana !!
โ€ข
Ezigrow adalah baja terbaik untuk melebat, menyubur dan mengandakan hasil tanaman anda.
โ€ข
Ramai testimoni yang telah berjaya menggunakan baja ezigrow sangat berpuashati dah confirm akan repeat order.
โ€ข
Anda pula, bagaimana ?? Grab cepat hari ini.
Wassap Wanie 013 755 7508 sekarang ๐Ÿ‘Œ
โ€ข
Banyak manfaatnya bila kita berbakti pada tanah.
โ€ข
#ProjekSTG
#BizStyleSTG
#Ezigrow
#bajaezigrow
#vitaminpokok

AGEN DROPSHIP DIPERLUKAN SEGERA !!!! Admin meNCARI Agen Dropship utk BAJA EZIGROW.. Syarat utama pemilihan adalah mereka yang berusaha untuk menambah pendapatan.. Admin membuka peluang kepada sesiapa yang berminat untuk menjadi Agen Dropship di seluruh negara. ===================================
KELEBIHAN DAFTAR JADI AGEN DROPSHIP
=================================== โœ” Dapat komisen yang lumayan TANPA MENGELUARKAN MODAL!! โœ” BAJA EZIGROW mudah terjual kerana telah terbukti hebat!! Taip je #BAJAEZIGROW akan terpapar keberkesanan baja ini. โœ” inyaAllah mampu menambah pendapatan.... (rahsia pemasaran FB nnt admin ajarkan) kalau rajin..lebatlah komisennya ๐Ÿ˜ โœ” Tidak perlu bersusah payah ke Pejabat Pos... Itu admin yang uruskan... ==============================
KELEBIHAN BAJA EZIGROW
============================== โœ” senang diJual kerana sudah VIRel seantero Malaysia... ๐ŸŒฑ๐ŸŒฑ๐ŸŒฑ๐ŸŒฑ๐ŸŒฑ๐ŸŒฑ๐ŸŒฑ Jika berminat menjadi agen sila taip no phone anda di ruang komen... 0129627007

Sharing Is Caring๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Kredit to sakinah Rozaman.. Ya Allah...
Gemok2nyaa buah nanas dan jugak pisang tanduk ni.. Asbab guna baja #Ezigrow..hasil tanaman buah nanas dan pisang tanduknya menjadi..
Hanya sembur2 ajerr katanya..๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Cerita Sakinah lagi sebelum ni hasilnya tak la gemok2 macam ni..lepas saja Sakinah cadangkan guna #Ezigrow terus abangnya beli dan guna Ezigrow..
Inilah hasilnya bila berbudi pada tanah.

Besttkannn??
Lepas ni boleh terus guna #BajaEzigrow.. Haa..kawan2 yang ada kebun tu,kalau nak cuba try test Baja Ezigrow ni boleh la roger2 bibah ya...
Klik ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ https://www.watsap.my/60199537372/BajaEzigrow

#ProjekSTG
#GAESAPLegacy
#Buat2IncomeSebulan
#Sama2LetopNov17

BELIMBING BULUH TIBA-TIBA BERBUAH HASIL DARIPADA SEMBURAN EZIGROW

Kredit to maksu rabiah ๐ŸŒท

Sempat berkunjung ke rumah maksu minggu lepas, sambil mata melilau memerhati pokok-pokok disekeliling rumah. Maksu memang rajin bertanam..Macam-macam ada walaupun rumah di tepi sungai.. Tetiba ternampak pokok belimbing buluh separas tingkap rumah. Kelihatan sudah berbuah dan berbunga. Rupanya pokok tersebut sudah beberapa lama tidak berbuah. Kata maksu pokok belimbing buluh kembali berbuah selepas disembur baja #ezigrow. Wah seronoknya dengan baja ezigrow. Alhamdulillah... #bajaezigrow

Okayy Tak Buat Macam Nie untuk ...... RM1000 income baja je kott๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ Huhuhu..Cik Husband yang Excited tawww๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€Ok siappp dia cakap๐Ÿ˜€

#BajaEzigrow

#CLAvenger๐Ÿ’Ž

Aktiviti ptg td..duk kutip cili padi..Ya Allah meriah tgk cili padi dpn umh ni..ni jnis yg kecik2 rangup2 gitu..teringat time BTN dulu senior suh kunyah2 jek cili padi ni pastu telan..adoii, mmg ingt sgt smpai skrg..kenangan sgt tau.. Ok sebenarnya kami xtanam pn secara rasmi pokok cili ni..die tumbuh sndiri..mungkin burung yg lalu die yg tlg semai kan benih cili padi ni..kate org tu rezeki namenye..kami pn jaga jek ar..siram air semua..tp Cik Syaz ni tgn gatal sokmo nk wat eksperimen kn..so spray2 jek ar dgn baja ezigrow skali..korng tgk sndiri ar hasilnye ni..muai x??Alhamdulillah jimat ar xpyah bli cili padi lg.. Kalo ade yg nk try baja ezigrow ni blh wassup Cik Syaz laju2 ok :) #ProjekSTG
#BajaEzigrow
#Testimonibajaezigrow

Dengan menggunakan #BajaEzigrow
Sahaja.

Alhamdulillah, tanaman yang ditanam menjadi setelah disembur baja ezigrow. Subur bukan main.

Nak order, klik je link atas tu k.

#bajaezigrow #sayajual #titiancinta #tanamansubur #durianbelanda #mangga

Kredit to Noor Azimah Zakaria

POKOK DURIAN BELANDA vs BAJA EZIGROW

Anak pokok durian belanda beli kat pasar malam tanam dua tahun lepas. Dah berbunga namun tak lekat. Gugur habis tak sempat berputik pun.

Dua kali siram dengan #ezigrow pokok berbunga semula dan lekat buahnya.
Durian belanda ni dengar khabar banyak khasiat.
Sebab tu harga dia sekilo 20.00.
Amboii.. Kita pakat tanam, siram dengan baja superpp ni.Berbaloi!! semua jenis tanaman sesuai dengan ezigrow.

#bajaezigrow

Testimoni.. Mulberry semakin galak berbuah selepas disembur dengan #BajaEzigrow

#EjenDiperlukan diseluruh Malaysia
#SyUsahawanSTGMA
Whatapps now 0134393454

#BAJAEZIGROW

Kredit siti roziah
Pokok belimbing buluh ni kemetot je ,tak sangka hasil semburan 3 minggu lepas dah nampak kluar bunga, ade bunga setiap rantingnya Alhamdulillah dengan ezigrow tak risau pokok tak berbuah,pokok bunga tak berbunga semua boleh dengan baja vitamin ezigrow.. Orang tua tua kata klau buang daunnya dia berbuah lebat saya dah buat nampak kurus bila xde daun.. Bila sembur baja ezigrow, daun pun mula lebat, bunga pun dah kluar dengan banyak, lepas ni lebat lah buahnya .. #STGMA

Baja top no.1 dimasa kini

Apa yg anda akan dapat gunakan baja #Ezigrow
๐Ÿ‘‰ kesuburan pasti ๐Ÿ‘‰ buah2 akan membesar dengan subur dan panjang2
๐Ÿ‘‰ bunga semakin lebat
๐Ÿ‘‰ jimat kos dan masa
๐Ÿ‘‰ harga mampu milik
๐Ÿ‘‰ keberkesan pasti 70%

Dapatkan segera 1 Ezigrow boleh untuk berbagai jenis tanaman.

#BajaEzigrow
#PenambahHasilTanaman70%

#projekstg

berminat nak jadi ejen pm /wap sap
017-2874005
#sabunset3beradik
#bajaezigrow

"Testimoni #BajaEzigrow"

HAI-O EGIGROW adalah satu baja foliar yang dirumus khas untuk tanaman beriklim tropika supaya boleh meningkatkan hasil serta kualiti tanaman.

Hai-O Ezigrow mengandungi unsur-unsur nutrien pertumbuhan yang lengkap dan seimbang seperti mineral, asid humik, asid amino dan lain-lain.
Kandungan unsur-unsur nutrien dan pengawal tumbesaran ini adalah penting untuk meningkatkan tumbesaran dan hasil tanaman serta mengawal pembentukan buah.
Hai-O Ezigrow adalah sesuai digunakan pada peringkat pembungaan dan pembuahan untuk tanaman seperti padi, tanaman jangka masa panjang, bunga-bungaan, buah-buahan dan sayur-sayuran.

MYR157/35

ID : 748527

#BajaEziGrowBervitamin

Assalamualaikum wr. wb. & salam sejahtera.๐Ÿ˜„๐Ÿ˜† Ada masalah ??๐Ÿ˜”๐Ÿ˜ฃ
Tanaman anda :- ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ“ SUKAR berbuah?? ๐ŸŒน๐ŸŒป๐ŸŒบ SUKAR Berbunga?? ๐Ÿ๐Ÿž๐Ÿœ ANCAMAN haiwan perosak?? ๐Ÿ‚๐Ÿ๐Ÿ TIDAK SUBUR atau hampir mati?? Gunalah #BajaEziGrow, baja bervitamin untuk semua jenis tanaman.
Jimat dan berbaloi. Woww!! ๐Ÿ˜๐Ÿค“ ๐ŸŒน๐ŸŒท๐ŸŒบ๐Ÿ’๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ‰๐Ÿ…๐ŸŒถ๐ŸŒฝ #HasilTanamanBergandaGanda
#CODBantingKLangatKLIA
#AgenDiperlukanDiseluruhNegeri
Klik wasap.my/60105208011/ezgrow

Siapa rasa bunga ni cantik sangat?

Mestilah cantikkan dengan warna pink yang terang memukau. Perempuan mana tak suka. Lelaki pun ada yang suka.

Lagi plak di baja dengan ezigrow. Bertambah berseri dan segar bugar bunganya.. Mari kita membaja dengan ezigrow.. #bajasubur #bajaezigrow #ezigrow #peminatbunga #hobimenanam #kebunteh #pekebunsawit #pekebunkecil
#tanaman #tanamanhias

Comot sikit dah,
Panas hujan panas hujan
Syukur selalu
#hydehallrose
#englishrose
#iloveroses
#bajafoliar
#bajaezigrow

OFFER MUSIM PANASS!!! Click jer link wassap dibawah.
http://www.wasap.my/60174625219/OfferEzigrow.

Baja super jimat yang menggunakan kaedah semburan @ spray.
sesuai untuk semua jenis pokok.

Pokok tak mahu berdaun , pokok tak mahu berbunga , pokok hampir mati dan tak mahu berbuah , kita ikhtiarkan dengan #BajaEzigrow.
Mudah2an membantu

Testimoni dari rakan DPL

Segar&Gemuk-gemuk pokok dia.. Yeahhhhh๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ
Xkalut dah nak buat LAKSA nak beli!!!! Jimatt
Tanam sendiri!!! Sekarang nie semua nak kena beli
Nak jimat kita tanam sendiri
... ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚JIMAT KOS KAN... Wssp
01114742846

#bajaezigrow
#groupdpl
#jimatkos

Kredit to ilas.

Semalam pelanggan Baja Ezigrow dari Melaka hantar gambar pokok orkidnya yang terkini. Seorang pengumpul spesies orkid "rare".
.
Spesies yang jarang jarang ditanam.
Dulu dia pernah menggunakan sejenis Baja. Sebab offer terbeli banyak la pulak Baja tu. Bila sembur pada orkid, orkid kering dan layu. Hampir mati pokok.
.
Setelah dua minggu ilas pos Baja ezigrow, dapat respon positif. Pokok yang hampir kering Dan mati dah mula keluarkan akar Dan pucuk baru. Alhamdulillah.
.
#BajaEzigrow
#sembursemburje

Pokok Pelam harum manis yang disembur dengan #BajaEzigrow.

Alhamdulillah.
Perkongsian dari cust tegar baja grow.

Buah besar 2 dan lebat berbuah.

Terima kasih Kak Rose atas perkongsian hasil ber ezigrow.

Ada yang nak cuba baja ni tak?

Harga Ezigrow

Pek trial : -
A) 500ml - RM40 ( termasuk postage - semenanjung)
- RM45 ( termasuk postage - sabah & sarawak)

B) 1 liter - RM70 (termasuk postage - semenanjung)
- RM80 ( termasuk postage - sabah & sarawak)

C) 4 Liter - RM170 ( termasuk postage - semenanjung )
- RM200 ( termasuk postage sabah & sarawak )

http://www.wasap.my/601125404870/InfoEzigrow

Pokok sawit pun boleh di baja dengan ezigrow untuk meningkatkan hasil

#pekebunkecilsawit #sawit #bajafoliar #bajasubur #bajaezigrow

Done coaching biz partner ronaldo wahid kak norita aini.
Sambil2 ngopek jagung๐ŸŒฝ pun boleh๐Ÿ˜Š
Baru join 2 minggu tapi dah dapat sale #bajaezigrow dan #minkaffe.Yang best layak dapat BONUS.

Seorang yang rajin bertanya dan NAK belajar BUAT๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ’ช.
Hampir tiap hari minta ilmu dan tips2 untuk MAJU kan sale serta KONGSIkan bersama yang lain.

Tahniah kak๐Ÿ‘
Baru bermula tapi dah nampak hasilnya.Tak rugi kan laburkan RM 50 tu.Dapat FREE #bodywashme lagi bernilai RM 38.UNTONG SANGAT2โ—

Biz Online | Modal RM 50
#projekSTG
#CATchampions
#RezekiOktober

Most Popular Instagram Hashtags