#bajaezigrow

560 posts

TOP POSTS

Hasil tanaman dlm pasu depan rumah.. kutip skit, bleh la wat sambal pauh ptg ni 😁
#syukurselalu
#Alhamdulillah
#bajaezigrow

Mari kita kluar rumah membaja bunga2 pokok2 mangga biar segar bugar dan cepat kau bebuah oh mangga ku manis heheh yeahhh.πŸŒΈπŸ€πŸ‘πŸŒ΄πŸŒ±
Simply DM|WA kak rosz ro order πŸ“±8842473πŸ’
#bajaezigrow
#ezigrow

Credit to Roha Haniz

Mai..mai..mai..sini chek nak cerita sikit..seronoknya guna #bajaezigrow ni..semudah ABC..sapa-sapa pun boleh guna..tak kira tua muda.. Macam biasa rutin chek sehari dua ni pagi petang tgk pokok-pokok bunga kesayangan chek. Alhamdulillah settle spray dengan #ezigrow nanti kita sama-sama lihat hasilnya.

Ha tu dia..bunga-bunga mercik keluaq..kembang segaq bugaq orang utara kata...rasa gembira tengok bunga-bunga ni berbunga mekar...hilang penat bekerja seharian..😍😍😍 Biasalah..kadang-kadang dah kerja mana nk sempat nak belek selalu pokok bunga ni..tapi dengan adanya baja ezigrow..semua kerja jadi senang dan mudah..anak-anak pun kadang-kadang tolong jugak..hanya spray jer kat pokok-pokok bunga tu..🌹🌹🌹 Jom kekawan kita berkebun di kawasan rumah kita,bukan pokok bunga ja semua jenis tanaman pun boleh..dengan hanya spray spray je nampak hasilnya..In Shaa Allah.😘😘😘😘 #agendiperlukan
#ezigrowterbaik

Sembur baja ezigrow macam macam biasa juga la 10 hari sekali spary kan pasti sembur pada batang n tanah sampai basah.... Pokok subur,..hanya dengan #bajaezigrow.. PM/WASSAPP..01137647584
#sayausahawanstgma
#agentdiperlukanRM50
#projekSTGMA

My caladiums with EZIGROW #bajaezigrow #bajaezigrowterbaik #ezigrowjb

Khas untuk yang suka bercucuk tanam. Boleh menigkatkan hasil sehingga 70%. Baja Ezigrow satu satunya baja cecair. Merangsangkan pembesaran tanaman.

#BajaEzigrow
/ Baja cecair bebas kimia
/ Sembur-sembur subur
/ Sembur-sembur berbuah lebat

Hanya sembur-sembur jer tak susah pun...
β—†Berkesan β—†Jimat β—†Berpatutan

Berminat Pm@whatsAap 0182935351
Atau klik jer link di bawah untuk info lanjut
http://www.wasap.my/60182935351/Ezigrow

#GengMagnetRezeki
#SayaUsahawanSTGMA

πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’
Pengambilan Agent seluruh Malaysia πŸ”” KELANTAN πŸ”” PAHANG πŸ”” TERENGGANU
πŸ”” PERAK
πŸ”” KEDAH
πŸ”” PERLIS
πŸ”” SELANGOR
πŸ”” KL
πŸ”” MELAKA
πŸ”” JOHOR
πŸ”” N. SEMBILAN πŸ”” PENANG
πŸ””.SABAH
πŸ”” SARAWAK
Dan juga
πŸ””BRUNEI
πŸ””SINGAPORE
Jom join #semutmerah
Jana income 4 angka dgn #bajaezigrow
#kempensaturumahsatubaja
#jomtanamsayur πŸ“² Whatsapp 0111-5148396
πŸ“² Whatsapp 0111-5148396
πŸ“² Whatsapp 0111-5148396

Cepat cepat... Terhad kepada 5 org agents sahaja utk setiap negeri ualllsss πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹ Sign up now..

Assalamualaikum.... Hai semua...
Masih mood raya lagi ke... *********************** Nie nak kongsi testimoni drpd adik kak S ... Selepas guna #bajaezigrow pada bunga serta pokok kelapa ... Hasil nye...tip top kome.... Bunga kembang setaman... Yg best , pokok kelapa tu... Dah sepuluh tahun tanam , tp xde hasil... Lepas je guna #bajaezigrow a.k.a vitamin tumbuhan nie , membuak buak buahnye kluarkan hasil... Puas deme minum ayo kelapa tu... Haa... Nak tau lebih lanjut tentang #bajaezigrow tu , meh hubungi kak S.... *** yg x minat berbudi pd tanah pun akan jd minat *** √√ 016 - 2822599 √√ #bajaezigrow
#ajensahsahajidahhaio
#sayausahawanSTGMA

MOST RECENT

#bajaezigrow
Vitamin Untuk tanaman.

Testimoni selepas guna BAJA EZIGROW dari kwn ceq hehhehe.... πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ‘―πŸ‘―πŸ‘―
Wlpon sikit tapi puas hati.. Kalo tidak pokok baru nak tgok dunia lip22.. Matiii 😀😀 βœ…daun jadi lebar
βœ…pokok gemuk2
βœ…subur
FUYOOOOOO... Nak taw lebih lanjut KELEBIHAN BAJA EZIGROW wssp ceq.... Wssp
01114742856
#bajaezigrow
#haio

Sape suka makan tometo?
Buah nye segar warna nye yang cantik οΏ½οΏ½.Best nye kalau ada buah tomato dekat umah,nak makan petik je tak yah nak beliΒ² dekat kedai.

Hasil dari semburan #bajaezigrow tanaman kembali segar dan hasil nye berganda.

Berminat boleh rojerΒ² syida deh.
Dah guna pasti puas hati.

#AgenDiperlukan
#AgenDiperlukan
01128709322
01128709322

Mini garden & Ezigrow Cuma spray seminggu skali jerrr... Siram air seminggu skali jerr... Kaktus Akan dapat semua nutriet Mudahhh kann.... #bajaezigrow #ezigrowjb #minigarden #minigardenjb #indoorplant #flowerpot #lovegardening

Mari kita kluar rumah membaja bunga2 pokok2 mangga biar segar bugar dan cepat kau bebuah oh mangga ku manis heheh yeahhh.πŸŒΈπŸ€πŸ‘πŸŒ΄πŸŒ±
Simply DM|WA kak rosz ro order πŸ“±8842473πŸ’
#bajaezigrow
#ezigrow

Petang ni ...
4 liter #bajaezigrow dah dibawa oleh en. suami ke kebun. Sebelum ni dah guna ... memang hasilnya berganda-ganda ... alhamdulillah. Moga terus subur tanaman kelapa sawit di kebunnya dan membuahkan hasil yang terbaik ... 🌴🌴🌴 Mem tak ikut hari ni ... en. suami suruh dok rumah rehat je ... πŸ˜…πŸ˜… #ezigrowterbaik

Siapa suka berkebun. Meh terai #bajaezigrow untuk hasil berganda :-). Spray2 mercik bunga
Spray2 buah nerganda
Spray2 daun merimnun, lebar dan berkilat
Spray2 pokok sihat dan gemouk
Spray2 pokok poket masuk duit haha :D
Www.wasap.my/60192210226/ezigros
#agendiperlukan

My caladiums with EZIGROW #bajaezigrow #bajaezigrowterbaik #ezigrowjb

Wowww..amazing..
.
β€’Dengan penggunaan baja ezigrow hasilnya sungguh luar biasa..labat dan sangat subur..sangat senang menjaga tanaman bila guna baja ezigrow..
#bajamelebatkanbunga#bajasuper#bajaezigrow#bajahaio#bajasubur#bajalebat#stgmaKotaKinabalu#stgma#sayajualonline

Wowww..amazing..
.
β€’Dengan penggunaan baja ezigrow hasilnya sungguh luar biasa..labat dan sangat subur..sangat senang menjaga tanaman bila guna baja ezigrow..
#bajamelebatkanbunga#bajasuper#bajaezigrow#bajahaio#bajasubur#bajalebat#stgmaKotaKinabalu#stgma#sayajualonline

Wowww..amazing..
.
β€’Dengan penggunaan baja ezigrow hasilnya sungguh luar biasa..labat dan sangat subur..sangat senang menjaga tanaman bila guna baja ezigrow..
#bajamelebatkanbunga#bajasuper#bajaezigrow#bajahaio#bajasubur#bajalebat#stgmaKotaKinabalu#stgma#sayajualonline

Khas untuk yang suka bercucuk tanam. Boleh menigkatkan hasil sehingga 70%. Baja Ezigrow satu satunya baja cecair. Merangsangkan pembesaran tanaman.

#BajaEzigrow
/ Baja cecair bebas kimia
/ Sembur-sembur subur
/ Sembur-sembur berbuah lebat

Hanya sembur-sembur jer tak susah pun...
β—†Berkesan β—†Jimat β—†Berpatutan

Berminat Pm@whatsAap 0182935351
Atau klik jer link di bawah untuk info lanjut
http://www.wasap.my/60182935351/Ezigrow

#GengMagnetRezeki
#SayaUsahawanSTGMA

Most Popular Instagram Hashtags