#bahtera

MOST RECENT

Cantik kan baju jersey muslimah #perantau ni? manis je kalau balik kampung jumpa mak mertua . aisehman!
.
REMINDER : #HARINI LAST placing anda punye PRE-ORDER untuk dapatkan HARGA PROMOSI PENGENALAN DISKAUN KAW-KAW ye. Jumaat harga kembali kepada asal.
.
Wassap - - - >>> +6013.818.5002
Wassap - - - >>> +6013.818.5002
Wassap - - - >>> +6013.818.5002
.
Jersey ni hasil collabration @athlete.official & @evox_concept
.
#evoxconcept
#evoxcatalog
#athleteofficial
#fullsublimationjersey
#sublimationprinting
#sublimationsupplier
#malaysia
#perantau
#langkasuka
#bahtera
#jerseysublimation
#bajuraya
#jerseymuslimah
#jerseysublimationmuslimah
#muslimahjersey

Cantik kan baju jersey muslimah #perantau ni? manis je kalau balik kampung jumpa mak mertua . aisehman!
.
REMINDER : #HARINI LAST placing anda punye PRE-ORDER untuk dapatkan HARGA PROMOSI PENGENALAN DISKAUN KAW-KAW ye. Jumaat harga kembali kepada asal.
.
Wassap - - - >>> +6013.818.5002
Wassap - - - >>> +6013.818.5002
Wassap - - - >>> +6013.818.5002
.
Jersey ni hasil collabration @athlete.official & @evox_concept
.
#evoxconcept
#evoxcatalog
#athleteofficial
#fullsublimationjersey
#sublimationprinting
#sublimationsupplier
#malaysia
#perantau
#langkasuka
#bahtera
#jerseysublimation
#bajuraya
#jerseymuslimah
#jerseysublimationmuslimah
#muslimahjersey

Cantik kan baju jersey muslimah #perantau ni? manis je kalau balik kampung jumpa mak mertua . aisehman!
.
REMINDER : #HARINI LAST placing anda punye PRE-ORDER untuk dapatkan HARGA PROMOSI PENGENALAN DISKAUN KAW-KAW ye. Jumaat harga kembali kepada asal.
.
Wassap - - - >>> +6013.818.5002
Wassap - - - >>> +6013.818.5002
Wassap - - - >>> +6013.818.5002
.
Jersey ni hasil collabration @athlete.official & @evox_concept
.
#evoxconcept
#evoxcatalog
#athleteofficial
#fullsublimationjersey
#sublimationprinting
#sublimationsupplier
#malaysia
#perantau
#langkasuka
#bahtera
#jerseysublimation
#bajuraya
#jerseymuslimah
#jerseysublimationmuslimah
#muslimahjersey

Have you ever felt in a war? A war without defeat? a winning battle?
An INFINITY WAR with the GREATEST HEROES of all time?
who's the Hero ?

Find Out :
📅 May 28th 2018
🕒 3 p.m
🍩 Dolphin Donut (Jl.Samratulangi Manado)

Prepare yourself to fight with "the hero" 🔥

#InfinityWar
#AOGTeens
#SchoolWinner
#Bahtera

Ade nampak tak something RARE kat #jerseybalikkampung #perantau lelaki ni tak?
.
Hangpa suma tengok kat grip lengan baju tu. Sampai part tu pun kami print sublimate, takde brand lagi yang berani sublimate part tu.
.
Kualiti cam ni hanya terdapat kt @evox_concept & @athlete.official ya
.
REMINDER : KHAMIS ni LAST EXTEND placing anda punye PRE-ORDER tok dptkan HARGA PROMOSI PENGENALAN DISKAUN KAW-KAW ye. Esok harga kembali kepada asal.
.
Wassap - - - >>> +6013.818.5002
Wassap - - - >>> +6013.818.5002
Wassap - - - >>> +6013.818.5002
.
#evoxconcept
#evoxcatalog
#athleteofficial
#fullsublimationjersey
#sublimationprinting
#sublimationsupplier
#malaysia
#perantau
#langkasuka
#bahtera

Ade nampak tak something RARE kat #jerseybalikkampung #perantau lelaki ni tak?
.
Hangpa suma tengok kat grip lengan baju tu. Sampai part tu pun kami print sublimate, takde brand lagi yang berani sublimate part tu.
.
Kualiti cam ni hanya terdapat kt @evox_concept & @athlete.official ya
.
REMINDER : KHAMIS ni LAST EXTEND placing anda punye PRE-ORDER tok dptkan HARGA PROMOSI PENGENALAN DISKAUN KAW-KAW ye. Esok harga kembali kepada asal.
.
Wassap - - - >>> +6013.818.5002
Wassap - - - >>> +6013.818.5002
Wassap - - - >>> +6013.818.5002
.
#evoxconcept
#evoxcatalog
#athleteofficial
#fullsublimationjersey
#sublimationprinting
#sublimationsupplier
#malaysia
#perantau
#langkasuka
#bahtera

Ade nampak tak something RARE kat #jerseybalikkampung #perantau lelaki ni tak?
.
Hangpa suma tengok kat grip lengan baju tu. Sampai part tu pun kami print sublimate, takde brand lagi yang berani sublimate part tu.
.
Kualiti cam ni hanya terdapat kt @evox_concept & @athlete.official ya
.
REMINDER : KHAMIS ni LAST EXTEND placing anda punye PRE-ORDER tok dptkan HARGA PROMOSI PENGENALAN DISKAUN KAW-KAW ye. Esok harga kembali kepada asal.
.
Wassap - - - >>> +6013.818.5002
Wassap - - - >>> +6013.818.5002
Wassap - - - >>> +6013.818.5002
.
#evoxconcept
#evoxcatalog
#athleteofficial
#fullsublimationjersey
#sublimationprinting
#sublimationsupplier
#malaysia
#perantau
#langkasuka
#bahtera

Ade nampak tak something RARE kat #jerseybalikkampung #perantau lelaki ni tak?
.
Hangpa suma tengok kat grip lengan baju tu. Sampai part tu pun kami print sublimate, takde brand lagi yang berani sublimate part tu.
.
Kualiti cam ni hanya terdapat kt @evox_concept & @athlete.official ya
.
REMINDER : KHAMIS ni LAST EXTEND placing anda punye PRE-ORDER tok dptkan HARGA PROMOSI PENGENALAN DISKAUN KAW-KAW ye. Esok harga kembali kepada asal.
.
Wassap - - - >>> +6013.818.5002
Wassap - - - >>> +6013.818.5002
Wassap - - - >>> +6013.818.5002
.
#evoxconcept
#evoxcatalog
#athleteofficial
#fullsublimationjersey
#sublimationprinting
#sublimationsupplier
#malaysia
#perantau
#langkasuka
#bahtera

Ade nampak tak something RARE kat #jerseybalikkampung #perantau lelaki ni tak?
.
Hangpa suma tengok kat grip lengan baju tu. Sampai part tu pun kami print sublimate, takde brand lagi yang berani sublimate part tu.
.
Kualiti cam ni hanya terdapat kt @evox_concept & @athlete.official ya
.
REMINDER : KHAMIS ni LAST EXTEND placing anda punye PRE-ORDER tok dptkan HARGA PROMOSI PENGENALAN DISKAUN KAW-KAW ye. Esok harga kembali kepada asal.
.
Wassap - - - >>> +6013.818.5002
Wassap - - - >>> +6013.818.5002
Wassap - - - >>> +6013.818.5002
.
#evoxconcept
#evoxcatalog
#athleteofficial
#fullsublimationjersey
#sublimationprinting
#sublimationsupplier
#malaysia
#perantau
#langkasuka
#bahtera

Ade nampak tak something RARE kat #jerseybalikkampung #perantau lelaki ni tak?
.
Hangpa suma tengok kat grip lengan baju tu. Sampai part tu pun kami print sublimate, takde brand lagi yang berani sublimate part tu.
.
Kualiti cam ni hanya terdapat kt @evox_concept & @athlete.official ya
.
REMINDER : KHAMIS ni LAST EXTEND placing anda punye PRE-ORDER tok dptkan HARGA PROMOSI PENGENALAN DISKAUN KAW-KAW ye. Esok harga kembali kepada asal.
.
Wassap - - - >>> +6013.818.5002
Wassap - - - >>> +6013.818.5002
Wassap - - - >>> +6013.818.5002
.
#evoxconcept
#evoxcatalog
#athleteofficial
#fullsublimationjersey
#sublimationprinting
#sublimationsupplier
#malaysia
#perantau
#langkasuka
#bahtera

Pastikan anda memilih yang original keluaran dari kilang @evox_concept & @athlete.official
.
REMINDER : KHAMIS ni LAST EXTEND placing anda punye PRE-ORDER tok dptkan HARGA PROMOSI PENGENALAN DISKAUN KAW-KAW ye. Jumaat harga kembali kepada asal.
.
Wassap - - - >>> 0137135223
Wassap - - - >>> 0137135223
Wassap - - - >>> 0137135223
.
#evoxconcept
#evoxcatalog
#athleteofficial
#fullsublimationjersey
#sublimationprinting
#sublimationsupplier
#malaysia
#perantau
#langkasuka
#bahtera

Pastikan anda memilih yang original keluaran dari kilang @evox_concept & @athlete.official
.
REMINDER : KHAMIS ni LAST EXTEND placing anda punye PRE-ORDER tok dptkan HARGA PROMOSI PENGENALAN DISKAUN KAW-KAW ye. Jumaat harga kembali kepada asal.
.
Wassap - - - >>> 0137135223
Wassap - - - >>> 0137135223
Wassap - - - >>> 0137135223
.
#evoxconcept
#evoxcatalog
#athleteofficial
#fullsublimationjersey
#sublimationprinting
#sublimationsupplier
#malaysia
#perantau
#langkasuka
#bahtera

Pastikan anda memilih yang original keluaran dari kilang @evox_concept & @athlete.official
.
REMINDER : KHAMIS ni LAST EXTEND placing anda punye PRE-ORDER tok dptkan HARGA PROMOSI PENGENALAN DISKAUN KAW-KAW ye. Jumaat harga kembali kepada asal.
.
Wassap - - - >>> 0137135223
Wassap - - - >>> 0137135223
Wassap - - - >>> 0137135223
.
#evoxconcept
#evoxcatalog
#athleteofficial
#fullsublimationjersey
#sublimationprinting
#sublimationsupplier
#malaysia
#perantau
#langkasuka
#bahtera

Pastikan anda memilih yang original keluaran dari kilang @evox_concept & @athlete.official
.
REMINDER : KHAMIS ni LAST EXTEND placing anda punye PRE-ORDER tok dptkan HARGA PROMOSI PENGENALAN DISKAUN KAW-KAW ye. Jumaat harga kembali kepada asal.
.
Wassap - - - >>> 0137135223
Wassap - - - >>> 0137135223
Wassap - - - >>> 0137135223
.
#evoxconcept
#evoxcatalog
#athleteofficial
#fullsublimationjersey
#sublimationprinting
#sublimationsupplier
#malaysia
#perantau
#langkasuka
#bahtera

Pastikan anda memilih yang original keluaran dari kilang @evox_concept & @athlete.official
.
REMINDER : KHAMIS ni LAST EXTEND placing anda punye PRE-ORDER tok dptkan HARGA PROMOSI PENGENALAN DISKAUN KAW-KAW ye. Jumaat harga kembali kepada asal.
.
Wassap - - - >>> 0137135223
Wassap - - - >>> 0137135223
Wassap - - - >>> 0137135223
.
#evoxconcept
#evoxcatalog
#athleteofficial
#fullsublimationjersey
#sublimationprinting
#sublimationsupplier
#malaysia
#perantau
#langkasuka
#bahtera

Pastikan anda memilih yang original keluaran dari kilang @evox_concept & @athlete.official
.
REMINDER : KHAMIS ni LAST EXTEND placing anda punye PRE-ORDER tok dptkan HARGA PROMOSI PENGENALAN DISKAUN KAW-KAW ye. Jumaat harga kembali kepada asal.
.
Wassap - - - >>> 0137135223
Wassap - - - >>> 0137135223
Wassap - - - >>> 0137135223
.
#evoxconcept
#evoxcatalog
#athleteofficial
#fullsublimationjersey
#sublimationprinting
#sublimationsupplier
#malaysia
#perantau
#langkasuka
#bahtera

Pastikan anda memilih yang original keluaran dari kilang @evox_concept & @athlete.official
.
REMINDER : KHAMIS ni LAST EXTEND placing anda punye PRE-ORDER tok dptkan HARGA PROMOSI PENGENALAN DISKAUN KAW-KAW ye. Jumaat harga kembali kepada asal.
.
Wassap - - - >>> 0137135223
Wassap - - - >>> 0137135223
Wassap - - - >>> 0137135223
.
#evoxconcept
#evoxcatalog
#athleteofficial
#fullsublimationjersey
#sublimationprinting
#sublimationsupplier
#malaysia
#perantau
#langkasuka
#bahtera

Pastikan anda memilih yang original keluaran dari kilang @evox_concept & @athlete.official
.
REMINDER : KHAMIS ni LAST EXTEND placing anda punye PRE-ORDER tok dptkan HARGA PROMOSI PENGENALAN DISKAUN KAW-KAW ye. Jumaat harga kembali kepada asal.
.
Wassap - - - >>> 0137135223
Wassap - - - >>> 0137135223
Wassap - - - >>> 0137135223
.
#evoxconcept
#evoxcatalog
#athleteofficial
#fullsublimationjersey
#sublimationprinting
#sublimationsupplier
#malaysia
#perantau
#langkasuka
#bahtera

Pastikan anda memilih yang original keluaran dari kilang @evox_concept & @athlete.official
.
REMINDER : KHAMIS ni LAST EXTEND placing anda punye PRE-ORDER tok dptkan HARGA PROMOSI PENGENALAN DISKAUN KAW-KAW ye. Jumaat harga kembali kepada asal.
.
Wassap - - - >>> 0137135223
Wassap - - - >>> 0137135223
Wassap - - - >>> 0137135223
.
#evoxconcept
#evoxcatalog
#athleteofficial
#fullsublimationjersey
#sublimationprinting
#sublimationsupplier
#malaysia
#perantau
#langkasuka
#bahtera

Detail design kami jaga. Bukan saja body depan belakang pun kami berikan kualiti yang sama. This is what we call as FULL SUBLIMATION .
Alhamdulillah ini lah hasil yang penuh perincian dari kami untuk anda semua. Exclusive idea and Exclusive design
.
Kualiti cam ni hanya terdapat kt @evox_concept & @athlete.official ya 😊✌🏼
.
REMINDER : KHAMIS ni LAST EXTEND placing anda punye PRE-ORDER tok dptkan HARGA PROMOSI PENGENALAN DISKAUN KAW-KAW ye. Jumaat harga kembali kepada asal.
.
Wassap - - - >>> 0137135223
Wassap - - - >>> 0137135223
Wassap - - - >>> 0137135223
.
#evoxconcept
#evoxcatalog
#athleteofficial
#fullsublimationjersey
#sublimationprinting
#sublimationsupplier
#malaysia
#perantau
#langkasuka
#bahtera

Most Popular Instagram Hashtags