#baggyplussize

2965 posts

TOP POSTS

Blouse baggy PLUSSIZE 📌Material chiffon crepe 📌 UKURAN ☘

BAHU (FROM 15"~20") ☘DADA (FROM 44"~52") ☘KETIAK. (FROM 16"~20") ☘LENGAN ATAS (FROM 18"~20") ☘LENGAN BWH 16" (**GARIS TGN DBWH, MMG STYLE BGGY BLOUSE BUKAN BAHU JATUH, TOLONG PAHAM 😉**)
LABUH TANGAN 22" (TGAN PNJG)
PUNGGUNG 54"
LABUH 32", 37" 💰rm38.00

#baggytshirt
#baggyplussize

SALE BOOK WITH PAYMENT SIAPA CEPAT DIA DAPAT 😍😍😍 3 PCS RM100.00 JEKKK👌🏼 Baggy printed uolss dah landing, yang tercari2 baju yang mudah jimat masa tenaga dan wang anda mai grab baggy printed serba boleh gais nak bwk pi travel memang okhey sgt. Meh cepattttt pm Iolsss🤗

#blouselabuhplussize
#sayajualplussizemurah #blouselabuhmurah #baggyplussize #baggyblouse

Restok lagi baggy kembang bawah ni
Plain 🌷Baggy ni mmg sgt2 cantik kain dia
🌷Kain sejuk tak panas 🌷Tak jarang
🌷Labuh melepasi punggung
🌷Ibu mengandung sesuai pakai

Tak perlu iron
Sarung je
Senang pakai ke mana sahaja... Harga : RM25
Kos pos : 1 ke 2 helai Rm8sm, rm12ss

Berminat boleh dm @ wassap 017 9280481

#baggymurah #baggyblouse #baggyplain #candyblouse #blousemurah #blousecantik #bazaarpaknil #baggyplussize #baggylabuh #baggyxl

Agak2 kalau Kak Cun bwk masuk stok #CandyBaggyShirt mcm si Tengku Edrina ni pakai, korang nak order tak? Yg penting PLUSSIZE! Kalau ada cer angkat tgn sikit 🙋🙋🙋 .
.
#candybaggy #baggyshirt #baggyplussize #baggyplussize #baggyplussizemurah #baggy #bajubesar #bajuplussize

hai . siapa yang nak kawen , bertunang tu eloklah grab satu set korset ni . sekarang tengah on sale dan yang paling pasti original ! . plussize pun ada tau . cepat sebelum sale tamat . harga asal rm500++ . rugilah tak grab sekarang ! apa yang best ?
Kelebihan Korset Ini

1) Kain agak tebal dan ketahanan kain yang tidak mudah koyak (tahan lasak)
2) Senang dipakai walaupun '1 piece' sebab bahagian atas boleh buka macam jaket.

3) Kalau badan dah mengecil, masih boleh pakai saiz sama sebab ada
3 lapisan cangkuk di bahagian atas

4) Kain bermagnetik dengan magnetik metal yg dijahit di antara lapisan korset untuk tingkatkan metabolisma, melancarkan peredaran darah.

5) Menggunakan Fabrik Serbuk Protein Suterayang lembut & antibakteria

6) Menyokong payudara, mengangkat punggung & membentuk badan
whatsapp sekarang 019-6833683

#korsetmurah
#korsetplussize
#ultraslim
#ultraslimoriginal
#korsetsaizbesar
#plussizemalaysia
#nakkahwin
#pakejperkahwinan
#pantang
#bengkungmurah
#bengkungplussize
#bengkungmodern
#blouseplussize
#bajuplussizemalaysia
#korsetperut
#jualanakhirtahun
#pakejtunang
#dressplussize
#baggyplussize
#saizbesarmalaysia

free postage .
boleh tukar saiz kalau tak muat
cod bhp gombak
cepat cepat

New Baggy Plussize

Ukuran baggy
Bahu 16-20"
Dada 44-52"
Ketiak 16-20"
Lengan atas 18-20"
Lengan bawah 16" ( garis tgn dbawah, mmg style baggy blouse, bkn bahu jatuh )
Labuh tgn 22"
Punggung 54 "
Labuh 31", 33"
Material cotton

Rm37
Rm8sm/12s
.
Wsapp 0193644529
.
#fd #baggyplussize #bajuperempuan #bajulenganpanjang #bajumurahmalaysia #bajuperempuanmalaysia #bajulabuh

SALE BOOK WITH PAYMENT SIAPA CEPAT DIA DAPAT 😍😍😍 3 PCS RM100.00 JEKKK👌🏼 Baggy printed uolss dah landing, yang tercari2 baju yang mudah jimat masa tenaga dan wang anda mai grab baggy printed serba boleh gais nak bwk pi travel memang okhey sgt. Meh cepattttt pm Iolsss🤗

#blouselabuhplussize
#sayajualplussizemurah #blouselabuhmurah #baggyplussize #baggyblouse

MOST RECENT

Most Popular Instagram Hashtags