#baelovershugs

MOST RECENT

शराब🍷को तो बदनाम कर रखा है,,
वरना मोबाईल📲में भी नशा😵कम नहीं है..😹😹
#mr_kaali✌️🖤 #insta #instagay #instagood #instagram #baelovershugs #hashtagsgen #hashtags #hashtagpr #cuteboys #smarty #gentalman #spectacalswag #style #macrophotography #photography #marwadians #bhai😘 #bhai #cityboy

#baelovershugs

If a hug tell how much i luv uh,
i would hold uh forever in my arms.

#baelovershugs

WHEN U CAN'T LOOK ON THE BRIGHT SIDE//😌🙋
I WILL STAND WITH YOU IN THE DARK//🙈💕

GOOD MORNING #baelovers .
.

Hahh nak pegi keje kan??Dah oles lipmatte bae????Jangan lupa pakai lipmatte bae yg gorgeous ni..Biar hari anda lebih bersemangat dan ceria yee...Have a good day #baelovers 😘😘😘😘 .
.

#baecosmetics
#Dsbae
#lipmattebae
#baelovers
#baelovershugs

Good Night to #baelovers .
.

Jangan lupa mimpikan lipmatte bae yer..😘😘😘Sapa yg belom order cepat2 pm Tasya...takut stock da abehh..nanti awak yg rugi..😂😂 .
.

#baecosmetics
#Dsbae
#lipmattebae
#baelovers
#baelovershugs

Hi baelovers! 🎀 . Dah tengah hari ni, semua dah lunch ke belummm? .
. Siapa yang dah lunch, jangan lupa apply/ touch up Lipmatte Bae tau 💄 .
.

Biar semua orang terkejut sebab hampa maintain lawaaa ja! 😍 Baru depa tau nak jealous! Yang belum lunch tu, cepat cepat pi lunch okay? .
.

#baecosmetics
#Dsbae
#baelovers
#lipmattebae
#baelovershugs

FEEDBACK LIPMATTE BAE 💋💋💋 .
.

Looks our beautiful #baelovers.. akak ni guna code MAMAMOO..nampak soft dan natural jer...sukew nyer😄😄😄 .
.

Korang x nak cuba???x kan nak tengok je..x jelezzz kew???😘😘😘hahha... .
.

Nak order??
Mehh whatsapp Tasya 010 3748377 .
.

#baecosmetics
#Dsbae
#lipmattebae
#baelovers
#baelovershugs

FEEDBACK LIPMATTE BAE 💋💋💋💋 .
.

Hello guys ni Tasya nak bagi feedback dari Tasya sendiri yer...Tasya yang jual mestilah kene cuba pakai n yakin pada produk yg kite jual..Betul x????😊😊 .
.

Btw Tasya pakai code Twice..kan Tasya da ckp yg kaler Twice mmg popular tau!!!Warnanya sgt sesuai dengan Tasya..Best sgt pakai..x rasa melekit dan buat bibir Tasya mcm Nikki Minaj.rase so sexxy.hahah😂😂😂... .
.

Kalau korang nak cuba lipmatte bae ni cepat2 whatsapp Tasya..nnt stok habis da meraung tepi katil..Sapa yang rugi???😅😅 .
. (P/s : Btw Tasya sorang jer tau yg pakai..budak sebelah tu x pakai..haha..) .
.

Nak order??
📲whatsapp Tasya 010 3748377 .
.

#baecosmetics
#Dsbae
#lipmattebae
#baelovers
#baelovershugs

Nampak natural je our Owner Lipmatte Bae pakai kan? Even tak makeup sgt,still look gorgeous giteww 💋💋💋 .
.

Miss Lynn pakai code : TWICE 💄(HOT selling) .
.

Harga?
💸 RM28/pc .
.

Untuk uollss yg tersayang, Tasya buat "BAEBY COMBO DEAL" 🎉🎉 .
. 🎀Combo Cute : Buy 3 for RM78 (exc postage)
🎀Combo Beauty : Buy 5 for RM125 (exc postage) .
. 🎁 Utk sesiapa yg PURCHASE Combo deal ni,Miss Lynn akan akan bagi FREE GIFT 😱..Best x? .
.

Order? 📲 .
.

WHATSAPP "COMBO" 010 3748377 .
.

WHATSAPP "COMBO" 010 3748377 .
.

WHATSAPP "COMBO" 010 3748377 .
.

#baecosmetics
#Dsbae
#lipmattebae
#baelovers
#baelovershugs

Morning To #baelovers .
.

Jangan lupa calit #lipmattebae pada bibir uollss...pasti nampak tertawan dan berseri2 di waktu pagi.😄😄 .
.

#baecosmetics
#Dsbae
#lipmattebae
#baelovers
#baelovershugs

FEEDBACK LIPMATTE BAE 💋💋💋 .
.

Awak kenapa cantik sangat ni🙈🙈🙈..Lagi2 awak guna #lipmattebae..Bertambah2 seri di wajah😍😍 .
.

Hahh nak tahu our #baelovers ni pakai code TWICE.Nampak x code TWICE sememangnya menjadi rebutan #baelovers ..😘 .
.
Awak yang sedang tengok ni tak teringin ke nak cuba lipmatte bae ??jangan tenung lama2 nanti tergoda😍😍😍.. .
.

Nak order??
Dm@whatsapp Tasya 010 3748377 .
.

#baecosmetics
#Dsbae
#lipmattebae
#baelovers
#baelovershugs

LIPMATTE BAE 💋💋💋 .
.

HAPPY FRIDAY!!!😘😘 .
.

Jangan lupe sebelum nak pi keje or class pastikan awak semua oleskan lipmatte bae pada bibirmu!!💋Biar nampak hot and lawa gituee~~ .
.

Yang pasti #lipmattebae memang letopss and gorgeous💄💄 .
.

#baecosmetics
#Dsbae
#lipmattebae
#baelovers
#baelovershugs

LIPMATTE BAE 💋💋💋 .
.

Gudnight #baelovers..Jangan lupa mimpikan lipmatte bae yang super duper gorgeouss letoppss ni yew❗❗❗🙈🙈🙈 .
.

Kepada hakak2 dan adik2 yg sudah tergoda dengan warna2 lipmatte bae ni cepat2 la order dengan Tasya sebelum stok merundum..😘😘😘 .
.

#baecosmetics
#Dsbae
#lipmattebae
#baelovers
#baelovershugs

FEEDBACK LIPMATTE BAE 💋💋💋 .
.

Cantikkan our #baelovers pakai lipmatte bae shade TWICE..😍😍😍.Jangan tak tahu lipmatte TWICE memang popular dan digemari #baelovers.Warna nya sangat soft.Auww so pretty ❗❗❗ .
.

Kepada hakak2 dan adik2 yg super gorgeous kat luar sana tu tak kan nak tenung jer..Tak nak cuba lipmatte bae yg super duper letopps ni??😘😘 .
.

Nak order??
Dm@whatsapp Tasya 010 3748377 .
.

#baecosmetics
#Dsbae
#lipmattebae
#baelovers
#baelovershugs

HOT ITEM UOLLS🔥🔥🔥 .
.

LIPMATTE BAE 💋💋💋 .
.

We have combo pakeh untuk jimatkan lagi uolls..
Boleh share dengan kawan,adik,kakak,mama😅😅 .
.

Harga??
RM 28/pcs .
.

Pakej cute : 3 pcs for RM78
Pakej beauty : 5 pcs for RM125 .
.

How to order??
📲Whatsapp 010 3748377 .
.

#baecosmetics
#Dsbae
#lipmattebae
#baelovers
#baelovershugs

FEEDBACK LIPMATTE BAE👄👄👄 .
.

Our #baelovers ni sangat gorgeous dengan mengenakan shade EXID.Sesuai pulak tu dekat kulit..Hahh jangan tak tahu Lipmatte EXID memang laku keras yer uollss..Sentiasa menjadi warna kegemaran #baelovers ..👍👍👍 .
.

Jangan renung lama2 yer..Cepat2 grab satu dengan Tasya.. .
.

Nak order??
📲whatsapp Tasya 010 3748377 .
.

#baecosmetics
#Dsbae
#lipmattebae
#baelovers
#baelovershugs

LIPMATTE BAE 💋💋💋 .
.

Kami ada 5 warna lipmatte yang cantik menawaannn 😍 .
. 💄Exid : Warna nude yang sedikit gelap, sesuai untuk dipakai harian utk semua jenis kulit. .
. 💄 Twice : Warna nude cerah yang boleh dipakai ke mana sahaja jika anda mahu tampak natural .
. 💄 Mamamoo : Warna soft nude pink yg sgt lembut membuat anda tampak manis .
. 💄 LOVELYZ : Warna light pink utk si gadis yg mahu tampak berseri seri. .
. 💄 GFRIEND : Warna vibrant pink yang boleh menceriakan hari hari anda .
So cantik, Tasya pun jatuh hati tgk warna lembut2 ni tau 😍 .
.

Sekarang ada "BAEBY COMBO DEAL" yg jimat gilerr! Rugi tau kalau lambat 😘 .
.

Nak order??
📲whatsapp 010 3748377 .
.

#baecosmetics
#Dsbae
#lipmattebae
#baelovers
#baelovershugs

Happy Wednesday 😘😘😘 .

Pastikan dalam handbag korang ada Lipmatte Bae tau..Rugi sapa yang tak cuba Lipmatte Bae yg best sgt2.. .

Sebelum pegi kerja or class,pastikan korang calit Lipmatte Bae supaya bibir korang nampak cantik 💋💋💋 .

#baecosmetics
#Dsbae
#lipmattebae
#baelovers
#baelovershugs

Most Popular Instagram Hashtags