#backsupport

MOST RECENT

Jangan cakap perempuan je yg tak suka #boroi !!!Sebenarnya ramai lelaki memang tak selesa dgn #perutboroi . Kemeja atau baju uniform mmg tak #kemas jadinya.
.
Selalu orang ingat #premiumbeautiful #korset ni hanya ditujukan kepada perempuan je. Sebenarnya tidak.
.
Lelaki pun boleh pakai PB #waistnipper ni. .
Waist nipper ialah sebahagian dari premium beautiful. Ia juga baik untuk lelaki yang mempunyai masalah #tulangbelakang dan #perutbuncit .
.
Of course la tak perlu beli satu set pun. Hanya pakai waist nipper je. Kalau ada yang nak cuba, saya boleh arrangekan #freefitting .
Contact saya.
.
#bengkungperut #korsetperut #korsetpembakarlemak #korsetpembentukanbadan #korsetkurus #waistshaper #BackSupport #bodyshaping #bodyshaper #backpain #bodyposture

Siapa di sini suka buat #aktivitisihat semasa cuti atau weekend? .
Tau tak kalau pakai #premiumbeautiful #korset semasa buat aktiviti2 sihat tu, sebenarnya tak menghalang pergerakan pun. Sebab ia memberikan 360 degree #regangan
.
In fact sgt #selesa. Mcm pakai #compressionsportswear giteeww.
.
Sekarang, kalau saya pergi #running , mmg akan pakai #backsupport attire ni. Rasa sgt selesa. So tak ada alasan utk tidak #aktif
.
Selain drp tu, ia mcm ada #dualfunction .. boleh membantu terus #mengemaskan #bentukbadan. .
Tak percaya? Roger saya utk #freefittings and rasa sendiri keistimewaan material #PB
.
#sportswear
#sportsgear
#sportsbra
#turunberatbadan
#kemas
#active #activewear #korsetkurus #korsetpembakarlemak #korsetpembentukanbadan

Rezeki Allah itu luas kan.. Kita usaha shj.. Insy konsisten ada hasil yg tak dijangka.. Habis Coaching malam tadi masuk rezeki #PBElegance dari staf Bank ni.. Alhamdulillah.. Insy harini punch.. Coz client swipe by Credit Card..
.
PB tengah mur-mur je ni.. Jomlah grab pakai PB sekarang sementara takde GST & SST.. Bulan ni team sis nak pakaikan kat 50 orang wanita yang BERTUAH bila 5 minit INSTANT SHAPING dengan PREMIUM BEAUTIFUL. Selain nak kurus anda PB juga membantu yang NAK :-
.
🔥 HAMIL/ ZURIAT
🔥 SEMBUH SAKIT BELAKANG/ SLIP DISC .
🔥 BENGKUNG MODEN VIRAL
🔥 CYST/ FIBROID
🔥 PERIOD PROBLEM
🔥 JANA PENDAPATAN LUMAYAN SETIAP BULAN
.
Korang akan rasa betapa berharganya diri ini bila dapat BODYGUARD yang boleh tolong jagakan diri kita sepanjang hari dari SIHAT & CANTIK LUARAN DALAMAN..
.
Kalau korang nak jadi #agentpremiumbeautiful pun digalakkan. Best dapat pakai #premiumbeautifulPercuma korang juga dapat income lumayan 4-5 angka sebulan. Juga, dapat terbang business trip percuma ke #jakarta. Nak? Terus WA Azza di Bio Yea.
.

#pelangsingbadan #CorsetWithFir #instantshaping #BengkungModen #sakitbelakang #slipdisc #backsupport #gurujakarta #ikhtiarhamil #trytoconceive
#premiumbeautifulsurabaya #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #pengecilperut #kempiskanperut #wanitahebat #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #pelangsingcepat #korsetperampingbadan #kuruslepasbersalin #premiumbeautifuljohorbahru #tipslangsing #premiumbeautifulmedan

Raya dah habis. Jangan lupa teruskan ber #premiumbeautiful . Belum ada? Jangan risau. Kan ada Pakar PB. Roger Olyn terus.
.
.
Olyn Osman | +60163542963

Breathable Anti-Slippery PU Orthopedic Insoles
43.74 and FREE Shipping
Tag a friend who would love this!
Active link in BIO
#Nopain #kneesupport #relief #backsupport #nopainnostress

How do you like to work your back muscles? A shoulder press can feel so good and challenging with a workout band @belusactive . .
.
.

Working out your back is important to strengthen the muscles that support your other muscles. If you want more ideas on what to do, DM me or comment below, I would love to chat. .
.
.

Bringing and creating movement can be fun and bring a lot of positive growth. Nutrition also plays a huge part into it too. How do you look at nutrition and working out?. .
.
. 📷 @swolfephoto + band @belusactive + sportsbra @sweatybetty + leggings #zellaactivewear #zella @nordstrom @nordstromsea

Running with suppprt. For those of you who haven't been followong me i have been getting treated for chronic back pain. I get extremly tight from my back to my upper hip and thigh. After attending PT for a few months I have had amazing progress. With core exercises and back support I have felt better to start adding more to my routine. This was straight running today with minor back pain. I will be doing my PT exercises to support this run. @performancept_attleboro. Exercises to follow tomorrow.
#backpain #scholiosis #physicaltherapy #babysteps #5ktraining #healthylifestyle #instarunner #runnergirl #pt #dontquit #healthyliving #sweatbelt #backsupport #corestability

Xtreme Power Belt Double Layer Waist Trimmer Weight Loss Tummy Control Slimming Belt
•Color: Black
•Ask me for your size
Benefits:
•Helps to correct posture
•Burns back fat
•Helps to burn inches off your waist, burns tummy fat and reduces your abdomen and waist
•Unnoticeable under Clothes
•Adjustable to firm fit
•Comfortable to wear for bedtime, shopping and more activities
•Supports lower back
•Good compression for post surgery
•Maximizes weight loss, preserves body heat and stimulate sweat during exercise
•Suitable for weight training/lifting
•For both Men and Women

NOW AVAILABLE TO PURCHASE
•New In Stock (Items On Island)
•Location: Grand Cayman, Cayman Islands
•Free Delivery Islandwide

To Purchase:
DM or WhatsApp: 13459175253
Shop Now at Posh Fashion
#instock #shopnow #newarrivals #waisttrimmer #weightloss #loseinches #weightlifting #weighttraining #backsupport #sports #gym #exercise #workout #slimmingbelt #tummycontrol #grandcayman #freedelivery #poshfashion

We switched out a chair for a yoga ball at our desk.
Sitting on a yoga ball versus a traditional chair can help strengthen your core which means improving posture, balance and stability. 👍

It can also help: ✅Relieve back pain
✅Tone core muscles ✅Induce the inspiration to stretch ✅Burn extra calories

Who else uses a yoga ball at their desk❓

#yogaball #posture #strength
#stabilityball #backsupport #core
#balance #stability #exerciseball

I love my new Back Support Posture Corrector ❤️I've been wearing this for a few days and already notice the difference! My posture is straighter and my back doesn’t hurt me. STAND TALL & CONFIDENT!!! Order it on Amazon https://amzn.to/2FnsII2 Use promo code ALINNA20 and get 20% off!!! #backsupport #posturecorrector #ad #standtall #exomend

Kochani! Mam do Was ogromną prośbę 🙏 Chcę nagrać dla Was jakiś krótki filmik z zestawem kilku ćwiczeń, ale jednocześnie chcę trafić w WASZE potrzeby. Napiszcie albo partię ciała, którą chcecie wzmocnić/rozciągnąć/zmobilizować. Albo nazwę konkretnego ćwiczenia Pilates, do którego nagram Wam ćwiczenia przygotowujące tudzież różne modyfikacje. Czekam na propozycje ❤️
————
#polskakobieta #pilatespower #pilatesreformer #ursynów #mokotów #płock #siedlce #lublin #łódź #pruszków #piaseczno #gliwice #szczecin #yogalates #trenerka #kreatywnie #potreningu #pilatesmatwork #studiopilates #backsupport #ćwiczenia #rozciąganie #siła #brzuch #ramiona #pośladki #plecy #kręgosłup #pilateswpl #pilateswpelni

Xtreme Power Belt Double Layer Waist Trimmer Weight Loss Tummy Control Slimming Belt
•Color: Black
•Ask me for your size
Benefits:
•Helps to correct posture
•Burns back fat
•Helps to burn inches off your waist, burns tummy fat and reduces your abdomen and waist
•Unnoticeable under Clothes
•Adjustable to firm fit
•Comfortable to wear for bedtime, shopping and more activities
•Supports lower back
•Good compression for post surgery
•Maximizes weight loss, preserves body heat and stimulate sweat during exercise
•Suitable for weight training/lifting
•For both Men and Women

NOW AVAILABLE TO PURCHASE
•New In Stock (Items On Island)
•Location: Grand Cayman, Cayman Islands
•Free Delivery Islandwide

To Purchase:
DM or WhatsApp: 13459175253
Shop Now at Posh Fashion
#instock #shopnow #newarrivals #waisttrimmer #weightloss #loseinches #weightlifting #weighttraining #backsupport #sports #gym #exercise #workout #slimmingbelt #tummycontrol #grandcayman #freedelivery #poshfashion

Mungkin ramai yang tak tahu.  7 batang keluli memori pada #waistnipper PB terbukti dapat #menyokongpinggang dan menegakkan tulang vertebra. Sekaligus berupaya #baikipostur berdiri dan duduk secara lembut dan selamat. Waist nipper PB mendapat pengiktirafan pakar-pakar tulang antarabangsa US, Canada & Cuebec.
.

Teknologi #FIR pada PB bukan saja utk tingkatkan kadar metabolisme dan melangsingkan badan tapi mampu bertindak untuk pemulihan saraf. Fabrik PB pula memenuhi 'standard ISO', selesa dipakai dan ada Jaminan Seumur Hidup.
.
PB 70% sihat, 30% cantik. Segera pulih dengan PB dan kembali sihat seperti biasa. Hubungi 019223293 untuk percubaan percuma..
.

Ira
Premium Beautiful Expert

Mungkin ramai yang tak tahu.  7 batang keluli memori pada #waistnipper PB terbukti dapat #menyokongpinggang dan menegakkan tulang vertebra. Sekaligus berupaya #baikipostur berdiri dan duduk secara lembut dan selamat. Waist nipper PB mendapat pengiktirafan pakar-pakar tulang antarabangsa US, Canada & Cuebec.
.

Teknologi #FIR pada PB bukan saja utk tingkatkan kadar metabolisme dan melangsingkan badan tapi mampu bertindak untuk pemulihan saraf. Fabrik PB pula memenuhi 'standard ISO', selesa dipakai dan ada Jaminan Seumur Hidup.
.

PB 70% sihat, 30% cantik. Segera pulih dengan PB dan kembali sihat seperti biasa. Hubungi 019223293 untuk percubaan percuma.
.

Ira

The @nordicsport Thermopad Back Lumbago Support is a high quality adjustable back support and is ideal for Javelin Throwers (or any other similar activity) where the user is looking for that added bit of security both physically and psychologically. The double bracing offers adjustment at the sides and it has removable fiberglass inserts which provide added support.
•••••••••••••••••••••
The support comes in 4 sizes.
Small: 22-28.5 inch waist.
Medium: 28-34.5 inch waist.
Large: 34-40.5 inch waist.
X-Large: 40-46.5 inch waist.
••••••••••••••••••••
Contact us now for more information about this great item or any of our other items or visit our shop (link in bio) to order direct.
••••••••••••••••••••
#support #backsupport #lumbago #neoprene #nordicsport #fibreglass #javelin #lovejavelin #athletics #trackandfield #contactus #followus #physicalperformance #psychology #mentalpreparation #spjut #SPL #excellence #dedication #ambition

Most Popular Instagram Hashtags