[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#backdropkahwin

3748 posts

TOP POSTS

Printing process. Cantikkan warna dia ๐Ÿ˜

Print barang kahwin anda di sini
โœ” Kad Kahwin
โœ” Props Kahwin
โœ” Tq Tag โœ” Tag Hantaran / Tag Par
โœ” Guestbook
โœ” Welcome Board
โœ” Banner, Bunting, Backdrop, Arrow

Nak order? Klik Whatsapp link ni sekarang
www.wasap.my/60129445159/propskahwin
www.wasap.my/60129445159/propskahwin
www.wasap.my/60129445159/propskahwin
________________________________
#printbannermurah #printbannerbuntingmurah #printingmurah #bannermurah #buntingmurah #printmurah #pakejkahwin #pakejkahwinmurah #pakejkahwinmurahrm100 #pakejkahwinjimatrm100 #pakejkahwinlengkaprm100 #backdropkahwin #backdropkahwinmurah #backdropmurah #weddingbackdrop #backdropwedding #backdropphotoboohtmurah #photoboothkahwin #photoboothkahwinmurah #kahwin #kahwinmurah #welcomeboardmurah #welcomeboard #guestbook #gustbookmurah #welcomeboarddanstand #propskahwinmurah #propsmurah #propmurah #propkahwinmurah

Vintage themed Photobooth Backdrop Banner designed especially for Rexs & Arianneโ€™s recent wedding. Came with complimenting props in the Sabahan style.
.
I have yet to see the official photos of the photobooth along with the props. Still waiting for the newly weds to upload it. Cepatlah kasi upload bah, @akiborneo ...ndak sabar mau tinguk ni!
________
#themedwedding #vintagebanner #vintagephotobooth #photoboothbackdrop #weddingphotobooth #backdropkahwin #kahwin #dekokahwin #independentdesigner #sabahandesigner #malaysiandesigner #PPP

PROMOSI BISNES KAD

RM10 sahaja(exclude design charge)

1Kotak RM 25
Promosi
3 kotak RM60
Whatsapp 018-3719374

100 keping RM 30,
kalau beli banyak, lagi murah uollsss !

Whatsapp 0183719374

#yndbackdrop kami memang dilengkapi denagn 4 eyelet (lubang) di setiap penjuru + tali untuk gantung.. .
Backdrop yang ni special for baby sharks BIRTHDAY!! ๐ŸŽ‰
Happy belated birthday babiessss...! ๐Ÿ˜
.
Jom celebrate BIRTHDAY anda dengan backdrop awesome juga!
.
- Material: 300g Tarpaulin 720dpi
- Size: 8' x 6'
.
Dengan YaNaz, kami boleh bantu anda design & printing apa yang anda mahukan.
.
"DESIGN YOUR WORLD, MAKE IT REAL"
Moh le shopping dengan YaNaz d'sign :)
.
HUBUNGI KAMI ๐ŸŽˆ
www.wasap.my/60186654065 (naz)
www.wasap.my/60186654069 (yana)
.
#graphicdesignermalaysia #stickermurah #bannermurah #bannerkahwin #buntingmurah #buntingkahwin #backdropmurah #backdropkahwin #jomkahwin #kadkahwinsimple #kadkahwinmurah #jomkahwin #pakejkahwin #pakejkahwinmurah

Bin Daud
Jualan barangan keperluan Haji & Umrah

Wisma Bin Daud
No 31-1 Jalan 1/76 Desa Pandan
Kuala Lumpur
DE' ARMANI NIAGA (M) SDN BHD
(556584-H)
MOF No: 357-01015452

www.facebook.com/dearmaniniaga
Professional Printing Solution !
Real Deal Real print

Our Service :

Photocopy ๐Ÿ’ฌ
Banner ๐Ÿ•ตโ€โ™‚
Bunting ๐Ÿ‘จ๐Ÿซ
Flyers ๐ŸŽจ
Billboard ๐Ÿ–ผ
Wedding Card ๐Ÿ‘ฉโค๐Ÿ’‹๐Ÿ‘จ
Biz Card ๐Ÿ‘จ๐Ÿ’ป
Medal ๐ŸŽ– ๐Ÿ†
Paper Bag ๐Ÿ’Œ
Standee ๐ŸŽฏ
Annual report๐ŸŽบ
Id card๐ŸŽซ
Signboardsignagae๐ŸŽŸ
Sticker๐Ÿ–ผ
Lighbox๐Ÿ“Ÿ
Box lettering๐Ÿ“ง

and just contact us for further details ๐Ÿค—

#printingbannerkl
#printingbuntingkl
#printinginkjetmurah
#printingbuntingmurah
#printingbannermurah
#tarpaulin380gsm
#fastprintdesapandan
#kedaiprintingdesapandan
#bannerurgent
#buntingurgent
#backdropkahwin
#backdropprinting
#photoboothwedding
#designstylo
#gift
#souvenirs
#wovenbag
#tshirtprinting
#medal
#trophy
#sticker
#sijil
#certificate
#pricetags
#flyers
#digitalprinting
#offsetprinting
#businesscard
#allaboutprinting

Design sesuai untuk semua saiz samada sekeping atau lipat
๐Ÿ‘‰๐Ÿป 4x6
๐Ÿ‘‰๐Ÿป 4x8
๐Ÿ‘‰๐Ÿป 6x6

Untuk design lain #designkadskk

Untuk lebih detail
whatsapp ๐Ÿ‘‰๐Ÿป 01136620250
whatsapp ๐Ÿ‘‰๐Ÿป 01136620250
whatsapp ๐Ÿ‘‰๐Ÿป 01136620250

malas save no...senang jer... klik link kat bio ya ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #kadkahwinterengganu
#kadkahwincun
#kadkahwinmalaysia
#kadkahwinperlis
#kadkahwinnegerisembilan
#kadkahwinperak
#kadkahwinkedah
#kadkahwinpahang
#buttonbadgemurah
#kadmurah
#weddingcard
#kerjakahwin
#bantingkahwin
#bazarpaknil
#buttonbadgekahwin
#kadkahwinmurah
#kadkahwinbajet
#guestbookmurah
#stickerkahwin
#stickermurah
#bisneskadmurah
#bannerkahwin
#backdropkahwin
#kadkahwinonline
#designkadskk

MOST RECENT

Vintage themed Photobooth Backdrop Banner designed especially for Rexs & Arianneโ€™s recent wedding. Came with complimenting props in the Sabahan style.
.
I have yet to see the official photos of the photobooth along with the props. Still waiting for the newly weds to upload it. Cepatlah kasi upload bah, @akiborneo ...ndak sabar mau tinguk ni!
________
#themedwedding #vintagebanner #vintagephotobooth #photoboothbackdrop #weddingphotobooth #backdropkahwin #kahwin #dekokahwin #independentdesigner #sabahandesigner #malaysiandesigner #PPP

100 keping RM 30,
kalau beli banyak, lagi murah uollsss !

Whatsapp 0183719374

Bin Daud
Jualan barangan keperluan Haji & Umrah

Wisma Bin Daud
No 31-1 Jalan 1/76 Desa Pandan
Kuala Lumpur
DE' ARMANI NIAGA (M) SDN BHD
(556584-H)
MOF No: 357-01015452

www.facebook.com/dearmaniniaga
Professional Printing Solution !
Real Deal Real print

Our Service :

Photocopy ๐Ÿ’ฌ
Banner ๐Ÿ•ตโ€โ™‚
Bunting ๐Ÿ‘จ๐Ÿซ
Flyers ๐ŸŽจ
Billboard ๐Ÿ–ผ
Wedding Card ๐Ÿ‘ฉโค๐Ÿ’‹๐Ÿ‘จ
Biz Card ๐Ÿ‘จ๐Ÿ’ป
Medal ๐ŸŽ– ๐Ÿ†
Paper Bag ๐Ÿ’Œ
Standee ๐ŸŽฏ
Annual report๐ŸŽบ
Id card๐ŸŽซ
Signboardsignagae๐ŸŽŸ
Sticker๐Ÿ–ผ
Lighbox๐Ÿ“Ÿ
Box lettering๐Ÿ“ง

and just contact us for further details ๐Ÿค—

#printingbannerkl
#printingbuntingkl
#printinginkjetmurah
#printingbuntingmurah
#printingbannermurah
#tarpaulin380gsm
#fastprintdesapandan
#kedaiprintingdesapandan
#bannerurgent
#buntingurgent
#backdropkahwin
#backdropprinting
#photoboothwedding
#designstylo
#gift
#souvenirs
#wovenbag
#tshirtprinting
#medal
#trophy
#sticker
#sijil
#certificate
#pricetags
#flyers
#digitalprinting
#offsetprinting
#businesscard
#allaboutprinting

PROMOSI Pakej Kahwin RM290
โ— 500pcs Kad Kahwin (90mm x 166mm)
โ— 1pcs Banner 3'x6'
โ— 1pcs Bunting 5'x2'
โ— 3pcs Bunting Arrow 2x1
โ— FREE 500pcs Sampul
โ— FREE 20pcs Props Selfie
โ— FREE 2pcs Arrow Artpaper
โ— FREE Design
โ— FREE Extra Kad Kahwin

Berminat wasap;
0103842892

#kadkahwin
#jemputankahwin
#undanganperkahwinan
#banner
#bunting
#bannerkahwin
#bannerkedai
#bannermenu
#buntingmurah
#printingonline
#printingmurah
#kadkahwinonline
#kadkahwinperak
#kadkahwinmurah
#kadkahwinmalaysia
#pakejkadkahwinmurah
#pakejkadkahwin
#kerjakahwin
#buntingkahwin
#bannermurah
#sticker
#stickerdoorgift
#stickerdoorgiftmurah
#stickerdoorgiftperkahwinan
#propselfie
#propskahwin
#propskahwinpercuma
#backdropkahwin
#backdropbanner
#kadkahwinlokal

PROMOSI Pakej Kahwin RM290
โ— 500pcs Kad Kahwin (90mm x 166mm)
โ— 1pcs Banner 3'x6'
โ— 1pcs Bunting 5'x2'
โ— 3pcs Bunting Arrow 2x1
โ— FREE 500pcs Sampul
โ— FREE 20pcs Props Selfie
โ— FREE 2pcs Arrow Artpaper
โ— FREE Design
โ— FREE Extra Kad Kahwin

Berminat wasap;
0103842892

#kadkahwin
#jemputankahwin
#undanganperkahwinan
#banner
#bunting
#bannerkahwin
#bannerkedai
#bannermenu
#buntingmurah
#printingonline
#printingmurah
#kadkahwinonline
#kadkahwinperak
#kadkahwinmurah
#kadkahwinmalaysia
#pakejkadkahwinmurah
#pakejkadkahwin
#kerjakahwin
#buntingkahwin
#bannermurah
#sticker
#stickerdoorgift
#stickerdoorgiftmurah
#stickerdoorgiftperkahwinan
#propselfie
#propskahwin
#propskahwinpercuma
#backdropkahwin
#backdropbanner
#kadkahwinlokal

PROMOSI BISNES KAD

RM10 sahaja(exclude design charge)

1Kotak RM 25
Promosi
3 kotak RM60
Whatsapp 018-3719374

Kad kahwin by Wedding Card Ku
Saiz kad : 4x6 (front uncoated) + Percuma Sampul
Non hotstamping (boleh request) .
.
.
Untuk tempahan, korang boleh whatsapp kami terus ye
Whatsapp : 0102938107
Link Whatsapp : http://weddingcardku.wasap.my
.
.
#kadkahwin #kadkahwinmurah #kadkahwinbajet #kadkahwinjimat #kadkahwincomel #kadkahwinonline #kadkahwincantik #kadkahwinmalaysia #kadkahwineksklusif #kadkahwinmelaka #kadkahwinbrunei #kadkahwinsingapore #kadkahwinosem #kadmurah #designkadkahwin #printingkadkahwin #printweddingcard #weddingcard #melaka #selangor #bannerkahwin #bantingkahwin #backdropkahwin #pameranpengantinmalaysia
#inspirasikadkahwin

๐Ÿ“ขYEAR END SALE๐Ÿ“ข
Hi u olss! Berita baik untuk bakal pengantin yang tengah survey kad kahwin ni, kita nak bagi best best price punya! Tempahan ni sah bermula 30 Nov - 16 Dis 2017. Limited offer tau kami nak bagi dekat u olls so jangan lepaskan peluang untuk dapatkan harga ni.๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
โœ… kepada pasangan pengantin yang akan melansungkan perkahwinan pada bulan Feb, Mac & April 2018
โœ… harga REBAT ni sah untuk tempahan 1000pcs kad kahwin ke atas
โœ… boleh dapatkan REBAT bermula 30 Nov - 16 Dis 2017
.
.
Untuk tempahan, korang boleh whatsapp kami terus ye
Whatsapp : 0102938107
Link Whatsapp : http://weddingcardku.wasap.my
.
#kadkahwin #kadkahwinmurah #kadkahwinbajet #kadkahwinjimat #kadkahwincomel #kadkahwinonline #kadkahwincantik #kadkahwinmalaysia #kadkahwineksklusif #kadkahwinmelaka #kadkahwinbrunei #kadkahwinsingapore #kadkahwinosem #kadmurah #designkadkahwin #printingkadkahwin #printweddingcard #weddingcard #melaka #selangor #bannerkahwin #bantingkahwin #backdropkahwin #pameranpengantinmalaysia
#inspirasikadkahwin

๐Ÿ“ขYEAR END SALE๐Ÿ“ข
Hi u olss! Berita baik untuk bakal pengantin yang tengah survey kad kahwin ni, kita nak bagi best best price punya! Tempahan ni sah bermula 30 Nov - 16 Dis 2017. Limited offer tau kami nak bagi dekat u olls so jangan lepaskan peluang untuk dapatkan harga ni.๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
โœ… kepada pasangan pengantin yang akan melansungkan perkahwinan pada bulan Feb, Mac & April 2018
โœ… harga REBAT ni sah untuk tempahan 1000pcs kad kahwin ke atas
โœ… boleh dapatkan REBAT bermula 30 Nov - 16 Dis 2017
.
.
Untuk tempahan, korang boleh whatsapp kami terus ye
Whatsapp : 0102938107
Link Whatsapp : http://weddingcardku.wasap.my
.
#kadkahwin #kadkahwinmurah #kadkahwinbajet #kadkahwinjimat #kadkahwincomel #kadkahwinonline #kadkahwincantik #kadkahwinmalaysia #kadkahwineksklusif #kadkahwinmelaka #kadkahwinbrunei #kadkahwinsingapore #kadkahwinosem #kadmurah #designkadkahwin #printingkadkahwin #printweddingcard #weddingcard #melaka #selangor #bannerkahwin #bantingkahwin #backdropkahwin #pameranpengantinmalaysia
#inspirasikadkahwin

๐Ÿ“ขYEAR END SALE๐Ÿ“ข
Hi u olss! Berita baik untuk bakal pengantin yang tengah survey kad kahwin ni, kita nak bagi best best price punya! Tempahan ni sah bermula 30 Nov - 16 Dis 2017. Limited offer tau kami nak bagi dekat u olls so jangan lepaskan peluang untuk dapatkan harga ni.๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
โœ… kepada pasangan pengantin yang akan melansungkan perkahwinan pada bulan Feb, Mac & April 2018
โœ… harga REBAT ni sah untuk tempahan 1000pcs kad kahwin ke atas
โœ… boleh dapatkan REBAT bermula 30 Nov - 16 Dis 2017
.
.
Untuk tempahan, korang boleh whatsapp kami terus ye
Whatsapp : 0102938107
Link Whatsapp : http://weddingcardku.wasap.my
.
#kadkahwin #kadkahwinmurah #kadkahwinbajet #kadkahwinjimat #kadkahwincomel #kadkahwinonline #kadkahwincantik #kadkahwinmalaysia #kadkahwineksklusif #kadkahwinmelaka #kadkahwinbrunei #kadkahwinsingapore #kadkahwinosem #kadmurah #designkadkahwin #printingkadkahwin #printweddingcard #weddingcard #melaka #selangor #bannerkahwin #bantingkahwin #backdropkahwin #pameranpengantinmalaysia
#inspirasikadkahwin

๐Ÿ“ขYEAR END SALE๐Ÿ“ข
Hi u olss! Berita baik untuk bakal pengantin yang tengah survey kad kahwin ni, kita nak bagi best best price punya! Tempahan ni sah bermula 30 Nov - 16 Dis 2017. Limited offer tau kami nak bagi dekat u olls so jangan lepaskan peluang untuk dapatkan harga ni.๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
โœ… kepada pasangan pengantin yang akan melansungkan perkahwinan pada bulan Feb, Mac & April 2018
โœ… harga REBAT ni sah untuk tempahan 1000pcs kad kahwin ke atas
โœ… boleh dapatkan REBAT bermula 30 Nov - 16 Dis 2017
.
.
Untuk tempahan, korang boleh whatsapp kami terus ye
Whatsapp : 0102938107
Link Whatsapp : http://weddingcardku.wasap.my
.
#kadkahwin #kadkahwinmurah #kadkahwinbajet #kadkahwinjimat #kadkahwincomel #kadkahwinonline #kadkahwincantik #kadkahwinmalaysia #kadkahwineksklusif #kadkahwinmelaka #kadkahwinbrunei #kadkahwinsingapore #kadkahwinosem #kadmurah #designkadkahwin #printingkadkahwin #printweddingcard #weddingcard #melaka #selangor #bannerkahwin #bantingkahwin #backdropkahwin #pameranpengantinmalaysia
#inspirasikadkahwin

๐Ÿ“ขYEAR END SALE๐Ÿ“ข
Hi u olss! Berita baik untuk bakal pengantin yang tengah survey kad kahwin ni, kita nak bagi best best price punya! Tempahan ni sah bermula 30 Nov - 16 Dis 2017. Limited offer tau kami nak bagi dekat u olls so jangan lepaskan peluang untuk dapatkan harga ni.๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
โœ… kepada pasangan pengantin yang akan melansungkan perkahwinan pada bulan Feb, Mac & April 2018
โœ… harga REBAT ni sah untuk tempahan 1000pcs kad kahwin ke atas
โœ… boleh dapatkan REBAT bermula 30 Nov - 16 Dis 2017
.
.
Untuk tempahan, korang boleh whatsapp kami terus ye
Whatsapp : 0102938107
Link Whatsapp : http://weddingcardku.wasap.my
.
#kadkahwin #kadkahwinmurah #kadkahwinbajet #kadkahwinjimat #kadkahwincomel #kadkahwinonline #kadkahwincantik #kadkahwinmalaysia #kadkahwineksklusif #kadkahwinmelaka #kadkahwinbrunei #kadkahwinsingapore #kadkahwinosem #kadmurah #designkadkahwin #printingkadkahwin #printweddingcard #weddingcard #melaka #selangor #bannerkahwin #bantingkahwin #backdropkahwin #pameranpengantinmalaysia
#inspirasikadkahwin

๐Ÿ“ขYEAR END SALE๐Ÿ“ข
Hi u olss! Berita baik untuk bakal pengantin yang tengah survey kad kahwin ni, kita nak bagi best best price punya! Tempahan ni sah bermula 30 Nov - 16 Dis 2017. Limited offer tau kami nak bagi dekat u olls so jangan lepaskan peluang untuk dapatkan harga ni.๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
โœ… kepada pasangan pengantin yang akan melansungkan perkahwinan pada bulan Feb, Mac & April 2018
โœ… harga REBAT ni sah untuk tempahan 1000pcs kad kahwin ke atas
โœ… boleh dapatkan REBAT bermula 30 Nov - 16 Dis 2017
.
.
Untuk tempahan, korang boleh whatsapp kami terus ye
Whatsapp : 0102938107
Link Whatsapp : http://weddingcardku.wasap.my
.
#kadkahwin #kadkahwinmurah #kadkahwinbajet #kadkahwinjimat #kadkahwincomel #kadkahwinonline #kadkahwincantik #kadkahwinmalaysia #kadkahwineksklusif #kadkahwinmelaka #kadkahwinbrunei #kadkahwinsingapore #kadkahwinosem #kadmurah #designkadkahwin #printingkadkahwin #printweddingcard #weddingcard #melaka #selangor #bannerkahwin #bantingkahwin #backdropkahwin #pameranpengantinmalaysia
#inspirasikadkahwin

๐Ÿ“ขYEAR END SALE๐Ÿ“ข
Hi u olss! Berita baik untuk bakal pengantin yang tengah survey kad kahwin ni, kita nak bagi best best price punya! Tempahan ni sah bermula 30 Nov - 16 Dis 2017. Limited offer tau kami nak bagi dekat u olls so jangan lepaskan peluang untuk dapatkan harga ni.๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
โœ… kepada pasangan pengantin yang akan melansungkan perkahwinan pada bulan Feb, Mac & April 2018
โœ… harga REBAT ni sah untuk tempahan 1000pcs kad kahwin ke atas
โœ… boleh dapatkan REBAT bermula 30 Nov - 16 Dis 2017
.
.
Untuk tempahan, korang boleh whatsapp kami terus ye
Whatsapp : 0102938107
Link Whatsapp : http://weddingcardku.wasap.my
.
#kadkahwin #kadkahwinmurah #kadkahwinbajet #kadkahwinjimat #kadkahwincomel #kadkahwinonline #kadkahwincantik #kadkahwinmalaysia #kadkahwineksklusif #kadkahwinmelaka #kadkahwinbrunei #kadkahwinsingapore #kadkahwinosem #kadmurah #designkadkahwin #printingkadkahwin #printweddingcard #weddingcard #melaka #selangor #bannerkahwin #bantingkahwin #backdropkahwin #pameranpengantinmalaysia
#inspirasikadkahwin

๐Ÿ“ขYEAR END SALE๐Ÿ“ข
Hi u olss! Berita baik untuk bakal pengantin yang tengah survey kad kahwin ni, kita nak bagi best best price punya! Tempahan ni sah bermula 30 Nov - 16 Dis 2017. Limited offer tau kami nak bagi dekat u olls so jangan lepaskan peluang untuk dapatkan harga ni.๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
โœ… kepada pasangan pengantin yang akan melansungkan perkahwinan pada bulan Feb, Mac & April 2018
โœ… harga REBAT ni sah untuk tempahan 1000pcs kad kahwin ke atas
โœ… boleh dapatkan REBAT bermula 30 Nov - 16 Dis 2017
.
.
Untuk tempahan, korang boleh whatsapp kami terus ye
Whatsapp : 0102938107
Link Whatsapp : http://weddingcardku.wasap.my
.
#kadkahwin #kadkahwinmurah #kadkahwinbajet #kadkahwinjimat #kadkahwincomel #kadkahwinonline #kadkahwincantik #kadkahwinmalaysia #kadkahwineksklusif #kadkahwinmelaka #kadkahwinbrunei #kadkahwinsingapore #kadkahwinosem #kadmurah #designkadkahwin #printingkadkahwin #printweddingcard #weddingcard #melaka #selangor #bannerkahwin #bantingkahwin #backdropkahwin #pameranpengantinmalaysia
#inspirasikadkahwin

check dulu ye kuantiti yang anda pesan , jika kurang beritahu De' Armani, jika terlebih dua tu kira bonus ๐Ÿ’…๐Ÿผ๐Ÿ’…๐Ÿผ Anda yang masih survey Tempat nak printing pantas dan berkualiti, tinggal kn contact no @
Whatsapp / Call 013 3639002
DE' ARMANI NIAGA (M) SDN BHD
(556584-H)
MOF No: 357-01015452

www.facebook.com/dearmaniniaga
Professional Printing Solution !
Real Deal Real print

Our Service :

Photocopy ๐Ÿ’ฌ
Banner ๐Ÿ•ตโ€โ™‚
Bunting ๐Ÿ‘จ๐Ÿซ
Flyers ๐ŸŽจ
Billboard ๐Ÿ–ผ
Wedding Card ๐Ÿ‘ฉโค๐Ÿ’‹๐Ÿ‘จ
Biz Card ๐Ÿ‘จ๐Ÿ’ป
Medal ๐ŸŽ– ๐Ÿ†
Paper Bag ๐Ÿ’Œ
Standee ๐ŸŽฏ
Annual report๐ŸŽบ
Id card๐ŸŽซ
Signboardsignagae๐ŸŽŸ
Sticker๐Ÿ–ผ
Lighbox๐Ÿ“Ÿ
Box lettering๐Ÿ“ง

and just contact us for further details ๐Ÿค—

#printingbannerkl
#printingbuntingkl
#printinginkjetmurah
#printingbuntingmurah
#printingbannermurah
#tarpaulin380gsm
#fastprintdesapandan
#kedaiprintingdesapandan
#bannerurgent
#buntingurgent
#backdropkahwin
#backdropprinting
#photoboothwedding
#designstylo
#gift
#souvenirs
#wovenbag
#tshirtprinting
#medal
#trophy
#sticker
#sijil
#certificate
#pricetags
#flyers
#digitalprinting
#offsetprinting
#businesscard
#allaboutprinting

PROMOSI BISNES KAD

RM10 sahaja(exclude design charge)

1Kotak RM 25
Promosi
3 kotak RM60
Whatsapp 018-3719374

Printing process. Cantikkan warna dia ๐Ÿ˜

Print barang kahwin anda di sini
โœ” Kad Kahwin
โœ” Props Kahwin
โœ” Tq Tag โœ” Tag Hantaran / Tag Par
โœ” Guestbook
โœ” Welcome Board
โœ” Banner, Bunting, Backdrop, Arrow

Nak order? Klik Whatsapp link ni sekarang
www.wasap.my/60129445159/propskahwin
www.wasap.my/60129445159/propskahwin
www.wasap.my/60129445159/propskahwin
________________________________
#printbannermurah #printbannerbuntingmurah #printingmurah #bannermurah #buntingmurah #printmurah #pakejkahwin #pakejkahwinmurah #pakejkahwinmurahrm100 #pakejkahwinjimatrm100 #pakejkahwinlengkaprm100 #backdropkahwin #backdropkahwinmurah #backdropmurah #weddingbackdrop #backdropwedding #backdropphotoboohtmurah #photoboothkahwin #photoboothkahwinmurah #kahwin #kahwinmurah #welcomeboardmurah #welcomeboard #guestbook #gustbookmurah #welcomeboarddanstand #propskahwinmurah #propsmurah #propmurah #propkahwinmurah

BACKDROP JIMAT RM10

Sempena cuti umum Selangor 11 Disember 2017

Fokalers akan berikan
Diskaun RM10 utk pembelian Backdrop + FREE props + FREE POSTAGE seluruh Malaysia

Promosi berakhir 12 tengah Mlm ni.

0186654216

#backdrop #bacheloretteparty #bannermurah #kahwinmuda #backdropmurah #backdropjimat #backdrops #backdropkahwin #bazaronlineshop #bazarpaknilmurah #bazarpaknil #sayajualmurah2 #jual #printmurah #buntingmurah

Save al quds jerusalem
#freepalestine
#jerusalemcapitalofpalestine -------------------------- โœ” Harga kilang
โœ” Servis Design Disediakan
โœ” Kualiti terbaik
โœ” Pos ke Seluruh Malaysia
Size
8' x 8'
6' x 6'
5' x 3' โœ” โœ” FREE TALIโœ” โœ”

Fast respon
+6012-4395676
+6012-4395676
+6012-4395676

#backdropmalaya
#backdropkahwin
#backdroptunang
#backdropbirthday
#backdropmurah
#backdropbajet
#backdropphotobooth
#backdropmalaysia
#backdropkedah
#backdroppenang
#backdropperlis
#backdroputara
#photowall
#backdrop #jualmurah #superspontansuperstar #kahwinmalaysia #kerjakawin
#sepahtureunionlive2017
#jumaatmubarak
#berkah

#backdrop untuk Fatihah & Akmal
.
.
.
Material : #tarpaulincanvas380gsm
Saiz : 8x8ft
Cetakan : Eco Solvent 1440dpi
Harga : RM2/sqft
Design oleh : RH Ideas
Dicetak oleh: RH Ideas
.
.
.
Pricelist > www.rhideas.net
.
.
.
Untuk maklumat lanjut & pertanyaan
.
.
.
๐Ÿ“ฑWhatsapp @ Telegram +60173378321
๐Ÿ“ฑWhatsapp @ Telegram +60173378321
๐Ÿ“ฑWhatsapp @ Telegram +60173378321
.
.
.
http://rhideas.wasap.my/
http://rhideas.wasap.my/
http://rhideas.wasap.my/
.
.
.
#pakejkadkahwin #kadkahwinmurah #kadkahwinonline
#kadkahwin #kadkahwinjimat #promosikadkahwin #rhideas #walimatulurus #kahwinmall #weddingcard #kadkahwinmalaysia #kadkahwinsingapore #kadkahwinbrunei #weddingmalaysia #weddingsg #weddingbrunei #weddingcardmalaysia #weddingcardsg #weddingcardbrunei #kadcantik #malaywedding #welcomboardmalaysia #welcomeboardmurah
#backdropkahwin
#backdropmurah

Kad kahwin by Wedding Card Ku
Saiz kad : 6x6 (front uncoated) + Percuma Sampul
Non hotstamping (boleh request) .
.
.
Untuk tempahan, korang boleh whatsapp kami terus ye
Whatsapp : 0102938107
Link Whatsapp : http://weddingcardku.wasap.my
.
.
#kadkahwin #kadkahwinmurah #kadkahwinbajet #kadkahwinjimat #kadkahwincomel #kadkahwinonline #kadkahwincantik #kadkahwinmalaysia #kadkahwineksklusif #kadkahwinmelaka #kadkahwinbrunei #kadkahwinsingapore #kadkahwinosem #kadmurah #designkadkahwin #printingkadkahwin #printweddingcard #weddingcard #melaka #selangor #bannerkahwin #bantingkahwin #backdropkahwin #pameranpengantinmalaysia
#inspirasikadkahwin

Ni custom saiz dan harga banner /bunting

2x6 :RM60
4x3:RM60
2x3:RM55
2x2:RM45

Pm lajuยฒ
018-3719374

Kad kahwin by Wedding Card Ku
Saiz kad : 6x6 lipat 2 (front uncoated) + Percuma Sampul
Non hotstamping (boleh request) .
.
.
Untuk tempahan, korang boleh whatsapp kami terus ye
Whatsapp : 0102938107
Link Whatsapp : http://weddingcardku.wasap.my
.
.
#kadkahwin #kadkahwinmurah #kadkahwinbajet #kadkahwinjimat #kadkahwincomel #kadkahwinonline #kadkahwincantik #kadkahwinmalaysia #kadkahwineksklusif #kadkahwinmelaka #kadkahwinbrunei #kadkahwinsingapore #kadkahwinosem #kadmurah #designkadkahwin #printingkadkahwin #printweddingcard #weddingcard #melaka #selangor #bannerkahwin #bantingkahwin #backdropkahwin #pameranpengantinmalaysia
#inspirasikadkahwin

Rostrum -
raised platform on which a person stands to make a public speech, receive an award or medal, play music, or conduct an orchestra .DE' ARMANI NIAGA (M) SDN BHD
(556584-H)
MOF No: 357-01015452

www.facebook.com/dearmaniniaga
Professional Printing Solution !
Real Deal Real print

Our Service :

Photocopy ๐Ÿ’ฌ
Banner ๐Ÿ•ตโ€โ™‚
Bunting ๐Ÿ‘จ๐Ÿซ
Flyers ๐ŸŽจ
Billboard ๐Ÿ–ผ
Wedding Card ๐Ÿ‘ฉโค๐Ÿ’‹๐Ÿ‘จ
Biz Card ๐Ÿ‘จ๐Ÿ’ป
Medal ๐ŸŽ– ๐Ÿ†
Paper Bag ๐Ÿ’Œ
Standee ๐ŸŽฏ
Annual report๐ŸŽบ
Id card๐ŸŽซ
Signboardsignagae๐ŸŽŸ
Sticker๐Ÿ–ผ
Lighbox๐Ÿ“Ÿ
Box lettering๐Ÿ“ง

and just contact us for further details ๐Ÿค—

#printingbannerkl
#printingbuntingkl
#printinginkjetmurah
#printingbuntingmurah
#printingbannermurah
#tarpaulin380gsm
#fastprintdesapandan
#kedaiprintingdesapandan
#bannerurgent
#buntingurgent
#backdropkahwin
#backdropprinting
#photoboothwedding
#designstylo
#gift
#souvenirs
#wovenbag
#tshirtprinting
#medal
#trophy
#sticker
#sijil
#certificate
#pricetags
#flyers
#digitalprinting
#offsetprinting
#businesscard
#allaboutprinting

SWIPE KE KIRI UTK MELIHAT
PROMOSI Pakej Kahwin RM290
โ— 500pcs Kad Kahwin (90mm x 166mm)
โ— 1pcs Banner 3'x6'
โ— 1pcs Bunting 5'x2'
โ— 3pcs Bunting Arrow 2x1
โ— FREE 500pcs Sampul
โ— FREE 20pcs Props Selfie
โ— FREE 2pcs Arrow Artpaper
โ— FREE Design
โ— FREE Extra Kad Kahwin

Berminat wasap;
0103842892

#kadkahwin
#jemputankahwin
#undanganperkahwinan
#banner
#bunting
#bannerkahwin
#bannerkedai
#bannermenu
#buntingmurah
#printingonline
#printingmurah
#kadkahwinonline
#kadkahwinperak
#kadkahwinmurah
#kadkahwinmalaysia
#pakejkadkahwinmurah
#pakejkadkahwin
#kerjakahwin
#buntingkahwin
#bannermurah
#sticker
#stickerdoorgift
#stickerdoorgiftmurah
#stickerdoorgiftperkahwinan
#propselfie
#propskahwin
#propskahwinpercuma
#backdropkahwin
#backdropbanner
#kadkahwinlokal

SWIPE KE KIRI UTK MELIHAT
PROMOSI Pakej Kahwin RM290
โ— 500pcs Kad Kahwin (90mm x 166mm)
โ— 1pcs Banner 3'x6'
โ— 1pcs Bunting 5'x2'
โ— 3pcs Bunting Arrow 2x1
โ— FREE 500pcs Sampul
โ— FREE 20pcs Props Selfie
โ— FREE 2pcs Arrow Artpaper
โ— FREE Design
โ— FREE Extra Kad Kahwin

Berminat wasap;
0103842892

#kadkahwin
#jemputankahwin
#undanganperkahwinan
#banner
#bunting
#bannerkahwin
#bannerkedai
#bannermenu
#buntingmurah
#printingonline
#printingmurah
#kadkahwinonline
#kadkahwinperak
#kadkahwinmurah
#kadkahwinmalaysia
#pakejkadkahwinmurah
#pakejkadkahwin
#kerjakahwin
#buntingkahwin
#bannermurah
#sticker
#stickerdoorgift
#stickerdoorgiftmurah
#stickerdoorgiftperkahwinan
#propselfie
#propskahwin
#propskahwinpercuma
#backdropkahwin
#backdropbanner
#kadkahwinlokal

SWIPE KE KIRI UTK MELIHAT
PROMOSI Pakej Kahwin RM290
โ— 500pcs Kad Kahwin (90mm x 166mm)
โ— 1pcs Banner 3'x6'
โ— 1pcs Bunting 5'x2'
โ— 3pcs Bunting Arrow 2x1
โ— FREE 500pcs Sampul
โ— FREE 20pcs Props Selfie
โ— FREE 2pcs Arrow Artpaper
โ— FREE Design
โ— FREE Extra Kad Kahwin

Berminat wasap;
0103842892

#kadkahwin
#jemputankahwin
#undanganperkahwinan
#banner
#bunting
#bannerkahwin
#bannerkedai
#bannermenu
#buntingmurah
#printingonline
#printingmurah
#kadkahwinonline
#kadkahwinperak
#kadkahwinmurah
#kadkahwinmalaysia
#pakejkadkahwinmurah
#pakejkadkahwin
#kerjakahwin
#buntingkahwin
#bannermurah
#sticker
#stickerdoorgift
#stickerdoorgiftmurah
#stickerdoorgiftperkahwinan
#propselfie
#propskahwin
#propskahwinpercuma
#backdropkahwin
#backdropbanner
#kadkahwinlokal

SWIPE KE KIRI UTK MELIHAT
PROMOSI Pakej Kahwin RM290
โ— 500pcs Kad Kahwin (90mm x 166mm)
โ— 1pcs Banner 3'x6'
โ— 1pcs Bunting 5'x2'
โ— 3pcs Bunting Arrow 2x1
โ— FREE 500pcs Sampul
โ— FREE 20pcs Props Selfie
โ— FREE 2pcs Arrow Artpaper
โ— FREE Design
โ— FREE Extra Kad Kahwin

Berminat wasap;
0103842892

#kadkahwin
#jemputankahwin
#undanganperkahwinan
#banner
#bunting
#bannerkahwin
#bannerkedai
#bannermenu
#buntingmurah
#printingonline
#printingmurah
#kadkahwinonline
#kadkahwinperak
#kadkahwinmurah
#kadkahwinmalaysia
#pakejkadkahwinmurah
#pakejkadkahwin
#kerjakahwin
#buntingkahwin
#bannermurah
#sticker
#stickerdoorgift
#stickerdoorgiftmurah
#stickerdoorgiftperkahwinan
#propselfie
#propskahwin
#propskahwinpercuma
#backdropkahwin
#backdropbanner
#kadkahwinlokal

SWIPE KE KIRI UTK MELIHAT
PROMOSI Pakej Kahwin RM290
โ— 500pcs Kad Kahwin (90mm x 166mm)
โ— 1pcs Banner 3'x6'
โ— 1pcs Bunting 5'x2'
โ— 3pcs Bunting Arrow 2x1
โ— FREE 500pcs Sampul
โ— FREE 20pcs Props Selfie
โ— FREE 2pcs Arrow Artpaper
โ— FREE Design
โ— FREE Extra Kad Kahwin

Berminat wasap;
0103842892

#kadkahwin
#jemputankahwin
#undanganperkahwinan
#banner
#bunting
#bannerkahwin
#bannerkedai
#bannermenu
#buntingmurah
#printingonline
#printingmurah
#kadkahwinonline
#kadkahwinperak
#kadkahwinmurah
#kadkahwinmalaysia
#pakejkadkahwinmurah
#pakejkadkahwin
#kerjakahwin
#buntingkahwin
#bannermurah
#sticker
#stickerdoorgift
#stickerdoorgiftmurah
#stickerdoorgiftperkahwinan
#propselfie
#propskahwin
#propskahwinpercuma
#backdropkahwin
#backdropbanner
#kadkahwinlokal

SWIPE KE KIRI UTK MELIHAT
PROMOSI Pakej Kahwin RM290
โ— 500pcs Kad Kahwin (90mm x 166mm)
โ— 1pcs Banner 3'x6'
โ— 1pcs Bunting 5'x2'
โ— 3pcs Bunting Arrow 2x1
โ— FREE 500pcs Sampul
โ— FREE 20pcs Props Selfie
โ— FREE 2pcs Arrow Artpaper
โ— FREE Design
โ— FREE Extra Kad Kahwin

Berminat wasap;
0103842892

#kadkahwin
#jemputankahwin
#undanganperkahwinan
#banner
#bunting
#bannerkahwin
#bannerkedai
#bannermenu
#buntingmurah
#printingonline
#printingmurah
#kadkahwinonline
#kadkahwinperak
#kadkahwinmurah
#kadkahwinmalaysia
#pakejkadkahwinmurah
#pakejkadkahwin
#kerjakahwin
#buntingkahwin
#bannermurah
#sticker
#stickerdoorgift
#stickerdoorgiftmurah
#stickerdoorgiftperkahwinan
#propselfie
#propskahwin
#propskahwinpercuma
#backdropkahwin
#backdropbanner
#kadkahwinlokal

SWIPE KE KIRI UTK MELIHAT
PROMOSI Pakej Kahwin RM290
โ— 500pcs Kad Kahwin (90mm x 166mm)
โ— 1pcs Banner 3'x6'
โ— 1pcs Bunting 5'x2'
โ— 3pcs Bunting Arrow 2x1
โ— FREE 500pcs Sampul
โ— FREE 20pcs Props Selfie
โ— FREE 2pcs Arrow Artpaper
โ— FREE Design
โ— FREE Extra Kad Kahwin

Berminat wasap;
0103842892

#kadkahwin
#jemputankahwin
#undanganperkahwinan
#banner
#bunting
#bannerkahwin
#bannerkedai
#bannermenu
#buntingmurah
#printingonline
#printingmurah
#kadkahwinonline
#kadkahwinperak
#kadkahwinmurah
#kadkahwinmalaysia
#pakejkadkahwinmurah
#pakejkadkahwin
#kerjakahwin
#buntingkahwin
#bannermurah
#sticker
#stickerdoorgift
#stickerdoorgiftmurah
#stickerdoorgiftperkahwinan
#propselfie
#propskahwin
#propskahwinpercuma
#backdropkahwin
#backdropbanner
#kadkahwinlokal

Name Card ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿ’ป๐Ÿ•ต๐Ÿผ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฝโ€๐Ÿณ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฝโ€๐Ÿš’ Promotion 5Box Rm 49 ! =Whatsapp 013 3639002=
=Whatsapp 013 3639002=

DE' ARMANI NIAGA (M) SDN BHD
(556584-H)
MOF No: 357-01015452

www.facebook.com/dearmaniniaga
Professional Printing Solution !
Real Deal Real print

Our Service :

Photocopy ๐Ÿ’ฌ
Banner ๐Ÿ•ตโ€โ™‚
Bunting ๐Ÿ‘จ๐Ÿซ
Flyers ๐ŸŽจ
Billboard ๐Ÿ–ผ
Wedding Card ๐Ÿ‘ฉโค๐Ÿ’‹๐Ÿ‘จ
Biz Card ๐Ÿ‘จ๐Ÿ’ป
Medal ๐ŸŽ– ๐Ÿ†
Paper Bag ๐Ÿ’Œ
Standee ๐ŸŽฏ
Annual report๐ŸŽบ
Id card๐ŸŽซ
Signboardsignagae๐ŸŽŸ
Sticker๐Ÿ–ผ
Lighbox๐Ÿ“Ÿ
Box lettering๐Ÿ“ง

and just contact us for further details ๐Ÿค—

#printingbannerkl
#printingbuntingkl
#printinginkjetmurah
#printingbuntingmurah
#printingbannermurah
#tarpaulin380gsm
#fastprintdesapandan
#kedaiprintingdesapandan
#bannerurgent
#buntingurgent
#backdropkahwin
#backdropprinting
#photoboothwedding
#designstylo
#gift
#souvenirs
#wovenbag
#tshirtprinting
#medal
#trophy
#sticker
#sijil
#certificate
#pricetags
#flyers
#digitalprinting
#offsetprinting
#businesscard
#allaboutprinting

Kad kahwin by Wedding Card Ku
Saiz kad : 6x8 (front uncoated) + Percuma Sampul
Non hotstamping (boleh request) .
.
.
Untuk tempahan, korang boleh whatsapp kami terus ye
Whatsapp : 0102938107
Link Whatsapp : http://weddingcardku.wasap.my
.
.
#kadkahwin #kadkahwinmurah #kadkahwinbajet #kadkahwinjimat #kadkahwincomel #kadkahwinonline #kadkahwincantik #kadkahwinmalaysia #kadkahwineksklusif #kadkahwinmelaka #kadkahwinbrunei #kadkahwinsingapore #kadkahwinosem #kadmurah #designkadkahwin #printingkadkahwin #printweddingcard #weddingcard #melaka #selangor #bannerkahwin #bantingkahwin #backdropkahwin #pameranpengantinmalaysia
#inspirasikadkahwin

Ni custom saiz dan harga banner /bunting

2x6 :RM60
4x3:RM60
2x3:RM55
2x2:RM45

Pm lajuยฒ
018-3719374

Kad kahwin by Wedding Card Ku
Saiz kad : 6x6 lipat 2 (front uncoated) + Percuma Sampul
Non hotstamping (boleh request) .
.
.
Untuk tempahan, korang boleh whatsapp kami terus ye
Whatsapp : 0102938107
Link Whatsapp : http://weddingcardku.wasap.my
.
.
#kadkahwin #kadkahwinmurah #kadkahwinbajet #kadkahwinjimat #kadkahwincomel #kadkahwinonline #kadkahwincantik #kadkahwinmalaysia #kadkahwineksklusif #kadkahwinmelaka #kadkahwinbrunei #kadkahwinsingapore #kadkahwinosem #kadmurah #designkadkahwin #printingkadkahwin #printweddingcard #weddingcard #melaka #selangor #bannerkahwin #bantingkahwin #backdropkahwin #pameranpengantinmalaysia
#inspirasikadkahwin

Kad kahwin by Wedding Card Ku
Saiz kad : 6x8 (front uncoated) + Percuma Sampul
Non hotstamping (boleh request) .
.
.
Untuk tempahan, korang boleh whatsapp kami terus ye
Whatsapp : 0102938107
Link Whatsapp : http://weddingcardku.wasap.my
.
.
#kadkahwin #kadkahwinmurah #kadkahwinbajet #kadkahwinjimat #kadkahwincomel #kadkahwinonline #kadkahwincantik #kadkahwinmalaysia #kadkahwineksklusif #kadkahwinmelaka #kadkahwinbrunei #kadkahwinsingapore #kadkahwinosem #kadmurah #designkadkahwin #printingkadkahwin #printweddingcard #weddingcard #melaka #selangor #bannerkahwin #bantingkahwin #backdropkahwin #pameranpengantinmalaysia
#inspirasikadkahwin

Bisnes tanpa kad? Ehh , jom beli drpd kami. Murah pun murah. Ada promosi lagi!! PROMOSI BISNES KAD

RM10 sahaja(exclude design charge)

1Kotak RM 25
Promosi
3 kotak RM60
Whatsapp 018-3719374

Velvet Box Plak
5 x 7 inch
Finishing -
Uv Print
Gold Plate

RM 100.00 pcs

DE' ARMANI NIAGA (M) SDN BHD
(556584-H)
MOF No: 357-01015452

www.facebook.com/dearmaniniaga
Professional Printing Solution !
Real Deal Real print

Our Service :

Photocopy ๐Ÿ’ฌ
Banner ๐Ÿ•ตโ€โ™‚
Bunting ๐Ÿ‘จ๐Ÿซ
Flyers ๐ŸŽจ
Billboard ๐Ÿ–ผ
Wedding Card ๐Ÿ‘ฉโค๐Ÿ’‹๐Ÿ‘จ
Biz Card ๐Ÿ‘จ๐Ÿ’ป
Medal ๐ŸŽ– ๐Ÿ†
Paper Bag ๐Ÿ’Œ
Standee ๐ŸŽฏ
Annual report๐ŸŽบ
Id card๐ŸŽซ
Signboardsignagae๐ŸŽŸ
Sticker๐Ÿ–ผ
Lighbox๐Ÿ“Ÿ
Box lettering๐Ÿ“ง

and just contact us for further details ๐Ÿค—

#printingbannerkl
#printingbuntingkl
#printinginkjetmurah
#printingbuntingmurah
#printingbannermurah
#tarpaulin380gsm
#fastprintdesapandan
#kedaiprintingdesapandan
#bannerurgent
#buntingurgent
#backdropkahwin
#backdropprinting
#photoboothwedding
#designstylo
#gift
#souvenirs
#wovenbag
#tshirtprinting
#medal
#trophy
#sticker
#sijil
#certificate
#pricetags
#flyers
#digitalprinting
#offsetprinting
#businesscard
#allaboutprinting

Hi u olls! Musim cuti sekolah ni ramai jemputan orang kahwin kan, awal tahun 2018 tak kurang hebat nye dengan sibuk majlis kahwin. Jadi yang mana nak tempah kad kahwin, banner, banting, penanda arah, backdrop, sticker dan beberapa wedding items tu boleh lah survey dekat sini ye. Ni kita nak payung sikit gambar banting & penanda arah yang siap dicetak
.
.
Untuk dapatkan rebat/tempahan ni, korang boleh whatsapp kami terus ye
Whatsapp : 0102938107
Link Whatsapp : http://weddingcardku.wasap.my
.
.
#kadkahwin #kadkahwinmurah #kadkahwinbajet #kadkahwinjimat #kadkahwincomel #kadkahwinonline #kadkahwincantik #kadkahwinmalaysia #kadkahwineksklusif #kadkahwinmelaka #kadkahwinbrunei #kadkahwinsingapore #kadkahwinosem #kadmurah #designkadkahwin #printingkadkahwin #printweddingcard #weddingcard #melaka #selangor #bannerkahwin #bantingkahwin #backdropkahwin #pameranpengantinmalaysia
#inspirasikadkahwin

Hi u olls! Musim cuti sekolah ni ramai jemputan orang kahwin kan, awal tahun 2018 tak kurang hebat nye dengan sibuk majlis kahwin. Jadi yang mana nak tempah kad kahwin, banner, banting, penanda arah, backdrop, sticker dan beberapa wedding items tu boleh lah survey dekat sini ye. Ni kita nak payung sikit gambar banting & penanda arah yang siap dicetak
.
.
Untuk dapatkan rebat/tempahan ni, korang boleh whatsapp kami terus ye
Whatsapp : 0102938107
Link Whatsapp : http://weddingcardku.wasap.my
.
.
#kadkahwin #kadkahwinmurah #kadkahwinbajet #kadkahwinjimat #kadkahwincomel #kadkahwinonline #kadkahwincantik #kadkahwinmalaysia #kadkahwineksklusif #kadkahwinmelaka #kadkahwinbrunei #kadkahwinsingapore #kadkahwinosem #kadmurah #designkadkahwin #printingkadkahwin #printweddingcard #weddingcard #melaka #selangor #bannerkahwin #bantingkahwin #backdropkahwin #pameranpengantinmalaysia
#inspirasikadkahwin

New Machines !!
Coming Soon ๐Ÿ•ต๐Ÿผ
De' Armani adalah salah satu Syarikat Percetakan Bumiputera yang telah hampir beroperasi selama 15 Tahun .
DE' ARMANI NIAGA (M) SDN BHD
(556584-H)
MOF No: 357-01015452

Professional Printing Solution !
Real Deal Real print

Our Service :

Photocopy ๐Ÿ’ฌ
Banner ๐Ÿ•ตโ€โ™‚
Bunting ๐Ÿ‘จ๐Ÿซ
Flyers ๐ŸŽจ
Billboard ๐Ÿ–ผ
Wedding Card ๐Ÿ‘ฉโค๐Ÿ’‹๐Ÿ‘จ
Biz Card ๐Ÿ‘จ๐Ÿ’ป
Medal ๐ŸŽ– ๐Ÿ†
Paper Bag ๐Ÿ’Œ
Standee ๐ŸŽฏ
Annual report๐ŸŽบ
Id card๐ŸŽซ
Signboardsignagae๐ŸŽŸ
Sticker๐Ÿ–ผ
Lighbox๐Ÿ“Ÿ
Box lettering๐Ÿ“ง

and just contact us for further details ๐Ÿค—

#printingbannerkl
#printingbuntingkl
#printinginkjetmurah
#printingbuntingmurah
#printingbannermurah
#tarpaulin380gsm
#fastprintdesapandan
#kedaiprintingdesapandan
#bannerurgent
#buntingurgent
#backdropkahwin
#backdropprinting
#photoboothwedding
#designstylo
#gift
#souvenirs
#wovenbag
#tshirtprinting
#medal
#trophy
#sticker
#sijil
#certificate
#pricetags
#flyers
#digitalprinting
#offsetprinting
#businesscard
#allaboutprinting

Most Popular Instagram Hashtags