[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#backdropkahwin

3089 posts

TOP POSTS

TEMPAHAN BACKDROP PHOTOBOOTH βœ”RM85 Size 7ft x 7ft FREE POSTAGE

Mencari & Berminat untuk menempah/mencetak Backdrop untuk majlis anda...boleh selak2 design2 kami...Sesuai untuk pelbagai majlis...Jamuan,Perkahwinan, Harijadi, Reunion Dinner dll. πŸ˜ŽπŸ€” Untuk info & tempahan boleh Whatsapp kami 012 638 8932
#backdropmurah #backdrop #backdroponline #backdroponlinemurah #backdropkahwin

LOGO HEATPRESS πŸ”₯!!! Dah siap potong ikut bentuk cuma tinggal nk tampal & iron pada jersi @ tshirt anda !!! Sesuai utk design FULL COLOR @ kuantiti sikit. Order sehelai @ satu logo pon boleh!!! πŸ“ž CALL / WHATSAPP
➑ ➑ 011.1131.8392 ➑ ➑ 017.385.8831
#airisprinting #batucaves #bannerbuntingmurah #printingmurah #printingbaju #university #printingbajumurah #cetakbaju #cetakbajumurah #heatpressprinting #silkscreenprinting #selangor #kadkahwinmurah #kadnama #flyersmurah #printbajubaby #familyday #reunion #kahwin #backdropkahwin

PAKEJ WEDDING@EVENT BACKDROP + GUESTBOOK

Dengan hrga serendah RM100 sahaja, bakal2 pengantin yg nk kahwin lepas raya ni boleh buat phototbooth sendiri je tau ! Mestila kita nk happykan tetamu nk bergambar bagai untuk kenangan tetamu dan juga pengantin <3<3

Nak dapatkan HARGA PAKEJ COMBO BACKDROP + GUESTBOOK ni, senang jer awk...
.
www.wasap.my/60129096085
www.wasap.my/60129096085
www.wasap.my/60129096085
.
ATAUPUN...
.
βœ” 1) Like page Kad Kahwin Pretty Little Arts & Design @ Follow IG @prettylittleartsndesign
βœ” 2) Komen " Saya Nak "
βœ” 3) Sila tinggalkan kod <Nama> <No Tel> <Lokasi Anda> di INBOX FB .
InshaALLAH kami akan reply msg awak ASAP. Tq awk... β™₯

#kadkahwin #backdropkahwinmurah #backdropkahwin #photoboothmurah #photoboothkahwin #backdropmurahmalaysia #buttonbadgesmalaysia #buttonbadgesmurah

Terima kasih. Semoga majlis berjalan dengan lancar dan diberkati! Aamiin.. ☺
.
Kami nak bantu lebih ramai orang di luar sana termasuk ANDA!
Moh le shopping dengan YaNaz d'sign :)
.
JOM HUBUNGI KAMI 🎈
www.wasap.my/60186654065 (naz)
www.wasap.my/60186654069 (yana)
.
#yndbunting #bannermurah #bannerkahwin #buntingmurah #buntingkahwin #backdropmurah #backdropkahwin #jomkahwin #kadkahwinsimple #kadkahwinmurah #jomkahwin #pakejkahwin #pakejkahwinmurah

HOT DESIGN!

Assalamualaikum....
PERHATIAN!
PERHATIAN!
PERHATIAN !
:
:
Dengan ini kami nk habaq mai tempahan BACKDROP PHOTOBOOTH kami dah OPEN ORDER sooooo yg mna nak order tu jemput order ya Size 8x8kaki
:
:
:
JULY PROMO!
JULY PROMO!
JULY PROMO!
:
:
RM10 OFF
RM10 OFF
RM10 OFF

design sedia ada
New design extra charge
Do contact us for booking!

Boutique Address :

Whatsapp 0129047439
Email:de_onezsalsa@yahoo.com

#salsabackdropcatalogue #backdropmalaysia
#backdropwedding
#photoboothbajet
#photoboothdiy
#backdropmurah
#backdroputara
#backdropbajet
#backdropbertam
#backdropkepalabatas
#backdroptunang
#backdropevent
#backdroptunang
#backdropkahwin

Lagi design untuk customer..
Jangan segan..
nak tanya apa2 PM je okay..
#KadKahwin #backdropkahwin #NakKahwin #Printing #freelancedesigner #designmalaysia

<< WEDDING BACKDROP πŸ‘°πŸ»πŸ€΄πŸ»πŸ“·πŸ€³πŸ» ---------------------------------------------------
. πŸ‘‰πŸ»Design bole rujuk di >>> #backdropND . >>Harga tidak termasuk postage πŸ“¦πŸšš <<
.
Berminat??πŸ€—πŸ’πŸ» Sila whatsap 010- 439 3540 untuk detail selanjutnya..😊
.
#kadkahwin#kadkahwinmalaysia#kadkahwinmelaka#kadkahwinonline #kadkahwinmurah #kadkahwincantik#weddnginvitations #weddingcards#guestbook#walimatulurus #kerjakahwin #malaywedding#printingmurah #invitations #illustration #weddinginvitation #wedding #walimatulurus #weddingcard #photoboothkahwin #backdrop #backdropkahwin #eday #majlispertunangan #kadkahwinkraft #kadkraft #craftcard #weddingcraftcard #kadkahwinkraf #weddingbrunei

MOST RECENT

Backdrop Kahwin Doodle hitam putih ni, size 8'x10' corak penuh, size lebar, gerenti puas hati. Lain dari yg lain. Barulah Rare!
#hazrini #syahmixdayah
Amat menarik sebab:

1. Corak doodle yang penuh, corak bebas. Memang untung lah. Xde ruang kosong.
2. Sesuatu yg baru & lain dari yg lain utk majlis korang.
3. Boleh gantikan sebagai pelamin, dibuat sbg backdrop photobooth. Background Makan beradab pun boleh.
4. Boleh pilih BW atau bercolor. Ikut color tema korang.
5. Boleh letak caption-caption manis korang.

Memang Rare! Cantik dalam album gambar kenangan korang.

#backdropdoodle #kerjakahwin #backdropkahwin #akadnikah #sanding #photoboothmalaysia #photobooth #kahwin #selamatpengantinbaru #pelamin #backdropKL #photoboothKL #malaywedding #sayajual #doodle #doodlemalaysia

Backdrop Kahwin Flora ni, size 8'x8' corak penuh, size lebar, gerenti puas hati. Lain dari yg lain. Barulah Rare! #miafiq

Amat menarik sebab:

1. Corak doodle yang penuh, corak bebas. Memang untung lah. Xde ruang kosong.
2. Sesuatu yg baru & lain dari yg lain utk majlis korang.
3. Boleh gantikan sebagai pelamin, dibuat sbg backdrop photobooth. Background Makan beradab pun boleh.
4. Boleh pilih BW atau bercolor. Ikut color tema korang.
5. Boleh letak caption-caption manis korang.

Memang Rare! Cantik dalam album gambar kenangan korang.

#backdropdoodle #kerjakahwin #backdropkahwin #akadnikah #sanding #photoboothmalaysia #photobooth #kahwin #selamatpengantinbaru #pelamin #backdropKL #photoboothKL #malaywedding #sayajual #doodle #doodlemalaysia

GILERR CANTIK KAD KAHWIN MACAM ALA-ALA VIP!!❀️❀️❀️
.
.
Leha, mana kau tempah kad kahwini cantik ni? Serious wei cantik sangat macam ala-ala vip kau punya taste. Jatuh hati pulak aku dengan kad ni, bagilah tahu dekat mana kau tempah kad kahwin ni. Confirm lepas ni aku ajak tuang aku buat kat tempat kau. Majlis aku pun tak lama lagi dah.Malas pulak nak pergi survey kedai ke kedai.
.
.
Bangga tak korang bila ramai yang puji kad kahwin korang cantik giler + EKSKLUSIF... Lagi excited kawan2 & saudara mara korang nak datang dekat majlis korang bila dah tengok kad kahwin cantik macam ni..
.
.
.
Untuk tempahan / Fast reply
http://www.wasap.my/60102938107
http://www.wasap.my/60102938107
http://www.wasap.my/60102938107
.
.
#kadkahwin #kadkahwinmurah #kadkahwinbajet #kadkahwinjimat #kadkahwincomel #kadkahwinonline #kadkahwincantik #kadkahwinmalaysia #kadkahwineksklusif #kadkahwinmelaka #kadkahwinosem #kadmurah #designkadkahwin #printingkadkahwin #printweddingcard #weddingcard #melaka #selangor #bannerkahwin #bantingkahwin #backdropkahwin #pameranpengantinmalaysia

GILERR CANTIK KAD KAHWIN MACAM ALA-ALA VIP!!❀️❀️❀️
.
.
Leha, mana kau tempah kad kahwini cantik ni? Serious wei cantik sangat macam ala-ala vip kau punya taste. Jatuh hati pulak aku dengan kad ni, bagilah tahu dekat mana kau tempah kad kahwin ni. Confirm lepas ni aku ajak tuang aku buat kat tempat kau. Majlis aku pun tak lama lagi dah.Malas pulak nak pergi survey kedai ke kedai.
.
.
Bangga tak korang bila ramai yang puji kad kahwin korang cantik giler + EKSKLUSIF... Lagi excited kawan2 & saudara mara korang nak datang dekat majlis korang bila dah tengok kad kahwin cantik macam ni..
.
.
.
Untuk tempahan / Fast reply
http://www.wasap.my/60102938107
http://www.wasap.my/60102938107
http://www.wasap.my/60102938107
.
.
#kadkahwin #kadkahwinmurah #kadkahwinbajet #kadkahwinjimat #kadkahwincomel #kadkahwinonline #kadkahwincantik #kadkahwinmalaysia #kadkahwineksklusif #kadkahwinmelaka #kadkahwinosem #kadmurah #designkadkahwin #printingkadkahwin #printweddingcard #weddingcard #melaka #selangor #bannerkahwin #bantingkahwin #backdropkahwin #pameranpengantinmalaysia

GILERR CANTIK KAD KAHWIN MACAM ALA-ALA VIP!!❀️❀️❀️
.
.
Leha, mana kau tempah kad kahwini cantik ni? Serious wei cantik sangat macam ala-ala vip kau punya taste. Jatuh hati pulak aku dengan kad ni, bagilah tahu dekat mana kau tempah kad kahwin ni. Confirm lepas ni aku ajak tuang aku buat kat tempat kau. Majlis aku pun tak lama lagi dah.Malas pulak nak pergi survey kedai ke kedai.
.
.
Bangga tak korang bila ramai yang puji kad kahwin korang cantik giler + EKSKLUSIF... Lagi excited kawan2 & saudara mara korang nak datang dekat majlis korang bila dah tengok kad kahwin cantik macam ni..
.
.
.
Untuk tempahan / Fast reply
http://www.wasap.my/60102938107
http://www.wasap.my/60102938107
http://www.wasap.my/60102938107
.
.
#kadkahwin #kadkahwinmurah #kadkahwinbajet #kadkahwinjimat #kadkahwincomel #kadkahwinonline #kadkahwincantik #kadkahwinmalaysia #kadkahwineksklusif #kadkahwinmelaka #kadkahwinosem #kadmurah #designkadkahwin #printingkadkahwin #printweddingcard #weddingcard #melaka #selangor #bannerkahwin #bantingkahwin #backdropkahwin #pameranpengantinmalaysia

ANDA ADA BISNES SENDIRI?
Mari kami bantu design & print bahan 'MARKETING' bisnes anda!!
.
-Material: 300g Tarpaulin 720dpi
- Size: 2' x 5'
.
Dengan YaNaz, kami boleh bantu anda design & printing apa yang anda mahukan.. .
"DESIGN YOUR WORLD, MAKE IT REAL"
Moh le shopping dengan YaNaz d'sign :)
HUBUNGI KAMI 🎈
www.wasap.my/60186654065 (naz)
www.wasap.my/60186654069 (yana)
.
#yndbunting #bannermurah #bannerkahwin #buntingmurah #buntingkahwin #backdropmurah #backdropkahwin #jomkahwin #kadkahwinsimple #kadkahwinmurah #jomkahwin #pakejkahwin #pakejkahwinmurah

ANDA ADA BISNES SENDIRI?
Mari kami bantu design & print bahan 'MARKETING' bisnes anda!!
.
-Material: 300g Tarpaulin 720dpi
- Size: 2' x 5'
.
Dengan YaNaz, kami boleh bantu anda design & printing apa yang anda mahukan.. .
"DESIGN YOUR WORLD, MAKE IT REAL"
.
Moh le shopping dengan YaNaz d'sign :)
HUBUNGI KAMI 🎈
www.wasap.my/60186654065 (naz)
www.wasap.my/60186654069 (yana)
.
#yndbunting #bannermurah #bannerkahwin #buntingmurah #buntingkahwin #backdropmurah #backdropkahwin #jomkahwin #kadkahwinsimple #kadkahwinmurah #jomkahwin #pakejkahwin #pakejkahwinmurah

Ni #yndbanner yang ditempah oleh Tadika Pasti Bestari πŸ˜ƒ
Jom iklankan TADIKA anda juga! .
-Material: 300g Tarpaulin 720dpi
- Size: 5' x 3'
.
Dengan YaNaz, kami boleh bantu anda design & printing apa yang anda mahukan.. .
"DESIGN YOUR WORLD, MAKE IT REAL"
Moh le shopping dengan YaNaz d'sign :)
HUBUNGI KAMI 🎈
www.wasap.my/60186654065 (naz)
www.wasap.my/60186654069 (yana)
.
#bannermurah #bannerkahwin #buntingmurah #buntingkahwin #backdropmurah #backdropkahwin #jomkahwin #kadkahwinsimple #kadkahwinmurah #jomkahwin #pakejkahwin #pakejkahwinmurah

PAKEJ JIMAT BERBALOI!
Tudiaaaa.. Pakej 123 YaNaz offer ha.. banyak pulak tu readymade design yang boleh dipilih! Jangan lepaskan peluang!
.
-Material: 300g Tarpaulin 720dpi
- Size: 7' x 3'
.
Dengan YaNaz, kami boleh bantu anda design & printing apa yang anda mahukan.. .
"DESIGN YOUR WORLD, MAKE IT REAL"
Moh le shopping dengan YaNaz d'sign :)
HUBUNGI KAMI 🎈
www.wasap.my/60186654065 (naz)
www.wasap.my/60186654069 (yana)
.
#yndpakej #yndbanner
#bannermurah #bannerkahwin #buntingmurah #buntingkahwin #backdropmurah #backdropkahwin #jomkahwin #kadkahwinsimple #kadkahwinmurah #jomkahwin #pakejkahwin #pakejkahwinmurah

PROMOSI Pakej Kahwin RM290
√ 500pcs Kad Kahwin (90mm x 166mm)
√ 1pcs Banner 2'x5'
√ 1pcs Bunting 5x2
√ 3pcs Bunting Arrow 2x1
√ FREE 500pcs Sampul
√ FREE 20pcs Props Selfie
√ FREE 2pcs Arrow Artpaper
√ FREE Design
√ FREE Extra Kad Kahwin

Berminat wasap;
0103842892

#kadkahwin
#jemputankahwin
#undanganperkahwinan
#banner
#bunting
#bannerkahwin
#bannerkedai
#bannermenu
#buntingmurah
#printingonline
#printingmurah
#kadkahwinonline
#kadkahwinperak
#kadkahwinmurah
#pakejkadkahwinmurah
#pakejkadkahwin
#kerjakahwin
#jomkahwin
#buntingkahwin
#bannermurah
#sticker
#stickerdoorgift
#stickerdoorgiftmurah
#stickerdoorgiftperkahwinan
#propselfie
#propskahwin
#propskahwinpercuma
#backdropkahwin
#backdropbanner
#kadkahwinlokal

PROMOSI Pakej Kahwin RM290
√ 500pcs Kad Kahwin (90mm x 166mm)
√ 1pcs Banner 2'x5'
√ 1pcs Bunting 5x2
√ 3pcs Bunting Arrow 2x1
√ FREE 500pcs Sampul
√ FREE 20pcs Props Selfie
√ FREE 2pcs Arrow Artpaper
√ FREE Design
√ FREE Extra Kad Kahwin

Berminat wasap;
0103842892

#kadkahwin
#jemputankahwin
#undanganperkahwinan
#banner
#bunting
#bannerkahwin
#bannerkedai
#bannermenu
#buntingmurah
#printingonline
#printingmurah
#kadkahwinonline
#kadkahwinperak
#kadkahwinmurah
#pakejkadkahwinmurah
#pakejkadkahwin
#kerjakahwin
#jomkahwin
#buntingkahwin
#bannermurah
#sticker
#stickerdoorgift
#stickerdoorgiftmurah
#stickerdoorgiftperkahwinan
#propselfie
#propskahwin
#propskahwinpercuma
#backdropkahwin
#backdropbanner
#kadkahwinlokal

PROMOSI Pakej Kahwin RM290
√ 500pcs Kad Kahwin (90mm x 166mm)
√ 1pcs Banner 2'x5'
√ 1pcs Bunting 5x2
√ 3pcs Bunting Arrow 2x1
√ FREE 500pcs Sampul
√ FREE 20pcs Props Selfie
√ FREE 2pcs Arrow Artpaper
√ FREE Design
√ FREE Extra Kad Kahwin

Berminat wasap;
0103842892

#kadkahwin
#jemputankahwin
#undanganperkahwinan
#banner
#bunting
#bannerkahwin
#bannerkedai
#bannermenu
#buntingmurah
#printingonline
#printingmurah
#kadkahwinonline
#kadkahwinperak
#kadkahwinmurah
#pakejkadkahwinmurah
#pakejkadkahwin
#kerjakahwin
#jomkahwin
#buntingkahwin
#bannermurah
#sticker
#stickerdoorgift
#stickerdoorgiftmurah
#stickerdoorgiftperkahwinan
#propselfie
#propskahwin
#propskahwinpercuma
#backdropkahwin
#backdropbanner
#kadkahwinlokal

PROMOSI KAD DUA PIHAK
Pakej Kahwin RM560
√ 500pcs Kad Kahwin (216mm x 90mm)
√ 1pcs Banner 2'x5'
√ 1pcs Bunting 5x2
√ 3pcs Bunting Arrow 2x1
√ FREE 500pcs Sampul
√ FREE 20pcs Props Selfie
√ FREE 2pcs Arrow Artpaper
√ FREE Design
√ FREE Extra Kad Kahwin

Berminat wasap;
0103842892

#kadkahwin
#jemputankahwin
#undanganperkahwinan
#banner
#bunting
#bannerkahwin
#bannerkedai
#bannermenu
#buntingmurah
#printingonline
#printingmurah
#kadkahwinonline
#kadkahwinperak
#kadkahwinmurah
#pakejkadkahwinmurah
#pakejkadkahwin
#kerjakahwin
#jomkahwin
#buntingkahwin
#bannermurah
#sticker
#stickerdoorgift
#stickerdoorgiftmurah
#stickerdoorgiftperkahwinan
#propselfie
#propskahwin
#propskahwinpercuma
#backdropkahwin
#backdropbanner
#kadkahwinlokal

PAKEJ JIMAT BERBALOI!
Tudiaaaa.. Pakej 123 YaNaz offer ha.. banyak pulak tu readymade design yang boleh dipilih! Jangan lepaskan peluang!
.
-Material: 300g Tarpaulin 720dpi
- Size: 2' x 2' & 2' x 5'
.
Dengan YaNaz, kami boleh bantu anda design & printing apa yang anda mahukan.. .
"DESIGN YOUR WORLD, MAKE IT REAL"
Moh le shopping dengan YaNaz d'sign :)
HUBUNGI KAMI 🎈
www.wasap.my/60186654065 (naz)
www.wasap.my/60186654069 (yana)
.
#yndpakej #yndbunting
#bannermurah #bannerkahwin #buntingmurah #buntingkahwin #backdropmurah #backdropkahwin #jomkahwin #kadkahwinsimple #kadkahwinmurah #jomkahwin #pakejkahwin #pakejkahwinmurah

PROMOSI Pakej Kahwin RM290
√ 500pcs Kad Kahwin (90mm x 166mm)
√ 1pcs Banner 2'x5'
√ 1pcs Bunting 5x2
√ 3pcs Bunting Arrow 2x1
√ FREE 500pcs Sampul
√ FREE 20pcs Props Selfie
√ FREE 2pcs Arrow Artpaper
√ FREE Design
√ FREE Extra Kad Kahwin

Berminat wasap;
0103842892

#kadkahwin
#jemputankahwin
#undanganperkahwinan
#banner
#bunting
#bannerkahwin
#bannerkedai
#bannermenu
#buntingmurah
#printingonline
#printingmurah
#kadkahwinonline
#kadkahwinperak
#kadkahwinmurah
#pakejkadkahwinmurah
#pakejkadkahwin
#kerjakahwin
#jomkahwin
#buntingkahwin
#bannermurah
#sticker
#stickerdoorgift
#stickerdoorgiftmurah
#stickerdoorgiftperkahwinan
#propselfie
#propskahwin
#propskahwinpercuma
#backdropkahwin
#backdropbanner
#kadkahwinlokal

SALSA BACKDROP_UTARA FEEDBACK .
account @backdrop_utara kami nie tak boleh buka so nie account kedua kami @backdrop_utara98
Yang Baru.buka fake account ya.kami trusted seller okπŸ˜‰

Do contact us for booking!

Whatsapp 0175494590
Email:de_onezsalsa@yahoo.com

#salsabackdropcatalogue #backdropmalaysia
#backdropwedding
#photoboothbajet
#photoboothdiy
#backdropmurah
#backdroputara
#backdropbajet
#backdropbertam
#backdropkepalabatas
#backdroptunang
#backdropevent
#backdroptunang
#backdropkahwin
#backdropsungaipetani #backdropkedah

SALSA BACKDROP_UTARA FEEDBACK .
account @backdrop_utara kami nie tak boleh buka so nie account kedua kami @backdrop_utara98
Yang Baru.buka fake account ya.kami trusted seller okπŸ˜‰

Do contact us for booking!

Whatsapp 0175494590
Email:de_onezsalsa@yahoo.com

#salsabackdropcatalogue #backdropmalaysia
#backdropwedding
#photoboothbajet
#photoboothdiy
#backdropmurah
#backdroputara
#backdropbajet
#backdropbertam
#backdropkepalabatas
#backdroptunang
#backdropevent
#backdroptunang
#backdropkahwin
#backdropsungaipetani #backdropkedah

SALSA BACKDROP_UTARA FEEDBACK .
account @backdrop_utara kami nie tak boleh buka so nie account kedua kami @backdrop_utara98
Yang Baru.buka fake account ya.kami trusted seller okπŸ˜‰

Do contact us for booking!

Whatsapp 0175494590
Email:de_onezsalsa@yahoo.com

#salsabackdropcatalogue #backdropmalaysia
#backdropwedding
#photoboothbajet
#photoboothdiy
#backdropmurah
#backdroputara
#backdropbajet
#backdropbertam
#backdropkepalabatas
#backdroptunang
#backdropevent
#backdroptunang
#backdropkahwin
#backdropsungaipetani #backdropkedah

Most Popular Instagram Hashtags