#bachang

MOST RECENT

1 step polish + ultimate wax by #meguiars #bachang
#gmtech #bachangmelaka #autodetailing #pak'mans

Waktu kau down belum tentu member yang kau sanjung sambut tolong push up kan kau . kau kene amalkan down push up sendiri ..
#selamatmalamdunia
#cmasmotorspot
#bachang

πŸ“ Nasi Gunting Haji Awal

Isi dagingnya lembut sangat sangattt. Takde la sakit tulang rahang bila nak ngunyah. Hoho

Btw, lokasi mereka dah berubah. So sila waze pasar besar bachang kalau nak datang makan okeyhh. Iolss dah kenyang.
Satay pun sedap. Tapi gerai sebelahnya.. Hahhh. Total makan semua RM 17.40.
#nasiguntinghajiawal
#satayhassansarjen
#nasigunting
#satay
#pasarbesarbachang
#bachang
#melakafood
#foodporn
#jjcmmelaka

Assalamualaikum semua...
@mustikasaritradispa nak memperkenalkan service eksklusif di bawah nama ❀CIK.ANIM.MAMA.CARE❀

Service ini KHUSUS BUAT BAKAL-BAKAL IBU yang sedang menunggu saat-saat memyambut kelahiran zuriat. Apa yang menariknya di ❀CIK.ANIM.MAMA.CARE❀ akan memberi khidmat nasihat tentang perkara berkaitan BERSALIN & BERPANTANG & PENJAGAAN BAYI.

Yang penting HARGA SEMUA BERPATUTAN MENGIKUT KEPERLUAN ibu-ibu sekalian. Para ayah juga yang mana sedang mencari service buat isteri tersayang, boleh cuba ❀CIK.ANIM.MAMA.CARE❀
Secara tidak langsung boleh menjimatkan masa dalam pengurusan keluarga.

SELAMAT.TRADISIONAL.MUDAH

#hamil #bersalin #berpantang
#melaka #bachang #pakejbersalin #pakejbersalinmelaka #pakejberpantangmurah #postnatalservice #urutanbersalin #urutanbayi

They should put a long table so people can share seat with hesitation πŸ™ƒ regardless weight eh penuh org. Bakar roti canai guna kayu arang. #roticanai #malaysian #breakfast #nasilemakayamgoreng #foodporn #life #bachang #melaka

New Stall Opening Bachang (Dumpling) at Niuzexui Food Court, 牛车水 美食坊
D-G-11, Jalan PJU 1A/41B, NZX Commercial Centre, Ara Damansara, 47301 Petaling Jaya, Selangor
012-200 1292
https://goo.gl/maps/BoBs73gWAvD2 #bachang

Hai u allzπŸ™‹
Nak story sikit nih.. Mesti korang ad yg segan, risau, takut, malu.. AishhπŸ˜‰
ZR surprise... kan ada.😊 .boleh tolong korang surprise kan org tersayang... Nak pujok kne lah kne dengan cara nye.. Ye ke idok.. Just dm je.. Kami tros tolong u alls.. .
.
βœ… delivery πŸ”₯ free picture πŸ”₯free laminated card with picture.
.
.
πŸ“© For any Inquiries Ws Faa : 01129659847 πŸ’ž Fee: 0147846791 πŸ“±
.

#zrsurpriseplanner #zrsurprisebirthday #melakasuprisedelivery#ballonmelaka#supriseplanner#coklatbouquet#bouquetmurahmelaka#ikotbudget#melakaualls#murmur#roomdeco#partytime#flowerbouquet#perfiumbouquet#serendahrm5#budaksekolah#ballons#loveualls#jangancakaphakaktakpayong#melaka#batuberendam#malim#klebang#peringgit#bachang#alorgajah#masjidtanah#suprices#wecareaboutyou

Hai u allzπŸ™‹
Nak story sikit nih.. Mesti korang ad yg segan, risau, takut, malu.. AishhπŸ˜‰
ZR surprise... kan ada.😊 .boleh tolong korang surprise kan org tersayang... Nak pujok kne lah kne dengan cara nye.. Ye ke idok.. Just dm je.. Kami tros tolong u alls.. βœ… delivery πŸ”₯ free picture πŸ”₯free laminated card with picture.
.
.
πŸ“© For any Inquiries Ws Faa : 01129659847 πŸ’ž Fee: 0147846791 πŸ“±
.

#melakasuprisedelivery#ballonmelaka#supriseplanner#coklatbouquet#bouquetmurahmelaka#ikotbudget#melakaualls#murmur#roomdeco#partytime#flowerbouquet#perfiumbouquet#serendahrm5#budaksekolah#ballons#loveualls#jangancakaphakaktakpayong#melaka#batuberendam#malim#klebang#peringgit#bachang#alorgajah#masjidtanah#suprices#wecareaboutyou

Orang Kota Bharu dan yg berdekatan,Jom dapatkan Kurta Uthobe sepasang dgn harga cuma RM130 SAHAJA!
KAMI AKAN BERADA DI KB MALL KOTA BHARU KELANTAN SEHINGGA HARI AHAD INI.
#kotabharu #kbmall #kelantan #tumpat #bachang #ramadhansales #raya #bajuraya #kelantanese

Delivery at adik nih malu-2 dia ya 😘😘 terima kasih kerana percayakan kami @zr_surprise.
.
Spread the love πŸ’•πŸ’– . βœ… delivery πŸ”₯ free picture πŸ”₯free laminated card with picture.
.
.
πŸ“© For any Inquiries Ws Faa : 01129659847 πŸ’ž Fee: 0147846791 πŸ“±
.

#melakasuprisedelivery#ballonmelaka#supriseplanner#coklatbouquet#bouquetmurahmelaka#ikotbudget#melakaualls#murmur#roomdeco#partytime#flowerbouquet#perfiumbouquet#serendahrm5#budaksekolah#ballons#loveualls#jangancakaphakaktakpayong#melaka#batuberendam#malim#klebang#peringgit#bachang#alorgajah#masjidtanah#suprices#wecareaboutyou

In the making... in progress huhu
.
Slots for this weekend are still open... .
Reasonable price.. and its affordable πŸ€— yg penting quality and yummeh!!
. .
WA πŸ“² 0126115557 for details
.
#melaka #macaromelaka #macaronmurah #doorgift #melakau #melakafood #melakatown #bandarmelaka #melakatengah #weddingmelaka #aqiqah #majlistunang #majlisnikah #merlimau #jasin #bukitpiatu #batuberendam #duyong #bachang #melakabandarayabersejarah #feedbackmanismacs

Most Popular Instagram Hashtags