#babyskinbymissbabyrepublic

19 posts

TOP POSTS

"PERNAH TAK BILA ZOOM
MUKA KITA AKN NMPK MCM MNGERUTU,, BILA USAP KASAR JA MUKA"

jenoh dok gosok nk buang biji2 putih tu, wani faham sgt sgt.. Mesti rimas dan risau kan . Jadi kurang confident kalau nak makeup pun.. "JOM RAWAT MUKA DGN MUDAH DN RINGKAS" hnya gosok2 dh selesai maslahnya

#jelly

Wassup 01114502253
Wassup 01114502253
Wassup 01114502253

#missbabyrepublicatsyazwani
#jellyfacewashbooster #missbabyrepublic #licin3hari #jerawat #kering #missbaby #agentmissbaby #babyskinbymissbabyrepublic
#agentsahmissbabyrepublic #MilkPuddingmissbaby
#PinkishRadiancefacewashmissbaby
#MilkPuddingmissbaby #feedbackmissbabyrepublic

Kebanyakan girls kat luar sana banyak menghadapi masalah bibir kering kan . Siap berkuping kuping lagi. Lagi lagi kalau kerja dalam aircond. Walhal minum air banyak pun still lagi kering!
Bila dia kering dan berkuping , pakai lipstick pun jadi tak smooth dan tak cantik kan! Dia tak blend sekata dgn bibir kita . Dan disebabkan itu nak pilih lipstick pun jd msalah terutama penggemar lipsmatte. 😩

Dah jangan sesedih lagi hokay. Korang calit je terus Lipserum best ni pada bibir korang. Dia mmg dicipta khas langsung tak melekit dan meresap terus dalam bibir tau.
Boleh pakai bila bila masa je korang nak. Kalau sebelum pakai lipstick tu apply dulu Lipserum ni dan terus je pakai lipstick. Serious best!
#jelly

Wassup 01114502253
Wassup 01114502253
Wassup 01114502253

#missbabyrepublicatsyazwani
#jellyfacewashbooster #missbabyrepublic #licin3hari #jerawat #kering #missbaby #agentmissbaby #babyskinbymissbabyrepublic
#agentsahmissbabyrepublic #MilkPuddingmissbaby
#PinkishRadiancefacewashmissbaby
#MilkPuddingmissbaby #feedbackmissbabyrepublic
#dropshipwanted #jitra #KEDAH

"Eh bungkusan apa yg dibawa setiap hari tu nsi lemak ke wafer ke,,, bnyk nyaa" hehehehehe ayat2 mokcik2 slalu interview cik senah,, haaaa bla tnjuk apa dlm bungkusan tu,, terus teruja you all nk try Peneragan yg bijak membantu dlm bisnes jgk taw 😘😘😘😘 MISSBABY REPUBLIC AT SYAZWANI yg sudah di COD kn Awai blan febuary,,,,
😘😘😘😘😘😘😘 Thanks you all yg sudi bercod dgn kita...😍😍😍😍
Alhamdulilah semkin ramai yg yakin dgn product yg mudah dipakai dn senang digunakan
Yg penting,,,!!! "Gosok2 dh lincin"
😍😍😍😍😍😍 #jelly

Wassup 01114502253
Wassup 01114502253
Wassup 01114502253

#missbabyrepublicatsyazwani
#jellyfacewashbooster #missbabyrepublic #licin3hari #jerawat #kering #missbaby #agentmissbaby #babyskinbymissbabyrepublic
#agentsahmissbabyrepublic #MilkPuddingmissbaby
#PinkishRadiancefacewashmissbaby
#MilkPuddingmissbaby #feedbackmissbabyrepublic

OMG,,,!! Wwaawwww yg mnariknya you guys nk taw tk
yg mnriknya milk puding nie bkn shja dpt mnghilngkn blackhead yg berlambak tu siap pakage mencerahkn kulit lagi you all,,,, Milk Pudding ada 2 size tau!
Mini Pack dan Jumbo Pack

Sama ada 2pcs mini ATAU 2 pcs jumbo u all akan dapat FREE TESTER Pinkish Radiance tau!
Stock smkin kritikal you all,,ramai yg dh jatuh hati dgn news edition product from MISSBABY REPUBLIC ,,, siap grab 2 pcs you all,,yg utung nya freegift sample facewash pinkish 😘

Wassup 01114502253
Wassup 01114502253
Wassup 01114502253

#jellyfacewashbooster #missbabyrepublic #licin3hari #jerawat #kering #missbaby#agentmissbaby #babyskinbymissbabyrepublic
#agentsahmissbabyrepublic #MilkPuddingmissbaby
#PinkishRadiancefacewashmissbaby
#MilkPuddingmissbaby

Sayang! Good news

MILK PUDDING DH SAMPAI,,,,!! YG
MISSBABY REPUBLIC Upgraded formulaaaa 😘😘 pakage spatula yg cute oky,,,😍😍😍 Tapi cik senah nk,pesan awai2 oky,,,!!
Jgn MENYESAL selepas pakai,,, nk taw ,sbb,,??? Haa meh baca dibwah
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
. πŸ’žTgn anda akn sentiasa nk sentuh pipi yg lembut mcm baby πŸ’žsegala whitehead yg sush nk hilng tertiba dh hilang πŸ’ždulunya kusam skrg dh kmbli kulit yg lembab dn cerah

Uols nak oder? Cepat2 tingal no wassap kat bawah! 😘

Wassup 01114502253
Wassup 01114502253
Wassup 01114502253

#jellyfacewashbooster #missbabyrepublic #licin3hari #jerawat #kering #missbaby#agentmissbaby #babyskinbymissbabyrepublic
#agentsahmissbabyrepublic #MilkPuddingmissbaby
#PinkishRadiancefacewashmissbaby
#MilkPuddingmissbaby

TERKINI VIRAL 2017
Missbaby Republic at Syazwani 😱😱😱BLACKHEAD & WHITEHEAD HILANG HANYA SAPUAN SHJA MUKA MNJDI LINCIN DN SELEMBUT BABY. SBGAI BUKTI LEBIH BERIBU PRODUCT SET MISSBABY SKIN SUDAH TERJUAL OLEH KAMI DI MISSBABY REPUBLIC
.
πŸ’ŽKulit cerah bersih macam baby
πŸ’Ž'suami JATUH CINTA bertimpa-timpa'
πŸ’ŽPujian yg melambung2 g tu,,
.
.
"Dulu nk,buang blackhead jenuh tekan dgn kuku picit2 smpai keluaq air,mata,,bla make up whitehead lak berlambak nk cover jenoh tempek bedak,, tapi lepas kenal dengan SET MISSBABY REPUBLIC Tgn slalu ja nk pegang pipi sbb lembut mcm pipi baby lembut ja blackhead pun dh hilang πŸ˜‚" - zalikha 27 tahun, perak πŸ’ž Merawat dari dalam dan kekal comel
πŸ’ž Kami jamin takkan memudaratkan sebab kami ada kelulusan KKM 😘😘
πŸ’ž Kulit sehalus kulit bayi πŸ˜‰

#jelly

Wassup 01114502253
Wassup 01114502253
Wassup 01114502253

#missbabyrepublicatsyazwani
#jellyfacewashbooster #missbabyrepublic #licin3hari #jerawat #kering #missbaby #agentmissbaby #babyskinbymissbabyrepublic
#agentsahmissbabyrepublic #MilkPuddingmissbaby
#PinkishRadiancefacewashmissbaby
#MilkPuddingmissbaby #feedbackmissbabyrepublic

MOST RECENT

Kebanyakan girls kat luar sana banyak menghadapi masalah bibir kering kan . Siap berkuping kuping lagi. Lagi lagi kalau kerja dalam aircond. Walhal minum air banyak pun still lagi kering!
Bila dia kering dan berkuping , pakai lipstick pun jadi tak smooth dan tak cantik kan! Dia tak blend sekata dgn bibir kita . Dan disebabkan itu nak pilih lipstick pun jd msalah terutama penggemar lipsmatte. 😩

Dah jangan sesedih lagi hokay. Korang calit je terus Lipserum best ni pada bibir korang. Dia mmg dicipta khas langsung tak melekit dan meresap terus dalam bibir tau.
Boleh pakai bila bila masa je korang nak. Kalau sebelum pakai lipstick tu apply dulu Lipserum ni dan terus je pakai lipstick. Serious best!
#jelly

Wassup 01114502253
Wassup 01114502253
Wassup 01114502253

#missbabyrepublicatsyazwani
#jellyfacewashbooster #missbabyrepublic #licin3hari #jerawat #kering #missbaby #agentmissbaby #babyskinbymissbabyrepublic
#agentsahmissbabyrepublic #MilkPuddingmissbaby
#PinkishRadiancefacewashmissbaby
#MilkPuddingmissbaby #feedbackmissbabyrepublic
#dropshipwanted #jitra #KEDAH

Whitehead / blackhead akan menampakkan kesan makeup yg tidak rata & bintik-bintik putih timbul dgn lebih jelas terutamanya bila apply FOUNDATION..❗❗ .
So, sekarang miss nak tunjukkan 3 step mudah utk uollss bebas dari masalah whitehead & blackhead dgn rangkaian produk #missbabyrepublic..😍😍
.
1) Bersihkan kulit wajah dengan PINKISH RADIANCE
.
2) Gosok MILK PUDDING FACEWASH BOOSTER dgn cara yg betul iaitu dari bawah ke atas dan secara memutar..if whitehead blackhead uollss super degil, tonyoh kuat sikit tau. .
3) Lastly, utk effect yg super awesome, bersihkan wajah uollss semula dgn PINKISH RADIANCE. .
Setel!
.

#jelly

Wassup 01114502253
Wassup 01114502253
Wassup 01114502253

#missbabyrepublicatsyazwani
#jellyfacewashbooster #missbabyrepublic #licin3hari #jerawat #kering #missbaby #agentmissbaby #babyskinbymissbabyrepublic
#agentsahmissbabyrepublic #MilkPuddingmissbaby
#PinkishRadiancefacewashmissbaby
#MilkPuddingmissbaby #feedbackmissbabyrepublic
#dropshipwanted #jitra #kedah

Hai morning! .
.
Just nak inform harini dengan RASMINYA kami upgrade packaging Milk Pudding kami yang supaaa duppaaaa comel ni tau! .
.
Utk Jumbo Size milk pudding kami datangkan dgn packaging yang lebih WOW utk korang peminat setia Missbaby Republic. .
.
Utk size trial mini takda box tau! Hihi .
.
Formula hebat yang sama, HARGA yang sama tapi packaging laaaagii cun!! .
Nagisss tengok. 😘
.
.
Cepat wassap weols utk oder yah!! #jelly

Wassup 01114502253
Wassup 01114502253
Wassup 01114502253

#missbabyrepublicatsyazwani
#jellyfacewashbooster #missbabyrepublic #licin3hari #jerawat #kering #missbaby #agentmissbaby #babyskinbymissbabyrepublic
#agentsahmissbabyrepublic #MilkPuddingmissbaby
#PinkishRadiancefacewashmissbaby
#MilkPuddingmissbaby #feedbackmissbabyrepublic
#dropshipwanted #jitra #kedah

THANKS YG SUDI SHOPPING DI πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰ "MISSBABY REPUBLIC AT SYAZWANI"
Smga anda dimurahkn rzki dn cantik flawes g tu,,😍😍😍😍 The best product thanks yg percyakn product missbaby republic at syazwani
Shopping febuary..!!!! #jelly

Wassup 01114502253
Wassup 01114502253
Wassup 01114502253

#missbabyrepublicatsyazwani
#jellyfacewashbooster #missbabyrepublic #licin3hari #jerawat #kering #missbaby #agentmissbaby #babyskinbymissbabyrepublic
#agentsahmissbabyrepublic #MilkPuddingmissbaby
#PinkishRadiancefacewashmissbaby
#MilkPuddingmissbaby #feedbackmissbabyrepublic

THANKS YG SUDI SHOPPING DI πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰ "MISSBABY REPUBLIC AT SYAZWANI"
Smga anda dimurahkn rzki dn cantik flawes g tu,,😍😍😍😍 The best product thanks yg percyakn product missbaby republic at syazwani
Shopping febuary..!!!! #jelly

Wassup 01114502253
Wassup 01114502253
Wassup 01114502253

#missbabyrepublicatsyazwani
#jellyfacewashbooster #missbabyrepublic #licin3hari #jerawat #kering #missbaby #agentmissbaby #babyskinbymissbabyrepublic
#agentsahmissbabyrepublic #MilkPuddingmissbaby
#PinkishRadiancefacewashmissbaby
#MilkPuddingmissbaby #feedbackmissbabyrepublic

THANKS YG SUDI SHOPPING DI πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰ "MISSBABY REPUBLIC AT SYAZWANI"
Smga anda dimurahkn rzki dn cantik flawes g tu,,😍😍😍😍 The best product thanks yg percyakn product missbaby republic at syazwani
Shopping febuary..!!!! #jelly

Wassup 01114502253
Wassup 01114502253
Wassup 01114502253

#missbabyrepublicatsyazwani
#jellyfacewashbooster #missbabyrepublic #licin3hari #jerawat #kering #missbaby #agentmissbaby #babyskinbymissbabyrepublic
#agentsahmissbabyrepublic #MilkPuddingmissbaby
#PinkishRadiancefacewashmissbaby
#MilkPuddingmissbaby #feedbackmissbabyrepublic

THANKS YG SUDI SHOPPING DI πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰ "MISSBABY REPUBLIC AT SYAZWANI"
Smga anda dimurahkn rzki dn cantik flawes g tu,,😍😍😍😍 The best product thanks yg percyakn product missbaby republic at syazwani
Shopping febuary..!!!! #jelly

Wassup 01114502253
Wassup 01114502253
Wassup 01114502253

#missbabyrepublicatsyazwani
#jellyfacewashbooster #missbabyrepublic #licin3hari #jerawat #kering #missbaby #agentmissbaby #babyskinbymissbabyrepublic
#agentsahmissbabyrepublic #MilkPuddingmissbaby
#PinkishRadiancefacewashmissbaby
#MilkPuddingmissbaby #feedbackmissbabyrepublic

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags