#babyshaklee

MOST RECENT

mother & son. Why so serious baby?? #babyshaklee #love #motherhood

Tepat pukul 7 Haziq dah berbuka .. ๐Ÿ˜€ x tahan katanya .
.
Makan pun nak hensem2 jugak ๐Ÿ˜Ž
.
.
#muhammadhaziqfaiz #haziq2tahun8bulan #babyshaklee

Testimoni CoQtrol Shaklee โค ๐Ÿ”Ž Kaya dengan Coenzyme Q10 untuk tambah tenaga.
๐Ÿ”Ž Resveratrol Power Antioxidant.
๐Ÿ”Ž Vitamin E untuk kulit flawless.
.
Sehari sebiji Coq-trol plus dah cukup untuk jadi awet muda, sihat jantung, bertenaga dan kulit cantik. โœจ
.
Yang ikhtiar nak hamil , produk ni sangat disarankan untuk suami isteri ambil. .
So POWERFUL.. In sha Allah ๐Ÿ˜Š
.
Berminat? Dapatkan di sini :
๐Ÿ“ฒ http://cikdiDaaa.wasap.my

#cikdiDaaajualshaklee
#promosiramadan
#CoQtrolPromo
#ikhtiarhamil
#testimonihamil
#babyctdk
#aafiyah
#sitiaafiyahkhalid
#babyshaklee
#comelpipimerah
#shakleetawau

I called this as the MIRACLE TWO for the combination supplements for a PERFECT SKIN.
.
๐ŸŒธ ESP utk cepatkan kulit uols untuk makin cantik, halus, gebu dan licin. ESP sangat baik untuk tubuh badan dari hujung rambut sehingga hujung kaki yang dibina daripada PROTIEN dan ESP membekalkan asid amino yang lengkap untuk keperluan protien tubuh badan kita.
.
๐ŸŒธ Sustained Release Vitamin C nih bagus untuk mereka yang nak mencerahkan kulit keseluruhannya (bukan muka sahaja yer) dan juga yang muka berbelang you should take this if you nak your skin tone jadi sekata. Another thing inshaaAllah, demam selsema flu batuk sakit tekak semuanya cepat jer baik. Sebab Vitamin C nih juga meningkatkan tahap imunisasi dalam badan.
.
Bila bergabung ni memang meletop hasilnya.. Cuba lah sendiri.
.
Trusted SID
Aina | 014-5077015
.
collagen #shakleemurah #shakleemalaysia #sayajualshaklee ##shakleepasirpekan #shakleepasirpekan #shakershaklee #ostematrix #ostematrixshaklee #shakleemurah #sakittulang #sakitsendi #sakiturat #lenguhbelakang #sakitbelakang #setpantangshaklee #sethamil #setpantang #naksihat #shakleewakafbharu #babyshaklee #vitamincshaklee #setjerawat #setjeragat #jerawat #jeragat #nakcantik #nakcomel #vitaminc #espshaklee #vitamineshaklee #espshaklee #hotsellingshaklee #aisnashaklee

I called this as the MIRACLE TWO for the combination supplements for a PERFECT SKIN.
.
๐ŸŒธ ESP utk cepatkan kulit uols untuk makin cantik, halus, gebu dan licin. ESP sangat baik untuk tubuh badan dari hujung rambut sehingga hujung kaki yang dibina daripada PROTIEN dan ESP membekalkan asid amino yang lengkap untuk keperluan protien tubuh badan kita.
.
๐ŸŒธ Sustained Release Vitamin C nih bagus untuk mereka yang nak mencerahkan kulit keseluruhannya (bukan muka sahaja yer) dan juga yang muka berbelang you should take this if you nak your skin tone jadi sekata. Another thing inshaaAllah, demam selsema flu batuk sakit tekak semuanya cepat jer baik. Sebab Vitamin C nih juga meningkatkan tahap imunisasi dalam badan.
.
Bila bergabung ni memang meletop hasilnya.. Cuba lah sendiri.
.
Trusted SID
Aina | 014-5077015
.
collagen #shakleemurah #shakleemalaysia #sayajualshaklee ##shakleepasirpekan #shakleepasirpekan #shakershaklee #ostematrix #ostematrixshaklee #shakleemurah #sakittulang #sakitsendi #sakiturat #lenguhbelakang #sakitbelakang #setpantangshaklee #sethamil #setpantang #naksihat #shakleewakafbharu #babyshaklee #vitamincshaklee #setjerawat #setjeragat #jerawat #jeragat #nakcantik #nakcomel #vitaminc #espshaklee #vitamineshaklee #espshaklee #hotsellingshaklee #aisnashaklee

I called this as the MIRACLE TWO for the combination supplements for a PERFECT SKIN.
.
๐ŸŒธ ESP utk cepatkan kulit uols untuk makin cantik, halus, gebu dan licin. ESP sangat baik untuk tubuh badan dari hujung rambut sehingga hujung kaki yang dibina daripada PROTIEN dan ESP membekalkan asid amino yang lengkap untuk keperluan protien tubuh badan kita.
.
๐ŸŒธ Sustained Release Vitamin C nih bagus untuk mereka yang nak mencerahkan kulit keseluruhannya (bukan muka sahaja yer) dan juga yang muka berbelang you should take this if you nak your skin tone jadi sekata. Another thing inshaaAllah, demam selsema flu batuk sakit tekak semuanya cepat jer baik. Sebab Vitamin C nih juga meningkatkan tahap imunisasi dalam badan.
.
Bila bergabung ni memang meletop hasilnya.. Cuba lah sendiri.
.
Trusted SID
Aina | 014-5077015
.
collagen #shakleemurah #shakleemalaysia #sayajualshaklee ##shakleepasirpekan #shakleepasirpekan #shakershaklee #ostematrix #ostematrixshaklee #shakleemurah #sakittulang #sakitsendi #sakiturat #lenguhbelakang #sakitbelakang #setpantangshaklee #sethamil #setpantang #naksihat #shakleewakafbharu #babyshaklee #vitamincshaklee #setjerawat #setjeragat #jerawat #jeragat #nakcantik #nakcomel #vitaminc #espshaklee #vitamineshaklee #espshaklee #hotsellingshaklee #aisnashaklee

Syukur alhamdulillah.....Allah beri kan ct kesihatan yg baik di bulan Ramadhan....Baby M pun sihat jugak...Alhamdulillah ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Scan baby.....Baby M tunjuk kaki dia dulu๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
Lepas kene goyang2 sikit, baru la nampak muka tu๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜….....shy2 cat la baby M ni๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž Tangan kat kepala tu...Tak tahu la fikir ape๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…
Macam baba dia...byk berfikir gamaknya ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚@fifit3 ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ Selagi larat puasa....kalau tak larat, berbuka je ....
Ni utk mak yong tau ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Bukan utk yg sihat2 tu๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰..... Alhamdulillah dapat berpuasa, dapat buat terawih jugak.....Syukur sgt2....alhamdulillah.....
Pada yg masih TTC....jgn putus asa....teruskn usaha..insya allah.... #babyshaklee
#ramadhan
#babym
#makyongpuasa
#2ndtrimester

Osematrix Shaklee Best gila!

Item yang sangat kerap orang repeat order adalah Ostematrix. Sesiapa yang sudah amal tahulah bertapa pentingnya Ostematrix dalam hidup mereka. .
.

Kat rumah Farah sendiri sebulan 2-3 botol.
Farah dan suami sahaja consume.
Kenapa kami semua suka Ostematrix ni ? ๐Ÿ„ Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi yang sihat
๐Ÿ„ Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang rapuh)
๐Ÿ„ Memulihkan kekejangan dan kebas-kebas
๐Ÿ„ Melegakan sakit ketika haid
๐Ÿ„ Membantu mengurangkan sakit belakang
๐Ÿ„ Membantu melegakan sembelit
๐Ÿ„ Membantu melembutkan najis
๐Ÿ„ Membantu mengatasi migrain
๐Ÿ„ Membantu masalah buasir .

Jadi, sebenarnya Ostematrix ni keperluan semua orang, especially wanita.
Ibu mengandung, warga emas, ibu menyusu amatlah digalakkan untuk mengambil ostematrix ๐Ÿ‘๐Ÿป HIGHLY RECOMMEND !!! .

Dapatkan BEST PRICE serta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul,
.
@pakar.vitamin
019-2682710
Your Most Wanted Shaklee
Independent Dist..
.
#shakleebyfarahwahida
#shaklee
#shakleecodshahalam
#shakleeshahalam
#pakarvitaminshaklee
#shakleecod
#sethamilshaklee
#shakleereadystockshahalam
#shakleemalaysia
#babyshaklee
#ostematrixshaklee
#kalsiumshaklee

.
Kenapa ramai paling suka dengan ESP?
.
Sebab ESP nih sangat banyak MANFAAT & KEBAIKAN dia. Antaranya:
.
1- Mencerahkan kulit secara sekata
2- Menghilangkan jeragat
3- Membantu menghilangkan parut
4- Menjadikan kulit muka lebih halus dan gebu
5- Mempercepatkan penyembuhan luka lepas bersalin atau operation
6- Memberi rasa kenyang lebih lama
7- Mengnjalkan payudara & punggung
8- Mengatasi gastrik dan pedih ulu hati
9- Mengatasi rasa letih dan lesu
10- Merendahkan bacaan diabetis dengan menstabilkan paras glukosa
11- Mengatasi keguguran rambut
12- Mencantikkan kuku
13- Menghaluskan tumit pecah
14- Membekalkan tenaga berterusan
15- Meningkatkan kualiti susu ibu
16- Meningkatkan pengeluaran susu badan
17- Pengganti minum petang atau supper
18- Mengelakkan kerapuhan tulang
19- Merangsang regenerasi sel kulit dan otot
20- Meningkatkan kualiti memori, vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan
21- Baik untuk hormon
22- Mengurangkan kedutan dan garis halus
23- Rendah lemak, tanpa kolestrol
24- Membantu mengurangkan risiko kanser
25- Bertindak sebagai antioksidan
26- Menguatkan sistem imun tubuh
27- Mempertingkatkan tahap kolestol baik
28- Memelihara kesihatan jantung
29- Merendahkan paras kolestrol
30- Mencegah osteoporosis
31- Membantu pembentukan sel-sel baru
.
Banyakkan khasiat ESP nih? Alhamdulillah Deeba sendiri dah lebih setahun consistent dengan ESP. Nak dapatkan harga promo ESP? Meh whatsapp deeba meh ๐Ÿ˜Š
.
Deeba
013-3933473
Your Trusted SID
.
#promo
#promosi
#payday
#murah
#shaklee
#sayajualshaklee
#shakleemurah
#esplover
#espshaklee
#vivixshaklee
#vitamincshaklee
#awetmuda
#kulitcantik
#kulitputih
#nakcantik
#nakputih
#kurus
#slim
#beauty
#milkbooster
#energybooster
#skinsolution
#shakleeeffect
#babyshaklee
#testimonishaklee
#shakleebydeeba
#deebashaklee
#shakleekb
#shakleekotabharu
#pengedarshakleekotabharu

Berakhirnya perjalanan mengandung anak ke-2

Dah 14 Hari berlalu. Tapi kadang-kadang tersentak sebab tak rasa baby kicking.

Tak biasa lagi even dah bersalin.

Mama miss this moment when #hayyanariqirfan dalam perut.

#babyshaklee
#mazrilnadiahjr
#setpantanmurah
#setmengandung
#promovitaminC
#vitaminC
#vitaminCmurah
#shakleemurah
#shakleemelaka
#kulitcantik
#hilangkanparut
#kulitkusam

MENGANDUNG SATU ANUGERAH .
.

Sebenarnya persediaan untuk hamil seharusnya bermula sebelum anda berkahwin. Bila Ada tanda hamil, sahkan dengan UPT TEST. .
.

Pada Farah, hari itu juga SET HAMIL adalah WAJIB setiap hari. Farah percaya, permulaan yang baik, bermula dari alam rahim. .
. .
Bila hamil, nutrition yang paling penting di awal kehamilan adalah FOLIC ACID. Produk Shaklee yang ada FOLIC ACID adalah B COMPELX & VITALEA.
.
Sebenarnya sebelum hamil pun, Farah memang amalkan 2 item ini as daily routine. .
.
FOLIC ACID yang cukup sangat penting terutama 30 hari pertama kehamilan. Sangat awal kan? Masa tu biasanya kita tak notice pun kita pregnant. .
.
FOLIC ACID ini penting sangat bagi mengelakkan bayi terkena kecacatan pada saraf tunjang dan otaknya - Neural Tube Defects (NTD) .
.
Ok sini Farah share jenis risiko kecatatan akibat kekurangan FOLIC ACID. . .
๐Ÿ‘ถ๐Ÿป Bonjolan di bahagian tulang belakang bayi (Spina Bifida) .
.

Bayi akan lahir lumpur dari pinggang ke bawah seumur hidup. Nauzubiah !
.
.
InshAllah dengan penganbilan FOLIC ACID ibu hamil boleh mengelakkan risiko tersebut sebanyak 75% ! .
.

Jadi, pada wanita yang ingin hamil, boleh start makan Asid Folik 3 BULAN SEBELUM HAMIL/SEBELUM BERKAHWIN . .

Dapatkan BEST PRICE serta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul,
.
@pakar.vitamin
019-2682710
Your Most Wanted Shaklee
Independent Dist..
.
#shakleebyfarahwahida
#shaklee
#shakleecodshahalam
#shakleeshahalam
#pakarvitaminshaklee
#shakleecod
#sethamilshaklee
#shakleereadystockshahalam
#shakleemalaysia
#babyshaklee .

.
PENTINGNYA VITAMIN BILA PREGNANT
.
Sebaik saja kita dimaklumkan yang kita pregnant, dengan serta-merta mindset kita pun kena ubah. Sebab mulai saat itu, segala keperluan nutrisi dalam badan, akan dikongsi bersama dengan janin.
.
Kenapa Ibu Hamil memerlukan keperluan vitamin yang secukupnya : .
.
โ€ข IRON - menghasilkan lebih banyak darah bagi menyokong keperluan khasiat pemakanan Ibu dan juga tumbesaran bayi. Sangat penting untuk Ibu Hamil yang mengalami Low HB.
.
โ€ข ASID FOLIK - Menyokong pembentukan sistem saraf bayi, penghasilan hormon dan juga sel-sel darah merah. .
.
โ€ข VITAMIN C - Ibu sangat mudah untuk terima jangkitan demam, batuk dan selsema. Vitamin C sangat perlu untuk kuatkan sistem imun badan selain bagus untuk kulit bayi.
.
โ€ข KALSIUM - Merupakan nutrisi yang sangat kuat diserap oleh bayi. Ibu akan cenderung utk mengalami masalah gigi rapuh, kejang kaki. Pengambilan kalsium yang cukup, akan membantu menguatkan tulang bayi dan Ibu.
.
โ€ข OMEGA 3 - Penting untuk perkembangan otak bayi dari peringkat awal pembentukan. Selain itu, Omega membantu mengelakkan pembekuan darah, risiko sakit jantung dan darah tinggi ketika hamil.
.
โ€ข PROTEIN - Sangat diperlukan untuk pertumbuhan jaringan pada janin. Juga membantu membekalkan Asid Amino yang bertindak membentuk otot dan organ bayi.
.
Berminat nak mencuba Set Kehamilan Shaklee, boleh hubungi Nanie terus menerusi whatsapp.
.
@nanie_shakleedistributor .
016-9609141
#nanieliashaklee
.
#babysmile #babysmiles #babyshark #babyshaklee #sethamil #sethamilshaklee #hamil #ibumengandung #ibumenyusui #shakleeselangor #shakleeterengganu #shakleecheras #shakleecyberjaya #shakleecod #shakleekl #shakleekuantan #shakleekemaman #shakleebrunei #shakleebangi #shakleebatupahat

.
PENTINGNYA VITAMIN BILA PREGNANT
.
Sebaik saja kita dimaklumkan yang kita pregnant, dengan serta-merta mindset kita pun kena ubah. Sebab mulai saat itu, segala keperluan nutrisi dalam badan, akan dikongsi bersama dengan janin.
.
Kenapa Ibu Hamil memerlukan keperluan vitamin yang secukupnya : .
.
โ€ข IRON - menghasilkan lebih banyak darah bagi menyokong keperluan khasiat pemakanan Ibu dan juga tumbesaran bayi. Sangat penting untuk Ibu Hamil yang mengalami Low HB.
.
โ€ข ASID FOLIK - Menyokong pembentukan sistem saraf bayi, penghasilan hormon dan juga sel-sel darah merah. .
.
โ€ข VITAMIN C - Ibu sangat mudah untuk terima jangkitan demam, batuk dan selsema. Vitamin C sangat perlu untuk kuatkan sistem imun badan selain bagus untuk kulit bayi.
.
โ€ข KALSIUM - Merupakan nutrisi yang sangat kuat diserap oleh bayi. Ibu akan cenderung utk mengalami masalah gigi rapuh, kejang kaki. Pengambilan kalsium yang cukup, akan membantu menguatkan tulang bayi dan Ibu.
.
โ€ข OMEGA 3 - Penting untuk perkembangan otak bayi dari peringkat awal pembentukan. Selain itu, Omega membantu mengelakkan pembekuan darah, risiko sakit jantung dan darah tinggi ketika hamil.
.
โ€ข PROTEIN - Sangat diperlukan untuk pertumbuhan jaringan pada janin. Juga membantu membekalkan Asid Amino yang bertindak membentuk otot dan organ bayi.
.
Berminat nak mencuba Set Kehamilan Shaklee, boleh hubungi Nanie terus menerusi whatsapp.
.
@nanie_shakleedistributor .
016-9609141
#nanieliashaklee
.
#babysmile #babysmiles #babyshark #babyshaklee #sethamil #sethamilshaklee #hamil #ibumengandung #ibumenyusui #shakleeselangor #shakleeterengganu #shakleecheras #shakleecyberjaya #shakleecod #shakleekl #shakleekuantan #shakleekemaman #shakleebrunei #shakleebangi #shakleebatupahat

.
PENTINGNYA VITAMIN BILA PREGNANT
.
Sebaik saja kita dimaklumkan yang kita pregnant, dengan serta-merta mindset kita pun kena ubah. Sebab mulai saat itu, segala keperluan nutrisi dalam badan, akan dikongsi bersama dengan janin.
.
Kenapa Ibu Hamil memerlukan keperluan vitamin yang secukupnya : .
.
โ€ข IRON - menghasilkan lebih banyak darah bagi menyokong keperluan khasiat pemakanan Ibu dan juga tumbesaran bayi. Sangat penting untuk Ibu Hamil yang mengalami Low HB.
.
โ€ข ASID FOLIK - Menyokong pembentukan sistem saraf bayi, penghasilan hormon dan juga sel-sel darah merah. .
.
โ€ข VITAMIN C - Ibu sangat mudah untuk terima jangkitan demam, batuk dan selsema. Vitamin C sangat perlu untuk kuatkan sistem imun badan selain bagus untuk kulit bayi.
.
โ€ข KALSIUM - Merupakan nutrisi yang sangat kuat diserap oleh bayi. Ibu akan cenderung utk mengalami masalah gigi rapuh, kejang kaki. Pengambilan kalsium yang cukup, akan membantu menguatkan tulang bayi dan Ibu.
.
โ€ข OMEGA 3 - Penting untuk perkembangan otak bayi dari peringkat awal pembentukan. Selain itu, Omega membantu mengelakkan pembekuan darah, risiko sakit jantung dan darah tinggi ketika hamil.
.
โ€ข PROTEIN - Sangat diperlukan untuk pertumbuhan jaringan pada janin. Juga membantu membekalkan Asid Amino yang bertindak membentuk otot dan organ bayi.
.
Berminat nak mencuba Set Kehamilan Shaklee, boleh hubungi Nanie terus menerusi whatsapp.
.
@nanie_shakleedistributor .
016-9609141
#nanieliashaklee
.
#babysmile #babysmiles #babyshark #babyshaklee #sethamil #sethamilshaklee #hamil #ibumengandung #ibumenyusui #shakleeselangor #shakleeterengganu #shakleecheras #shakleecyberjaya #shakleecod #shakleekl #shakleekuantan #shakleekemaman #shakleebrunei #shakleebangi #shakleebatupahat

Uoallsss nak habaq ni yang MEALSHAKE tengah promosi harga lebih murah tau ๐Ÿ˜ฑ
.
Siapa yg perlukan MEALSHAKE?
โœ…anak kurang berat badan
โœ…anak tak selera makan
โœ…anak sembelit
โœ…anak yg masalah kulit gatal2
โœ…picky eater tak makan sayur sayuran
.
rasa mealshake ni enak dengan perisa vanila. boleh di minum begitu saja atau dibuat popsicle atau di campur dengan jus kegemaran.
.
.
.
.
๐ŸŒท
Your Trusted SID
KLIK LINK AT BIO OR WASAP
๐Ÿ“ฒ 0177353587 | FIEZA
.
.
.
.
#sihatcantikbycikmama #shaklee #shakleemalaysia #menyusu #breastfeeding #teampermata2018 #babyshaklee #shakleejohor #shakleebatupahat #shakleesrimedan #shakleeparitsulong #shakleeyongpeng #shakleebest #shakleeeffect #ibumenyusui #sayajual #sayajualshaklee #mmteamshaklee #shakleebrunei #shakleesingapore #babyctdk #sitiaafiyah #comelpipimerah #cintafatamorgana

Uoallsss nak habaq ni yang MEALSHAKE tengah promosi harga lebih murah tau ๐Ÿ˜ฑ
.
Siapa yg perlukan MEALSHAKE?
โœ…anak kurang berat badan
โœ…anak tak selera makan
โœ…anak sembelit
โœ…anak yg masalah kulit gatal2
โœ…picky eater tak makan sayur sayuran
.
rasa mealshake ni enak dengan perisa vanila. boleh di minum begitu saja atau dibuat popsicle atau di campur dengan jus kegemaran.
.
.
.
.
๐ŸŒท
Your Trusted SID
KLIK LINK AT BIO OR WASAP
๐Ÿ“ฒ 0177353587 | FIEZA
.
.
.
.
#sihatcantikbycikmama #shaklee #shakleemalaysia #menyusu #breastfeeding #teampermata2018 #babyshaklee #shakleejohor #shakleebatupahat #shakleesrimedan #shakleeparitsulong #shakleeyongpeng #shakleebest #shakleeeffect #ibumenyusui #sayajual #sayajualshaklee #mmteamshaklee #shakleebrunei #shakleesingapore #babyctdk #sitiaafiyah #comelpipimerah #cintafatamorgana

Uoallsss nak habaq ni yang MEALSHAKE tengah promosi harga lebih murah tau ๐Ÿ˜ฑ
.
Siapa yg perlukan MEALSHAKE?
โœ…anak kurang berat badan
โœ…anak tak selera makan
โœ…anak sembelit
โœ…anak yg masalah kulit gatal2
โœ…picky eater tak makan sayur sayuran
.
rasa mealshake ni enak dengan perisa vanila. boleh di minum begitu saja atau dibuat popsicle atau di campur dengan jus kegemaran.
.
.
.
.
๐ŸŒท
Your Trusted SID
KLIK LINK AT BIO OR WASAP
๐Ÿ“ฒ 0177353587 | FIEZA
.
.
.
.
#sihatcantikbycikmama #shaklee #shakleemalaysia #menyusu #breastfeeding #teampermata2018 #babyshaklee #shakleejohor #shakleebatupahat #shakleesrimedan #shakleeparitsulong #shakleeyongpeng #shakleebest #shakleeeffect #ibumenyusui #sayajual #sayajualshaklee #mmteamshaklee #shakleebrunei #shakleesingapore #babyctdk #sitiaafiyah #comelpipimerah #cintafatamorgana

Uoallsss nak habaq ni yang MEALSHAKE tengah promosi harga lebih murah tau ๐Ÿ˜ฑ
.
Siapa yg perlukan MEALSHAKE?
โœ…anak kurang berat badan
โœ…anak tak selera makan
โœ…anak sembelit
โœ…anak yg masalah kulit gatal2
โœ…picky eater tak makan sayur sayuran
.
rasa mealshake ni enak dengan perisa vanila. boleh di minum begitu saja atau dibuat popsicle atau di campur dengan jus kegemaran.
.
.
.
.
๐ŸŒท
Your Trusted SID
KLIK LINK AT BIO OR WASAP
๐Ÿ“ฒ 0177353587 | FIEZA
.
.
.
.
#sihatcantikbycikmama #shaklee #shakleemalaysia #menyusu #breastfeeding #teampermata2018 #babyshaklee #shakleejohor #shakleebatupahat #shakleesrimedan #shakleeparitsulong #shakleeyongpeng #shakleebest #shakleeeffect #ibumenyusui #sayajual #sayajualshaklee #mmteamshaklee #shakleebrunei #shakleesingapore #babyctdk #sitiaafiyah #comelpipimerah #cintafatamorgana

Uoallsss nak habaq ni yang MEALSHAKE tengah promosi harga lebih murah tau ๐Ÿ˜ฑ
.
Siapa yg perlukan MEALSHAKE?
โœ…anak kurang berat badan
โœ…anak tak selera makan
โœ…anak sembelit
โœ…anak yg masalah kulit gatal2
โœ…picky eater tak makan sayur sayuran
.
rasa mealshake ni enak dengan perisa vanila. boleh di minum begitu saja atau dibuat popsicle atau di campur dengan jus kegemaran.
.
.
.
.
๐ŸŒท
Your Trusted SID
KLIK LINK AT BIO OR WASAP
๐Ÿ“ฒ 0177353587 | FIEZA
.
.
.
.
#sihatcantikbycikmama #shaklee #shakleemalaysia #menyusu #breastfeeding #teampermata2018 #babyshaklee #shakleejohor #shakleebatupahat #shakleesrimedan #shakleeparitsulong #shakleeyongpeng #shakleebest #shakleeeffect #ibumenyusui #sayajual #sayajualshaklee #mmteamshaklee #shakleebrunei #shakleesingapore #babyctdk #sitiaafiyah #comelpipimerah #cintafatamorgana

Most Popular Instagram Hashtags