#babyseptember

MOST RECENT

Une marraine heureuse 😍🤗😚
#godmother #mackenzie #babygirl #babyseptember #friends 😍😍😍

Kawan baik untuk ibu hamil 😃
.
.
Alhamdulillah sekarang dah jadi kawan baik ima. Moga Allah permudahkan semuanya . Aminn 💕
.
.
Sekarang ni hari-hari ima amalkan Set hamil Shaklee ni. Set ni memang dah complete dengan: .
.
❤Protein nak kuatkan rahim- ESP
❤Vitamin C nak tingkatkan imun ima dan baby
❤B complex untuk peredaran darah yang baik dan juga untuk perkembangan baby sebab ada asid folic sekali. ❤VItalea Iron tablet untuk tingkatkan HB_hb sekarang tak penah bawah 11. Alhamdulillah.
❤ OSTEMATRIX. Yang ni paling penting untuk bekalkan kalsium. Terutama untuk tulang and gigi ima. Honestly,ima memang xsuka minum susu. So sejak preggy ni. Minum jugak..tapi kekadang skip🤣. So in sha allah bila amek ostematrik ni dapatkan ganti kalsium dari susu. Sebabnya sebiji oste bersamaan 1 gelas susu. So in sha allah,kalsium dalam oste ni cukup utk ima & baby nanti 😍
Mommy yang tengah pregnant if nak consume Set Mengandung yang super best ni boleh je terus pm ok, or klik je link ni. Best tau! Dan diperakui. ☺
.
.
➡️ wasap.my/6019363818
.
.
#BabyShaklee
#shaklee
#sethamil
#babyseptember

Kawan baik untuk ibu hamil 😃
.
.
Alhamdulillah sekarang dah jadi kawan baik ima. Moga Allah permudahkan semuanya . Aminn 💕
.
.
Sekarang ni hari-hari ima amalkan Set hamil Shaklee ni. Set ni memang dah complete dengan: .
.
❤Protein nak kuatkan rahim- ESP
❤Vitamin C nak tingkatkan imun ima dan baby
❤B complex untuk peredaran darah yang baik dan juga untuk perkembangan baby sebab ada asid folic sekali. ❤VItalea Iron tablet untuk tingkatkan HB_hb sekarang tak penah bawah 11. Alhamdulillah.
❤ OSTEMATRIX. Yang ni paling penting untuk bekalkan kalsium. Terutama untuk tulang and gigi ima. Honestly,ima memang xsuka minum susu. So sejak preggy ni. Minum jugak..tapi kekadang skip🤣. So in sha allah bila amek ostematrik ni dapatkan ganti kalsium dari susu. Sebabnya sebiji oste bersamaan 1 gelas susu. So in sha allah,kalsium dalam oste ni cukup utk ima & baby nanti 😍
Mommy yang tengah pregnant if nak consume Set Mengandung yang super best ni boleh je terus pm ok, or klik je link ni. Best tau! Dan diperakui. ☺
.
.
➡️ wasap.my/6019363818
.
.
#BabyShaklee
#shaklee
#sethamil
#babyseptember

Kawan baik untuk ibu hamil 😃
.
.
Alhamdulillah sekarang dah jadi kawan baik ima. Moga Allah permudahkan semuanya . Aminn 💕
.
.
Sekarang ni hari-hari ima amalkan Set hamil Shaklee ni. Set ni memang dah complete dengan: .
.
❤Protein nak kuatkan rahim- ESP
❤Vitamin C nak tingkatkan imun ima dan baby
❤B complex untuk peredaran darah yang baik dan juga untuk perkembangan baby sebab ada asid folic sekali. ❤VItalea Iron tablet untuk tingkatkan HB_hb sekarang tak penah bawah 11. Alhamdulillah.
❤ OSTEMATRIX. Yang ni paling penting untuk bekalkan kalsium. Terutama untuk tulang and gigi ima. Honestly,ima memang xsuka minum susu. So sejak preggy ni. Minum jugak..tapi kekadang skip🤣. So in sha allah bila amek ostematrik ni dapatkan ganti kalsium dari susu. Sebabnya sebiji oste bersamaan 1 gelas susu. So in sha allah,kalsium dalam oste ni cukup utk ima & baby nanti 😍
Mommy yang tengah pregnant if nak consume Set Mengandung yang super best ni boleh je terus pm ok, or klik je link ni. Best tau! Dan diperakui. ☺
.
.
➡️ wasap.my/6019363818
.
.
#BabyShaklee
#shaklee
#sethamil
#babyseptember

❤ MICKEY POOH BABY SLEEPSUIT ❤
.
Suwiitttt sgt2 kalau ank dara mommy pakai ni taw 😍
.
Size 90 (0-6m) & 95 (6-12m)
.

RM20 .
www.wasap.my/60135285348/eiydawardrobeforlove

http://Instagram.com/eiyda_nh89collection

#wordrobeforlove
#teamcrew_wfl
#temerloh
#pahang
#yourtrusredseller
#babyseptember

❤ MICKEY POOH BABY SLEEPSUIT ❤
.
Suwiitttt sgt2 kalau ank dara mommy pakai ni taw 😍
.
Size 90 (0-6m) & 95 (6-12m)
.

RM20 .
www.wasap.my/60135285348/eiydawardrobeforlove

http://Instagram.com/eiyda_nh89collection

#wordrobeforlove
#teamcrew_wfl
#temerloh
#pahang
#yourtrusredseller
#babyseptember

❤ MICKEY POOH BABY SLEEPSUIT ❤
.
Suwiitttt sgt2 kalau ank dara mommy pakai ni taw 😍
.
Size 90 (0-6m) & 95 (6-12m)
.

RM20 .
www.wasap.my/60135285348/eiydawardrobeforlove

http://Instagram.com/eiyda_nh89collection

#wordrobeforlove
#mickeysleepsuit
#teamcrew_wfl
#temerloh
#pahang
#yourtrusredseller
#babyseptember

🏷TSHIRT CARTOON H&M
RM17

NEW ARRIVAL ‼‼‼
.
Kain super best ruginyeee kalau x grab untuk anak2 😍
Ada banyak design boleh pakai sedondon adik beradik nie 👦👧
.
🏷Size 1y,2y,3y,4y,5y,6y
.

www.wasap.my/60135285348/eiydawardrobeforlove

http://Instagram.com/eiyda_nh89collection

#wordrobeforlove
#tshirt
#teamcrew_wfl
#temerloh
#pahang
#yourtrusredseller
#babyseptember

🏷TSHIRT CARTOON H&M
RM17

NEW ARRIVAL ‼‼‼
.
Kain super best ruginyeee kalau x grab untuk anak2 😍
Ada banyak design boleh pakai sedondon adik beradik nie 👦👧
.
🏷Size 1y,2y,3y,4y,5y,6y
.

www.wasap.my/60135285348/eiydawardrobeforlove

http://Instagram.com/eiyda_nh89collection

#wordrobeforlove
#tshirt
#teamcrew_wfl
#temerloh
#pahang
#yourtrusredseller
#babyseptember

🏷TSHIRT CARTOON H&M
RM17

NEW ARRIVAL ‼‼‼
.
Kain super best ruginyeee kalau x grab untuk anak2 😍
Ada banyak design boleh pakai sedondon adik beradik nie 👦👧
.
🏷Size 1y,2y,3y,4y,5y,6y
.

www.wasap.my/60135285348/eiydawardrobeforlove

http://Instagram.com/eiyda_nh89collection

#wordrobeforlove
#tshirt
#teamcrew_wfl
#temerloh
#pahang
#yourtrusredseller
#babyseptember

🏷TSHIRT CARTOON H&M
RM17

NEW ARRIVAL ‼‼‼
.
Kain super best ruginyeee kalau x grab untuk anak2 😍
Ada banyak design boleh pakai sedondon adik beradik nie 👦👧
.
🏷Size 1y,2y,3y,4y,5y,6y
.

www.wasap.my/60135285348/eiydawardrobeforlove

http://Instagram.com/eiyda_nh89collection

#wordrobeforlove
#tshirt
#lvsupreme
#teamcrew_wfl
#temerloh
#pahang
#yourtrusredseller
#babyseptember

🏷TSHIRT CARTOON H&M
RM17

NEW ARRIVAL ‼‼‼
.
Kain super best ruginyeee kalau x grab untuk anak2 😍
Ada banyak design boleh pakai sedondon adik beradik nie 👦👧
.
🏷Size 1y,2y,3y,4y,5y,6y
.

www.wasap.my/60135285348/eiydawardrobeforlove

http://Instagram.com/eiyda_nh89collection

#wordrobeforlove
#tshirt
#teamcrew_wfl
#temerloh
#pahang
#yourtrusredseller
#babyseptember

🏷TSHIRT CARTOON H&M
RM17

NEW ARRIVAL ‼‼‼
.
Kain super best ruginyeee kalau x grab untuk anak2 😍
Ada banyak design boleh pakai sedondon adik beradik nie 👦👧
.
🏷Size 1y,2y,3y,4y,5y,6y
.

www.wasap.my/60135285348/eiydawardrobeforlove

http://Instagram.com/eiyda_nh89collection

#wordrobeforlove
#tshirt
#teamcrew_wfl
#temerloh
#pahang
#yourtrusredseller
#babyseptember

🏷TSHIRT CARTOON H&M
RM17

NEW ARRIVAL ‼‼‼
.
Kain super best ruginyeee kalau x grab untuk anak2 😍
Ada banyak design boleh pakai sedondon adik beradik nie 👦👧
.
🏷Size 1y,2y,3y,4y,5y,6y
.

www.wasap.my/60135285348/eiydawardrobeforlove

http://Instagram.com/eiyda_nh89collection

#wordrobeforlove
#tshirt
#teamcrew_wfl
#temerloh
#pahang
#yourtrusredseller
#babyseptember

🏷TSHIRT CARTOON H&M
RM17

NEW ARRIVAL ‼‼‼
.
Kain super best ruginyeee kalau x grab untuk anak2 😍
Ada banyak design boleh pakai sedondon adik beradik nie 👦👧
.
🏷Size 1y,2y,3y,4y,5y,6y
.

www.wasap.my/60135285348/eiydawardrobeforlove

http://Instagram.com/eiyda_nh89collection

#wordrobeforlove
#tshirt
#teamcrew_wfl
#temerloh
#pahang
#yourtrusredseller
#babyseptember

Most Popular Instagram Hashtags