#babyoil

MOST RECENT

Hi mummies! Dah try Audelia belum? Kalau belum, jom grab sekarang sebab seriously mummy akan jatuh cinta dengan kebaikan Audelia Naturals ni!

DM kita cepat k ❤️

Zeytinyağı ve papatya özü içeriğiyle Farmasi Bebek Losyonu ve Yağı ile bebeğinin cildine iyi bak! @farmasiofficial @farmasicosmetics #farmasi #babylotion #babyoil #babycare #personalcare #drctuna #skincare

...
Kako Ako's winter cosme 𓎨
保湿系のものを いろいろと集めてる... ◟̆◞̆。 フェイスクリームは weredaにしてみた。
香りが良くて 2人とも塗って欲しくて寄ってくる♡
肌が弱い妹にも大丈夫だった。
木の丸いのは 乳歯ケース。こんな可愛いのないと思って まだ抜ける気配もないのに 2人分。
私が小さい頃は 屋根に投げたけど、そんな時代じゃないのね?#焦 𓂂˃̶᷇ ‧̫ ˂̶᷆ 𓂂
臍の緒のようにケースにしまうって 最近知った ✍🏻
*̣̩
*̣̩
*̣̩
#cosme#化粧品#コスメ#aesop#wereda#kidscosme#bonpoint#ベビーグッズ#赤ちゃんのいる暮らし#お洒落さんと繋がりたい#cosmekitchin#babyoil#kidsgoods#姉妹ママ#乳歯ケース

Mommy! Nak pegi holiday yekk hujung2 tahun ni better sediakan EO untuk anak2 ye. Contoh musim2 hujan SNIFFLES and IMMUNITY sangat2 bagus tau. Memang ramai mommy order ni mostly semua sbb nk pegi bercuti
.
Kenapa SNIFFLES dan IMMUNITY?
Mommy kena tau function immunity salah 1 ialah to boost immune system dalam body and another one is to keep you from getting sick. Kita cuba , ikhtiar kan. Sbb mencegah lebih baik dari merawat
.
SNIFFLES pulak?
Kan musim2 hujan hujung2 tahun ni , sniffles laku terukkk! Sebab SNIFFLES boleh kurangkan batuk dan selesema tau. Bau pun wangiiii. And bila sapu dia bg 1 kelegaan yang lebih baik untuk anak2. Nak bernafas pun senang
.
Berminat? Whatsapp fara okay darlingg 0182103962 ❤️
.
#audelianaturals #audeliajb #audeliamummysrescuekit #mummysrescuekit #audeliajohor #audeliasingapore #audeliasg #babycalmingoil #babyimmunebooster #babyoil #gogermsbusterspray #johorbahru #johorjaya

Apa itu ECZEMA ?
Keadaan radang pada kulit disertai dengan bengkak, gatal dan ruam merah yang kadang-kadang kelihatan seperti kulit melecur yang berair. Jika berpanjangan akan menyebabkan kegatalan pada muka, pergelangan tangan, pertengahan siku dan juga lutut. Kulit yang terlibat akan menjadi berkerak.
Solution ?
Joielle Baby Cream - emberikan kulit anak kecil anda dan menambahkan rangsangan pemulihan pelembap. Dengan memanfaatkan ciri unik Aloe vera dan ramuan berasaskan tumbuhan semulajadi
Nak tahu lebih lanjut? WhatsApp la laju laju

📲Whatsapp 0196118198
📲Whatsapp 0196118198
📲Whatsapp 0196118198

http://joiellebabyproduct.wasap.my/

Malas nak save nombor, click kt bio boleh direct terus ke whatsapps
#joielle #ruamlamping #mandibaby #babygoods #babybath #joielleproduct #vcojoielle #vco #virgaincoconutoil #nipplebalm #femininewash #aloevera #vitaminE #babyskincare #skincare #babybath #babyzcream #babyoil #babyproduct #barangbaby #babylotion #babybath #babyoil #eczema #halal #baby #teammammai
#supermommiesreview

Salam subuh & good morning mummies.

Ramalan harini menyatakan akn ada hujan. Musim hujan mcm ni jom sapukan Product Joielle utk keselesaan si manja kita.

Meh jenguk ig kami & whatsapp pada link di profile utk usha usha harga.

Lagi bagus kalau order terus. Stok mmg jalan laju ni. Product terhangat di pasaran 🤩🤩🤩 Nak tahu lebih lanjut? WhatsApp la laju laju

📲Whatsapp 0196118198
📲Whatsapp 0196118198
📲Whatsapp 0196118198

http://joiellebabyproduct.wasap.my/

Malas nak save nombor, click kt bio boleh direct terus ke whatsapps
#joielle #ruamlamping #mandibaby #babygoods #babybath #joielleproduct #vcojoielle #vco #virgaincoconutoil #nipplebalm #femininewash #aloevera #vitaminE #babyskincare #skincare #babybath #babyzcream #babyoil #babyproduct #barangbaby #babylotion #babybath #babyoil #eczema #halal #baby #teammammai

Bayi susah tidur..
Bayi susah membuang air besar.. Ibu susah hati..
Bayi kuat meragam.. Jangan risau Ibu..
Manjaqu boleh membantu.. Bukan itu sahaja tau Ibu...
Manjaqu juga diformulakan khas untuk menguatkan ketahanan tubuh bayi.. Sapu di perut bayi.. di dada.. di belakang..
Di betis ..di tapak kaki.. Aromanya yang menenangkan memberikan bayi rasa selesa dan selamat

RM35/50ml

Whatsapp
0132023394 (For fb click www.wasap.link/60132023394)

#manjaqu
#babycare
#strongimmune
#essentialoils
#babyproduct
#natural
#babyoil
#sembelit
#tidurlena

Bayi susah tidur..
Bayi susah membuang air besar.. Ibu susah hati..
Bayi kuat meragam.. Jangan risau Ibu..
Manjaqu boleh membantu.. Bukan itu sahaja tau Ibu...
Manjaqu juga diformulakan khas untuk menguatkan ketahanan tubuh bayi.. Sapu di perut bayi.. di dada.. di belakang..
Di betis ..di tapak kaki.. Aromanya yang menenangkan memberikan bayi rasa selesa dan selamat

RM35/50ml

Whatsapp
0132023394 (For fb click www.wasap.link/60132023394)

#manjaqu
#babycare
#strongimmune
#essentialoils
#babyproduct
#natural
#babyoil
#sembelit
#tidurlena

Bayi susah tidur..
Bayi susah membuang air besar.. Ibu susah hati..
Bayi kuat meragam.. Jangan risau Ibu..
Manjaqu boleh membantu.. Bukan itu sahaja tau Ibu...
Manjaqu juga diformulakan khas untuk menguatkan ketahanan tubuh bayi.. Sapu di perut bayi.. di dada.. di belakang..
Di betis ..di tapak kaki.. Aromanya yang menenangkan memberikan bayi rasa selesa dan selamat

RM35/50ml

Whatsapp
0132023394 (For fb click www.wasap.link/60132023394)

#manjaqu
#babycare
#strongimmune
#essentialoils
#babyproduct
#natural
#babyoil
#sembelit
#tidurlena

Nobody puts #baby in the corner! #SheaMoistureBaby

Tonight’s planned excitement, hinching the sink with this bad boy...repurposed from when the boys were babies.
#makingahouseahome #imahincher #hincharmy #ocdproblems #lovecleaning #babyoil #sinkhinching

Remember if you buy both the photoset and matching video 'oily' you'll get a months free on my premium snapchat 😱 go and find them both on @xtremeplaypenig 😘 #xtremeplaypen #xpp #xppsnapchat #premiumsnapchat #oily #babyoil

Feeling relaxed after my soothing nightly massage. 🦁 ————————————————————






———————————————————— #babyoil#babymassage#babiesofinstagrame#beautifulbabies#cutebabyvideos#natural#cutekids#cutebabies#babies#viral#beautifulbabies#motherhood#babyfashion#fashionista#gorgeousbaby#melanin#babies#instababy#stylishbaby#stylishtoddlers#londonbaby#mommasbaby#bossbaby#brandrep#babyboy#land4baby#boy💙

I love massages like my mother do 😝😎😍it feels so good and relax with this pure coconut oil she uses on my body it keeps my skin nourished and tighten ❤️#babymassage #babyfashion #babyposer #toddlerpose#baby #babyoil

Just for laughs😃
Mom what are you waiting for? Get avila baby products now😂😂 #avila #avilababy #baby #babies #babyproducts #mothercare #babycare #kids #infants #toddlers #children #affordable #natural #babyoil #avilacares

4 Ginger Oil Essential Benefits That you Need To Know About 🔥. www.hovernov.com/products/ginger-oil-aromatherapy .

Link in bio. 👆

#gingeroil #gingeroilspa
#bestoil #babyoil #spaoil #oilforher #healthierlife #babycare #massageoil #massage #cookingoil #babyshower
#babygirl #fitnessmodel #hovernovstore #hovernov

4 Ginger Oil Essential Benefits That you Need To Know About 🔥. www.hovernov.com/products/ginger-oil-aromatherapy .

Link in bio.
#gingeroil #gingeroilspa
#bestoil #babyoil #spaoil #oilforher #healthierlife #babycare #massageoil #massage #cookingoil #babyshower
#babygirl #fitnessmodel #hovernovstore #hovernov

Harini nak bagi tahu yg rambut anak sedara dah terlampau lebat dan makin panjang x sampai 3 bulan..ramai tanya pakai produk ape..saya pakai minyak mdw je..tak mahal pun dan memang berkesan . Saya gatal2 kulit kepala pun hilang.
.
kalau yg ade masalah botak dan beruban pun boleh hilang tau..yg penting sekarang ni rambut makin tebal dan panjang, kelemumur, gugur dan masaalah rambut nipis pun hilang
.
Memang sgt rekemen ibu-ibu simpan sebotol minyak ni kat rumah.
.
Berminat atau sebarang pertanyaan :
Klik link biru di bio @houseofbaby.my @houseofbaby.my @houseofbaby.my // WHATSAPP 018-9777 308

Most Popular Instagram Hashtags