#babyhamsters

MOST RECENT

Baby penfold the black and white one with lots of white . #babyhamsters

Meanwhile in Rokiah’s territory... .
I have began to pick em up and Rokiah tak marah pun. Good, she loves me more than her husband. Camtula anak omak 😆😆
.
.
#RJT+2+x
#rokiahjamiltipah #RJT #wiwihamster #babyhamsters #winterwhitehamster #hamstersofinstagram #wonderpets
#habitrail #habitrailovo #dwarfhamsterhabitat

5 je so far. And I hope thats all... but she is still looking fat 😅😅 9 ekor ni pun dah pengsan oi!
.
.
#RJT+2+x
#rokiahjamiltipah #RJT #wiwihamster #babyhamsters #winterwhitehamster #hamstersofinstagram #wonderpets
#habitrail #habitrailovo #dwarfhamsterhabitat

Cak! Do u see what I see? .
Tanak kacau dia... maybe more cominng sebab perut masih besar. So tak sure berapa sebenarnya yg nenda nampak baru 3.
.
Bercucu lagi den ha.... adoi 💆🏻‍♀️😆
.
.
#RJT+2+x
#rokiahjamiltipah #RJT #wiwihamster #babyhamsters #winterwhitehamster #hamstersofinstagram #wonderpets
#habitrail #habitrailovo #dwarfhamsterhabitat

Pfff ben oui pourquoi pas je vous jure il m'en fait sur mesure des connerie J ai de quoi crée un joli dossier Ahah Speedy en mode vas y je grimpe sur le dos mais pourquoi pas
#speedy
#hamster
#babyhamsters
#famillyfun

This is Jamil. Terpaksa asing. I tried to masukkan dia balik to cage Rokiah and his kiddoz, dia kena serang bertubi-tubi by Rokiah sampai berdarah-darah 😓😓 when I put him back dalam space Tipah, Tipah went all cannibal sebab terbau darah la kot. Tipah pun mmg tgh heavily preggy perut besar gila. So I had to separate this poor guy... 😭😭😭
.
I need to find a proper space for him... kesian dia duduk dalam ni. Adoi mana nak carik ni 💆🏻‍♀️💆🏻‍♀️
.
#rokiahjamiltipah #RJT #wiwihamster #babyhamsters #RJT+2 #winterwhitehamster #hamstersofinstagram #wonderpets
#habitrail #habitrailovo #dwarfhamsterhabitat

Got two new baby girls!! Comment if you want more updates on them!! #hamster #hamsters #dwarfhamster #dwarfhamsters #babyhamster #babyhamsters #follow

Everyone meet Basil! We got him from a feed store that was selling him for snake bait, since they refused to tell us how old he is he’s estimated to be around a month old. #syrianhamster #syrianhamsters #🐹 #babyhamster #babyhamsters #hamster #hamsters #hamstersofinstagram

Most Popular Instagram Hashtags