[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#babyfood

MOST RECENT

Gerber puff with new design, more beautifull, same delicious, children would love them more
.
.
#luckystorepku #happyshopping #babyfood #foodporn #foodlover #instafood #pku

Assalamualaikum, good morning ❤️
.
Jom jadikam homemade baby food Izliyah Kitchen jadi pilihan anak momy
.
Kenapa momy perlu ada baby food Izliyah Kitchen?
✅memudahkan tugas momy
✅mesra travel
✅berkhasiat untuk anak
✅sajian lengkap 100%
.
Momy jangan risau ya. Produk baby food Izliyah kitchen adalah TANPA GULA,GARAM,PEWARNA dan PENGAWET!
.
Ready stock @babyfood.kitchen
#babyfood
#homemadebabyfood
#izliyahkitchen
#plaincereal
#mixcereal
#serbukayam
#serbukbilis
#serbuksayuran
#cookies
#babyfoodborneo
#kuchingfood
#kuching
#sarawak

Have you tried our food pouch spoons?⠀
These attach to any food pouch to allow you to feed bub straight from the pouch! No mess!⠀
They also change colour if the food is too hot ;)⠀

#chemistwarehouse #babyspoon #spoon #foodpouchspoon #babyfood #babyfoodrecipe #babyfoodpuree #healthybabyfood #homemadebabyfood
#homemadebabyfoodrecipe #babyfoodideas #foodpouch #reusablefoodpouch #bpafree #cherubbaby #cherubbabyaustralia #babyfeeding #feedingutensils #babyfeeding #toddlerfeeding

.
살만 발라낸 조기구이
당근 양파 애호박 팽이버섯 들어간 달걀찜
.
요즘 왠만하면 싹싹 클리어.
달걀찜은 한번 더 리필.
.
#유아식판식 #16개월아기 #babyfood #16monthsold

Who wants to play a round of “what color does this turn when puréed?” Swipe to find out!!! #babyfood #momlife #organic #babybullet #yummy #colordisappointment

Jogja hawanya adem banget, ujan teruus.. Bikin soup yg anget luar dalam buat Ayyara deh 😋
.
.
#menuMpasiAyyara 🍲 ADZUKI BEAN SOUP 🍲

Bahan-bahan:
Adzuki bean
Daging giling
Bawang bombay
Jahe
Moringa bubuk 1 sdt
Parsley
UB
Apel

Cara membuat:
1. Rendam adzuki bean semalaman. Besoknya buang air rendaman, kemudian rebus adzuki bean dg jahe sampai empuk. Sisihkan.
2. Parut apel dan campurkan dg rebusan adzuki bean dan jahe.
3. Panaskan pan, lelehkan UB lalu tumis bombay dan daging giling sampai harum.
4. Masukkan campuran rebusan adzuki bean+jahe+parutan apel. Tambahkan parsley dan moringa. Masak sampai mendidih. Sajikan hangat~

Bisa dimakan pakai nasi atau langsung soup aja. Soup ini bisa jadi immune booster juga. Tau sendiri ya manfaat jahe dan moringa yg luar biasa itu ❤

#adzukibean

2018.1.21 (day 42)
離乳食開始後、足を中心に湿疹の症状が出たので、かかりつけ医の先生に相談に行ってきました💊
✧ ✧ ✧ ✧ ✧ ✧ ✧ ✧
【相談内容】
小麦アレルギーがあるか、またその治療方法
・パン粥をはじめてから、湿疹が出るようになった
・朝食にあげると、昼前に湿疹が出る
・夜の入浴の頃には治っている
・小さじ1から症状があったかは不明
・熱や嘔吐はない
・ちょうどその時期に、風邪の症状と思われる鼻水やせきが出ており、のどがゼエゼエいっていた
✧ ✧ ✧ ✧ ✧ ✧ ✧ ✧
【相談結果】
重篤な症状もないので、心配しすがなくてOK
原因の特定を少量ずつから試してみる
・スキムミルク/スキムミルク抜きのパンで作ったパン粥を体調の良い日に試してみる
・他の小麦製品は、上記を試した後からスタートする
・試す中で、湿疹がひどい時は処方されたシロップを与える&受診する
※アレルギーの血液検査の結果がちゃんと出るのは、一歳以降になってから。
血液検査の結果は補助的なもので、食べ物を与えて試してみる 方法がいちばん。
✧ ✧ ✧ ✧ ✧ ✧ ✧ ✧
とりあえず方針が決まって、ほっとしました☺️
ひどいアレルギーじゃありませんように...💫
✧ ✧ ✧ ✧ ✧ ✧ ✧ ✧
#baby #2017_summer_baby部 #6ヶ月 #生後6ヶ月 #離乳食 #ごっくん期 #2回食 #育児日記 #babyfood #食物アレルギー #アレルギー #小麦アレルギー #牛乳アレルギー

Eating makes me happy 😋🍚 🍌 You can also add water to make it easier when blending. #babyfood #homemadebabyfood #orangic #wholefoods #먹어좋다 #음식 #아기음식 #koreanlatina #coreana #healthyeating #babypuree #thankgod

Jangan kata kami tak maklum ye 😊😊
.
NOTIS DARI HQ
.
MOHON PERHATIAN YE SEMUA. 😉
TERDAPAT BEBERAPA PERUBAHAN AKAN BERLAKU TIDAK LAMA LAGI. .
Jangan lupa nantikan kemunculannya! 😍 .
✅BISKUT BAYI:
Biskut bayi akan berubah packaging dan flavor. Dan biskut blBLUEBERRY tidak lagi di jual di pasaran selepas ini.
.
2 Biskut perasa baru akan ditambah pada bulan Februari ya ☺
.
✅ PLAIN CEREAL:
Semua PLAIN CEREAL (Rice, Brown Rice, Oat dan Barli akan dinaikkan harga berkuatkuasa pada 1 FEBRUARI 2018 tetapi masih menggunakan packaging sedia ada.
.
.
✅ SERBUK SAYUR, SERBUK REMPAH, SERBUK AYAM DAN SERBUK BILIS
Harga masih KEKAL DGN PEMBUNGKUSAN SEDIA ADA.
.
Akan tetapi produk perasa 100% akan berubah wajah pada masa akan dtg bersama tambahan produk iaitu SERBUK BUAH-BUAHAN.
.
.
✅MIX CEREAL
Mix cereal tidak berubah harga.
.
sekian, terima kasih dari HQ Izliyah Kitchen. Keep supporting us! 😘
.
#babyfood #mixcereal #homemade #organicfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal #ricecereal #brownricecereal #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning

เทสไข่ขาวผ่านแล้ว มาเทสเห็ดกันต่อ มื้อนี้ยังกินกับข้าวต้มกันอยู่ เพราะเฮียเพิ่งหายไข้ (Tip ไข่ขาวกับตระกูลเห็ดเทสได้หลังขวบนะคะ)#babyfoodideas #babyrecipes #babyfoodie #babyfood

Misoa telor merah makanan yang konon katanya melambangkan panjang umur, kemakmuran dan kesehatan untuk orang yang sedang merayakan ulang tahun dan dijadikan makanan wajib falam merayakan ulang tahun.

#babyfood #ulangtahun #happybirthday #panjangumur #openpo #kulinerpku #kulinerpekanbaru #pekanbaru #makanananak

If you see a shooting star today, what would you wish for bub?

#RaffertysGarden #RGCommunity #LittleFoodie #BabyFood

#Tak sempat nak masak makanan baby
. 🆙KADANG -KADANG TAK SEMPAT NAK MASAK MAKANAN Berat saya bancuh #biscute jer dengan air 🆙
. 🤗🤗 Suka baby makan 🤗🤗 .

Baik ibu ibu, biscute boleh dijadikan alternatif kepada ibu ibu yang tak sempat nak masak tu... baby yang makan nestum tu,boleh lah tukar tukar menu ya 🙋
.

#nestum #instantbabyfood #jajansihat #parenting #babyfood #babycookies #biscutemilna #biscutebaby #biscutebayi #toddlerfood #biscutetanpa gula #agentwanted

Sicko didnt eat dinner but downed 6 ounces of smoothy! 3 ounces was kifer and 3 was banana & strawberry

Milho cozido da horta do biso ❤❤!

Assalam & morning semua..korang n ank2 breakfast apa pagi ni..kalau takde idea ni akak bg resepi cucur kentang untuk baby..sekali la mak baby pn blh mkn 😁😁😁..tambah serbuk bilis pulak kan lg la sedap
#babyfood #healtybabyfood #serbukbilis #serbukbilisbaby #makananbayi #makananbayisihat #resepisihat #instababy #infosihat #instafemes #izliyahkitchen #bazarpaknil

Most Popular Instagram Hashtags