#babybodywash

1100 posts

TOP POSTS

Regram @puracy

Gently foaming, naturally hydrating, and a touch of fresh citrus - enhance the bathing experience with your child.
This Citrus Grove natural baby shampoo & body wash is hypoallergenic, non-toxic, vegan and biodegradable. Definitely a must to #buyatiherb

#babyshampoo #sulfatefree #puracy #bubblebath #babybodywash #citrusgrove #iherb #아이허브 #アイハーブ #айхерб

Algovital Angel baby products are now available at Kids 21#forum #marinabaysands #babybodywash #babybodylotion

Thank you mommy @clairenarumi for using ATTITUDE Kids Body Wash and Kids 2in1 Shampoo & Conditioner --------------------
#Repost @clairenarumi
・・・
89th review : #babybodywash #babyshampoo 〔1/2〕
.
Finally~~~😗 Utk skrg produk ini bnr2 numero uno di hati!
✿
Cocok pisan sama claire! ( smoga cocok juga utk manteman )
✿
Nah buat buibu yg kmrn2 sering DM nnya soal sabun shampoo Claire, silakan dibaca yaaa😘
✿
✿
Dulu mommy Claire pernah posting shampoo apa2 aza yg Claire pakai, dan semuanya itu blm bnr2 cocok di Claire🙄
.
Ada yg rambutny jadi kasar, dan parahnya rontok2 mulu 😭😭
✿
Begitu dapat paketan dari @toxicfreeliving , lgsg cuss cobain😗
✿
✿
1 kata = Ah~Ma~Zing! ♥️♥️♥️ lope-lope!
✿
✿
Sabun dan Shampoo nya itu kalo dipakai, mmg sedikit berbusa, tapi yg mommy Claire seneng, begitu dibilas, kulitnya lgsg bersih, nga harus digosok2 pake tangan berkali2
.
Ngerti kan yah? Misalnya waktu cuci tangan pake sabun X, kita kudu gosok2 tangan berkali2, biar nga ada sabun nempel lagi, tp sabun dari attitudē nga🤘🏻🤘🏻
.
Trus utk shampoo, begitu dibilas bntr aza langsung cepat bersihnya dan lgsg kerasa rambutnya keset2 gt. Clean feeling banget deh! 👌🏻
.
Mandiin anak jadi nga repot krn bntr aza lgsg clean dia nya😂👍🏻
✿
✿
And what! Rambut Claire jadi lembut, nga kaya dulu lg. Setidaknya jauh lbh lembut👌🏻
Trus, rontoknya berkuranggggg banget!
Dulu misalnya tiap cuci rmbt bs rontok 20 helai, skrg jadi 5-10 helai gt 👌🏻 big improvement♥️
✿
✿
Mengenai ingredients produk attitudē , thumbs up!
"Worry free", krn bahan2 yg dipakai bnr2 safe for baby-toddlers. .
Trus ini yg buat mommy Claire suka, ditulis sabun shampoo nya ada pake "perfume" BUT perfume yg diracik dari bahan2 yg natural. Pantesan wanginya itu lbh soft dari soft yg biasanya😂😂
.
Kalo bbrp produk yg prnh dipakein ke Claire mah cm tulis perfume aza😂
✿
And suka banget dengan 2 produk ini, krn isinya itu ga ada warna alias bening! Bnr2 worry free♥️ ( see video next posting )
✿
✿
Check @toxicfreeliving for other good products, and cobain deh! 👌🏻
Made in 🇨🇦 .

👶🏻Bany Calendula Balm. Healing & Nappy. (Natural) Rm40 50g.
.
👶🏻Bahan : coconut Oil, Calendula Oil, Organic Shea Butter, Beeswax, Golden Jojoba Oil, Vit E Oil, Pure Lavender Oil.
.
👶🏻Cara penggunaan : Pakai selepas mandi atau dimana jua anda berada. Ambil dengan hujung jari, warmkan dengan tapak tangan, dan sapu pada kawasan nappy atau pada kawasan yang ada eczema/gatal/kudis.
.
👶🏻Fungsi :
1. Melegakan luka atau kemerahan akibat terlalu lama memakai pampers.
2. Merawat kawasan eczema/kudis atau gatal.
3. Sangat lembut pada kawasan pelipat/ area nappy.
4. Mempercepatkan luka kecil sembuh.
5. Anti radang.
6. Mengelakkan kulit baby atau kanak-kanak jadi kering dan bersisik.
7. Tidak melekit. Tekstur sangat la ringan.
.
Tidak mengandungi drying alcohols.
Tidak menggandungi pengawet & parabens.
Tidak bertoksik.
Tidak menggunakan sebarang pewarna & pewangi tiruan.
Tidak mengandungi bahan kimia merbahaya.
.
100% Homemade. Handcrafted & safe for your baby.
.
🌸Whatsapp 0172499769😊 @letsorganic .
#produkbabymalaysia #babybodywash #babyshampoo #babybalm #sayajual

Helloo..Baby Qiya punya baby wash baru nih dari @littletreeid ,wanginya enak bgtt,warna botolnya lucuu dan pastinya aman untuk bayi. Qiya jd tambah semangat mandinya💁. She love it❤

Juga ada theether from @mombella_id yg bisa dipake Qiya nanti pas 3 bulan..horee!! Cant wait!☺ Thank you @littletreeid & @mombella_id ❤❤ #littletreeindonesia#mombellaindonesia#mooimom#mamawayid#babybodywash#theeter#babytheether#babyproduct#theethermombella#instagram

I found a great organic baby shampoo/body wash, unfortunately it's made overseas. I would prefer to support local business but don't know of any South African options. Anyone have a natural, delicious -smelling organic version available here? #proudlysouthafrican #southafricanproducts #babyshampoo #babybodywash #organic #model #capetown

All set up @theforkswinnipeg for the @thirdandbird Pop Up Shop!! I'm right next to the wonderful @barlettabeeswax and you can find us in the balconies above the The Commons on the Sydney's side, closest to the elevator. We'll both be here until 8:00. •
•
•#winnipeg #204 #popupshop #soap #essentialoils #noparabens #nosulfates #castilesoap #shampoobar #beardoil #dryshampoo #bubblebath #babybodywash #bathsalts #giftboxes #giveaway

MOST RECENT

.
.
【本日の完売情報】
.
picソープ類完売です🛀
(画像がテスターで分かりにくくスミマセン💦)
.
冬~春と乾燥していたお肌も…
.
この暑さで一気にベタベタ☀😵
.
赤ちゃんや子ども達は
いよいよ#あせも#おむつかぶれが👶💦
.
💀合成界面活性剤不使用の
#オーガニック#ソープ 類なら
.
自然由来成分がお肌を保湿しながら洗うので
.
洗い上がりはとっても
なめらかな仕上がりに🍃
.
それぞれブランドによって特徴があるので
また入荷したら詳細postします🙇
.
✔#ヴェレダ人気の赤ちゃん固形石鹸は残2
✔#ヴェレダ#ベビーウォッシュ&シャンプー
✔#エルバオーガニクス#ベビーボディウォッシュ
✔#ソーダサン#ハンドボディソープ#ローズ
#ボディソープ#ボディウォッシュ#ベビーソープ
#weleda#ervaorganics#sodasan
#babysoup#bodywash#babybodywash
#オーガニックコスメ#organic
#飯田市#アロマハウス

Dari baru lahir smpe skrng body wash & shampoo yg dipake Michiko ini ☝🏻 dikarenakan Michiko sering alergi jd mamanya byk cb2 dan hati2 bgt sama toiletries nya.. #babytoiletries #babyshampoo #babybodywash #sabunbayi #shampoobayi #babystuff

Do you or anyone you know suffer from Eczema? Eczema is a real issue that some people have to face every day, I am so thankful that I get to work for a Company that has such great products that can help babies with eczema and even adults! Check out this link to see what I'm saying then contact me or visit my website jessicasoper.arbonne.com to order yours today!! http://stepoutsideofthebox.blogspot.com/2012/03/finally-solution-to-your-eczema-and.html?m=1 #eczema #eczemaprobs #baby #babyproducts #babylotion #babyskincare #babybodywash #babyeczema

100% #natural #organic #skincare for babies from the Do Good Baby Company. Oil, lotion, bath/bodywash and shampoo available individually and as a gift set >> http://goo.gl/rDmPaO #babyskincare #babyskincareproducts #organic #natural #babyshowergift #babyshowergifts #newbaby #newbabypresent #newbabyproducts #newbabygiftidea #newbabygift #babyoil #babyshampoo #babylotion #babymoisturiser #babybodywash

Buds organic precious newborn head to toe cleanser restock 💖💖💖💖💖best seller baby top to toe cleanser in store 😊😊😊😊😊😊promotion rm60 postage sm rm7 em rm12 💕💕💕💕💕💕watsapp 0167183199 for order 🤗🤗🤗🤗🤗🤗#buds #budsorganic #budsorganicmalaysia #budscherishedorganic #budsjb #budsjohor #budsmalaysia #babyshampoo #babycleanser #babybodywash #organicskincare

.
.
🍬👶TESTIMONI FULL SET BABY PBYSO 👶🍬
.
👶 Khas buat untuk baby yang berusia 3bulan keatas.
.
👶 Bagus untuk kuatkan kulit baby. Dan kalau ada eczema, kudis dan gatal-gatal boleh pakai.
.
👶 Full set Rm133 inc postage semenanjung. Sabah Sarawak tambah Rm4.
.
👶 Nak beli loose pun boleh. Senarai harga untuk loose seperti dibawah.
.
.
👶🍯 Baby Organic Bodywash & Shampoo (Organik) Rm45. 100ml.
Bahan : Aqua, Organic Sunflower Oil, Organic Coconut Oil, Organic Glycerine, Pottassium Citrate, Honey Extract, Organic Pal Kernelate, Palm Kernel Acid, Pure Lavender Oil, Pure Chamomile Blue Oil.
.
==============•••
.
👶🍯 Baby Calendula Balm. Healing & Nappy. (Natural) Rm40 50g.
Bahan : coconut Oil, Calendula Oil, Organic Shea Butter, Beeswax, Golden Jojoba Oil, Vit E Oil, Pure Lavender Oil.
.
==============•••
.
👶🍯 HoneyChamo Baby Oil. Rm40 50ml.
(Natural)
Calendula Oil, Golden Jojoba Oil, Honey Extract, Sweet Almond Oil, Coconut Oil, Wheatgerm Oil, Sunflower Oil, Vit E Oil, Oat Extract, Pure Chamomile Blue Oil.
.
.
.
✅ Tidak mengandungi drying alcohols.
✅ Tidak menggandungi pengawet & parabens.
Tidak bertoksik.
✅ Tidak menggunakan sebarang pewarna & pewangi tiruan.
✅ Tidak mengandungi bahan kimia merbahaya.
✅ Bebas dari sisa minyak & silikon.
.
✅100% Homemade. Handcrafted & safe for your baby.
.
✅ Change NOW.👶
✅ Homemade & handcrafted product in Sungai Petani,MY.
✅ Think Natural Think Us, Purebysafiyyahosman.BABY
.
.
READY STOK
Pm / whatsup 011-26468092
.
.
#eraaincollection
#purebyso #sayajual
#agenpbysosimpangrenggam #purebysafiyyahosman #ekzema #pureen #upinipin #babyshampoo #babycare #babybodywash #babybalm #nappybalm #johnsons #babyoil #babyoilmalaysia #babytoddlers #bazaarpaknil #produkbaby #bazaronline #igshop #dherbs #quputeh #onlineshoppingmalaysia #jualanmurah #simpangrenggam_igshop
#kluangmall #renggam

.
.
🍬👶TESTIMONI FULL SET BABY PBYSO 👶🍬
.
👶 Khas buat untuk baby yang berusia 3bulan keatas.
.
👶 Bagus untuk kuatkan kulit baby. Dan kalau ada eczema, kudis dan gatal-gatal boleh pakai.
.
👶 Full set Rm133 inc postage semenanjung. Sabah Sarawak tambah Rm4.
.
👶 Nak beli loose pun boleh. Senarai harga untuk loose seperti dibawah.
.
.
👶🍯 Baby Organic Bodywash & Shampoo (Organik) Rm45. 100ml.
Bahan : Aqua, Organic Sunflower Oil, Organic Coconut Oil, Organic Glycerine, Pottassium Citrate, Honey Extract, Organic Pal Kernelate, Palm Kernel Acid, Pure Lavender Oil, Pure Chamomile Blue Oil.
.
==============•••
.
👶🍯 Baby Calendula Balm. Healing & Nappy. (Natural) Rm40 50g.
Bahan : coconut Oil, Calendula Oil, Organic Shea Butter, Beeswax, Golden Jojoba Oil, Vit E Oil, Pure Lavender Oil.
.
==============•••
.
👶🍯 HoneyChamo Baby Oil. Rm40 50ml.
(Natural)
Calendula Oil, Golden Jojoba Oil, Honey Extract, Sweet Almond Oil, Coconut Oil, Wheatgerm Oil, Sunflower Oil, Vit E Oil, Oat Extract, Pure Chamomile Blue Oil.
.
.
.
✅ Tidak mengandungi drying alcohols.
✅ Tidak menggandungi pengawet & parabens.
Tidak bertoksik.
✅ Tidak menggunakan sebarang pewarna & pewangi tiruan.
✅ Tidak mengandungi bahan kimia merbahaya.
✅ Bebas dari sisa minyak & silikon.
.
✅100% Homemade. Handcrafted & safe for your baby.
.
✅ Change NOW.👶
✅ Homemade & handcrafted product in Sungai Petani,MY.
✅ Think Natural Think Us, Purebysafiyyahosman.BABY
.
.
READY STOK
Pm / whatsup 011-26468092
.
.
#eraaincollection
#purebyso #sayajual
#agenpbysosimpangrenggam #purebysafiyyahosman #ekzema #pureen #upinipin #babyshampoo #babycare #babybodywash #babybalm #nappybalm #johnsons #babyoil #babyoilmalaysia #babytoddlers #bazaarpaknil #produkbaby #bazaronline #igshop #dherbs #quputeh #onlineshoppingmalaysia #jualanmurah #simpangrenggam_igshop
#kluangmall #renggam

.
🌿🍀👶 Feedback toodlers baby.purebysafiyyahosman 👶🍀🌿
.
WOW SIAP REPEAT-IT ORDER LAGI ❗❗❗😱😍
.
Sebab anak da boleh TIDUR LENA da tkde garu2 lagi 😴👶👶👶
.
.
SEBELUM :
"dulu ruam dia teruk. macam2 sabun saya try. macam2 produk saya tukar2. TAPI apakan daya semua ada chemical 😓
.
"kalau berpeluh je ruam dia naik. habis merah2. lepas mandi mesti menggaru. Rasa nya produk tu tak sesuai la gn kulit"
.
SELEPAS TU :
"saya cari la produk yg pure. Then biras saya suggest produk ni kt fb. saya PUASHATI SANGAT2 " 💖💖💖😍
.
RESULT 👇👇👇
"lepas saya pakai produk sis, saya tgok kulit anak sy LAWA DA 😱😍😍😍. kalau merah pun jarang2 sekali"
.
.
Satisfied customer ✔
.
Jika anak akak ada mengalami masalah ekzema dan sewaktu dengannya 👉 Akak patot cuba set baby top to toe ni sangat2 la bagus dan bebas bahan kimia dan langsung tak memudaratkan kulit baby ✔😍
.
Set baby Purebysafiyyaosman ni membantu menguatkan ketahanan kulit baby sekali tau ✔😍
.
.
Details @ ada apa2 nak tnya Boleh pm je just click link wasap dibawah 👇👇👇
.
.
Pm / whatsup +6011-26468092
.
.
#purebysafiyyahosman #sayajual
#agenpbysosimpangrenggam
#homemade #babycare #lokal #lokalah #babyoilmalaysia #produkbaby #sayajualprodukbaby #minyakbaby #eczema #kulitkering #psoriasis #Babyproduk #organicbaby #homemadebabyoil #babybalm #babyshampoo #babybodywash #shampoobabymalaysia #babyoilmalaysia #isell #sayajual #babybalm #babyshampoo #babybodywash #produkbabymalaysia
#simpangrenggam_igshop #bazarpaknil
#visitmyig #visitmyigmalaysia #murahmeriah #onlineshopping

.
🌿🍀👶 TESTIMONI SET BABY PUREBYSAFIYYAHOSMAN 👶🍀🌿
.
"Alhamdulillah..best betoii la..memang BERKESAN kak sapu kalau ada merah2 kan kat ruam lamping, MEMANG HILANG 😱, tak tipu
.
pastu emang tak ragu2 sapu banyak mana pun kat kulit dia, sebab TAKDAK bahan kimia, RASA SELAMAT SANGAT2😍
.
Pastu shampoo gn mandian tu..kak emang GUNA KAW2 SEDAP BAU DIA..emang LEMBUT la kulit dia😎
.
lpas mandi da la beza texture dengan sabun baby hat biasa..memang sangat2 la RASA SELAMAT GUNA untuk baby"😍
.
Terima kasih Pure by safiyyah osman bt produk yang TERBAIK, TERHEBAT yg penting free chemicals 😍💋
.
Guna kan set baby Pure by safiyyah osman langsung tidak memudaratkan dan elok sgt tok anak tercinta kerana kandungan 100% pure + organic 100%😊
.
Tercari2 penyelesaian untk masalah baby anda? Terutama yang tidak memudaratkan dan selamat drpd chemical content ? 👇👇👇
.
.
PM / WHATSUP 011-26468092

PM / WHATSUP 011-26468092

PM / WHATSUP 011-26468092
.
.
#eraaincollection
#purebyso #sayajual
#agenpbysosimpangrenggam #purebysafiyyahosman #organikmurah #ekzema #pureen #upinipin #babyshampoo #babycare #babybodywash #babybalm #nappybalm #johnsons #babyoil #babyoilmalaysia #babytoddlers #bazaarpaknil #produkbaby #bazaronline #igshop #sale #babyskin #onlineshoppingmalaysia #jualanmurah #batupahat #simpangrenggam_igshop
#kluangmall #renggam

.
🌿🍀👶 TESTIMONI NAPPY BALM 👶🍀🌿
.
👶 Khas buat untuk baby yang berusia 3bulan keatas.
.
👶 Bagus untuk kuatkan kulit baby. Dan kalau ada eczema, kudis dan gatal-gatal boleh pakai.
.
👶 Full set Rm133 inc postage semenanjung. Sabah Sarawak tambah Rm4.
.
👶 Nak beli loose pun boleh. Senarai harga untuk loose seperti dibawah.
.
.
👶🍯 Baby Calendula Balm. Healing & Nappy. (Natural) Rm40 50g.
Bahan : coconut Oil, Calendula Oil, Organic Shea Butter, Beeswax, Golden Jojoba Oil, Vit E Oil, Pure Lavender Oil.
.
==============•••
.
Cara penggunaan : Pakai selepas mandi atau dimana jua anda berada. Ambil dengan hujung jari, warmkan dengan tapak tangan, dan sapu pada kawasan nappy atau pada kawasan yang ada eczema/gatal/kudis.
.
Fungsi :
1. Melegakan luka atau kemerahan akibat terlalu lama memakai pampers.
2. Merawat kawasan eczema/kudis atau gatal.
3. Sangat lembut pada kawasan pelipat/ area nappy.
4. Mempercepatkan luka kecil sembuh.
5. Anti radang.
6. Mengelakkan kulit baby atau kanak-kanak jadi kering dan bersisik.
7. Tidak melekit. Tekstur sangat la ringan.
.
.
✅ Tidak mengandungi drying alcohols.
✅ Tidak menggandungi pengawet & parabens.
Tidak bertoksik.
✅ Tidak menggunakan sebarang pewarna & pewangi tiruan.
✅ Tidak mengandungi bahan kimia merbahaya.
✅ Bebas dari sisa minyak & silikon.
✅100% Homemade. Handcrafted & safe for your baby.
.
✅ Change NOW.👶
✅ Homemade & handcrafted product in Sungai Petani,MY.
✅ Think Natural Think Us, Purebysafiyyahosman.BABY
.
.
�Ready stok
�50 gram
�Rm 40 sm / ss
�Cod Simpang renggam
�Pos rm8 sm/ rm 12 ss
.
.
Pm / whatsup 011-26468092
.
.
#eraaincollection
#purebyso #sayajual
#agenpbysosimpangrenggam #purebysafiyyahosman #ekzema #pureen #upinipin #babyshampoo #babycare #babybodywash #babybalm #nappybalm #johnsons #babyoil #babyoilmalaysia #babytoddlers #bazaarpaknil #produkbaby #bazaronline #igshop #dherbs #quputeh #onlineshoppingmalaysia #jualanmurah #simpangrenggam_igshop
#kluangmall #renggam

.
Baby Organic Bodywash & Shampoo PbySO®
.
✅Tidak mengandungi drying alcohols.
✅Tidak menggandungi pengawet & parabens.
✅Tidak bertoksik.
✅Tidak menggunakan sebarang pewarna & pewangi tiruan.
✅Tidak mengandungi bahan kimia merbahaya.
.
Baby Organic Bodywash & Shampoo (Organik)
.
.
Bahan : Aqua, Organic Sunflower Oil, Organic Coconut Oil, Organic Glycerine, Pottassium Citrate, Honey Extract, Organic Pal Kernelate, Palm Kernel Acid, Pure Lavender Oil, Pure Chamomile Blue Oil.
.
Cara Penggunaan : Pam 1-2pam, dan jadikan ia sebagai sabun badan atau shampoo.
.
Fungsi :-
1. Melembutkan kulit bayi dan kanak-kanak tanpa memudaratkan.
2. Rambut mudah terurus.
3. Tidak menyingkirkan protien dari kulit baby & kanak-kanak.
4. Tidak mengeringkan kulit.
.
.
100% Homemade. Handcrafted & safe for your baby.
.
Change NOW.
Homemade & handcrafted product in Sungai Petani,MY.
Think Natural Think Us, Purebysafiyyahosman.BABY
.
.
�Ready stok
�100 ml
�Rm 45 sm / ss
�Cod Simpang renggam
�Pos rm8 sm/ rm 12 ss
.
.
Pm/ whatsup 011-26468092
.
.
#eraaincollection
#purebyso #sayajual
#agenpbysosimpangrenggam #purebysafiyyahosman #ekzema #pureen #upinipin #babyshampoo #babycare #babybodywash #babybalm #nappybalm #johnsons #babyoil #babyoilmalaysia #babytoddlers #bazaarpaknil #produkbaby #bazaronline #igshop #sale #onlineshoppingmalaysia #jualanmurah #simpangrenggam_igshop
#kluangmall #renggam

HoneyChamo Baby Oil.
(Natural)
.
Calendula Oil, Golden Jojoba Oil, Honey Extract, Sweet Almond Oil, Coconut Oil, Wheatgerm Oil, Sunflower Oil, Vit E Oil, Oat Extract, Pure Chamomile Blue Oil.
.
Cara Penggunaan : Pakai selepas mandi atau dimana jua anda berada. Titis 2-3titis minyak HoneyChamo, warmkan dengan tapak tangan, dan urut ke seluruh badan atau kawasan eczema/gatal/kudis.
.
Fungsi :
1. Melembabkan kulit baby & kanak-kanak dengan lebih selamat. (Tidak mengandungi bahan bertoksik.)
2. Melegakan iritasi & eczema.
3. Anti bakteria & fungus, menghalang gatal2 pada kulit.
4. Menghalang kulit dari kudis, eczema & fungus.
5. Menyembuhkan luka yang ada pada kulit.
6. Tidak melekit & pori-pori tidak akan tersumbat.
.
✅Tidak mengandungi drying alcohols.
✅Tidak menggandungi pengawet & parabens.
✅Tidak bertoksik.
✅Tidak menggunakan sebarang pewarna & pewangi tiruan.
✅Tidak mengandungi bahan kimia merbahaya.
.
100% Homemade. Handcrafted & safe for your baby.
.
Change NOW.
Homemade & handcrafted product in Sungai Petani,MY.
Think Natural Think Us, Purebysafiyyahosman.BABY .
.
👶Ready stok
👶50ml
👶Rm40 sm/ss
👶Cod Simpang renggam
👶Pos rm8 sm / rm12 ss
.
.
Pm / whatsup 011-26468092
.
.
#eraaincollection
#purebyso #sayajual
#agenpbysosimpangrenggam #purebysafiyyahosman #organikmurah #ekzema #pureen #upinipin #babyshampoo #babycare #babybodywash #babybalm #nappybalm #johnsons #babyoil #babyoilmalaysia #babytoddlers #bazaarpaknil #produkbaby #bazaronline #igshop #sale #babyskin #onlineshoppingmalaysia #jualanmurah #batupahat #simpangrenggam_igshop
#kluangmall #renggam

.
Baby Calendula Balm. Healing & Nappy. (Natural)
.
Bahan : coconut Oil, Calendula Oil, Organic Shea Butter, Beeswax, Golden Jojoba Oil, Vit E Oil, Pure Lavender Oil.
.
Cara penggunaan : Pakai selepas mandi atau dimana jua anda berada. Ambil dengan hujung jari, warmkan dengan tapak tangan, dan sapu pada kawasan nappy atau pada kawasan yang ada eczema/gatal/kudis.
.
Fungsi :
1. Melegakan luka atau kemerahan akibat terlalu lama memakai pampers.
2. Merawat kawasan eczema/kudis atau gatal.
3. Sangat lembut pada kawasan pelipat/ area nappy.
4. Mempercepatkan luka kecil sembuh.
5. Anti radang.
6. Mengelakkan kulit baby atau kanak-kanak jadi kering dan bersisik.
7. Tidak melekit. Tekstur sangat la ringan.
.
Tidak mengandungi drying alcohols.
Tidak menggandungi pengawet & parabens.
Tidak bertoksik.
Tidak menggunakan sebarang pewarna & pewangi tiruan.
Tidak mengandungi bahan kimia merbahaya.
.
100% Homemade. Handcrafted & safe for your baby.
.
Change NOW.
Homemade & handcrafted product in Sungai Petani,MY.
Think Natural Think Us, Purebysafiyyahosman.BABY
.
.
�Ready stok
�50 gram
�Rm 40 sm / ss
�Cod Simpang renggam
�Pos rm8 sm/ rm 12 ss
.
.
Pm/ whatsup 011-26468092
.
.
#eraaincollection
#purebyso #sayajual
#agenpbysosimpangrenggam #purebysafiyyahosman #organikmurah #ekzema #pureen #upinipin #babyshampoo #babycare #babybodywash #babybalm #nappybalm #johnsons #babyoil #babyoilmalaysia #babytoddlers #bazaarpaknil #produkbaby #bazaronline #igshop #sale #babyskin #onlineshoppingmalaysia #jualanmurah #batupahat #simpangrenggam_igshop
#kluangmall #renggam

A safer product for babies! Seriously the best gift to accompany a baby shower registry!! Safer products for the entire family 💗 #babyoil #babyprotectivebalm #babybodywash #babylove #beautycounter #saferbeauty #yellowknife http://www.beautycounter.com/en-ca/janelldautel

PARENT'S CHOICE products now in stock @ SweetBeanz Kiddie Kloset! #diapers #babywipes #diaperrashcream #babybodywash #babylotion #cottonswabs #petroleumjelly #babyshampoo #babyoil

Earth Mama Angel Baby: New Mama Bottom Spray 120ml
RM70 exc postage

New Mama Bottom Spray by Earth Mama Angel Baby

For speedy recovery after birth

New Mama Bottom Spray is a cooling, refreshing perinea mist. It's all-natural ingredients include witch hazel distillate and antibacterial pure essential oils to help reduce swollen tissues and ease postpartum vaginal soreness, epitomizes and hemorrhoids.

Relief is at hand - spray this cooling mist onto your perineum as often as needed,especially after urination and bathing.
Sit easier, feel better - naturally.
No parabens or artificial preservatives
No artificial dyes, colorings or fragrances
Cruelty-free
Toxin-free
Vegan
Certified Organic Ingredients: Distilled water, witch hazel distillate, cucumber distillate, vegetable glycerin, lavendula officinalis and mentha piperita pure essential oils.

#earthmamaangelbaby #earthmamaangelbabymalaysia #earthmamaangelbabybodywash #babyorganicproductmalaysia #bottomtotopbodywash #eczemababy #organicproductmalaysia #parabenfree #lavenderbodywash #babybodywash #newborngift #labour #newbornmusthave #earthmamaangelbabyoil #babyorganiclotion #mustellamalaysia #johnsonbaby #setpantang #nonaroguy #babyorganiclotion #babystuffmalaysia #babyskincaremalaysia #babyzara #babyproductmalaysia #babymassageoil #sayajualbarangbaby #anakku #babycomel #earthmamaangelbabylotion #skiphop #nunaleaf #sayajualbarangbaby

Earth Mama Angel Baby: Angel Baby Oil 120ml
RM63 exc postage

What's more calming to a baby than a massage from mama? Make mama's magic touch even softer with Angel Baby Oil, a gently absorbable grapeseed oil blend that has no nut oils, and is toxin-free and vegan. Angel Baby Oil is infused with calming organic chamomile and moisturizing organic calendula, and has virtually no scent. Perfect for sensitive little noses! No artificial preservatives, dyes or fragrances, just pure natural baby oil for your pure natural baby.

No artificial preservatives (parabens)
No artificial fragrances or dyes
Cruelty-free
Toxin-free
Vegan

#earthmamaangelbaby #earthmamaangelbabymalaysia #earthmamaangelbabybodywash #babybodywash #babyorganicproductmalaysia #bottomtotopbodywash #eczemababy #organicproductmalaysia #parabenfree #lavenderbodywash #babybodywash #newborngift #newbornmusthave #babygift #babyoil #earthmamaangelbabyoil #babyorganiclotion #mustellamalaysia #johnsonbaby #newbornchecklist #barangbaby #barangbabymurah #babystuffmalaysia #babyskincaremalaysia #babyzara #guessbaby #babyproductmalaysia #babymassageoil #sayajualbarangbaby #anakku #babycomel

Earth Mama Angel Baby: Angel Baby Oil 120ml
RM63 exc postage

What's more calming to a baby than a massage from mama? Make mama's magic touch even softer with Angel Baby Oil, a gently absorbable grapeseed oil blend that has no nut oils, and is toxin-free and vegan. Angel Baby Oil is infused with calming organic chamomile and moisturizing organic calendula, and has virtually no scent. Perfect for sensitive little noses! No artificial preservatives, dyes or fragrances, just pure natural baby oil for your pure natural baby.

No artificial preservatives (parabens)
No artificial fragrances or dyes
Cruelty-free
Toxin-free
Vegan

#earthmamaangelbaby #earthmamaangelbabymalaysia #earthmamaangelbabybodywash #babybodywash #babyorganicproductmalaysia #bottomtotopbodywash #eczemababy #organicproductmalaysia #parabenfree #lavenderbodywash #babybodywash #newborngift #newbornmusthave #babygift #babyoil #earthmamaangelbabyoil #babyorganiclotion #mustellamalaysia #johnsonbaby #newbornchecklist #barangbaby #barangbabymurah #babystuffmalaysia #babyskincaremalaysia #babyzara #guessbaby #babymalaysia #babyproductmalaysia #babymassageoil #sayajualbarangbaby #sayajual #babyskincaremalaysia

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags