[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#baazarpaknil

458673 posts

TOP POSTS

#Repost @sumi_collectionshoppe (@get_repost)
・・・
Bismillah..
OPEN ORDER pulut kuning rendang @zarinazainuddin_ yg viral di instagram dan seantero..sedappp gilerrrr..tak percaya cuba sendiri.. Order dan segala pertanyaan terus #whatsapp0127879949 Kak Sumi..fast respon InsyaAllah.
.
Pickup point Rabu 20/9
👉Kementerian Pelancongan P5, Putrajaya 👉Tesco- Bkt Mahkota
👉Tesco Nilai 👉Tmn Semarak Nilai
.
Pickup point Ahad 24/9
👉RnR Serdang ke Selatan
👉Masjid Upm 👉Bangi Gateway 👉Mydin KotaSeriemas
👉Tmn Semarak Nilai .
.
Juga kawasan sekitarnya yg boleh ambil di pickup point.
.
#PullmanPutrajaya #perbadananputrajaya #cyberjaya #dengkil
#Upm #Ukm #Serdang #Putrajaya #sriserdang #serikembangan
#sgbesi #RnRSerdang #baazarpaknil #BangiGateway #Bangi #bandarbarubangi #Bangisentral #bangiavenue #Mydinenstek #kotaseriemas #kpjuc #kptm #jijan #kuatersklia #Zinmartenstek #Nilai #Pajam #Mantin

CONVERSE VELCRO
UK8.5
semestinya 💯 USED ORIGINAL
RM150 siap pos, Sabah & Sarawak +RM5
Condition terbaik
.

Berminat sila klik link 👇wasap laju2 or call for fast deal, Jangan PM meskipun DM ya..TQ
.

www.wasap.my/60127596121
.

Pilihan sama saiz #bb_uk85
#converse_BachokBundle
#bachokbundle
#sayajual
#kasutbundle
#kasutbundlemurah
#kasutbundleonline
#kasutbundlemalaysia
#bundlekasut
#preloved
#bazarkaratjb
#baazarpaknil
#ootd
#sneakers
#klink
#jdt #joho
#bundlekasutpasirgudang
#bundlemalaysia
#bundles
#onlinemurah
#vscocam
#instagood
#utmskudai
#allstar
#converse
#conversemurah
#alhamdulillah
#sayajualmurah
#bundlemurah

the older you get, the more you realize what really matters in life *no lashes no heavy makeup*
.
.
.
.
.

#paidreviewmurah #openpaidreview #baazarpaknil #onlineshoppingmalaysia #dmmeokay

Comment A or B and your Country to 🎉WIN🎉 a free Shoutout every Week
Follow: 👉 @FILMYTIMES for more 📷
Follow: 👉 @FILMYTIMES
India vs USA vs Europe
Who got the hotest Celebrity?
.
Posts belong to their respective owner
For Credit PM me

.
Suka kasut yang Original sahaja? Haaa sini tengok, mmg semua kasut sy jual original punya 😊👍
•Converse ChuckTaylorll Highcut: Black.
•Saiz Uk 7-10.
•Kasut Original sama macam di Butik 💯
•Harga Promosi: RM230 SM/ RM235 SS.
•Harga termasuk postage 🚛
•Beli dua pasang dapat discount dari saya.
•Harga Butik: RM299.90
•Semua kasut READY STOCK 📦
•Order boleh DM/Whatsapp 013-7391096 📱
.
Mengapa perlu bayar lebih di butik sedangkan kualiti sama? #conversemalaysia #converseoriginalmalaysia #sneakersmalaysia #kasutmurahmalaysia #kasutbundle #bundlemalaysia #baazarpaknil #sayajualonline #sayajual #igersmalaya #ikutcarakita #igersmy #jdt #jdtfamily #boysofstraits #kualalumpur #malaysia #56sneakersfeedback

Alhamdulillah..Mat bunga dah start taging2 utk restock products baru masuk kedai sekali jln dgn on line..
.
Yg dekat boleh datang kekedai kami D
No 73, Jln Rambai 12, Tmn Kota Masai
.
Yg D Alam Maya boleh follow instagram atau Page FB
#bachokbundle
#bachokbundle
@bachokbundle
@bachokbundle
@converse_bachokbundle
@converse_bachokbundle
Kot2 ada yg berkenan.
TERIMA KASIH
.
.
#alhamdulillah
#bachokbundle
#sayajual
#bundle
#kasut
#kasutbundle
#kasutbundlemurah
#bundlekasut
#bundlemalaysia
#bundlemurah
#preloved
#sneakers
#jdt
#joho
#instagood
#instaonline
#baazarpaknil
#bazarkaratjb
#sayajualmurah

MOST RECENT

[BAJU KURUNG MODEN ENGLISH COTTON]
🎀100% english cotton gred AAA
-🎀SEPASANG RM65 (exc pos) 📮 POSTAGE RM7(sm)/ RM10(ss) 📌size avialable (XS - XL)
📌loose cutting
📌kain selisih dpn(kain pakai)
📌baju zip diblkg, ada dat, span dibahu

Jika brminat direct wasap
www.wasap.my/60135125017
fast respond. Tqsm😘😘 #bajukurungmodenenglishcotton #bajucottonmurah #merdekaraya #bajuwanitamurah #bajukuliah #bajukurung #englishcotton #sayapakaisayajual #sayajualmurah #baazarpaknil #students #universities #kurungmodenmurah #kurungmodenexclusive #aidiladhasale #bajumurah #kurungraya #uitm #ukm #usm #upm #msu #upsi #utp #kolej #tingkatan6 #uum #kualalumpur #bajucottonmurah

Dekat sekolah selalu org mengata sebab muka buruk byk jerawat. Balik rumah belek2 instagram, facebook, wechat nak cari produk yang terbaik. tiba2 terperasaan produk 'thejunni'. Dala bungkusan comel, menarik perhatian betul ! Tanpa rasa ragu2 terus dm untk beli thejunni.
Lepas seminggu pakai, muka makin bersih uolsss. Jerawat pon takut nk menempek kat muka ni.

Thejunni memang terbaik 👍🏻

Follow langkah-langkah ni apabila anda nak tukar produk skincare:⤵⤵⤵ BERHENTI daripada terus menggunakan produk skincare yang anda gunakan sekarang dalam tempoh 7-14 hari. Boleh sapukan krim pelembap secara halus untuk mengelakkan kulit daripada menjadi kering.
Cuci muka menggunakan air suam atau gunakan hampas teh yang dah kita rendam untuk buat air tu.

Biarkan wajah kembali neutral selama sekurang-kurangnya 7 hari – untuk membiarkan wajah anda bebas daripada sebarang produk. Penerimaan kulit kita berbeza-beza, tak nak nanti kulit kita terkejut dengan kedatangan produk baru.

Sesetengah orang akan mengalami masalah jerawat, rashes (ruam), kulit kering atau kulit berminyak pada peringkat permulaan menggunakan produk skincare yang baru.
Ini adalah disebabkan oleh kesan daripada merkuri atau bahan kimia yang terdapat dalam produk skincare yang pernah anda gunakan sebelum ini. Jangan bimbang kerana kesan ini bersifat sementara sahaja.

Jika produk yang anda gunakan sebelum ini adalah produk biasa (yang dibeli dari farmasi kecantikan / counter product / shelf product), tiada merkuri dan wajah anda tiada sebarang masalah, 1 hingga 2 hari sudah cukup untuk neutralkan semula kulit wajah anda – kemudian boleh terus bertukar kepada produk baru.

Asyik2 product chemical jer
Asyik2 chemical lagii
Asyik2 merkuri jer
Asyik2 merkuri lagii
😱🤤 Nie brand the junni 200% habaq hang organic tauuu.. Pakai2 muka makin cantik,makin sihat
Pakai selalu leh kalah kulit izara aisyah tauuu 👍🏻👍🏻 Tak caya cer cube nak sekotak ke dua kotak ?

ADIDAS
UK7.5
semestinya 💯 USED ORIGINAL
RM70 siap pos, Sabah & Sarawak +RM5
Condition terbaik
.

Berminat sila klik link 👇wasap laju2 or call for fast deal, Jangan PM meskipun DM ya..TQ
.

www.wasap.my/60127596121
.

Pilihan sama saiz #bb_uk75
#adidas_BachokBundle
#bachokbundle
#sayajual
#kasutbundle
#kasutbundlemurah
#kasutbundleonline
#kasutbundlemalaysia
#bundlekasut
#preloved
#bazarkaratjb
#baazarpaknil
#ootd
#sneakers
#klink
#jdt #joho
#bundlekasutpasirgudang
#bundlemalaysia
#bundles
#onlinemurah
#vscocam
#instagood
#utmskudai
#adidas
#adidasori
#adidasmurah
#alhamdulillah
#sayajualmurah
#bundlemurah

SELAMAT TENGAH HARI SEMUA😊

DENGAN PENGGUNAAN SKA WHITE SERUM BOOSTER YANG KONSISTEN DAPAT MEMBERIKAN KESAN YANG MENAKJUBKAN

SKA WHITE SERUM BOOSTER
**************************************************
MAI SEMUA PAKAT ORDER. BOLEH WASAP NO NI LELAJU 011 3796 2627 😉
BOLEH FLAWLESS DALAM MASA 3-7 HARI 😋

#dipdipskawhitemakinpololeswajah
#tipskecantikan
#skawhiteserum #bestserum #jeragat #tipsbyskawhite #tipsflawless #baazarpaknil #bangkitbersama
#mencintaimumrphotographer #fattzura #heroseorangcinderella
#coffeeprince #fattahaminxfar8 #fattahamin
#colorrun2017 #shopeemy #arianilovers #creacionbysitinurhaliza

Lip balm Lavender Rose Collection.
.
sapu kat bibir kering, bibir jadi lembap.
.
Sapu kat bahagian kaki, apa jadi?.
.
Sharing daripada Sis Zawiah 😘.
.
Nak try? Whatsapp 011-14517019

CONVERSE
UK5
semestinya 💯 USED ORIGINAL
RM80 siap pos, Sabah & Sarawak +RM5
Condition terbaik
.

Berminat sila klik link 👇wasap laju2 or call for fast deal, Jangan PM meskipun DM ya..TQ
.

www.wasap.my/60127596121
.

Pilihan sama saiz #bb_uk5
#converse_BachokBundle
#bachokbundle
#sayajual
#kasutbundle
#kasutbundlemurah
#kasutbundleonline
#kasutbundlemalaysia
#bundlekasut
#preloved
#bazarkaratjb
#baazarpaknil
#ootd
#sneakers
#klink
#jdt #joho
#bundlekasutpasirgudang
#bundlemalaysia
#bundles
#onlinemurah
#vscocam
#instagood
#utmskudai
#allstar
#converse
#conversemurah
#alhamdulillah
#sayajualmurah
#bundlemurah

🌸 JUBAH ZAHIRAH by CHANTEQ ABAYA 🌸
.
🌷 MATERIAL : ROYAL SILK
🌷 POTONGAN A CUT
🌷 BF FRIENDLY
🌷 WUDHUK FRIENDLY
🌷 PILIHAN SAIZ : S - 4XL
.
.
HARGA HANYA ⤵️
RM85 SM | RM90 SS
FREE POSTAGE
.
.
#UkuranJubahZahirah
.
.
NAK TAU LANJUT BOLEH DIRECT WHATSAPP/TELEGRAM ⤵️😊
.
0109739093
0109739093
0109739093
.
.
.
.
.
#Jubah #JubahMurah #JubahMalaysia #JubahMurahMalaysia #JubahACut #JubahSale #SayaJualJubah #JualJubah #Abaya #AbayaMurah #AbayaMalaysia #BaazarPaknil #Wholesale #SayaJualBaju #SayaJualMurah #TeamSyaqisAiman #TeamSQA #JualanMurah #JubahNursing #BfFriendly #WudhukFriendly #JualBeli #FreePostage #JubahUnderRM100 #JubahZahirah #Zahirah #ChanteqAbaya

🌸 JUBAH ZAHIRAH by CHANTEQ ABAYA 🌸
.
🌷 MATERIAL : ROYAL SILK
🌷 POTONGAN A CUT
🌷 BF FRIENDLY
🌷 WUDHUK FRIENDLY
🌷 PILIHAN SAIZ : S - 4XL
.
.
HARGA HANYA ⤵️
RM85 SM | RM90 SS
FREE POSTAGE
.
.
#UkuranJubahZahirah
.
.
NAK TAU LANJUT BOLEH DIRECT WHATSAPP/TELEGRAM ⤵️😊
.
0109739093
0109739093
0109739093
.
.
.
.
.
#Jubah #JubahMurah #JubahMalaysia #JubahMurahMalaysia #JubahACut #JubahSale #SayaJualJubah #JualJubah #Abaya #AbayaMurah #AbayaMalaysia #BaazarPaknil #Wholesale #SayaJualBaju #SayaJualMurah #TeamSyaqisAiman #TeamSQA #JualanMurah #JubahNursing #BfFriendly #WudhukFriendly #JualBeli #FreePostage #JubahUnderRM100 #JubahZahirah #Zahirah #ChanteqAbaya

CONVERSE
UK4.5
semestinya 💯 USED ORIGINAL
RM80 siap pos, Sabah & Sarawak +RM5
Condition terbaik
.

Berminat sila klik link 👇wasap laju2 or call for fast deal, Jangan PM meskipun DM ya..TQ
.

www.wasap.my/60127596121
.

Pilihan sama saiz #bb_uk45
#converse_BachokBundle
#bachokbundle
#sayajual
#kasutbundle
#kasutbundlemurah
#kasutbundleonline
#kasutbundlemalaysia
#bundlekasut
#preloved
#bazarkaratjb
#baazarpaknil
#ootd
#sneakers
#klink
#jdt #joho
#bundlekasutpasirgudang
#bundlemalaysia
#bundles
#onlinemurah
#vscocam
#instagood
#utmskudai
#allstar
#converse
#conversemurah
#alhamdulillah
#sayajualmurah
#bundlemurah

CONVERSE
UK4
semestinya 💯 USED ORIGINAL
RM80 siap pos, Sabah & Sarawak +RM5
Condition terbaik
.

Berminat sila klik link 👇wasap laju2 or call for fast deal, Jangan PM meskipun DM ya..TQ
.

www.wasap.my/60127596121
.

Pilihan sama saiz #bb_uk4
#converse_BachokBundle
#bachokbundle
#sayajual
#kasutbundle
#kasutbundlemurah
#kasutbundleonline
#kasutbundlemalaysia
#bundlekasut
#preloved
#bazarkaratjb
#baazarpaknil
#ootd
#sneakers
#klink
#jdt #joho
#bundlekasutpasirgudang
#bundlemalaysia
#bundles
#onlinemurah
#vscocam
#instagood
#utmskudai
#allstar
#converse
#conversemurah
#alhamdulillah
#sayajualmurah
#bundlemurah

Most Popular Instagram Hashtags