#baazarpaknil

MOST RECENT

NAK RAYA !! NAK RAYA !! cepat buat facial di sbs beauty sebelum raya .. mcm2 lgi adaa tauu..😱😱 rugi lah kalau x cuba oii .. nak nak raya ni mesti nak cun cun kann  haa?  Pipi terus naik tauu😉😍
.
.
Facial coklat full treatment
Hanya rm95 sahaja. Wowww biaarr betoll 😱😱
.
Lokasi kedai sbs beauty jalan yadi 99speedmart senelah kedai dobi desa
.

Wasap
017-621.6208
.
Or wasap
016-3155.554
.
Call
03-3382.0181

#sbsbeauty #facialnormal
#facialgold #facialraya #rawatanmuka #facialfulltreatment #nakrayamukabersih #baazarpaknil

Tercari-cari Lets Bengkung Gold yang ada beribu-ribu testimoni berjaya kecikkan pinggang, kempiskan perut?? .
Kami ade ready stokk !
.
.

Tak pernah lagi customer complain pasal bengkung ni kecuali complain ketat🤣 Tapi dont worry mmg kena pakai ketat baru ada effect ramping. Tapi yang palinggg penting tak sakit & tak berlipat. Boleh berejam-jam. Nak pakai masa tidur pun boleh😘
.

Hanya rm110 shj + free gift .

Lokasi kedai sbs beauty jalan yadi 99speedmart sebelah kedai dobi .

Wasap
016-3155.554
.
Or call
03-3382.0181 .

#letsbengkung #letsbengkunggold
#letsbengkunggoldbynursajat #letsgirdlebynursajat #letsgirdle #letscantik #janganmengataskincare #letskerengga #nursajat02 #baazarpaknil

Raya hari tu ada tak yang makan hati berulam jantung bila ada yang tegur kulit muka kusam. Dah macam tua dr usia jeeee.. Ada tak? Ada tak?
.

Kalau ada meh la wassap Mai.. Shaklee ada bg offer torbaikkk syawal ni hingga 30 Jun aje tau
.

COLLAGEN POWDER beri kesan seawal 14 hari.
.

OFFER❗ OFFER❗ OFFER❗ 🌸 Beli 2 kotak Collagen OFF 5%
🌸 Beli 6 kota FREE 1 kotak
.

Best sangat offer ni.. Boleh rawat hati yang duka lara tuuuu..
.

Kenapa collagen shaklee??
.

Antara kebaikan #shaklee collagen powder ialah:
√ ANTI PENUAAN
√ Melembapkan kulit
√ MENCERAHKAN KULIT
√ Menyuburkan rambut
√ MENGEMBALIKAN KEANJALAN
√ Melancarkan pergerakan
.
#shaklee collagen powder terbaik yang DIHASILKAN DARI SISIK IKAN MERAH
.
.

Your Best Shaklee Agent
Sarah Zukri
📲013-9754238
#pengedarshakleeterengganu
POS SELURUH MALAYSIA
SHAKLEE READY STOCK
.
.

#shakleereadystock #shakleemarang #shakleeterengganu #setkecantikanshaklee #vitamincshaklee #vitamineshaklee #agentshaklee #agentshakleemarang #cramps #kakicramp #visitmyigmalaysia #igshop #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #baazarpaknil #posseluruhmalaysia #shakleeuitm #shakleeagent #shakleebestprice #fattzura #viral #collagenpowder #collagenshaklee #collagenshakleemurah #visitmyigmalaysia #gebu #teaminstamf

Salam lebaran,Masih belum terlambat rasanya utk Kami ucapkan Selamat Hari Raya aidilfitri kpd semua,semoga semua berbahagia bersama keluarga,maaf lambat post,bz beraya kesana kemari,hahaha,ok,kitorang Akan buka semua dapur kitorang bermula selasa depan,so bermula hari isnin nanti,korang bolehlah mula WhatsApp utk order ok..mana yg plan NK order utk open house ke,makan potluck it opis ke..make sure order awal ok takut penuh nanti..TQ uols..mat ri yer
#supergempaksandwich #baazar #baazarpaknil
#sayajualsandwichsedap#jomsandwich #sandwichsedap #sandwich #rotisandwich #sandwichayamgrill #makanansihat #supergempaksandwich #rotisandwich #sedaplainmachiammm #testimonisupergempaksandwich #jombreakfast #diet #delicious #baazar #fooddelivery #baazarpaknil #foodhunters #tauhu #tauhubergedil #sambalkicappower#tartnenas#raya#hariraya

Mana nak dapat topup murah ye? Mana nak dapat topup dgn cepat ni?time2 urgent ni takda topup..Nak pergi kedai jauh..saya ada penyelesaiannnya⬇⬇
.
Jom join jadi Agent Topup sekarang..Dah ramai yang join taw..Anda bila lagi ??Takkan nak bagi untung dkt org lain je..
🌸Yuran cuma sekali seumur hidup jeee
🌸Modal serendah RM10
🌸Setiap topup ada diskaun
🌸Sistem topup 24/7
.
Tak rugi pun kalau join bisnes ni,teramat mudah dan senang..sebab semua orang perlukan topup..kita sendiri pun guna topup..Jangan pikir lama2 utk join..Saya boleh ajarkan dari A-Z tentang bisnes topup ni
.
Fast respon whatsapp saya ye 0192693810
.
#agentopup #kerjadirumah #sideincome #dropshipwanted #sayajual #baazarpaknil #bisnesonline #kerjamudah #jualtopup #dropship #mastertopup #bisnes #bisnestopup #dropshipneeded #topup #buatduit #theyusufiskandar #neelofa #topup2rich #janapendapatan #income #onlineseller #trustedseller #neelofahijab #tambahpendapatan #giftreview #sideincomemalaysia #igers

LEPAS RAYA PERUT BUNCIT .
Lumur SC 5 kali sehari di perut. SC akan focus cairkan lemak dan anjal Kan balik Perut.
.
Tiada lah Perut buncit dan geleber lagi. .
Itu saja sifir nya. Mudahkan?
.
wasap sini tau 📲 017-6227083

~ Not all stars belong in the sky❗~
.
Design terbaru lagi❗Twin brooch.. Very exclusive 😘
.
▪Brooch: BH8897
.
✔Exclusive DESIGN Original by ZHULIAN ✔Tudung tidak TERTARIK ✔Pin TAJAM tidak BERKARAT ✔White Gold Plated
.
▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪
.
📱ROGER me NOW: www.wasap.my/601111009240/BroochBH8897
.
📱KATALOG JEWELERRY: www.wasap.my/601111009240/KatalogJewel
.
▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪
.
SM Nurul Mukminah Yusof
(ID: 4699059)
Sales Manager Zhulian
Founder: UZE Ummiey Zhulian Empire
.
#uZeTeam #PowerGreen2039 #STAteamKuantan #24kGoldPlated #RhodiumPlated #Aksesori #LifetimeWarranty #ZhulianBrooch #Jewellery #AnniversaryGift #BirthdayGift #FarewellGift #GoldBrooch #ExclusivePresents #BaazarPaknil #BaazarOnline #AidulFitri #Zafella #Hijab #mlMelon #GiftIdea

👗alice kebaya 👗 .
.
👗Price :Rm145 free postage sem /add rm7 for ss 👗Material :moss crepe with quality lace .
.
*Ukuran : XS/M*

Bahu :14-14.5
Dada :34-36
Labuh tgn :22
Labuh baju :26
Pingang :24 (bergetah )
Pinggul :34-36
Labuh skirt:43 .
.
*Ukuran size L/XL*
Bahu :15-16
Dada :36-40
Labuh tgn :23
Labuh baju :26
Pingang :29 (bergetah )
Pinggul :36-38
Labuh skirt:44 .
.
👗hidden zip di depan
👗hidden zip tgn ( wudhu )
👗lace viral
👗full lining

TO ORDER : 📲 WHATSAPP 0149304292

#bajurayatrendy #bajuraya2018 #bajurayamurah #baazarpaknil #igshop #onlineshopper #jualbelionline #sayajualmurah2 #dressmurah #dresscantik #bazaronline #trustedseller #kurungmurah #peplum #bajuraya #bajuopenhouse #openhouseraya
#songket #bajusongket #kurungbatik #bajukebarung #kebarungmoden #kebarungsongket #bajumurah #bajulacemurah #kebayalace #kurungsaree #kurungmodenmurah #alicekebaya #kebayalaceviral

👗alice kebaya 👗 .
.
👗Price :Rm145 free postage sem /add rm7 for ss 👗Material :moss crepe with quality lace .
.
*Ukuran : XS/M*

Bahu :14-14.5
Dada :34-36
Labuh tgn :22
Labuh baju :26
Pingang :24 (bergetah )
Pinggul :34-36
Labuh skirt:43 .
.
*Ukuran size L/XL*
Bahu :15-16
Dada :36-40
Labuh tgn :23
Labuh baju :26
Pingang :29 (bergetah )
Pinggul :36-38
Labuh skirt:44 .
.
👗hidden zip di depan
👗hidden zip tgn ( wudhu )
👗lace viral
👗full lining

TO ORDER : 📲 WHATSAPP 0149304292

#bajurayatrendy #bajuraya2018 #bajurayamurah #baazarpaknil #igshop #onlineshopper #jualbelionline #sayajualmurah2 #dressmurah #dresscantik #bazaronline #trustedseller #kurungmurah #peplum #bajuraya #bajuopenhouse #openhouseraya
#songket #bajusongket #kurungbatik #bajukebarung #kebarungmoden #kebarungsongket #bajumurah #bajulacemurah #kebayalace #kurungsaree #kurungmodenmurah #alicekebaya #kebayalaceviral

👗alice kebaya 👗 .
.
👗Price :Rm145 free postage sem /add rm7 for ss 👗Material :moss crepe with quality lace .
.
*Ukuran : XS/M*

Bahu :14-14.5
Dada :34-36
Labuh tgn :22
Labuh baju :26
Pingang :24 (bergetah )
Pinggul :34-36
Labuh skirt:43 .
.
*Ukuran size L/XL*
Bahu :15-16
Dada :36-40
Labuh tgn :23
Labuh baju :26
Pingang :29 (bergetah )
Pinggul :36-38
Labuh skirt:44 .
.
👗hidden zip di depan
👗hidden zip tgn ( wudhu )
👗lace viral
👗full lining

TO ORDER : 📲 WHATSAPP 0149304292

#bajurayatrendy #bajuraya2018 #bajurayamurah #baazarpaknil #igshop #onlineshopper #jualbelionline #sayajualmurah2 #dressmurah #dresscantik #bazaronline #trustedseller #kurungmurah #peplum #bajuraya #bajuopenhouse #openhouseraya
#songket #bajusongket #kurungbatik #bajukebarung #kebarungmoden #kebarungsongket #bajumurah #bajulacemurah #kebayalace #kurungsaree #kurungmodenmurah #alicekebaya #kebayalaceviral

Most Popular Instagram Hashtags