[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#azventure

380 posts

TOP POSTS

All your life, you were only waiting for this moment to arise
#AZventure

Hidupmu jangan disama2in, sama Quotes yg belum tentu sama dengan realita nya,
Mending samain sama aku aja
#AzQuotes
#AzStore
#AzVenture

Life is a highway, fellas. Sometimes you drive it all night long, sometimes you pull over to the sidewalks, sometimes you drop by the RES Area, find a great company, and move on 😁 #azventure

... Sometimes you need to explore mother nature to destress yourself ... #wanderazee #azventure #picodeloro

#tbt to the best long weekend with my sistah from another mistah @amnconway - thank you for hosting me in the desert! 🌡#AZventure #saffordturnup

New #AZtory is out πŸ™‹ Read about our latest Iftar adventure with Emirati photographer Zainab @alattarz We walked the streets of Deira to experience the tradition of breaking fast in Old Dubai. Link in bio #AZventurers #AZventure #lifeatherbrightest #mydubai #iftar #uae #dubai #cannon #visitdubai #deira #onlyindubai #downtown #dubaiphotographer #dubaiblogger #photo #summer #experience #adventure #photowalk #photooftheday #blogger #traveller #travelblogger #mylife #igers #igersdubai #dubailife #dubaistyle

Life is so damn good famπŸ™ƒπŸŒŠ
#Azventure

Fear of loss is a path to the dark side. Attachment leads to jealousy, the shadow of greed, that is. Train yourself to let go of everything you fear to lose. Cause if something was meant to be yours, it'll always be yours

#19 Memory of Edelweiss : The Eternal

#edelweiss #quotes #az365 #azventure

Rediscovering Dubai with the human focused Emirati photographer Zainab @alattarz The best part about hanging out with Zainab is she turns a simple evening into a "feel like a super star" experience with fun and laughter #AZtory #AZventurers #AZventure #lifeatherbrightest #mydubai #eid #iftar #ramadan #middleeast #emirati #photography #photowalk #nightout #dubai #abaya #ootd #wiwt #experience #moment #uae #dubaistreetstyle #coverup #fun #blogger #dubaiblogger #timeoutdubai #adventure #traveller #photo #travel

MOST RECENT

All your life, you were only waiting for this moment to arise
#AZventure

Another azventure, kali ini ke utara. Dari rumah sekitar 96 km, ada di jalur pantura kota Situbondo. Perjalanan relatif gampang, 2 pedals, 3 pedals, you name it, cuman butuh sekitar 2,5jam dari Jember utara (jangan disingkat, like seriously). Jalur berkelok2, penuh hutan2 hijau, tapi gak se liar jalur gumitir banyuwangi. Pemandangan ini diambil dari dermaga hotel Utama Raya; yang jadi satu sama pom bensin. Bentuknya vila2 condo gtu, ga banyak yg tau karena emang baru, but, the view was....daaamn, i've always thought this beach is B aja, tapi dari sini aku dapet aura dan horizon yang beda apalagi sunset sunrise dari dermaganya nya, the sky, the sea, the wind, the gullbird, the cafe by the beach, the bananaboats, it's quite majestic, just don't miss it.
N.B : Ini hotel syar'i (mashaaAllah), soo for ena-ena pre-married couples, dont even think about it hmmmm

#46 Pasir Putih

#enaena #pasirputih #jalanjalanjawa #exploreindonesia #exploresitubondo #explorejember #beachvibes #sunset #sunrise #agameoftones #az365 #azventure

Apakah kau melihat langit mentari senja?
Waktu pun berlalu, namun sosoknya terlihat begitu indah
Ya...Begitulah hari ini berakhir
Malam kan mengulang baru, mengganti semua yang telah datang

#45 Senja

#JBR48 #JKT48 #AKB48 #exploreindonesia #explorejava #twilight #dusk #senja #agameoftones #skyvibes #beachvibes #dokterinternsip #family #quotes #az365 #azventure

Arif Marga Laksana, alias Ripli, alias Riplash, alias The Cassanova of Jember, dan masih banyak lagi julukan lainnya.

Salah seorang sahabat, idiot, rupawan, spontan, alay, YOLO, jayus, gameboy, dan 'petualang'. Tak pernah menyangka kalau anak seperti ini lah yang akan menempati posisi ke-2 sebagai 'calon ayah'. Kita semua tau kalau wanita bukan sebuah hal istimewa buat Arif, yang kita tak tau adalah 'hati buas' anak itu itu pada akhirnya dijinakkan oleh orang yang tak disangka-sangka, pada tempat, dan cara yang tak disangka-sangka. Tapi satu yang aku tau, dia akan membangun hidup dengan cinta, karena bangunan aja dirancang baik sama dia, apalagi rumah tangga kamu, ya gak?

Well, pada akhirnya kita gak akan pernah tau apa yang akan terjadi pada kita, kapan kita akan siap, karena tak kan pernah ada yang namanya siap. Hanya ada kata "sekarang".
Sekarang untuk berlibur
Sekarang untuk memulai bisnis
Sekarang untuk menghentikan kebiasaan buruk
Sekarang untuk menyatakan perasaan
Sekarang untuk menanggung hidup orang itu dan mencari jalan bersama

#44 Akad

#akad #thebridestory #mudadanberbahaya #dewasadanbijaksana #dokterinternsip #highschool #agameoftones #caricature #doodle #quotes #az365 #azventure

#Repost @azshadows (@get_repost)
・・・
Mengangguk-angguk walau tak paham, begadang sampai fajar, namun tetap bisa 'terbang', featuring Sony Music Entertaiment, mempersembahkan launching single kami untuk para dokter Indonesia yang merasa takut untuk terus maju di jalan UKMPPD ini, 'cause we come from the worst, and yet we can. Lembaga Bermain dan Belajar (LBB). [Album Art by AZ Artworks ]

#18 O.W.L

#doctor #dokter #koas #ukdi #ukmppd #sonymusic #quotes #az365 #azventure

#Repost @azshadows (@get_repost)
・・・
7 juni, logo J masi berantakan, setelah perjuangan pahit getir 9 hari kemudian, persepsi logo sama semua. Berbukalah dengan yang 'mau berjuang bersama', karena yg 'manis' belum tentu mau berjuang bersama.

#30 Ramadhan Iftar

#ramadhan #iftar #dokter #internship #doksip #quote #az365 #azventure

#Repost @azshadows (@get_repost)
・・・
[LIVE FROM JEMBER SPORT GARDEN]

Now and then, every once in a very long while, every day in a million days, when the wind stands fair, and the Doctor comes to call... everybody lives.

#38 dr.AZ

#doctor #medicaldoctor #dokterinternsip #JFC16 #JFC2017
#JemberFashionCarnaval #quotes #az365 #azventure

Sekilas tentang perjalanan kali ini, jaraknya 120km dari rumahku, sekitar 59km dari kecamatan genteng, banyuwangi. 3.5jam perjalanan dari jember, was accomplished by a Suzuki Swift, even better with a 4WD SUV. Karena,,, jalanannya aspal mulus for about the first 30km, and batu feat. kawah meteor for the last 20km. Sampe parkiran, kamu bisa pilih deh naek ojek 20k PP, ato kapal sekoci 55k PP, sounds nice rather than fixing few panel of your car bodyparts if u insist to go on...or walk. And finally, after long journey, including 1 hours of rocky-forest tracking, kamu udah bisa liat lembayung biru-kehijauan pantainya

#43 Greenbay

#exploreindonesia #explorebanyuwangi #greenbay #agameoftones #dokterinternsip #jalanjalanjawa #beachvibes #travellion #az365 #azventure

'The best colour in the whole world is the one that looks good on you.'
#coco_chanel
.
.
.
Amazing Day with Lady in Blue @anna_trestain #AZtory #azventure trying Traditional Turkish Food @babajidubai @citywalkdubai

See the line where the sky meets the sea? It calls me

#42 How Far I'll Go?

#exploreindonesia #explorejava #beachvibes #agameoftones #dokterinternsip #quotes #az365 #azventure

We snuck off for the last few days of summer for a little πŸ„ and β˜€οΈ. Well played England your beaches aren't too bad considering everything. πŸ€“πŸ˜‚

Turns out white suit and wisdom feat. denim and chucks wasn't really a bad idea. Can't be who I'm not, anyway

#41 dr.Jeans

#doctor #medicaldoctor #dokterinternsip #chucksday #converseallstar #rawdenim #japaneseindigo #japaneseselvedge #ruggedstyle #quotes #azootd #az365 #azventure

I have a dream, that one day, my children will live in a nation where they will not be judged by the color of their skin, but the content of their character

I have a dream, that one day, this nation will rise, and live up the true meaning of it's creed, hold these truths to be self evidence that all men are created equal

I have a dream, that one day, people in this nation will be able to holding down their egos, realizing all of it's difference, and living together in harmony, side by side

#40 Indonesia, Negeri Impian

#akuinginpindahkemeikarta #atauasgardia #indonesia #indonesiaraya #17agustus #HUTkemerdekaanRI #freedom #independenceday #beachvibes #agameoftones #exploreindonesia #explorejava #explorejember #dokterinternsip #doctor #medicaldoctor #quotes #az365 #azventure

You can't buy happiness, but you can buy a gelato, and that's kinda same thing. (Especially, in a little town where you thought such thing doesn't even exist)

#39 Perfecto Gelato

#gelato #icecream #foodporn #instafood #kulinerjember #explorejember #quotes #az365 #azventure

[LIVE FROM JEMBER SPORT GARDEN]

Now and then, every once in a very long while, every day in a million days, when the wind stands fair, and the Doctor comes to call... everybody lives.

#38 dr.AZ

#doctor #medicaldoctor #dokterinternsip #JFC16 #JFC2017
#JemberFashionCarnaval #quotes #az365 #azventure

Kencan sama anaknya dulu 'cause the mother still at the distant future. Why? Selayaknya kulit crispy ayam KFC, we save the 'best' for the 'last'. Hari ini kami pesen Super Besar ayam 2, dapetnya 3.

Kok bisa? It's Magic
Coincidence? I don't think so
Hotel? Trivago

#37 Filosofi Kentucky

#gaknyambung #iyajuga #filosofi #kfc #family #theshadows #LIVshadows #quotes #az365 #azventure

It was saturday,
When the morning so quiet,
When I woke up in my bed and you weren't there,
Doesn't feels much like home anymore

Because the last time I saw you,
Those eyes were talking but you dont spoke it up
We small talk, the food, the weather, but I don't really care
Yes, back then, it was saturday

So this is me, swallowing my grive
Standing in front the beach
Saying I'm sorry for that night
I'd go back to saturday

Turns out freedom ain't nothing but missing you,
Wishing I realize what I had when you're mine
I'd go back to saturday turn around and make it all right
I go back to saturday all the time

#36 Saturday

#bruno #SATfilmore #saturdays #saturdaysid #citizenofsaturday #beachvibes #rockbalancing #vitaminsea #agameoftones #exploreindonesia #fokusnusantara #folksindonesia #quote #az365 #azventure

Most Popular Instagram Hashtags