#aztecclaymask

MOST RECENT

My mom and I tried the masks and we’re thinking that we messed up somewhere on the measurements when putting this DIY together. But A for effort, right? 👩🏻👩🏽#sheabassador #sundialbrandspartner #sheabassadorcontest

Available now! Kindly send dm to grab your Aztec indian clay mask!

500 Php + sf

#authentic #lipstix2lovefeedback #aztecclaymaskph #aztecindianhealingclay #aztecclaymask #makeupph #skincare

Masker tools tu bukan saja-saja bagi tau. Tapi untuk elakkan uolls dari guna tool dari material yang tak sepatutnya seperti steel, copper dan seangkatan dengannya. Tujuannya ialah mengelakkan dari chemical reaksi yang akan merubah sifat semulajadi clay dari aztec ini.
Iolls nak uolls dapat khasiat dan kesan terbaik dari penggunaan #claymask. Jangan murah tapi uolls dapat yang fake. Iolls jual original from USA. Oder direct USA.
Whatsapp 01116912957

#emmajusohjual
#aztecoriginal
#aztecclaymask
#aztecclaymaskejjual
#sayajualmaskmuka
#claymask


AZTEC HEALING CLAY MASK (repacked & 1 lb tub) ONHAND! (check prices at HIGHLIGHTS)

APPLE CIDER VINEGAR (repacked) ONHAND!
(check prices at HIGHLIGHTS)

SETS AVAILABLE (check prices at HIGHLIGHTS)

MEET UP SCHEDULE:
⭕ Special meet ups 👉 additional: 50 php
⭕ Date 👉 MONDAY (6/25/18)
⭕ Time 👉 4 PM
⭕ Place 👉 7/11 INFRONT OF UP (Uptown)

ORDER FORM:
Name:
Number:
Order:

#iloiloonlineshop #iloilobased #iloilo #iloilocity #clay #aztecclaymask #aztec #iloiloseller #iloiloshop #azteciloilo

Feedback aztec clay mask ❤
_
1 set RM45 (AZTEC + APPLE CIDER + FREE 6PCS MASKER TOOLS)
_
🙅 Pastikan ORIGINAL dulu baru beli!
_
Siapa nak cuba, boleh whatsapp cepat2 okay?
Yang nak COD area Ipoh pun boleh 😊
_
#aztecclaymask #aztecclaymaskmurah #aztecclaymaskmalaysia #aztecclaymaskoriginal #applecidervinegar #aztecmasker #maskerviral #maskervacuum #claymask #aztecindianhealingclay #aztecclaymaskmalaysiamurah #jeragat #jerawat #kulitkusam #kulitberminyak #parutjerawat #kulitnormal #skincare #jerawathilang #sunburn #aztecclaymaskipoh #aztecipoh #codaztecipoh #agentaztecipoh

Feedback customer!! 😱😱😱 Pakai konsisten inshaALLAH muka bebas jerawat.. Blackhead whitehead semua hilang...Rugi korang tak try tau! .
.
Ade lagi ke yang tak pernah cuba aztec clay mask yang superbeb nie ? Kalau tak pastikan anda cuba tauu , muka yang breakout pun dah kembali pulih hanya menggunakan aztec clay mask 😍 .
Nak .order whatsapp link Kat bio k😍 .
.
#aztecclaymask #aztecmaskmurah #aztecmaskkl #aztecmaskoriginal #azteclaymask #indianhealingclay #aztecclaymaskmalaysia#aztecclaymaskborong#claymask#detoxskin#tipshilangkanjerawat#putihgebu#uitmpasirgudang#aztecclaymaskkl#kulitflawess#braggapplecidervinegar#applecider#muabellaz#fattahminz#aztecclaymaskkelantan#aztecclaymaskwangsamaju#hilangkanjerawat#organicproductmalaysia#claymaskmurah#jerawat#blackhead#whitehead#kulitcantik#claymaskborongmurah#claymaskmalaysia

Feedback customer!! 😱😱😱 Pakai konsisten inshaALLAH muka bebas jerawat.. Blackhead whitehead semua hilang...Rugi korang tak try tau! .
.
Ade lagi ke yang tak pernah cuba aztec clay mask yang superbeb nie ? Kalau tak pastikan anda cuba tauu , muka yang breakout pun dah kembali pulih hanya menggunakan aztec clay mask 😍 .
Nak .order whatsapp link Kat bio k😍 .
.
#aztecclaymask #aztecmaskmurah #aztecmaskkl #aztecmaskoriginal #azteclaymask #indianhealingclay #aztecclaymaskmalaysia#aztecclaymaskborong#claymask#detoxskin#tipshilangkanjerawat#putihgebu#uitmpasirgudang#aztecclaymaskkl#kulitflawess#braggapplecidervinegar#applecider#muabellaz#fattahminz#aztecclaymaskkelantan#aztecclaymaskwangsamaju#hilangkanjerawat#organicproductmalaysia#claymaskmurah#jerawat#blackhead#whitehead#kulitcantik#claymaskborongmurah#claymaskmalaysia

Sape pernah try aztec clay mask???
.
.
Yang pernah try mesti tau betapa syoknya pakai masker Aztec kan❤️ Yang belum cuba and ada masalah kulit seperti -jerawat
-berminyak
-pori-pori terbuka -whitehead/blackhead -berparut
Uols disarankan pakai masker ni. Sebab apa? Boleh rasai sendiri kehebatan masker ni vacum kulit uols. Ori from USA
.
.
Nak order whatsapp link Kat bio k😍
.
.
#aztecclaymask #aztecmaskmurah #aztecmaskkl #aztecmaskoriginal #azteclaymask #indianhealingclay #aztecclaymaskmalaysiamurah

1⃣ Menyerap minyak di atas kulit; penyebab masalah jerawat & liang pori tersumbat.
.
2⃣ Membuang toxin.
.
3⃣ Bersihkan kulit.
.
4⃣ Meningkatkan pengedaran darah.Menjadikan kulit berseri-seri.
.
5⃣ Mengurangkan kemerahan dan radang di atas kulit seperti eczema, psoriasis & ruam (inflamatory).
.
6⃣ Sebagai scrub.
.

Cara order : Tekan je link dekat bio instagram saya. Tak perlu nak save2 contact lagi dah! ❤ Senang kann?
.

#sayajual #sayajualaztecclaymask
#sayajualaztec #aztecclaymask #aztechealingclay #aztecclaymaskmalaysia #aztecclaymaskoriginal #aztecclaymalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknilmurah #bazarpaknilmurah #bazarpaknilonline #sapotlokal

Sape pernah try aztec clay mask???
.
.
Yang pernah try mesti tau betapa syoknya pakai masker Aztec kan❤️ Yang belum cuba and ada masalah kulit seperti -jerawat
-berminyak
-pori-pori terbuka -whitehead/blackhead -berparut
Uols disarankan pakai masker ni. Sebab apa? Boleh rasai sendiri kehebatan masker ni vacum kulit uols. Ori from USA
.
.
Nak order whatsapp link Kat bio k😍
.
.
#aztecclaymask #aztecmaskmurah #aztecmaskkl #aztecmaskoriginal #azteclaymask #indianhealingclay #aztecclaymaskmalaysiamurah

Aztec Secret Indian Healing Clay

only idr 305K 1lb (454gr)
.
- Masker yg terbuat dari Bentonite clay yg satu ini memiliki kemampuan untuk menyerap toxin jk terkena cairan
- Masker ini digunakan untuk mendetols kulit berjerawat dan yg pernh memakai skin care yg berkandungan logam berat yaitu MERKURI
- Masker ini bekerja seperti magnet yg mengngkat bakteri, minyak, kotoran yg ada sampai habis dikulit kamu😉
(selain penggunaan cream berbahan merkuri, makann yg tdk sehat seperti gorengan, minyak, santen dkk itu jg mempengaruhi)
- Disarankan Pemakaian semiggu sekali ajah ya gurl, pada malam hari sebelum bobok😊, dan pemakaiannya selama 15 menit ajah JAGAN SAMPAI LEBIH
- setelah pemakain muka akn merah seperti udang goreng ya gurl😉 lalu di sarankan pake moisturizer agak banyakan - Hasilnya pori2 GONE dan tinggalkan muka dngn olesan moiturizer sampe bngun pagi dan wjahmu akan Kincong😍
- NOTE!! JANGAN GUNAKAN sendok, perhiasan atow wadah bebahan LOGAM ya gurls pas waktu penggunaan masker dikarenan logam akan bereaksi👌

limited stock!! #cuuuussss grab your fast now!!!
.
.
.
order & more info cek bio

#aztecclaymask #jualaztecmask #aztecsecretindianhealingclay #aztecsecret #jualaztecsecretindianhealingclay #aztec #maskeraztec

Aztec Secret Indian Healing Clay

only idr 305K 1lb (454gr)
.
- Masker yg terbuat dari Bentonite clay yg satu ini memiliki kemampuan untuk menyerap toxin jk terkena cairan
- Masker ini digunakan untuk mendetols kulit berjerawat dan yg pernh memakai skin care yg berkandungan logam berat yaitu MERKURI
- Masker ini bekerja seperti magnet yg mengngkat bakteri, minyak, kotoran yg ada sampai habis dikulit kamu😉
(selain penggunaan cream berbahan merkuri, makann yg tdk sehat seperti gorengan, minyak, santen dkk itu jg mempengaruhi)
- Disarankan Pemakaian semiggu sekali ajah ya gurl, pada malam hari sebelum bobok😊, dan pemakaiannya selama 15 menit ajah JAGAN SAMPAI LEBIH
- setelah pemakain muka akn merah seperti udang goreng ya gurl😉 lalu di sarankan pake moisturizer agak banyakan - Hasilnya pori2 GONE dan tinggalkan muka dngn olesan moiturizer sampe bngun pagi dan wjahmu akan Kincong😍
- NOTE!! JANGAN GUNAKAN sendok, perhiasan atow wadah bebahan LOGAM ya gurls pas waktu penggunaan masker dikarenan logam akan bereaksi👌

limited stock!! #cuuuussss grab your fast now!!!
.
.
.
order & more info cek bio

#aztecclaymask #jualaztecmask #aztecsecretindianhealingclay #aztecsecret #jualaztecsecretindianhealingclay #aztec #maskeraztec

Stock kali ni siapa cepat dia dapat🤩 siapa lambat dia nangis la 😜 ingat tau cod untuk kawasan yang tertentu saja area JB bukan semua i cod tau sayang2 😚
#sayajual #aztecclaymask #aztecclaymaskjohorbahru #aztechealingclay #aztecindianhealingclay #aztecsecret #aztechealingclay #aztecsecretindianhealingclay #aztec #aztecmask #aztecclaymaskmalaysia #aztecclaymask

NEW SET AZTEC CLAY MASK !!😃😃😃
.
Isnin nanti bella akan keluarkan set #aztecclaymask yg baru!!😉😉 sebabkan ramai request nak masker tools kn..so bella akan include sekali 6in1 masker tools dlm new set nti!
.
Paling best harga murah2 je bella bagi tau!! So tunggu isnin nanti k😘😘😘

Aztec Secret Indian Healing Clay

only idr 305K 1lb (454gr)
.
- Masker yg terbuat dari Bentonite clay yg satu ini memiliki kemampuan untuk menyerap toxin jk terkena cairan
- Masker ini digunakan untuk mendetols kulit berjerawat dan yg pernh memakai skin care yg berkandungan logam berat yaitu MERKURI
- Masker ini bekerja seperti magnet yg mengngkat bakteri, minyak, kotoran yg ada sampai habis dikulit kamu😉
(selain penggunaan cream berbahan merkuri, makann yg tdk sehat seperti gorengan, minyak, santen dkk itu jg mempengaruhi)
- Disarankan Pemakaian semiggu sekali ajah ya gurl, pada malam hari sebelum bobok😊, dan pemakaiannya selama 15 menit ajah JAGAN SAMPAI LEBIH
- setelah pemakain muka akn merah seperti udang goreng ya gurl😉 lalu di sarankan pake moisturizer agak banyakan - Hasilnya pori2 GONE dan tinggalkan muka dngn olesan moiturizer sampe bngun pagi dan wjahmu akan Kincong😍
- NOTE!! JANGAN GUNAKAN sendok, perhiasan atow wadah bebahan LOGAM ya gurls pas waktu penggunaan masker dikarenan logam akan bereaksi👌

limited stock!! #cuuuussss grab your fast now!!!
.
.
.
order & more info cek bio

#aztecclaymask #jualaztecmask #aztecsecretindianhealingclay #aztecsecret #jualaztecsecretindianhealingclay #aztec #maskeraztec

Aztec Secret Indian Healing Clay

only idr 305K 1lb (454gr)
.
- Masker yg terbuat dari Bentonite clay yg satu ini memiliki kemampuan untuk menyerap toxin jk terkena cairan
- Masker ini digunakan untuk mendetols kulit berjerawat dan yg pernh memakai skin care yg berkandungan logam berat yaitu MERKURI
- Masker ini bekerja seperti magnet yg mengngkat bakteri, minyak, kotoran yg ada sampai habis dikulit kamu😉
(selain penggunaan cream berbahan merkuri, makann yg tdk sehat seperti gorengan, minyak, santen dkk itu jg mempengaruhi)
- Disarankan Pemakaian semiggu sekali ajah ya gurl, pada malam hari sebelum bobok😊, dan pemakaiannya selama 15 menit ajah JAGAN SAMPAI LEBIH
- setelah pemakain muka akn merah seperti udang goreng ya gurl😉 lalu di sarankan pake moisturizer agak banyakan - Hasilnya pori2 GONE dan tinggalkan muka dngn olesan moiturizer sampe bngun pagi dan wjahmu akan Kincong😍
- NOTE!! JANGAN GUNAKAN sendok, perhiasan atow wadah bebahan LOGAM ya gurls pas waktu penggunaan masker dikarenan logam akan bereaksi👌

limited stock!! #cuuuussss grab your fast now!!!
.
.
.
order & more info cek bio

#aztecclaymask #jualaztecmask #aztecsecretindianhealingclay #aztecsecret #jualaztecsecretindianhealingclay #aztec #maskeraztec

Most Popular Instagram Hashtags