#aydajebat

MOST RECENT

.
🔥SPAM COMMENT & TAG YOUR FRIENDS🔥
.
Gshock ⌚
Material : rubber
Condition : NEW
Gender : Men
Free box Gshock
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
Spec Ringkas :
✔ 2 Month Warranty mesin
✔ Batery watch
✔ Gred AAA
✔ digital n analog Function
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
Harga : RM 80
Semenanjung free pos
Sabah sarawak add rm5
.
Berminat Nak Sila Screenshot Pic & Detail Send Direct Whatsapp 01114983213 📲
.
#collectionsbyfh #trustedsellermalaysia #allitemreadystock #fattahamin #fazura #redzarosli #aydajebat #syafiqkyle #zahirahmacwilson #alifsatar #sitinordiana #farahnabilah #zularifin #aerilzafrel #wawazainal #zizanrazak #mirafilzah #fendybakry #eyrahazali #fikryibrahim #uqashasenrose #alifaziz #bellaastillah #amarbaharin #amyrarosli #mawarrashid #rafyaakob #lagisyantik #goyangduajari #2018

.
🔥SPAM COMMENT & TAG YOUR FRIENDS🔥
.
Baby-G ⌚
Material : rubber
Condition : NEW
Gender : Girl
Free box Baby-G
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
Spec Ringkas :
✔ 2 Month Warranty mesin
✔ Batery watch
✔ Gred AAA
✔ Analog & digital Function
✔ Date function
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
Harga : RM 80
Semenanjung free pos
Sabah sarawak add rm5
.
Berminat Nak Sila Screenshot Pic & Detail Send Direct Whatsapp 01114983213 📲
.
#collectionsbyfh #trustedsellermalaysia #allitemreadystock #fattahamin #fazura #redzarosli #aydajebat #syafiqkyle #zahirahmacwilson #alifsatar #sitinordiana #farahnabilah #zularifin #aerilzafrel #wawazainal #zizanrazak #mirafilzah #fendybakry #eyrahazali #fikryibrahim #uqashasenrose #alifaziz #bellaastillah #amarbaharin #amyrarosli #mawarrashid #rafyaakob #lagisyantik #goyangduajari #2018

.
🔥SPAM COMMENT & TAG YOUR FRIENDS🔥
.
Baby-G ⌚
Material : rubber
Condition : NEW
Gender : Girl
Free box Baby-G
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
Spec Ringkas :
✔ 2 Month Warranty mesin
✔ Batery watch
✔ Gred AAA
✔ Analog & digital Function
✔ Date function
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
Harga : RM 80
Semenanjung free pos
Sabah sarawak add rm5
.
Berminat Nak Sila Screenshot Pic & Detail Send Direct Whatsapp 01114983213 📲
.
#collectionsbyfh #trustedsellermalaysia #allitemreadystock #fattahamin #fazura #redzarosli #aydajebat #syafiqkyle #zahirahmacwilson #alifsatar #sitinordiana #farahnabilah #zularifin #aerilzafrel #wawazainal #zizanrazak #mirafilzah #fendybakry #eyrahazali #fikryibrahim #uqashasenrose #alifaziz #bellaastillah #amarbaharin #amyrarosli #mawarrashid #rafyaakob #lagisyantik #goyangduajari #2018

.
🔥SPAM COMMENT & TAG YOUR FRIENDS🔥
.
Baby-G ⌚
Material : rubber
Condition : NEW
Gender : Girl
Free box Baby-G
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
Spec Ringkas :
✔ 2 Month Warranty mesin
✔ Batery watch
✔ Gred AAA
✔ Analog & digital Function
✔ Date function
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
Harga : RM 80
Semenanjung free pos
Sabah sarawak add rm5
.
Berminat Nak Sila Screenshot Pic & Detail Send Direct Whatsapp 01114983213 📲
.
#collectionsbyfh #trustedsellermalaysia #allitemreadystock #fattahamin #fazura #redzarosli #aydajebat #syafiqkyle #zahirahmacwilson #alifsatar #sitinordiana #farahnabilah #zularifin #aerilzafrel #wawazainal #zizanrazak #mirafilzah #fendybakry #eyrahazali #fikryibrahim #uqashasenrose #alifaziz #bellaastillah #amarbaharin #amyrarosli #mawarrashid #rafyaakob #lagisyantik #goyangduajari #2018

.
🔥SPAM COMMENT & TAG YOUR FRIENDS🔥
.
Gshock ⌚
Material : rubber
Condition : NEW
Gender : Men
Free box Gshock
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
Spec Ringkas :
✔ 2 Month Warranty mesin
✔ Batery watch
✔ Gred AAA
✔ digital n analog Function
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
Harga : RM 80
Semenanjung free pos
Sabah sarawak add rm5
.
Berminat Nak Sila Screenshot Pic & Detail Send Direct Whatsapp 01114983213 📲
.
#collectionsbyfh #trustedsellermalaysia #allitemreadystock #fattahamin #fazura #redzarosli #aydajebat #syafiqkyle #zahirahmacwilson #alifsatar #sitinordiana #farahnabilah #zularifin #aerilzafrel #wawazainal #zizanrazak #mirafilzah #fendybakry #eyrahazali #fikryibrahim #uqashasenrose #alifaziz #bellaastillah #amarbaharin #amyrarosli #mawarrashid #rafyaakob #lagisyantik #goyangduajari #2018

.
🔥SPAM COMMENT & TAG YOUR FRIENDS🔥
.
Gshock ⌚
Material : rubber
Condition : NEW
Gender : Men
Free box Gshock
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
Spec Ringkas :
✔ 2 Month Warranty mesin
✔ Batery watch
✔ Gred AAA
✔ digital n analog Function
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
Harga : RM 80
Semenanjung free pos
Sabah sarawak add rm5
.
Berminat Nak Sila Screenshot Pic & Detail Send Direct Whatsapp 01114983213 📲
.
#collectionsbyfh #trustedsellermalaysia #allitemreadystock #fattahamin #fazura #redzarosli #aydajebat #syafiqkyle #zahirahmacwilson #alifsatar #sitinordiana #farahnabilah #zularifin #aerilzafrel #wawazainal #zizanrazak #mirafilzah #fendybakry #eyrahazali #fikryibrahim #uqashasenrose #alifaziz #bellaastillah #amarbaharin #amyrarosli #mawarrashid #rafyaakob #lagisyantik #goyangduajari #2018

.
🔥SPAM COMMENT & TAG YOUR FRIENDS🔥
.
Gshock ⌚
Material : rubber
Condition : NEW
Gender : Men
Free box Gshock
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
Spec Ringkas :
✔ 2 Month Warranty mesin
✔ Batery watch
✔ Gred AAA
✔ digital n analog Function
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
Harga : RM 80
Semenanjung free pos
Sabah sarawak add rm5
.
Berminat Nak Sila Screenshot Pic & Detail Send Direct Whatsapp 01114983213 📲
.
#collectionsbyfh #trustedsellermalaysia #allitemreadystock #fattahamin #fazura #redzarosli #aydajebat #syafiqkyle #zahirahmacwilson #alifsatar #sitinordiana #farahnabilah #zularifin #aerilzafrel #wawazainal #zizanrazak #mirafilzah #fendybakry #eyrahazali #fikryibrahim #uqashasenrose #alifaziz #bellaastillah #amarbaharin #amyrarosli #mawarrashid #rafyaakob #lagisyantik #goyangduajari #2018

.
🔥SPAM COMMENT & TAG YOUR FRIENDS🔥
.
Gshock ⌚
Material : rubber
Condition : NEW
Gender : Men
Free box Gshock
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
Spec Ringkas :
✔ 2 Month Warranty mesin
✔ Batery watch
✔ Gred AAA
✔ digital n analog Function
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
Harga : RM 80
Semenanjung free pos
Sabah sarawak add rm5
.
Berminat Nak Sila Screenshot Pic & Detail Send Direct Whatsapp 01114983213 📲
.
#collectionsbyfh #trustedsellermalaysia #allitemreadystock #fattahamin #fazura #redzarosli #aydajebat #syafiqkyle #zahirahmacwilson #alifsatar #sitinordiana #farahnabilah #zularifin #aerilzafrel #wawazainal #zizanrazak #mirafilzah #fendybakry #eyrahazali #fikryibrahim #uqashasenrose #alifaziz #bellaastillah #amarbaharin #amyrarosli #mawarrashid #rafyaakob #lagisyantik #goyangduajari #2018

🔥SPAM COMMENT & TAG YOUR FRIENDS🔥
.
Fossil ⌚
Material : rubber
Condition : NEW
Gender : unisex
Free box Biasa
Box fossil add rm5
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
Spec Ringkas :
✔ 2 Month Warranty mesin
✔ Batery watch
✔ Gred AAA
✔ analog n date Function
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
Harga : RM 70
Semenanjung free pos
Sabah sarawak add rm5
.
Berminat Nak Sila Screenshot Pic & Detail Send Direct Whatsapp 01114983213 📲
.
#collectionsbyfh #trustedsellermalaysia #allitemreadystock #fattahamin #fazura #redzarosli #aydajebat #syafiqkyle #zahirahmacwilson #alifsatar #sitinordiana #farahnabilah #zularifin #aerilzafrel #wawazainal #zizanrazak #mirafilzah #fendybakry #eyrahazali #fikryibrahim #uqashasenrose #alifaziz #bellaastillah #amarbaharin #amyrarosli #mawarrashid #rafyaakob #lagisyantik #goyangduajari #2018

.
🔥SPAM COMMENT & TAG YOUR FRIENDS🔥
.
Fossil ⌚
Material : rubber
Condition : NEW
Gender : unisex
Free box Biasa
Box fossil add rm5
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
Spec Ringkas :
✔ 2 Month Warranty mesin
✔ Batery watch
✔ Gred AAA
✔ analog n date Function
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
Harga : RM 70
Semenanjung free pos
Sabah sarawak add rm5
.
Berminat Nak Sila Screenshot Pic & Detail Send Direct Whatsapp 01114983213 📲
.
#collectionsbyfh #trustedsellermalaysia #allitemreadystock #fattahamin #fazura #redzarosli #aydajebat #syafiqkyle #zahirahmacwilson #alifsatar #sitinordiana #farahnabilah #zularifin #aerilzafrel #wawazainal #zizanrazak #mirafilzah #fendybakry #eyrahazali #fikryibrahim #uqashasenrose #alifaziz #bellaastillah #amarbaharin #amyrarosli #mawarrashid #rafyaakob #lagisyantik #goyangduajari #2018

haii guysss😘😘! sape belum ada lagi lipstick mary kay🙋🙋🙋🙋🙋! jommm dapat promo bln ni guysss!!! sape yg dh try je tahu mcm mne kehebatan lipstickkk ni!! confrim tak menyesalll😘😘😘! sis pun dah falling in love tau🙈🙈🙈! kenape bestt sngt lipatickkk ni?? jom kite bace!😘😘😘
.
🌸Kesan long-lasting tanpa mengeringkan bibir korang.
🌸Seperti semi-matte, sifat 'cushiony' dari Cushion Matrix Technology membuatkan ia mudah di sapu dibibir dan mengekalkan warna di atas bibir kita.😉
🌸Color semestinya pigmented. Cantik sangat!😍😍
🌸Optical enhancer scatter light and blur the appearance bila ada minor imperfection. Best kan???👍👍
.
📣📣Tau x lipstik ni mengandungi sunflower seed oil dan jojoba butter utk melembapkan dan mencantikkan bibir kita.
.
Jom treat diri dengan color2 cantik ni!!
.
#marykaykl #marykaykluang #marykayselangor #marykayrawang #marykayshahalam #marykayperak #marykayjohor #marykaydamansara #like4like #bellaamara #elfira #minaz #marykaysg #marykaysubangbestari #marykayselayang #marykayjohorbahru #marykayproduk #aydajebat #marykaymalaysia

Business

DAPATKAN KERETA SEKARANG TANPA GST 6% DAN SEBELUM SST 10%. FIKIR-FIKIR KAN LAH.
01. Untuk sebarang pertanyaan dan maklumat lebih lanjut, sila pm www.wasap.my/60193597795/. 02. Untuk promosi dan maklumat kereta keluaran Perodua, sila join group whatsapp saya di https://chat.whatsapp.com/63W4RWb7iLM6UY7PaDitcE

03. Anda juga boleh mengikuti perkembangan promosi terbaru dari Perodua di instagram https://www.instagram.com/mdsiraf/

04. Mohon ke page saya dan like sebagai tanda sokongan anda terhadap produk kereta keluaran Malaysia kebanggaan negara dengan ciri-ciri terkini dari Perodua:-
https://www.facebook.com/Perodua-Axia-Bezza-Myvi-Alza-200199434046631/

#kereta #keretasewa #perodua #peroduamyvi #peroduaaxia #peroduaalza #myvi #alza #axia #peroduabezza #bezza, #yunamusic, #aeril_zafrel, #aydajebat, #missfazura, #rozitachewan, #zizanrazak869, #ctdk, #schaalyahya, #awalashaari, #noradanish, #neelofa

🌞
Sorry adik sebab kakak tengah fokus untuk game candy crush ni. Layan diri ye. 🙄🎮
.
waiting for the car wash. 🚗
.
#AydaJebat #AJ #AJscreamer #SelfService 😜

"USAH MALU UNTUK BERDEPAN DENGAN MASYARAKAT"😊
.
" Selama ni saya mengalami masalah kurang berat sampai orang label saya 'cicak kobeng' .. Punyalah keding.. hmmm macam2 dah ni makan..tak naik2 gak berat badan.. lagu tu jaaa.. risau lah sebab selalu demam.. mujur lah saya ade jumpa 1 produk ajaib nie ha!! - azizah ,melaka
.
Alhamdulillah ramai yang dah cuba kilo-up nie sebab??
.
Kelebihan Kilo-UP:
1. Tambah sel-sel bdn utk naik isi
2. Naikkan selera makan
3. Memberikan tenaga seharian
4. Mencantikkan kulit badan
5. Menambahkan Berat badan
6. Melenakan Tidur Malam Anda
7. Lepas makan ni confirm xkena tiup angin!
.
Sy nak bagi korang try la kilo-up ni. Sementara tengah ada less ni meh whatsapp sy cepat. Korang rasa benda ni serius korang terus whatsapp. Kalau rasa supplement ni mahal, dont worry. Boleh guna tips tips simple dan naturally untuk korang buat secara sendiri. Yang penting sekali USAHA.
.
Whatssap "KILO-UP"0172982335
.
#Alhamdulillah
#quputeh
#Ctdk
#zizanrazak
#emmamaembong
#nakgemuk
#noradanish
#aydajebat
#kiloup
#terlajaklaris - #regrann

Jeragat? Pigmentasi?? Oh no!! 😱😱😱
.
Inilah salah satu sebab kenapa MelaCEP Ultimete Serum ini Best Seller!! Dan inilah salah satu sebab kenapa kulit orang Korea cantik halus dan flawless!!
.
.
Tyra nak perkenalkan kat korang serum terbaik yang diformulasi dari korea!! Serum ini sangat membantu korang utk dapatkan skin yang korang idam-idamkan selama ini!! Korang wajib cuba Ultimate Serum Mary Kay 😘
.
MelaCEP Plus+ Ultimate Serum dari Mary Kay utk menghalang dan memudarkan jeragat
.
Kenapa? Apa kelebihan?
.
1) MelaCEP Plus+™ Luminous Kompleks boleh mencerahkan dan memutihkan kulit wajah dengan menggabungkan 3 bahan utama:
Ekstrak Edelweiss - mencerahkan, memberi perlindungan, kaya dengan Antioksidan utk membantu mengurangkan perubahan warna pada kulit
Ekstrak Alga - merangsang pembentukan melanin dan membantu menghalang perubahan warna pada permukaan kulit
Asid Amino dari sayuran - memperbaiki kecerahan kulit, menjadikan tona kulit lebih sekata, dan mengurangkan bintik-bintik hitam pada kulit
Ekstrak Maritime Pine dan White Birch - target melanin
.
.
Antara kelebihan melaCEP Plus+ Ultimate Serum adalah:
- kulit lebih berseri dan cantik dengan Ekstrak Edelweiss
- memperbaiki tekstur kulit supaya kulit lebih cerah dan mengurangkan bintik-bintik hitam
.
Satu kajian terhadap 252 orang pengguna wanita telah dibuat selama 3 minggu dengan menggunakan produk pagi dan malam. Keputusan yang diperolehi adalah:
- 93% berkata ia membantu memulihkan keserian wajah kulit
- 86% berkata ia memberikan pencerahan sekata pada kulit wajah
- 81% berkata ia memulihkan kelainan pada tona warna wajah
.
.
Whatsapp www.wasap.my/60193759520
Beauty Consultant Mary Kay

#teamdsanteqswan #marykaymalaysia #marykaypasirgudang #marykayjohorbharu #marykaykelantan #marykayterengganu #marykayperak #marykaykedah #marykayselangor #marykaypahang #marykaypenang #aydajebat #neelofa #fatahamin #fazura #hlive #meletop #cctv #meletop #utmskudai #uthm #uitm #um #ukm

😍👧🌷❤ .
#Latepost #AydaJebat #AJ #AydaJebatXArianiRTW #oursomelprincessAJ #sisomelsantek #raya2018 #eid2018 #eidmubarak #eidalfitr #aydajebatlovers .
.
Regrann from @arianirtw - Siapa yg dah awal2 beli Katrina yg sexy colour dia niiiii mengaku cepattt 👀 sebab mimin check kat butik kemain sekejap dah nak terang stock! Meletops kan si Katrina ni, tak payah nak mencuba sangat kalau printed kurung gojes macam ni 😌pakai je dengan shawl plain pun dah tak kelip mata kazen2 awak kat kampung tu. Mesti dia ingat awak beli kain mahey pastu tempah sendiri 😂 - #regrann

Victoria Secret Body Mist 250ml comes in 7 flavors:
💋Bombshell
💋Intense
💋Angle Gold
💋Tease
💋Fearless
💋Love is Heavenly
💋Eau So Sexy .
.
So FRUITY & FANTASTIC SMELLS 😍😍😍
PROMOTION PRICE ONNNN ‼️
FIRST COME FIRST SERVE‼️
.
JOM Scroll ig nie sekarang pilih FLAVORSSS👇👇👇
@nurperfume @nurperfume @nurperfume
Whatsapp Admin Sekarang ‼️‼️

Victoria Secret Body Mist 250ml comes in 7flavors:
💋Bombshell
💋Intense
💋Angle Gold
💋Tease
💋Fearless
💋Love is Heavenly
💋Eau So Sexy .
.
So FRUITY & FANTASTIC SMELLS 😍😍😍
PROMOTION PRICE ONNNN ‼️
FIRST COME FIRST SERVE‼️
.
JOM Scroll ig nie sekarang pilih FLAVORSSS👇👇👇
@nurperfume @nurperfume @nurperfume
Whatsapp Admin Sekarang ‼️‼️

Most Popular Instagram Hashtags