[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#ayapadiljapan

24 posts

TOP POSTS

How to squeez in everything?! #ayapadiljapan #ayapadil #hubbywifey #ihatepacking

Selesai unpack! Esok item2 akan mula di pos, insyaAllah. Spot yours! Macam syok pulak jadi personal shopper ni hehehe! #ayapadiljapan #shoppaholic

Ginza, rival of Oxford Street #ayapadiljapan

On the path of serenity amidst the bamboo trees #kyoto🇯🇵 #ayapadiljapan

Thank you for holding me up so I don't stumble in my high heels. ♥️ you #deep #disneyseajapan #ayapadiljapan

Strawberry RM140 😱😱😱at isetan Shinjuku. Besar lebih 3/4 iphone #ayapadiljapan #tokyo🇯🇵

Viewing Tokyo City from Tokyo Sky Tree (World's Highest Communication Tower) Orang tu suruh buat three kenapa awak buat peace, Hubby??? #ayapadiljapan #tokyo🇯🇵 #tokyoskytree

Capturing Hanami #ayapadiljapan #imperialgarden

Little that I know having you around makes become too dependent. IMY❤️ #ayapadiljapan #ayapadil #disneysea

MOST RECENT

Thank you for holding me up so I don't stumble in my high heels. ♥️ you #deep #disneyseajapan #ayapadiljapan

Little that I know having you around makes become too dependent. IMY❤️ #ayapadiljapan #ayapadil #disneysea

Tokyo Tower night view #ayapadiljapan #tokyo🇯🇵

Selesai unpack! Esok item2 akan mula di pos, insyaAllah. Spot yours! Macam syok pulak jadi personal shopper ni hehehe! #ayapadiljapan #shoppaholic

Kalau sapa peminat nasi arab, yang familiar dengan Hadramawt, Saba' and Tajine whatsoever, this is beyond everything. Sedap gila! A must try. Michelin's One ⭐️Restaurant at Dotonbori #ayapadiljapan #osaka🇯🇵

Last shot. Esok flight balik! #ayapadiljapan #osaka🇯🇵

Our lunch today Wagyu Sukiyaki #ayapadiljapan #osaka🇯🇵

Yesterday's Dinner. Kiri-Ramen with spicy chicken, kanan-Spicy Ramen large size. Nampak sedap, rasa sedap, tapi nak tunggu dapat seat dalam kedai ramen yang sekali makan boleh buat muat 10 orang ya ampun. Beratur dalam cuaca sejuk. Time kita tengah makan, yang kat luar 1 van tunggu tengah Q. Dari sampai kedai sampai dapat makanan dalam sejam. But the taste worth it takpelah! #ayapadiljapan #osaka🇯🇵

Arashiyama Halal Food-Yoshiya Restaurant. Makan nasi putih, ayam goreng, terung, dan tofu. Teringat sambal terung Mak masak. Sedapnya sambal terung Mak! #kyoto🇯🇵 #ayapadiljapan

Pilot pen di kampung sendiri. Boleh personalize ink gel dan pilih warna yang kita nak! Excited jumpa refill untuk pen yang boleh padam2 tulis kedatangan tu. Maka beli sekotak. Kahkahkah. Husband kata Dah stand by untuk jadi guru kelas sepanjang hidup gayanya ni. Ceh. #ayapadiljapan #kyoto🇯🇵 #pilotpens

On the path of serenity amidst the bamboo trees #kyoto🇯🇵 #ayapadiljapan

Strawberry RM140 😱😱😱at isetan Shinjuku. Besar lebih 3/4 iphone #ayapadiljapan #tokyo🇯🇵

Silhouette during late night photo session #ayapadiljapan #tokyo🇯🇵 #tokyotower

Nampak macam best sampailah korang tau bape lama waiting line #ayapadiljapan #disneysea

Train to Disneysea #ayapadiljapan #disneysea

Viewing Tokyo City from Tokyo Sky Tree (World's Highest Communication Tower) Orang tu suruh buat three kenapa awak buat peace, Hubby??? #ayapadiljapan #tokyo🇯🇵 #tokyoskytree

Most Popular Instagram Hashtags