#awesomenes

MOST RECENT

7 net në Kirman Hotels Belazur Resort & Spa😍
👉🏼Prej 615€ per person

Data e nisjes: 08.06.2018 dhe 10.06.2018

Në çmim janë të përfshira:
✈️Aviobileta: Prishtinë - Antalya - Prishtinë
🏢Akomodimin në hotel me pansion të plotë
🚌Transferi: aeroport - hotel - aeroport
🤩Të gjitha taksat e aeroportit

#Travel #Explore #Awesomenes

Për më shumë informacione na kontaktoni në:
Tel (+ Viber): +386 49 47 03 03 Tel (+ Viber): +377 44 12 53 85
Gjindemi ne Rr. Mbretëresha Teutë nr.139 / Te hyrja ne rrugën e spitalit

☀️Ngado që t’i hedhësh sytë do gjesh diçka #familjare dhe #ultraallinclusive☘️ ⛱Sunis Elita Beach Side⛱#5starssuperior
#oferte 589 Eur 7 net
Nisje me 29 Maj & 2 Qershor

#Travel #Explore #Awesomenes

Për më shumë informacione na kontaktoni në:
Tel (+ Viber): +386 49 47 03 03 Tel (+ Viber): +377 44 12 53 85
Gjindemi ne Rr. Mbretëresha Teutë nr.139 / Te hyrja ne rrugën e spitalit

Fluturoni me çmime të lira!

PRISHTINË - MUNCHEN - PRISHTINË✈️ #Travel #Explore #Awesomenes

Për më shumë informacione na kontaktoni në:
Tel (+ Viber): +386 49 47 03 03 Tel (+ Viber): +377 44 12 53 85
Gjindemi ne Rr. Mbretëresha Teutë nr.139 / Te hyrja ne rrugën e spitalit

7net në Akka Hotels Antedon Garden 😍
Prej 679€ per person

Data e nisjes: 08.06.2018

Në çmim janë të përfshira:
✈️Aviobileta: Prishtinë - Antalya - Prishtinë
🏢Akomodimin në hotel me pansion të plotë
🚌Transferi: aeroport - hotel - aeroport
👉🏼 Të gjitha taksat e aeroportit

#Travel #Explore #Awesomenes
Për më shumë informacione na kontaktoni në:
Tel (+ Viber): +386 49 47 03 03 Tel (+ Viber): +377 44 12 53 85
Gjindemi ne Rr. Mbretëresha Teutë nr.139 / Te hyrja ne rrugën e spitalit

7 net në Arma's Labada Hotel 😍
Prej 515€ per person

Data e nisjes: 08.06.2018

Në çmim janë të përfshira:
✈️Aviobileta: Prishtinë - Antalya - Prishtinë
🏢Akomodimin në hotel me pansion të plotë
🚌Transferi: aeroport - hotel - aeroport
👉🏼Të gjitha taksat e aeroportit

#Travel #Explore #Awesomenes

Për më shumë informacione na kontaktoni në:
Tel (+ Viber): +386 49 47 03 03 Tel (+ Viber): +377 44 12 53 85
Gjindemi ne Rr. Mbretëresha Teutë nr.139 / Te hyrja ne rrugën e spitalit

Shëtite botën me ne😍✈️✨ #Travel #Explore #Awesomenes

Për më shumë informacione na kontaktoni në:
Tel (+ Viber): +386 49 47 03 03 Tel (+ Viber): +377 44 12 53 85
Gjindemi ne Rr. Mbretëresha Teutë nr.139 / Te hyrja ne rrugën e spitalit

🏖Doubletree by Hilton🏖 Kemer
Një emër - një garanci... për pushime perfekte👏😉
#superofertë 599 Eur 7 ditë😍
për nisje më 22 Maj & 29 Maj
🌊Koncepti më origjinal Ultra All Inclusive
🌊Plazh përrallor
🌊Afër qendrës së Kemerit
🌊Dhoma të reja luksoze

#Travel #Explore #Awesomenes

Për më shumë informacione na kontaktoni në:
Tel (+ Viber): +386 49 47 03 03 Tel (+ Viber): +377 44 12 53 85
Gjindemi ne Rr. Mbretëresha Teutë nr.139 / Te hyrja ne rrugën e spitalit

I zhurmshëm dhe i qetë; i madh dhe kompakt; argetim dhe çlodhje; pishina & Plazh; Familjar dhe për rini
Mega Akuapark; All Inclusive 24 orë
Alibey Club Manavgat 😍
⛱🌊💦😍🎉🍦☕️☀️🍉🍒🍹
#superoferte 599 Eur për 7 ditë👈🏼 🌊nisje më 29 Maj & 2 Qershor

#Travel #Explore #Awesomenes

Për më shumë informacione na kontaktoni në:
Tel (+ Viber): +386 49 47 03 03 Tel (+ Viber): +377 44 12 53 85
Gjindemi ne Rr. Mbretëresha Teutë nr.139 / Te hyrja ne rrugën e spitalit

Për pushime të paharruara, ejani dhe rezervoni në Rusolia Travel Agency 😍💦🏝✨ #Travel #Explore #Awesomenes

Për më shumë informacione na kontaktoni në:
Tel (+ Viber): +386 49 47 03 03 Tel (+ Viber): +377 44 12 53 85
Gjindemi ne Rr. Mbretëresha Teutë nr.139 / Te hyrja ne rrugën e spitalit

MHOLIDAY HOTELS BELEK 5*
Me vetëm 559€🤩 🏝Data e nisjes 03.06.2018 (9 NETE) ✈️ Direkt Prishtinë-Antalya-Prishtinë

Në cmim përfshihen:
👉🏻 Akomodim 9 net në hotel per person (Ultra All Inclusive), 👉🏻 Fluturimi direkt Prishtinë-Antalya-Prishtinë
👉🏻 Transferi Aeroport-Hotel-Aeroport
👉🏻 Taksat e Aeroportit

#Travel #Explore #Awesomenes

Për më shumë informacione na kontaktoni në:
Tel (+ Viber): +386 49 47 03 03 Tel (+ Viber): +377 44 12 53 85
Gjindemi ne Rr. Mbretëresha Teutë nr.139 / Te hyrja ne rrugën e spitalit

Simplicity , Classy , Strong .Slippers Ox Noir .... enfin forcément made in iDandy ..elle est tellement belle, confortable et solide 😏 Shoesmaker +22507863033 #classic #class2018 #fashionblogger #fashion #fashionista #fashionblogger #dapper #dandyism #dandy #men #mensfashion #louisvuitton #fun #me #mensfashion #italianboy #model #elegance #life #bespoke #business #me #cool #team225 #menswears #up #influencer #success #God #awesomeday #awesomenes

SENZA THE INN RESORT & SPA 5* 😍

Me vetëm 479€🤩 Data e nisjes 25.05.2018 dhe 27.05.2018 ✈️ Direkt Prishtinë-Antalya-Prishtinë

Në cmim përfshihen:
👉🏻 Akomodim 7 netë në hotel per person(Ultra All Inclusive), 👉🏻 Fluturimi direkt Prishtinë-Antalya-Prishtinë
👉🏻 Transferi Aeroport-Hotel-Aeroport
👉🏻 Taksat e Aeroportit

Oferta vlene per rezervimet deri me daten 18.05.2018

#Travel #Explore #Awesomenes

Për më shumë informacione na kontaktoni në:
Tel (+ Viber): +386 49 47 03 03 Tel (+ Viber): +377 44 12 53 85
Gjindemi ne Rr. Mbretëresha Teutë nr.139 / Te hyrja ne rrugën e spitalit

CRYSTAL WATERWORLD RESORT & SPA 5* 😍
Me vetëm 589€

Data e nisjes 25.05.2018 dhe 27.05.2018 ✈️ Direkt Prishtinë-Antalya-Prishtinë

Në cmim përfshihen:
👉🏻 Akomodim 7 netë në hotel per person(Ultra All Inclusive), 👉🏻 Fluturimi direkt Prishtinë-Antalya-Prishtinë
👉🏻 Transferi Aeroport-Hotel-Aeroport
👉🏻 Taksat e Aeroportit

Oferta vlene per rezervimet deri me daten 18.05.2018

#Travel #Explore #Awesomenes

Për më shumë informacione na kontaktoni në:
Tel (+ Viber): +386 49 47 03 03 Tel (+ Viber): +377 44 12 53 85
Gjindemi ne Rr. Mbretëresha Teutë nr.139 / Te hyrja ne rrugën e spitalit

Fluturoni me çmime të lira!

PRISHTINË - VIENË - PRISHTINË✈️ #Travel #Explore #Awesomenes

Për më shumë informacione na kontaktoni në:
Tel (+ Viber): +386 49 47 03 03 Tel (+ Viber): +377 44 12 53 85
Gjindemi ne Rr. Mbretëresha Teutë nr.139 / Te hyrja ne rrugën e spitalit

🎉 Edhe ne emocionohemi njësoj si ju kur Rubi Platinum është në #ofertë🎉 🏖669 Eur 29 Maj 7 Net Ultra All Inclusive 🏖
Rubi Platibum Resort😍 #luks #alanya #antalya

#Travel #Explore #Awesomenes

Për më shumë informacione na kontaktoni në:
Tel (+ Viber): +386 49 47 03 03 Tel (+ Viber): +377 44 12 53 85
Gjindemi ne Rr. Mbretëresha Teutë nr.139 / Te hyrja ne rrugën e spitalit

Last night was a #nightout with this #handsome guy! 💥❤️💥

Të Hënave kam patjetër nevojë për pak Rixos Sungate😍✨ #Travel #Explore #Awesomenes

Për më shumë informacione na kontaktoni në:
Tel (+ Viber): +386 49 47 03 03 Tel (+ Viber): +377 44 12 53 85
Gjindemi ne Rr. Mbretëresha Teutë nr.139 / Te hyrja ne rrugën e spitalit

Most Popular Instagram Hashtags