#awesomeaprilchallenge

MOST RECENT

Ronella Stone Diffuser vs Car Air Freshener

Ape yg best compare these 2 things?

Stone diffuser tu is actually a fan diffuser which die x pakai air, just titis EO on the kapas/pad given and ON.
Wallahhh u can enjoy the therapeutic smell.

Yg bestnya kapas/pad tu ada banyak, so bole tukar² bau ikut suka/mood. I prefer the fresh and citrus smell so xde la stress sgt time sangkut dalam jem.

Compared to the normal car air freshener, kene bertabah je dgn 1 bau berminggu/berbulan lamanya sampai la abis. Kene pulak bau tu x berkenan dek hidung. Time kt kedai, sedap je bau. Pasang dlm kete, hampess!! Rugikkk!!! Stone diffuser ni bole pakai usb or even battery, so sesuwaiiii sgt nk letak dalam kete or even kt office cubicle. Design pun comel je kan?! Amacam?? Best ke idak? Of cos la best...tapi korg pening xtau nak start dgn EO mana kan?

I suggest start dgn bau yg universal and fresh macam In Love, Destress, Genius and Happy. Kalau nak bau lain pun bincang. Tarak hal.

So ape lagi?? Meh PM tepi

#teamHSronella
#essentialoil
#awesomeAprilchallenge

Dulu masa zaman muda belia, nak tau Cik Dell dah bangun tidur ke belum, senang jer. Kalau ada bunyi bersin 3 kali atau lebih tu, maknanya Cik Dell dah bangkit dari tidur la tu. 😊

Kadang-kadang sampai tak cukup nafas sebab tak henti-henti bersin. Hidung gatal tu tak payah cakaplah. Duk tenyeh-tenyeh rasa macam nak tercabut dah hidung, tapi gatal tak jugak hilang! Ni kisah pasal resdung.
Kalaulah selsema dengan hidung tersumbat tu, memang tak selesa sangat. Rasa macam nak demam. Boleh sakit kepala sebab selsema.
Tapi sekarang ni tak risau dah! Calit dan sapu-sapu je Breathe Ez ni. Hidung tersumbat? Alhamdulillah dah lama dah tak jadi camtu. Syukur sangat.
Siapa ada resdung, selsema, hidung tersumbat dan batuk pun boleh try Breathe Ez. 100% produk berasaskan pati tumbuhan asli.
#breatheez
#awesomeaprilchallenge
#teamhsronella

The kind of Blue yang tak membawa blues.
The kind of Blue yang boleh destresskan mood.
The kind of Blue I loike so much.
The kind of Blue that I'm sure u will also loike.

#teamHSronella
#ronellaessentialoil
#awesomeAprilchallenge

Just outside, enjoying my garden!! I have 10 different varieties of Hostas!! I think they are beautiful!! Some will bloom soon & others late in summer!! I am taking some time to relax & recharge!! Also, i lost Mom 4yrs ago today!! Not loving & nurturing like most moms, but I loved her just the same!!
*
*
*
#jaebyrdsnest #flowers #outdoors #summer #hostas #garden

Most Popular Instagram Hashtags