#awesomeantiserangga

233 posts

TOP POSTS

#awesomeantiserangga
#bedbug
#pepijat
Wsup 0183631042 for fast respond

Assalamualaikum...petang2 nie nk belanja gmbr skit...alhamdulillah tiap2 hr ada customer...x kira siang ke mlm...ade yg repeat order...
#AWESOMEANTISERANGGA
#TERBAEKSSS
#MESRAALAM
#0123455832COD

Produk laku keras
👇👇👇👇👇👇👇👇
.
A W E S O M E A N T I S E R A N G G A

Anda ada masalah dgn serangga2 berikut :
.
★ semut
★ lipas
★ pepijat
★ lalat
★ anai-anai
★ tikus
★ cicak
★ Kuya Pokok
★ Kutu kucing & Manusia

Dan segala macam jenis serangga lagi yg sewaktu dengannya.

Semuanya dapat di hapuskan dengan semburan...
psss....pssssss.
bukan hanya untuk kegunaan rumah, malahan boleh di sembur pada kereta, pokok juga haiwan peliharaan.
jimaattt uolssss.
.
Yg bestnya lagi...
.
★ Tidak Beracun
★ Tidak ada Bau
★ Tidak Melekit
★ Tidak Berwarna
☑ Mesra Alam

Whatsapp 0162336746

#awesomeantiserangga
#antiserangga
#shahalam
#mesraalam

#Repost @awesome.anti.serangga with @repostapp
・・・
BAIK UNTUK TANAMAN
.
AWESOME ANTI 🐜 bukan sahaja untuk membasmi serangga dirumah *Tetapi*
berkesan juga untuk mematikan dan menghalau serangga yang menyerang pokok tanaman anda seperti kerengga, semut, belalang serta kuya pokok.
.
HANYA semburan yang paling sedikit memberi kesan yg betul2 berkesan pada tanaman anda yg diserang serta dimakan serangga. Kesan sekali semburan akan tahan selama 3 4 hari, serangga yg ada di tanaman akan mati.
.
Cara semburan 👇👇👇
.
1. Hanya Spray seminggu sekali.
2. Spray pada waktu petang kerana pada masa ini serangga giat menjalankan aktivitinya untuk menyerang pokok.
3. Hanya spray dibahagian pokok tanaman dan jgn spray ditanah ianya bole mematikan cacing yg menggemburkan tanah.
.
Jgn risau Produk ini tidak beracun, melekit, berbau serta dibuat dari bahan organik selamat untuk digunakan.
.
Sebotol hanya 👇👇👇
RM17 SM exclude postage
RM25 EM exclude postage
.
NAK ORDER ?? WHATSAPP KAMI 📞📞📞 012_2476006 / 013_2009372😘
.
#katakantidakpadaserangga
#awesomeantiserangga
#nyahseranggadenganpantas

.
😆😆😆
.
#awesomeantiserangga

2 botol dah selamat COD di Ampang Park pagi tadi. 2 botol lagi yg (berbungkus) akan diposkan ke Kuantan insyaAllah. Thanks awesomians! You rock! 😎

Nak beraya dengan ceria tanpa lalat, cicak dan lipas mengganggu anda? Boleh whatssapp Cik Fi cepat di 013 940 6921.
Sebotol RM17 je, postage RM8 (SM) RM12 (SS) (Harga postage ikut bilangan botol, makin banyak, makin murah per botol)

#awesomeantiserangga  #awesomeantiseranggakl #awesomeantiseranggabangi
#awesomeantiseranggajb
#spraypepijat #pepijat #kutukucing #pestcontrolmalaysia #penghapusanaianai #bedbugs #bedbugscontrol #syampukucing #kerengga #siputbabi #babymalaysia #codampangpark #codklcc #codjelatek

TQ dear yakin wt #awesomeantiserangga.
Ada mslh #Pepijat #pijat katanye.
In shaa allah sis...kn yakin..n moga mslh pepijat adik selesai...dah byk yg bg testimoni ohsam lps penggunaan 2 3 botol awesome spray ni👍👍💪💪

Mmg x terungkap dgn kata2. Semuanya jelas dan terbukti berkesan. Yg berminat utk jadi agent sila hubungi saya..mana yg masih ragu2..x perlu risau..bila dh cuber pasti akan Anda berpuashati 💪💪💪 Produk #AwesomeantiSerangga sememangnya hebat.
#mesra alam
#idak beracun
#elamat digunakan.
WA 018_3631042😘😘😘

MOST RECENT

#awesomeantiserangga
#bedbug
#pepijat
Wsup 0183631042 for fast respond

Fiyus Home Care Feedback 🗣

Ok Cik Fi belanja feedback dari sis ni ye. Katanya malam pertama guna tidur dia lena dah. Sangat berkesan! Alhamdulillah. Selesai masalah pepijat sis ni. Gembira Cik Fi dapat bantu 😄

Siapa ada masalah pepijat macam ni, boleh je whatssapp Cik Fi. InsyaAllah Cik Fi akan bantu sedaya mampu 🤗

Nak cuba spray magik Awesome Anti-Serangga ni? Boleh whatssapp Cik Fi dekat number bawah ni atau klik je link dekat bio page ni, tak perlu save number, lagi senang 😉 📲Whatssapp 013 940 6921
💰Harga RM17 Sebotol
📮Postage RM8 SM RM10 SS
📦COD KLCC, Jelatek dan Ampang Park

#fiyushomecarefeedback #fiyusawesomefeedback #fiyushomecare  #awesomeantiserangga  #awesomeantiseranggakl #awesomeantiseranggabangi
#awesomeantiseranggajb
#spraypepijat #pepijat #kutukucing #pestcontrolmalaysia #penghapusanaianai #bedbugs #bedbugscontrol #syampukucing #kerengga #siputbabi #babymalaysia #codampangpark #codklcc #codjelatek

5 botol ni dah sampai Klang, Selangor. Thanks sis! Jangan lupa share feedback guna Awesome AS dengan Cik Fi ye 😄

Nak cuba spray magik Awesome Anti-Serangga ni? Boleh whatssapp Cik Fi dekat number bawah ni atau klik je link dekat bio page ni, tak perlu save number, lagi senang 😉 📲Whatssapp 013 940 6921
💰Harga RM17 Sebotol
📮Postage RM8 SM RM10 SS
📦COD KLCC, Jelatek dan Ampang Park

#fiyushomecaredelivered #fiyushomecare  #awesomeantiserangga  #awesomeantiseranggakl #awesomeantiseranggabangi
#awesomeantiseranggajb
#spraypepijat #pepijat #kutukucing #pestcontrolmalaysia #penghapusanaianai #bedbugs #bedbugscontrol #syampukucing #kerengga #siputbabi #babymalaysia #codampangpark #codklcc #codjelatek

Awesome Anti-Serangga hanya RM17 sebotol! Paling berpatutan di alam maya! 📣 📮Postage sebotol ke Semenanjung Malaysia RM8 dan RM10 ke Sabah dan Sarawak. Makin banyak botol makin murah postage setiap botol tu tau. Nak tau berapa whatssapp Cik Fi ye. Jadi kalau nak jimat, boleh share dengan kawan2. Order sekali jimat postage 😉 📦COD atau Cash-On-Delivery juga ada di KLCC, Ampang Park dan Jelatek. Selain dari tiga kawasan ni Cik Fi tak cover ye sebab COD charge dah sama dengan postage. Baik pos je kan? Jimat dan selamat gittew 😘

Nak cuba spray magik Awesome Anti-Serangga ni? Boleh whatssapp Cik Fi dekat number bawah ni atau klik je link dekat bio page ni, tak perlu save number, lagi senang 😉 📲Whatssapp 013 940 6921
💰Harga RM17 Sebotol
📮Postage RM8 SM RM10 SS
📦COD KLCC, Jelatek dan Ampang Park

#fiyushomecare  #awesomeantiserangga  #awesomeantiseranggakl #awesomeantiseranggabangi
#awesomeantiseranggajb
#spraypepijat #pepijat #kutukucing #pestcontrolmalaysia #penghapusanaianai #bedbugs #bedbugscontrol #syampukucing #kerengga #siputbabi #babymalaysia #codampangpark #codklcc #codjelatek

3 botol ni selamat sudah sampai ke tuan masing2. 1 botol ke Cheras, 2 botol lagi ke Jelatek. Terima kasih semua! 😘

Nak cuba spray magik Awesome Anti-Serangga ni? Boleh whatssapp Cik Fi dekat number bawah ni atau klik je link dekat bio page ni, tak perlu save number, lagi senang 😉 📲Whatssapp 013 940 6921
💰Harga RM17 Sebotol
📮Postage RM8 SM RM10 SS
📦COD KLCC, Jelatek dan Ampang Park

#fiyushomecaredelivered #fiyushomecare  #awesomeantiserangga  #awesomeantiseranggakl #awesomeantiseranggabangi
#awesomeantiseranggajb
#spraypepijat #pepijat #kutukucing #pestcontrolmalaysia #penghapusanaianai #bedbugs #bedbugscontrol #syampukucing #kerengga #siputbabi #babymalaysia #codampangpark #codklcc #codjelatek

Pada sesiapa yang tak kenal macam mana rupa pepijat, boleh tenung gambar ni sekarang 👀 Sebabnya, bukan senang nak nampak pepijat ni tau.
Dia tersangatlah kecik dan sangat pandai menyorok 👻 kira bertuah la (bertuah la sangat😂) kalau dapat tangkap pepijat ni in action. Kalau dapat tu segeralah tamatkan riwayat dia ye. 😖

Nota kaki: Ni gambar sebenar pepijat dekat rumah Cik Fi sendiri. Sebab dah tak boleh tidur malam tu duk tunggu je pepijat tu kuar. Dah arwah dah pepijat ni kene hentak dengan botol air. 😂 Masa ni belum jumpa spray Awesome lagi. Hehe.

Nak cuba spray magik Awesome Anti-Serangga ni? Boleh whatssapp Cik Fi dekat number bawah ni atau klik je link dekat bio page ni, tak perlu save number, lagi senang 😉 📲Whatssapp 013 940 6921
💰Harga RM17 Sebotol
📮Postage RM8 SM RM10 SS
📦COD KLCC, Jelatek dan Ampang Park

#fiyushomecaretips #fiyushomecare  #awesomeantiserangga  #awesomeantiseranggakl #awesomeantiseranggabangi
#awesomeantiseranggajb
#spraypepijat #pepijat #kutukucing #pestcontrolmalaysia #penghapusanaianai #bedbugs #bedbugscontrol #syampukucing #kerengga #siputbabi #babymalaysia #codampangpark #codklcc #codjelatek

Sebotol ni dah selamat sampai ke Shah Alam. Alhamdulillah. Thanks sis! Jangan lupa share feedback guna spray ni ye? 😘

Nak cuba spray magik Awesome Anti-Serangga ni? Boleh whatssapp Cik Fi dekat number bawah ni atau klik je link dekat bio page ni, tak perlu save number, lagi senang 😉 📲Whatssapp 013 940 6921
💰Harga RM17 Sebotol
📮Postage RM8 SM RM10 SS
📦COD KLCC, Jelatek dan Ampang Park

#fiyushomecaredelivered #fiyushomecare  #awesomeantiserangga  #awesomeantiseranggakl #awesomeantiseranggabangi
#awesomeantiseranggajb
#spraypepijat #pepijat #kutukucing #pestcontrolmalaysia #penghapusanaianai #bedbugs #bedbugscontrol #syampukucing #kerengga #siputbabi #babymalaysia #codampangpark #codklcc #codjelatek

Fiyus Home Care Feedback 🗣

Ok tak mau citer banyak, tengok sendiri ☝ apa sis ni cakap lepas dia sembur Awesome AS dekat rumah dia. Tak percaya lagi? Cubalah sendiri baru puas hati! 😉

Nak cuba spray magik Awesome Anti-Serangga ni? Boleh whatssapp Cik Fi dekat number bawah ni atau klik je link dekat bio page ni, tak perlu save number, lagi senang 😉 📲Whatssapp 013 940 6921
💰Harga RM17 Sebotol
📮Postage RM8 SM RM10 SS
📦COD KLCC, Jelatek dan Ampang Park

#fiyushomecarefeedback #fiyusawesomefeedback #fiyushomecare  #awesomeantiserangga  #awesomeantiseranggakl #awesomeantiseranggabangi
#awesomeantiseranggajb
#spraypepijat #pepijat #kutukucing #pestcontrolmalaysia #penghapusanaianai #bedbugs #bedbugscontrol #syampukucing #kerengga #siputbabi #babymalaysia #codampangpark #codklcc #codjelatek

Kenapa mesti pilih Awesome Anti-Serangga? 🤔 ✔Bahan organik - pati bunga kekwa 🌻 (chrysanthemum)
❌Tiada racun berbahaya ❌Tiada bau masam cuka
❌Tiada warna
Berkesan membunuh dan menghalau 👊Pepijat
👊Lalat
👊Anai-anai
👊Tikus
👊Semut
👊Cicak
👊Lipas
👊Nyamuk
👊Agas
👊Cacing
👊Kumbang
👊Kutu
dan banyak lagi.. Selamat digunakan di mana-mana sahaja tanpa kesan sampingan. Hanya semburkan pada bahagian yang dikehendaki dan lihat hasilnya dalam beberapa minit! 😉
Nak cuba spray magik Awesome Anti-Serangga ni? Boleh whatssapp Cik Fi dekat number bawah ni atau klik je link dekat bio page ni, tak perlu save number, lagi senang 😉 📲Whatssapp 013 940 6921
💰Harga RM17 Sebotol
📮Postage RM8 SM RM10 SS
📦COD KLCC, Jelatek dan Ampang Park

#fiyushomecare  #awesomeantiserangga  #awesomeantiseranggakl #awesomeantiseranggabangi
#awesomeantiseranggajb
#spraypepijat #pepijat #kutukucing #pestcontrolmalaysia #penghapusanaianai #bedbugs #bedbugscontrol #syampukucing #kerengga #siputbabi #babymalaysia #codampangpark #codklcc #codjelatek

Tahu tak apa yang paling tak best masa kita tengah makan tengahari? Lalat yang duk join kita dekat meja makan sekali. 😦 betul tak?
Ni Cik Fi share petua nak halau lalat guna bahan dapur. Amek serbuk kulit kayu manis dekat dapur tu pastu taburkan atas meja makan. Orang cakap bau kulit kayu manis tu lalat tak suka.

Atau kalau nak senang, amek spray Awesome AS tu spray kan aje dekat atas meja makan tu sebelum letak apa2 makanan atas tu dan biarkan je dia kering.
Tak payah susah2 sepah2kan meja makan dengan serbuk2 kulit kayu manis tu kan. Lalat takde, meja pun bersih! Paling penting takde bahan kimia yang berbahaya jadi tak perlu risau kalau spray dekat meja makan tu. 😎 📲Whatssapp 013 940 6921
💰Harga RM17 Sebotol
📮Postage RM8 SM RM10 SS
📦COD KLCC, Jelatek dan Ampang Park

#fiyushomecaretips #fiyushomecarepetua #fiyushomecare  #awesomeantiserangga  #awesomeantiseranggakl #awesomeantiseranggabangi
#awesomeantiseranggajb
#spraypepijat #pepijat #kutukucing #pestcontrolmalaysia #penghapusanaianai #bedbugs #bedbugscontrol #syampukucing #kerengga #siputbabi #babymalaysia #codampangpark #codklcc #codjelatek

Selamat pagi semua! Sempena dengan pagi yang ceria ni ni Cik Fi nak up gambar happy customer Awesome AS. Thanks encik grab 2 botol spray Awesome AS dari kami. Harap selesai masalahnya ye 😊

Nak cuba spray magik Awesome Anti-Serangga ni? Boleh whatssapp Cik Fi dekat number bawah ni atau klik je link dekat bio page ni, tak perlu save number, lagi senang 😉 📲Whatssapp 013 940 6921
💰Harga RM17 Sebotol
📮Postage RM8 SM RM10 SS
📦COD KLCC, Jelatek dan Ampang Park

#fiyushomecarefeedback #fiyusawesomefeedback #fiyushomecare  #awesomeantiserangga  #awesomeantiseranggakl #awesomeantiseranggabangi
#awesomeantiseranggajb
#spraypepijat #pepijat #kutukucing #pestcontrolmalaysia #penghapusanaianai #bedbugs #bedbugscontrol #syampukucing #kerengga #siputbabi #babymalaysia #codampangpark #codklcc #codjelatek

Penyelesaian masalah serangga paling berpatutan di pasaran dengan hanya RM17 sebotol 😉
Sebelum cuba apa2 khidmat penghapus serangga yang mahal2 tu, apa kata cuba Awesome AS ni dulu. InsyaAllah selesai masalah dan selamat poket huhu 😘
Nak cuba spray magik Awesome Anti-Serangga ni? Boleh whatssapp Cik Fi dekat number bawah ni atau klik je link dekat bio page ni, tak perlu save number, lagi senang 😉 📲Whatssapp 013 940 6921
💰Harga RM17 Sebotol
📮Postage RM8 SM RM10 SS
📦COD KLCC, Jelatek dan Ampang Park

#fiyushomecarefeedback #fiyusawesomefeedback #fiyushomecare  #awesomeantiserangga  #awesomeantiseranggakl #awesomeantiseranggabangi
#awesomeantiseranggajb
#spraypepijat #pepijat #kutukucing #pestcontrolmalaysia #penghapusanaianai #bedbugs #bedbugscontrol #syampukucing #kerengga #siputbabi #babymalaysia #codampangpark #codklcc #codjelatek

Fiyus Home Care Feedback 🗣

Hi semua! Ni Cik Fi nak up feedback best pasal Awesome AS yg memang awesome ni. Akak ni cakap lipas dengan semut dekat rumah dia kojol bak hang! 😖 Haha. Nasib kau la lipas dengan semut oii. Sape suruh cari pasal dekat rumah akak ni. Kan dah kojol dikerjakan dek Awesome AS 😆 Haha.

Nak cuba spray magik Awesome Anti-Serangga ni?
📲Whatssapp je Cik Fi di 013 940 6921
💰Harga RM17 Sebotol
📮Postage RM8 SM RM10 SS
📦COD KLCC, Jelatek dan Ampang Park

#fiyushomecarefeedback #fiyusawesomefeedback #fiyushomecare  #awesomeantiserangga 
#awesomeantiseranggamalaysia #awesomeantiseranggakl #awesomeantiseranggabangi
#awesomeantiseranggajb
#spraypepijat #pepijat #kutukucing #pestcontrolmalaysia #penghapusanaianai #bedbugs #bedbugscontrol #syampukucing #kerengga #siputbabi #babymalaysia #codampangpark #codklcc #codjelatek

@Regrann from @nia_farlysa_shoppe - Banyak serangga dirumah? Gunakan Awesome Anti Serangga.
.
✔ SELAMAT utk Kanak2
✔ Bahan ORGANIK
✔ Mesra Alam
✔ Berkesan dalam 9 saat!
✔ Tahan 3 BULAN!
✔ Tak berbau
✔ Tak Merbahaya
✔ Tak susah nak guna
✔ Tak risau dah makanan kat rumah di rosakkan dgn semut
.
CARA GUNA
Spray di kawasan lalaun@sarang serangga, kaki meja, perabut dapur dan almari, sofa kusyen, dalam kereta.
.
Buy online WhatsApp us or visit us Nia Farlysa Butik in front of campus UPSI Proton City, Tanjong Malim, Perak
.
#upsi #niafarlysashoppe #nursingwear #nursingdress #nursingblouse #upsi #tanjongmalim #protoncity #bazaarpaknil #behrang #seluarpejabat #slimriver #uitm #awesomeantiserangga #serangga #antiserangga #antiseranggaorganik - #regrann

Good morning y'all!! Mintak maaf lama sangat Cik Fi biarkan IG dgn FB ni berhabuk.. 😥 uhuk2.. busy sesangat.. ok selamat memulakan hari yang indah dengan gembira ye semua? 😘😘😘 #awesomeantiserangga  #awesomeantiseranggakl #awesomeantiseranggabangi
#awesomeantiseranggajb
#spraypepijat #pepijat #kutukucing #pestcontrolmalaysia #penghapusanaianai #bedbugs #bedbugscontrol #syampukucing #kerengga #siputbabi #babymalaysia #codampangpark #codklcc #codjelatek

Assalamualaikum...
Awesome Anti Serangga (y)
Tidak merbahaya pada manusia & haiwan peliharaan.Sesuai pada tanaman kesayangan anda.Yang pasti nya iaTidak berbau... }Diperbuat dari Bahan² Organic~
Tumbuh-Tumbuhan Kekwa√
Cuka peram√
Air√

Hanya RM17 Sebotol.
#KatakanTidakPadaAerosol

Berminat boleh hubungi 📱📲☎📞
Www.wasap.my/0137605267
👉 ( Kak.Min)
Agent Bukit Mertajam.
Cod Area⤵
✔Penang,
✔Seberang Prai/ Jaya
✔Alma
✔Kubang semang
✔Bukit Minyak
✔Dan setempat dengan nya...
Luar kawasan⤵
📦📝Postage RM10

RUMAH BANYAK SEMUT, LIPAS, LALAT???
.
.
Dah cuba pelbagai cara, tapi masih banyak semut dan lipas lalu lalang dalam rumah? .
Mari cuba pulak spray AWESOME anti serangga ni. Mesti anda terpegun dengan keberkesanannya. Confirm repeat order sebab nak promote kat family atau kawan-kawan.
.
Semut, lipas, lalat, nyamuk, anai-anai dan banyak lagi serangga yang akan pupus di rumah anda. Ianya juga selamat digunakan.

Sms/whatsapp: 0177507273
Harga: RM17 sebotol (500ml)

#awesomeantiserangga #tentangawesome #basmisemut #basmilipas #johorbahru #jdt #malaysia #sprayantiserangga #sprayantiseranggaorganik

ni testimoni dr saya sendri...sambil beraya..sambil tu leh promote...ngam2 lak de lalat...mmg kne tembak ar....hahaha...
#AWESOMEANTISERANGGA
#BahanORGANIK
#XdeRACUN
#XdeBAU
#XdeWARNA
#0123455832COD

Most Popular Instagram Hashtags