#awesomeantiserangga

195 posts

TOP POSTS

Hasil penangan semburan sekali dr Awesome Anti Serrangga...abis mati pijat @ pepijat kt tilam customer ni...YG penting ianya x berbau...x melekit n tiada racun. Sesape yg ada masaalah yg sama meh pm akk simpul tepi.

#awesomeantiserangga
#RM17sebotol
#JombertukarkerProductOrganic

For fast repond wsup 018-3631042

TQ dear yakin wt #awesomeantiserangga.
Ada mslh #Pepijat #pijat katanye.
In shaa allah sis...kn yakin..n moga mslh pepijat adik selesai...dah byk yg bg testimoni ohsam lps penggunaan 2 3 botol awesome spray niπŸ‘πŸ‘πŸ’ͺπŸ’ͺ

Testimoni #Tikus...mati tergolek hasil penangan semburan #awesomeantiserangga #awesomeseranggakecil
Ada mslh yg sama wsup sis for fast respond 018-3631042

Yeh....Really Awesome (:
Kutu kt bulu kucing customer ni gugur n mati selepas d spray ngan #awesomeantiserangga.
Dun wori ianye tiada racun..tiada bau n tidak bahayakn binatang perliharaan anda semua.
Jom apa tggu lgk...meh beli order ngan akk masha sebelum stok kehabisan!!! πŸ“žπŸ“žπŸ“ž018-3631042

#berkesanhapuskanseranggadenganpantas

Ni pulak Agent #awesomeantiserangga sis dr Seremban... Sesape yg berminat nk join jd agent jom WA sis ya.. 018_3631042😘😘😘 #jomkitasharerezekibersama
#awesomeantiseranggammgohsem
#Menghapusseranggahinggakeakarumbi

Alhamdulillah done deliver #awesomeantiserangga #SpraySerangga ke Agent Puchong.

Mana yg berminat nk jd Agent jgn malu2 WA sis 0183631042.

Jgn biarkan #begbug #pepijat #pijat menyerang menghantui mlm anda.

Ramai dh bg Positif feedback selepas menggunakan Spray Anti Serangga ini.

Dari bhn organic...tiada racun....tiada bau...tidak melekit...tidak meninggalkan warna.

#awesomeantiserangga

MOST RECENT

#awesomeantiserangga ini merupakan produk yg berasaskan bahan-bahan organik. Tidak beracun, tidak ada bau dan tidak melekit. Selain itu ia juga tidak ada bahan-bahan pewarna. Awesome Anti Serangga sesuai digunakan untuk membunuh serta menghalau haiwan seperti #lalat, #lipas, #semut, #pacat, #pepijat, #ulat, #siput babi, #anai-anai, #kerengga, #nyamuk, #lipan, #kutu, #cicak serta #serangga pada tumbuh-tumbuhan serta #bedbug

PENGHANTARAN MELALUI POS LAJU SAMPAI 1 HINGGA 3 HARI. * Tiada caj GST untuk produk ini.

Sebotol hanya RM17 exclude postage.

Delivery Time
.
.
Macam biasa, weekend adalah waktu utama untuk penghantaran (cod) Awesome Anti Serangga.

Mana yang terima awesome tu, boleh la terus operasi penghapusan serangga dirumah.
Gotong royong dihujung minggu.

Bebas serangga. Keluarga sihat. Hati tenang.

Happy Weekend to All!! Ps: Lampiran gambar adalah stok Awesome yang dihantar ke customer hari ni.. #awesomeantiserangga

Satu lagi pengguna Awesome Anti Serangga yang berpuas hati! Siap nak repeat order lagi πŸ˜„ pepijat semua mati sudah. Happynya Cik tengok testimoni ni. Terima kasih cik atas feedbacknya 😘
#aasklfeedback
#awesomeantiserangga #awesomeantiseranggakl
#spraypepijat #pepijat #kutukucing #pestcontrolmalaysia #penghapusanaianai #bedbugs #bedbugscontrol #syampukucing #kerengga #siputbabi #babymalaysia

Cube tengok gambar ni πŸ‘† percaya tak kalau cakap yang merah2 tu sebab pepijat? Dassat kan? Ha ni tak tipu tau sebab baby ni. Kesian sangat tengok dia masa ni.
Mula2 ada 2-3 je bintik2 merah besar duit syiling duit posen. Lepas tu terus naik banyak macam kena campak gitu. Tapi bila doktor buat blood test dia cakap bukan sebab campak, sebab jangkitan kuman, kemungkinan punca dari serangga. Cik Fi pun apa lagi memang syak si pepijat la punya kerja sebab pernah nampak dia merayap atas katil baby Cik Fi ni.

Sejak dari peristiwa ni, terus perang pepijat habis-habisan guna Awesome Anti Serangga(AAS). Bahaya kot kalau dia gigit dah sampai kena jangkitan kuman baby . Kulit baby dah la sensitif kan.
Mak2, ibu2 dan mama2 sekalian kalau ada masalah pepijat kat rumah tu jangan diamkan je. Hapuskan cepat. Kesian baby kita. Kalau kita yang kena boleh la kita bangun sendiri kirai2 apa yang patut. Tapi kalau baby kita yang kena?? Tau2 dah berbintat. Cian dia 😟
AAS ni sangat sesuai disembur dekat semua fabrik baby macam tilam, selimut, bantal, walker, bouncer atau stroller dia. Sebab AAS ni water based dan organik. Takde bahan kimia merbahaya. Kalau spray guna aerosol mau seminggu nak hilang bau racun tu. Eeii tak sanggup mak!

Mama2 kalau nak cuba AAS ni boleh whatssapp Cik marina di 017 308 2168 ye. 😘

#awesomeantiserangga #awesomeantiseranggakl
#spraypepijat #pepijat #kutukucing #pestcontrolmalaysia #penghapusanaianai #bedbugs #bedbugscontrol #syampukucing #kerengga #siputbabi #babymalaysia

Mesti ramai yang tertanya-tanya, apa kaitan Awesome AS ni dengan kereta pulak kan? Ha jangan tak tahu, Awesome AS ni pun boleh guna dekat kereta jugak tau πŸš—

Pernah tak jumpa lipas atau semut dalam kereta? Lagi2 kalau korang suka makan dalam kereta, pastu terlupa nak bersihkan yang berterabur tu, ha jangan terkejut kalau tetibe ade sekor dua tumpang kete korang balik kampung 😨 hehe.
Jadi kalau nak elakkan tetamu2 tak diundang ni dari terus menumpang kete korang, boleh spray kan je dekat kusyen dan karpet kete tu. InsyaAllah nanti lipas2 dan semut2 tu cari kete lain pulak untuk ditumpang. Naseb la kete tu. Hehe. 😎

#awesomeantiseranggaΒ  #awesomeantiseranggakl #awesomeantiseranggabangi
#awesomeantiseranggajb
#spraypepijat #pepijat #kereta #kutukucing #pestcontrolmalaysia #penghapusanaianai #bedbugs #bedbugscontrol #syampukucing #kerengga #siputbabi #babymalaysia #codampangpark #codklcc #codjelatek

Satu lagi testimoni berjaya dari customer @amanizawesomekl ! Pepijat yang berkampung pun boleh hilang! Lepas spray terus boleh lena tidur 😴
Alhamdulillah terima kasih encik atas feedbacknya. Feedback encik pun memang thorbaek πŸ–’πŸ–’πŸ–’ πŸ˜‰

Nak order boleh klik link dekat bio atau whatssapp 013 940 6921. Sebotol RM17, lagi banyak amek lagi banyak jimat tau 😎

#awesomeklfeedback #awesomeantiseranggaΒ  #awesomeantiseranggakl #awesomeantiseranggabangi
#awesomeantiseranggajb
#spraypepijat #pepijat #kutukucing #pestcontrolmalaysia #penghapusanaianai #bedbugs #bedbugscontrol #syampukucing #kerengga #siputbabi #babymalaysia #codampangpark #codklcc #codjelatek

2 botol dah pun selamat ke tempat baru. 1 botol ke Kota Bharu, Kelantan, 1 botol lagi ke Muar, Johor. Thank you #awesomians ! 😊

Macam biasa la, lepas guna nanti jangan lupa share feedback dengan Cik Fi ye πŸ˜‰ tak kisah la pengalaman best ke tak best ke share je tau. Kalau best kita boleh share dengan customer lain, kalau tak best kita boleh improve lagi ok? πŸ‘Œ

#awesomeantiseranggaΒ  #awesomeantiseranggakl #awesomeantiseranggabangi
#awesomeantiseranggajb
#spraypepijat #pepijat #kutukucing #pestcontrolmalaysia #penghapusanaianai #bedbugs #bedbugscontrol #syampukucing #kerengga #siputbabi #babymalaysia #codampangpark #codklcc #codjelatek

ADA APA PADA BOTOL ?
2 - Jenis Haiwan/Serangga

Ha, mentang2 la Cik Fi asek duk citer spray ni berkesan bunuh pepijat, jangan ingat spray ni untuk pepijat je tau. Ada banyak lagi kegunaan spray ni selain bunuh pepijat. Jadi boleh kata spray Awesome AS ni all-in-one gittew πŸ˜‰
#adaapapadabotol #awesomeantiseranggaΒ  #awesomeantiseranggakl #awesomeantiseranggabangi
#awesomeantiseranggajb
#spraypepijat #pepijat #kutukucing #pestcontrolmalaysia #penghapusanaianai #bedbugs #bedbugscontrol #syampukucing #kerengga #siputbabi #babymalaysia #codampangpark #codklcc #codjelatek

2 botol ni dah selamat sampai Kelantan 😊 terima kasih sis sudi cuba spray Awesome AS dari @amanizawesomekl ! Jangan lupa share pengalaman guna spray thorbaek ni ye πŸ˜‰

Sapa nak join postage hari ni boleg whatssapp Cik Fi dekat 013 940 6921 atau klik terus link dekat bio page ni. 😎

#awesomeantiseranggaΒ  #awesomeantiseranggakl #awesomeantiseranggabangi
#awesomeantiseranggajb
#spraypepijat #pepijat #kutukucing #pestcontrolmalaysia #penghapusanaianai #bedbugs #bedbugscontrol #syampukucing #kerengga #siputbabi #babymalaysia

Done COD 3 botol ke Bangsar. Regular customer Awesome AS ni 😊 Terima kasih sis!
Nak order Awesome AS yang awesome ni boleh whatssapp 013 940 6921 atau klik je link dekat bio page @amanizawesomekl ni. Senang kan? 😎

#awesomeantiseranggaΒ  #awesomeantiseranggakl #awesomeantiseranggabangi
#awesomeantiseranggajb
#spraypepijat #pepijat #kutukucing #pestcontrolmalaysia #penghapusanaianai #bedbugs #bedbugscontrol #syampukucing #kerengga #siputbabi #babymalaysia

ADA APA PADA BOTOL?
1- Isipadu
Sebotol spray Awesome AS ni ada 500ml cecair semburan tau. Boleh la tahan dekat sebulan. Itu kalau sembur tiap2 malam. Kalau sembur sekali sekala lama lagi la tahan gamaknya. Hehe. 😎

Nak order boleh whatssapp 013 940 6921. Kalau malas nk save nombor Cik Fi ni boleh terus klik link dekat bio page ni terus lagi senang.

#adaapapadabotol #awesomeantiseranggaΒ  #awesomeantiseranggakl #awesomeantiseranggabangi
#awesomeantiseranggajb
#spraypepijat #pepijat #kutukucing #pestcontrolmalaysia #penghapusanaianai #bedbugs #bedbugscontrol #syampukucing #kerengga #siputbabi #babymalaysia

Apa Kata Survey about #awesomeantiserangga

Kenapa mesti pilih Awesome Anti-Serangga? πŸ€” βœ”Bahan organik - pati bunga kekwa 🌻 (chrysanthemum)
❌Tiada racun berbahaya ❌Tiada bau masam cuka
❌Tiada warna
Berkesan membunuh dan menghalau πŸ‘ŠPepijat
πŸ‘ŠLalat
πŸ‘ŠAnai-anai
πŸ‘ŠTikus
πŸ‘ŠSemut
πŸ‘ŠCicak
πŸ‘ŠLipas
πŸ‘ŠNyamuk
πŸ‘ŠAgas
πŸ‘ŠCacing
πŸ‘ŠKumbang
πŸ‘ŠKutu
dan banyak lagi.. Selamat digunakan di mana-mana sahaja tanpa kesan sampingan. Hanya semburkan pada bahagian yang dikehendaki dan lihat hasilnya dalam beberapa minit! πŸ˜‰
#awesomeantiseranggaΒ  #awesomeantiseranggakl #awesomeantiseranggabangi
#awesomeantiseranggajb
#spraypepijat #pepijat #kutukucing #pestcontrolmalaysia #penghapusanaianai #bedbugs #bedbugscontrol #syampukucing #kerengga #siputbabi #babymalaysia

Encik ni grab 2 botol spray Awesome AS. Free COD at Jelatek. Thank you πŸ˜„

Siapa2 nak free COD macam ni boleh whatssapp 013 940 6921.

Free COD at LRT Jelatek, LRT KLCC and LRT Ampang Park πŸ˜‰

#awesomeantiseranggaΒ  #awesomeantiseranggakl #awesomeantiseranggabangi
#awesomeantiseranggajb
#spraypepijat #pepijat #kutukucing #pestcontrolmalaysia #penghapusanaianai #bedbugs #bedbugscontrol #syampukucing #kerengga #siputbabi #babymalaysia

Good morning #awesomians ! Pagi2 lagi 2 botol ni dah bergerak ke Pulau Pinang 🚚 Terima kasih kerana mencuba Awesome AS dari @amanizawesomekl !😊 Whatssapp 013 940 6921 untuk cuba Awesome AS. InsyaAllah selesai segala masalah serangga perosak anda 🚫🐜 #awesomeantiserangga  #awesomeantiseranggakl #awesomeantiseranggabangi
#awesomeantiseranggajb
#spraypepijat #pepijat #kutukucing #pestcontrolmalaysia #penghapusanaianai #bedbugs #bedbugscontrol #syampukucing #kerengga #siputbabi #babymalaysia

REPEAT ORDER !! πŸ“£
Dalam minggu yang sama, dah 2 kali Cik Fi COD Awesome AS kat sis and brader ni πŸ˜‰ kali ni 10 botol pulak 😲 order dari satu office katenye. Hehe. Dorang cakap memang berkesan bunuh pepijat, mati kering sekor2. 😎

So tunggu apa lagi? Whatssapp Cik Fi 013 940 6921 untuk order spray awesome ni. Confirm tak menyesal 😘

#awesomeantiseranggaΒ  #awesomeantiseranggakl #awesomeantiseranggabangi
#awesomeantiseranggajb
#spraypepijat #pepijat #kutukucing #pestcontrolmalaysia #penghapusanaianai #bedbugs #bedbugscontrol #syampukucing #kerengga #siputbabi #babymalaysia

Siap pasang tag sebelum deliver ke customer!πŸ‘Special untuk customer Cik Fi, tag calling card Awesome KL. Jangan lupa like FB page Amaniz Awesome Kuala Lumpur dan follow IG @amanizawesomekl ye. Kalau ada kawan2 tanya camne nk order spray ni boleh cabut je tag ni bagi kat dorg senang dorg tau mane nak order. Heh 😎

#awesomeantiseranggaΒ  #awesomeantiseranggakl #awesomeantiseranggabangi
#awesomeantiseranggajb
#spraypepijat #pepijat #kutukucing #pestcontrolmalaysia #penghapusanaianai #bedbugs #bedbugscontrol #syampukucing #kerengga #siputbabi #babymalaysia

Most Popular Instagram Hashtags