#awesomeantiserangga

MOST RECENT

Pening dengan masalah serangga di rumah yang tak dapat dikawal?
.
Bermacam-macam racun serangga dah dicuba tapi tidak berkesan?
.
Kami ada jalan penyelesaiannya!!!
.
Spray Awesome Anti Serangga:
➤ Pantas membunuh serangga
➤ Mudah diguna,hanya perlu sembur dan biarkan
➤ Tidak beracun
➤ Tidak berbau
➤ Tidak melekit
➤ Diperbuat daripada bahan-bahan organik
.
Berkesan membunuh lalat,lipas,semut,anai-anai,pepijat,tikus,kuya pokok,kumbang,cacing,kutu agas,nyamuk dan lipan
.
Harga RM17/botol (500ml)
.
COD sekitar kuala lumpur
.
Berminat sila WhatsApp
0122568152 atau PM inbox kami untuk keterangan lanjut

#AwesomeAntiSerangga

TESTIMONI PENGGUNA BERPUAS HATI....alhamdulillah, ramai yan g telah mencuba produk kami...memang tidak mengecewakan...berkesan selamat dan tidak beracun...ramai yang repeat order tau...beli borong dengan kami dapat lebih murah... Rugi tak cuba...stok memang cepat habis..nak order klik link pada bio jer 😎👍 #sprayantinyamuk #spraysemutorganik #spraysemulakukeras #awesomeantiserangga #awesome #produkantiseranggabestseller #ubatsemutlipas #ubatsemutterlajaklaris #famili #kereta #kediaman #pejabat #malaysia #sprayorganiksprayserangga

SPRAY ANTI SERANGGA AWESOME sangat sesuai digunakan oleh pengusaha hotel, kantin, kedai makan, penjual ikan, peniaga barang basah semua yang memerlukannya....Korang kena try sebab spray ni bebas racun dan tidak berbahaya pada manusia, haiwan peliharaan dan tanaman...sebotol murah jer...dia punya POWER macam produk yang harga beratuss...rugi tak cuba... Cepat order sebelum stok habis!!! Tak perlu save contact hanya klik link pada bio jer 😉👌 #awesomeantiserangga #sprayseranggabertaubat #spraysemutorganik #ubatsemutterlajaklaris #ubatlipas #sprayawesomebest #sprayawesomelakukeras #family #kereta #rumah #sprayantiserangga #ubatsemutterlajaklaris #ubatsemutbestseller #produklakukeras #sprayantinyamuk #sprayantipijatberkesan #malaysia #murah

Hi korang....happy sabturday...hehe
Ni kak ngah nak habaq sikit...
Mulai 1/5 ni sempena hari pekerja n hari mengundi next week kak ngah buat promo tok spray yg super AWESOME ni ye...
Beli 1 = RM17
Beli 2 = RM30
Terhad untuk stok walk in di ARJUNA CAFE & BAKERY (Taman Kolek, Hulu Bernam) shj..
Moh le kome reramai g walk in ke sn ye...
Selagi stok masih ada..
Habis stok di sn kire habisla promo dr kak ngah ye..n harga kembali pada yg ada..
Yg nak sabun Champaca & Rose pun boleh dptkan di sana... #awesomeantiserangga
#champaca
#rose

Apabila bini kena serang ngan cicak...x perlu risau..AWESOME ANTI SERANGGA kan ade...MEMANG BERKESAN N TERBAEK...alhamdulillah..spe2 yg berminat..leh rojer sy..0123455832..
#awesomeantiserangga
#rm17saja
#xderacun
#xdebau
#xdewarna

Assalamualaikum...sape2 yg de masalah LIPAS..SEMUT. .PEPIJAT dan serangga yg seangkatannye...boleh ar dpt spray AWESOME ANTI SERANGGA dr saya...alhamdulillah malam td cod sekotak pada agent dan lbih 20 botol pada kawan2 yg order...terima kasih support sy dan prcye pd produk ni....spray ni mmg berkesan n yg best. XDE BAU..XDE WARNA..XDE RACUN...spe2 yg berminat leh ar contact or whatapp sy. 0123455832...
#awesomeantiserangga

BAYANGKAN RUMAH ANDA BEBAS SERANGGA PEROSAK macam akak kita ni.??? Semut kat rumah dia dah tak nampak bayang....kalau ada air manis tertumpah ke? Anak makan biskut bersepah ke? Tak risau dah...boleh membersih dengan senang hati....😎👍 Rumah uols macam mana?...kalau banyak semut tu wajib try...dan alami sendiri pengalaman best tuu..😘 Hanya RM 17 jer

Postage RM8 SM / RM12 SS

Hubungi hakak 01110807669 @ klik link pada bio jer 👌👌👌 #sprayseranggabertaubat #spraysemutorganik #sprayawesomebest #spraysemut #ubatlipas #ubatsemutterlajaklaris #awesomeantiserangga #awesome #kedaimakan #kereta #rumah #bestseller #family #malaysia

APA?? LALAT MATI beratus ekor hanya dengan beberapa semburan aje?...sungguh hebat!!! 😎...KAUM IBU & PENIAGA KEDAI MAKAN PASTI teruja...😍😘 Korang bengang?, stresss?, sakit? hati?, berbulu bila susah nak hapuskan LALAT, LIPAS, SEMUT, PIJAT, LEBAH, ANAI ANAI dan semua SERANGGA perosak???....kini anda boleh tersenyum bila guna spray ini.

Sangat sesuai digunakan oleh pengusaha HOTEL, KANTIN, KEDAI MAKAN, PENJUAL IKAN, peniaga barang basah semua yg memerlukannya. 😎...Korang kena try coz spray ni bebas racun dan tdk bahaya pada manusia, haiwan peliharaan & tanaman...😘 RM17 je sebotol...dia punya POWER macam produk yang harganya beratusss....rugi kalau tak cuba.

Postage: RM8 SM/ RM12 SS (1-3btl)

hubungi 01110807669 @ klik link pada bio jer 👌👌👌 #sprayseranggabertaubat #spraysemutorganik #spraysemutlipasawesome #ubatlipas #ubatsemutterlajaklaris #awesomeantiserangga #awesome #ubatsemutterlajaklaris #family #kedai #kereta #bestseller #malaysia

TENGOK AKAK NI...bermula dengan beli untuk kegunaan sendiri....kemudian secara tak sengaja terjual pulak kat jiran-jiran sekitar taman.....ni kotak yang ke 5 akak ni repeat order...jual sambil-sambil jer....tak serious pun...HAH...nampak tak bisnes akak kita ni makin murah melimpah ruah in sha Allah... pada Uols yang berminat tu boleh wassup / DM hakak ye... Tak mahal RM17 jer

Postage RM8 SM/ RM12 SS

Hubungi hakak 01110807669 @ klik link pada bio 👌👌👌 #sprayseranggabertaubat #spraysemutorganik #awesomeantiserangga #awesome #ubatsemutlipas #ubatsemutbebasracun #bestseller #ubatsemutterlajaklaris

LIPAS MENINGGAL DALAM 20 SAAT!!! Ini berita benar....ini bukan cerita rekaan....lipas ni kalau dia lari memang tak sempat nak kejar....laju macam lipas kudung...berdesup....sup...sup....dah ilang kan...TAPI dengan SPRAY AWESOME yang power ni...kejap jer lipas tu dah K.O...spray spray spray dah setel...senangkan...😎 Dapatkan sekarang 01110807669 @ klik link pada bio jer 👌👌👌 #sprayseranggabertaubat #awesomeantiserangga #awesome #ubatsemut #ubatlipas #spraysemutorganik #spraysemulakukeras #sprayawesomebest #famili #malaysia #bestseller

CE TENGOK TUUUU!!! Cik Jah, Cik Senah....SPRAY NI MEMANG POWER!!! Wajib ada untuk keluarga tika dan saat ini sebab ia boleh gantikan spray beracun Kat rumah tuuu... DM hakak di no 01110807669 @ klik link pada bio jer 👌👌👌 Hanya RM17 jer

Postage RM8 SM/ RM12 SS

Nak jadi agent DM ye..👍 #spraysemutorganik #spraylipasberkesan #spraysemutpower #semut #ubatlipas #awesomeantiserangga #awesome #famili #malaysia #bestseller

HEY UOLS!! MEMPERKENALKAN!! Spray lalat, lipas, semut, pijat dan serangga yang paling POWER di abad ini...kini tiada masalah jika guna SPRAY AWESOME ni..ia sangat berkesan... 🌸100% organik
🌸bebas racun

Boleh digunakan untuk semua serangga kecil yang berdarah sejuk.. Hanya RM17 jer

Postage RM8 SM/ RM12 SS (1-3 botol)

DM hakak 01110807669 @ klik link pada bio jer 👌👌👌 🌸Agent wanted!! #spraysemutorganik #spraylipasberkesan #awesomeantiserangga #awesome #ubatsemutlipas #sprayorganik #spraysemutpower #bestseller #malaysia #family #sprayorganik #spraytanparacun

Alhamdulillah...baru 2 hari lepas ayah kpd student beli 3 botol....
Semalam msg nak borong lg 10 botol...
Musim skrg kan,,hujan panas x tentu..
Lalat pun dtg menyerang kawasan kediaman kite...
Xpsl2 jgkla mak yong kene repeat order stock baru hari ni...
Ada sapa2 nak spray organic yg super AWESOME ni??????
Semestinya selamat... www.wasap.my/60126247174/awesome

#AwesomeAntiSerangga
#SyukurSelalu

Most Popular Instagram Hashtags