#awesomeantiserangga

18 posts

TOP POSTS

TQ dear yakin wt #awesomeantiserangga.
Ada mslh #Pepijat #pijat katanye.
In shaa allah sis...kn yakin..n moga mslh pepijat adik selesai...dah byk yg bg testimoni ohsam lps penggunaan 2 3 botol awesome spray niπŸ‘πŸ‘πŸ’ͺπŸ’ͺ

Hasil penangan semburan sekali dr Awesome Anti Serrangga...abis mati pijat @ pepijat kt tilam customer ni...YG penting ianya x berbau...x melekit n tiada racun. Sesape yg ada masaalah yg sama meh pm akk simpul tepi.

#awesomeantiserangga
#RM17sebotol
#JombertukarkerProductOrganic

For fast repond wsup 018-3631042

Testimoni #Tikus...mati tergolek hasil penangan semburan #awesomeantiserangga #awesomeseranggakecil
Ada mslh yg sama wsup sis for fast respond 018-3631042

Yeh....Really Awesome (:
Kutu kt bulu kucing customer ni gugur n mati selepas d spray ngan #awesomeantiserangga.
Dun wori ianye tiada racun..tiada bau n tidak bahayakn binatang perliharaan anda semua.
Jom apa tggu lgk...meh beli order ngan akk masha sebelum stok kehabisan!!! πŸ“žπŸ“žπŸ“ž018-3631042

#berkesanhapuskanseranggadenganpantas

Bkn #Pepijat #Pijat #semut #lipas #cicak jek mati penangan #awesomeantiserangga ni...#lipan #lipanbara pun sama ikut die yer...really ohsem spray...jatuh hati padamu..😘😘😘

Ni pulak Agent #awesomeantiserangga sis dr Seremban... Sesape yg berminat nk join jd agent jom WA sis ya.. 018_3631042😘😘😘 #jomkitasharerezekibersama
#awesomeantiseranggammgohsem
#Menghapusseranggahinggakeakarumbi

Alhamdulillah done deliver #awesomeantiserangga #SpraySerangga ke Agent Puchong.

Mana yg berminat nk jd Agent jgn malu2 WA sis 0183631042.

Jgn biarkan #begbug #pepijat #pijat menyerang menghantui mlm anda.

Ramai dh bg Positif feedback selepas menggunakan Spray Anti Serangga ini.

Dari bhn organic...tiada racun....tiada bau...tidak melekit...tidak meninggalkan warna.

#awesomeantiserangga

Sesape ada masaalah #Serangga pada #PokokTanaman meh guna Spray #Awesomeantiserangga ni..in shaa allah semut..ulat..kerengga takut dh nk dekat... Berhajat nk try..WA 018_3631042. πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ

MOST RECENT

Encik ni grab 2 botol spray Awesome AS. Free COD at Jelatek. Thank you πŸ˜„

Siapa2 nak free COD macam ni boleh whatssapp 013 940 6921.

Free COD at LRT Jelatek, LRT KLCC and LRT Ampang Park πŸ˜‰

#awesomeantiseranggaΒ  #awesomeantiseranggakl #awesomeantiseranggabangi
#awesomeantiseranggajb
#spraypepijat #pepijat #kutukucing #pestcontrolmalaysia #penghapusanaianai #bedbugs #bedbugscontrol #syampukucing #kerengga #siputbabi #babymalaysia

Good morning #awesomians ! Pagi2 lagi 2 botol ni dah bergerak ke Pulau Pinang 🚚 Terima kasih kerana mencuba Awesome AS dari @amanizawesomekl !😊 Whatssapp 013 940 6921 untuk cuba Awesome AS. InsyaAllah selesai segala masalah serangga perosak anda 🚫🐜 #awesomeantiserangga  #awesomeantiseranggakl #awesomeantiseranggabangi
#awesomeantiseranggajb
#spraypepijat #pepijat #kutukucing #pestcontrolmalaysia #penghapusanaianai #bedbugs #bedbugscontrol #syampukucing #kerengga #siputbabi #babymalaysia

REPEAT ORDER !! πŸ“£
Dalam minggu yang sama, dah 2 kali Cik Fi COD Awesome AS kat sis and brader ni πŸ˜‰ kali ni 10 botol pulak 😲 order dari satu office katenye. Hehe. Dorang cakap memang berkesan bunuh pepijat, mati kering sekor2. 😎

So tunggu apa lagi? Whatssapp Cik Fi 013 940 6921 untuk order spray awesome ni. Confirm tak menyesal 😘

#awesomeantiseranggaΒ  #awesomeantiseranggakl #awesomeantiseranggabangi
#awesomeantiseranggajb
#spraypepijat #pepijat #kutukucing #pestcontrolmalaysia #penghapusanaianai #bedbugs #bedbugscontrol #syampukucing #kerengga #siputbabi #babymalaysia

Siap pasang tag sebelum deliver ke customer!πŸ‘Special untuk customer Cik Fi, tag calling card Awesome KL. Jangan lupa like FB page Amaniz Awesome Kuala Lumpur dan follow IG @amanizawesomekl ye. Kalau ada kawan2 tanya camne nk order spray ni boleh cabut je tag ni bagi kat dorg senang dorg tau mane nak order. Heh 😎

#awesomeantiseranggaΒ  #awesomeantiseranggakl #awesomeantiseranggabangi
#awesomeantiseranggajb
#spraypepijat #pepijat #kutukucing #pestcontrolmalaysia #penghapusanaianai #bedbugs #bedbugscontrol #syampukucing #kerengga #siputbabi #babymalaysia

Harini Cik Fi nak belanja gambar bro hensem ni borong 4 botol spray Awesome dari Cik Fi. Ada ofismate recommend spray ni katanya. Thank you ye broπŸ˜‰

Nak order spray anti pepijat ni whatssapp Cik Fi laju2 kat 013 940 6921. Konfem puas hati dengan kesannya. Cenggini ha πŸ‘

#awesomeantiseranggaΒ  #awesomeantiseranggakl #awesomeantiseranggabangi
#awesomeantiseranggajb
#spraypepijat #pepijat #kutukucing #pestcontrolmalaysia #penghapusanaianai #bedbugs #bedbugscontrol #syampukucing #kerengga #siputbabi #babymalaysia

Semalam sis ni grab 2 botol Awesome AS spray sebab tak tahan dah kena kacau dengan pepijat. Kesian baby pun kena gigit 😒 Tapi lepas guna Awesome AS dah boleh tidur lena 😘 sebelum ni guna spray yang memang dicipta untuk bunuh pepijat pun tak jalan katanya. Alhamdulillah, satu lagi testimoni berjaya dari customer Cik Fi. Cik Fi is happy πŸ˜„ hee

#aasklfeedback #awesomeantiseranggaΒ  #awesomeantiseranggakl #awesomeantiseranggabangi
#awesomeantiseranggajb
#spraypepijat #pepijat #kutukucing #pestcontrolmalaysia #penghapusanaianai #bedbugs #bedbugscontrol #syampukucing #kerengga #siputbabi #babymalaysia

Done COD 2 bottles of Awesome Anti-Serangga spray at Pandan Jaya, KL. Sis ni cakap dah sebulan dia tak dapat tidur lena sebab dikacau pepijat. Harap selesai masalah sis dengan Awesome AS ni ye? Jangan lupa share feedback dengan Cik Fi tau. 😊

#awesomeantiseranggaΒ  #awesomeantiseranggakl #awesomeantiseranggabangi
#awesomeantiseranggajb
#spraypepijat #pepijat #kutukucing #pestcontrolmalaysia #penghapusanaianai #bedbugs #bedbugscontrol #syampukucing #kerengga #siputbabi #babymalaysia

Banyak serangga dirumah? Gunakan Awesome Anti Serangga.
.
βœ” SELAMAT utk Kanak2
βœ” Bahan ORGANIK
βœ” Mesra Alam
βœ” Berkesan dalam 9 saat!
βœ” Tahan 3 BULAN!
βœ” Tak berbau
βœ” Tak Merbahaya
βœ” Tak susah nak guna
βœ” Tak risau dah makanan kat rumah di rosakkan dgn semut
.
CARA GUNA
Spray di kawasan lalaun@sarang serangga, kaki meja, perabut dapur dan almari, sofa kusyen, dalam kereta.
.
Buy online WhatsApp us or visit us Nia Farlysa Butik in front of campus UPSI Proton City, Tanjong Malim, Perak
.
#upsi #niafarlysashoppe #nursingwear #nursingdress #nursingblouse #upsi #tanjongmalim #protoncity #bazaarpaknil #behrang #seluarpejabat #slimriver #uitm #awesomeantiserangga #serangga #antiserangga #antiseranggaorganik

#Repost @awesome.anti.serangga with @repostapp
・・・
.
.
Stok baru dah sampai !!!!
.
Kereta berlipas ???
.
Rumah kena attack semut ?? Lipas ?? Cicak ?? Tikus ??
.
RIMAS ??? TENSEN ???
.
Ini solutionnyaaaa... Spray antiserangga AWESOME !!!!
.
πŸ’―% satisfactory orang kata 😁😁😁
.
RM17.00 je sebotol πŸ˜ƒ
.
Nak try sebotol dua, laju2 wassap saya www.wasap.my/60122476006
.
#awesomeantiserangga #serangga #lipas #semut #cicak #tikus #kereta #perodua #proton #honda #mitsubishi #nilaiimpian #nilai #bandarbarunilai #kajang #bandarbarubangi #bukitmahkota #sprayserangga #kajang #sayajual

.
.
Stok baru dah sampai !!!!
.
Kereta berlipas ???
.
Rumah kena attack semut ?? Lipas ?? Cicak ?? Tikus ??
.
RIMAS ??? TENSEN ???
.
Ini solutionnyaaaa... Spray antiserangga AWESOME !!!!
.
πŸ’―% satisfactory orang kata 😁😁😁
.
RM17.00 je sebotol πŸ˜ƒ
.
Nak try sebotol dua, laju2 wassap saya www.wasap.my/60122476006
.
#awesomeantiserangga #serangga #lipas #semut #cicak #tikus #kereta #perodua #proton #honda #mitsubishi #nilaiimpian #nilai #bandarbarunilai #kajang #bandarbarubangi #bukitmahkota #sprayserangga #kajang #sayajual

Mintak maaf semua peminat Awesome AS, lame Cik Fi tak hapdate pasal spray yang memang awesome ni. Betul Cik Fi tak tipu memang awesome spray ni. Tengok apa sis ni cakap ☝ baru 2 kali spray dah kurang dah pepijat kat rumah dia. Itu baru 2 kali tu, kalau berkali2? Ha.. nampak.. 😎 πŸ“±Whatssapp 013 940 6921 πŸ’₯Sebotol RM17, 2 botol RM32πŸ’₯ 🚚Free COD KLCC, Ampang Park, Jelatek

#aasklfeedback
#awesomeantiseranggaΒ  #awesomeantiseranggakl #awesomeantiseranggabangi
#awesomeantiseranggajb
#spraypepijat #pepijat #kutukucing #pestcontrolmalaysia #penghapusanaianai #bedbugs #bedbugscontrol #syampukucing #kerengga #siputbabi #babymalaysia

Berkilo-kilo lipas mati lepas guna Awesome Anti-Serangga! 😲 Alhamdulillah selesai masalah lipas cik ni.. siapa ada masalah lipas bermaharajalela dekat rumah tu boleh cepat2 whatssapp Cik Fi untuk penyelesaian terbaik.
#awesomeantiseranggaΒ 
#awesomeklfeedback #awesomeantiseranggakl #awesomeantiseranggabangi
#awesomeantiseranggajb
#spraypepijat #pepijat #kutukucing #pestcontrolmalaysia #penghapusanaianai #bedbugs #bedbugscontrol #syampukucing #kerengga #siputbabi #babymalaysia

Petua Hapus Pepijat 🚫 πŸ•·

Ambil kulit durian dan letakkannya di bawah katil atau di sekitar tempat yang diserang pepijat. Biar kulit durian tersebut selama beberapa hari dalam 4 atau 5 hari. Orang cakap pepijat akan mati sebab tak tahan bau durian tu dan pepijat yang masih hidup akan berpindah ke tempat lain.

Tapi kalau nak senang, amek je Awesome Anti-Serangga, spray kan dekat tilam, bantal dan selimut yang ada pepijat tu. Tak payah pening2 mana nak cari durian, mana nak campak kulit durian tu semua. Spray2 terus setel! 😎 Tak percaya meh order sebotol dengan Cik Fi. Whatssapp 013 940 6921 sekarang.

#awesomekltips #awesomeantiseranggaΒ  #awesomeantiseranggakl #awesomeantiseranggabangi
#awesomeantiseranggajb
#spraypepijat #pepijat #kutukucing #pestcontrolmalaysia #penghapusanaianai #bedbugs #bedbugscontrol #syampukucing #kerengga #siputbabi #babymalaysia

Ok selain hapus pepijat, Awesome Anti-Serangga ni pun sebenarnya sgt berkesan membunuh serangga2 dan haiwan2 perosak macam kt atas ni ☝ haa, byk kan kegunaan AAS ni? All-in-one gittew. Ingat bukan pepijat je ye.. huhu

#awesomeantiserangga #awesomeantiseranggakl #awesomeantiseranggabangi
#awesomeantiseranggajb
#spraypepijat #pepijat #kutukucing #pestcontrolmalaysia #penghapusanaianai #bedbugs #bedbugscontrol #syampukucing #kerengga #siputbabi #babymalaysia

Hai Awesomians! Mintak maaf lama tak update page ni.. Cik Fi sibuk sikit.. πŸ˜₯ alhamdulillah 2 botol ni akan ke Kuantan untuk berperang dengan lipas. Harap selesai masalah lipas rumah sis ye. Awesomians yang nak hapuskan lipas kat rumah atau kereta cepat whatssapp 013 940 6921 ye.

#awesomeantiserangga #awesomeantiseranggakl #awesomeantiseranggabangi
#awesomeantiseranggajb
#spraypepijat #pepijat #kutukucing #pestcontrolmalaysia #penghapusanaianai #bedbugs #bedbugscontrol #syampukucing #kerengga #siputbabi #babymalaysia

#Repost @awesome.anti.serangga with @repostapp
・・・
COD kat court badminton pon boleh #awesomeantiserangga #nilaimpian

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags