#awekmalaya

MOST RECENT

:-
🔹GILDAN PREMIUM TSHIRT (💯COTTON)
🔹HEATPRESS & SILK SCREEN
🔸RM60.00 : S-M-L-XL
🔸RM65.00 : 2XL & 3XL
📛(HARGA SUDAH TERMASUK POS)
.
🚚FREE : SEMENANJUNG
🚛+RM5.00 : SABAH & SARAWAK
✈️WORLDWIDE : 26USD INLUDED POST
📲WWW.WASAP.MY/601156780907
📲WWW.WASAP.MY/601156780907
📲WWW.WASAP.MY/601156780907
🔜PLEASE DIRECT TO POINT
🔛SENANG ADMIN NAK BALAS
x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x
#awek #awekmuda #awekcomel #awekseksi #awekkampung #awekcun #awekhot #awekmelayu #awekidaman #awekcantik #awekcute #awekbertudung #awekgym #awekmuslimah #aweklawa #aweksado #awekmalaysia #awekimpian #awekmalaya #aweksekolah #awekkapcai #awekgempak #awekhonda #awekyamaha #gilegadis #gileawek #gilecantik #yamaha #honda #quinn_lavender

Kita seronok tau dapat feed back dari pengguna setia TREAPLUS. thanks juga kepada team-team lain yang gigih simpan testimoni ni
.
Bukan apa kang tak pasal-pasal korang cakap Puan f syok sendiri 😉 .
Berkenan whatsapp je Puan f segera
📲 0178367327
📲 0178367327
📲 0178367327
.
Ni nak gitaww kat korang yang nak jana pendapatan lebih tu jomlah jadi Dropship team Puan f. In shaa allah Puan f bantu. Rezeki Allah kita kongsi bersama 😘

#fattzura #fattahaminz #neelofar #noradanish #nakputih #nakcantik #nakgebu #nakkurus #putih #gebu #kurus #wanita #remaja #perempuan #hijabista #hijab #viral #raya2018 #awekmalaya #jutawanproduk #halaljakim

Kita seronok tau dapat feed back dari pengguna setia TREAPLUS. thanks juga kepada team-team lain yang gigih simpan testimoni ni
.
Bukan apa kang tak pasal-pasal korang cakap Puan f syok sendiri 😉 .
Berkenan whatsapp je Puan f segera
📲 0178367327
📲 0178367327
📲 0178367327
.
Ni nak gitaww kat korang yang nak jana pendapatan lebih tu jomlah jadi Dropship team Puan f. In shaa allah Puan f bantu. Rezeki Allah kita kongsi bersama 😘

#fattzura #fattahaminz #neelofar #noradanish #nakputih #nakcantik #nakgebu #nakkurus #putih #gebu #kurus #wanita #remaja #perempuan #hijabista #hijab #viral #raya2018 #awekmalaya #jutawanproduk #halaljakim

Kita seronok tau dapat feed back dari pengguna setia TREAPLUS. thanks juga kepada team-team lain yang gigih simpan testimoni ni
.
Bukan apa kang tak pasal-pasal korang cakap Puan f syok sendiri 😉 .
Berkenan whatsapp je Puan f segera 📲 0178367327
📲 0178367327
📲 0178367327
.
Ni nak gitaww kat korang yang nak jana pendapatan lebih tu jomlah jadi Dropship team Puan f. In shaa allah Puan f bantu. Rezeki Allah kita kongsi bersama 😘

#fattzura #fattahaminz #neelofar #noradanish #nakputih #nakcantik #nakgebu #nakkurus #putih #gebu #kurus #wanita #remaja #perempuan #hijabista #hijab #viral #raya2018 #awekmalaya #jutawanproduk #halaljakim

Apa sebenarnya TREAPLUS ni??⠀
.⠀
Jawapan standardnya ini pil pemutih satu badan. But if uollsss ask me as a user actually ini pill untuk inner beauty⠀
.⠀
Parut jerawat dan kesan jeragat akan beransur-ansur hilang seawal 8 hari. Depends mcm mana uollss makan. Puan f takes 2 pills a day before goin to sleep⠀
.⠀
Resultnya, once you bangun pagi kulit uollss akan rasa lembab especially dekat your faces. Glowing glowing and pink pink giteww⠀
.⠀
Gila korang Puan f tipu. Puan f sendiri konsisten ambil TREAPLUS ni. Masuk ni dah botol ke-3. Rasa dia sedap mcm gula-gula yang anak-anak makan tuh⠀
.⠀
Rugi uollss tak makan Fynn Jamal pun konsisten ambik tau. Berminat boleh direct whatsapp puan f :⠀

📲 0178367327⠀
📲 0178367327⠀
📲 0178367327⠀

atau still lagi ragu-ragu just stalk my IG to get more info :⠀

@charms_fifi
@charms_fifi
@charms_fifi

#halaljakim
#hijabista #hijab #perempuan #wanita #remaja #noradanish #fattzura #fattahaminz #neelofar #nakputih #nakgebu #nakcantik #putih #cantik #gebu #awekmalaya #sihat #love

Apa sebenarnya TREAPLUS ni??⠀
.⠀
Jawapan standardnya ini pil pemutih satu badan. But if uollsss ask me as a user actually ini pill untuk inner beauty⠀
.⠀
Parut jerawat dan kesan jeragat akan beransur-ansur hilang seawal 8 hari. Depends mcm mana uollss makan. Puan f takes 2 pills a day before goin to sleep⠀
.⠀
Resultnya, once you bangun pagi kulit uollss akan rasa lembab especially dekat your faces. Glowing glowing and pink pink giteww⠀
.⠀
Gila korang Puan f tipu. Puan f sendiri konsisten ambil TREAPLUS ni. Masuk ni dah botol ke-3. Rasa dia sedap mcm gula-gula yang anak-anak makan tuh⠀
.⠀
Rugi uollss tak makan Fynn Jamal pun konsisten ambik tau. Berminat boleh direct whatsapp puan f :⠀

📲 0178367327⠀
📲 0178367327⠀
📲 0178367327⠀

atau still lagi ragu-ragu just stalk my IG to get more info :⠀

@charms_fifi
@charms_fifi
@charms_fifi

#halaljakim
#hijabista #hijab #perempuan #wanita #remaja #noradanish #fattzura #fattahaminz #neelofar #nakputih #nakgebu #nakcantik #putih #cantik #gebu #awekmalaya #sihat #love

Apa sebenarnya TREAPLUS ni??⠀
.⠀
Jawapan standardnya ini pil pemutih satu badan. But if uollsss ask me as a user actually ini pill untuk inner beauty⠀
.⠀
Parut jerawat dan kesan jeragat akan beransur-ansur hilang seawal 8 hari. Depends mcm mana uollss makan. Puan f takes 2 pills a day before goin to sleep⠀
.⠀
Resultnya, once you bangun pagi kulit uollss akan rasa lembab especially dekat your faces. Glowing glowing and pink pink giteww⠀
.⠀
Gila korang Puan f tipu. Puan f sendiri konsisten ambil TREAPLUS ni. Masuk ni dah botol ke-3. Rasa dia sedap mcm gula-gula yang anak-anak makan tuh⠀
.⠀
Rugi uollss tak makan Fynn Jamal pun konsisten ambik tau. Berminat boleh direct whatsapp puan f :⠀

📲 0178367327⠀
📲 0178367327⠀
📲 0178367327⠀

atau still lagi ragu-ragu just stalk my IG to get more info :⠀

@charms_fifi
@charms_fifi
@charms_fifi

#halaljakim
#hijabista #hijab #perempuan #wanita #remaja #noradanish #fattzura #fattahaminz #neelofar #nakputih #nakgebu #nakcantik #putih #cantik #gebu #awekmalaya #sihat #love

:-
🔹GILDAN PREMIUM TSHIRT (💯COTTON)
🔹HEATPRESS & SILK SCREEN
🔸RM60.00 : S-M-L-XL
🔸RM65.00 : 2XL & 3XL
📛(HARGA SUDAH TERMASUK POS)
.
🚚FREE : SEMENANJUNG
🚛+RM5.00 : SABAH & SARAWAK
✈️WORLDWIDE : 26USD INLUDED POST
📲WWW.WASAP.MY/601156780907
📲WWW.WASAP.MY/601156780907
📲WWW.WASAP.MY/601156780907
🔜PLEASE DIRECT TO POINT
🔛SENANG ADMIN NAK BALAS
x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x
#awek #awekmuda #awekcomel #awekseksi #awekkampung #awekcun #awekhot #awekmelayu #awekidaman #awekcantik #awekcute #awekbertudung #awekgym #awekmuslimah #aweklawa #aweksado #awekmalaysia #awekimpian #awekmalaya #aweksekolah #awekkapcai #awekgempak #awekhonda #awekyamaha #gilegadis #gileawek #gilecantik #yamaha #honda #quinn_lavender

:-
🔹GILDAN PREMIUM TSHIRT (💯COTTON)
🔹HEATPRESS & SILK SCREEN
🔸RM60.00 : S-M-L-XL
🔸RM65.00 : 2XL & 3XL
📛(HARGA SUDAH TERMASUK POS)
.
🚚FREE : SEMENANJUNG
🚛+RM5.00 : SABAH & SARAWAK
✈️WORLDWIDE : 26USD INLUDED POST
📲WWW.WASAP.MY/601156780907
📲WWW.WASAP.MY/601156780907
📲WWW.WASAP.MY/601156780907
🔜PLEASE DIRECT TO POINT
🔛SENANG ADMIN NAK BALAS
x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x
#awek #awekmuda #awekcomel #awekseksi #awekkampung #awekcun #awekhot #awekmelayu #awekidaman #awekcantik #awekcute #awekbertudung #awekgym #awekmuslimah #aweklawa #aweksado #awekmalaysia #awekimpian #awekmalaya #aweksekolah #awekkapcai #awekgempak #awekhonda #awekyamaha #gilegadis #gileawek #gilecantik #yamaha #honda #quinn_lavender

:-
🔹GILDAN PREMIUM TSHIRT (💯COTTON)
🔹HEATPRESS & SILK SCREEN
🔸RM60.00 : S-M-L-XL
🔸RM65.00 : 2XL & 3XL
📛(HARGA SUDAH TERMASUK POS)
.
🚚FREE - SEMENANJUNG
🚛+RM5.00 - SABAH DAN SARAWAK
✈️WORLDWIDE : 26USD INLUDED POST
📲WWW.WASAP.MY/601156780907
📲WWW.WASAP.MY/601156780907
📲WWW.WASAP.MY/601156780907
🔜PLEASE DIRECT TO POINT.
🔛SENANG ADMIN NAK BALAS.
x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x
#awek #awekmuda #awekcomel #awekseksi #awekkampung #awekcun #awekhot #awekmelayu #awekidaman #awekcantik #awekcute #awekbertudung #awekgym #awekmuslimah #aweklawa #aweksado #awekmalaysia #awekimpian #awekmalaya #aweksekolah #awekkapcai #awekgempak #awekhonda #awekyamaha #gilegadis #gileawek #gilecantik #yamaha #honda #quinn_lavender

Most Popular Instagram Hashtags