[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#awekcantik

4317 posts

TOP POSTS

WAH! Ramainya yang order NUCIFERA TEETH WHITENING POWDER nih. Best giler produk nih. Makin gosok makin putih gigi 😍
.
Sangat berkesan!
Mudah untuk digunakan!

Seminggu jer gigi dah kembali putih. Produk Nucifera selamat digunakan sebab ia bertindak secara menyerap asid, food chemical dan bakteria dalam mulut.

KENAPA PERLU NUCIFERA TEETH WHITENING?
βœ” Produk untuk lelaki & wanita
βœ” Menghapuskan masalah gigi kuning
βœ” Memutihkan & membersihkan gigi
βœ” Mencegah penghasilan plak @ karang
βœ” Detox mulut & gigi
βœ” Mencegah kaviti
βœ” Menghalang mulut berbau
βœ” Balance PH mulut
βœ” Dijamin 100% halal & LULUS KKM
βœ” Sangat mudah digunakan
.
Dapatkan gigi yang sihat tanpa chemical dengan menggunakan bahan semulajadi dari arang pemutih gigi Nucifera.

CARA ORDER:
Hubungi : 018-2205044 (Whatsapp)
Hubungi : 018-2205044 (Whatsapp)
.
#infonucifera #nuciferateethwhitening #nucifera #nuciferachallenge #testimoninucifera #gigiputih #pemutihgigi #gigicantik #awekcantik #gadiscantik

Happy birthday bro, bila nak ngedate? πŸ˜‚πŸ˜˜πŸ˜ŽGod bless our mich another amazing year! Yesshh! Chuka-hye.
#awekcantik
#birthdaygirl
#jalanjalan
#selfie
#korea

Selalu sangat kalau awek cantik bahasa kiasannya Berdarah Hidung.. Nilah contohnya... parah dikkkπŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
.
@fizie_hotfm @shuksyj @hotfm976 @dr.soowincci .
#AwekCantik #BerdarahHidung #Lepakkk

Nak ORDER Online? Alhamdulillah postage tak lama pun. Ada yang hari ni BAYAR tup2 esok lusa brang dah sampai depan rumah 😘😘
.
Nak Dapatkan Nucifera?
Whatsapp kami di πŸ‘‰ 018-2205044

#infonucifera #nuciferateethwhitening #nucifera #nuciferachallenge #testimoninucifera #gigiputih #pemutihgigi #gigicantik #awekcantik #gadiscantik #teethwhitening #codklang #codsetiaalam #putihkangigi #pemutihgigiberkesan #penjagaangigi

Zahra reyau pown kami buat xdengaqπŸ˜… janji boleh selfieπŸ˜‚ @nurulshafiqahafiq #jangankecam #mamazahra #mamalaa #awekcantik #kendurikendara

MOST RECENT

Apa yang masuk mulut anda hari ini?

Gula? πŸ‘‰πŸ» kaviti gigi
Kopi? πŸ‘‰πŸ» gigi kuning
Rokok? πŸ‘‰πŸ» karang gigi
Cegah sebelum terlambat jom πŸ˜‰
πŸ“2 kali sehari
πŸ“1 botol tahan 7 bln bersamaan 450 kali penggunaan
#nucifera #nuciferawhiteningteeth #pemutihgigi #gigiputih #gigikuning #rokok #caffein #arang #arangaktif #organik #organic #bazarpaknil #barangbaik #barangmurah #murah #awekcun #awekcantik #abangsado

Ok sis dapat banyak juga pertanyaan mengenai Nucifera ni tahan berapa lama. Boleh kongsi dengan family tak?

Meh sis beri penerangan sikit tp panjang lebor la yer.. Nucifera ni 1 botol tu tahan berbulan2 lamanya. Anggaran 450 kali penggunaan bersamaan 7 bulan lebih kurang.

U guys rasa berbaloi tak kalau boleh guna sampai 7 bulan? Kalau buat whitening treatment dekat luar sana sekali buat dah beratus2 kan? Sis rasa berbaloi sangat2 ni.

Lagi 1, boleh kongsi ker? Ya! Mesti la boleh kalau u'olls nak jimat kan. Agih2kan dengan member2 takpun ahli keluarga. Tapi sis rada harga dia takde la mahal if dibandingkan dengan treatment whitening kt luar sana.

Tak percaya? Cubalah 😘
Whatsapp terus πŸ‘‰ 018-2205044
.
#infonucifera #nuciferateethwhitening #nucifera #nuciferachallenge #testimoninucifera #gigiputih #pemutihgigi #gigicantik #awekcantik #gadiscantik #teethwhitening #codklang #codsetiaalam #putihkangigi #pemutihgigiberkesan #penjagaangigi

ANDA TAK PUAS HATI DENGAN PRESTASI DIRI?..
.

Kami boleh bantu anda segera!!!.
.
Anda Hanya lakukan urutan berterusan setiap hari, senjata Anda boleh kekal gagah seperti Hulk. Anda Percaya lah!!
.
.
Kenapa Anda Wajib Beli MLGB Ini??
.
1. Memanjangkan & Menambah Saiz Senjata Anda!!
2. Membaiki aliran darah anda untuk tahan lama dan lasak!!
3. Anda boleh rasa Perubahan segera dalam 3 hari!!
4. Anda boleh lihat Rekod kepuasan pembeli yg cemerlang!!.
.
.
Stok terhad kepada 20 pelanggan terawal dan berpeluang mendapat harga promosi!!!.
.
.
Mudah je nak order MLGB ni, hanya whatsap kami 24 jam 7 hari seminggu untuk order penghantaran segera.
.
Whatsapp >>> 0106060039 <<< segera!!.
.
Percuma!!! Bonus Teknik Urutan akan diberikan kepada pelanggan yg terawal!..
.
Jangan tunggu lagi whatsapp kami segera!..
.
Anda jangan risau, kerana kami berdaftar dengan SSM!!!
.
Jaminan Perubahan & Prestasi!!
.
#perempuan #awektudung #awekcantik #awekhot #awekmoto #fitgirls #girls #modelmelayu #awek #seksi #awekcun #wanita #wanitacantik #seksi #awekmelayu #cantik #gadis #gadiscantik #tv3malaysia #lawak #lawakhambar #malaysiaigers #neelofa #perempuancantik #iklan #iklanig #iklanigshop #ikea #like4follow #like4like

Nak ORDER Online? Alhamdulillah postage tak lama pun. Ada yang hari ni BAYAR tup2 esok lusa brang dah sampai depan rumah 😘😘
.
Nak Dapatkan Nucifera?
Whatsapp kami di πŸ‘‰ 018-2205044

#infonucifera #nuciferateethwhitening #nucifera #nuciferachallenge #testimoninucifera #gigiputih #pemutihgigi #gigicantik #awekcantik #gadiscantik #teethwhitening #codklang #codsetiaalam #putihkangigi #pemutihgigiberkesan #penjagaangigi

Happy birthday bro, bila nak ngedate? πŸ˜‚πŸ˜˜πŸ˜ŽGod bless our mich another amazing year! Yesshh! Chuka-hye.
#awekcantik
#birthdaygirl
#jalanjalan
#selfie
#korea

Anda ada masalah gigi kuning? Gigi banyak plak? Takpun ada masalah mulut tak bersih (nafas bebau)? Kalau ada jom cuma produk Nucifera Teeth Whitening.

Sangat berkesan!
Mudah untuk digunakan!

Seminggu jer gigi dah kembali putih. Produk Nucifera selamat digunakan sebab ia bertindak secara menyerap asid, food chemical dan bakteria dalam mulut.

KENAPA PERLU NUCIFERA TEETH WHITENING?
βœ” Produk untuk lelaki & wanita
βœ” Menghapuskan masalah gigi kuning
βœ” Memutihkan & membersihkan gigi
βœ” Mencegah penghasilan plak @ karang
βœ” Detox mulut & gigi
βœ” Mencegah kaviti
βœ” Menghalang mulut berbau
βœ” Balance PH mulut
βœ” Dijamin 100% halal & LULUS KKM
βœ” Sangat mudah digunakan
.
Dapatkan gigi yang sihat tanpa chemical dengan menggunakan bahan semulajadi dari arang pemutih gigi Nucifera.

CARA ORDER:
Hubungi : 018-2205044 (Whatsapp)
Hubungi : 018-2205044 (Whatsapp)
.
#infonucifera #nuciferateethwhitening #nucifera #nuciferachallenge #testimoninucifera #gigiputih #pemutihgigi #gigicantik #awekcantik #gadiscantik

WAH! Ramainya yang order NUCIFERA TEETH WHITENING POWDER nih. Best giler produk nih. Makin gosok makin putih gigi 😍
.
Sangat berkesan!
Mudah untuk digunakan!

Seminggu jer gigi dah kembali putih. Produk Nucifera selamat digunakan sebab ia bertindak secara menyerap asid, food chemical dan bakteria dalam mulut.

KENAPA PERLU NUCIFERA TEETH WHITENING?
βœ” Produk untuk lelaki & wanita
βœ” Menghapuskan masalah gigi kuning
βœ” Memutihkan & membersihkan gigi
βœ” Mencegah penghasilan plak @ karang
βœ” Detox mulut & gigi
βœ” Mencegah kaviti
βœ” Menghalang mulut berbau
βœ” Balance PH mulut
βœ” Dijamin 100% halal & LULUS KKM
βœ” Sangat mudah digunakan
.
Dapatkan gigi yang sihat tanpa chemical dengan menggunakan bahan semulajadi dari arang pemutih gigi Nucifera.

CARA ORDER:
Hubungi : 018-2205044 (Whatsapp)
Hubungi : 018-2205044 (Whatsapp)
.
#infonucifera #nuciferateethwhitening #nucifera #nuciferachallenge #testimoninucifera #gigiputih #pemutihgigi #gigicantik #awekcantik #gadiscantik

INFO PENTING!
ARANG NUCIFERA VS ARANG BIASA
.
🌸 Nucifera merupakan serbuk "Arang Aktif" yg bergred pharmaseutikal.
.
🌸 Nucifera tidak bertindak dengan menghakis, ia bertindak dengan menyerap food chemical, bakteria, poison, asid. Ini telah terbukti dengan kajian dari US dimana arang aktif merupakan agen penyerap terbaik untuk chemical, bacteria serta poison.
.
🌸 Kerajaan Malaysia juga telah mengambil langkah awal dimana telah diperkenalkan ubat activated charcoal untuk merawat penyakit keracunan makanan.
.
🌸 Arang Aktif Nucifera ini telah mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dan 100% selamat digunakan. No.Sijil KKM : NOT160303473K. Anda boleh check dekat website KKM. Manakala arang biasa tiada kelulusan KKM.

Nak dapatkan Nucifera?? 😘
Whatsapp terus πŸ‘‰ 018-2205044
.
#infonucifera #nuciferateethwhitening #nucifera #nuciferachallenge #testimoninucifera #gigiputih #pemutihgigi #gigicantik #awekcantik #gadiscantik #teethwhitening #codklang #codsetiaalam #putihkangigi #pemutihgigiberkesan #penjagaangigi

WAH! Ramainya yang order NUCIFERA TEETH WHITENING POWDER nih. Best giler produk nih. Makin gosok makin putih gigi 😍
.
Sangat berkesan!
Mudah untuk digunakan!

Seminggu jer gigi dah kembali putih. Produk Nucifera selamat digunakan sebab ia bertindak secara menyerap asid, food chemical dan bakteria dalam mulut.

KENAPA PERLU NUCIFERA TEETH WHITENING?
βœ” Produk untuk lelaki & wanita
βœ” Menghapuskan masalah gigi kuning
βœ” Memutihkan & membersihkan gigi
βœ” Mencegah penghasilan plak @ karang
βœ” Detox mulut & gigi
βœ” Mencegah kaviti
βœ” Menghalang mulut berbau
βœ” Balance PH mulut
βœ” Dijamin 100% halal & LULUS KKM
βœ” Sangat mudah digunakan
.
Dapatkan gigi yang sihat tanpa chemical dengan menggunakan bahan semulajadi dari arang pemutih gigi Nucifera.

CARA ORDER:
Hubungi : 018-2205044 (Whatsapp)
Hubungi : 018-2205044 (Whatsapp)
.
#infonucifera #nuciferateethwhitening #nucifera #nuciferachallenge #testimoninucifera #gigiputih #pemutihgigi #gigicantik #awekcantik #gadiscantik

Anda ada masalah gigi kuning? Gigi banyak plak? Takpun ada masalah mulut tak bersih (nafas bebau)? Kalau ada jom cuma produk Nucifera Teeth Whitening.

Sangat berkesan!
Mudah untuk digunakan!

Seminggu jer gigi dah kembali putih. Produk Nucifera selamat digunakan sebab ia bertindak secara menyerap asid, food chemical dan bakteria dalam mulut.

KENAPA PERLU NUCIFERA TEETH WHITENING?
βœ” Produk untuk lelaki & wanita
βœ” Menghapuskan masalah gigi kuning
βœ” Memutihkan & membersihkan gigi
βœ” Mencegah penghasilan plak @ karang
βœ” Detox mulut & gigi
βœ” Mencegah kaviti
βœ” Menghalang mulut berbau
βœ” Balance PH mulut
βœ” Dijamin 100% halal & LULUS KKM
βœ” Sangat mudah digunakan
.
Dapatkan gigi yang sihat tanpa chemical dengan menggunakan bahan semulajadi dari arang pemutih gigi Nucifera.

CARA ORDER:
Hubungi : 018-2205044 (Whatsapp)
Hubungi : 018-2205044 (Whatsapp)
.
#infonucifera #nuciferateethwhitening #nucifera #nuciferachallenge #testimoninucifera #gigiputih #pemutihgigi #gigicantik #awekcantik #gadiscantik

Ramai yg tanya sis cara guna right? Ni sis nak inform cara guna Nucifera mcm dlm pic atas ni. Guna mcm ubat gigi biasa jer u'olls πŸ€—
.
Nucifera Teeth Whitening - Arang Aktif dari Tempurung Kelapa Membantu Membersih dengan cara menyerap bakteria dan food chemical secara menyeluruh!
.
➑️ KKM ( NOT160303473K )
➑️ Tiada kesan sampingan
➑️ 100% organik
➑️ Serbuk arang aktif farmaseutikal
➑️ Saiz 200 mash (sangat halus)
➑️ Tidak sama dengan arang biasa
➑️ Tiada kesan sampingan
➑️ Tiada flourida
➑️ Bukan ubat gigi biasa
.
Nak Dapatkan Nucifera?
Whatsapp kami di πŸ‘‰ 018-2205044

#infonucifera #nuciferateethwhitening #nucifera #nuciferachallenge #testimoninucifera #gigiputih #pemutihgigi #gigicantik #awekcantik #gadiscantik #teethwhitening #codklang #codsetiaalam #putihkangigi #pemutihgigiberkesan #penjagaangigi

tak bole move on stalk boss sendiri 😍😍😍
.
.
.
.
.
.
nak dapatkan rangkaian produk shaliciousπŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
CSHINE SKINCARE
BEAUTY SECRET SHALICIOUS
SHALICIOUS BEAUTY FOUNDATION
.
.
.
.
.
dapatkan dari agent sah shalicious😍 whatsapp 0129844104

BARU 3 HARI MAKAN BSS 😱
.
.
.
.
.
✨BEAUTY SECRET SHALICIOUS✨
β€’ Perubahan tona kulit 2x lebih cerah seawal 7 hari
β€’ Mencerahkan tona kulit
β€’ Mengurangkan whitehead & blackhead
β€’ Menjadikan kulit wajah dan badan lebih putih sekata seluruh badan
β€’ Membaikpulih sel-sel kulit
β€’ Menghalang pembentukan jerawat & merawat masalah jerawat yang serius
β€’ Membantu menghilangkan parut
β€’ Melambatkan proses penuaan & kulit berkedut
β€’ Mengecilkan liang-liang roma
β€’ Merupakan produk halal & tiada kesan sampingan
β€’ Memperbaiki tekstur kulit kasar
β€’ Merawat lingkaran bawah mata
β€’ Menghalang kemunculan jeragat
β€’ Mengembalikan keanjalan kulit
β€’ Badan lebih cergas
β€’ Kulit kelihatan lebih muda, gebu, lembab dan putih melepak
β€’ Sesuai untuk lelaki & perempuan
.
.
.
.
.
.

whatsapp 0129844104
whatsapp 0129844104
whatsapp 0129844104 .
.
.
.
.
#ajimaura #terapiinstagram #malaysia #azizanosman #surirumah #nakputih #ajimaura #kekalputih #cantik #kulitgebu #kulitlembap #instacantik #tipscantik #shahalam #klang #kualalumpur #instafamous #instabeauty #beautysecretshalicious #agentshalicious #malaysia #beautysecretshalicious #agentsahshalicious #shalicious #shahasan #jerawat #putih #kulitcerah #awekcantik #perkahwinan #malaysiawedding #nakgebu #neelofa #ajimaura #terapiinstagram

WAH! Ramainya yang order NUCIFERA TEETH WHITENING POWDER nih. Best giler produk nih. Makin gosok makin putih gigi 😍
.
Sangat berkesan!
Mudah untuk digunakan!

Seminggu jer gigi dah kembali putih. Produk Nucifera selamat digunakan sebab ia bertindak secara menyerap asid, food chemical dan bakteria dalam mulut.

KENAPA PERLU NUCIFERA TEETH WHITENING?
βœ” Produk untuk lelaki & wanita
βœ” Menghapuskan masalah gigi kuning
βœ” Memutihkan & membersihkan gigi
βœ” Mencegah penghasilan plak @ karang
βœ” Detox mulut & gigi
βœ” Mencegah kaviti
βœ” Menghalang mulut berbau
βœ” Balance PH mulut
βœ” Dijamin 100% halal & LULUS KKM
βœ” Sangat mudah digunakan
.
Dapatkan gigi yang sihat tanpa chemical dengan menggunakan bahan semulajadi dari arang pemutih gigi Nucifera.

CARA ORDER:
Hubungi : 018-2205044 (Whatsapp)
Hubungi : 018-2205044 (Whatsapp)
.
#infonucifera #nuciferateethwhitening #nucifera #nuciferachallenge #testimoninucifera #gigiputih #pemutihgigi #gigicantik #awekcantik #gadiscantik

#Repost @dr.irma_official with @repostapp
・・・
Pencerahan kulit dan pudarkan jeragat cara semualajadi dengan bahan turun temurun nenek moyang kita. Cuba dulu, baru kata.. cuba dulu mesti jatuh cintaπŸ’‹πŸ’‹
.
Hubungi wakil jualan kami seluruh malaysia & brunei #drirmaskincare #drirmawakiljualan #malaysia #brunei #singapore #skincareterbaik #skincarelocal #localcosmetic #krimjeragat #krimjerawat #krimputih #vitaminc #bracesbeforeandafter #tombirou #tombiroumovie #penunggurimba
korea #promotion #vshape #whitening #vitamincinjection
#nakcantik
#palingcantik #palinghot #ubatjerawatberkesan #penjagaankulit #kulitcantik #cantikselalu #akakcantik #awekcantik

#InfoNucifera:
NUCIFERA BERTINDAK DARI SEGI SAINS πŸ›‘ Bahan nucifera adalah dari bahan semulajadi iaitu tempurung kelapa - yang dipilih/dijaga. πŸ›‘ arang aktif bergred pharmaseutikal bersaiz -200 mash (sgt halus) πŸ›‘ tidak sama langsung dengan arang biasa πŸ›‘ proses pembuatan dibakar dalam oven menggunakan gas tanpa oksigen dengan suhu yg tinggi untuk membuka liang liang pori pada tempurung kelapa seterusnya menjadi arang aktif. πŸ›‘ nucifera bertindak dengan menyerap bukan menghakis. Cara penyerapan adalah dari liang liang pori yg telah terbuka. πŸ›‘ penyerapan adalah kepada bahan2 chemical, poison dan bakteria. Hal ni dah terbukti dari kajian universiti dan lab2 luar negara seperti US, Canada dll. (Boleh buat rujukan/carian dalam laman sesawang) banyak projek dan lab test yg dh di pdf kan.

#testinucifera #testimonial #nucifera #pemutihgigi #gigiputih #bazarpaknil #barangbaik #putih #awekcantik #abangsado #nuciferalovers #arangaktif #natural #semulajadi #selamat #berkesan #arang #nuciferateethwhitening #nuciferachallenge #berkualiti #barangmurah #jualmurah #murah

Most Popular Instagram Hashtags