[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#awekcantik

2816 posts

TOP POSTS

Selalu sangat kalau awek cantik bahasa kiasannya Berdarah Hidung.. Nilah contohnya... parah dikkk😅😅😅
.
@fizie_hotfm @shuksyj @hotfm976 @dr.soowincci .
#AwekCantik #BerdarahHidung #Lepakkk

Hello Evening
#awekcantik #gadiscomel

I know I'm super late! BUT, here's my Raya photo! Hahaha. Thank you @myboatnoodle for having us! 🙈 comey x kita? HAHA. .
.
#selamathariraya
#myboatnoodle
#awekcantik .
.

Selamat petang semua 😘😉😉 #awekcantik #awekcun #gadismelayu #gadisayu

MOST RECENT

Assalamualaikum / hi semua 😘
.
Cuba tengok kaler lipstick niii 😍 cantek sangat sangat kannn? macam lipstick from sephora, mac, huda...
.
hehehe serious kaler dia cantek sangat ❤ semua ni from MARY KAY 😘
.
From left:
Midnight Red
Mauve Moment
bashful you
Powerful Pink
All mixed with Rich Truffle 😍
.
Berminat?
bole dm / tekan je link whatsapp
.
.
💋
Your Trusted Beauty Consultant,
FAZLIANA
0129844104
.
#MaryKayMalaysia #marykay #marykaykelantan #marykaymalaysia #cute #lipstick #lipbalm #bibirpink #awekcantik #promosiraya #raya2017 #korean #indonesia #malaysia #makeup #makeupaddicts #makeuplover #marykaybeautyconsultant #beautys

Apa yang BEST sangat tentang lipstick ni?

1. SEMI MATTE lipstick

Apa maksud semi matte? -> Kemasan yang matte tapi tak membuatkan bibir merekah & nampak kering!

Sekarang tengah trend orang pakai lipstick Matte kan?

Color yang nampak mewah & cantik!

Tapi tapi tapi sayang sebab texturnya yang matte tu membuatkan bibir jadi sangat kering.

Bila terlalu kering dia akan start jadi kuping & bibir nampak merekah

Tak secantik masa mula-mula pakai tadi.

And kalau pakai lipstick matte wajib pakai lip balm kalau tak memang crack sana sini

Dengan MARY KAY GEL SEMI MATTE LIPSTICK ni, uols da tak perlu risau nak pakai lip balm or risau bibir merekah. U can enjoy the matte look tanpa rasa ragu2 lagi! :D

2. Teknologi MIKROSFERA GEL terkini untuk mencipta warna yang penuh, rich, menawan, tahan lama sehingga beberapa jam tanpa mengeringkan bibir atau nampak kering.

3, Formula GEL yang sangatt ringan memberikan sapuan yang lancar & rata

4. Warna TAHAN LAMA (LONG LASTING)
Dengan penggunaan “Teknologi Cushion Matrix” , lipstick ni mengandungi mikrosfera silika yang amat kecil agar dapat menerap dan mengekalkan warna pada permukaan bibir.
5. MELEMBAPKAN bibir
MARY KAY GEL SEMI MATTE LIPSTICK mengandungi bahan-bahan seperti minyak bunga matahari dan ester jojoba untuk melembapkan bibir.

Sesiapa saja boleh pakai lipstick ni, especially uolls yg ada masalah bibir kering ke, sensitif ke, bibir gelap ke...color dia sangat intense boleh tutup gelap kat bibir & dalam masa yg sama dia ada bahan2 penjagaan bibir jugak :D
.
.
💋
Your Trusted Beauty Consultant,
FAZLIANA
0129844104
.
#MaryKayMalaysia #marykay #marykaykelantan #marykaymalaysia #cute #lipstick #lipbalm #bibirpink #awekcantik #promosiraya #raya2017 #korean #indonesia #malaysia #makeup #makeupaddicts #makeuplover #marykaybeautyconsultant #beautys

Mary Kay Gel Semi-Matte Lipstick

Mary Kay Gel Semi-Matte Lipstick ni sebenarnya menggunakan 'Cushion Matrix Technology' yang menggunakan mikrosfera silika yang halus untuk membenamkan dan mengekalkan warna pada permukaan bibir sepanjang hari.
Koleksi lipstick terbaru dari Mary Kay ni juga mengandungi bahan-bahan seperti ester minyak bunga matahari dan jojoba, untuk membantu permukaan bibir dan lipstick kekal sehingga 24 jam! Haa, bahan-bahan terbaik ni lah yang buat bibir Ayue tak lagi kering macam selalu.
.
.
💋
Your Trusted Beauty Consultant,
FAZLIANA
0129844104
.
#MaryKayMalaysia #marykay #marykaykelantan #marykaymalaysia #cute #lipstick #lipbalm #bibirpink #awekcantik #promosiraya #raya2017 #korean #indonesia #malaysia #makeup #makeupaddicts #makeuplover #marykaybeautyconsultant #beautys

#alamak ad nampak jejake kacak lalu la pulak..sabar duhai iman.. haha #selamathariraya #awekcantik #tudung #papar #cucutaukeberas @tyyhah_fans

#sorry lambat update..ap2 pn #selamathariraya maaf zahir n batin..kosong2 tau kalau ad bt silap ke ap..#tudung #awekcantik #papar #cucutaukeberas @tyyhah_fans

Most Popular Instagram Hashtags