[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#awekcantik

3621 posts

TOP POSTS

Selalu sangat kalau awek cantik bahasa kiasannya Berdarah Hidung.. Nilah contohnya... parah dikkk😅😅😅
.
@fizie_hotfm @shuksyj @hotfm976 @dr.soowincci .
#AwekCantik #BerdarahHidung #Lepakkk

I know I'm super late! BUT, here's my Raya photo! Hahaha. Thank you @myboatnoodle for having us! 🙈 comey x kita? HAHA. .
.
#selamathariraya
#myboatnoodle
#awekcantik .
.

Admin rasa kalau dapat seminggu tak keluar. Nyonyot sampai puas.

#awek #awekcun #awekmelayu #awekpayung #awekpilihan #awekcantik #gadismelayu #jilboobs #jilboob #awekseksi

MOST RECENT

💞 LUXURY GOLD💓
🌷 Perubahan seawal satu minggu pertama.. .
✨ Meh nak kongsi tentang #luxurygoldsyaherabeauty. Korang masih tak kenal? Hanya satu sachet sehari dan consume selama satu minggu pun sudah rasa perubahannya. Tapi tk ketara. Memang semua product pun tk mampu nak cerah dalam masa satu minggu 😜 Yang penting, kita rasa perubahan. Itu bermakna, product ini berkesan.. See the result! Me start consume sehingga minggu ke dua. Satu sachet sehari, banyakkan minum air masak untk mmpercepatkan lagi proses penyerapan serbuk magik #luxurygoldsyaherabeauty. .
.
Rugi? Mahal? Jangan kedekut kalau nak cantik. Ada yang kat luar sana dh habis beribu riban untk cantik. Allah dah bagi kita satu kecantikan. Jaga dan harga sebaik mungkin. Usaha dan rajin. .
.
💞 bfeed boleh consume asalkan baby 5bulan ke atas.
.
💞 Ibu mengandung pun boleh consume.
.
💞 Untuk perempuan shj kerana kami telah menambah beberapa bahan untk payudara dan pinggul. .
💞 Berperisa beri. Masam manis. .
💞 Contact number 01116830639
#letscantik #gebugebas #awekcantik #gebu #dyxycosmetic

Hahahhaahhaha 😜😜 yesss saya lettew 😜😜 burn gila dulu kan? Biasala captain netball.. Mana boleh cerah. Now semua tu dh jd kenangan.. Bermulalah kisah bary.. Setiap malam satu night cream dan ibu putih.. Kemam satu sachet luxury gold. So far, inilah hasil yang diperolehi. Now skin lagi cerah 😍..mai whatsapp 01116830639
.
#letscantik #aensyahera #syaherabeauty #amoi #awekcantik

Kasi zoom ciked 😜 tak edit filter dan 360 yee.. Malam whiterich..aen cuma pakai 3x smgu shj.. Dulu sllu naik jerawat time hormon tak stabil tp sekarang alhamulillah skin makin elok. Penangan penjagaan dalaman, #luxurygoldsyaherabeauty yang selalu stabilkan hormon aen dan cerahkan skin aen..mai whatsapp 01116830639
.
#aensyahera #letscantik #kulitputih #gebugebas #amoi #awekcantik

Assalamualaikum & selamat petang 😘😘😘
.
KULIT CANTIK DAN SIHAT dengan susu maaez ❤ susu yang membantu memulihkan kulit dari dalam ❤ .
.
.
.
HUNTONGG LERR KULIT DAH JADI CANTIK
.
Cantik la sebab dia amalkan Susu Maaez! Kalau awak nak tau nama dia Ainin Sofieya. Tgk kulit dia tuu. Dah la PUTIH MELEPAK, LICIN MULUSSS pulak uollss! Tak percaya teraii follow ig dia (@aininsofieya). Memang cantik! SERIUSLYY MMG CANTIK!
.
.
Beribu testimoni yang telah dibuktikan oleh Susu Maaez! Memang banyak sangat telah berjaya pulihkan masalah kulit! Mesti tak caye kan? Awak klik link dibawah ni...
.
.
Membantu mengatasi masalah: (+) Kudis (+) Ekzema (+) Panau (+) Gatal-gatal pada kulit (+) Tumit Merekah (+) Mencerahkan & melicinkan kulit Ibu & Bayi (+) Memperbanyakan susu ibu
.
.
.
#susu #susumaaez #susumaez #eczema #skin #beautys #malaysia #kecantikan #morning #pagi #star #kosmetikmurah #original #susumaaezoriginal #malaysiabeauty #awekcantik #putihkekal #putihgebu #allergic #eczema #kudis #kulitlembut #sakitgatal #susu putih #cantik #ubatcantik #ubatkurussgtberkesan #sarangburungwalid

🌸COMPLEXION-6 | Multivitamin Theraphy / Whitening Dripping 🎀COMPLEXION 6 : RM980 🎀CONPLEXION 6+ : RM470

Kandungan:
Lipoic Thioctic Acid
Vitamin B-Complex
Vitamin B12
Ascorbic Acid/VitaminC
Ginkgo Biloba Extract
Tranexamic Acid

Manfaat COMPLEXION-6:
Menjana semula sel-sel kulit mati
Memutihkan kulit secara menyeluruh
Meningkatkan metabolisme dan melancarkan peredaran darah
Mencerahkan dan melembapkan kulit dan
Mencegah penyakit jantung dan gangguan neurologi
Meningkatkan Glutathione sebagai antioksidan dalam badan.
Anti-Penuaan
Antioksidan
Memutihkan dan mencerahkan kulit.
Menghasilkan kolagen untuk meningkatkan keanjalan kulit
Mengurangkan pigmentasi yang disebabkan oleh sinaran UV matahari
Mengurangkan garis-garis halus dan kedutan di sekitar kawasan muka
Menyekat pembentukan jerawat
Pengecutan liang dan meningkatkan kerumitan kulit
Mengurangkan Risiko Hepatitis dan menormalkan fungsi hati
Menghilangkan kedut, jerawat, beg mata dan kulit kusam.
Merangsang pertumbuhan semula epidermis kulit untuk licin, lebih lembut dan lebih berseri.
Menggalakkan pembentukan salur darah baru dan saraf dengan itu membawa kepada meningkatkan respirasi sel.
Mengimbangkan hormon terutama wanita menghampiri menopaus, mengawal tempoh dan mengurangkan kesakitan menstruasi. Sebagai rawatan alternatif untuk Terapi Penggantian Hormon (HRT).
Menormalkan pengeluaran hormon itu mencerahkan pigmentasi dan jeragat yang disebabkan oleh ketidakseimbangan hormon.

#glutax
#glutax5gs
#glutaxdna
#glutaxmurah
#japanplatinum
#snowwhite
#placentasheep
#sheepplacenta
#essensuewhite
#essensuewhitegold
#lipodistrofk
#biocell
#biocell5000plus
#stemcell
#complexion6
#complexion6plus
#complexion8
#cindella1200mg
#cindelle3000
#evegenisregeneration
#evegenisdumovit
#evegenismurah
#laraalana
#fattahlofa
#nc24
#mixingwhite
#awekcantik
#sukanampakputih

Korang yg mana nk join postage harini atau esok mai whatsapp ok..hari2 pos..tracking dah semestinya dpt!...
.
Jom cantik bersama ..01116830639
#letscantik #dyxycosmetic #aensyahera #gebugebas #gebu #kulitputih #amoi #kulitsihat #awekcantik

Hai..hai..hai..mai whatsapp sis..xterlambat lagi untuk ubay skin2 dan dalaman anda..
.
Jom whatsapp 01116830639 #letscantik #luxurygoldsyaherabeauty #aensyahera #awekcantik #amoi #dyxycosmetic

" MAKEUP KE X NIHH SENANGNYE NAK NAMPAK FLAWLESSSSSS NATURAL LOOK MACAM AWEK KOREA "

Senang je nak apply #bccreambydyana ni.. Yang penting xmelekit, xberminyak boleh tutup segala parut dan cela kat muka tu

Rasa mcm xpakai ape2.. Rasa ringan je muka mcm tak makeup pun..Sesuai utk semua yang TAK SUKA MAKEUP TEBAL memang xmenyesal try 🤗

JIMAT TERUK PULAK TU TAHAN 3 BULAN LEBIH..boleh tinggal no fon atau boleh direct wasap
01116830639
#dyxycosmetic #makeup #bccreambydyana #facemist #brushlettering #awekcantik #gebugebas

Founder kita malas nk tls dah..pakai direct video trus 😂😂..ok jom wahtsapl sis..01116830639
.
#letscantik #gebugebas #awekcantik #aensyahera #syaherabeauty #kulitputih #kulitsihat

Wahh sajat pon pakai "MIRACLE WHITE INJECTION"
.
📞 WS 0107030507
💸RM 250 je sekotak.
💖1box ada 6set.
👉Made in Switzerland.

FUNGSI2 MIRACLE WHITE INJECTION. 💎mencerah dan memutihkan kulit.
💎melembutkan kulit.
💎merawat jerawat dan parut.
💎mengembalikan keanjalan kulit.
💎mengurangi bintik2 gelap dan pigmentasi.
💎memudarkan lingkaran gelap bawah mata.
💎kulit dan bibir jadi merah muda.
💎mengurangkan berat badan.
.
We are specializes in supplying various beauty injection products. Our products are imported from France, Switzerland, Itaty, Korea, Japan and other countries.
.
📍Original product.
📍Wide range of quality products.
📍Reasonable price.
📍Free consultation.
.
✔LIST CLINIC PROVIDED
✔PERSONAL PROFESSIONAL DRIPPER LIST PROVIDED.
✔BEST PRICE GUARANTEE
✔ORIGINAL PRODUCT GUARANTEE
✔WS 0107030507 NOW.

#miraclewhite #sajat #injectionwhiteningmurah
#injectionwhitening #injectionviral #miraclewhiteinjection
#glutax5gs
#glutaxdna
#glutaxmurah
#japanplatinum
#snowwhite
#placentasheep
#essensuewhite
#essensuewhitegold
#lipodistrofk
#biocell
#biocell5000plus
#stemcell
#complexion6
#complexion6plus
#complexion8
#cindella1200mg
#cindelle3000
#evegenisregeneration
#evegenisdumovit
#evegenismurah
#fatiyalatiff
#glutax70000
#mixingwhite
#awekcantik

Wow!!..mencanak naik kt pasaran produk2 pemutih skrg kn!!..xckup krim..bancuh...pil dan yg terbru skrg serbuk je!...koyak,kemam dan tggu hasil je..
.
Jgn smpai salah plh produk tau yayang semua!!..duit hbs,hasil x dpt..dgn #luxurygold anda x payah risau,tgk saja pd testimoni kami..bkn curi tp ori key..whatsaq 011-16830639 untk details..#letscantik #gebu #gebugebas #awekcantik #kulitputih #kulitsihat #amoi

Feedback😱😱😱
👉LUXURY GOLD👈
😋Mecerahkan Dan Melembapkan Kulit
😋Mengatasi masalah Jerawat, Jeragat dan tona tak sekata
😋Membesarkan Payudara dan Pinggul
😋Tegang anjal bseri dalam satu minggu
😋Tidak berbahaya, Diluluskan KKM 🍒100% drpd khasiat buah-buahan

Read this !!!
👍Hanya utk wanita sahaja
👍Bila Period, stop ambil sbb waktu tu badan x mnerima sebarang supplement
👍Breastfeed blh consume LG tp Baby mesti 6 BULAN keatas
👍 Wanita yg mengandung jga blh consume tp sebaik-baik kandungan adalah 3 Bulan keatas
👍Banyakkan minum air masak utk penyerapan
👍Tak da Pantang
BERMINAT ?? WhatsApp : 011-16830639
#gebugebas #letscantik #kulitputih #kulitsihat #awekcantik #syaherabeauty #luxurygoldsyaherabeauty

Beautiful body and cute face that deserve to be shot with cum💦
#awekmelayu #awek #awekcun #awekcantik #awekcomel #melayu #bajuketat #malaysiangirl #hijabslut #ass #slut #slutlife

Laaaagi skali..mmg ramai pm hakak cari combo JOM CANTIK ni..tak lain xbukan LUXURYGOLD + WHITERICH.. 1.LUXURYGOD-supplement dalaman
2.WHITERICH - krim superb untuk muka dan tubuh

Cuba combo ni mmg KEBABOM! jawabnya..mai pm hakak bg tau apa yg istimewanya.. esok postage ! Esok postage !!!😘 mai whatsapp 01116830639
#letscantik #gebugebas #gebu #kulitputih #kulitsihat #amoi #aensyahera #awekcantik

Wahh sajat pon pakai "MIRACLE WHITE INJECTION"
.
📞 WS 0107030507
💸RM 250 je sekotak.
💖1box ada 6set.
👉Made in Switzerland.

FUNGSI2 MIRACLE WHITE INJECTION. 💎mencerah dan memutihkan kulit.
💎melembutkan kulit.
💎merawat jerawat dan parut.
💎mengembalikan keanjalan kulit.
💎mengurangi bintik2 gelap dan pigmentasi.
💎memudarkan lingkaran gelap bawah mata.
💎kulit dan bibir jadi merah muda.
💎mengurangkan berat badan.
.
We are specializes in supplying various beauty injection products. Our products are imported from France, Switzerland, Itaty, Korea, Japan and other countries.
.
📍Original product.
📍Wide range of quality products.
📍Reasonable price.
📍Free consultation.
.
✔LIST CLINIC PROVIDED
✔PERSONAL PROFESSIONAL DRIPPER LIST PROVIDED.
✔BEST PRICE GUARANTEE
✔ORIGINAL PRODUCT GUARANTEE
✔WS 0107030507 NOW.

#miraclewhite #sajat #injectionwhiteningmurah
#injectionwhitening #injectionviral #miraclewhiteinjection
#glutax5gs
#glutaxdna
#glutaxmurah
#japanplatinum
#snowwhite
#placentasheep
#essensuewhite
#essensuewhitegold
#lipodistrofk
#biocell
#biocell5000plus
#stemcell
#complexion6
#complexion6plus
#complexion8
#cindella1200mg
#cindelle3000
#evegenisregeneration
#evegenisdumovit
#evegenismurah
#fatiyalatiff
#glutax70000
#mixingwhite
#awekcantik

Wahh sajat pon pakai "MIRACLE WHITE INJECTION"
.
📞 WS 0107030507
💸RM 250 je sekotak.
💖1box ada 6set.
👉Made in Switzerland.

FUNGSI2 MIRACLE WHITE INJECTION. 💎mencerah dan memutihkan kulit.
💎melembutkan kulit.
💎merawat jerawat dan parut.
💎mengembalikan keanjalan kulit.
💎mengurangi bintik2 gelap dan pigmentasi.
💎memudarkan lingkaran gelap bawah mata.
💎kulit dan bibir jadi merah muda.
💎mengurangkan berat badan.
.
We are specializes in supplying various beauty injection products. Our products are imported from France, Switzerland, Itaty, Korea, Japan and other countries.
.
📍Original product.
📍Wide range of quality products.
📍Reasonable price.
📍Free consultation.
.
✔LIST CLINIC PROVIDED
✔PERSONAL PROFESSIONAL DRIPPER LIST PROVIDED.
✔BEST PRICE GUARANTEE
✔ORIGINAL PRODUCT GUARANTEE
✔WS 0107030507 NOW.

#miraclewhite #sajat #injectionwhiteningmurah
#injectionwhitening #injectionviral #miraclewhiteinjection
#glutax5gs
#glutaxdna
#glutaxmurah
#japanplatinum
#snowwhite
#placentasheep
#essensuewhite
#essensuewhitegold
#lipodistrofk
#biocell
#biocell5000plus
#stemcell
#complexion6
#complexion6plus
#complexion8
#cindella1200mg
#cindelle3000
#evegenisregeneration
#evegenisdumovit
#evegenismurah
#fatiyalatiff
#glutax70000
#mixingwhite
#awekcantik

Most Popular Instagram Hashtags