#awekcantik

2633 posts

TOP POSTS

Selalu sangat kalau awek cantik bahasa kiasannya Berdarah Hidung.. Nilah contohnya... parah dikkk๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…
.
@fizie_hotfm @shuksyj @hotfm976 @dr.soowincci .
#AwekCantik #BerdarahHidung #Lepakkk

Selamat petang semua ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ #awekcantik #awekcun #gadismelayu #gadisayu

Kalau jog pagi tempat sunyi jumpa awek ni sorang2 nak buat apa? Tengok bontot dia tu. Sedap
Jangan lupa follow dan like ๐Ÿ˜˜
#awek #awekcun #awekmelayu #awektudung #aweksekolah #awekpilihan #awekcantik #gadis #gadismelayu #bertudung #jilboob #jilboobs #melayu #merecik

I know I'm super late! BUT, here's my Raya photo! Hahaha. Thank you @myboatnoodle for having us! ๐Ÿ™ˆ comey x kita? HAHA. .
.
#selamathariraya
#myboatnoodle
#awekcantik .
.

Zahra reyau pown kami buat xdengaq๐Ÿ˜… janji boleh selfie๐Ÿ˜‚ @nurulshafiqahafiq #jangankecam #mamazahra #mamalaa #awekcantik #kendurikendara

Hello Evening
#awekcantik #gadiscomel

MOST RECENT

Catalog untuk RAMADHAN SPECIAL Cik ha dah upload semua, kalini cik ha kembali lagi, kenapa menghilang? Sebab cik ha nak kasi korang rindu dengan cik ha, ceewahhh

Okay yang mana2 rasa badan dah ada spare tyre, perot dah berlapis2, lemak belakang dah kemaen meriah, lengan tu gelebeh tak boleh nak handle dengan peha rasa selisih sampai melecet tu meh cecepat whatsapp cik ha, cik ha jamin awak kurus meletops di pagi raya nanti taww ๐Ÿ˜˜
.

Whatsapp 016 6576 802 Sekarang!
.

#kurusdenganselamat #sayajual #hotshapersmurah #hotshapersmalaysia #copyori #saunasuit #naksihat #jomkurus #misikurusraya #cantikraya #nakfit #fitmalaysia #fitness #slimbody #trustedseller #peniagaonline #carimakan #awekcantik #pinggangramping

DULU SUAMI SAYA HAMPIR-HAMPIR DILARIKAN OLEH JANDA SEBELAH RUMAH ,
TAPI SEKARANG SUAMI PULA TAKNAK KELUAR RUMAH .

Nak tahu tak apa RAHSIA saya guna ? ? .
Saya guna #SUPERQUEEN jer.. Wanita ni bila sudah beranak , Maintenance bdan pun kena lebih kerap di servis . Barulah suami tak lesu dan jemu melihat kita .

Suami anda sama macam suami saya .
Bernapsuuuuuuuuuuuuuuu..... So tugas kita sebagai isteri ,
Bagi yang terbaik untuk abang sayang kita .

Saya gunakan SUPERQUEEN sebagai teknik saya untuk mengikat suami... Payudare makin ANJAL , MONTOK dan PONGGONG BULAT MENGELEMBUNG bukan kepalang oiiiii.. .
Tunjuk kepada suami anda .

Anda masih berbisa ! !
.

#awekcun
#awekcomel #awekseksi #awekcantik #aweksekolah #awekvape #awekvape #awekcute #awekmelayu #awekmelayu #awektudung #aweklawa #awekgym #awekbogel #awekbikini #awekkl #awekmelaka #awekpuas #malamjumaat

๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†
RESTOCK๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ
๐ŸŒผChanel ๐Ÿ€Gred 5A
๐ŸŒธOnly Bag : RM 115 sm / RM 120 ss
๐ŸŒฟBox, Flower, Ribbon & Receipt : RM 130 sm / RM 135 ss
๐ŸŒพUkuran : Tinggi 16 cm ร— Lebar 26 cm

p /s : Berminat ? Meh cepat Wechat : qamionlineshop ATAU Whatsapp๐Ÿ“ฑ+6011-10740556๐Ÿ˜„

#handbag #handbagmalaysia #handbagmurah #handbagbranded #sayajualhandbag #sayajualhandbagmalaysia #sayajualhandbagmurah #sayajualhandbadbranded #wechatsaya #whatsappsaya #hargaberpatutan #hargamampumilik #patutbeli #rugitakbeli #sayangcustomersaya #hadiahsurprise #perempuan #wanita #perempuancantik #wanitacantik #surprisegift #sayangisteri #hadiahuntukperempuan #awek #awekcantik #aweklawa #hadiahuntukawek #hadiahuntukisteri #hadiahbirthday #sebarkanrezekisaya

Good night...mimpi indah ye...
#awekmalaya #awekmelayu #awekcantik

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags