#awekcantik

3160 posts

TOP POSTS

Selalu sangat kalau awek cantik bahasa kiasannya Berdarah Hidung.. Nilah contohnya... parah dikkk😅😅😅
.
@fizie_hotfm @shuksyj @hotfm976 @dr.soowincci .
#AwekCantik #BerdarahHidung #Lepakkk

Zahra reyau pown kami buat xdengaq😅 janji boleh selfie😂 @nurulshafiqahafiq #jangankecam #mamazahra #mamalaa #awekcantik #kendurikendara

Kadang kadang terasa diri ni macam orang susah , nak beli itu tak mampu nak beli ini tak mampu tapi bila kita tengok balik sekeliling ada lagi yang lebih susah . Yang penting usaha sampai berjaya ✌🏻#kapcaimalaya #peminat125zr #duaroda #awekcantik

I know I'm super late! BUT, here's my Raya photo! Hahaha. Thank you @myboatnoodle for having us! 🙈 comey x kita? HAHA. .
.
#selamathariraya
#myboatnoodle
#awekcantik .
.

Hello Evening
#awekcantik #gadiscomel

MOST RECENT

Assalamualaikum & selamat petang 😘😘😘
.
KULIT CANTIK DAN SIHAT dengan susu maaez ❤ susu yang membantu memulihkan kulit dari dalam ❤ .
.
.
.
HUNTONGG LERR KULIT DAH JADI CANTIK
.
Cantik la sebab dia amalkan Susu Maaez! Kalau awak nak tau nama dia Ainin Sofieya. Tgk kulit dia tuu. Dah la PUTIH MELEPAK, LICIN MULUSSS pulak uollss! Tak percaya teraii follow ig dia (@aininsofieya). Memang cantik! SERIUSLYY MMG CANTIK!
.
.
Beribu testimoni yang telah dibuktikan oleh Susu Maaez! Memang banyak sangat telah berjaya pulihkan masalah kulit! Mesti tak caye kan? Awak klik link dibawah ni...
.
.
Membantu mengatasi masalah: (+) Kudis (+) Ekzema (+) Panau (+) Gatal-gatal pada kulit (+) Tumit Merekah (+) Mencerahkan & melicinkan kulit Ibu & Bayi (+) Memperbanyakan susu ibu
.
.
.
#susu #susumaaez #susumaez #eczema #skin #beautys #malaysia #kecantikan #morning #pagi #star #kosmetikmurah #original #susumaaezoriginal #malaysiabeauty #awekcantik #putihkekal #putihgebu #allergic #eczema #kudis #kulitlembut #sakitgatal #susu putih #cantik #ubatcantik #ubatkurussgtberkesan #sarangburungwalid

Perkenalkan produk terbaru iaitu DRMZ BEAUTY SERIES yang kita keluarkan dalam bentuk SET😋 ◾Foundationnya yang lembut mudah diratakan dan wajah anda akan kelihatan lebih glowing
◾Bedaknya lebih halus dan gebu tidak bertompok² apabila disapukan ke wajah anda
◾Lipstick warna yang lebih menarik sambil merawat segala masalah bibir

Harga 1 Set : RM99
Free Postage Uolls

p/s : Berminat ? Meh cepat Whatsapp📱+6011-10740556 ATAU Wechat : qamionlineshop 😘

#drmz #drmzbeautyseries #beautycosmetic #basicmakeup #makeupmesrawudhuk #makeupmesrasolat #sayangisteri #hadiahuntukperempuan #hadiahuntukgirlfriend #aweklawa #perempuanlawa #awekcantik #perempuancantik #surprisegift #birthdaypresent #isterimithali #suamimithali #hadiahuntukisteri #hadiahuntukawek #hadiahharilahir #hadiahharijadi #hadiahkejutan #sayangsuami #foundation #lipstick #compactpowder

COMPLEXION-6 | Multivitamin Theraphy / Whitening Dripping

RM980 RM980
whatsapp 018-3771715

Kandungan
Lipoic Thioctic Acid
Vitamin B-Complex
Vitamin B12
Ascorbic Acid/VitaminC
Ginkgo Biloba Extract
Tranexamic Acid

Manfaat COMPLEXION-6
Menjana semula sel-sel kulit mati
Memutihkan kulit secara menyeluruh
Meningkatkan metabolisme dan melancarkan peredaran darah
Mencerahkan dan melembapkan kulit dan
Mencegah penyakit jantung dan gangguan neurologi
Meningkatkan Glutathione sebagai antioksidan dalam badan.
Anti-Penuaan
Antioksidan
Memutihkan dan mencerahkan kulit.
Menghasilkan kolagen untuk meningkatkan keanjalan kulit
Mengurangkan pigmentasi yang disebabkan oleh sinaran UV matahari
Mengurangkan garis-garis halus dan kedutan di sekitar kawasan muka
Menyekat pembentukan jerawat
Pengecutan liang dan meningkatkan kerumitan kulit
Mengurangkan Risiko Hepatitis dan menormalkan fungsi hati
Menghilangkan kedut, jerawat, beg mata dan kulit kusam.
Merangsang pertumbuhan semula epidermis kulit untuk licin, lebih lembut dan lebih berseri.
Menggalakkan pembentukan salur darah baru dan saraf dengan itu membawa kepada meningkatkan respirasi sel.
Mengimbangkan hormon terutama wanita menghampiri menopaus, mengawal tempoh dan mengurangkan kesakitan menstruasi. Sebagai rawatan alternatif untuk Terapi Penggantian Hormon (HRT).
Menormalkan pengeluaran hormon itu mencerahkan pigmentasi dan jeragat yang disebabkan oleh ketidakseimbangan hormon.

#glutax
#glutax5gs
#glutaxdna
#glutaxmurah
#japanplatinum
#snowwhite
#placentasheep
#sheepplacenta
#essensuewhite
#essensuewhitegold
#lipodistrofk
#biocell
#biocell5000plus
#stemcell
#complexion6
#complexion6plus
#complexion8
#cindella1200mg
#cindelle3000
#evegenisregeneration
#evegenisdumovit
#evegenismurah
#laraalana
#fattahlofa
#nc24
#mixingwhite
#awekcantik
#sukanampakputih

COMPLEXION-6 | Multivitamin Theraphy / Whitening Dripping

RM980 RM980
whatsapp 018-3771715

Kandungan
Lipoic Thioctic Acid
Vitamin B-Complex
Vitamin B12
Ascorbic Acid/VitaminC
Ginkgo Biloba Extract
Tranexamic Acid

Manfaat COMPLEXION-6
Menjana semula sel-sel kulit mati
Memutihkan kulit secara menyeluruh
Meningkatkan metabolisme dan melancarkan peredaran darah
Mencerahkan dan melembapkan kulit dan
Mencegah penyakit jantung dan gangguan neurologi
Meningkatkan Glutathione sebagai antioksidan dalam badan.
Anti-Penuaan
Antioksidan
Memutihkan dan mencerahkan kulit.
Menghasilkan kolagen untuk meningkatkan keanjalan kulit
Mengurangkan pigmentasi yang disebabkan oleh sinaran UV matahari
Mengurangkan garis-garis halus dan kedutan di sekitar kawasan muka
Menyekat pembentukan jerawat
Pengecutan liang dan meningkatkan kerumitan kulit
Mengurangkan Risiko Hepatitis dan menormalkan fungsi hati
Menghilangkan kedut, jerawat, beg mata dan kulit kusam.
Merangsang pertumbuhan semula epidermis kulit untuk licin, lebih lembut dan lebih berseri.
Menggalakkan pembentukan salur darah baru dan saraf dengan itu membawa kepada meningkatkan respirasi sel.
Mengimbangkan hormon terutama wanita menghampiri menopaus, mengawal tempoh dan mengurangkan kesakitan menstruasi. Sebagai rawatan alternatif untuk Terapi Penggantian Hormon (HRT).
Menormalkan pengeluaran hormon itu mencerahkan pigmentasi dan jeragat yang disebabkan oleh ketidakseimbangan hormon.

#glutax
#glutax5gs
#glutaxdna
#glutaxmurah
#japanplatinum
#snowwhite
#placentasheep
#sheepplacenta
#essensuewhite
#essensuewhitegold
#lipodistrofk
#biocell
#biocell5000plus
#stemcell
#complexion6
#complexion6plus
#complexion8
#cindella1200mg
#cindelle3000
#evegenisregeneration
#evegenisdumovit
#evegenismurah
#laraalana
#fattahlofa
#nc24
#mixingwhite
#awekcantik
#sukanampakputih

COMPLEXION-6 | Multivitamin Theraphy / Whitening Dripping

RM980 RM980
whatsapp 018-3771715

Kandungan
Lipoic Thioctic Acid
Vitamin B-Complex
Vitamin B12
Ascorbic Acid/VitaminC
Ginkgo Biloba Extract
Tranexamic Acid

Manfaat COMPLEXION-6
Menjana semula sel-sel kulit mati
Memutihkan kulit secara menyeluruh
Meningkatkan metabolisme dan melancarkan peredaran darah
Mencerahkan dan melembapkan kulit dan
Mencegah penyakit jantung dan gangguan neurologi
Meningkatkan Glutathione sebagai antioksidan dalam badan.
Anti-Penuaan
Antioksidan
Memutihkan dan mencerahkan kulit.
Menghasilkan kolagen untuk meningkatkan keanjalan kulit
Mengurangkan pigmentasi yang disebabkan oleh sinaran UV matahari
Mengurangkan garis-garis halus dan kedutan di sekitar kawasan muka
Menyekat pembentukan jerawat
Pengecutan liang dan meningkatkan kerumitan kulit
Mengurangkan Risiko Hepatitis dan menormalkan fungsi hati
Menghilangkan kedut, jerawat, beg mata dan kulit kusam.
Merangsang pertumbuhan semula epidermis kulit untuk licin, lebih lembut dan lebih berseri.
Menggalakkan pembentukan salur darah baru dan saraf dengan itu membawa kepada meningkatkan respirasi sel.
Mengimbangkan hormon terutama wanita menghampiri menopaus, mengawal tempoh dan mengurangkan kesakitan menstruasi. Sebagai rawatan alternatif untuk Terapi Penggantian Hormon (HRT).
Menormalkan pengeluaran hormon itu mencerahkan pigmentasi dan jeragat yang disebabkan oleh ketidakseimbangan hormon.

#glutax
#glutax5gs
#glutaxdna
#glutaxmurah
#japanplatinum
#snowwhite
#placentasheep
#sheepplacenta
#essensuewhite
#essensuewhitegold
#lipodistrofk
#biocell
#biocell5000plus
#stemcell
#complexion6
#complexion6plus
#complexion8
#cindella1200mg
#cindelle3000
#evegenisregeneration
#evegenisdumovit
#evegenismurah
#laraalana
#fattahlofa
#nc24
#mixingwhite
#awekcantik
#sukanampakputih

Bagi sesiapa yang tak suka make up tebal² tu, boleh la cuba set DRMZ Beauty Series ni tau. Sebab apa ? Sebab set ni sangat cukup untuk membuatkan muka kita nampak lebih glowing hanya dengan Magic Lipstick, Super Doll Foundation dan Two Way Cake Powder 😵
Hebat gilaa kann ?? Sangat hebat uolls !
Jadi, tunggu apa lagi ? Meh laa pakat² dapatkan produk DRMZ Beauty Series ni sebab produk ni sangatlah terlajak lakuuuuuu hampaa !! ◾

✔ Harga : RM99
✔ Free Postage Uolls

p/s : Berminat ? Meh cepat Whatsapp📱+6011-10740556 ATAU Wechat : qamionlineshop😋

#drmz #drmzbeautyseries #astana2.0 #setmakeup #makeupmesrawudhuk #makeupmesrasolat #halalmakeup #beautycosmetic #perempuanlawa #perempuancantik #aweklawa #awekcantik #iserilawa #istericantik #hadiahharijadi #hadiahharilahir #surprisegift #birthdaypresent #sayangisteri #sayangbini #isterimithali #suamimithali #sayangsuami #hadiahuntukperempuan #hadiahuntukisteri #hadiahuntukawek #hadiahuntukgirlfriend #bazaarpaknil #beautyseries

Siapa kenal Anissa Faizul, yang selalu muncul dalam video bersama Syahmi Sazli. Alaaaa femes kot di Kelate hehe
.
Anissa dah pakai Makeup spray Fix dari Bunga. Katanyaa best giler. Wangiiiii.
.
#iwerbungasuistore #kissbeauty #kissbeautymurah #spray #spraywajah #review #awekcantik #makeupporn

.
Assalamualaikum. Salam perkenalan dari saya Izzat Hazim agent sah Profix ☺️
.
PROFIX VITAMIN TERBAIK UNTUK MASALAH KULIT MUKA BERLUBANG SERTA PARUT JERAWAT !
.
• 100% selamat digunakan dan halal
• Mesra Wudhuk
• Tanpa bahan kimia
• Diproses oleh kilang yang diiktiraf GMP
• KKM (NOT 161004778-K)
.
#profix #profixmurah #antijerawat #kulitcantik #kulitflawless #kulitsihat #kulitsegar #mukaputih #mukacantik #mukacerah #awekcantik #awekmelayu #jejakaidaman

.
Nak cantik? Nak Pelolesss? Nak kulit licin? Senang cerita nak segalanya lah? Try baca setiap caption yang ada dekat gambar-2 dibawah ni 🌸 Confirm tak menyesal bila habis baca nanti 😉
.
#profix #profixmurah #antijerawat #kulitcantik #kulitflawless #kulitsihat #kulitsegar #mukaputih #mukacantik #mukacerah #awekcantik #awekmelayu #jejakaidaman

.
Assalamualaikum. Salam perkenalan dari saya Izzat Hazim agent sah Profix ☺️
.
PROFIX VITAMIN TERBAIK UNTUK MASALAH KULIT MUKA BERLUBANG SERTA PARUT JERAWAT !
.
• 100% selamat digunakan dan halal
• Mesra Wudhuk
• Tanpa bahan kimia
• Diproses oleh kilang yang diiktiraf GMP
• KKM (NOT 161004778-K)
.
#profix #profixmurah #antijerawat #kulitcantik #kulitflawless #kulitsihat #kulitsegar #mukaputih #mukacantik #mukacerah #awekcantik #awekmelayu #jejakaidaman

Perkenalkan produk terbaru iaitu DRMZ BEAUTY SERIES yang kita keluarkan dalam bentuk SET😋 ◾Foundationnya yang lembut mudah diratakan dan wajah anda akan kelihatan lebih glowing
◾Bedaknya lebih halus dan gebu tidak bertompok² apabila disapukan ke wajah anda
◾Lipstick warna yang lebih menarik sambil merawat segala masalah bibir

p/s : Berminat ? Meh cepat Whatsapp📱+6011-10740556 ATAU Wechat : qamionlineshop 😘

#drmz #drmzbeautyseries #beautycosmetic #basicmakeup #makeupmesrawudhuk #makeupmesrasolat #sayangisteri #hadiahuntukperempuan #hadiahuntukgirlfriend #aweklawa #perempuanlawa #awekcantik #perempuancantik #surprisegift #birthdaypresent #isterimithali #suamimithali #hadiahuntukisteri #hadiahuntukawek #hadiahharilahir #hadiahharijadi #hadiahkejutan #sayangsuami #foundation #lipstick #compactpowder

gadis gadis raya guys❤️❤️❤️❤️
#iloveyou #awekcantik#gadiskecil

ADA MASALAH KULIT? EKZEMA? KUDIS? PANAU? TUMIT MEREKAH?
.
MEMPERKENALKAN SUSU MAAEZ, dirumuskan khas untuk rawat kulit seluruh badan. Diformulakan dengan bahan utama Susu Kambing & Sarang Burung Walit , formula ini sgt bersesuaian kerana seperti yang kita tahu susu kambing ada susu terbaik selepas susu ibu dan sarang burung walit bagus untuk kulit.
.
KEJAPP!
KEJAPPP!
.
JANGAN BELI Susu Maaez ini tanpa ketahui KEAJAIBAN Susu Maaez dalam menyelesaikan masalah kulit anda.
.
============
SUSU MAAEZ
============
.
✔ HIGH QUALITY - Semua bahan yang terkandung didalam Susu Maaez dikelaskan sebagai bahan aktif kelas A (sangat berkualiti).
.
✔ 1ST IN MALAYSIA – Susu Kambing yang digabungkan dengan Sarang Burung Walit, seperti yang umum tahu kehebatan kedua-dua bahan ini.
.
✔ BAHAN SEMULAJADI – Susu Maaez dirumuskan khas dengan semua bahan semulajadi. Tanpa sedikit pun bahan yang merbahaya untuk para pengguna. Sesuai diperingkat umur seawal 6 bulan lagi.
.
✔ KESAN SEAWAL 5 HARI – Kebanyakan pengguna akan melihat kesan seawal 5 hari sahaja selepas tempoh penggunaan. .
✔ PRODUK MUSLIM -. Dikilangkan dari kilang bertaraf GMP dan Muslim. Ianya disahkan HALAL & SELAMAT.
.
✔ SENANG DIMINUM -. Susu Maaez sangat senang untuk diminum kerana telah dipek mengikut kuantiti yang dikhaskan untuk pengguna, dan rasanya begitu sedap ianya tidak bau hamis langsung.
.
✔ BANYAK TESTIMONI – Susu Maaez telah dibuktikan dengan pelbagai testimony berjaya. Awak boleh refer pada link ni www.instagram.com/sofieyabeauty_hq
.
#susu #susumaaez #susumaez #eczema #skin #beautys #malaysia #kecantikan #morning #pagi #star #kosmetikmurah #original #susumaaezoriginal #malaysiabeauty #awekcantik #putihkekal #putihgebu

Most Popular Instagram Hashtags