#awek

17 posts

TOP POSTS

Adakah anda jenis yg suka onani??Kini sudah berhenti tp kerap waktu remaja dlu??
.
Abg nk ke umur baru 20 thn tp "ADIK" dh tak bleh guna?
.
Mcm mana abg nk tingkatkn semula performance supaya akak puas bila bersama??Haa..meh pkai "LGB OIL" merawat masalah lelaki secara tradisional tp kesan sampingan melain boboi abg jd lagi tahan lama!!
.
Dgn LGB OIL masalah tak tahan lama anda pejam mata pun bleh setel!!3 hari je dr 2min up trus jd 1 jam!!Jgn terkejut klau abg terlebih power!!
.
WHATSAPP SAYA SEKARANG dan tanya saya
“APA SEBABNYA” ke +601126332572
“APA SEBABNYA” ke +601126332572
“APA SEBABNYA” ke +601126332572

Follow @minyak_lintah2016

#jual #jualanmurah #jualansis#jualankaka #murah #bazaarpaknil#sayajualonline #awek #awekmelayu#besarkanpayudara
#lawak #sayajualmurah #senyum#makanan #bazaaronline #minyaklintah#onlineshop #isteripuas #sayajual#belacak #lintah #produksuamiisteri

[PERHATIAN!!!] BILA KALI TERAKHIR ANDA MENGURUT DAN MENJAGA ASET PALING PENTING ANDA BRO?
.
.
Minyak penjagaan lelaki yg paling laris dan berkesan setakat ini!
.
Bukan utk bersama semata2..malah LGB ni berkonsepkan urut utk penjagaan lelaki sentiasa menjadi sehat dalaman..
.
.
Okay sahabat semua..fie nak bgtahu..teknik mengurut ada 5 step paling mudah dan senang faham dan yg paling best berkesan cepat..lagi pulak ada video 3 extra teknik powerfull yg fie sendiri amalkan..Alhamdulillah berkesan utk jgka masa yg panjang..amalkan mengurut..in syaa Allah sehat sepanjang zaman..wife sentiasa senyum sepanjang malam..
.
.
Korang nak teknik2 ni? Meh wassap skrg!
.
.
Fie 0132999188
Fie 0132999188
Fie 0132999188
.
.
Kalau korang nak tips n testimoni boleh follow.
@rahsialelakimalaya
@rahsialelakimalaya
@rahsialelakimalaya
.
#rahsialelakimalaya #testimonirahsialelakimalaya #kl #lelakisejati #lelaki #penjagaan #pakar #cun #awek #surihatimrpilot #minyak #lintah #belacak

[PERHATIAN!!!] BILA KALI TERAKHIR ANDA MENGURUT DAN MENJAGA ASET PALING PENTING ANDA BRO?
.
.
Minyak penjagaan lelaki yg paling laris dan berkesan setakat ini!
.
Bukan utk bersama semata2..malah LGB ni berkonsepkan urut utk penjagaan lelaki sentiasa menjadi sehat dalaman..
.
.
Okay sahabat semua..fie nak bgtahu..teknik mengurut ada 5 step paling mudah dan senang faham dan yg paling best berkesan cepat..lagi pulak ada video 3 extra teknik powerfull yg fie sendiri amalkan..Alhamdulillah berkesan utk jgka masa yg panjang..amalkan mengurut..in syaa Allah sehat sepanjang zaman..wife sentiasa senyum sepanjang malam..
.
.
Korang nak teknik2 ni? Meh wassap skrg!
.
.
Fie 0132999188
Fie 0132999188
Fie 0132999188
.
.
#rahsialelakimalaya #kl #lelakisejati #lelaki #penjagaan #pakar #cun #awek #surihatimrpilot #minyak #lintah #belacak #lelakisejati #lelakikacak

"Biaq pi kawan hang tu sikit. Asalkan hampa tak putus kawan"
#awek

Rindu kita la tu.. 😙😙😙 hahaha 😂😂😂 #bff #awek #gilagila #bemine

MOST RECENT

Kesan Seawal 1 min,
#Tegang
#Montok
#Awek muda
#Gebu
#0182935351

Fuuuhhh raja ilya💦 merecikk
Comment Artis Single / Girlfriend Kegemaran Anda👇❤️
Paid Review DM ig
RM5 | 5 kali slot

#awekmalaysia #malaysiakini #girlfriendmalaysia #malaysia #onlyinmalaysia #paidreview #igreview #followmetoo #reviewmurah #instashop #cikgusekolah #awek #gadismalaysia #gadismelayu #cantik #gadiscantiku

Mane yang Akak2, adik2, risaukn??... cer cite cer cite.. ke risau semua? cer komen skit nk tau mslh akak2, adik2 ni... berminat? sila komen
#pinkladybodyperfection #pinkladystokiskl #mantop #supplementkecantikan #supplementkesihatan #isteri #awek #kembalidara #breast #payudara #punggung #kulit #senggugut #periodpain

Drink milk

Awek comel :*

Tahukah anda "LGB OIL" bkn hanya utk kegunaan lelaki yg sudah berkahwin shj!!
.
MENGAPA??Krn berdasarkn keratan akhbar thn 2010 direkodkn 90% lelaki melayu mempunyai masalah lemah tenaga batin tidak mengira samada sudah atau blum berkahwin!!
.
ADAKAH ANDA SALAH SEORANG DRPD NYA??
.
Cuba bayangkn MALAM PERTAMA anda akak dh komplain "ehh knp abg tak power" uish malu bang baru first time buat tp performance dh rabak!!
.
Takkan mendayung baru 2min dh pancut uish akak pun tak sempat nk klimaks!!Klau ikutkn fakta perempuan memerlukan sekurang2nya 30min nk capai klimaks tp abg 2min pun tak mampu!!
.
Teringin mendayung padu hingga ke pagi walaupun baru pertama kali??Akak pun tersenyum puas merasai penangan dr abg!!Tiap masa puji abg mmg GAGAH PERKASA!!
.
Alamak tp nk kahwin lagi seminggu mana sempat nk berubah!!Mahukah abg klau sy beri penyelesaian yg sgt MUDAH ,CEPAT dan BERKESAN??Jgn risau dgn "LGB OIL" masalah yg anda risaukn tu 3 HARI je dh selesai!!
.
Mahu penyelesaiannya??Haa jgn buang masa dh cepat2....
WHATSAPP SAYA SEKARANG dan tanya saya
“SAYA MAHU” ke +60129384819
“SAYA MAHU” ke +60129384819
“SAYA MAHU” ke +60129384819

Follow @minyaklintah2017

#jual #jualanmurah #jualansis#jualankaka #murah #bazaarpaknil#sayajualonline #awek #awekmelayu#besarkanpayudara
#lawak #sayajualmurah #senyum#makanan #bazaaronline #minyaklintah#onlineshop #isteripuas #sayajual#belacak #lintah #produksuamiisteri #minyaklintah2017

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags