[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#awanakijal

2629 posts

TOP POSTS

Main air dlm bath tab plak. Kompem xnak naik jgk lpas ni. Nk blh ke pujok nk naik tu hmm πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… #AwanaKijal #2years1month

Bercanda di pasiran pantai @adeenazulkifly16
#awanakijal

Jalan2 Ganu kite~ 🐒🌊🌴 #terengganu #malaysia #jalanjalan #awanakijal

Jalan2 round2 ambik angin malam #awanakijal #syukurselalu #familyday #keluargawandaud #wandaudfamilyday πŸ˜πŸ˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸŽˆπŸŽˆπŸŽˆπŸŽˆπŸŽˆ tq semua 😍😍😍😍😍

Alhamdulillah kenyang...
Mmg puas aty lah brbuka...
Thanks kpd cmpany yg sponser... #MajlisBerbukapuasa
#AwanaKijal

πŸš¦πŸš¦πŸš¦πŸš¦πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨ @_myrul51 #dnplensa #photographer #terengganu #awanakijal #dnagrafik

MOST RECENT

Main air dlm bath tab plak. Kompem xnak naik jgk lpas ni. Nk blh ke pujok nk naik tu hmm πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… #AwanaKijal #2years1month

#SalamMaalHijrah1439
_
Alhamdulillah mlangkah kita ke tahun baru Islam.
_
Semoga tahun baru ni memberikan sejuta kejayaan dan kebahagiaan dalam kehidupan kita. Semoga Allah swt memanjangkan umur kita, memurahkan rezeki, dan mengampunkan dosa-dosa silam kita.
_
Mari kita berhijrah dari yang buruk kepada yang baik dan yang baik kepada lebih baik.
_
InsyaAllah... Sama-sama kita doakan 😊
_
❀ #akakbaker #roadtokijal #holiday #awanakijal #kemaman #familytime #alhamdulillah #syukurselalu #terapiinstagram #ajimaura #friday #tahunbaru #salammaalhijrah #1439H #22092017

Assalamualaikum dan selamat pagi 😁
.
Selamat Menyambut Awal Muharram
.
Semoga kita sama-sama dapat meningkatkan keimanan dan ketaqwaan di tahun baru ini 😊
.
.
#noorarfa #noorarfabatik #nacc #noorarfacraftcomplex #awanakijal #arkedmara #cempakaanugerah #dataranpahlawan #busanamarakl #batikterengganu #batikganu #batik #terengganu #ganu #visitmalaysia2017 #visitmalaysia #cuticutimalaysia #malaysia

Dulu,
_
Siapa yang kenal ai tau perangai iols yang suka bawak stok makanan bila pegi travel sana sini. Lepas tu bilik akan dipenuhi geng geng yang #sukamakan. Semua dok pakat lepak bilik kita sebab makan punya pasal sambil main poker ekk πŸ˜‚πŸ˜¬
_
Dannn, sungguhh perangai itu terbawa bawa sampai ke hari ni.
_
Yang ada dalam gambar tu tak termasuk nasi goreng kampung, sandwich sardin, french toast, nugget ayam etc hahahaha
_
Siapa yang travel suka bawak stok makanan kita memang #geng !

#whilewetravel
#teammejamakanporever #21072017 #terapiinstagram #ajimaura #sinzomemories #roadtopatatimo #21092017 #holidays #terengganu #awanakijal #kemaman #malaysia #likeforlike #like4like #syukurselalu #alhamdulillah #snacking

πŸ“£ PROMOSI KAIN SARUNG SEMPENA HARI MALAYSIA!!
.

JANGAN LEPASKAN PELUANG UNTUK DAPATKANNYA DENGAN HARGA YANG MURAH!
.
Semua design cantik-cantik tau 😍😍
.

Produk:
1) Kain Sarung Goldline
.πŸ’° RM20/pc

2) Kain Sarung Analisa
.πŸ’° RM39/pc ** Harga tidak termasuk pos
.
πŸš› Postage: RM8 SM, RM15 SS (bergantung pada kuantiti dan berat)
.
Ukuran: 2 Meter
Material: Kain Cotton
.
.
Macam mana nk order? πŸ‘‡πŸ‘‡
β–ͺBoleh 'inbox' terus 😁
β–ͺWhatsapp : 019-3049700 😁
.
Atau klik je link ni:
.
=> https://www.wasap.my/60193049700/malaysia
=> https://www.wasap.my/60193049700/malaysia
=> https://www.wasap.my/60193049700/malaysia
.
Cara pembayaran:
Boleh dibuat melalui ATM/CDM/Online banking.
* Barang akan dipos sehari selepas pembayaran dibuat 😊
.

p/s: Like, Share, & Tag semya kenalan sekali yee 😁
.
NOOR ARFA HOLDINGS SDN BHD
SSM210463-V
.

#noorarfa #noorarfabatik #nacc #noorarfacraftcomplex #awanakijal #arkedmara #cempakaanugerah #dataranpahlawan #busanamarakl #batikterengganu #batikganu #batik #terengganu #ganu #visitmalaysia2017 #visitmalaysia #cuticutimalaysia #malaysia

Kat ganu ni je. Cantikkk sangat ❀❀ #AwanaKijal

tarik belon je mampu ..nk tarik cinta hatimu xlepas2 lg hihiks πŸ˜‚πŸ˜‚ #photoshootwifmua #awanakijal #ptgtadikk #bridesmaids #cikbungamrjodoh #sapenkbelon #happytuesday #anniversarymua

It's all about quality of life and finding a happy balance between work and friends and family.

#FamilyDay #AwanaKijal #Dinner #LambForAll #InstaReturn #instagram

πŸ”ŠπŸ”Š MALAYSIA SPECIAL DAY!!
.
.
30% OFF FOR KHAYLA & AARON 🀀🀀
.
** GET DRESS COVER FOR FREE!!
.
KHAYLA - RM180.60
AARON - RM259.00
.
πŸš› exclude postage fee
.
How to order:
Whatsapp : 019-3049700 😁
.
Or click the link below:
=> https://www.wasap.my/60193049700/malaysia30%
=> https://www.wasap.my/60193049700/malaysia30%
=> https://www.wasap.my/60193049700/malaysia30% .
.
Method of payment:
Can bank in through ATM/CDM/Online banking.
*Posting will be done on working days.
.

p/s: Like, Share, & Tag your friends
.
NOOR ARFA HOLDINGS SDN BHD
SSM210463-V
.

#noorarfa #noorarfabatik #nacc #noorarfacraftcomplex #awanakijal #arkedmara #cempakaanugerah #dataranpahlawan #busanamarakl #batikterengganu #batikganu #batik #terengganu #ganu #visitmalaysia2017 #visitmalaysia #cuticutimalaysia #malaysia #sampin #sampinsongket #sampinnikah

Ammara Homestay Kijal yang terletak di Kijal, Kemaman menawarkan penginapan harian yang bersih dan selesa kepada pengunjungnya. Kedudukannya yang terletak di antara bandar Chukai dan Kerteh menjadikan pilihan utama para pengunjung untuk memenuhi urusan mereka seperti urusan rasmi, melancong, pendaftaran IPT, konvokesyen, lawatan dan juga perkahwinan. Hanya 15 minit dari susur keluar LPT2 Tol Kijal.

Kemudahan yang disediakan
**********************************
Jenis rumah Semi D setingkat
4 bilik tidur, 2 beraircond
2 bilik air ( 1 water heater)
Kipas siling setiap bilik
1 Ruang tamu, 1 ruang keluarga
Astro Njoi
Peti sejuk
Mesin basuh Automatik
Dapur berkabinet
Kelengkapan memasak disediakan
Ruang parking yang luas
*tuala, sejadah, sabun, syampu disediakan
*buai baby
*seterika

IPT/SBP
***********
2.7km RANACO
10km TATIUC
KPTM
5.9km SM Imtiaz Kemaman
Kolej Vokasional Kemaman
6.0km IKBN Kemasek
12km Adtec Kemaman

ATM/CDM
***************
Cimb & Maybank di Petronas Kijal
RHB bank di Giant Kijal
Cimb di hadapan IKBN Kemasek
CIMB & Maybank di Mesramall Kerteh

Tarikan Pelancong
**********************
6.9km Pantai Kemasek
5km Genting World Resort Kijal @ Awana Kijal Golf & Country Resort
5km Pantai Penunjuk Kijal
20km Mini Zoo Kemaman
15km Kedai Kopi Haipeng
Pantai Teluk Mak Nik@Monica Bay
Pantai Chendor
17km Pantai Marina@Kawasan Rekreasi Telaga Simpul

Kemudahan Membeli belah
********************************
2.7km Giant Kijal
Tunas Manja Kemasek
12km Mesra Mall Kerteh
16km The Store Kemaman
23km Kuala Kemaman@Pusat keropok lekor

Kedai Makan/Restoran
***************
5 km KFC Kijal
15km Kedai Kopi Hai Peng
McDonald Kerteh
McDonald Chukai
Pizza Hut Mesramall Kerteh
Burger King Mesramall Kerteh
Kedai makan yang banyak sekitar homestay

Untuk pertanyaan dan tempahan awal boleh hubungi:
ALONG : 01132180355
MAK ANI : 0199449229

#homestaykemaman
#homestaychukai
#homestaykijal
#homestayterengganu
#homestaykerteh
#petronas
#homestaymurah
#awanakijal
#ranaco
#mesramall
#tatiuc

Ammara Homestay Kijal yang terletak di Kijal, Kemaman menawarkan penginapan harian yang bersih dan selesa kepada pengunjungnya. Kedudukannya yang terletak di antara bandar Chukai dan Kerteh menjadikan pilihan utama para pengunjung untuk memenuhi urusan mereka seperti urusan rasmi, melancong, pendaftaran IPT, konvokesyen, lawatan dan juga perkahwinan. Hanya 15 minit dari susur keluar LPT2 Tol Kijal.

Kemudahan yang disediakan
**********************************
Jenis rumah Semi D setingkat
4 bilik tidur, 2 beraircond
2 bilik air ( 1 water heater)
Kipas siling setiap bilik
1 Ruang tamu, 1 ruang keluarga
Astro Njoi
Peti sejuk
Mesin basuh Automatik
Dapur berkabinet
Kelengkapan memasak disediakan
Ruang parking yang luas
*tuala, sejadah, sabun, syampu disediakan
*buai baby
*seterika

IPT/SBP
***********
2.7km RANACO
10km TATIUC
KPTM
5.9km SM Imtiaz Kemaman
Kolej Vokasional Kemaman
6.0km IKBN Kemasek
12km Adtec Kemaman

ATM/CDM
***************
Cimb & Maybank di Petronas Kijal
RHB bank di Giant Kijal
Cimb di hadapan IKBN Kemasek
CIMB & Maybank di Mesramall Kerteh

Tarikan Pelancong
**********************
6.9km Pantai Kemasek
5km Genting World Resort Kijal @ Awana Kijal Golf & Country Resort
5km Pantai Penunjuk Kijal
20km Mini Zoo Kemaman
15km Kedai Kopi Haipeng
Pantai Teluk Mak Nik@Monica Bay
Pantai Chendor
17km Pantai Marina@Kawasan Rekreasi Telaga Simpul

Kemudahan Membeli belah
********************************
2.7km Giant Kijal
Tunas Manja Kemasek
12km Mesra Mall Kerteh
16km The Store Kemaman
23km Kuala Kemaman@Pusat keropok lekor

Kedai Makan/Restoran
***************
5 km KFC Kijal
15km Kedai Kopi Hai Peng
McDonald Kerteh
McDonald Chukai
Pizza Hut Mesramall Kerteh
Burger King Mesramall Kerteh
Kedai makan yang banyak sekitar homestay

Untuk pertanyaan dan tempahan awal boleh hubungi:
ALONG : 01132180355
MAK ANI : 0199449229

#homestaykemaman
#homestaychukai
#homestaykijal
#homestayterengganu
#homestaykerteh
#petronas
#homestaymurah
#awanakijal
#ranaco
#mesramall
#tatiuc

Lets go..Awana Kijal Kemaman, Terengganu
.
.
#clownbadutentertainment #clownbadut #rpc #awanakijal #clownservice

SONGKET BUNGA RAYA

Material: Songket Silky
Ukuran: 3 meter

MANA NAK ORDER??
Cuba klik link ni, akan terus whatsapp saya 😁
. => https://www.wasap.my/60193049700/songketbungaraya
=> https://www.wasap.my/60193049700/songketbungaraya
=> https://www.wasap.my/60193049700/songketbungaraya

___
πŸ’΅ Harga : RM328.00
🚚 Postage : FREE WM ( Add payment EM)

___

Kaedah pembayaran: Online banking/ATM/DCM
* Akan dipos sehari selepas pembayaran dibuat. Masa penghantaran 3-4 hari (bergantung tempat).
___

p/s: Like, Share, dan Tag kat kawan2 sekali ye
.
NOOR ARFA HOLDINGS SDN BHD
SSM210463-V
.

#noorarfa #noorarfabatik #nacc #noorarfacraftcomplex #awanakijal #arkedmara
#cempakaanugerah #dataranpahlawan #busanamarakl #batikterengganu #batikganu #batik #terengganu #ganu #visitmalaysia2017 #visitmalaysia #cuticutimalaysia #malaysia
#sampin #sampinsongket #sampinnikah

Most Popular Instagram Hashtags