#awaasayatakkuad

MOST RECENT

@Regrann from @lara.noah - 💑😍#Repostby @hanyza310
・・・
Kan dah cakap, ifffff....diorng ni terbegabung wpun gabung jarakjauh cmni je pun, pasti ig jadi bingit....!!!! Yg tak suka pun mesti setuju dgn kehebatan aura zulayda, kan...bak kato org kg acik, no deny😳!! Apo tu???😁
Apapun tqvm lah @dramasangat sbb sporting dan very2 memahami... Hopefully yg berkenaan yg lain2 tu pun faham lah kan....🙅
K lah...for both, GOOD LUCK utk drama2 and filem2 yg sedang dan bakal keluar...Doa kami dr dulu tak pernah berubah!!! #kamitakcurang
#awaasayatakkuad
#petiais
***Klu dgr tghmalam gelak kenid ni mau konfius ni, nak ikut gelak ke nak lari..😆😆
Sayang kami tetap to the moon and back.
Assalamualaikum wbt...🐯🐒😘😘

tb xperimen bio bedah 🐸......sorry xleh tag #4st #awaasayatakkuad #doktortobe haha

Rindu gelak tawa zillfaezrul

#Awaasayatakkuad
#teamumayrharis
#AydaJebat #ArmelAisya
#ZulAriffin #zillfaezrul

@Regrann by @dramasangat -
Yesss! Pesanan berbalas nampaknya 🙉🙈🙊
Nampaknya Captain Zill Faezrul dah mula membalas ni 💪🏻💪🏻💪🏻
.
Guys, follow @dramasangat kalau nak tengok aksi balas membalas ni. #DSSquad pun taaa kuaddd 🤣😂🤣
.
So... Armel Aisya, berani tak nak balas lagi kat Captain kita? Tunggu dan lihat ok #DSSquad 😝😘😜
.
@zul_ariffin
@aydajebat
#Titiancinta
#dramasangat
#DSSquad

Buat ape nak tnjuk muka klau awak pilih rupa .
#ownerxhensem
#awaasayatakkuad

Jangan pernah kecam hobiku kerana akan sampai satu masa hobiku inila yang buatkan aku tersenyum , terkenang kembali masa kita sudah tua nnti . simpan buat kenangan masa muda
#awaasayatakkuad
#wearetogether
#hobikamimahal
#jangankecamhobikami
#kamixramaitapikamiada

Memahami minatku..lebih sukar dari memiliki cintaku😘
#awaasayatakkuad

#Repost Cc:-@aqil_135
Nama dia➡Cik Loffa weyhh...
😘🌹🌹🌹 #merecikhawau
#lantakLuuLahbrader
#MmPuihPiyKatHng
#AwaaSayaTakKuad

Namamu udah ada peahh...
Retro sikit😉👍🌹🌹🌹...selalu gua post gmbaq moto nie bkan nk membatak,tapi yg nie ja lah harta yg ada...Lainlah kamu, semua kamu ada.🏃💪🔩✌✌ #Loffa
#lc135
#LantakLuuLahbrader
#MmPuihPiyKatHng
#AwaaSayaTakKuad

Nama dia➡Cik peahh...
😘🌹🌹🌹 #merecikhawau
#lantakLuuLahbrader
#MmPuihPiyKatHng
#AwaaSayaTakKuad

Bila bawak 'motor' , kau cakap "mat rempit" , Bila aku bawak 'kereta' , kau cakap "menunjuk-nunjuk" , Abang² & kakak² nak suruh saya tunggang UNTA tengah² bandar ke ¿¿¿



#matrempitberjaya #matmotorepost #matrempikuantan #jiwapermotoran #jiwakelajuan #jiwakacau #jantan❌guna #kapcairare #owner❌hensem #kapcaijahat #tokmu❌laju #planningriders #pantaitimur #pejuangnegara💪 #kapcaisado💪 #abg❌kuad #awaasayatakkuad #pelesitjalanan #matrempitbertauliah #kapcaimalaya

Most Popular Instagram Hashtags