#awaasaiyaataakuad

MOST RECENT

Throwback tts sungai buloh ngan titiwangsa🤙🏻😉 Walaupon janji sentiasa kari tapi tetap pergi😅
#legacykronilagenda #ridertawanmalaysia #awaasaiyaataakuad #kelajuansatukepuasan #kanjomalaya #flyorstayhome🐢

Ya Allah, Kami Tahu Usaha Kami Tidak Setanding Dengan Ape Yang Kami Inginkan. Tapi Kami Mohon Ya Allah Dengan Keberkatan Dan Keredhaan Dari Mu Berikanlah Kami Kejayaan. Aminn 😊
#awaasaiyaataakuad

jgn cari aku tatkala bosan sahaja ~ bila sudah happy dgn yg lain , aku dilupakn 😌
#photooftheday #likeforlike #awaasaiyaataakuad #salamramadhan

always accepted how he is 🌹 no matter what he ride , no matter what he drive , i trully accept him in my life 👐 being sincere and loyal is the best one ✌ jgn pandang rendah pada lelaki yang bawa motor . kalau dah motor dia boleh jaga dengan penuh kasih sayang , tak mungkin dia tak akan melakukan hal yang sama untuk pendamping hidupnya dikemudian hari 💕
#ridertiadadarjatkitasamamartabat
#awaasaiyaataakuad
#justride

3 sahabat x kan putus selamanya dan happy birthday to u aidil semoga panjang umor bila nk buat video moto lagi ni jln jauh .selamat pagi semua support 4K dan follow my intagram:rahmannikhwan ✌️✌️#awaasaiyaataakuad @budak_video_official @nonoithepisang @hasbul_bfc

Kami tinggal satu video harap ko suka tengok video kami tq support 4K dan follow my intagram:rahman lajak #awaasaiyaataakuad @budak_video_official #perminat125zr ✌️✌️

Otw siap baju baru tuk newyears ni..ammahh tergoda sy dkat awk😍
#awaasaiyaataakuad
#jgnkecamsaiya
#i'amwawan

Lelaki ni dia boleh jadi handsome nak mati dan dia boleh jadi selekeh nak mampos, cuma kau boleh terima dia atau tak dalam dua keadaan ni dengan seikhlas hati 😇
#awaasaiyaataakuad
#jgnkecamsaiya
#i'amwawan
#kak.waa

Ayat manis nmpak huaaa😧lari biar dy kejar cinta sampai dapat
#awaasaiyaataakuad
#jgnkecamsaiya
#i'amwawan

Despacito posto haha😉
#awaasaiyaataakuad
#jgnkecamsaiya
#i'amwawan

Most Popular Instagram Hashtags