[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#autumnzmilkstorage

684 posts

TOP POSTS

Milk storages 😚😚😚
#susuibu #autumnz #milkplanet
Haa semua ada stock ni..harga macam dalam gambar...ambik banyak dapat free postage 😍😍😍😍😍 #autumnzmilkstorage #milkplanetmurah #susuibu
www.wasap.my/60146944148

AUTUMNZ MILK COLLECTION CUPS
August Promo !!!! rm22.00 only !!.
retail price :rm29.90 !!. .
.
.
Made of 100% Food Grade Polypropylene (PP)
Safe & non toxic (BPA Free and Phthalates Free)
Collect and save more breastmilk throughout the day
Spout that eases transfer of breastmilk to a strerilised storage bottle/bag and promotes airflow
Fit comfortably to the breast
Help to protect sore nipples from friction
Reusable and easy to clean
Size : Product diameter ~8.3cm : Internal diameter ~ 25mm

#autumnzbottle #autumnzbottle #AutumnzMilkCollectionCups #autumnzmilkstorage #KedaiBabyMurahShahAlam #kedaibaby

RESTOCK!!! Assalamualaikum 😊

Backpack ni sangat memudahkan ibu2.
Jadikan beg ni 'READY TO GO'
Simpan semua keperluan baby dalam beg ni:
diapers, wet tissue, baju spare, napkin, towel.etc..
semua barang yang wajib ada letak siap2.
.

Bila nak keluar ke mana2 terus aje bawak beg ni tak perlu nak kelam kabut berkemas dah, nanti terlambat sudahnya macam2 barang tertinggal😅😅😅
. ✅ banyak sangat pocket & ruang. Senang nak isi macam2 barang👍😃
.
✅ siap ada tempat letak botol dengan penebat haba. So kalau dah bancuh susu siap2 boleh simpan kat sini tak la cepat sejuk susu tu😃
.
✅ ruang utama dia besar
.
✅ design unisex. Husband-wife boleh bawa👍
.
✅ boleh gantung kat stroller
.
✅ harga tersangat berbaloi
.
🌟RM79 (Poslaju RM10sm)
.
📲 whatsapp Nadia 012.299.3303 untuk order atau click link di profile😊 .
☘AUTUMNZ PERFECT DIAPER BACKPACK☘
.
❤️ READY STOCK❤️
.
✅ Kualiti material terbaik
✅ Design sangat kemas
✅ Zip berkualiti tinggi
✅ Lengkap dengan banyak pocket 🎈FREE padded changing mat 🎈FREE wet bag ✅ 4 warna: graphite/maroon/teal/blue ✅Harga mampu milik ❤ ☘SPECIAL FEATURES☘👍
.
1-Pocket berzip
2-Ruang utama yang besar
3-Mesh/net pocket bergetah
4-Dua mesh/net pocket bergetah
5-Dua pocket penebat haba berfungsi sebagai bottle holder
6-Satu elastik strap
7-Pocket berzip
8-External pocket di sisi kiri dan kanan
9-Stroller strap
10-Pemegang yang kuat dan teguh
11-Padded back panel
12-Adjustable shoulder strap
.
☘ Harga RM79 (Poslaju RM 10sm)
.
📲whatsapp Nadia 012.299.3303😊
Atau Click link di profile .
#autumnz
#autumnzmalaysia
#autumnzmurah
#autumnzshahalam
#autumnzbangsar
#diaperbag
#backpack
#diaperbagmalaysia
#diaperbagmurah
#backpackmurah
#backpackmalaysia
#bag
#begbaby
#bagbaby
#bagbabymurah
#begautumnz
#preordermalaysia
#preorderbeg
#diaperbeg
#begdiaper
#begdiapermurah
#begdiapers
#beggalas
#beggalasmurah
#begsusu
#autumnzmilkstorage
#milkstoragemurah
#kedaibaby
#barangbaby
#terapiinstagram

📣📣📣READY STOCK!!! jom tambah stock storage bag for your milk .
autumnz 5oz :RM11/box
autumnz 7oz :RM12/box
autumnz 12oz :RM12/box
OFFER JIMAT
untill 31ogos 2box autumz 12oz + 1box autumnz 7oz ONLY @33
whatsapp 012-9212931
#storagebag #autumnzstoragebag #autumnz #autumnzmilkstorage

Announcement: Due to price adjustments from supplier, we will need to update the price for 5oz / 7oz / 12oz Autumnz Storage bags starting from April onwards 😫. However, we are giving discounts for pre-orders made by this Sunday (2/4/17), so be quick 🎉! Grab this last opportunity to stock up at the old prices.
#autumnzmilkstorage #autumnzstoragebag

Restock..restock..restock!
Autumnz Breast Milk Storage.
Morning mommies semua...kami da restock tau milk storage yg jadi rebutan mommy2. Ade 5oz, 7oz & 12oz. Da la plastic storagenye tebal...comel pulak tuuu
.
.
Alang2 lalu Cheras meh la singgah butik kami dulu yeee..nanti da abis rugi😂
#tatehcheras#butiktateh#sahabattateh#milkstorage#autumnz#autumnzmilkstorage

RESTOCK!!! Assalamualaikum 😊

Backpack ni sangat memudahkan ibu2.
Jadikan beg ni 'READY TO GO'
Simpan semua keperluan baby dalam beg ni:
diapers, wet tissue, baju spare, napkin, towel.etc..
semua barang yang wajib ada letak siap2.
.

Bila nak keluar ke mana2 terus aje bawak beg ni tak perlu nak kelam kabut berkemas dah, nanti terlambat sudahnya macam2 barang tertinggal😅😅😅
. ✅ banyak sangat pocket & ruang. Senang nak isi macam2 barang👍😃
.
✅ siap ada tempat letak botol dengan penebat haba. So kalau dah bancuh susu siap2 boleh simpan kat sini tak la cepat sejuk susu tu😃
.
✅ ruang utama dia besar
.
✅ design unisex. Husband-wife boleh bawa👍
.
✅ boleh gantung kat stroller
.
✅ harga tersangat berbaloi
.
🌟RM79 (Poslaju RM10sm)
.
📲 whatsapp Nadia 012.299.3303 untuk order atau click link di profile😊 .
☘AUTUMNZ PERFECT DIAPER BACKPACK☘
.
❤️ READY STOCK❤️
.
✅ Kualiti material terbaik
✅ Design sangat kemas
✅ Zip berkualiti tinggi
✅ Lengkap dengan banyak pocket 🎈FREE padded changing mat 🎈FREE wet bag ✅ 4 warna: graphite/maroon/teal/blue ✅Harga mampu milik ❤ ☘SPECIAL FEATURES☘👍
.
1-Pocket berzip
2-Ruang utama yang besar
3-Mesh/net pocket bergetah
4-Dua mesh/net pocket bergetah
5-Dua pocket penebat haba berfungsi sebagai bottle holder
6-Satu elastik strap
7-Pocket berzip
8-External pocket di sisi kiri dan kanan
9-Stroller strap
10-Pemegang yang kuat dan teguh
11-Padded back panel
12-Adjustable shoulder strap
.
☘ Harga RM79 (Poslaju RM 10sm)
.
📲whatsapp Nadia 012.299.3303😊
Atau Click link di profile .
#autumnz
#autumnzmalaysia
#autumnzmurah
#autumnzshahalam
#autumnzbangsar
#diaperbag
#backpack
#diaperbagmalaysia
#diaperbagmurah
#backpackmurah
#backpackmalaysia
#bag
#begbaby
#bagbaby
#bagbabymurah
#begautumnz
#preordermalaysia
#preorderbeg
#diaperbeg
#begdiaper
#begdiapermurah
#begdiapers
#beggalas
#beggalasmurah
#begsusu
#autumnzmilkstorage
#milkstoragemurah
#kedaibaby
#barangbaby
#terapiinstagram

🎀Classique coolerbag RM43 .
🎀Autumnz breastmilk storage bags🎀
.
🌸25 plastic bags per box (5oz/7oz/12oz)
🔹1 box RM14
🔸2 boxes RM27
🔹3 boxes RM33
🔸5 boxes RM50
🌸Poslaju RM 10 (5boxes)
.
🌸10 kotak RM 110 termasuk Poslaju SM
.
📲📲Wsp: 012.299.3303
.
🌸Self pick up : bukit jelutong, puncak perdana, kelana jaya LRT, bangsar LRT
.
#storagebottle #storagebottles #storagebag #storagebags #storagebeg #plastiksusu #milksaver #milkcollector #storagebagmurah #autumnzmalaysia #coolerbag #coolerbeg #icepack #icebrick #autumnzmilkstorage #kedaibaby #coolerbagset #coolerbagmurah #autumnzmurah #ebmstorage #milkstoragemurah #ebmstoragebag #plastiksusu #ebmstoragebottle #plasticstorage #babyfoodcup #wideneckbottle #autumnzstoragebag #wideneckstoragebottle

Assalamualaikum 😊

Backpack ni sangat memudahkan ibu2.
Jadikan beg ni 'READY TO GO'
Simpan semua keperluan baby dalam beg ni:
diapers, wet tissue, baju spare, napkin, towel.etc..
semua barang yang wajib ada letak siap2.
.

Bila nak keluar ke mana2 terus aje bawak beg ni tak perlu nak kelam kabut berkemas dah, nanti terlambat sudahnya macam2 barang tertinggal😅😅😅
. ✅ banyak sangat pocket & ruang. Senang nak isi macam2 barang👍😃
.
✅ siap ada tempat letak botol dengan penebat haba. So kalau dah bancuh susu siap2 boleh simpan kat sini tak la cepat sejuk susu tu😃
.
✅ ruang utama dia besar
.
✅ design unisex. Husband-wife boleh bawa👍
.
✅ boleh gantung kat stroller
.
✅ harga tersangat berbaloi
.
🌟RM79 (Poslaju RM10sm)
.
📲 whatsapp Nadia 012.299.3303 untuk order .
☘AUTUMNZ PERFECT DIAPER BACKPACK☘
.
❤️ READY STOCK❤️
.
✅ Kualiti material terbaik
✅ Design sangat kemas
✅ Zip berkualiti tinggi
✅ Lengkap dengan banyak pocket
🎈FREE padded changing mat 🎈FREE wet bag
✅ 4 warna: graphite/maroon/teal/blue
✅Harga mampu milik ❤️

☘SPECIAL FEATURES👍
.
1-Pocket berzip
2-Ruang utama yang besar
3-Mesh/net pocket bergetah
4-Dua mesh/net pocket bergetah
5-Dua pocket penebat haba berfungsi sebagai bottle holder
6-Satu elastik strap
7-Pocket berzip
8-External pocket di sisi kiri dan kanan
9-Stroller strap
10-Pemegang yang kuat dan teguh
11-Padded back panel
12-Adjustable shoulder strap
.
☘ Harga RM79 (Poslaju RM 10sm)
📲whatsapp Nadia 012.299.3303😊 .
#autumnz
#autumnzmalaysia
#autumnzmurah
#autumnzshahalam
#autumnzbangsar
#diaperbag
#backpack
#diaperbagmalaysia
#diaperbagmurah
#backpackmurah
#backpackmalaysia
#beg
#bag
#begbaby
#bagbaby
#bagbabymurah
#begautumnz
#preordermalaysia
#preorderbeg
#diaperbeg
#begdiaper
#begdiapermurah
#begdiapers
#beggalas
#beggalasmurah
#begsusu
#autumnzmilkstorage
#milkstoragemurah
#kedaibaby
#barangbaby

MOST RECENT

🎀Autumnz breastmilk storage bags🎀
.
🌸25 plastic bags per box (5oz/7oz/12oz)
🔹1 box RM14
🔸2 boxes RM27
🔹3 boxes RM33
.
🌸5 kotak RM60 termasuk Poslaju SM
.
🌸10 kotak RM 110 termasuk Poslaju SM
.
📲📲Whatsapp Nadia 012.299.3303 atau click link di profile 😇 . 🚗 SELF PICK UP areas:
.
🔹Hari bekerja:
.
🚥LRT Bangsar (9am-5pm)
🚥Bukit Jelutong (DROME cafe) (8am-9am)
🚥Alam Budiman (sec U10 Shah Alam) 5pm-8.30pm
.

#storagebottle #storagebottles #storagebag #storagebags #storagebeg #plastiksusu #milksaver #milkcollector #storagebagmurah #autumnzmalaysia #coolerbag #coolerbeg #icepack #icebrick #autumnzmilkstorage #kedaibaby #coolerbagset #coolerbagmurah #autumnzmurah #ebmstorage #milkstoragemurah #ebmstoragebag #plastiksusu #ebmstoragebottle #plasticstorage #babyfoodcup #wideneckbottle #autumnzstoragebag #wideneckstoragebottle

🎀Autumnz breastmilk storage bags🎀
.
🌸25 plastic bags per box (5oz/7oz/12oz)
🔹1 box RM14
🔸2 boxes RM27
🔹3 boxes RM33
.
🌸5 kotak RM60 termasuk Poslaju SM
.
🌸10 kotak RM 110 termasuk Poslaju SM
.
📲📲Whatsapp Nadia 012.299.3303 atau click link di profile 😇 . 🚗 SELF PICK UP areas:
.
🔹Hari bekerja:
.
🚥LRT Bangsar (9am-5pm)
🚥Bukit Jelutong (DROME cafe) (8am-9am)
🚥Alam Budiman (sec U10 Shah Alam) 5pm-8.30pm
.

#storagebottle #storagebottles #storagebag #storagebags #storagebeg #plastiksusu #milksaver #milkcollector #storagebagmurah #autumnzmalaysia #coolerbag #coolerbeg #icepack #icebrick #autumnzmilkstorage #kedaibaby #coolerbagset #coolerbagmurah #autumnzmurah #ebmstorage #milkstoragemurah #ebmstoragebag #plastiksusu #ebmstoragebottle #plasticstorage #babyfoodcup #wideneckbottle #autumnzstoragebag #wideneckstoragebottle

Morning 🌸 Alhamdulillah for still being able to breathe at this moment 🌸

💐 AUTUMNZ POSH COOLERBAG💐
.
🔸Ada dua bahagian yang boleh memuatkan 8biji autumnz storage bottles 5 oz beserta 3 keping ice pack/ 1 ice brick dan breast pump di bahagian yg berasingan. .
🔸 Sesuai untuk di bawa ke ofis kerana tak perlu beg tambahan utk breast pump😃👍👍👍
.
🔸Size : 24cm (W) x 27cm (H) x 13 cm (D) . 🔸RM 48 (Poslaju RM 8 sm)
.
🔸Self pick up: 📌bangsar LRT
📌bukit jelutong
📌puncak perdana sec u10
.
🔸Wsp 📲 012.299.3303 (nadia)
.
#storagebottle #storagebottles #storagebag #storagebags #storagebeg #plastiksusu #milksaver #milkcollector #autumnzmalaysia #coolerbag #coolerbeg #begsusu #icepack #icebrick #icegel #coolerbagbesar #autumnzmilkstorage #coolerbagmurah #autumnzmurah #ebmstorage #ebmbottle #ebmstoragebag #babyfoodstorage #ebmstoragebottle #milkstoragebottle #babyfoodcup #wideneckbottle #autumnzstoragebag #wideneckstoragebottle #milkstoragebottless

🎀Autumnz breastmilk storage bags🎀
.
🌸25 plastic bags per box (5oz/7oz/12oz)
🔹1 box RM14
🔸2 boxes RM27
🔹3 boxes RM33
.
🌸5 kotak RM60 termasuk Poslaju SM
.
🌸10 kotak RM 110 termasuk Poslaju SM
.
📲📲Whatsapp Nadia 012.299.3303 atau click link di profile 😇 .
🚗 SELF PICK UP areas: 🔹Hari bekerja:
.
🚥LRT Bangsar (9am-5pm)
🚥Bukit Jelutong (DROME cafe) (8am-9am)
🚥Alam Budiman (sec U10 Shah Alam) 5pm-8.30pm
.

#storagebottle #storagebottles #storagebag #storagebags #storagebeg #plastiksusu #milksaver #milkcollector #storagebagmurah #autumnzmalaysia #coolerbag #coolerbeg #icepack #icebrick #autumnzmilkstorage #kedaibaby #coolerbagset #coolerbagmurah #autumnzmurah #ebmstorage #milkstoragemurah #ebmstoragebag #plastiksusu #ebmstoragebottle #plasticstorage #babyfoodcup #wideneckbottle #autumnzstoragebag #wideneckstoragebottle

🎀Autumnz breastmilk storage bags🎀
.
🌸25 plastic bags per box (5oz/7oz/12oz)
🔹1 box RM14
🔸2 boxes RM27
🔹3 boxes RM33
.
🌸5 kotak RM60 termasuk Poslaju SM
.
🌸10 kotak RM 110 termasuk Poslaju SM
.
📲📲Whatsapp Nadia 012.299.3303 atau click link di profile 😇 . 🚗 SELF PICK UP areas:
.
🔹Hari bekerja:
.
🚥LRT Bangsar (9am-5pm)
🚥Bukit Jelutong (DROME cafe) (8am-9am)
🚥Alam Budiman (sec U10 Shah Alam) 5pm-8.30pm
.

#storagebottle #storagebottles #storagebag #storagebags #storagebeg #plastiksusu #milksaver #milkcollector #storagebagmurah #autumnzmalaysia #coolerbag #coolerbeg #icepack #icebrick #autumnzmilkstorage #kedaibaby #coolerbagset #coolerbagmurah #autumnzmurah #ebmstorage #milkstoragemurah #ebmstoragebag #plastiksusu #ebmstoragebottle #plasticstorage #babyfoodcup #wideneckbottle #autumnzstoragebag #wideneckstoragebottle

RESTOCK!!! Assalamualaikum 😊

Backpack ni sangat memudahkan ibu2.
Jadikan beg ni 'READY TO GO'
Simpan semua keperluan baby dalam beg ni:
diapers, wet tissue, baju spare, napkin, towel.etc..
semua barang yang wajib ada letak siap2.
.

Bila nak keluar ke mana2 terus aje bawak beg ni tak perlu nak kelam kabut berkemas dah, nanti terlambat sudahnya macam2 barang tertinggal😅😅😅
. ✅ banyak sangat pocket & ruang. Senang nak isi macam2 barang👍😃
.
✅ siap ada tempat letak botol dengan penebat haba. So kalau dah bancuh susu siap2 boleh simpan kat sini tak la cepat sejuk susu tu😃
.
✅ ruang utama dia besar
.
✅ design unisex. Husband-wife boleh bawa👍
.
✅ boleh gantung kat stroller
.
✅ harga tersangat berbaloi
.
🌟RM79 (Poslaju RM10sm)
.
📲 whatsapp Nadia 012.299.3303 untuk order atau click link di profile😊 .
☘AUTUMNZ PERFECT DIAPER BACKPACK☘
.
❤️ READY STOCK❤️
.
✅ Kualiti material terbaik
✅ Design sangat kemas
✅ Zip berkualiti tinggi
✅ Lengkap dengan banyak pocket 🎈FREE padded changing mat 🎈FREE wet bag ✅ 4 warna: graphite/maroon/teal/blue ✅Harga mampu milik ❤ ☘SPECIAL FEATURES☘👍
.
1-Pocket berzip
2-Ruang utama yang besar
3-Mesh/net pocket bergetah
4-Dua mesh/net pocket bergetah
5-Dua pocket penebat haba berfungsi sebagai bottle holder
6-Satu elastik strap
7-Pocket berzip
8-External pocket di sisi kiri dan kanan
9-Stroller strap
10-Pemegang yang kuat dan teguh
11-Padded back panel
12-Adjustable shoulder strap
.
☘ Harga RM79 (Poslaju RM 10sm)
.
📲whatsapp Nadia 012.299.3303😊
Atau Click link di profile .
#autumnz
#autumnzmalaysia
#autumnzmurah
#autumnzshahalam
#autumnzbangsar
#diaperbag
#backpack
#diaperbagmalaysia
#diaperbagmurah
#backpackmurah
#backpackmalaysia
#bag
#begbaby
#bagbaby
#bagbabymurah
#begautumnz
#preordermalaysia
#preorderbeg
#diaperbeg
#begdiaper
#begdiapermurah
#begdiapers
#beggalas
#beggalasmurah
#begsusu
#autumnzmilkstorage
#milkstoragemurah
#kedaibaby
#barangbaby
#terapiinstagram

RESTOCK!!! Assalamualaikum 😊

Backpack ni sangat memudahkan ibu2.
Jadikan beg ni 'READY TO GO'
Simpan semua keperluan baby dalam beg ni:
diapers, wet tissue, baju spare, napkin, towel.etc..
semua barang yang wajib ada letak siap2.
.

Bila nak keluar ke mana2 terus aje bawak beg ni tak perlu nak kelam kabut berkemas dah, nanti terlambat sudahnya macam2 barang tertinggal😅😅😅
. ✅ banyak sangat pocket & ruang. Senang nak isi macam2 barang👍😃
.
✅ siap ada tempat letak botol dengan penebat haba. So kalau dah bancuh susu siap2 boleh simpan kat sini tak la cepat sejuk susu tu😃
.
✅ ruang utama dia besar
.
✅ design unisex. Husband-wife boleh bawa👍
.
✅ boleh gantung kat stroller
.
✅ harga tersangat berbaloi
.
🌟RM79 (Poslaju RM10sm)
.
📲 whatsapp Nadia 012.299.3303 untuk order atau click link di profile😊 .
☘AUTUMNZ PERFECT DIAPER BACKPACK☘
.
❤️ READY STOCK❤️
.
✅ Kualiti material terbaik
✅ Design sangat kemas
✅ Zip berkualiti tinggi
✅ Lengkap dengan banyak pocket 🎈FREE padded changing mat 🎈FREE wet bag ✅ 4 warna: graphite/maroon/teal/blue ✅Harga mampu milik ❤ ☘SPECIAL FEATURES☘👍
.
1-Pocket berzip
2-Ruang utama yang besar
3-Mesh/net pocket bergetah
4-Dua mesh/net pocket bergetah
5-Dua pocket penebat haba berfungsi sebagai bottle holder
6-Satu elastik strap
7-Pocket berzip
8-External pocket di sisi kiri dan kanan
9-Stroller strap
10-Pemegang yang kuat dan teguh
11-Padded back panel
12-Adjustable shoulder strap
.
☘ Harga RM79 (Poslaju RM 10sm)
.
📲whatsapp Nadia 012.299.3303😊
Atau Click link di profile .
#autumnz
#autumnzmalaysia
#autumnzmurah
#autumnzshahalam
#autumnzbangsar
#diaperbag
#backpack
#diaperbagmalaysia
#diaperbagmurah
#backpackmurah
#backpackmalaysia
#bag
#begbaby
#bagbaby
#bagbabymurah
#begautumnz
#preordermalaysia
#preorderbeg
#diaperbeg
#begdiaper
#begdiapermurah
#begdiapers
#beggalas
#beggalasmurah
#begsusu
#autumnzmilkstorage
#milkstoragemurah
#kedaibaby
#barangbaby
#terapiinstagram

🎀Autumnz breastmilk storage bags🎀
.
🌸25 plastic bags per box (5oz/7oz/12oz)
🔹1 box RM14
🔸2 boxes RM27
🔹3 boxes RM33
.
🌸5 kotak RM60 termasuk Poslaju SM
.
🌸10 kotak RM 110 termasuk Poslaju SM
.
📲📲Wsp: 012.299.3303
. 🚗 SELF PICK UP areas:
.
🔹Hari bekerja:
.
🚥LRT Bangsar (9am-5pm)
🚥Bukit Jelutong (zawara coffee) (8am-9am)
🚥Alam Budiman (sec U10 Shah Alam) 5pm-8.30pm
.

#storagebottle #storagebottles #storagebag #storagebags #storagebeg #plastiksusu #milksaver #milkcollector #storagebagmurah #autumnzmalaysia #coolerbag #coolerbeg #icepack #icebrick #autumnzmilkstorage #kedaibaby #coolerbagset #coolerbagmurah #autumnzmurah #ebmstorage #milkstoragemurah #ebmstoragebag #plastiksusu #ebmstoragebottle #plasticstorage #babyfoodcup #wideneckbottle #autumnzstoragebag #wideneckstoragebottle

Autumnz - double ziplock breastmilk storage bag (25bags) - 12oz
.
🌸BPA free
🌸Medical grade material, perfect for safe and extended freezer storage
🌸Thick laminate to prevent ink leeching
🌸Pre sterilized bags to ensure safe feeding
🌸DOUBLE zipper top to prevent leakage
🌸No spill self standing bottom
🌸Heat sealed sides to prevent splitting
🌸Easy to read designated area for date, name and time
🌸Pre calibrated ounce / ml markings for accurate measuring .
Normal price : RM14.90
.
.
BUY MORE SAVE MORE OFFER!!!
1box : RM13.50
3box : RM38.70
5box : RM62.50
10box : RM125
.
Postage rm8 sm
.
.
To order : 📲📲WA 0126087851

#autumnz #autumnzmurah #autumnzmilkstorage #autumnzmalaysia #milkbagstorage #milkstorage #ziplockbag #sayajualbarangbaby #barangbaby #makmakmenyusu #momtobe #autumnzdoubleziplock #ebm #plastiksusumurah

Autumnz 7oz/12oz Breastmilk Plastic Storage
________________

Price:
🔹RM 12 for 1box.
🔹RM 58 for 5box.
🔹 RM 110 only for 10 boxes! .
Buy more for cheaper price!
This plastic storage is best choice;
🔹FDA approved material
🔹BPA Free so safe for babies ❤️
🔹Thick lamination, n can stand on its own base
🔹Double zip yahoo no leak!
🔹 FREE POSTAGE when you buy RM 30 and above
COD KLCC/ putrajaya

Pssttt: we also have 5oz Autumnz plastic storage 😍
.
Whatsapp 0145084108 to order 👌🏻

Autumnz 5oz Breastmilk Plastic Storage
________________

Price:
🔹RM 11 for 1box.
🔹RM 53 for 5box.
🔹 RM 100 only for 10 boxes! .
Buy more for cheaper price!
This plastic storage is best choice;
🔹FDA approved material
🔹BPA Free so safe for babies ❤️
🔹Thick lamination, n can stand on its own base
🔹Double zip yahoo no leak!

Pssttt: we also have 7oz and 12oz Autumnz plastic storage 😍
.
Whatsapp 0145084108 to order 👌🏻

Selalu sangat layan #babyA tgk sesame street smpai hafal lullaby ni 😂 Goodnight all 😴😴😴

Selamat Pagi! Monday blues? Esok last day kerja tau, lusa cuti 🎉🎉

💐 AUTUMNZ POSH COOLERBAG💐
.
🔸Ada dua bahagian yang boleh memuatkan 8biji autumnz storage bottles 5 oz beserta 3 keping ice pack/ 1 ice brick dan breast pump di bahagian yg berasingan. .
🔸 Sesuai untuk di bawa ke ofis kerana tak perlu beg tambahan utk breast pump😃👍👍👍
.
🔸Size : 24cm (W) x 27cm (H) x 13 cm (D) . 🔸RM 48 (Poslaju RM 8 sm)
.
🔸Self pick up: 📌bangsar LRT
📌bukit jelutong
📌puncak perdana sec u10
.
🔸Wsp 📲 012.299.3303 (nadia)
.
#storagebottle #storagebottles #storagebag #storagebags #storagebeg #plastiksusu #milksaver #milkcollector #autumnzmalaysia #coolerbag #coolerbeg #begsusu #icepack #icebrick #icegel #coolerbagbesar #autumnzmilkstorage #coolerbagmurah #autumnzmurah #ebmstorage #ebmbottle #ebmstoragebag #babyfoodstorage #ebmstoragebottle #milkstoragebottle #babyfoodcup #wideneckbottle #autumnzstoragebag #wideneckstoragebottle #milkstoragebottless

Assalamualaikum 😊

Backpack ni sangat memudahkan ibu2.
Jadikan beg ni 'READY TO GO'
Simpan semua keperluan baby dalam beg ni:
diapers, wet tissue, baju spare, napkin, towel.etc..
semua barang yang wajib ada letak siap2.
.

Bila nak keluar ke mana2 terus aje bawak beg ni tak perlu nak kelam kabut berkemas dah, nanti terlambat sudahnya macam2 barang tertinggal😅😅😅
. ✅ banyak sangat pocket & ruang. Senang nak isi macam2 barang👍😃
.
✅ siap ada tempat letak botol dengan penebat haba. So kalau dah bancuh susu siap2 boleh simpan kat sini tak la cepat sejuk susu tu😃
.
✅ ruang utama dia besar
.
✅ design unisex. Husband-wife boleh bawa👍
.
✅ boleh gantung kat stroller
.
✅ harga tersangat berbaloi
.
🌟RM79 (Poslaju RM10sm)
.
📲 whatsapp Nadia 012.299.3303 untuk order atau click link di profile😊 .
☘AUTUMNZ PERFECT DIAPER BACKPACK☘
.
❤️ READY STOCK❤️
.
✅ Kualiti material terbaik
✅ Design sangat kemas
✅ Zip berkualiti tinggi
✅ Lengkap dengan banyak pocket
🎈FREE padded changing mat 🎈FREE wet bag
✅ 4 warna: graphite/maroon/teal/blue
✅Harga mampu milik ❤ ☘SPECIAL FEATURES☘👍
.
1-Pocket berzip
2-Ruang utama yang besar
3-Mesh/net pocket bergetah
4-Dua mesh/net pocket bergetah
5-Dua pocket penebat haba berfungsi sebagai bottle holder
6-Satu elastik strap
7-Pocket berzip
8-External pocket di sisi kiri dan kanan
9-Stroller strap
10-Pemegang yang kuat dan teguh
11-Padded back panel
12-Adjustable shoulder strap
.
☘ Harga RM79 (Poslaju RM 10sm)
📲whatsapp Nadia 012.299.3303😊 .
#autumnz
#autumnzmalaysia
#autumnzmurah
#autumnzshahalam
#autumnzbangsar
#diaperbag
#backpack
#diaperbagmalaysia
#diaperbagmurah
#backpackmurah
#backpackmalaysia
#beg
#bag
#begbaby
#bagbaby
#bagbabymurah
#begautumnz
#preordermalaysia
#preorderbeg
#diaperbeg
#begdiaper
#begdiapermurah
#begdiapers
#beggalas
#beggalasmurah
#begsusu
#autumnzmilkstorage
#milkstoragemurah
#kedaibaby
#barangbaby

Assalamualaikum 😊

Backpack ni sangat memudahkan ibu2.
Jadikan beg ni 'READY TO GO'
Simpan semua keperluan baby dalam beg ni:
diapers, wet tissue, baju spare, napkin, towel.etc..
semua barang yang wajib ada letak siap2.
.

Bila nak keluar ke mana2 terus aje bawak beg ni tak perlu nak kelam kabut berkemas dah, nanti terlambat sudahnya macam2 barang tertinggal😅😅😅
. ✅ banyak sangat pocket & ruang. Senang nak isi macam2 barang👍😃
.
✅ siap ada tempat letak botol dengan penebat haba. So kalau dah bancuh susu siap2 boleh simpan kat sini tak la cepat sejuk susu tu😃
.
✅ ruang utama dia besar
.
✅ design unisex. Husband-wife boleh bawa👍
.
✅ boleh gantung kat stroller
.
✅ harga tersangat berbaloi
.
🌟RM79 (Poslaju RM10sm)
.
📲 whatsapp Nadia 012.299.3303 untuk order atau click link di profile😊 .
☘AUTUMNZ PERFECT DIAPER BACKPACK☘
.
❤️ READY STOCK❤️
.
✅ Kualiti material terbaik
✅ Design sangat kemas
✅ Zip berkualiti tinggi
✅ Lengkap dengan banyak pocket
🎈FREE padded changing mat 🎈FREE wet bag
✅ 4 warna: graphite/maroon/teal/blue
✅Harga mampu milik ❤ ☘SPECIAL FEATURES☘👍
.
1-Pocket berzip
2-Ruang utama yang besar
3-Mesh/net pocket bergetah
4-Dua mesh/net pocket bergetah
5-Dua pocket penebat haba berfungsi sebagai bottle holder
6-Satu elastik strap
7-Pocket berzip
8-External pocket di sisi kiri dan kanan
9-Stroller strap
10-Pemegang yang kuat dan teguh
11-Padded back panel
12-Adjustable shoulder strap
.
☘ Harga RM79 (Poslaju RM 10sm)
📲whatsapp Nadia 012.299.3303😊 .
#autumnz
#autumnzmalaysia
#autumnzmurah
#autumnzshahalam
#autumnzbangsar
#diaperbag
#backpack
#diaperbagmalaysia
#diaperbagmurah
#backpackmurah
#backpackmalaysia
#beg
#bag
#begbaby
#bagbaby
#bagbabymurah
#begautumnz
#preordermalaysia
#preorderbeg
#diaperbeg
#begdiaper
#begdiapermurah
#begdiapers
#beggalas
#beggalasmurah
#begsusu
#autumnzmilkstorage
#milkstoragemurah
#kedaibaby
#barangbaby

Most Popular Instagram Hashtags