#auroraaisyah

336 posts

TOP POSTS

Bahasa mana yg paling best😂 @syafienaswip @abang_alii @arfanrashid #auroraaisyah

2 Attempts in trying to Be a ZhongGuoRen (Chinaman) .
Tapi kena interupted😑.
#AuroraAisyah #Edmirers #Shanghai #DramaRtm

Throwback di Shanghai untuk shooting for #auroraaisyah #edmirers #erwindawson #Shanghai

Werkin 🎬 #auroraaisyah

Selalu jumpe kt event...now shooting sekali...
@lia_natalia dlm #auroraaisyah
#makeupbyellerahman

Fun times with #auroraaisyah team! *she made me do this 😬 @mawarashid @syafienaswip @esmadaniel

Merasmikan my new iphone selfie with @mawarashid @syafienaswip di set #auroraaisyah #rtm

Our last day in this blue outfit. #AuroraAisyah @jalenarejab @rtm_malaysia

MOST RECENT

Foloww ya musicall.ly
#Auroraaisyah

FAN REPOST @syafienaswip This kinda of look for new coming series @rtm_malaysia #AuroraAisyah ❤️😻
Tq Zalora @zaloramy
#tarikhdanwaktuakandiberitahu #jeneralinsta #fanrepost #anekaragram

Gandingan Mawar Rashid & Erwin Dawson dalam drama #auroraaisyah Sebanyak 26 Eps akan bersiaran di Saluran @tv1_rtm 🎬🎥 . .

Dibintangi,
@erwin_dawson
@mawarashid
@syafienaswip
@syafnidashuhaimi
@esmadaniel
@arfanrashid
@sharisaharis

Allahuakhbar... Allahuakhbar... Allahuakhbar

Alhamdulillah, tepat jam 12malam tadi, bersamaan 26 April 2017, 29 Rejab 1438Hijrah.
genap umur abam 27 Tahun, alhamdulillah
abam masih diberi kesempatan untuk bernafas, untuk merasa bermacam macam nikmat yang Allah bagi, dan masih boleh memandang wajah kedua orang tua abam.

Syukur jugak, dengan rezeki yang Allah berikan pada abam sedikit demi sedikit, walaupun beberapa tahun yang lepas, abam mengalami dugaan dan musibah yang teruk, Tapi abam yakin segala yang datang itu, ada hikmahnya... Dan pekara tu juga buat abam lebih kuat dan tabah menjalani kehidupan, dan lebih mengenal manusia
Inn Syaa Allah.

Dan kepada, rakan2 yang meyokong abam, dalam industri terima kasih banyak2, rasa segan pun ada, sbb abam ni bukan popular mana pun, boleh lah sekadar untuk mencari rezeki.
Jangan lupa saksikan drama akan datang.

#auroraaishah
#auroraaisyah
#bisikpadaallah
#pendosainginkesyurga

OKlah dan panjang sangat ni abam bercakap...
Assalamualaikum, selamat malam
Happy Birthday Muaz Aydil

#wishdirisendiripunboleh
#neverrestuntilyourbetterisyourbest
#pelakonlelaki
#artislelaki
#pelakonbaru
#nevergiveup

Nantikan Drama #auroraaisyah Sebanyak 26 Eps Akan Ditayangkan Di @tv1_rtm 🌺🌻
.
.
Dibintangi,
@erwin_dawson
@mawarashid
@syafienaswip
@syafnidashuhaimi
@esmadaniel
@arfanrashid
@sharisaharis

Assalamualaikum, Alhamdulillah masih lagi mampu bernafas, pada hari ini, penghulu segala hari.
Salam Jumaat... OK... Sekali lg abam nk buat ootd.
Kalau ada abg2 kt luar sana yng nak kan jubah, dari material kain yang terbaik, dan colour yang menarik.
Blh pergi ker Ig @qhalifaxlusive

Sekiranya ingin dapatkan harga yang terbaik, blh whatsapp dkt nombor Ig @qhalifaxlusive,
guna kod "Muaz". Anda blh dapat dengan harga yang terbaik.

#jubahhariraya
#jubahviral
#artislelaki
#pelakonlelaki
#artisbaru
#auroraaishah
#auroraaisyah

Alhamdulillah, dah selesai solat jumaat,
Now masuk waktu asar...
Hemmm....lepas ni nak makan apa ehh???? JUBAH BY : @qhalifaxlusive

#jubahviral
#jubahhariraya
#salamjumaat
#artislelaki
#artisbaru
#auroraaishah
#auroraaisyah

"TAK COMOT WALAU CUACA PANAS TERIK!!"
.
Ini kisah dari pengguna #mqtouch
.
1. Masalah utama muka comot kat tepi hidung especially bila berpeluh.
2. Bila Gunakan Mq Touch Foundation, wajah TAK COMOT.
3. Baru pakai 4 hari dah Nampak perubahan.
4. Muka Nampak BERSIH & GEBU
5. Nak repeat order lagi, Memang terbaik lah Mq ni. Suka SANGAT.!
💮💮💮💮💮💮💮💮💮💮💮💮💮💮💮
.
Kerana sy percaya, khasiat MINYAK ARGAN yg ada pada Mq Touch ni mampu merawat maslah anda. .
100% Halal digunakan dan LULUS KKM >NOT160402269K<
.
Berminat nak cuba MQ Touch ni, boleh pm tepi yerr...
.
.
#syurgakutaksempurna #bazaarpaknil #kosmetikmalaysia #auroraaisyah #produkmurah #sayajual #raya2017

Most Popular Instagram Hashtags