#aurawhitegoldmurah

8923 posts

TOP POSTS

RM115
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
AURAWHITE GOLD COLLAGEN KULIT CERAH BERSINAR KEYAKINAN TERSERLAH
.
PREVENTION . WHITENING. ANTI AGING. TRUSTED BRAND
.
TERBARU! KULIT PUTIH DALAM MASA YANG SINGKAT DENGAN AURAWHITE GOLD COLLAGEN BERPERISA ANGGUR SEGAR YANG LAZAT Memberi kesegaran diri anda. ➨Aurawhite Trepeptide Gold memberi tiga kali Pencerahan Kulit, Anti Penuaan dan Melembapkan Kulit.
➨Keberkesanan Pencerahan Kulit , Mengawal Pigmentasi, Kulit Kusam dan masalah Kulit.
➨Kebaikan produk ini memberi ramuan eksklusif dengan bahan spesifik terpilih dengan Aurawhite Tech Complex untuk mengawal enzim penyebab penghasilan melanin.
.
Kebaikan Aurawhite Collagen Trepeptide Gold
💕Membaik pulih struktur kulit
💕Kulit lebih cerah,anjal, gebu dan lembap
💕Mengurangkan garisan halus dan keduta
💕Mengaktifkan sintesis penghasilan kolagen pada tubuh
💕Mengatasi masalah kulit seperti jerawat, jeragat, pigmentasi dan tompok hitam.
💕Melindungi dari sinaran UV, radikal bebas dan pencemaran
💕Mencantikan kuku lebih kuat dan atasi masalah keguguran rambut
💕Meningkatkan penghasilan susu ibu
💕Sesuai untuk lelaki dan perempuan berumur 16 tahun ke atas
💕Mengatasi masalah lenguh badan
💕Ramuan premium membekalkan zat penting untuk kulit.
.
Ramuan Aurawhite Tech Complex mengandungi vitamin, campuran beri (diperkaya dengan anti oksidan), tripeptide kolagen, astaxanthin, minyak zaitun, ekstrak biji anggur dan rose hips, diuji secara klinikal untuk meningkatkan pencerahan kulit, keanjalan kulit dan kulit cerah bersinar.
.
Produk terbaru Formula terbaru memberi kesan seawal 7 hari.
.
AURAWHITE GOLD Collagen ini formula terbaru yang memberi kesan cepat kerana selepas amalkan kesan yang Cepat dapat dirasai selepas 24jam, Jerawat kecut, Muka tak kering yang best lepas bangun tidur badan rasa Segar dan Bertenaga.
.
#aurawhite #aurawhitegoldcollagen #aurawhitegold #aurawhitegoldmurah #aurawhitemurah #auramen #aurawhitebubbly #aurawhitebeauty
#aurawhitecollagen #sayajualmurah #instashop #aurawhiteskinbeau #malaysiaonlineshop #visitig #bazarpaknil #sayajualmurah2 #sayajualonline #likeforlike #like4like #follow4follow #streetfashion #lov

AURA WHITE 24KGOLD 
PLATINUM SKINCARE 6 IN 1
🌼🌼🌼🌼🌼
Harga RM83 (Postage💌RM7 SM/RM10 SS)
DM/Whatsapp kami di :
📲017-907 9990
📲017-907 9990
📲010-512 0990
📲010-512 0990
📲 http://bit.ly/TekanUntukWhatsapp
🌼🌼🌼🌼🌼
KEBAIKAN DAN MANFAAT
📌24K GOLD PLATINUM SOAP
➡️Ia dapat memwajah mengurangkan kedutan, garis halus,
➡️mencerahkan serta melembabkan kulit.
➡️serbuk emas tulen yang membekalkan kolagen untuk kulit
📌FACE TONER
➡️Ia dapat membantu menyegarkan kulit serta memberi tona kulit sekata ,mencerahkan kulit dan menutup pori-poriwajah supaya kulit lebih sihat .
📌DD FOUNDATION SPF 35
➡️sebagai pelindung sinaran UV serta gantianbedak asas yang tidak melekit memberikan kulit anda bersinar cerah dan tidak berminyak sepanjang hari .
📌24K PURE GOLD ESSENCE
➡️Pure emas tulen membantu sel-sel kulit , menganjalkan serta menegangkan kulit dan anti penuaan serta mencegah kulit kendur.
📌NIGHT CREAM (free)
➡️Membantu mencerahkan kulit , menghilangkan jeragat dan bintik-bintik hitam.
📌3D SHEET MASK (free)
➡️Membantu mencerahkan kulit dan menegangkan kulit
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
CARA PENGGUNAAN
📌24K GOLD PLATINUM SOAP
➡️gosok sabun hingga keluar buihnya DAN dgn lembut urut muka dgn putaran mmbulat, biarkan 30/saat dan bilas dgn air bersih
📌FACE TONER
➡️Slps mncuci wajah, dgn mggunakan kapas muka, picit toner dan sapukan keseluruh wajah dan leher.
📌DD FOUNDATION SPF 35
➡️calit 5 point dan tepuk2 wajah anda DAN biarkan ia meresap
📌24K PURE GOLD ESSENCE
➡️Sapukan gold essence of wajah dgn sapuan ke atas. Digunkan pd waktu siang dan mlm.
📌NIGHT CREAM
➡️sapukan pd wktu mlm
📌3D SHEET MASK
➡️Letakkan pd wajah sblom tidur. Biarkan 30/min, tanggalkan dan bilas dgn air bersih
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 #aurawhiteskincare #aurawhiteskincaregoldset #aurawhitegold #aurawhitegoldskincare #aurawhitegoldskincareset #aurawhiteskincaregold #aurawhiteskincaremurah #aurawhiteskincareoriginal #aurawhiteskincaregoldsetmurah #aurawhiteskincaregoldsetoriginal
#aurawhitegoldmurah #aurawhitegoldori

AURAWHITE SPARKLE DIAMOND
💋RM160 free pos sem
Postage ss add rm6
💋dah la muka kulit gebu gebas , putih melepak, kuku & rambut bersinar
💋Rahsia kembali muda 20 tahun 😱😱
💋free gold soap
💋wasap 017 2098904
#aurawhitepluscollagenmurah #aurawhitecollagenplusmurah
#aurawhitegoldmurah
#aurawhitegoldcollagen
#aurawhitecollagenmurah
#glutacapsmurah
#aurawhitesparklediamond
#aurawhitesparkle

www.effatihah.com
.
AURAWHITE COLLAGEN TRIPEPTIDE GOLD .
💝💝💝💝💝
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
⋙Membaik pulih struktur kulit#effatihah
⋙Kulit lebih cerah,anjal, gebu dan lembap
⋙Mengurangkan garisan halus dan keduta
⋙Mengaktifkan sintesis penghasilan kolagen pada tubuh#effatihah
⋙Mengatasi masalah kulit seperti jerawat, jeragat, pigmentasi dan tompok hitam.
⋙Melindungi dari sinaran UV, radikal bebas dan pencemaran
⋙Mencantikan kuku lebih kuat dan atasi masalah keguguran rambut
⋙Meningkatkan penghasilan susu ibu
⋙Sesuai untuk lelaki dan perempuan berumur 16 tahun ke atas
⋙Mengatasi masalah lenguh badan#effatihah
⋙Ramuan premium membekalkan zat penting untuk kulit.
.
💝💝💝💝💝
.
CARA PENGGUNAAN :
.
➨Campurkan 2 scoops Aurawhite ke dalam 120 ml air sejuk ke dalam shaker dan goncangkan sedia untuk di minum.#effatihah
➨Amalkan dua kali sehari pagi sebelum sarapan dan malam sebelum tidur . Untuk Kesan optimum amalkan ketika perut kosong.
.
💝💝💝💝💝
.
Whatsapp dengan klik link di bawah:
🌺http://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
🌺http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
🌺http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor. #effatihah
.
💝💝💝💝💝
.
#aurawhite #aurawhitetripeptidegoldoriginal #aurawhitetripeptidegold #aurawhitetripeptidegoldmurah
#aurawhitegoldoriginal #aurawhitegoldcollagen #aurawhitegold #aurawhitegoldmalaysia #aurawhitegoldmurah #aurawhitegoldcollagenmurah #aurawhiteoriginalmurah #aurawhiteoriginal #aurawhitemalaysia #aurawhitemurah
#aurawhitebeauty #aurawhitebeautycollagen #aurawhitecollagenmurah #aurawhitecollagen

AURAWHITE GOLD
HARGA : RM 123/COMBO RM117
FREE POSTAGE TO SM/+RM5 SS

MINIMUM 2ITEMS TO GET COMBO PRICE..MIX ITEMS ACCEPTED

PAKAT2 BELI DGN BFF TAU!! WA 0196607994 NOW!

#aurawhitegoldmurah #aurawhitegold #aurawhite #aurawhiteaidajebat #sayajualaurawhite #aurawhitegoldpromo #aurawhitemurah

SALE JOM CANTIK💕💥.
.

AURAWHITE GOLD ❤❤
.
JOM CANTIK 👠💄👛💍
Nak cantik kena start dari skrg 💕
.
RM 110 SM
RM 115 SS
TERMASUK POSTAGE
.
100% ORIGINAL!!! 👍👍👍
JOM CANTIK 😍😍
.
🤗KENAPA MURAH??? SEBAB SAYA NAK BANTU ANDA CANTIK DGN HARGA MAMPU MILIK DAN HARGA BERBALOI2!!!💕💕 .
.
✅WHATSAPP 📱: +6017-5620672
.
#aurawhitecollagen #aurawhitemurah #aurawhitegold #aurawhitegoldmurah #aurawhitegoldcollagenmurah #aurawhitegoldcollagen #aydajebat
#aurawhite #aurawhitegold #aurawhitegoldcollagen #aurawhitegoldmurah #aurawhitebubbly #aurawhitegoldskincare #aurawhitemurah #olicandy #nourain #aurawhiteskincare #aurawhitegoldskincare #aydajebat

24K Gold Serum TERBARU daripada AURAWHITE BEAUTY.
..
Serum Pati Emas Tulen Diperkaya dengan Hyaluronic dapat menegangkan kulit dirasai dengan sekali pemakaian wahh dengar macam best kan sesuai untuk semua jenis kulit tau. So pada yang pakai produk AurawhiteSkinSpa or Aurawhite Gold Skincare boleh tambah pakai SERUM AJAIB ni. .
.
Antara kebaikan nya 24K GOLD SERUM
..
🔴 menegangkan kulit dalam 2 minit
🔴 mencerahkan serta melembapkan kulit
🔴 mengurangkan kedutan dan garis halus
🔴 membaiki struktur kulit dengan bio peptide mengurangkan jeragat dan kusam
🔴 kulit bercahaya dan anjal
🔴 memberi penyerapan sempurna
.. 💝💝💝💝💝
.
🙈AURAWHITE 24K SERUM -RM34
.
.
▶️ POSTAGE RM8 SM | RM12 SS
.
🎉FREE GIFT 🎁.
📱BERMINAT WHATSAPP +6019-5290538 .💋.
.
.
🍎FREE CONSULTATION .
✅READY STOCK.
💯ORIGINAL.
🚀FAST SERVICE.
🐳Open for borong .
>.<
💝💝💝💝 #aurawhite24kserum #aurawhite24k #aurawhite24kgoldskincare #aurawhite#aurawhitemurah#aurawhiteori#aurawhiteoriginal#aurawhitebeauty#aurawhitebeautymurah#aurawhitebeautyori#aurawhitebeautyoriginal#aurawhitegold#aurawhitegoldmurah#aurawhitegold24k#aurawhitegold24kmurah#aurawhite24kgoldserum#aurawhite24kgoldserummurah#goldserum#aurawhitegoldskincare#aurawhiteserum#aurawhite24kserum#aurawhitegoldserum#sayajual#sayajualaurawhite#sayajualaurawhitebeauty#sayajualaurawhitegold#sayajualaurawhitegoldserum#students#student#uitm#

AURAWHITE SPARKLE DIAMOND
💋RM160 free pos sem
Postage ss add rm6
💋dah la muka kulit gebu gebas , putih melepak, kuku & rambut bersinar
💋Rahsia kembali muda 20 tahun 😱😱
💋free gold soap
💋wasap 017 2098904/012 3095530
#aurawhitepluscollagenmurah #aurawhitecollagenplusmurah
#aurawhitegoldmurah
#aurawhitegoldcollagen
#aurawhitecollagenmurah
#glutacapsmurah
#aurawhitesparklediamond

MOST RECENT

www.effatihah.com
.
AURA WHITE 24KGOLD 
PLATINUM SKINCARE 6 IN 1
.
💝💝💝💝💝
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
24K GOLD PLATINUM SOAP
🌹Ia dapat memwajah mengurangkan kedutan, garis halus, #effatihah
🌹mencerahkan serta melembabkan kulit . Ia di perkayakan dengan
🌹serbuk emas tulen yang membekalkan kolagen untuk kulit .
.
FACE TONER
🌹Ia dapat membantu menyegarkan kulit serta memberi tona kulit 🌹sekata ,mencerahkan kulit dan menutup pori-pori pada #effatihah
🌹wajah supaya kulit lebih sihat .
.
DD FOUNDATION SPF 35
🌹DD Foundation sebagai pelindung sinaran UV serta gantian
🌹 bedak asas yang tidak melekit memberikan kulit anda bersinar 🌹,cerah dan taidak berminyak sepanjang hari .
.
24K PURE GOLD ESSENCE
🌹Pure emas tulen membantu sel-sel kulit , menganjalkan serta
🌹menegangkan kulit dan anti penuaan serta
🌹mencegah kulit kendur .
.
NIGHT CREAM (free)
🌹Membantu mencerahkan kulit , menghilangkan jeragat #effatihah
dan bintik-bintik hitam .
.
3D SHEET MASK (free)
🌹Membantu mencerahkan kulit dan menegangkan kulit
.
💝💝💝💝💝
.
CARA PENGGUNAAN
.
♦24K GOLD PLATINUM SOAP
-gosok sabun hingga keluar buihnya DAN dgn lembut urut muka dgn putaran mmbulat, biarkan 30/saat dan bilas dgn air bersih
♦FACE TONER
-Slps mncuci wajah, dgn mggunakan kapas muka, picit toner dan sapukan keseluruh wajah dan leher.
♦DD FOUNDATION SPF 35
-calit 5 point dan tepuk2 wajah anda DAN biarkan ia meresap
♦24K PURE GOLD ESSENCE
-Sapukan gold essence of wajah dgn sapuan ke atas. Digunkan pd waktu siang dan mlm.
♦NIGHT CREAM
-sapukan pd wktu mlm
♦3D SHEET MASK
-Letakkan pd wajah sblom tidur. Biarkan 30/min, tanggalkan dan bilas dgn air bersih
.
💝💝💝💝💝
.
Whatsapp dengan klik link di bawah:
🌺http://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
🌺http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
🌺http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor. #effatihah
.
💝💝💝💝💝
.
#aurawhiteskincare #aurawhiteskincaregoldset #aurawhitegold #aurawhitegoldskincare #aurawhitegoldskincareset #aurawhiteskincaregold #aurawhiteskincaremurah #aurawhiteskincareoriginal #aurawhiteskincaregoldsetmurah #aurawhiteskincaregoldsetoriginal
#aurawhitegoldmurah #aurawhitegoldori

・・・
AURAWHITE GOLD COLLAGEN
.
.
RM118 SM | RM 124 SS
FREE POSTAGE
.
---------------------------
🌷Aw Gold x 1jar = 900 gram
.
.
Buy More Save More😘
💃🏻💃🏻💃🏻🏃🏻🏃🏻🏃🏻🏃🏻🏃🏻🏃🏻🏃🏻💃🏻💃🏻
.
.
===================
📲Whatsapp 0174022821
📲Whatsapp 0174022821
📲Whatsapp 0174022821
===================
.
.
🌸KEBAIKAN AURAWHITE GOLD COLLAGEN🌸 👉Membaiki pulih struktur kulit
👉Kulit lebih cerah,anjal, gebu dan lembap
👉Mengurangkan garisan halus dan keduta
👉Mengaktifkan sintesis penghasilan kolagen pada tubuh
👉Mengatasi masalah kulit seperti jerawat, jeragat, pigmentasi dan tompok hitam.
👉Melindungi dari sinaran UV, radikal bebas dan pencemaran
👉Mencantikan kuku lebih kuat dan atasi masalah keguguran rambut
👉Meningkatkan penghasilan susu ibu
👉Sesuai untuk lelaki dan perempuan berumur 16 tahun ke atas
👉Mengatasi masalah lenguh badan
👉Ramuan premium membekalkan zat penting untuk kulit

_________________________________
#aurawhitegold #aurawhitegoldmurah #aurawhitegoldoriginal #aurawhitegoldcollagen #aurawhitegoldcollagenmurah #aurawhitegoldcollagenoriginal #aurawhitemurah #aurawhitetripeptidegold #aurawhiteoriginal #aurawhitetripeptidegoldmurah

SALE JOM CANTIK💕💥.
.

AURAWHITE GOLD ❤❤
.
JOM CANTIK 👠💄👛💍
Nak cantik kena start dari skrg 💕
.
RM 110 SM
RM 115 SS
TERMASUK POSTAGE
.
100% ORIGINAL!!! 👍👍👍
JOM CANTIK 😍😍
.
🤗KENAPA MURAH??? SEBAB SAYA NAK BANTU ANDA CANTIK DGN HARGA MAMPU MILIK DAN HARGA BERBALOI2!!!💕💕 .
.
✅WHATSAPP 📱: +6017-5620672
.
#aurawhitecollagen #aurawhitemurah #aurawhitegold #aurawhitegoldmurah #aurawhitegoldcollagenmurah #aurawhitegoldcollagen #aydajebat
#aurawhite #aurawhitegold #aurawhitegoldcollagen #aurawhitegoldmurah #aurawhitebubbly #aurawhitegoldskincare #aurawhitemurah #olicandy #nourain #aurawhiteskincare #aurawhitegoldskincare #aydajebat

www.effatihah.com
.
AURAWHITE COLLAGEN TRIPEPTIDE GOLD .
💝💝💝💝💝
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
⋙Membaik pulih struktur kulit#effatihah
⋙Kulit lebih cerah,anjal, gebu dan lembap
⋙Mengurangkan garisan halus dan keduta
⋙Mengaktifkan sintesis penghasilan kolagen pada tubuh#effatihah
⋙Mengatasi masalah kulit seperti jerawat, jeragat, pigmentasi dan tompok hitam.
⋙Melindungi dari sinaran UV, radikal bebas dan pencemaran
⋙Mencantikan kuku lebih kuat dan atasi masalah keguguran rambut
⋙Meningkatkan penghasilan susu ibu
⋙Sesuai untuk lelaki dan perempuan berumur 16 tahun ke atas
⋙Mengatasi masalah lenguh badan#effatihah
⋙Ramuan premium membekalkan zat penting untuk kulit.
.
💝💝💝💝💝
.
CARA PENGGUNAAN :
.
➨Campurkan 2 scoops Aurawhite ke dalam 120 ml air sejuk ke dalam shaker dan goncangkan sedia untuk di minum.#effatihah
➨Amalkan dua kali sehari pagi sebelum sarapan dan malam sebelum tidur . Untuk Kesan optimum amalkan ketika perut kosong.
.
💝💝💝💝💝
.
Whatsapp dengan klik link di bawah:
🌺http://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
🌺http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
🌺http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor. #effatihah
.
💝💝💝💝💝
.
#aurawhite #aurawhitetripeptidegoldoriginal #aurawhitetripeptidegold #aurawhitetripeptidegoldmurah
#aurawhitegoldoriginal #aurawhitegoldcollagen #aurawhitegold #aurawhitegoldmalaysia #aurawhitegoldmurah #aurawhitegoldcollagenmurah #aurawhiteoriginalmurah #aurawhiteoriginal #aurawhitemalaysia #aurawhitemurah
#aurawhitebeauty #aurawhitebeautycollagen #aurawhitecollagenmurah #aurawhitecollagen

AURAWHITE GOLD COLLAGEN
.
KEBAIKAN:
.
🍉Membaik pulih struktur kulit
🍉Kulit lebih cerah, anjal, gebu & lembap
🍉Mengurangkan garisan halus @ kedutan
🍉Mengaktifkan sintesis penghasilan kolagen pd tubuh
🍉Mengatasi masalah kulit seperti jerawat, jeragat, pigmentasi & tompok hitam.
🍉Melindungi dari sinaran UV, radikal bebas & pencemaran
🍉Mencantikan kuku lebih kuat & atasi masalah keguguran rambut
🍉Meningkatkan penghasilan susu ibu
🍉Sesuai untuk lelaki & perempuan berumur 16 tahun ke atas
🍉Mengatasi masalah lenguh badan
🍉Ramuan premium membekalkan zat penting utk kulit.
.
CARA PENGGUNAAN:
🍭Campurkan 2 scoops Aurawhite ke dalam 120 ml air sejuk ke dalam shaker dan goncangkan sedia untuk di minum.
🍭Amalkan dua kali sehari pagi sebelum sarapan & malam sebelum tidur
🍭Utk kesan optimum, amalkan ketika perut kosong.
🍭Rasanya memang sedap seperti kita minum buah anggur yg segar
.
FREE SHAKER!
FREE GOLD SOAP!
.
TO ORDER KINDLY;
WHATSAPP +60135582903
OR CLICK LINK ON BIO
.
#aurawhite #aurawhitegold #aurawhitegoldoriginal
#aurawhitegoldcollagen #aurawhitegoldmurah
#aurawhitemurah #aurawhiteskinbeau #aurawhiteberry #aurawhitestemcell #aurawhitebubbly #aurawhitebubblymurah

SALE JOM CANTIK💕💥.
.

AURAWHITE GOLD ❤❤
.
JOM CANTIK 👠💄👛💍
Nak cantik kena start dari skrg 💕
.
RM 110 SM
RM 115 SS
TERMASUK POSTAGE
.
100% ORIGINAL!!! 👍👍👍
JOM CANTIK 😍😍
.
🤗KENAPA MURAH??? SEBAB SAYA NAK BANTU ANDA CANTIK DGN HARGA MAMPU MILIK DAN HARGA BERBALOI2!!!💕💕 .
.
✅WHATSAPP 📱: +6017-5620672
.
#aurawhitecollagen #aurawhitemurah #aurawhitegold #aurawhitegoldmurah #aurawhitegoldcollagenmurah #aurawhitegoldcollagen #aydajebat
#aurawhite #aurawhitegold #aurawhitegoldcollagen #aurawhitegoldmurah #aurawhitebubbly #aurawhitegoldskincare #aurawhitemurah #olicandy #nourain #aurawhiteskincare #aurawhitegoldskincare #aydajebat

BERSERI TANPA SUNTIKAN YANG MAHAL DGN AURAWHITE 24K GOLD SKINCARE!!!
.
.
LIMITED EDITION Terbaru!
24K GOLD PLATINUM SKINCARE 6 IN 1
.
.
Muka Kendur Tak Tegang?
Kedutan & Garis Halus pada Wajah.
.
.
Nak BENTUK Muka V Shape dengan 24K GOLD PLATINUM SKINCARE 6 IN 1??
Tak nak kulit kusam?
Tak nak jeragat?
Tak nak kulit kendur?
Nak kulit cantik?
Nak kulit cerah bersinar?
Nak kulit flawless?
.
.
KELEBIHAN AURAWHITE 24K GOLD PLATINUM SKINCARE > Sesuai untuk Usia 25 tahun ke atas yang mengalami masalah kulit kendur, pigmentasi, penuaan, kedutan & garisan halus.
> Diperkaya dengan ekstrak pati emas tulen 24K dan Platinum dengan inovasi Nano Lift membantu menegangkan kulit sekaligus mencerahkan kulit. > Membantu memudarkan pigmentasi dan jeragat.
> Telah diuji secara klinikal teksturnya 1000x lebih halus dan memberi penyerapan sempurna.
> Hablur emas membantu membekal kolagen pada wajah.
> Ia dapat mempercepatkan regenerasi aktif untuk kulit sihat & anti penuaan.
> Meningkatkan keanjalan dan kelembapan struktur kulit.
> Tidak sesuai untuk kulit bermasalah.
.
.
SET AURAWHITE 24K GOLD PLATINUM SKINCARE MENGANDUNGI :-
24K GOLD PLATINUM SOAP (NOT 141204184K)
24K PURE GOLD ESSENCE (NOT 141204187 K)
DD FOUNDATION SPF 35 (NOT 141204185K)
FACE TONER (NOT 141204183K)
NIGHT CREAM (free)
3D SHEET MASK (free)
.
.
RM72
KOSPOS:
+RM8SM
+RM12 SBH/SRWK
.
❤HARGA X TERMASUK POS
❤POSTAGE EVERYDAY
❤FAST SERVICE
❤READY STOCK!
❤TRUSTED SELLER
❤100% ORIGINAL
❤FREEGIFT FOR EVERY PURCHASED

CARA ORDER 📲 WHATSAPP +6017-3441378
.
.
#Aurawhitegoldskincare
#Aurawhitegoldskincaremurah
#Aurawhitegoldskincareoriginal
#AurawhitegoldskincareOriginalMurah
#Aurawhitegoldskincare24K
#Aurawhitegoldskincare24KMurah
#Aurawhitegold24K #Aurawhitegold24Kmurah #Aurawhitegold #aurawhitegoldmurah
#aurawhitegoldoriginal
#aurawhitegoldoriginalmurah #Aurawhite #AurawhiteMurah #AurawhiteSkincare #AurawhiteSkincareMurah

GREAT SAVINGS!🎉
>> Because Everybody Likes Cheap <<
_______________________________________
⏩Aurawhite Collagen Plus RM90
⏩Aurawhite Stemcell RM145
⏩Aurawhite Gold Collagen RM110
⏩Aurawhite Gold Skincare RM83
⏩Aurawhite 24K Gold Serum RM35
⏩Aurawhite Body Spa Lotion RM43
⏩Aurawhite Skinspa Exclusive RM110
⏩Aurawhite Skinspa Trial RM55
⏩Aurawhite Bubbly Doll Skincare RM45
⏩Aurawhite Bubbly RM60
⏩Aurawhite Juicy Fibre RM65
⏩Auramen Turbo RM95
⏩Auramen Skincare RM63
⏩Auramen Soap RM43
⏩Auramen Double Treasure RM55
⏩Auramen Pomade RM33
⏩Auramen Spray Tonic RM50
.
❕Harga Tidak Masuk Pos:
[Mengikut Berat & Saiz]
_______________________
+ RM7(sm) RM11(ss)
_______________________
+ RM10(sm) RM16(ss)
_______________________
.
💯GUARANTEED 100% ORIGINAL
👍BEST PRICE PROMISE
👰FRIENDLY SELLER
📦GREAT SERVICE
💰PAY TODAY, POST TODAY (before 12PM)
📮POSTAGE (MONDAY to FRIDAY)
🏦PAYMENT: MAYBANK/CIMB
✂BUY MORE, SAVE MORE
🎉WHOLESALE PRICES with MOQ (Borong)
.
.
❌ORDER IS NOT ELIGIBLE FOR BOOKING
❌BACKOUT & FUSSY BUYER ARE NOT ALLOWED
❌CASH ON DELIVERY IS NOT AVAILABLE
❌STRICTLY NO CALL
.
.
==================
To Order:
WhatsApp
📲 +6 013-334 6351
==================
.
#AurawhiteGoldSerum #AurawhiteSkinspaExclusive #AurawhiteBubblyDollSkincare #AurawhiteBubbly #AurawhiteJuicyFibre #AurawhiteBodySpaLotion #AurawhiteSkinspa #AurawhiteSkinspaTrial #AurawhiteCollagenPlus #AurawhiteCollagen #AurawhiteCollagenMurah #AurawhiteStemcell #AurawhiteStemcellMurah #AurawhiteStemcellCollagen #AurawhiteGoldCollagen #AurawhiteGoldCollagenMurah #AurawhiteGold #AurawhiteGoldMurah #AurawhiteGoldSkincare #AurawhiteGoldSkincareMurah #AurawhiteSkincare #AuramenTurbo #AuramenTurboCollagen #AuramenCollagen #AuramenSkincare #AuramenSkincareMurah #AuramenSoap #AuramenDoubleTreasure #AuramenPomade #AuramenSprayTonic

www.effatihah.com
.
AURAWHITE COLLAGEN TRIPEPTIDE GOLD .
💝💝💝💝💝
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
⋙Membaik pulih struktur kulit#effatihah
⋙Kulit lebih cerah,anjal, gebu dan lembap
⋙Mengurangkan garisan halus dan keduta
⋙Mengaktifkan sintesis penghasilan kolagen pada tubuh#effatihah
⋙Mengatasi masalah kulit seperti jerawat, jeragat, pigmentasi dan tompok hitam.
⋙Melindungi dari sinaran UV, radikal bebas dan pencemaran
⋙Mencantikan kuku lebih kuat dan atasi masalah keguguran rambut
⋙Meningkatkan penghasilan susu ibu
⋙Sesuai untuk lelaki dan perempuan berumur 16 tahun ke atas
⋙Mengatasi masalah lenguh badan#effatihah
⋙Ramuan premium membekalkan zat penting untuk kulit.
.
💝💝💝💝💝
.
CARA PENGGUNAAN :
.
➨Campurkan 2 scoops Aurawhite ke dalam 120 ml air sejuk ke dalam shaker dan goncangkan sedia untuk di minum.#effatihah
➨Amalkan dua kali sehari pagi sebelum sarapan dan malam sebelum tidur . Untuk Kesan optimum amalkan ketika perut kosong.
.
💝💝💝💝💝
.
Whatsapp dengan klik link di bawah:
🌺http://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
🌺http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
🌺http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor. #effatihah
.
💝💝💝💝💝
.
#aurawhite #aurawhitetripeptidegoldoriginal #aurawhitetripeptidegold #aurawhitetripeptidegoldmurah
#aurawhitegoldoriginal #aurawhitegoldcollagen #aurawhitegold #aurawhitegoldmalaysia #aurawhitegoldmurah #aurawhitegoldcollagenmurah #aurawhiteoriginalmurah #aurawhiteoriginal #aurawhitemalaysia #aurawhitemurah
#aurawhitebeauty #aurawhitebeautycollagen #aurawhitecollagenmurah #aurawhitecollagen

GREAT SAVINGS!🎉
>> Because Everybody Likes Cheap <<
_______________________________________
⏩Aurawhite Collagen Plus RM90
⏩Aurawhite Stemcell RM145
⏩Aurawhite Gold Collagen RM110
⏩Aurawhite Gold Skincare RM83
⏩Aurawhite 24K Gold Serum RM35
⏩Aurawhite Body Spa Lotion RM43
⏩Aurawhite Skinspa Exclusive RM110
⏩Aurawhite Skinspa Trial RM55
⏩Aurawhite Bubbly Doll Skincare RM45
⏩Aurawhite Bubbly RM60
⏩Aurawhite Juicy Fibre RM65
⏩Auramen Turbo RM95
⏩Auramen Skincare RM63
⏩Auramen Soap RM43
⏩Auramen Double Treasure RM55
⏩Auramen Pomade RM33
⏩Auramen Spray Tonic RM50
.
❕Harga Tidak Masuk Pos:
[Mengikut Berat & Saiz]
_______________________
+ RM7(sm) RM11(ss)
_______________________
+ RM10(sm) RM16(ss)
_______________________
.
💯GUARANTEED 100% ORIGINAL
👍BEST PRICE PROMISE
👰FRIENDLY SELLER
📦GREAT SERVICE
💰PAY TODAY, POST TODAY (before 12PM)
📮POSTAGE (MONDAY to FRIDAY)
🏦PAYMENT: MAYBANK/CIMB
✂BUY MORE, SAVE MORE
🎉WHOLESALE PRICES with MOQ (Borong)
.
.
❌ORDER IS NOT ELIGIBLE FOR BOOKING
❌BACKOUT & FUSSY BUYER ARE NOT ALLOWED
❌CASH ON DELIVERY IS NOT AVAILABLE
❌STRICTLY NO CALL
.
.
==================
To Order:
WhatsApp
📲 +6 013-334 6351
==================
.
#AurawhiteGoldSerum #AurawhiteSkinspaExclusive #AurawhiteBubblyDollSkincare #AurawhiteBubbly #AurawhiteJuicyFibre #AurawhiteBodySpaLotion #AurawhiteSkinspa #AurawhiteSkinspaTrial #AurawhiteCollagenPlus #AurawhiteCollagen #AurawhiteCollagenMurah #AurawhiteStemcell #AurawhiteStemcellMurah #AurawhiteStemcellCollagen #AurawhiteGoldCollagen #AurawhiteGoldCollagenMurah #AurawhiteGold #AurawhiteGoldMurah #AurawhiteGoldSkincare #AurawhiteGoldSkincareMurah #AurawhiteSkincare #AuramenTurbo #AuramenTurboCollagen #AuramenCollagen #AuramenSkincare #AuramenSkincareMurah #AuramenSoap #AuramenDoubleTreasure #AuramenPomade #AuramenSprayTonic

TERBARU! KULIT PUTIH DALAM MASA YANG SINGKAT DENGAN AURAWHITE GOLD COLLAGEN BERPERISA ANGGUR SEGAR YANG LAZAT Memberi kesegaran diri anda.
.
➨Aurawhite Trepeptide Gold memberi tiga kali Pencerahan Kulit, Anti Penuaan dan Melembapkan Kulit.
➨Keberkesanan Pencerahan Kulit , Mengawal Pigmentasi, Kulit Kusam dan masalah Kulit.
➨Kebaikan produk ini memberi ramuan eksklusif dengan bahan spesifik terpilih dengan Aurawhite Tech Complex untuk mengawal enzim penyebab penghasilan melanin.

Kebaikan Aurawhite Collagen Trepeptide Gold
⚫Membaik pulih struktur kulit
⚫Kulit lebih cerah,anjal, gebu dan lembap
⚫Mengurangkan garisan halus dan keduta
⚫Mengaktifkan sintesis penghasilan kolagen pada tubuh
⚫Mengatasi masalah kulit seperti jerawat, jeragat, pigmentasi dan tompok hitam.
⚫Melindungi dari sinaran UV, radikal bebas dan pencemaran
⚫Mencantikan kuku lebih kuat dan atasi masalah keguguran rambut
⚫Meningkatkan penghasilan susu ibu
⚫Sesuai untuk lelaki dan perempuan berumur 16 tahun ke atas
⚫Mengatasi masalah lenguh badan
⚫Ramuan premium membekalkan zat penting untuk kulit.
.
Ramuan Aurawhite Tech Complex mengandungi vitamin, campuran beri (diperkaya dengan anti oksidan), tripeptide kolagen, astaxanthin, minyak zaitun, ekstrak biji anggur dan rose hips, diuji secara klinikal untuk meningkatkan pencerahan kulit, keanjalan kulit dan kulit cerah bersinar.
Produk terbaru Formula terbaru memberi kesan seawal 7 hari.
.
.
RM95(TAK MASUK KOS POS)
KOSPOS:
+RM11SM
+RM17SBH/SRWK
.
.
❤HARGA X TERMASUK POS
❤POSTAGE EVERYDAY
❤FAST SERVICE
❤READY STOCK!
❤TRUSTED SELLER
❤100% ORIGINAL
❤FREEGIFT FOR EVERY PURCHASED

ORDER 📲 WHATSAPP +60173441378
.
.
#Aurawhitecollagentripeptide
#Aurawhitecollagentripeptidemurah
#Aurawhitegoldcollagentripeptide
#Aurawhitegoldcollagentripeptidemurah
#Aurawhitegoldtripeptide
#Aurawhitegoldtripeptidemurah
#Aurawhitetripeptide
#Aurawhitetripeptidemurah
#Aurawhitegold #aurawhitegoldmurah
#Aurawhitegoldcollagen #Aurawhitegoldcollagenmurah #Aurawhitemurah #Aurawhite #AurawhiteCollagen

www.effatihah.com
.
AURAWHITE COLLAGEN TRIPEPTIDE GOLD .
💝💝💝💝💝
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
⋙Membaik pulih struktur kulit#effatihah
⋙Kulit lebih cerah,anjal, gebu dan lembap
⋙Mengurangkan garisan halus dan keduta
⋙Mengaktifkan sintesis penghasilan kolagen pada tubuh#effatihah
⋙Mengatasi masalah kulit seperti jerawat, jeragat, pigmentasi dan tompok hitam.
⋙Melindungi dari sinaran UV, radikal bebas dan pencemaran
⋙Mencantikan kuku lebih kuat dan atasi masalah keguguran rambut
⋙Meningkatkan penghasilan susu ibu
⋙Sesuai untuk lelaki dan perempuan berumur 16 tahun ke atas
⋙Mengatasi masalah lenguh badan#effatihah
⋙Ramuan premium membekalkan zat penting untuk kulit.
.
💝💝💝💝💝
.
CARA PENGGUNAAN :
.
➨Campurkan 2 scoops Aurawhite ke dalam 120 ml air sejuk ke dalam shaker dan goncangkan sedia untuk di minum.#effatihah
➨Amalkan dua kali sehari pagi sebelum sarapan dan malam sebelum tidur . Untuk Kesan optimum amalkan ketika perut kosong.
.
💝💝💝💝💝
.
Whatsapp dengan klik link di bawah:
🌺http://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
🌺http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
🌺http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor. #effatihah
.
💝💝💝💝💝
.
#aurawhite #aurawhitetripeptidegoldoriginal #aurawhitetripeptidegold #aurawhitetripeptidegoldmurah
#aurawhitegoldoriginal #aurawhitegoldcollagen #aurawhitegold #aurawhitegoldmalaysia #aurawhitegoldmurah #aurawhitegoldcollagenmurah #aurawhiteoriginalmurah #aurawhiteoriginal #aurawhitemalaysia #aurawhitemurah
#aurawhitebeauty #aurawhitebeautycollagen #aurawhitecollagenmurah #aurawhitecollagen

www.effatihah.com
.
AURA WHITE 24KGOLD 
PLATINUM SKINCARE 6 IN 1
.
💝💝💝💝💝
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
24K GOLD PLATINUM SOAP
🌹Ia dapat memwajah mengurangkan kedutan, garis halus, #effatihah
🌹mencerahkan serta melembabkan kulit . Ia di perkayakan dengan
🌹serbuk emas tulen yang membekalkan kolagen untuk kulit .
.
FACE TONER
🌹Ia dapat membantu menyegarkan kulit serta memberi tona kulit 🌹sekata ,mencerahkan kulit dan menutup pori-pori pada #effatihah
🌹wajah supaya kulit lebih sihat .
.
DD FOUNDATION SPF 35
🌹DD Foundation sebagai pelindung sinaran UV serta gantian
🌹 bedak asas yang tidak melekit memberikan kulit anda bersinar 🌹,cerah dan taidak berminyak sepanjang hari .
.
24K PURE GOLD ESSENCE
🌹Pure emas tulen membantu sel-sel kulit , menganjalkan serta
🌹menegangkan kulit dan anti penuaan serta
🌹mencegah kulit kendur .
.
NIGHT CREAM (free)
🌹Membantu mencerahkan kulit , menghilangkan jeragat #effatihah
dan bintik-bintik hitam .
.
3D SHEET MASK (free)
🌹Membantu mencerahkan kulit dan menegangkan kulit
.
💝💝💝💝💝
.
CARA PENGGUNAAN
.
♦24K GOLD PLATINUM SOAP
-gosok sabun hingga keluar buihnya DAN dgn lembut urut muka dgn putaran mmbulat, biarkan 30/saat dan bilas dgn air bersih
♦FACE TONER
-Slps mncuci wajah, dgn mggunakan kapas muka, picit toner dan sapukan keseluruh wajah dan leher.
♦DD FOUNDATION SPF 35
-calit 5 point dan tepuk2 wajah anda DAN biarkan ia meresap
♦24K PURE GOLD ESSENCE
-Sapukan gold essence of wajah dgn sapuan ke atas. Digunkan pd waktu siang dan mlm.
♦NIGHT CREAM
-sapukan pd wktu mlm
♦3D SHEET MASK
-Letakkan pd wajah sblom tidur. Biarkan 30/min, tanggalkan dan bilas dgn air bersih
.
💝💝💝💝💝
.
Whatsapp dengan klik link di bawah:
🌺http://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
🌺http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
🌺http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor. #effatihah
.
💝💝💝💝💝
.
#aurawhiteskincare #aurawhiteskincaregoldset #aurawhitegold #aurawhitegoldskincare #aurawhitegoldskincareset #aurawhiteskincaregold #aurawhiteskincaremurah #aurawhiteskincareoriginal #aurawhiteskincaregoldsetmurah #aurawhiteskincaregoldsetoriginal
#aurawhitegoldmurah #aurawhitegoldori

AURAWHITE GOLD COLLAGEN
.
KEBAIKAN:
.
🍉Membaik pulih struktur kulit
🍉Kulit lebih cerah, anjal, gebu & lembap
🍉Mengurangkan garisan halus @ kedutan
🍉Mengaktifkan sintesis penghasilan kolagen pd tubuh
🍉Mengatasi masalah kulit seperti jerawat, jeragat, pigmentasi & tompok hitam.
🍉Melindungi dari sinaran UV, radikal bebas & pencemaran
🍉Mencantikan kuku lebih kuat & atasi masalah keguguran rambut
🍉Meningkatkan penghasilan susu ibu
🍉Sesuai untuk lelaki & perempuan berumur 16 tahun ke atas
🍉Mengatasi masalah lenguh badan
🍉Ramuan premium membekalkan zat penting utk kulit.
.
CARA PENGGUNAAN:
🍭Campurkan 2 scoops Aurawhite ke dalam 120 ml air sejuk ke dalam shaker dan goncangkan sedia untuk di minum.
🍭Amalkan dua kali sehari pagi sebelum sarapan & malam sebelum tidur
🍭Utk kesan optimum, amalkan ketika perut kosong.
🍭Rasanya memang sedap seperti kita minum buah anggur yg segar
.
FREE SHAKER!
FREE GOLD SOAP!
.
TO ORDER KINDLY;
WHATSAPP +60135582903
OR CLICK LINK ON BIO
.
#aurawhite #aurawhitegold #aurawhitegoldoriginal
#aurawhitegoldcollagen #aurawhitegoldmurah
#aurawhitemurah #aurawhiteskinbeau #aurawhiteberry #aurawhitestemcell #aurawhitebubbly #aurawhitebubblymurah

《AURAWHITE COLLAGEN TREPEPTIDE GOLD》
.
🌼KEBAIKAN AURAWHITE COLLAGEN TREPEPTIDE GOLD🌼 :
• Membaik pulih struktur kulit
• Kulit lebih cerah,anjal, gebu dan lembap
• Mengurangkan garisan halus dan keduta
• Mengaktifkan sintesis penghasilan kolagen pada tubuh
• Mengatasi masalah kulit seperti jerawat, jeragat, pigmentasi dan tompok hitam.
• Melindungi dari sinaran UV, radikal bebas dan pencemaran
• Mencantikan kuku lebih kuat dan atasi masalah keguguran rambut
• Meningkatkan penghasilan SUSU IBU
• Sesuai untuk Lelaki dan Perempuan berumur 16 tahun ke atas
• Mengatasi masalah lenguh badan
• Ramuan premium membekalkan zat penting untuk kulit.
✔Ramuan Aurawhite Tech Complex mengandungi vitamin, campuran beri (diperkaya dengan anti oksidan), tripeptide kolagen, astaxanthin, minyak zaitun, ekstrak biji anggur dan rose hips, diuji secara klinikal untuk meningkatkan pencerahan kulit, keanjalan kulit dan kulit cerah bersinar.
✔Produk terbaru Formula terbaru memberi kesan seawal 7 hari.
.
🌼CARA PENGGUNAAN AURAWHITE GOLD🌼 :
➨Campurkan 2 scoops Aurawhite ke dalam 120 ml air sejuk ke dalam shaker dan goncangkan sedia untuk di minum.
➨Amalkan dua kali sehari pagi sebelum sarapan dan malam sebelum tidur . Untuk Kesan optimum amalkan ketika perut kosong.
➨Rasanya memang sedap seperti kita minum buah anggur yang segar
➨Jika period, seeloknya stop kejap untuk 3 hari pertama, then sambung balik masa hari keempat
.
📲whatsapp (+601131315752)
📲whatsapp (+601131315752)
📲whatsapp (+601131315752)
.
📮Postage (RM7 sm | RM9 ss)
.
#jualmurah #produkoriginal #niagaonline #aurawhite #aurawhitegold #aurawhitegoldmurah #aurawhitegoldcollagen #aurawhitegoldskincare

BERSERI TANPA SUNTIKAN YANG MAHAL DGN AURAWHITE 24K GOLD SKINCARE!!!
.
.
LIMITED EDITION Terbaru!
24K GOLD PLATINUM SKINCARE 6 IN 1
.
.
Muka Kendur Tak Tegang?
Kedutan & Garis Halus pada Wajah.
.
.
Nak BENTUK Muka V Shape dengan 24K GOLD PLATINUM SKINCARE 6 IN 1??
Tak nak kulit kusam?
Tak nak jeragat?
Tak nak kulit kendur?
Nak kulit cantik?
Nak kulit cerah bersinar?
Nak kulit flawless?
.
.
KELEBIHAN AURAWHITE 24K GOLD PLATINUM SKINCARE > Sesuai untuk Usia 25 tahun ke atas yang mengalami masalah kulit kendur, pigmentasi, penuaan, kedutan & garisan halus.
> Diperkaya dengan ekstrak pati emas tulen 24K dan Platinum dengan inovasi Nano Lift membantu menegangkan kulit sekaligus mencerahkan kulit. > Membantu memudarkan pigmentasi dan jeragat.
> Telah diuji secara klinikal teksturnya 1000x lebih halus dan memberi penyerapan sempurna.
> Hablur emas membantu membekal kolagen pada wajah.
> Ia dapat mempercepatkan regenerasi aktif untuk kulit sihat & anti penuaan.
> Meningkatkan keanjalan dan kelembapan struktur kulit.
> Tidak sesuai untuk kulit bermasalah.
.
.
SET AURAWHITE 24K GOLD PLATINUM SKINCARE MENGANDUNGI :-
24K GOLD PLATINUM SOAP (NOT 141204184K)
24K PURE GOLD ESSENCE (NOT 141204187 K)
DD FOUNDATION SPF 35 (NOT 141204185K)
FACE TONER (NOT 141204183K)
NIGHT CREAM (free)
3D SHEET MASK (free)
.
.
RM72
KOSPOS:
+RM8SM
+RM12 SBH/SRWK
.
❤HARGA X TERMASUK POS
❤POSTAGE EVERYDAY
❤FAST SERVICE
❤READY STOCK!
❤TRUSTED SELLER
❤100% ORIGINAL
❤FREEGIFT FOR EVERY PURCHASED

CARA ORDER 📲 WHATSAPP +6017-3441378
.
.
#Aurawhitegoldskincare
#Aurawhitegoldskincaremurah
#Aurawhitegoldskincareoriginal
#AurawhitegoldskincareOriginalMurah
#Aurawhitegoldskincare24K
#Aurawhitegoldskincare24KMurah
#Aurawhitegold24K #Aurawhitegold24Kmurah #Aurawhitegold #aurawhitegoldmurah
#aurawhitegoldoriginal
#aurawhitegoldoriginalmurah #Aurawhite #AurawhiteMurah #AurawhiteSkincare #AurawhiteSkincareMurah

Most Popular Instagram Hashtags