#aurawhite

1094384 posts

TOP POSTS

πŸ¦‹πŸ‘ΈπŸΌ
Nervous AME2017 malam ni? Relax! Ada rezeki insyaallah. Terima kasih semua yang setia vote baby girl dan artis favourite korang. Yang penting tonight semua enjoy! Baby girl perform dengan @budakjoget so salty kuehtiaw laicihhh! πŸ˜‚
.
Kena tengok AME malam ni special sebab trailer Filem Pinjamkan Hatiku akan di tayangkan malam ni! Super excited! Jangan nangis masa tengok trailer tu nanti. Tu baru sikit je kita belanja. Kalau filem betul-betul, habis baju orang sebelah basah awak pinjam buat lap air mata. Haha! 9 malam di Astro Ria tonight! See you. 😍
.
Schedule baby girl pack gila a few days ni. Okay tipu. Bukan a few days, tapi everyday! Tak risau sebab ada Aurawhite Sparkle Diamond! Banyak kelebihan dan manfaat. Kekal cergas & putih gebu dengan Aurawhite Sparkle Diamond! Rugi kalau tak cuba. Shake Shake Uolls. AME2017 di aurakan dengan Aurawhite! @aurawhiteofficial πŸ’πŸΌ
.
πŸ’„ Makeup @ezal_ezlizan
πŸ‘— Dress @syafieq_ayman
.
#AydaJebat #AME2017 #Aurawhite #ShakeShakeUolls #RugiKalauTakCuba #PinjamkanHatiku #LailaSafitri AJscreamer #Aydamemangmanis #Babygirlsocute πŸ‘ΈπŸΌπŸ˜

AURAWHITE SKINSPA & AURAWHITE LUXURY MAGIQUE TONER regim perawatan wajah untuk kulit lebih PUTIH, BERSIH, BERMAYA & SIHAT. 🌸Kebaikan AURAWHITE LUXURIA MAGIQUE TONER
Membantu menyegarkan kulit serta menyamaratakan tona kulit
Membersihkan serta mencerahkan kulit.
Menutupi pori-pori pada wajah supaya kulit lebih sihat dan segar
Diperkaya dengan vitamin yang menyokong penghasilan kulit baru .Rugi Kalau tak cuba cepat Grab tauu..πŸ“²πŸ“²πŸ“² whtssap sekarang ke +60142399995 @+60142388884
#amyrarosli #aurawhite #trialskinspa #aurawhitebeauty

Credit πŸ“Έ @araaziz with @repostapp
・・・
Shake u ols
#aurawhite
#ame2017
#aydajebat
#araaziz

Salam Holla gorgeous! 😍
I hv been using this Aurawhite Skinspa special edition and am so impressed.Plus im so glad to share this with uolls tau.Not only all the ingredients natural,its also feel luxurious on my skin. So u guys should try this ya. Say hello to my pari pari whatsapp newSKINSPA +60123888567

Follow ig @aurawhiteofficial Love Your Skin Love Aurawhite
❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀
#aurawhiteskinspanewedition #aurawhiteskinspa #ame2017 #aurawhitebeauty #Aurawhite #AurawhiteSparkleDiamond #amyrarosli

Magnesium Flakes
.
Magnesium penting untuk kekuatan tulang, melancarkan pergerakan otot, membekalkan tenaga dan mengeluarkan toksin dalam badan
.
Kebaikan Magnesium Flakes:
β€’ Membuang toksin dan logam berat dari dlm badan
β€’ Melegakan sakit otot
β€’ meningkatkan kualiti tidur
β€’ Meredakan tekan dan stress
β€’ Melancarkan perjalanan darah
β€’ Menambahkan oksigen dalam tubuh – kurangkan migrain dan sakit kepala
β€’ Mengurangkan degupan jantung yg tak teratur
β€’ Mengurangkan risiko pembekuan darah
β€’ Menurunkan tekanan darah – elok utk pesakit darah tinggi
β€’ Mengurangkan iritasi dan pembengkakkan β€’ kulit lebih lembut dan licin
β€’ Mengurangkan penyakit ekzema
β€’ tahap nutrien yang lebih baik
.
Sesuai untuk wanita mengandung & berpantang
.
Harga: RM60
.
Postage:
RM8 Semenanjung
RM11 Sabah Sarawak
.
Self Pickup
Petronas Tesco Ampang
Petronas Taman Melati
.
#pencuciwanita #manjasireh #manjasirehterbaik #sayajualjamu #OnlineShoppingMalaysia #keputihan #masalahvagina #kcolly #aurawhite #quputeh #zofeabeauty #surekencang #masalahhaid #vgrip #vgriporiginal #advancedwhitecream #krimpemutih #manjasirehampang #royalv #hormonwanita #jushormon #hormonteratur #magnesiumflakes
.
WhatsappΒ +60182558780
Facebook Page: Wanita dan Kesihatan
.

MOST RECENT

New Restock!!!
Dora scrub.
Price : dm
Dapatkan Lebih 1000x Produk Kecantikan Disini.
Store:
ComingSoon!!!
Cara Order:
Whatssap/Sms : 01117674754
Penghantaran By Via Postage Or COD.
Payment We accept TRANSFER/CASH
#tatiskincare #perlaking #beauty #pamoga #kyliecosmetics #beconfident #satinskinz #glowglowing #dherbsterlajaklaris #wakdoyok #lolalens #jlens #pomade #kosmetik #dms360 #wonderglow #cmdrevell #azanis #hudabeauty #jsd #bvrc #belleza #auramen #aurawhite #azcosmetic #daraanggun #kdoll #beevenom

New Restock!!!
LATOJA.
Price : dm
Dapatkan Lebih 1000x Produk Kecantikan Disini.
Store:
ComingSoon!!!
Cara Order:
Whatssap/Sms : 01117674754
Penghantaran By Via Postage Or COD.
Payment We accept TRANSFER/CASH
#tatiskincare #perlaking #beauty #pamoga #kyliecosmetics #beconfident #satinskinz #glowglowing #dherbsterlajaklaris #wakdoyok #lolalens #jlens #pomade #kosmetik #dms360 #wonderglow #cmdrevell #azanis #hudabeauty #jsd #bvrc #belleza #auramen #aurawhite #azcosmetic #daraanggun #kdoll #beevenom

New Restock!!!
Serum putih Kaki.
Price : dm
Dapatkan Lebih 1000x Produk Kecantikan Disini.
Store:
ComingSoon!!!
Cara Order:
Whatssap/Sms : 01117674754
Penghantaran By Via Postage Or COD.
Payment We accept TRANSFER/CASH
#tatiskincare #perlaking #beauty #pamoga #kyliecosmetics #beconfident #satinskinz #glowglowing #dherbsterlajaklaris #wakdoyok #lolalens #jlens #pomade #kosmetik #dms360 #wonderglow #cmdrevell #azanis #hudabeauty #jsd #bvrc #belleza #auramen #aurawhite #azcosmetic #daraanggun #kdoll #beevenom

New Restock!!!
Premix Green Coffee.
Price : dm
Dapatkan Lebih 1000x Produk Kecantikan Disini.
Store:
ComingSoon!!!
Cara Order:
Whatssap/Sms : 01117674754
Penghantaran By Via Postage Or COD.
Payment We accept TRANSFER/CASH
#tatiskincare #perlaking #beauty #pamoga #kyliecosmetics #beconfident #satinskinz #glowglowing #dherbsterlajaklaris #wakdoyok #lolalens #jlens #pomade #kosmetik #dms360 #wonderglow #cmdrevell #azanis #hudabeauty #jsd #bvrc #belleza #auramen #aurawhite #azcosmetic #daraanggun #kdoll #beevenom

πŸ’‹Semua wanita impikan kulit yg cantik cerah putih gebuπŸ™†πŸ». πŸ‘ πŸ’„
.
..
Jika bukan sekarang bila lagi ? 😳
.
.Dan kalau bukan kita siapa lagi yg nak tolong kita kn πŸ€—
.
.
Bukan sbb x bersyukur,☺ tetapi kita juga digalakkan utk mencari ikhtiar😊 agar mampu menjaga kebersihan & memperbaiki diri kita sendiri . πŸ˜‹.πŸ™†πŸ»
JOM TRY β˜ƒBOOSTER WHITENINGβ˜ƒ
HANYA BERMODALKANπŸŽ€RM60 SAHAJAπŸŽ€
.
.
Makan 1 kapsul πŸ’Šutk 4 Hari . .
Byk kan mnum air masakβœ”.
.
Elakkan kafein.β˜•
.
.
.
InshaAllah kesan puas hati.😻 Bukan sy cakap kosong, tapi berlambak2 testimoni & feedback yg kami dapat dari customer. πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸŒΈ
Sape nk order bole whatsappπŸ‘‡πŸ½πŸ‘‡πŸ½πŸ‘‡πŸ½. .
πŸ“±0173428399πŸ“±
.
#shhazbeauty #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #kosmetikmurah #borongkosmetikmurahmalaysia #tatiskincare #bvrmurah #vitaminC #putihsebadan #buangtoksin #feedbackbooster #serumMurah #aurawhite #promosi

New Restock!!!
Maxx Slim.
Price : dm
Dapatkan Lebih 1000x Produk Kecantikan Disini.
Store:
ComingSoon!!!
Cara Order:
Whatssap/Sms : 01117674754
Penghantaran By Via Postage Or COD.
Payment We accept TRANSFER/CASH
#tatiskincare #perlaking #beauty #pamoga #kyliecosmetics #beconfident #satinskinz #glowglowing #dherbsterlajaklaris #wakdoyok #lolalens #jlens #pomade #kosmetik #dms360 #wonderglow #cmdrevell #azanis #hudabeauty #jsd #bvrc #belleza #auramen #aurawhite #azcosmetic #daraanggun #kdoll #beevenom

Biasa dengar scrub lembut?
Biasa dengar scrub halus?
Biasa dengar scrub mcm ni dalam pembersih wanita?
.
Yup! Mcm ni lah ciri-ciri Celebrity Feminine Scrub Wash. Tekstur yang super pekat. Sekali pump cukup boleh guna seluruh area Cik Bunga sampai celah-celah paha. .
Sangat pekat, memikat dan merawat. hihi.
.
Kami tambahkan pulak scrub lembut dan halus dalam pembersih wanita kami yang super pekat dan super sejuk ni.
.
Bila guna tu boleh feeling-feeling mcm spa. Bau pun terlajakk wangi.
Scrub lembut dan halus ni akan cerahkan dan exfoliate kulit-kulit mati area Cik Bunga. Ye lah, kesan after shave and tergaru-garu sebelum jumpa CFSW kan?πŸ˜‚
Consistant guna lama-lama Cik Bunga terlajak putehhh dan terlajak lembut.
.
Bukan muka je nak putih, Cik Bunga pun kena putih tau.
Dah putih, wangi dan bebas masalah Cik Bunga.
CFSW ni usually rawat keputihan dan gatal sepantas 3 hari.
Kalau nak rawat bau Cik Bunga, sepantas 10 saat je.
Anda perlukan berapa saat utk hubungi kami utk dapatkan at least sebotol CFSW?😌 whatsapp 0146229831 🌸AGEN & STOKIS DIPERLUKAN
Jom jana pendapatan dengan Skin
Stories
.
#perlashine #shaklee #aurawhite #quputeh #babiesblink #susumaaez #zofeabeautysecret #bustupexpress #kawaiicollagen #kcolyoriginal #dnars #bvrcollagen #perlaking #celebritylass #tabitaoriginal #bellezacollagen #vgrip #glutacaps #azcosmetic #babiesblink5in1 #olicandy #womendesire #nourainskincare #dianzvitamin #wdec #manjasireh #sweetcandcup #advanceslim #terlajaklaris #dropshipdiperlukan

New Restock!!!
24k Gold mask.
Price : dm
Dapatkan Lebih 1000x Produk Kecantikan Disini.
Store:
ComingSoon!!!
Cara Order:
Whatssap/Sms : 01117674754
Penghantaran By Via Postage Or COD.
Payment We accept TRANSFER/CASH
#tatiskincare #perlaking #beauty #pamoga #kyliecosmetics #beconfident #satinskinz #glowglowing #dherbsterlajaklaris #wakdoyok #lolalens #jlens #pomade #kosmetik #dms360 #wonderglow #cmdrevell #azanis #hudabeauty #jsd #bvrc #belleza #auramen #aurawhite #azcosmetic #daraanggun #kdoll #beevenom

New Restock!!!
Emma Lotion.
Price : dm
Dapatkan Lebih 1000x Produk Kecantikan Disini.
Store:
ComingSoon!!!
Cara Order:
Whatssap/Sms : 01117674754
Penghantaran By Via Postage Or COD.
Payment We accept TRANSFER/CASH
#tatiskincare #perlaking #beauty #pamoga #kyliecosmetics #beconfident #satinskinz #glowglowing #dherbsterlajaklaris #wakdoyok #lolalens #jlens #pomade #kosmetik #dms360 #wonderglow #cmdrevell #azanis #hudabeauty #jsd #bvrc #belleza #auramen #aurawhite #azcosmetic #daraanggun #kdoll #beevenom

Member Price: RM 16.00 - RM 26.00 unit
MegaSales Sehingga 30 April 2017!
Dapatkan lebih 900 product promosi dan dijamin Original!
Promosi Exclusive Untuk Member Sahaja.
Dibuka Setiap Hari:
Dari 10 Pagi Sehingga 10 Malam

We Accept All Credit Card & Debit Card πŸ’³

Alamat Kedai:
1. Outlet Shah Alam HQ:
Kauzs Sdn Bhd
C-3A-Ground Floor, Alam Avenue Jalan Serai Wangi H 16/H Seksyen 16 40200 Shah Alam Selangor. Landmark JPJ Padang Jawa, Belakang Pizza Hut . Sila Hubungi Jika Ada Pertanyaan ☎️03-55235406

2. Outlet Johor Bahru:
Kauzs Sdn Bhd
No.34 Jalan Padi Emas 1/7 Bandar Baru Uda 81200 Johor Bahru ☎️07-239 6006
Landmark Sederet Dengan Domino Pizza Bandar Baru Uda.

3. Outlet Kuantan:
A-153 Ground Floor Lorong Tun Ismail 6 25000 Kuantan Pahang
Landmark Sederet Oldtown White Coffee Dan Bank MBSB.
☎️ 09-5316409

Cara Order: SMS/WhatzApp: 0111-5482267 #kcolly #nourain #ephyra #dnars #tabita #satinskinz #quputeh #dms360 #aurawhite #dianvitamin #glowglowing #kauzs #pamoga #vcarefoundation #bangi #rozitachewan #perlaking #susumaaez #pureslim7d #tatiskincare #dexandraperfume #kopihijau #uitm #plazaangsana #kuantan #nourainskincare #uitmshahalam #olicandy #glutacaps #hipsterpomade

Buat apa nak telan pil kalau masalah datang bul.an boleh dirawat dgn pembersih Cik Bunga je.
.
Tengok feedback customer CFSW ni, cuci-cuci je masalah datang bulan yang tak normal dah back to normal balik dah. .
Bila dh bersih lepas guna CFSW, lepas keputihan, kegatalan, bau semua dh dirawat sampai akar umbi. Masalah mcm ni pun settle lah. .
Nak rawat masalah datang bul.an dgn cuci-cuci Cik Bunga je?
Celebrity Feminine Scrub Wash pilihan terbaik.
.
Pstttt, mmg founder Skin Stories letakkan Magnolia Stemcell dalam CFSW , alahh org dolu-dolu guna Magnolia Stemcell utk rawat masalah dtg bulan lah. Best kan?
Jom cepat grab pembersih wanita scrub pertama di Malaysia yg cukup all in one ni.

Whatsapp 0135389140 untuk sebarang pertanyaan . ❗ AGENT DIPERLUKAN ❗
#skinstories #skinstoriesbeautycare #celebrityfemininescrubwash #femininewash #pencuciwanita #hygienwash #jamususukdara #quputeh #pamoga #perlaking #perlashine #thejunnipinkishwhite #pomade #dherbs #sendayutinggi #glowglowing #simplysiti #sabunkopi #dms360 #aurawhite #babiesblink #dnarsskincare #shiseidomask #womendesireeessentialcream #perfumedexandra #minyakbelacak #losyenputihajaib #kopipakbelalang #susukambingkurmamadu #putehcollagen

Ambil sikit aura cantik sis ni pagi pagi πŸ’ž.
.
Org perempuan ni kalau muka bebas jerawat, jeragat, kulit berminyak, kulit kusam mmg paling gembira sekali. Cuba kalau naik jerawat seketul dulu mau meroyan sehari kann. Apatah lagi naik berjemaah lg rasa fedupp! .
.
Dengan WD masalah tu semua settle dear. Bayangkan bila WD dah start bekerja, dah meresap ke seluruh pembuluh darah kita. Kalau terlalu bnyk toksin dia sngkirkan dulu. Kalau hormon berkecamuk dlm tu dia stabilkan dulu. Selagi toksin terkumpul dlm badan tu pakai skincare or mkn supplement apa pun tak jln dear.
.
WD ni mmg khusus untuk masalah kulit. Diformulasikan oleh indivvidu bertaraf Prof(Dr) berpengalaman dalam merumuskan bahan kecantikkan dan kesihatan ni. So tak perlu risau. InsyaAllah selamat untuk semua 😍.
.
.
.
JOM..MISI CANTIK RAYA 2017.
.
Nak HARGA PROMO? ADA!! .
RM95 satu unit. Beli lebih 3 unit RM75/unit RM225 freepostage . Jom dapatkan sekarang 😍 .

Kita pakai, kita jual πŸ€—

Pm/ whtsapp/ telegram ye .
+6012 351 2791☺
Izzati Dealer WDEC
Kami akan guide anda .

#ubatjerawat #jerawathilang #jeragat#womendesiree #firmax #activefollowers #instafamous #instashop#bioeverplus #firmax3 #sayajual #jerawatbatu #jerawatpasir #bioeverplus #viral#kdollbeauty #dms360 #krimjerawat #jerawatkecut #jeragatdegil #jerawatkronik #sabunjerawat #sabunkopi #aurawhite #womendesire #womendesirecream #wdec

MegaSales Sehingga 30 April 2017!
Dapatkan lebih 900 product promosi dan dijamin Original!
Promosi Exclusive Untuk Member Sahaja.
Dibuka Setiap Hari:
Dari 10 Pagi Sehingga 10 Malam

We Accept All Credit Card & Debit Card πŸ’³

Alamat Kedai:
1. Outlet Shah Alam HQ:
Kauzs Sdn Bhd
C-3A-Ground Floor, Alam Avenue Jalan Serai Wangi H 16/H Seksyen 16 40200 Shah Alam Selangor. Landmark JPJ Padang Jawa, Belakang Pizza Hut . Sila Hubungi Jika Ada Pertanyaan ☎️03-55235406

2. Outlet Johor Bahru:
Kauzs Sdn Bhd
No.34 Jalan Padi Emas 1/7 Bandar Baru Uda 81200 Johor Bahru ☎️07-239 6006
Landmark Sederet Dengan Domino Pizza Bandar Baru Uda.

3. Outlet Kuantan:
A-153 Ground Floor Lorong Tun Ismail 6 25000 Kuantan Pahang
Landmark Sederet Oldtown White Coffee Dan Bank MBSB.
☎️ 09-5316409

Cara Order: SMS/WhatzApp: 0111-5482267 #kcolly #nourain #ephyra #dnars #tabita #satinskinz #quputeh #dms360 #aurawhite #dianvitamin #glowglowing #kauzs #pamoga #vcarefoundation #bangi #rozitachewan #perlaking #susumaaez #pureslim7d #tatiskincare #dexandraperfume #kopihijau #uitm #plazaangsana #kuantan #nourainskincare #uitmshahalam #olicandy #glutacaps #hipsterpomade

πŸ’‹Semua WANITA dan LELAKI zaman sekarang impikan kulit yg cantik cerah putih gebuπŸ™†πŸ». πŸ‘ πŸ’„
.
..
Jika bukan sekarang bila lagi ? 😳
.
.Dan kalau bukan kita siapa lagi yg nak tolong kita kn πŸ€—
.
.
Bukan sbb x bersyukur,☺ tetapi kita juga digalakkan utk mencari ikhtiar😊 agar mampu menjaga kebersihan & memperbaiki diri kita sendiri . πŸ˜‹.πŸ™†πŸ»
JOM TRY β˜ƒBOOSTER WHITENINGβ˜ƒ
HANYA BERMODALKANπŸŽ€RM60 SAHAJAπŸŽ€
.
.
Makan 1 kapsul πŸ’Šutk 4 Hari . .
Byk kan mnum air masakβœ”.
.
Elakkan kafein.β˜•
.
.
.
InshaAllah kesan puas hati.😻 Bukan sy cakap kosong, tapi berlambak2 testimoni & feedback yg kami dapat dari customer. πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸŒΈ
Sape nk order bole whatsappπŸ‘‡πŸ½πŸ‘‡πŸ½πŸ‘‡πŸ½. .
πŸ“±0139504935πŸ“± πŸš—πŸ’¨COD - KUALA TERENGGANU
.
#shhazbeauty #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #kosmetikmurah #borongkosmetikmurahmalaysia #tatiskincare #bvrmurah #vitaminC #putihsebadan #buangtoksin #feedbackbooster #serumMurah #aurawhite #promosi

UFORA Collagen
No 1 whitening pure marine collagen
.
Setiap hari paras collagen dlm tubuh akan berkurangan. Terutama pada wanita yg mana lgi cepat berbanding lelaki. .
Dats why we should take UFORA 2 sachets setiap hari untuk menstabilkan dan menambah isi paras kolagen di dalam badan agar sentiasa sihat dan makin cantik.
.
Wasap +60174087521 untuk pembelian.

#UFORA #UFORAglowhitecollagen
#uforabeauty #glutathione #susukambing #testimoniuforabeauty #putih #collagen #kolagen #putihgebu #kulitsihat #kulitputih #jannalawwapatiibuputih #kcolly #aurawhite #boosterwhitening #glutapanacea #glutacaps #quputeh #mileniawhiteningchamp #belleza

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags