#aurawhite

1130166 posts

TOP POSTS

🆕 RESTOCK - LEMON NEX
- RM 100.00 (MEMBER)
🇲🇾Promosi KEMERDEKAAN NaidarByH&F 🇲🇾 akan bermula sekarang sehingga 31-08-2017 atas permintaan pelanggan kami😘😘
Terdapat lebih 1000 produk kesihatan dan kecantikan. kedai kami beralamat No.25 Jalan Dataran Wangsa Melawati 1, Wangsa Melawati 50300 K.L (Landmark Sebelah kedai Petsmore,Barisan Belakang Zawara Coffee) untuk menikmati diskaun sehingga 90% (Terpilih).❌Tidak perlu membeli dengan kuantiti yang banyak,dengan serendah 5 item sahaja anda layak menjadi ahli kami.
No Tel : 03-4131 4902
SMS/Whatsapp : +6018-2129250
-C.O.D FREE buy more than 5 items-
#merdekasale #merdeka #uitmshahalam #vasia #dnarsskincare #nourainskincare #satinskinz #susumaez #beevenomskincare #kopialana #naidarbyhf #vitcglutaserum #azanis #ephyrapremium #naidartv #kdollskincare #pamoga #tabita #manjakaseh #honeyglowsoap #deejacosmetic #okayafoundation #vcarebeauty #glowglowing #daraanggun #aurawhite #dyxycosmetic #uitm #shahalam #lemonex

❤️
Teaser Filem Pinjamkan Hatiku. Sanggup tak awak berkorban untuk tengok orang yang awak sayang dan cinta bahagia tetapi tak bersama awak? Melihat dia bahagia adalah kebahagian sebenar bagi awak?
.
You should watch this movie! Bila keluar? Tunggu next teaser! Cerita yang buat mata awak bengkak macam panda. 🐼❤️
.
@shaheizy_sam @faridkamilz @osmanali_nuansa @aurawhiteofficial
.
#AydaJebat #PinjamkanHatiku #LailaSafitri #ShaheizySam #Naufal #FaridKamil #DoktorHasnan #OsmanAli #Aurawhite #AJscreamer

Siapa boleh Makan BW❔
💜Lelaki Perempuan/Ibu Mnyusu Bayi .
.
Ada Kesan Sampingan Tak ❔
💜Takde . Hnya buang toksin dlm badan sahaja .
.
Kenapa Ada 7Caps Je ❔
💜sebab produk ni tak macam produk lain yang makan hari hari ada 30caps tu. 💜 Booster, kesan dia lebih cepat and makan 4hari 1capyyys je . Kalau makan hari hari nnti overdose lah jadinya .
.
Apa Kelebihan BW ❔
💜Mencerahkan kulit 5x ganda
💜Mengecutkan jerawat
💜Pudarkan parut² lama
💜Hilangkan bintik hitam
💜Mengatasi masalah eczema
💜Menyingkirkan toksin
💜Memberikan tenaga 💜Untuk Ibu menyusu yang makan bw ni,
putihkan kulit baby and hilangkan ruam .
.
Berapa Harga BW ❔
💜RM68SM/RM71SS💜
💜Sebotol Tahan Sebulan💜
.
Lepas Stop Makan BW,kulit hitam tak❔
💜Tak Hitam, tapi kalau dah berjemur tongah paneh terik tu, hitam lah jadinya😂
.
Nak Order ❓
DM NOW. STOK SANGAT TERHAD !!!
.
#shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #scrubcoffee #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster #kulitputih #boosterwhitening #feedbackbooster #kurungmoden #borongkosmetikmurahmalaysia #kosmetikmurah #feedbackbooster #serumMurah #aurawhite #promosi #auramen #glutacaps #dzgarcinia #perlaking #perlashine #glutab #jemaima #kdollbeauty #tatiskincare #halal

นาทีนี้ใครๆก้คงไม่รู้จัก เซน่า แพลงก์ตอนน้ำตบ ฮิตและดังมากก จันจิก้ใช้อยู่น่า แต่ขวดสีเขียว พอรู้ว่า เค้ามีรุ่นพิเศษ ออกมา คือตัวนี้ ขวดสีขาวมุกพรีเมียมมากๆ ก้ต้องรีบสอยมาสิคะ!! คุ้มมาก แพลงก์ตอนเข้มข้น 10% ขนามใหญ่มาก 200ml ตัวนี้ใช้แล้ว จะรู้เข้มข้นกว่า ผิวจะแน่นหน่อย ใช้แล้วขาว ใส เด้ง ผิวฟูมากวันโทรมๆช่วยได้ จริงๆ hot item ของจันจิ #ใช้ดีบอกต่อ
@senaofficialth #antiaging #senaofficialth #senamarineplankton #aurawhite

Alhamdulillah untuk masalah buasir

Tak perlu susah susah..caranya

Lepas mandi, lapkan bagi betul betul kering.. kemudian sapu di tempat buasir, kemudian sapu di lubang pusat.. In shaa Allah berkesan

Jika berminat DM/wasap 📲0192156411
📲0192156411
📲0192156411

#dendamaurora #pinggantakretaknasitakdingin #lofattah ##heroseorangcinderella #laraalana #begmurahmalaysia #ubatjerawat #bioeverplus #mamadil #wdec ##aurawhite #krimhormon #marykaymalaysia #bazaarpaknilmurah #cantik #terapi #masalahkesihatan #serimuka #awetmuda #terapiinstagram #ajimaura #buatduit #jomniaga #agentrm50je #tamanmedan #selangor #petalingjaya

หลายคนยังไม่รู้ว่า!!!! สารสกัดจากแพลงก์ตอน!!!
สามารถดูแลผิวหน้าฟื้นฟูผิวคล้ำเสีย รักษาอาการแพ้ต่างๆ ได้ดีทีเดียว
--------------------------------------------
ส่วนเจ้าแพลงก์ตอนที่ว่านี้อยู่ในขวดนี้แล้วถึง 10% !!!
ดีแค่ไหน? ไปดูรีวิวกันเล้ยยย
""""เปลี่ยนผิวเสียให้แข็งแรง กระจ่างใส """""
@senaofficialth #sena #antioxidants #antioxidants #antiaging #senamarineplankton #aurawhite #
https://clubsister.com/sena-marine-plankton-aging-serum-concentrate-review

Serlahkan Aura mu dengan TRIAL SKINSPA NEW SPECIAL EDITION +60142399995 / +60123888567💖 Aurawhite Skinspa Special Edition dah keluar. Suka sangat Aurawhite Skinspa ni dalam satu set ada 4item Aurawhite Deep Cleanser💖 sebagai pembersih wajah secara mendalam.
Aurawhite Stemcell Collagen Serum💖 membantu mencerahkan wajah
Sillky cc creme 💖dengan tekstur lembut melindungi kulit dari sinaran UV.
Phyto Night creme💖 bagi kulit halus lembut macam baby skin tau.

So mesti cuba tau Aurawhite skinspa ni kalau nak kulit cerah gebu halus mulus Whatsapp +60142399995 atau follow ig
@aurawhiteofficial
Beli tauu Rugi Kalau tak cuba😘😘😘
#aurawhiteskinspa #aurawhitebeauty #aurawhite #aurawhitesparklediamond

Makeup by @ynasakinah
Hairdo by @hilmiawall_the_hairstylist_

Masih belum terlambat lagi utk uollss dptkn harga PROMOSI MERDEKA
PROMOSI PROMOSI 🎁🎁🎁🎁Ramai dah cuba dan rasai kehebatan , keberkesanan Aurawhite SPARKLE DIAMOND ni memang superbb 100% totally different uollss ! .
Jom amal Aurawhite Sparkle Diamond setiap hari untuk kekal CANTIK, JELITA SIHAT dan BERTENAGA sepanjang hari ...
Caranya mudah sahaja sehari 2 kali pagi sebelum sarapan masukkan 2 scoop aurawhite kedalam shaker bersama 120ml air putih dan malam sbelum tdo dengan sukatan yang sama then shake shake minum...senang jekan... mereka yang belum mencubanya harus dapatkan sekarang juga.
.
🤗HOW TO ORDER.
📲Whatsapp SPARKLE +60123888567
📲Whatsapp SPARKLE +60123888567
📲Whatsapp SPARKLE +60123888567
📲Whatsapp SPARKLE +60123888567
.
Tips: Amalkan secara konsisten utk dapatkan kesan yg lebih efektik serta perbanyakkan minum air putih sehari 8 gelas.
#aurawhitesparklediamond #rugikalautakcuba #aurawhite #collagen

❄️☃️❄️☃️❄️☃️
Coming soon! BTS Filem Pinjamkan Hatiku dekat New Zealand!
Saja belanja sikit.. Malam baby girl nak share teaser yang akan buat jantung awak semua dup dap dup dap. 8pm ni okay? Tunggu.. 😜
.
Sebenarnya banyak sangat nak share ni! Tunggu ok! Omg im so happy. I wanna cry. 😭
.
#AydaJebat #PinjamkanHatiku #LailaSafitri #FaridKamil #DoktorHasnan #OsmanAli #Aurawhite #Aydahappysangat

MOST RECENT

รีวิวจากผู้ใช้จริง บีบีทาตัว ที่ป้องกันแสงแดดได้หลายเท่า
ทั้งมีกลิ่นหอมเป็นเอกลักษณ์ ติดทน ยาวนาน เรื่องกันน้ำ 100% แน่นอน
.
คุ้มค่า จนไม่ต้องพูดอะไรมาก
#ไม่เป็นคราบ #ไม่หลุด #ไม่ติดผ้า #ไม่โป๊ะ
💞Aura White Sunscreen BB Lotion SPF50 PA+++
.
#NCP #BB #aurawhite
.
✨สั่งสินค้าคลิ๊กลิงค์นี้จ้า👇
http://line.me/ti/p/~kthammo

SEDIHNYAA!! 😭😭
.
.
PAYUDARA KECIL & TAK MENARIK!! SAMPAI SUAMI TAK SELERA!! Huhu.. sedih giler!! 😭😭
.
.
Korang ada masalah mcm ni tak?? Meh nak bantu uolls MANTAPKAN payudara uolls. Kesan SEAWAL 7HARI + SKIN WHITENING sekali! 😍😍
.
.
PROMO RM60

WHATSAPP : 010-9092277
.
.
#coffeecupd #chococupd #whiteningbooster

UMUR BUKAN PENGHALANG UNTUK KEKAL MONTOK GEBU!! 😍😍
.
.
Akak umur 40++ pun ramai minum Coffee Cup D tau. Sbb apa?? Sbb BEST + BERKESAN!! 😍😍
.
.
Siapp REPEAT ORDER lagi tuu.. klu produk tak berkesan, xde yg repeat order syg². CCD ni mmg HEBATT!! 😍😍😋😋
.
.
Jomm grab PROMO MURAH sekarangg!!
Promosi dah nak tutup dah
Cepat² grab tau 😍😍
.
.
PROMO RM60
.
.
Whatsapp now 010-9092277
.
.
#coffeecupd

Ramai yang puji CFSW ! CFSW mmg pakar RAWAT masalah kegatalan yang kronik pada Cik 🌸.
.
Ada testimoni kegatalan sampai 3 bulan pun terus sembuh lepas 2-3 kali penggunaan CFSW tau.
.
Ada yang bagi feedback gatal-gatal pada Cik 🌸 sampai susah dan tak selesa nak jalan tak sampai sebotol penggunaan dh sembuh. .
Mmg BUKTI FW kami mmg berkesan & terbaik. Wangi sampai nak pitam. Dgn scrub LEMBUT & HALUS lagi. Auchhhhhh mmg superbb nokkk.
.
Wajib dapatkan sekarang 😍
Rawat masalah Cik 🌸 Sambil Cik 🌸 Ber-spa.
.
⇨ meh whspp cpt! ☎ 0173328630 #cfsw
.

#skinstories #celebrityfemininescrubwash #glowglowing #satinzskin #hygienewash #dherbs #symaskincare #perlaking #aurawhite #jamususukdara #femininewashjsd #dnars #auramen #millionstemcell #jamumakdara #joosmycun #jusnusantara #justokguru #dexandra #babiesblink #manjakaseh #kasehskincare #tatiskincare #kcolly #pamogaquputeh #quputehskincare #dianzvitamin #beevenom #olicandy

●●●●●●●●●●●●●●●●●
.. GLAMROSE SPRAY .... RM32.00 (2ITEM RM60.00) .... POS RM11SM / RM15 SS
Puan Nurul's Home
Babiesb Healty & Wellness 🍀Puan Nurul🍀
صَلِّ َعلى سيدنا مُحَمَّدٍ وَ عَلَى آِل سيدنا مُحَمَّدٍ. "Allahhumma soli'ala Saiyidina Muhammad wa'ala ali Saiyidina Muhammad"ُ
امين يارب العالمين

Selamat Petang semua.. @babies_b_healty_n_wellness 🌱🌱 Terima Kasih sudi scroll dan komen di ruangan ini 🌱🌱
Admin : 🍀 Puan Nurul
🍀 019-6009455
Rezeki Itu Milik Allah swt ,
Kita Hanya Mampu Mencari ,
Allah swt yang memberi
#tati
#baru
#online
#grandnew
#launching
#dianz
#perfume
#online #nsis #kosmetik.
#bisnes #surirumah
#cust
#produkonline #jamu #manjakaseh #liga #azanis #tropika #kutil #aurawhite #sendayutinggi #terlajaklaris #dyxy #tati #
#admin
#iois

ออกไปซื้อของวัตสัน ก็เดินแต่ตอบแชทลูกค้า รู้สึกปลื้มปริ่มมาก ไม่คิดว่าจะมีคนสนใจเวเน่ขนาดนี้ บอกเลย ไม่ลองแล้วจะเสียใจ💜 #Vene #stemcell #organic #frash #aurawhite

สอบถามได้นะคะ มีของพร้อมส่งจ้า #duofirmbyduoslim #ออร่าไบร์ท💙 #ออร่าไวร์ท #เซรั่มแอปเปิ้ล มีครบจ้า 📲แอดไลน์มาเลย 🆔 nampetchiiz

อันดับ 🥇 ที่ครองใจตลาด ครองใจสาวๆ มากกว่า 5 ปี ❤️#กลูต้าออลอินวัน ไม่ทำให้คุณผิดหวัง ทานครั้งละ 1-2 เม็ดก่อนนอน กับน้ำอุณหภูมิห้อง
เรื่องผิวขาว ให้กลูต้าออลอินวันดูแลสิคะ 😍 590฿ #ส่งฟรีems 📮 •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
👉🏻📱สนใจสอบถามหรือสั่งซื้อ ได้ที่แม่ค้า
#เล็กกี้ใจดี 🙆🏻ทุกช่องทางเลยนะจ๊ะ ยินดีให้คำปรึกษาค่า 💋
👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
Page Facebook ==> www.facebook.com/jjlekyskinista
Instagram ==> jjleky_skinista
🅛🅘🅝🅔 🆔==> lekuleku ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• #glutaallinone #skinista #skinistad #gluta #grapeseedextract #mixberry #renewalskin #cleardarkspot #whitening #whiteskin #auraskin #aurawhite #aurabright #aurawhiteskin #jjlekyskinista

ท้าแดดได้ทุกที่ ขับผิวสดใส ไม่หมองคล้ำ
กันน้ำ กันแดด ไม่หลุดลอกให้กวนใจ
.
บีบีทาตัว ที่ตอบโจทย์ทุกความต้องการของสาวๆ
💞Aura White Sunscreen BB Lotion SPF50 PA+++
.
#NCP #BB #aurawhite
.
💸ราคา 395 บาท ส่งฟรีด้วยนะค่ะ 🔊 👉🏻รับสัครตัวแทนแบบไม่สต๊อกด้วยนะค่ะ ☄️❥สั่งสินค้าหรือสมัครตัวแทนจำหน่าย☄️
👩🏼‍💻Facebook: Pavapha Khanad
🎀Line:http://line.me/ti/p/jatEWPrC4f
🎀Call: 092-1652929#ครีมกันแดด #ครีมขาว #ครีมผิวขาววิตามินออร่า #ครีมผิวใส #ครีมขาว #ครีมผิวขาวราคาถูก #รับตัวแทนฟรี #รับตัวแทนจำหน่าย #รับสมัครตัวแทนจำหน่ายทั้งแบบสต๊อกและไม่สต๊อก

Alhamdulillah untuk masalah buasir

Tak perlu susah susah..caranya

Lepas mandi, lapkan bagi betul betul kering.. kemudian sapu di tempat buasir, kemudian sapu di lubang pusat.. In shaa Allah berkesan

Jika berminat DM/wasap 📲0192156411
📲0192156411
📲0192156411

#dendamaurora #pinggantakretaknasitakdingin #lofattah ##heroseorangcinderella #laraalana #begmurahmalaysia #ubatjerawat #bioeverplus #mamadil #wdec ##aurawhite #krimhormon #marykaymalaysia #bazaarpaknilmurah #cantik #terapi #masalahkesihatan #serimuka #awetmuda #terapiinstagram #ajimaura #buatduit #jomniaga #agentrm50je #tamanmedan #selangor #petalingjaya

🌿🍃💦
🌶เซตผิวขาวด้วยผักสดพร้อมส่งทุกเซตน้าจ้า🐷
🙈เลื่อนดูโปรได้เลยจ้า👉🏻
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔎♔ปรึกษาฟรีใจดี Line:@pzc6621r (มี@)
🌈❥รับตัวเเทนสายดันพารวย👰🏻
🎈✎เรทส่งบริษัทเเซ่บจริงไม่ติงนัง😋
#2npskin #สินค้าพร้อมส่ง2npskin
#howtoperfect #รีวิว2npskin #รับตัวเเทนจำหน่ายทั่วประเทศ #ฉันจะสวย #ฉันจะขาว #ฉันจะผอม #sumaneecream #มาส์กผัก #สบู่มาร์กสตอ #โลชั่นผักสด #ผงผัก #moacollagen #like4like #amiskincare #aurawhite

📢Customer feedback📢

Apa kata pengguna👇👇
. 📌sebelum ada vcs, kulit pulih juga tapi parut tak hilang, jerawat masih kluar
📌kulit muka mak dia pun dah tak kering
.
Alhamdulillah selepas pakai vcs annona segala masalah dia dapat diselesaikan nampak cantik sangat kulit muka dia .
Ada yg bermasalah seperti pengguna ni tak?? Nak try vcs annona? Jom whatsapp 0136709912..sis akan guide uolls sehingga masalah uolls dapat diselesaikan

Most Popular Instagram Hashtags