#aurawhite

1107223 posts

TOP POSTS

Guys Myra nak Share ni If korang nak skin Cantik Flawless licin secara semulajadi so kena la cuba ni Aurawhite Skinspa Special edition mmg skin jadi lembut halus n cerah so tunggu ape lagi order sekarang k follow ig @aurawhiteofficial RUGI Kalau Tak Cuba Tau!❤❤
Wahhh AURAWHITE SKINSPA SPECIAL EDITION Now Open For Order! 😃😃 Agent Online Needed Uolls.
Whatsapp +60142399995 +60123888567

Siapa nak kulit wajah Flawless Cerah dan 7 hari secara semulajadi tanpa chemical Jom Uolls Cuba Aurawhite Skinspa.
All you need for a complete beauty routine from start to finish. This Aurawhite Skinspa as a skin care essentials for radiant, hydrated,youthful and healthy looking skin. TRY IT NOW! Rugi Kalau Tak cuba.❤❤ #aurawhiteskinspaSE #aurawhiteskinspaspecialedition #aurawhite #aurawhitebeauty #amyrarosli #aurawhitesparklediamond

✨GLUTA BERRY ALL IN ONE SKINISTA✨
RM 60
FREE POS TO SM / add RM5 TO SS
-
-
Gluta all in one merupakan produk suplemen kecantikan yang berbentuk softgel dengan khasiat efektif untuk mencerahkan warna kulit, menghaluskan, menutrisi dan meregenerasi kulit dari dalam, membantu mengurangi flek, komedo, bintik-bintik hitam, serta membuat kulit tampak putih alami dan berseri-seri.
.
Khasiat dan Manfaat Gluta All in One
🍓Memutihkan kulit
🍓Mencerahkan kulit
🍓Membantu menambah kekebalan tubuh
🍓Membantu merawat kulit dari dalam
🍓Membantu menutrisi kulit dari dalam
🍓Membantu mencegah penuaan
🍓Membantu mendetoksifikasi toksin dan racun dalam tubuh
🍓Membantu memperbaiki kulit kasar dan kering
🍓Membantu mengurangi flek serta kerutan
🍓Membantu mengurangi komedo serta bintik-bintik hitam
🍓Menjadikan kulit tampak sihat, halus, kencang, elastis, dan melembutkan
🍓Menjadikan kulit tampak alami, berseri-seri, dan terlihat seperti muda kembali
.
.
Isi 1 Botol Gluta All in One
1 Botol Gluta All in One berisi 30 Softgels. Softgels lebih cepat serap tau dari pill or kapsul 😍
.
ingredients SKINISTA GLUTA ALL IN ONE :
◆ Glutathione *Reduced form 6500mg
◆ Berry & Grape seed Extract 2000 mg
◆ Co Q10 800mg
◆ Collagen tri peptide 500 mg
◆ Vit C 500mg
◆ Alpha lipoic acid 200mg
◆ Freeze-dried placenta extract 50mg . .

nampakkkkkk.. ok sis share cara badan kita perlukan brapa mg gluta in a day.. dia kira mcm ni,
🔴40mg gluta/1kg berat badan kita.. dlm gluta all in one ni kira 6500mg, lps tolak yg sesat2 tu semua pun dh ckup dh utk badan kita 😊
.
.
🔴🔴🔴
#glutaberry #glutaallinone #glutamalaysia #glutapanceamalaysia #snailwhitecream #snailwhitecreammalaysia #jemaimapill #dbellapremiumcollagen #olicandy #bvrcollagen #kcollymurah #supplementputih #jannalawwa #aurawhite #quputeh
#bvr #ephyra #aurawhitebubble #glutacaps #quputeh #azanisserum #symabeauty #tabita #olicandy #stemcell #glutapanacea #satinskinz #kcolly #perlacapsule #jannalawwa #diazvitamin

Aurawhite Bubbly
.
.
Sesuai bagi remaja berusia seawal 12 tahun hingga 21 tahun
.
.
Mengandungi kolagen dan madu sesuai untuk kesihatan kulit dan juga tenaga
.
.
Rasa Yang Sedap
.
.
Whatsapp - 0199281787 (Syuhada)
.
.
#aurawhitebubbly #aurawhitebeauty #aurawhitemurah #aurawhiteremaja #aurawhite

Woww มีความเกร๋ หน่อยย how to look พี่วุ้นเส้นพรีเซนเตอร์เซรั่มตัวใหม่ ลุกผิวใส ฉ่ำวาว สุขภาพดี แบบเป็น ธรรมชาติ ให้ 10/10 เข้าไปอ่านกันได้เลย เว็บบอร์ด ชื่อดังด้านบิวตี้ http://www.jeban.com/viewtopic.php?t=231754
ไม่ได้มีแค่ how to อย่างเดียวนะคะ ยังพูดถึงเซรั่มตัวใหม่ของพี่วุ้นเส้น ใช้แล้วผิวเป็นยังไง ต้องไปอ่าน กระทู้เริ่ด 5ดาว @senaofficialth #senaaging#antiaging #aurawhite #senamarineplankton

Wooooww, Super Amazing

Aura Beauty Cream Pemutih dan Pencerah Wajah Terdahsyat Terlaris Tahun Ini.
Dari semua Custumer Pemakai Aura Beauty Sudah Terbukti Bahwa semua Testimoni Memuaskannnnnn..! Inilah Alasan Aura Beauty Super Laris Karena 4 Keunggulan:
1. Aura Beauty sangat Lembut Produknya.
2. Aura Beauty sangat Mudah Pemakaiannya.
3. Aura Beauty sangat Murah Harganya.
4. Aura Beauty sangat Ramah Pelayannanya.

SEGERA BUKTIKAAANNNN SENDIRIIII

Yuk pastikan pembelian aura beauty di sini

Konsultasi & order
BBM D6189CF5
WA 0878 4327 4000
Line aurabeautyoffice

#lulur
#lulurwajah
#lulurbadan
#lulurmurah
#lulurpemutih
#luluralami
#aurawhite
#aura
#perawatan
#perawatanwajah
#perawatankulit
#perawatantubuh
#perawatanbadan
#perawatanmuka
#sabun
#sabunpemutih
#sabunbuketi
#kokulusabun
#butiksabun
#lotion
#lotionpemutih
#lotionmurah
#bodylotion
#lotionvampire
#lotionbadan
#lotionkorea
#sammylotion

🐝🐰🐥🦋
Nak bangun pagi cantik macam baby girl kat atas tu? Minum Aurawhite Sparkle Diamond! Hahaha! Untungla bangun pagi dah macam Rosalinda Ayamooooor.. Baby hair sejenis menyulam. 😂
.
☎️ @aurawhiteofficial
.
🏖 Makeup @alhaalfa
🏖 Photo @nabil_nadir
🏖 Editor @rockinstudio
.
'Don't let someone dim your light simply because it's shining in their eyes.'
.
#AydaJebat #Aurawhite #AurawhiteSparkleDiamond #AJscreamer #ShakeShakeUolls #RugiKalauTakCuba #Sideburnnakkemanatu 😂

ตื่นเต้นอะ ไม่เคยขาว ก็ขาวกับเขา #Aurabright #aurawhite #supervitamin

Wow best nyaa.💖 Aurawhite Skinspa Special Edition dah keluar. Suka sangat Aurawhite Skinspa ni dalam satu set ada 4item Aurawhite Deep Cleanser💖 sebagai pembersih wajah secara mendalam.
Aurawhite Stemcell Collagen Serum💖 membantu mencerahkan wajah
Sillky cc creme 💖dengan tekstur lembut melindungi kulit dari sinaran UV.
Phyto Night creme💖 bagi kulit halus lembut macam baby skin tau.

So mesti cuba tau Aurawhite skinspa ni kalau nak kulit cerah gebu halus mulus Whatsapp +60142399995 atau follow ig
@aurawhiteofficial
Beli tauu Rugi Kalau tak cuba😘😘😘
#aurawhiteskinspa #aurawhitebeauty #aurawhite #aurawhitesparklediamond

MOST RECENT

RAYA✨ RAYA✨ RAYA✨
ehh puasa pun BELUM. muka kaki tangan pun BELUM putih lagi.
masih sempat kalau nak putih. hanya amalkan 1biji 3 hari sekali selama sebulan dan jangan lupa juga air yg secukupnya. sis cadangkan 2/3 liter sehari. puasa bukan penghalang untuk putih right?🙆🏻
.
consume bulan puasa, raya putih put put put gitteww🌸😍
.
sekarang ada ✨RAYA SALE✨ tauuuuu gegirl.
rugi kalau tak beli harga memang runtuh kebaboommm💥‼️
.
.
RM55 exclude postage
rm8 sm rm10 ss
.
whatsapp 013-6571057
.
#feedback #feedbacknfbeautycare #feedbackpinkywhite
#pinkywhiteofficial #maskermetomato #feedbackmasker #ubatputih #suplimentpalinglaku #produklakukeras #kulitputih #putihputihgebu #patiibuputih #kosmetikmurah #feedbackproduk #rpc #dyxybccream #myleaserum #borongkosmetikmurah #jemaima #dianz #aurawhite #kosmetikmurah #bvrori #serummurahmalaysia #happywhitening #vitaminC #putihsebadan #buangtoksin #serumMurah #aurawhite #promosi #produkviral

*RAYA SALE TAK MASUK AKAL ‼️📣*
================================
*BETUL KE SEBIJI TELAN DAH NAMPAK KESAN?*
================================
.
*YANG PALING BEST HARGA SANGAT2 MURAH TAW*
.
🌸🌸🌸PINKY WHITE🌸🌸🌸
.
KESAN SEAWAL 3 HARI .
💜Memutihkan Kulit 5x ganda dr tona kulit asal
💜Putih bagai injection. 💜Tidak ada kesan sampingan. 💜Digalakkan untuk Ibu menyusu bayi. 💜Membuang toksin dlm badan. 💜Membuat muka jadi PINKY WHITE. 💜Mengecutkan jerawat. 💜Menghilangkan Parut 5x lebih cepat. 💜Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish . .
*RM55* *RM55* *RM55*
.
whatsapp 013-6571057
.
#feedback #feedbacknfbeautycare #feedbackpinkywhite
#pinkywhiteofficial #maskermetomato #feedbackmasker #ubatputih #suplimentpalinglaku #produklakukeras #kulitputih #putihputihgebu #patiibuputih #kosmetikmurah #feedbackproduk #rpc #dyxybccream #myleaserum #borongkosmetikmurah #jemaima #dianz #aurawhite #kosmetikmurah #bvrori #serummurahmalaysia #happywhitening #vitaminC #putihsebadan #buangtoksin #serumMurah #aurawhite #promosi #produkviral

cuba bayangkan 8 kapsul makan dalam masa 1 bulan puasa, 🤔 korang rase sempat tak sambut hari raya tangan putih melepak?👰🏻
SEMPATTT KALAU BETUL BETUL CONSUME!!🙅
.
Janji mkn ikot caranya, baru la melepakkk 😳Nak Putih tapi Malas makan supplement Hari2😏 Nak PUTIH sepantas suntikan tapi takut jarum??Jom try PINKY WHITE...😍 1 kapsul utk 3hari saje Tau! Kesan pon cepat....Makan 3 kapsul dah cerah😊 Ibu menyusu bayi pun boleh mkn tau!
.
.
🌸Memutihkan Kulit 5x ganda dan sekata skin bersih/sihat .
🌸Memudarkan Parut .
🌸mengecutkan Jerawat .
🌸Melembapkan Kulit .
🌸kulit lembut like baby.
🌸Putih melepak dan pinkish .
🌸nampak urat hijau .
🌸Buang toksin dlm badan .
🌸mencerahkan bahagian celah2 .
.
.
Knpe perlu ambil PINKY WHITE ??
.
💯Mengandungi bhan pelembap semulajadi ,vitamin B kompleks, poliskarida dan jenis asid amino bg mengurangkan kedutan pda muka
.
‼️Tahukah anda ?
Kekurangan asid amino akn mengakibatkan kulit kelihatan kasar , tua dan berkedut ..
.
💖Manfaat untuk kecantikan
💄Mengcerah kulit 5x ganda drpd kulit asal .
💄kulit kelihatan berseri dan pink .
💄Menegangkan kulit dan menghalus kan kulit .
💄Melancarkan peredaran .
💄Menguatkan kuku dan rambut juga boleh dicampurkan pada lotion dan krim muka .
💄Dpt mencerahkan muka dan satu badan . 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
Rm55
postage rm8 sm rm10 ss
the best offer now!!! .
✅013-6571057
✅013-6571057

#feedback #feedbacknfbeautycare #feedbackpinkywhite
#pinkywhiteofficial #maskermetomato #feedbackmasker #ubatputih #suplimentpalinglaku #produklakukeras #kulitputih #putihputihgebu #patiibuputih #kosmetikmurah #feedbackproduk #rpc #dyxybccream #myleaserum #borongkosmetikmurah #jemaima #dianz #aurawhite #kosmetikmurah #bvrori #serummurahmalaysia #happywhitening #vitaminC #putihsebadan #buangtoksin #serumMurah #aurawhite #promosi #produkviral

PERLA SUSU KAMBING RM45SM/55ss
.
2BOX RM80SM/90SS
.
.
.
Notes: boleh direct wtspp utk tahu price produk yg lain.😘😘😘
.
.
OFFERRR!!! #cantikb4raya .
.
FOLLOW @sweetdollshopsince1991
+60172667105
.
.
@makeuploverhq +60107845685
.
.
@fairywhiteofficial +60107845685
.
.
PROMOSI #cantikb4raya !!!! BERMULA 1 RAMADHAN DAN SEPANJANG RAMADHAN!😍😘
.
.
#produkkecantikan #borongprodukkecantikan #produkmurah #bazarpaknil #borongkosmetikmurahmalaysia #murah #aurawhite #kcolly #heigthup #susukambing #uitmshahalam #uitm #kosmetikmurah #makeupmurah #makeupmalaysia #jannalawwa #ephyra2u #satinskinz #glutacap #amyerabeauty

PERLA SUSU KAMBING RM45SM/55ss
.
2BOX RM80SM/90SS
.
.
.
Notes: boleh direct wtspp utk tahu price produk yg lain.😘😘😘
.
.
OFFERRR!!! #cantikb4raya .
.
FOLLOW @sweetdollshopsince1991
+60172667105
.
.
@makeuploverhq +60107845685
.
.
@fairywhiteofficial +60107845685
.
.
PROMOSI #cantikb4raya !!!! BERMULA 1 RAMADHAN DAN SEPANJANG RAMADHAN!😍😘
.
.
#produkkecantikan #borongprodukkecantikan #produkmurah #bazarpaknil #borongkosmetikmurahmalaysia #murah #aurawhite #kcolly #heigthup #susukambing #uitmshahalam #uitm #kosmetikmurah #makeupmurah #makeupmalaysia #jannalawwa #ephyra2u #satinskinz #glutacap #amyerabeauty

.
.
Notes: boleh direct wtspp utk tahu price produk yg lain.😘😘😘
.
.
OFFERRR!!! #cantikb4raya .
.
FOLLOW @sweetdollshopsince1991
+60172667105
.
.
@makeuploverhq +60107845685
.
.
@fairywhiteofficial +60107845685
.
.
PROMOSI #cantikb4raya !!!! BERMULA 1 RAMADHAN DAN SEPANJANG RAMADHAN!😍😘
.
.
#produkkecantikan #borongprodukkecantikan #produkmurah #bazarpaknil #borongkosmetikmurahmalaysia #murah #aurawhite #kcolly #heigthup #susukambing #uitmshahalam #uitm #kosmetikmurah #makeupmurah #makeupmalaysia #jannalawwa #ephyra2u #satinskinz #glutacap #amyerabeauty

1box rm40
3 box rm100
.
.
Notes: boleh direct wtspp utk tahu price produk yg lain.😘😘😘
.
.
OFFERRR!!! #cantikb4raya .
.
FOLLOW @sweetdollshopsince1991
+60172667105
.
.
@makeuploverhq +60107845685
.
.
@fairywhiteofficial +60107845685
.
.
PROMOSI #cantikb4raya !!!! BERMULA 1 RAMADHAN DAN SEPANJANG RAMADHAN!😍😘
.
.
#produkkecantikan #borongprodukkecantikan #produkmurah #bazarpaknil #borongkosmetikmurahmalaysia #murah #aurawhite #kcolly #heigthup #susukambing #uitmshahalam #uitm #kosmetikmurah #makeupmurah #makeupmalaysia #jannalawwa #ephyra2u #satinskinz #glutacap #amyerabeauty

🍁KEMEJA HANDSOME🍁 🖤 Material best, cotton & mix cotton
🖤 Boleh pakai sedondon abg adik (yg ada size) 🖤 Cutting unisex, boy girl boleh pakai (standard cut)
🖤 Stylo

Harga : RM25

Exc pos

#sayajual #kemejapolokids #kemejapolo #kemejakids #bazarpaknil #aurawhite #quputeh #dherbs

Kenapa Perempuan Nak Sangat Kolagen?? Kolagen sebenarnya adalah sejenis protein yg ada pada kulit kita. 80% dari kulit-kulit kita mengandungi kolagen. Bila usia kita meningkat, byk protein yg ada dlm kulit kita mula hilang dan berkurangan. Itu yg akan menyebabkan kulit kita akan mula kering, kendur, kusam dan berkedut. Jadi untuk memulihkan balik kandungan kolagen dlm tubuh kita, holeh consume #UFORA. So bila uolls ambil supplement kolagen ini, ia membuatkan kulit nampak cerah dan kedut menyusut sebab Ufora Collagen ni ganti kolagen yg dah hilang/kurang dalam kulit kita .. Bila dah cerah dan tak berkedut, oulls akan nampak muda lah .. Kolagen sememangnya dah terkenal di seluruh dunia utk kecantikan kulit dan awet muda. Jadi tak hairanlah artis luar negara ramai yang ambil supplement kolagen untuk kekalkan kecantikan.

Banyak lg khasiat Ufora. Boleh tengok feedback / testimoni @goe_husjabeauty
Murah ja. Tambah de promo.price sempena raya nih.

Wasap ziela +60174087521 untuk pembelian dan details Jom cantik sama2 raya ni 😘
.
#UFORA #UFORAglowhitecollagen
#uforabeauty #glutathione #susukambing #testimoniuforabeauty #putih #collagen #kolagen #putihgebu #kulitsihat #kulitputih #jannalawwapatiibuputih #kcolly #aurawhite #boosterwhitening #glutapanacea #glutacaps #quputeh #mileniawhiteningchamp #belleza

Feminine Wash Skin Stories ni memang WAJIB ada kat toilet rumah korang.
.
Kalo ada 3 toilet, 3 la mesti ada. 🌚.
Nak tau tak kenapa?? Sebab Feminine Wash ni mmg antara yg terbaik la. Sebab dapat RAWAT masalah CIK BUNGA dalam masa yang sama SCRUB LEMBUT membantu mencerahkan, pinkishkan dan buat Cik Bunga dan Celah Peha & lebih selesa dengan sensasi dingin ibarat di SPA tau bila guna Celebrity Feminine Scrub Wash. ❄️
.
Sape yg dah pakai tau la betapa hebatnya Celebrity Feminine Scrub Wash ni.
Belum Kahwin, Sudah Kahwin, Wanita Mengandung sesuai guna tau.
Tak puas kalo tak pakai. Confirm fresh je Cik Bunga tu nanti. 😋
.
Matlamat kami Rawat Masalah Cik Bunga Sambil Cik Bunga Ber-Spa. 😍 Aummm Aummm.
Hubungi KAMI segera. Stokis & Agen Seluruh Malaysia Diperlukan Segera.
.
Whatsapp 019 979 4414 to order 📲
#cfsw #kelantan #femininewash #hygienewash #pencuciwanita #quputeh #aurawhite #dherbs #kcoly #moodrepublic #instareview #igshopmalaysia #pembersihwanita #malaysia #celebrityfemininescrubwash #jsd #sayajualbarangmurah #skinstories

Botanical Slimming ยาลดสัดส่วน
- ลดไขมันส่วนเกินบริเวณ ขา แขน
- ลดปันหาหน้าท้องของสาวๆได้ดี
- ลดไขมันส่วนเกินบริเวณรอบเอว
- สลายไขมันส่วนเกิน ตำแหน่งทีมีไขมัน
- ใช้เป็นยาลดน้ำหนักได้ดี!! ไม่โยโย่
- ยังสามารถบำรุงผิวพรรณ ให้สวยใสอีกด้วย
👉สมุนไพรลดน้ำหนัก กระชับสัดส่วนยับยั้งความอยากอาหาร เผาพลาญไขมัน ลดได้ 5-8 กิโลใน 1 เดือน ไม่โยโย่ไม่มีผลข้างเคียงปลอดภัยด้วยสมุนไพรธรรมชาติ 100% แบบเม็ดซอฟเจลไม่มีสารตกค้าง ลดน้ำหนักได้จริงเห้นผลชัดเจนรวดเร็ว ผลิตจากโรงงานที่ผ่าน GMP 👍
รับประกัน!! ว่าเป็นของแท้ ไม่ใช่ที่ขายของปลอมตามท้องตลาด
วิธีรับประทาน: ทานแค่วันละ 1 เม็ด ก่อนอาหารมือแรก 30 นาทีค่ะ
ข้อแนะนำ: ทานแบบเร่งด่วนหรือหากวันไหนรู้สึกทานอาหารเยอะให้ทานเพิ่มอีก 1 เม็ด ก่อนอาหารมือที่2 ของวัน 30 นาทีค่ะ
(เห็นผลดีและเร็วเมื่อทานต่อเนื่องห้ามลืมนะค่ะ)
💃Set 3 เดือน ราคา 900 บาท
💃แยกซอง ทานได้ 1 เดือน ราคา 350 บาท
📬จัดส่งฟรี!! EMS 🚚💨
❥ส่งของทุกวันค่ะ ตัดยอดโอนบ่าย3
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
❤Aura White การันตีได้ด้วยยอดขายเห้นผล 100% จากรีวิวนับแสน
💙❥รับสมัครตัวแทนจำหน่าย
สต๊อก-ไม่สต๊อก เรทเดียวกับบริษัท✅
📲 LINE : 🆔 charmmysa
📞 Whatapp : 086-622-9102
เจ้าหลัก! ตัวแทนจำหน่าย AW0172
💛สั่งซื้อสินค้าได้ตลอด 24 ชั่วโมง⏰
▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃
#reskinaurawhitecream#aurawhitebypakkard #aurawhite

NEW ITEM!!! AURAWHITE BREAK FUZZ .
.
*SLIMMING & WHITENING
.
.
RM120SM/130SS
.
.
Notes: boleh direct wtspp utk tahu price produk yg lain.😘😘😘
.
.
OFFERRR!!! #cantikb4raya .
.
FOLLOW @sweetdollshopsince1991
+60172667105
.
.
@makeuploverhq +60107845685
.
.
@fairywhiteofficial +60107845685
.
.
PROMOSI #cantikb4raya !!!! BERMULA 1 RAMADHAN DAN SEPANJANG RAMADHAN!😍😘
.
.
#produkkecantikan #borongprodukkecantikan #produkmurah #bazarpaknil #borongkosmetikmurahmalaysia #murah #aurawhite #kcolly #heigthup #susukambing #uitmshahalam #uitm #kosmetikmurah #makeupmurah #makeupmalaysia #jannalawwa #ephyra2u #satinskinz #glutacap #amyerabeauty

ตื่นเต้นอะ ไม่เคยขาว ก็ขาวกับเขา #Aurabright #aurawhite #supervitamin

Most Popular Instagram Hashtags