[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#aurarezekipahang

6 posts

TOP POSTS

📢📢📢PROMOSI!!📢📢
.
5 PRODUK
Garam mandian
+
Bb Manja Cushion
+
Jiwa Soap
+
Scrub Crystal
+
Mistral Roses
= RM 200 shja. +
Free membership
.
.
AURA REZEKI - RM65
BB MANJA CUSHION- RM70
JIWA SOAP - RM45
SCRUB CRYSTAL - RM50
MISTRAL - RM15
MEMBERSHIP - RM50
.
TOTAL= RM295
.
PROMOSI HANYA - RM200!!
Jimat RM95!!😍😍😍🌹
.
Whatsapp
013-9280772
#aurarezekipahang
#AuraRezekiRompin
#mandiangaramladymillionaire
#mandiangaramaurarezeki
#freemembership
#mandiangarambukit
#magnetrezeki
#tampalaurabocor

Untuk berjaya kita kena baiki aura kita, supaya aura aura negative tidak ada bersama kita. Bawa aura yang baik baik semua akan jadi baik. Rezeki mudah nak masuk. InshaaaAllah.. Perkongsian ilmu oleh JM hari ini buat sis rasa terpikat nak cuba Lady Millionare. 😍😊❤ Semoga saya sentiasa istiqamah dah bersemangat. InshaaAllah. Kita bantu diri kita dulu. Baru kita bantu orang lain. Moga dipermudahkan.

#aurarezekipasirgudang #aurarezekipahang #aurarezeki

KHASIAT MANDIAN GARAM AURA REZEKI
.
💜Menampal 'AURA BOCOR', merawat serta membesarkan AURA DIRI.
💜️Membantu menangani serta mengelakkan gangguan makhluk halus.
💜Menaikkan SERI WAJAH.
💜Membantu memulihkan semangat yang telah luntur.
💜Membantu merapatkan hubungan kekeluargaan, persaudaraan serta rakan sekerja.
💜️Membantu sebagai 'Pelaris' semulajadi untuk perniagaan/Kerjaya.
💜️Membantu menunaikan hajat/niat yang khusus.
💜Membantu menguatkan 'Magnet' kekayaan dan kejayaan diri.
💜️Membantu serlahkan Potensi Diri.
💜Membantu meningkatkan keyakinan diri.
💜Garam AR merupakan ASBAB kepada penyembuhan dgn izin Allah.
.
Manusia perlu ikhtiarkan penyembuhan. Kebergantungan hanya kepada Allah semata2. "Serlahkan Auramu"
.
WHATSAPP: 013-9280772

#AuraRezekiRompin
#aurarezekipahang
#ladymillionaire
#besarkanaura
#tampalaurabocor
#magnetrezeki
#pelarisbisnes
#mandiangarambukit
#mandiangaramaurarezeki
#mandiangaramladymillionaire
#jiwaiAuramu
#terapiinstagram
#rompin
#Rompinpahang
#kualarompin
#endaumersing
#mersingjohor

MOST RECENT

Allah beri rezeki tak pernah salah alamat.. Allahu aku bersyukur padamu😀

#Aurarezekipahang
#Jiwaiauramu
#Trustseller

Untuk berjaya kita kena baiki aura kita, supaya aura aura negative tidak ada bersama kita. Bawa aura yang baik baik semua akan jadi baik. Rezeki mudah nak masuk. InshaaaAllah.. Perkongsian ilmu oleh JM hari ini buat sis rasa terpikat nak cuba Lady Millionare. 😍😊❤ Semoga saya sentiasa istiqamah dah bersemangat. InshaaAllah. Kita bantu diri kita dulu. Baru kita bantu orang lain. Moga dipermudahkan.

#aurarezekipasirgudang #aurarezekipahang #aurarezeki

📢📢📢PROMOSI!!📢📢
.
5 PRODUK
Garam mandian
+
Bb Manja Cushion
+
Jiwa Soap
+
Scrub Crystal
+
Mistral Roses
= RM 200 shja. +
Free membership
.
.
AURA REZEKI - RM65
BB MANJA CUSHION- RM70
JIWA SOAP - RM45
SCRUB CRYSTAL - RM50
MISTRAL - RM15
MEMBERSHIP - RM50
.
TOTAL= RM295
.
PROMOSI HANYA - RM200!!
Jimat RM95!!😍😍😍🌹
.
Whatsapp
013-9280772
#aurarezekipahang
#AuraRezekiRompin
#mandiangaramladymillionaire
#mandiangaramaurarezeki
#freemembership
#mandiangarambukit
#magnetrezeki
#tampalaurabocor

KHASIAT MANDIAN GARAM AURA REZEKI
.
💜Menampal 'AURA BOCOR', merawat serta membesarkan AURA DIRI.
💜️Membantu menangani serta mengelakkan gangguan makhluk halus.
💜Menaikkan SERI WAJAH.
💜Membantu memulihkan semangat yang telah luntur.
💜Membantu merapatkan hubungan kekeluargaan, persaudaraan serta rakan sekerja.
💜️Membantu sebagai 'Pelaris' semulajadi untuk perniagaan/Kerjaya.
💜️Membantu menunaikan hajat/niat yang khusus.
💜Membantu menguatkan 'Magnet' kekayaan dan kejayaan diri.
💜️Membantu serlahkan Potensi Diri.
💜Membantu meningkatkan keyakinan diri.
💜Garam AR merupakan ASBAB kepada penyembuhan dgn izin Allah.
.
Manusia perlu ikhtiarkan penyembuhan. Kebergantungan hanya kepada Allah semata2. "Serlahkan Auramu"
.
WHATSAPP: 013-9280772

#AuraRezekiRompin
#aurarezekipahang
#ladymillionaire
#besarkanaura
#tampalaurabocor
#magnetrezeki
#pelarisbisnes
#mandiangarambukit
#mandiangaramaurarezeki
#mandiangaramladymillionaire
#jiwaiAuramu
#terapiinstagram
#rompin
#Rompinpahang
#kualarompin
#endaumersing
#mersingjohor

Soalan :
1. Bagaimana garam bukit AURA REZEKI boleh menaikkan aura?

2. Bagaimana ia membantu dalam penyakit-penyakit seperti santau, saka atau gangguan makhluk halus?

Jawapan :
👉 garam ni bertindak mengesan sel badan yg rosak dan juga benda negatif dlm badan
👉 zat mineral dlm garam itu akan membantu sistem tubuh membaiki atau melawan atau mengawal situasi sel dan juga jasad
👉 hasilnya akan berlaku kesan sampingan yg sementara atau pun terus segar atau jatuh sakit tiba-tiba tapi sekejap jer, ikut daya tahan badan
👉 selepas itu baru bermulanya proses mennyihatkan atau mencantikkan atau pun mengAurakan atau juga sebagai pelindung dari anasir negatif dan juga MAINTAIN AYU!
👉 badan kembali segar berseri-seri beraura bak bidadari dan niatkan untuk tingkatkan iman dengan istiqamah beribadah. Jadikan kerja sebagai ibadah
👉 bila wajah dah berseri, hati tenang.. Rezeki pun mudah datang.
👉 sebab tu kita namakannya AURA REZEKI
👌😊 InShaaAllah dipermudahkan niat baik kita. Aamiin.

RM65 SM / RM70 SS
.
Sebarang order/pertanyaan,
WHATSAPP: 013-9280772

#aurarezeki #mandiangaramaurarezeki #mandiangaram #mandiangarambukit #mandiangaramaura #menjemputrezeki #aurarezekipahang #mandiangaramaurarezekipahang

Today courier 20 Sets Aura REZEKI to my new sub agents , area:
.
£ Jerantut, Pahang
£ Ipoh, Perak

You all yg di area berdekatan, boleh direct dptkn Garam Mandian Assyifa Aura REZEKI drpd my agents ya.
.
Untuk yg berminat nk jd Agents pn boleh contact me, +6013 7706136 for more details.

#aurarezeki #aurarezekiipoh #aurarezekiperak #aurarezekijerantut #aurarezekipahang #garammandianaurarezeki #garammandi #garambukit #garamhimalaya #garamassyifa #agentwanted

Most Popular Instagram Hashtags