[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#aurarezeki

34320 posts

TOP POSTS

Tq uncle @Raiyyan65 😊... Semoga uncle dimurahkan rezeki dan berjaya dunia akhirat👍 #aurarezeki#cantikgebu#sihatselalu

Bila lah nak cantik macam ni lagi, masalah dia mood asyik pergi je tak datang datang 😂😝
.
.
Model #aurarezeki 😝

@Regrann from @aurarezeki_garamassyifa - LADY MILLIONAIRE
.
Dah bagitau dah.. LM ni harganya 2 kali ganda daripada harga garam AR. Tapi depa nak jugak yang ni. Tak kira.. nak LM jugak walaupun tau harga dia lagi mahaii.. .
Garam AR dah bagus dah. Diadun dengan aroma mawar. Dah dirukhyah dgn doa syifa'. Kena mandi 21 hari berturut-turut. Tapi kenapa depa nak cuba LM jugak?
.
LM tentulah 2 kali ganda lagi bagus. Sebab tu harganya pun 2 kali ganda. Diadun dengan gabungan 7 aroma bunga. Dirukhyah juga dengan doa syifa'. Kena mandi 14 hari je. LM ibarat gabungan mandi garam+mandi bunga. Siapa yg tak tahu kelebihan mandi bunga kan? Dapat menaikkan seri wajah dgn lebih cepat. Meningkatkan aura dan menarik tenaga positif lebih pantas. LM adalah pilihan mereka yang berani dan ingin berubah menjadi insan luar biasa yang lebih bahagia dan berjaya!
.
Kaum ibu @ wanita bekerjaya selalu tak ada masa untuk diri sendiri dek kerana kesibukan dgn tugas seharian. Inilah masanya untuk manjakan diri setiap pagi dengan mandian LM yang sangat harummm baunya dan membangkitkan semangat untuk memulakan hari dgn penuh ceria!
.
📲 whatsapp segera untuk grab LM dgn harga promosi berbaloi2! 019-3924256
.
Setiap pembelian LM juga diberikan percuma sebotol mistral mawar aura rezeki 35 ml..🌹🌹
#aurarezeki #jiwaiauramu #bazaarpaknil

“ - SUKSES MASKULIN .
WowW kini Aura Rezeki kembali dengan Produk Garam Mandian untuk LELAKI TAMPAK BERANI 💪🏻
.
👉🏻DiAdun dengan wangian KEBERANIAN (Only The Brave)
👉🏻Menyerlahkan DIRI agar TAMPAK BERANI & BERGAYA
👉🏻Menangani serta menghilangkan stress dan tekanan perasaan
👉🏻Menampal "Aura Bocor" merawat serta membesarkan AURA DIRI
👉🏻Membantu meningkatkan KEYAKINAN DIRI
👉🏻Membantu serlahkan POTENSI DIRI
👉🏻Memulihkan semangat diri
👉🏻Diri kekal positif

PERCUMA MISTRAL AURA MASKULIN setiap pembelian!! .
.
Sebarang pertanyaan WHATSAPP / SMS +601137497390

#AuraRezeki #suksesmaskulin
#

AURA DIRI

Lengkapi kehidupan anda dengan mengamalkan garam mandian AURA REZEKI

Diri kelihatan tenang, ceria dan sentiasa POSITIF, apabila di sekeliling positif banyak perkara yg baik datang ini termasuklah rezeki mudah dgn izin Allah

Hanya yg sudah mengamalkan dan menjiwai akan merasai keajaibannya

Inilah khasiatnya rahsia alam

WS/DM/PM 01112257126

#aurarezeki
#jiwaiauramu
#codtescoampang
#codLRTstation

Set trial aurarezeki 🌹
Senang dibawa.
RM50
Whatsapp 0174522494
#aurarezeki #aurajodoh #aurapositif #garamaurarezeki #auramissbeauty

Ejen Kota Damansara.
Hantar stok nak bawa balik Penang.Jomm sape nak cod area Kota Damansara + Penang boleh contact kak rose.
#aurarezekiKotaDamansara
#aurarezekiputrajaya
#aurarezekiMalaysia
#aurarezeki

Hi Sis, selamat berhujung minggu ! Ada yg pergi kenduri kahwin ke hari ni ? Jgn lupa pakai Aura Seri ya.. hanya 1 titis mampu membangkitkan Aura dari dalam lalu terpancar ke wajah anda. .

Ada yg bertanya Kak Seri, mandi bunga ni boleh ke dalam Islam ? .

Jawapannya, boleh. .

Aura Seri cumalah pati bunga yg terdiri dari 7 jenis bunga yg pelbagai warna. Berbeza warna, bermakna berbeza frekuensi yg boleh membaiki aliran tenaga dalam tubuh kita. .

Apabila aliran tenaga tak ada blockage, bersih ..maka ia akan memancarkan cahaya yg disebut Aura. .

Lagi besar aura lagi bagus. lagi kuat perisai aura lagi bagus. InsyaAllah nnti K.Seri share lagi yea.. keep posted tau !! 😘😘😘 .

#auraseri #aurarezeki #mandibungadalamislam #hukummandibunga #mandibunga

Cantik pulak warna garam bukit warna pink.
Ni keluaran produk terbaru #AuraRezeki - Garam Bukit Romantika.

Hanya garam premium bewarna pink sahaja diambil dan diadun dengan pati bunga yang terpilih. Khusus untuk "perhubungan, kasih-sayang". Nak bentuk hati jadi lembut pun kena usaha. Apatah lagi nak berkasih sayang. Terutama dengan Allah, ibu bapa dan orang sekeliling kita.
Doa, usaha dan tawakal.

#GaramRomantika
#sebarkanBahagia

MOST RECENT

Stok dah makin menyusut jommm cepat masuk order 😄
Alhamdulillah .. ada sesiapa nak join postage esok .. akak nak bagi free gift tudung ni .. whatsap akak lelaju k ..
#terlajaklaris #bengkungsajat #ajimaura #followers #ootd #bellaz #aurarezeki #instagood #instagram #batupahat #kluang #uthm #utm #kktm #cottonvaletfback

Stok dah makin menyusut jommm cepat masuk order 😄
Alhamdulillah .. ada sesiapa nak join postage esok .. akak nak bagi free gift tudung ni .. whatsap akak lelaju k ..
#terlajaklaris #bengkungsajat #ajimaura #followers #ootd #bellaz #aurarezeki #instagood #instagram #batupahat #kluang #uthm #utm #kktm #cottonvaletfback

GREAT SAVINGS!🎉
>> Because Everybody Likes Cheap <<
_______________________________________
⏩Jus Nusantara Almas RM115
⏩Garam Aura Rezeki RM50
⏩Toujours Advanced RM160
⏩Cherry Blossoms RM80
⏩Duoya Mascara Big RM48
⏩Dianz Vitamin C & E RM45 (+ Pos RM5 only)
⏩Dianz Nano Lightener Cream RM35 (free pos)
⏩Babies Blink Coffee/Strawberry/Honeydew RM20
.
❕Harga Tidak Masuk Pos:
[Mengikut Berat & Saiz]
_______________________
+ RM7(sm) RM11(ss)
_______________________
+ RM10(sm) RM16(ss)
_______________________
.
.
💯GUARANTEED 100% ORIGINAL
👍BEST PRICE PROMISE
👰FRIENDLY SELLER
📦GREAT SERVICE
💰PAY TODAY, POST TODAY (before 12PM)
📮POSTAGE (MONDAY to FRIDAY)
🏦PAYMENT: MAYBANK/CIMB
✂BUY MORE, SAVE MORE
🎉WHOLESALE PRICES with MOQ (Borong)
.
.
❌ORDER IS NOT ELIGIBLE FOR BOOKING
❌BACKOUT & FUSSY BUYER ARE NOT ALLOWED
❌CASH ON DELIVERY IS NOT AVAILABLE
❌STRICTLY NO CALL
.
.
==================
To Order:
WhatsApp
📲 +6 013-334 6351
==================
.
#JusNusantaraAlmas #JusNusantaraAlmasMurah #JusNusantara #JusNusantaraMurah #AlmasJusNusantara #DuoyaMascara #DuoyaMascaraMurah #BigMascaraDuoya #StyleMascaraDuoya #ToujoursAdvanced #ToujoursAdvancedMurah #ToujoursAdvancedCollagenShots #Toujours #ToujoursMurah #ToujoursCollagen #GaramAuraRezeki #GaramAuraRezekiMurah #AuraRezeki #CherryBlossom #CherryBlossomMurah #RoseBlossom #DianzVitamin #DianzVitaminMurah #DianzNanoLightenerCream #NanoLightenerCream #BabiesBlinkCoffee #BabiesBlinkStrawberry #BabiesBlinkStrawberryMurah #BabiesBlinkHoneydew #BabiesBlinkHoneydewMurah

Wowww!! 😱😱😱
.
.
ROMANTIKA 500g + 100g Extra total per botol 600g
FREE 10ml Mistral Roses Aura Wajah .
.
.
Nak cuba?
.
.
📲order at 0134908079
📲order at 0134908079
📲order at 0134908079
.
.
#aurarezeki
#jiwaiauramu
#jmmiswan
#jommandigaram
#sweetpink

Hai semua!
Ada yang mencari body scrub tak? Kami ada jual disini! Homemade lagi uolls 🌺🌺. Dan yang penting, 100% produk bumiputera 💃💃
.
Lulur Badan by Lavina RM20/150gm (not include postage)
Keistimewaan lulur ni adalah
❤️ Membuang sel-sel kulit mati
❤️ Menghilangkan bau badan
❤️ Sekatakan warna kulit
❤️ Menghilangkan selulit
❤️ Membuang angin
❤️ Mengatasi masalah jerawat belakang badan
❤️ Melembabkan kulit
❤️ Melancarkan peredaran darah
❤️ Mencerahkan kulit
.
Cara-cara penggunaan
🌺 Siapkan Lulur Badan by Lavina ke dalam bekas dengan dicampur dengan air
🌺 Basahkan badan
🌺 Lulur seluruh tubuh dan bahagian pelipat
.
Lulur Badan by Lavina mengandungi ramuan sumber alamiah. Daun gelenggang, betik, kelapa sawit, beras, garam bukit asam jawa dan kulit kayu manis sebagai bahan antiseptik dan antikbektria
.
Sesuai digunakan oleh seisi keluarga. Lelaki, wanita dan kanak-kanak
.
Jom order sekarang!
Whatsapp
☎️ +6016-2577327
.
Follow instagram: @auraterapilavina
Follow fb page: @auraterapilavina
#sayajual #auraterapilavina #mandiangaram #mandigaram #produkmalaysia #bumiputera #bazarpaknil #desapandan #uitm #spa #untukkesihatan #redvelvetdrama #beautylavina #aurarezeki #naikkanseri #mandianserpengantin #spamalaysia #terapimandian #terapimandianbidara #produklavina #terapidiri #merawat #lulurbadan #scrubbadan

Disebabkan JB ni dekat je dengan Singapore, ramai customer Singapore yang masuk JB semata2 untuk dapatkan Aura Rezeki ni! Alhamdulillah, thank you customers sekali beli terus borong berbotol-botol!
.
Saya buka peluang 10 orang agent baru yang ingin bermula sebagai dropship atau agent official Aura Rezeki! Nak mula tahun baru ni betul2 banyak nak pakai duit terutama ibu bapa yang nak sediakan keperluan sekolah anak kan? Yang team single pun apa kurangnya, hujung2 tahun ni meriahhh sales ehehehe... buat duit extra laaa baru besttt shopping tanpa guna duit gaji 😍😍😍
.
Whatsapp +60137706136 untuk info lanjut, atau klik sahaja link di Bio...
.
#aurarezekimalaysia #jiwaiauramu #jemaahaurarezeki #aurarezeki #garamaurarezeki #garamassyifaaurarezeki #garamassyifa #garambukithimalaya #garambukitaurarezeki #garammandianaurarezeki #aurarezekijohor #aurarezekimurah #aurarezekipasirgudang #aurarezekijohorbahru #garamaurarezekimurah #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #promosiaurarezeki #garamaurarezekijohor #mandianaura #himalayansalt #7aura #agentwanted #agentdiperlukanseluruhmalaysia #dropshipwanted #aurarezekisingapore #aurarezekibrunei

Alhamdulillah eveyday non stop postage dan COD Aura Rezeki ni. Thank you repeat customers 😊 Moga dikabulkan hajat customer2 Aura Rezeki saya semua ni... 💕
.
Uols dah cuba mandi garam? Kalau belum meh dapatkan sekarang... RM 40 sahaja dan uols akan terima juga Serum Mawar Percuma! Berbaloii kan? Whatsapp +60137706136 atau klik link pada Bio..
.
#aurarezekimalaysia #jiwaiauramu #jemaahaurarezeki #aurarezeki #garamaurarezeki #garamassyifaaurarezeki #garamassyifa #garambukithimalaya #garambukitaurarezeki #garammandianaurarezeki #aurarezekijohor #aurarezekimurah #aurarezekipasirgudang #aurarezekijohorbahru #garamaurarezekimurah #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #promosiaurarezeki #garamaurarezekijohor #mandianaura #himalayansalt #7aura #agentwanted #agentdiperlukanseluruhmalaysia #dropshipwanted #aurarezekisingapore #aurarezekibrunei

GREAT SAVINGS!🎉
>> Because Everybody Likes Cheap <<
_______________________________________
⏩Jus Nusantara Almas RM115
⏩Garam Aura Rezeki RM50
⏩Toujours Advanced RM160
⏩Cherry Blossoms RM80
⏩Duoya Mascara Big RM48
⏩Dianz Vitamin C & E RM45 (+ Pos RM5 only)
⏩Dianz Nano Lightener Cream RM35 (free pos)
⏩Babies Blink Coffee/Strawberry/Honeydew RM20
.
❕Harga Tidak Masuk Pos:
[Mengikut Berat & Saiz]
_______________________
+ RM7(sm) RM11(ss)
_______________________
+ RM10(sm) RM16(ss)
_______________________
.
.
💯GUARANTEED 100% ORIGINAL
👍BEST PRICE PROMISE
👰FRIENDLY SELLER
📦GREAT SERVICE
💰PAY TODAY, POST TODAY (before 12PM)
📮POSTAGE (MONDAY to FRIDAY)
🏦PAYMENT: MAYBANK/CIMB
✂BUY MORE, SAVE MORE
🎉WHOLESALE PRICES with MOQ (Borong)
.
.
❌ORDER IS NOT ELIGIBLE FOR BOOKING
❌BACKOUT & FUSSY BUYER ARE NOT ALLOWED
❌CASH ON DELIVERY IS NOT AVAILABLE
❌STRICTLY NO CALL
.
.
==================
To Order:
WhatsApp
📲 +6 013-334 6351
==================
.
#JusNusantaraAlmas #JusNusantaraAlmasMurah #JusNusantara #JusNusantaraMurah #AlmasJusNusantara #DuoyaMascara #DuoyaMascaraMurah #BigMascaraDuoya #StyleMascaraDuoya #ToujoursAdvanced #ToujoursAdvancedMurah #ToujoursAdvancedCollagenShots #Toujours #ToujoursMurah #ToujoursCollagen #GaramAuraRezeki #GaramAuraRezekiMurah #AuraRezeki #CherryBlossom #CherryBlossomMurah #RoseBlossom #DianzVitamin #DianzVitaminMurah #DianzNanoLightenerCream #NanoLightenerCream #BabiesBlinkCoffee #BabiesBlinkStrawberry #BabiesBlinkStrawberryMurah #BabiesBlinkHoneydew #BabiesBlinkHoneydewMurah

Wowww!! 😱😱😱
.
ROMANTIKA 500g + 100g Extra total per botol 600g
FREE 10ml Mistral Roses Aura Wajah .
Sape naaaakkkkkkkk🙋🙋
💖💖💖💖💖💖💖💖💖 Helo2 pm mimi ye😉
014 540 1768
#aurarezeki
#jiwaiauramu
#jmmiswan
#jommandigaram
#sweetpink

Wowww!! 😱😱😱
.
ROMANTIKA 500g + 100g Extra total per botol 600g
FREE 10ml Mistral Roses Aura Wajah .
Sape naaaakkkkkkkk🙋🙋
💖💖💖💖💖💖💖💖💖
.
Helo2 pm mimi ye😉
014 540 1768
#aurarezeki
#jiwaiauramu
#jmmiswan
#jommandigaram
#sweetpink

Most Popular Instagram Hashtags