#aurainstabatch9

MOST RECENT

Al-Quran Tagging pilihan ramai.

Hampir tiap minggu restock.

Sudah ratusan orang dah dapat Quran Tagging ni dan sudah pernah pos ke luar negara. 😊
.
.
Alhamdulillah sudah lebih 1000 unit sudah terjual.

Dan sudah ditemubual dalam rancangan Assalamualaikum TVAlhijrah. Boleh tengok di IGTV @kopibuku.my 😊
.
.
Keistimewaan Quran Tagging Rabbani:

1⃣. Saiz B6.
2⃣. 168 tag bercetak berkenaan ayat dan doa terpilih yang ada dalam Quran.
3⃣. 30 tag pembahagian juzuk.
4⃣. PERCUMA 5 kad zikir.

Ambil dua unit, percuma sebuah planner tahunan. 😊
.
.
Ready STOK
.
.
Note : Warna mungkin sedikit berbeza disebabkan lighting.
.
.
WhatsApp 010 563 9757
.
.
POWERED BY :
@kopibuku.my
@kopibuku_quran
.
.
KLIK LINK DI BIO UNTUK TEMPAHAN AL-QURAN

ATAU

TINGGALKAN NO WHATSAPP DI BAWAH 😊
.
.
#KopiBukuList #KopiBukuKatalog #KopiBukuQuran #SahabateNuur #AuraInsta #AuraInstaBatch9 #AuraInstaBatch16 #AlQuranHumaira #AlQuranPelangiHumaira #AlQuranAmazing #MyQalam #AlQuranMurah #AlQuranPelangi #AlQuranRainbow #AlQuranWanita #AlQuranDigital #AlQuranTajwid #AlQuranTerjemahan #JomMuhasabahDiri #SalamMuslim #MotifViral #JomRepost #KarnivalGengMasjid #GemaGegarVaganza #KitaOk #YouCanDoIt #Dimatamu #AME2018

Al-Quran Tagging pilihan ramai.

Hampir tiap minggu restock.

Sudah ratusan orang dah dapat Quran Tagging ni dan sudah pernah pos ke luar negara. 😊
.
.
Alhamdulillah sudah lebih 1000 unit sudah terjual.

Dan sudah ditemubual dalam rancangan Assalamualaikum TVAlhijrah. Boleh tengok di IGTV @kopibuku.my 😊
.
.
Keistimewaan Quran Tagging Rabbani:

1⃣. Saiz B6.
2⃣. 168 tag bercetak berkenaan ayat dan doa terpilih yang ada dalam Quran.
3⃣. 30 tag pembahagian juzuk.
4⃣. PERCUMA 5 kad zikir.

Ambil dua unit, percuma sebuah planner tahunan. 😊
.
.
Ready STOK
.
.
Note : Warna mungkin sedikit berbeza disebabkan lighting.
.
.
WhatsApp 010 563 9757
.
.
POWERED BY :
@kopibuku.my
@kopibuku_quran
.
.
KLIK LINK DI BIO UNTUK TEMPAHAN AL-QURAN

ATAU

TINGGALKAN NO WHATSAPP DI BAWAH 😊
.
.
#KopiBukuList #KopiBukuKatalog #KopiBukuQuran #SahabateNuur #AuraInsta #AuraInstaBatch9 #AuraInstaBatch16 #AlQuranHumaira #AlQuranPelangiHumaira #AlQuranAmazing #MyQalam #AlQuranMurah #AlQuranPelangi #AlQuranRainbow #AlQuranWanita #AlQuranDigital #AlQuranTajwid #AlQuranTerjemahan #JomMuhasabahDiri #SalamMuslim #MotifViral #JomRepost #KarnivalGengMasjid #GemaGegarVaganza #KitaOk #YouCanDoIt #Dimatamu #AME2018

Al-Quran Tagging pilihan ramai.

Hampir tiap minggu restock.

Sudah ratusan orang dah dapat Quran Tagging ni dan sudah pernah pos ke luar negara. 😊
.
.
Alhamdulillah sudah lebih 1000 unit sudah terjual.

Dan sudah ditemubual dalam rancangan Assalamualaikum TVAlhijrah. Boleh tengok di IGTV @kopibuku.my 😊
.
.
Keistimewaan Quran Tagging Rabbani:

1⃣. Saiz B6.
2⃣. 168 tag bercetak berkenaan ayat dan doa terpilih yang ada dalam Quran.
3⃣. 30 tag pembahagian juzuk.
4⃣. PERCUMA 5 kad zikir.

Ambil dua unit, percuma sebuah planner tahunan. 😊
.
.
Ready STOK
.
.
Note : Warna mungkin sedikit berbeza disebabkan lighting.
.
.
WhatsApp 010 563 9757
.
.
POWERED BY :
@kopibuku.my
@kopibuku_quran
.
.
KLIK LINK DI BIO UNTUK TEMPAHAN AL-QURAN

ATAU

TINGGALKAN NO WHATSAPP DI BAWAH 😊
.
.
#KopiBukuList #KopiBukuKatalog #KopiBukuQuran #SahabateNuur #AuraInsta #AuraInstaBatch9 #AuraInstaBatch16 #AlQuranHumaira #AlQuranPelangiHumaira #AlQuranAmazing #MyQalam #AlQuranMurah #AlQuranPelangi #AlQuranRainbow #AlQuranWanita #AlQuranDigital #AlQuranTajwid #AlQuranTerjemahan #JomMuhasabahDiri #SalamMuslim #MotifViral #JomRepost #KarnivalGengMasjid #GemaGegarVaganza #KitaOk #YouCanDoIt #Dimatamu #AME2018

Al-Quran Tagging pilihan ramai.

Hampir tiap minggu restock.

Sudah ratusan orang dah dapat Quran Tagging ni dan sudah pernah pos ke luar negara. 😊
.
.
Alhamdulillah sudah lebih 1000 unit sudah terjual.

Dan sudah ditemubual dalam rancangan Assalamualaikum TVAlhijrah. Boleh tengok di IGTV @kopibuku.my 😊
.
.
Keistimewaan Quran Tagging Rabbani:

1⃣. Saiz B6.
2⃣. 168 tag bercetak berkenaan ayat dan doa terpilih yang ada dalam Quran.
3⃣. 30 tag pembahagian juzuk.
4⃣. PERCUMA 5 kad zikir.

Ambil dua unit, percuma sebuah planner tahunan. 😊
.
.
Ready STOK
.
.
Note : Warna mungkin sedikit berbeza disebabkan lighting.
.
.
WhatsApp 010 563 9757
.
.
POWERED BY :
@kopibuku.my
@kopibuku_quran
.
.
KLIK LINK DI BIO UNTUK TEMPAHAN AL-QURAN

ATAU

TINGGALKAN NO WHATSAPP DI BAWAH 😊
.
.
#KopiBukuList #KopiBukuKatalog #KopiBukuQuran #SahabateNuur #AuraInsta #AuraInstaBatch9 #AuraInstaBatch16 #AlQuranHumaira #AlQuranPelangiHumaira #AlQuranAmazing #MyQalam #AlQuranMurah #AlQuranPelangi #AlQuranRainbow #AlQuranWanita #AlQuranDigital #AlQuranTajwid #AlQuranTerjemahan #JomMuhasabahDiri #SalamMuslim #MotifViral #JomRepost #KarnivalGengMasjid #GemaGegarVaganza #KitaOk #YouCanDoIt #Dimatamu #AME2018

KIMYRA MALAYSIA 🇲🇾 .
.
🌟LONG SLEEVE
.
. ✔Adult
.
RM38/pcs.
.
. ✔Kids
.
RM34/pcs
.
.

KLIK LINK DI BIO UTK ORDER

Susah sebenarnya jadi seorang yang overthinker. Sekali gagal, dia takut untuk gagal lagi. Akhirnya, dia takut untuk ambil bahagian dalam sesuatu perkara. Lebih senang sendiri sebab risau apa pandangan orang lain terhadapnya. Asyik risau memanjang. Isomnia perkara biasa sebab asyik fikir apa yang berlaku hari ini dan risau apa yang akan berlaku esoknya.
.
.
Silakan share.

Jangan lupa follow :
@kopibuku.my
@kopibuku.my
@kopibuku.my
.
.
#KopiBukuQuotes #KopiBukuSharing #TarbiahSentap #Ramadhan #Fakta #PecintaQuran #TagSahabatKita #BerbagiSemangat #IslamItuIndah #BeraniBerhijrah #LawakInsta #LawakMalaysia #NakKongsi #NakBebel #AtukPesan #JomMuhasabahDiri #MotifViral #JomRepost #AuraInsta #AuraInstaBatch9 #AuraInstaBatch16 #GemaGegarVaganza #KitaOk #YouCanDoIt #Dimatamu #AME2018

[ Tanpa Sedar Membawa Pembaca Meresap Masuk Ke Dalam Pembacaan ]
.
.
Penulisan yang mudah, tanpa sedar membawa pembaca meresap masuk ke dalam pembacaan. Setiap kali membaca, akan mula justifikasi, ini lah penulis terbaik, masuk ke penulisan penulis seterusnya, oh tidak ini lagi terbaik, dan kemudian 'damn' ini lagi padu.

Bacaan ringan ini membuktikan kesibukan kerjaya dalam sains kesihatan sebenarnya masih punya ruang berkarya. Menyedarkan kita, pelajar perubatan khususnya bahawa memahami manusia itu tak pernah cukup hanya melalui teks teks tebal pengajian universiti. Sungguh, pesakit itu kan mampu beri seribu satu makna dalam hidup kita.

Dari penulisan tentang pengalaman, persoalan cinta, kebangkitan dari 'givng up' sebagai HO, hingga ke realiti kebahagiaan berkeluarga pasangan keduanya Doktor, buku ini membawa pembaca ke satu dunia baru, dengan horizon perasaan emosi yang luas.

Buat pelajar sains kesihatan, buku ini secara ringkas akan memberi gambaran kepada suasana kerja kita kelak. Menyedarkan kita, bahawa zaman belajar ini perlu diisi sebaiknya.

Tahniah semua doktor yang menulis dalam Diagnosis 2. Terima kasih.

Sumber Review : GoodReads.com
.
.
Harga RM30 exc postage
.
.
WhatsApp 010 563 9757
.
.
KLIK LINK DI BIO UNTUK TEMPAHAN BUKU

ATAU

TINGGALKAN NO WHATSAPP DI BAWAH 😊
.
.
#KopiBukuList #KopiBukuKatalog #KopiBukuBooks #SahabateNuur #AuraInsta #AuraInstaBatch9 #AuraInstaBatch16 #DrAnwarFazal #Diagnosis
#Diagnosis2 #BukuMalaysia #BukuOnline #TarbiahSentap #GaleriIlmu #BukuPTS #DubookPress #BB1M #GoodReads #JomMuhasabahDiri #SalamMuslim #MotifViral #JomRepost #KarnivalGengMasjid #GemaGegarVaganza #KitaOk #YouCanDoIt #Dimatamu #AME2018

Supplement is one thing, shampoo is another thing. Selalu orang cakap makan ni muka jadi flawless dah tak perlu skincare mahal-mahal. Agak-agak kalau makan supplement ada yang tak perlu pakai shampoo dah ke?😅
-
Tanya je..janganlah marah. Korang yang selalu cakap macam tu😂 apa bau rambut tanpa shampoo?😱
-
Pendek kata, makan supplement, ada skincare, ada bodycare dan juga haircare barulah lengkap😊 mereka ni semua sahabat baik dan saling melengkapi😅
-
#ShampooSantan #wonderhairoil #gentlebuttersoap #cocoabuttersoap #sabuncoklat #MyHomeLab
#freshandnatural

Al-Quran Tagging pilihan ramai.

Hampir tiap minggu restock.

Sudah ratusan orang dah dapat Quran Tagging ni dan sudah pernah pos ke luar negara. 😊
.
.
Alhamdulillah sudah lebih 1000 unit sudah terjual.

Dan sudah ditemubual dalam rancangan Assalamualaikum TVAlhijrah. Boleh tengok di IGTV @kopibuku.my 😊
.
.
Keistimewaan Quran Tagging Rabbani:

1⃣. Saiz B6.
2⃣. 168 tag bercetak berkenaan ayat dan doa terpilih yang ada dalam Quran.
3⃣. 30 tag pembahagian juzuk.
4⃣. PERCUMA 5 kad zikir.

Ambil dua unit, percuma sebuah planner tahunan. 😊
.
.
Ready STOK
.
.
Note : Warna mungkin sedikit berbeza disebabkan lighting.
.
.
WhatsApp 010 563 9757
.
.
POWERED BY :
@kopibuku.my
@kopibuku_quran
.
.
KLIK LINK DI BIO UNTUK TEMPAHAN AL-QURAN

ATAU

TINGGALKAN NO WHATSAPP DI BAWAH 😊
.
.
#KopiBukuList #KopiBukuKatalog #KopiBukuQuran #SahabateNuur #AuraInsta #AuraInstaBatch9 #AuraInstaBatch16 #AlQuranHumaira #AlQuranPelangiHumaira #AlQuranAmazing #MyQalam #AlQuranMurah #AlQuranPelangi #AlQuranRainbow #AlQuranWanita #AlQuranDigital #AlQuranTajwid #AlQuranTerjemahan #JomMuhasabahDiri #SalamMuslim #MotifViral #JomRepost #KarnivalGengMasjid #GemaGegarVaganza #KitaOk #YouCanDoIt #Dimatamu #AME2018

Faraa Antioxidant Lip Butter adalah 100% bahan natural seperti beeswax, sunflower seeds, olive oil & jojoba oil yg mana mempunyai antioxidant yg tinggi.
.

Aliran darah pada bibir akan terjaga dgn baik, menghindari syndrom bibir hitam, melembapkan bibir, serta warna semulajadi merah jambu akan kekal pada bibir anda. paling best perasa mint dan caramel akan buat bibir segar dan tidak pucat! .
.
Faraa Lip Butter Antioxidant didatangi dengan 2 flavour iaitu:
💄Orchide Vanilla
💄Caramel Mint.
Setiap satu flavour ini mengandungi keistimewaan sendiri.
.
Tak percaya? Jom cuba dulu😘Mesti jadi BFF anda nanti😊.
.
HARGA : RM 55
FREE POST (sm) / RM 5 (ss)
FREE GIFT💕💕
.
📲Klik link whatsapp di profail utk pembelian dan pertanyaan 😍

Mana satu pilihan hati?
Faraa Lip Butter by Farah Hanim didatangkan dengan 2 pilihan hebat. Orchid Vanilla & Caramel Mint. Kenapa perlu pilih? Sedangkan anda boleh memiliki keduanya 😁😁
.
Kenapa ramai yg dh cuba Faraa Antioxidant Lip Butter? Bahan- bahan yang terkandung dlm lip butter tinggi dgn antioksidan yg mampu melindungi & menjaga kesihatan bibir, seperti beeswax, sunflower seeds, olive oil & jojoba oil.
.
Warna bibir akan bertukar menjadi kemerahan jambu mengikut suhu badan, aliran darah pada bibir akan lancar serta bibir dilindungi dari symptom bibir hitam.
.
Melembapkan bibir dan mengelakkan kekeringan. Sebelum tidur pun boleh pakai bila bangun terus bibir cantik natural. .
.
Tak percaya? Jom cuba dulu😘Mesti jadi BFF anda nanti😊.
.
HARGA : RM 55
FREE POST (sm) / RM 5 (ss)
FREE GIFT💕💕
.
📲Klik link whatsapp di profail utk pembelian dan pertanyaan 😍

Faraa Antioxidant Lip Butter adalah 100% bahan natural seperti beeswax, sunflower seeds, olive oil & jojoba oil yg mana mempunyai antioxidant yg tinggi.
.

Aliran darah pada bibir akan terjaga dgn baik, menghindari syndrom bibir hitam, melembapkan bibir, serta warna semulajadi merah jambu akan kekal pada bibir anda. paling best perasa mint dan caramel akan buat bibir segar dan tidak pucat! .
.
Faraa Lip Butter Antioxidant didatangi dengan 2 flavour iaitu:
💄Orchide Vanilla
💄Caramel Mint.
Setiap satu flavour ini mengandungi keistimewaan sendiri.
.
Tak percaya? Jom cuba dulu😘Mesti jadi BFF anda nanti😊.
.
HARGA : RM 55
FREE POST (sm) / RM 5 (ss)
FREE GIFT💕💕
.
📲Klik link whatsapp di profail utk pembelian dan pertanyaan 😍

Review daripada Goodreads.com :

Simple tapi bawa banyak makna yang tersirat. Banyak juga pengajaran dan cerita dunia perubatan. Rasa macam tak cukup mahu lebih lagi cerita-cerita macam ini. Walaupun medical terms banyak dipakai tetapi ada nota kaki untuk rujukan di hujung page. Siapa kata doktor tak boleh nak masuk bidang sastera. Kan.
.
.
Sinopsis :

Kalau mahu jadi DOKTOR sebab mahu:

1) Kaya
2) Bergaya
3) 'Glamour'
4) Rasa 'Superior'

Lupakan serta merta. Kuburkan cita-cita mahu jadi doktor segera. Masih banyak kerjaya lain yang dapat berikan kamu semua di atas, bukan kerjaya kedoktoran.

Ini kerjaya yang akan buat kamu rasa betapa dengkelnya ilmu manusia dan betapa hebatnya kuasa Dia. Ini kerjaya yang boleh buat kamu lebih hargai setiap degup jantung manusia kerana ia mampu berhenti tiba-tiba, pada bila-bila masa. Ini kerjaya yang boleh buat kamu terpaksa korbankan banyak perkara yang kamu mahu di dunia (antaranya cinta) kerana mahu menyelamatkan nyawa.

Maka kerana itu DIAgnosis tercipta untuk memberi inspirasi dan pengajaran bukan hanya pada doktor, bakal doktor atau semua yang berkerja dalam bidang perubatan tetapi juga disasarkan pada semua lapisan masyarakat.

Moga usaha kecil ini Dia terima sebagai saham Akhirat. InsyaaAllah. "Setiap DIAgnosis itu hakikatnya datang dari DIA. Doktor hanya perantara."
.
.
Harga RM20 exc postage.
.
.
WhatsApp 010 563 9757
.
.
KLIK LINK DI BIO UNTUK TEMPAHAN BUKU

ATAU

TINGGALKAN NO WHATSAPP DI BAWAH 😊
.
.
#KopiBukuList #KopiBukuKatalog #KopiBukuBooks #SahabateNuur #AuraInsta #AuraInstaBatch9 #AuraInstaBatch16 #Diagnosis #DrAnwarFazal #BukuMalaysia #BukuOnline #TarbiahSentap #GaleriIlmu #BukuPTS #DubookPress #BB1M #GoodReads #JomMuhasabahDiri #SalamMuslim #MotifViral #JomRepost #KarnivalGengMasjid #GemaGegarVaganza #KitaOk #YouCanDoIt #Dimatamu #AME2018

Hasil dari sedekah dan berdoa ikut cara dalam buku Formula Tarik Rezeki. Allah kurniakan rezeki yang tak disangka-sangka.
.
Alhamdulillah
.
WA 0182899056
WA 0182899056
WA 0182899056

.
Rambang mata dah,sampai tak tau nak pilih stock warna apa nih😅
.
The Best Bawal Ruffle In Malaysia.
🎀BAWAL RUFFLE QISAMNI🎀
.
Bawal Ruffle Detail:
🎈Material : Chiffon Voile
🎈Tahan Lasak
🎈Senang Bentuk
🎈Measurement: Ruffle 44”-45”
.
🎀Price :RM13 exclude postage
Postage Hari Selasa, Rabu dan Khamis sahaja
.
🎀Booking for 24 hour only
.
🎀Warna sedikit berubah atas faktor pencahayaan
.
Online whatsapps di link bio untuk order
.
#bawalruffle
#bawal
#tudungbawal
#tudungruffle
#bawalchiffon
#qisamni
#bawallovers
#codpasirgudang
#pasirgudang
#uitmpretty
#sedondon
#seragam
#cikgu
#cikgusekolah
#aurainstabatch9
#aurainsta
#kekasihpaksarela
#ruangrezekihanania
#sayajualtudung
#tudungmurah
#tudungcantik
#tudungbawalplain
#bawalchiffonplain
#instashop
#onlineshopping

“Orang mukmin yang kuat lebih baik dan lebih dicintai oleh Allah daripada orang mukmin yang lemah.”- [HR. Muslim (no. 2664)] Dan sikap putus asa bukanlah sikap orang islam. Jom terus redha, dan jangan mengalah. Fighting.!!

New arrival!!
.

Kebaya Juliet Luxe
.
RM135 SM/RM140 SS
TERMASUK POS
.

Label M dan XL
(Ukuran rujuk gambar carta)
.

Material: Cotton Denim Stretchable
**tidak jarang dan tak perlu lining **leher baju bentuk V, zip belakang baju utk mudah pakai
**lengan baju ada zip, friendly wudhuk
**potongan kebaya moden utk tampil elegant
**bahagian dada Baju dan hujung lengan dijahit lace bunga sulam dan ditambah bunga 3D tampak exclusive dan mewah
**skirt kembang payung dan separa lutut bahagian depan skirt ada layer net menjadikan skirt tampak exclusive dan mewah
**pinggang skirt full getah **warna asal mgkin tidak sama 100% atas faktor pencahayaan dan lensa kamera
.
.
==============================================
CARA ORDER
• BACA CAPTION SAMPAI HABIS
• SCREEN SHOOT GAMBAR
• SEND KE WHATSAPP 👉 019 9738102 LINK ADA DI BIO WEBSITE http://aqeelacollectionshouse.wasap.my (TULISAN BIRU) TANPA SAVE NO TEL
• SILA RUJUK UKURAN DAHULU SEBELUM MEMBUAT PEMBELIAN. TQ
===============================================
.
.
#bajukurungmoden
#bajukurungmodenmurah
#bajukurungmodenmalaysia
#bajukurungmodenraya
#peplumsongketmurah
#peplumkurungmurah
#kurungdollmurah
#kurungdollprinted
#kebayamoden
#dressbridesmaid
#kurungbridesmaid
#blouselabuh
#syukurselalu
#terlajaklaris
#bajutunangmurah
#bazarpaknil
#bajuopenhouse
#shahalam
#terapiinstagram
#aqeelacollections
#bajukurungstylista
#bajuraya2018
#kebayamurah
#bajukenduri
#bajudinner
#bajurayamurah
#qsoutlet769
#AuraInsta
#AuraInstaBatch9

Prasangka buruk, kadang datang daripada hasutan syaitan, kadang datang daripada nafsu sendiri yang asyik mencari kesalahan orang.

Selagi boleh elak, elak berprasangka buruk. Andai terlajak, tutup mulut dan diam sahaja. Risau andai orang lain tahu, keadaan bertambah parah.
.
.
Silakan share.

Jangan lupa follow :
@kopibuku.my
@kopibuku.my
@kopibuku.my
.
.
#KopiBukuQuotes #KopiBukuSharing #TarbiahSentap #Ramadhan #Fakta #PecintaQuran #TagSahabatKita #BerbagiSemangat #IslamItuIndah #BeraniBerhijrah #LawakInsta #LawakMalaysia #NakKongsi #NakBebel #AtukPesan #JomMuhasabahDiri #MotifViral #JomRepost #AuraInsta #AuraInstaBatch9 #AuraInstaBatch16 #GemaGegarVaganza #KitaOk #YouCanDoIt #Dimatamu #AME2018

Most Popular Instagram Hashtags