#aurainstabatch7

19 posts

TOP POSTS

bright droplet .

perhh cun gila nk tambah nm /huruf/nomber smeua blh
byk lagi design lawa2 dkt #designfyraprint
.

whatsapp 0174065031 atau dm

#terapiinstagram #aurainsta #AuraInstaBatch7

Assalamualaikum...selamat pagi,
Salam israk mikraj sahabat
.

#AuraInsta
#AuraInstaBatch7
#AgentJutawan
#AgentFuraihaKulai
#QueenEmpire

Alhamdulillah masih belajar Instagram lagi.

Sedar tak sedar dah 3x kelas #AuraInsta dah.. Banyak manfaat yang saya dapat selepas belajar dari @Ada.Adwa

#AuraInstaBatch7 Sangat ohsem. πŸ˜†
#aurainsta

selamat pagi😊😊 assalamualaikum .

korang nmpk ape ?
ha tu semua STOCK IPHONE 5C .

harga kasih syg ja sis bg utk semuaπŸ’• .

whatsapp 0174065031 atau dm

Dila tanya si suami 2 hari lps..
.
"Knp muka abg nampak lain skit dr sebelum ni?"
.
Dia tanya blk..
.
"Sebelum ni camana?"
.
"Sebelum ni mcm gelap & kasar skit. Skrg nampak halus skit & warna kulit sekata gitu " kata sy. .
Sb suami sy ni aktif berbasikal. Sunburn tu biasalah...
.
Katanya si suami... .
"Abg guna sample pencuci muka yg syg punya dlm bilik mandi tu hahaaaa jgn marah yer.."
.
Uh! Patut la sy rasa pencuci muka sy tu cepat habis! Rupanya ada org kebas! Kot2....serum kita pun dia curi pakai jgk πŸ˜‚
.
Nantikan kemunculan MEDIL SKINCARE BY MAMADIL YG AKAN KELUAR TAK LAMA LAGI -:)
.
Whatsapp us : www.wasap.my/601123179652
.
Fast COD KL , Selangor, Putrajaya ( using Mat despatch ) πŸ˜ƒ
COD available on Monday - Saturday.
.
Postage seluruh Malaysia 😘
.
#MamadilAmpang
#MAMADILKL
#AlienaVenture
#MEDIL
#YourTrustedSkincare
#MAMADIL2017

Beli satu tudung, dapat dua color. Dapat 4 style. Yg bestnya xpayah susah2 lilit. Instant shawl ja nihh sayang2. Sarung2 kebabommm meletop lawo. Ehhh. Jangan terkejut kalau masuk p beraya pakai tudung lain, balik beraya tudung color lain. Shawl magic kan namanya. Magical Ramadhan, Magical Raya kali nih. Jom get ready sayang-sayang.

Assalamualaikum semua.. 😊
Salam Jumaat yg mulia.
Moga segala urusan kita hari ini dipermudahkan dan dimurahkan rezeki 😍

#secretcorrea
#jomkurus
#terapiinstagram
#AuraInsta
#AuraInstaBatch7

FOKUS pada benda yg memberi faedah

FOKUS dengan apa kita nak

FOKUS pada kelebihan yg kita ada

FOKUS dengan setiap peluang yg datang

Assalamualaikum. ..morning!
.

#terapiinstagram #aurainstabatch7

MENGAPA CARI YANG LAIN KALAU SKIRT BUNGAJAMAL MAMPU MEMBERI KESELESAAN MAKSIMUM PD SIS? 😍😍
Mehh CikKay nak share sikit β˜ΊοΈπŸ‘‡πŸΏ
.
.
=====
5 SEBAB ORANG TERGILAKAN SKIRT BUNGAJAMAL
=====
.
(+) diperbuat dari material matte polyester yang paling sejuk dipakai di iklim asia ❄️ pastu kalau dah lambat nak g kelas kau sarung je! Takyah gosok2. memang syok pakai! 😍
.
(+) full lining ICE jersey memastikan pelindungan maksimum utk anda semua! Nak pakai skirt boleh, tapi pastikan ianya skirt labuh TANPA jarang @bungajamal.my πŸ˜‰β™₯️ apa guna pakai skirt murah2 tp nampak garisan seluar dal*m & bayang2 kaki kan 😱
.
(+) potongan skirt kembang puteri ni sesungguhnya cutting paling dicari-cari tahun 2017 ni! 😍 bila berdiri terletak elok, bila berjalan cantik beralun. 😍😍 mmg best yunkk. Tengok la bila pakai skirt ni mesti crush kau tegur kau hihihi
.
(+) pinggang stretchable dari 24-34inch memenuhi citarasa gadis S-XL. Yang penting pinggang dijahit dgn formula "tanpa gatal". Pernah tak sis pakai skirt2 lain lepas tu lepas beberapa jam pinggang jadi merah2 & gatal akibat kesan getah skirt? 😩 Untuk skirt ni jangan risau, pakai skirt bungajamal berjam2 pun pinggang tak gatal/pedih mcm skirt lain πŸ˜ƒπŸ’―
.
(+) corak yang unik dgn warna yg menarik pastinya akan membuatkan sis tampak lebih manis & lebih sopan sepanjang hari ☺️ bos yang selama ni selalu marah2 pun tetiba mesti lembut hati 😁🌸
.
.
Korang nak tak tak skirt yang best ni? Jap jap jap.. 😍
.
1 HELAI = RM55 SAHAJAπŸŽ‰
βœ… PERCUMA postage seluruh Malaysia πŸ‡²πŸ‡Ύ
βœ… PERCUMA discount voucher dlm setiap parcel
βœ… PERCUMA super black mascara tajaan DBbeauty dengan pembelian 2 helai keatas! 😍😍
.
.
Whatsapp CikKay jom!
"SKIRTLABUH" ke +60142366915 πŸ“²
.
#SkirtbyNAI #bungajamalskirt #skirt #skirtkembang #skirtmuslimah #onlineboutique #onlineshop #igshopmalaysia #onlineshopping #skirtfloral #bazaarpaknil #pembancuhkopimrvampire #suamikupalingsweet #perangbibir #kimchiuntukawak #paparicky #surihatimrpilot #lofattah #mentormilenia #dropshipwanted #dropshipneeded #astro #AuraInstaBatch7 #AuraInstaBatch8

MOST RECENT

Hai semuaπŸ€—
Selamat Pagi.
Feedback vitamilk lagi ni
Dah consume 12 sachet Vitamilk,
Alhamdulillah, dah makin banyak susu & makin pekat.
Mummy seronok, bila baby kenyang.
Paling best skali, baby ni dah mula membuang (air besar) setiap hari. Sebelum ni, selang sehari.
Tapi kali ni, hari-hari membuang tau.
.
018 262 1588

#dianpixyHQ #dianzvitamin2017 #aurainsta #aurainstabatch7 #terapiinstagram #supplement #trustedagent #dianzlover #sayajual #sayajualsayamakan #vitaminc #vitamine

Morning uolls 😍😍
.
Jom wangi2 dengan Dexandra Perfume πŸ‘
Kualiti setanding jenama antarabangsa pada harga jauh lebih jimat 😊
wasap/telegram
0129029096 - hana
.
#perfume #dexandra #codbandarseriputra #bazarpaknil #shoppingonline #instalike #love #sayajual #bazaronline #onlineshopping #igshop #malaysia #online #lokalbiz #seller #murah #dropshipwanted #edp #hantarankawin #AuraInsta #AuraInstaBatch7

Morning uolls 😍😍
.
Jom wangi2 dengan Dexandra Perfume πŸ‘
Kualiti setanding jenama antarabangsa pada harga jauh lebih jimat 😊
wasap/telegram
0129029096 - hana
.
#perfume #dexandra #codbandarseriputra #bazarpaknil #shoppingonline #instalike #love #sayajual #bazaronline #onlineshopping #igshop #malaysia #online #lokalbiz #seller #murah #dropshipwanted #edp #hantarankawin #AuraInsta #AuraInstaBatch7

Morning uolls 😍😍
.
Jom wangi2 dengan Dexandra Perfume πŸ‘
Kualiti setanding jenama antarabangsa pada harga jauh lebih jimat 😊
wasap/telegram
0129029096 - hana
.
#perfume #dexandra #codbandarseriputra #bazarpaknil #shoppingonline #instalike #love #sayajual #bazaronline #onlineshopping #igshop #malaysia #online #lokalbiz #seller #murah #dropshipwanted #edp #hantarankawin #AuraInsta #AuraInstaBatch7

Handsocks Boley Laraz? 😍 Hanya adjust πŸ˜‹πŸ˜‹ Dan sarungkan, semua kelebihannya dapat dirasai.
Insya Allah sentiasa memberi keyakinan kepada muslimah dan ianya patuh syariah 😊😊😊 #SetPelengkapAurat

#handsockmuslimah
#handsock #ootd #testimoni
#testimonial #innerpendek
#bazarpaknil #aurainstabatch7
#aurainsta #sayajual
#innertutupdagu #purdah
#niqab #innernecklabuh
#instagood #instacool
#muslimah #muslimahfashion
#hijab #hijabfashion #innershilaamzah #fellina
#ruangrezekihanania
Whatapp for fast reply
+6 013.450.1826
+6 013.450.1826
+6 013.450.1826

MENGAPA CARI YANG LAIN KALAU SKIRT BUNGAJAMAL MAMPU MEMBERI KESELESAAN MAKSIMUM PD SIS? 😍😍
Mehh CikKay nak share sikit β˜ΊοΈπŸ‘‡πŸΏ
.
.
=====
5 SEBAB ORANG TERGILAKAN SKIRT BUNGAJAMAL
=====
.
(+) diperbuat dari material matte polyester yang paling sejuk dipakai di iklim asia ❄️ pastu kalau dah lambat nak g kelas kau sarung je! Takyah gosok2. memang syok pakai! 😍
.
(+) full lining ICE jersey memastikan pelindungan maksimum utk anda semua! Nak pakai skirt boleh, tapi pastikan ianya skirt labuh TANPA jarang @bungajamal.my πŸ˜‰β™₯️ apa guna pakai skirt murah2 tp nampak garisan seluar dal*m & bayang2 kaki kan 😱
.
(+) potongan skirt kembang puteri ni sesungguhnya cutting paling dicari-cari tahun 2017 ni! 😍 bila berdiri terletak elok, bila berjalan cantik beralun. 😍😍 mmg best yunkk. Tengok la bila pakai skirt ni mesti crush kau tegur kau hihihi
.
(+) pinggang stretchable dari 24-34inch memenuhi citarasa gadis S-XL. Yang penting pinggang dijahit dgn formula "tanpa gatal". Pernah tak sis pakai skirt2 lain lepas tu lepas beberapa jam pinggang jadi merah2 & gatal akibat kesan getah skirt? 😩 Untuk skirt ni jangan risau, pakai skirt bungajamal berjam2 pun pinggang tak gatal/pedih mcm skirt lain πŸ˜ƒπŸ’―
.
(+) corak yang unik dgn warna yg menarik pastinya akan membuatkan sis tampak lebih manis & lebih sopan sepanjang hari ☺️ bos yang selama ni selalu marah2 pun tetiba mesti lembut hati 😁🌸
.
.
Korang nak tak tak skirt yang best ni? Jap jap jap.. 😍
.
1 HELAI = RM55 SAHAJAπŸŽ‰
βœ… PERCUMA postage seluruh Malaysia πŸ‡²πŸ‡Ύ
βœ… PERCUMA discount voucher dlm setiap parcel
βœ… PERCUMA super black mascara tajaan DBbeauty dengan pembelian 2 helai keatas! 😍😍
.
.
Whatsapp CikKay jom!
"SKIRTLABUH" ke +60142366915 πŸ“²
.
#SkirtbyNAI #bungajamalskirt #skirt #skirtkembang #skirtmuslimah #onlineboutique #onlineshop #igshopmalaysia #onlineshopping #skirtfloral #bazaarpaknil #pembancuhkopimrvampire #suamikupalingsweet #perangbibir #kimchiuntukawak #paparicky #surihatimrpilot #lofattah #mentormilenia #dropshipwanted #dropshipneeded #astro #AuraInstaBatch7 #AuraInstaBatch8

MENGAPA CARI YANG LAIN KALAU SKIRT BUNGAJAMAL MAMPU MEMBERI KESELESAAN MAKSIMUM PD SIS? 😍😍
Mehh CikKay nak share sikit β˜ΊοΈπŸ‘‡πŸΏ
.
.
=====
5 SEBAB ORANG TERGILAKAN SKIRT BUNGAJAMAL
=====
.
(+) diperbuat dari material matte polyester yang paling sejuk dipakai di iklim asia ❄️ pastu kalau dah lambat nak g kelas kau sarung je! Takyah gosok2. memang syok pakai! 😍
.
(+) full lining ICE jersey memastikan pelindungan maksimum utk anda semua! Nak pakai skirt boleh, tapi pastikan ianya skirt labuh TANPA jarang @bungajamal.my πŸ˜‰β™₯️ apa guna pakai skirt murah2 tp nampak garisan seluar dal*m & bayang2 kaki kan 😱
.
(+) potongan skirt kembang puteri ni sesungguhnya cutting paling dicari-cari tahun 2017 ni! 😍 bila berdiri terletak elok, bila berjalan cantik beralun. 😍😍 mmg best yunkk. Tengok la bila pakai skirt ni mesti crush kau tegur kau hihihi
.
(+) pinggang stretchable dari 24-34inch memenuhi citarasa gadis S-XL. Yang penting pinggang dijahit dgn formula "tanpa gatal". Pernah tak sis pakai skirt2 lain lepas tu lepas beberapa jam pinggang jadi merah2 & gatal akibat kesan getah skirt? 😩 Untuk skirt ni jangan risau, pakai skirt bungajamal berjam2 pun pinggang tak gatal/pedih mcm skirt lain πŸ˜ƒπŸ’―
.
(+) corak yang unik dgn warna yg menarik pastinya akan membuatkan sis tampak lebih manis & lebih sopan sepanjang hari ☺️ bos yang selama ni selalu marah2 pun tetiba mesti lembut hati 😁🌸
.
.
Korang nak tak tak skirt yang best ni? Jap jap jap.. 😍
.
1 HELAI = RM55 SAHAJAπŸŽ‰
βœ… PERCUMA postage seluruh Malaysia πŸ‡²πŸ‡Ύ
βœ… PERCUMA discount voucher dlm setiap parcel
βœ… PERCUMA super black mascara tajaan DBbeauty dengan pembelian 2 helai keatas! 😍😍
.
.
Whatsapp CikKay jom!
"SKIRTLABUH" ke +60142366915 πŸ“²
.
#SkirtbyNAI #bungajamalskirt #skirt #skirtkembang #skirtmuslimah #onlineboutique #onlineshop #igshopmalaysia #onlineshopping #skirtfloral #bazaarpaknil #pembancuhkopimrvampire #suamikupalingsweet #perangbibir #kimchiuntukawak #paparicky #surihatimrpilot #lofattah #mentormilenia #dropshipwanted #dropshipneeded #astro #AuraInstaBatch7 #AuraInstaBatch8

[ JOM JADI DROPSHIP ]
ha modal pun tak payah keluarkan , no worries all u have to do is prmoteeeee and duit masuk 😍 amacam ? geli geli kan ? hehehe apa tunggu lagi try la join ds the junniiiii as i need some dropships 🀣 ada reward tau haaa
Kalau berminat whatsapp atau dm sis ok?
#TheJunniPinkishWhite #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #jerawat #lofattah #skincare #skincarehalal #bahanorganik #ohabangkosmetik #bazarpaknil #thejunni #remaja #malaysia #penang #shoppingonline #onlinesales #igshop #bebasmerkuri #bebaskimia #cantik #aurainsta #aurainstabatch7 #freepostage #raya2017 #dropshipwanted

Jom usha IG kak aten, ada promosi 3pcs Rm100 tau untuk koleksi Bawal Lilly, Bawal Arora & Bawal Aisya Panamera πŸ˜‰πŸ‘πŸ‘πŸ‘ In Syaa Allah kualiti kain dan jahitan sangat-sangat berkualiti standard butik dan In Syaa Allah sangat-sangat berbaloi tak semengah dengan harga ❀
.
wassap kak aten di http://www.wasap.my/601137555389
.
#uswahislamicclothing #tudung #shawl #instantshawl #hijab #hijabista #hijabfashion #hijabtutorial #shoppingonline #sayajual #onlineboutique #ootd #igshop #lokalbiz #cantik #tudunglabuh #bidang60 #niqab #shawllabuh #tudungbawal #AuraInsta #AuraInstaBatch7

.
Akhirnya ada jugak telekung dalam design muka #TANPA_GETAH. .
Keselesaan ada lah keutamaan kami untuk setiap muslimah.
.
Nak cantik nak segak bila dating dengan Allah masa solat.
.
Meh Meh wasap kami terus .
πŸ“² 017-3134686
.
#aurainsta #aurainstabatch7 #igmashup #shopping #shoppingonline #shoppingtextile #bazaar #bazaaronline #telekung #telekungtravel #telekungumrah

Selamat malam #uswahsister 😘
.
πŸ’˜ BIDANG 50” ( SEHELAI RM39 ) 3 HELAI RM100! (βœ‚ JIMAT RM17!!) 3 HELAI RM100! (βœ‚ JIMAT RM17!!) 3 HELAI RM100! (βœ‚ JIMAT RM17!!)
.
πŸ’˜ BIDANG 60” (SEHELAI RM49)

3 HELAI RM130! (βœ‚ JIMAT RM17!!)
3 HELAI RM130! (βœ‚ JIMAT RM17!!)
3 HELAI RM130! (βœ‚ JIMAT RM17!!)
.
wassap kak aten di http://www.wasap.my/601137555389
.
#uswahislamicclothing #tudung #shawl #instantshawl #hijab #hijabista #hijabfashion #hijabtutorial #shoppingonline #sayajual #onlineboutique #ootd #igshop #lokalbiz #cantik #tudunglabuh #bidang60 #niqab #shawllabuh #tudungbawal #AuraInsta #AuraInstaBatch7

Happy. Healthy. Coway

Bismillah

Sahabat-sahabat yang biasa membeli air balang 20 litre atau air di mesin-mesin boleh ringankan lagi beban harian dengan ahli baru siri keluarga Coway (M) Sdn Bhd.
Nama dia FERRY.
Memang kerja FERRY untuk pastikan sahabat-sahabat tak perlu ferrykan air sana sini.
Dengan tangki pun ada 3.5litre, jadi tak perlu tunggu sebab air ready supply. Pastinya tulen, halal, bebas kuman.

Kenalkan, FERRY. Hensemmmmmm. Hanya RM70 sebulan. Murah sangat-sangatkan. Sekarang dengan APRIL FIESTA cuma RM120 siap pasang.
Nak tau lagi? Hubungi Kamal Abdul aziz @ 0123549771

Kamal Abdul Aziz 0123549771
Kamal Abdul Aziz 0123549771
Kamal Abdul Aziz 0123549771

K baiiiiiiiiii

Beli satu tudung, dapat dua color. Dapat 4 style. Yg bestnya xpayah susah2 lilit. Instant shawl ja nihh sayang2. Sarung2 kebabommm meletop lawo. Ehhh. Jangan terkejut kalau masuk p beraya pakai tudung lain, balik beraya tudung color lain. Shawl magic kan namanya. Magical Ramadhan, Magical Raya kali nih. Jom get ready sayang-sayang.

Happy. Healthy. Coway

Bismillah.

Nak Murah atau Nak Kualiti?

Jangan pening-pening! Coway menyediakan produk premium pada harga mampu milik!

Tak percaya?
Dari harga serendah RM70 sebulan Coway menawarkan: β€’ produk yang dikendalikan di makmal milik Coway yang diiktiraf Water Quality Association
β€’ produk yang dianugerah GOLD SEAL oleh Water Quality Association
β€’ produk dan filter yang diiktiraf HALAL oleh JAKIM
β€’ produk yang melepasi regulasi RoSH EU
β€’ produk yang mencapai piawaian SIRIM
β€’ produk yang mendapat sijil dan sertifikasi dari pelbagai agensi di seluruh dunia

bukan itu sahaja. Anda juga akan menikmati:
β€’ PERCUMA penghantaran
β€’ PERCUMA pemasangan
β€’ PERCUMA servis setiap 2 bulan
β€’ PERCUMA penukaran filters dan alat ganti
β€’ WARANTI PRODUK sepanjang sewaan

Dengan memilih Coway, anda tak perlu kompromi kualiti dengan harga. Pasti ada produk yang bersesuaian untuk anda sekeluarga!

Nak tahu lagi?
Hubungi saya, Kamal Abdul Aziz @ 0123549771 untuk temujanji dan info lanjut SEKARANG! πŸ‘‰ Kamal Abdul Aziz 0123549771
πŸ‘‰ Kamal Abdul Aziz 0123549771
πŸ‘‰ Kamal Abdul Aziz 0123549771

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags