#aurainstabatch7

8760 posts

TOP POSTS

Dexandra Petite Cherie inspired by Annick Goutam..Ready stok โค

Jom wangi2 dengan Dexandra Perfume ๐Ÿ‘
Kualiti setanding jenama antarabangsa pada harga jauh lebih jimat ๐Ÿ˜Š
wasap/telegram
0129029096 - hana
.
#perfume #dexandra #codbandarseriputra #bazarpaknil #shoppingonline #instalike #love #sayajual #bazaronline #onlineshopping #igshop #malaysia #online #lokalbiz #seller #murah #dropshipwanted #edp #hantarankawin #AuraInsta #AuraInstaBatch7

Salam lebaran buat semua pelanggan kami. Team kami menyusun sepuluh jari ๐Ÿ‘ memohon ampun dan maaf andai ada terlebih terkurang layanan sepanjang urusan anda dengan kami. Tanpa anda, siapalah kami๐Ÿ’•. Semoga hari mendatang lebih baik dan bermakna. Yang memandu pandu berhati-hati jangan lupa orang tersayang ya๐Ÿ‘ช
#terapiinstagram #igsokongan #ukhwahti #aurainstabatch7 #aurainsta

Alhamdulillah masih belajar Instagram lagi.

Sedar tak sedar dah 3x kelas #AuraInsta dah.. Banyak manfaat yang saya dapat selepas belajar dari @Ada.Adwa

#AuraInstaBatch7 Sangat ohsem. ๐Ÿ˜†
#aurainsta

"ingat Allah sekarang ,esok dan selama2nya "
#aurainsta #aurainstabatch7 .

whatsapp 0174065031 atau dm

Anda sukakan wangian sweet vanilla? Dexandra Viva La Juicy memang koleksi yang perlu anda cuba ๐Ÿ˜Š

Jom wangi2 dengan Dexandra Perfume ๐Ÿ‘
Kualiti setanding jenama antarabangsa pada harga jauh lebih jimat ๐Ÿ˜Š
wasap/telegram
0129029096 - hana
.
#perfume #dexandra #codbandarseriputra #bazarpaknil #shoppingonline #instalike #love #sayajual #bazaronline #onlineshopping #igshop #malaysia #online #lokalbiz #seller #murah #dropshipwanted #edp #hantarankawin #AuraInsta #AuraInstaBatch7

Assalamualaikum
Sobahulkhayr #QElovers
Niqab elma warna biru masih available taw.
Stock dah tinggal nyawa2 ikan je.
Nak kelainan di hari raya nanti?
Meh dapatkan #niqabelma Limited Edition hanya RM55 sehelai.
*harga tidak termasuk postage ๐Ÿ˜Š

Whatsapp cik aten utk tempahan ya ๐Ÿ˜˜
+60104360829
#QibtiyyahExclusive
#QibtiyyahExclusive2017
#ParyParyQEKlang
#teamnurainlegacy
#muslimah
#niqabviral
#niqabqibtiyyah
#terapiinstagram
#Qibtiyyahian
#QElovers
#qefeedback
#QE
#aurainsta
#aurainstabatch3
#fatin_qibtiyyahexclusive
#aurainstabatch7
#like4like
#followforfollow

ASBAB 2 KOTAK WOMEN LOVE TERUS BERTUKAR JADI SNOW WHITE? ๐Ÿ˜
.
Wajah dah tak kusam. Kulit makin cerah. Memang 360 bertukar lah. Alhamdulillah.
.
Bukan susah pun nak nampak WOW! Koyak sachet, terus tuang atas lidah. Tak perlu bancuh2 leceh! Tgk la perubahan stiap hari.. mmg ketagih tgk cermin -:) inshaaAllah suami makin syg ๐Ÿ˜˜
.
Nak tau produk apa?
SUPLIMEN WOMEN LOVE "LOOK YOUNGER" BY MAMADIL.
.
U want more feedback? Just click #testimonimamadil and #mamadilfeedback ๐Ÿ˜˜
.
Whatsapp us : 01123179652
.
Fast COD KL , Selangor, Putrajaya ๐Ÿ˜ƒ
COD available on Monday - Saturday.
.
Postage seluruh Malaysia ๐Ÿ˜˜
.
www.facebook.com/alienamamadil
Ig : @mamadil_ampang
.
#nasatulaliena
#mamadilampang
#alienaventure

bright droplet .

perhh cun gila nk tambah nm /huruf/nomber smeua blh
byk lagi design lawa2 dkt #designfyraprint
.

whatsapp 0174065031 atau dm

#terapiinstagram #aurainsta #AuraInstaBatch7

MOST RECENT

#SedangBerlangsung KOMBO MERDEKA SPECIAL untuk #mamadillovers.
.
Apa yang uols boleh dapat dari kombo Merdeka ni?
.
Sudah tentu dapat SPECIAL DEALS untuk kombo, FREE GIFT berserta FREE POSTAGE / COD. Best ke bestt?
.
Serius ke nak? Kalau serius cepat2 whatsapp Kekna ye.
.
Whatsapp Kombo Merdeka Set C ke no Kekna ye.
.
Contoh : ' Kombo Set C ' ke no whatsapp 01123179652 ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Nak tawu Set Kombo2 yang lain? Tekan je #komboMerdeKaMamadil ๐Ÿ˜˜
.
Whatsapp us : 01123179652
.
Fast COD KL , Selangor, Putrajaya โค
COD available on Monday - Saturday.
.
Postage seluruh Malaysia ๐Ÿ˜˜
.
Page fb : Mamadil By Nasatul Aliena
Ig : @mamadil_ampang
.
#nasatulaliena
#mamadilampang

ASBAB 2 KOTAK WOMEN LOVE TERUS BERTUKAR JADI SNOW WHITE? ๐Ÿ˜
.
Wajah dah tak kusam. Kulit makin cerah. Memang 360 bertukar lah. Alhamdulillah.
.
Bukan susah pun nak nampak WOW! Koyak sachet, terus tuang atas lidah. Tak perlu bancuh2 leceh! Tgk la perubahan stiap hari.. mmg ketagih tgk cermin -:) inshaaAllah suami makin syg ๐Ÿ˜˜
.
Nak tau produk apa?
SUPLIMEN WOMEN LOVE "LOOK YOUNGER" BY MAMADIL.
.
U want more feedback? Just click #testimonimamadil and #mamadilfeedback ๐Ÿ˜˜
.
Whatsapp us : 01123179652
.
Fast COD KL , Selangor, Putrajaya ๐Ÿ˜ƒ
COD available on Monday - Saturday.
.
Postage seluruh Malaysia ๐Ÿ˜˜
.
www.facebook.com/alienamamadil
Ig : @mamadil_ampang
.
#nasatulaliena
#mamadilampang
#alienaventure

#sales_merdeka.
.
#fluterap by #narinars.
.
KECIL KECIL CILI PADI.
.
Fluteraphy by Narinars sangat sangat ber manafaat buat baby kita dari seawal sehari sampai lah ke orang dewasa yang ada masalah resdung. .
APA MANFAAT #FLUTHERAPY?
.
โœ…Melega dan bantu hilangkan selsema sepantas 15 minit secara purata.
.
โœ…Melega dan bantu hilangkan batuk berkahak.
.
โœ…Melega dan bantu longgarkan kahak dan lendir, seterusnya mudah dikeluarkan dari badan.
.
โœ…Dengan penggunaan konsisten, mengelakkan baby anda dari selsema lama yang boleh menyebabkan sakit kronik lain seperti Pneumonia (radang paru-paru), saluran telinga bernanah, sinusitis dan lain lain.
.
โœ…Bantu tingkatkan daya tahan badan baby/immune system dengan penggunaan konsisten.
.
โœ…Menenangkan baby dan tidur lena berkualiti sepanjang malam
.
โœ…Bantu kebahkan baby yang demam .
โœ…Legakan sakit perut ringan
.
โœ… Efektif & Selamat
WHAT ARE THE BENEFITS OF #FLUTHERAPY? .
โœ… Helps to clear and cure flu as fast as 15 minutes in average
.
โœ… Helps to clear and eliminate coughs and phlegms
.
โœ… Helps to clear and eliminate phlegms and flushed it out of the system
.
โœ… With prolonged and consistent usage, Flutherapy will help babies from being easily infected by flu which could lead to other complications such as pneumonia, ear infection, sinus infection etc.
.
โœ… It also helps to improve/strengthen their imune system / antibody with consistent usage
.
โœ… It helps to calm babies and ensures peaceful quality sleep all night
.
โœ… It also helps to relieve fever in babies
.
โœ… It helps to relieve minor stomach discomfort in babies
.
โœ… Effective & safe for babies
.
Jangan tunggu lagi wahai Mumy dan daddy semua.
Meh ๐Ÿ“ฒ 017-3134686 untuk baby kesayangan kita.
.
#aurainsta #aurainstabatch7 #igmashup #selsemabatukdemam #selsema #kids #selsemabatuk #baby

Selamat petang..
.
#Hantaran_kahwin.
.
Hepy tak bila dapat hantaran sepersalinan telekung yang sangat #rare.
.
Cepat masukkan slot sebelum tiba hari bersejarah.
.
Boleh terus wasap 017-31346886
.
#aurainsta #aurainstabatch7 #igmashup #telekunghantaran #telekung #telekunghaji #telekungumrah #telekungby_che #brunei #bazaaronline #bazaar #brunieonlineshopping #bazaarmalaysia

#SedangBerlangsung Kombo Merdeka Special untuk #mamadillovers.
.
Apa yang uols boleh dapat dari kombo Merdeka ni?
.
Sudah tentu dapat FREE GIFT berserta FREE POSTAGE / COD. Best ke bestt?
.
Serius ke nak? Kalau serius cepat2 whatsapp Kekna ye.
.
Whatsapp 'Kombo Merdeka ' ke no Kekna ye.
.
Contoh : Kombo Merdeka' ke no whatsapp 01123179652 ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Whatsapp us : 01123179652
.
Fast COD KL , Selangor, Putrajaya โค
COD available on Monday - Saturday.
.
Postage seluruh Malaysia ๐Ÿ˜˜
.
Page fb : Mamadil By Nasatul Aliena
Ig : @mamadil_ampang
.
Leader #alienaventure
#nasatulaliena
#mamadilampang

ALHAMDULILLAH. LOOSE ITEM MEDIL #FOUNDATION DAH NAK KELUAR TAU UOLS.
.
Nak tahu apa yang besttt sangat foundation ni?
.
- Menutup cela2 di muka.
- sangat2 ringan serta tidak bercapuk ketika berpeluh
- makin berpeluh makin cantekkk. ๐Ÿ˜˜
- ada UV filter, SPF 30. Boleh elakkan muka dari sunburn tau uols.
- olive oil serta jojoba oil yang mempunyai banyak khasiat. - Ada 15 ml. Penggunaan 1 - 2 bulan.
.
Untuk loose item cleanser dan serum masih lagi dalam proses tau uols. Nanti dah keluar Kekna update k. ๐Ÿ˜‰
.
Nak tawu info produk #Mamadil? Just click #mamadilprice ๐Ÿ˜˜
.
Whatsapp us : 01123179652
.
Fast COD KL , Selangor, Putrajaya โค
COD available on Monday - Saturday.
.
Postage seluruh Malaysia ๐Ÿ˜˜
.
Page fb : Mamadil By Nasatul Aliena
Ig : @mamadil_ampang
.
#nasatulaliena
#mamadilampang

NAK NAMPAK CANTEKKK? TAPI NAK MAKEUP SIMPLE2 JE . TAK NAK HEAVY !
.
Dalam gambar ni Kekna cuma pakai Medil #Foundation n lock with #compactpowder Medium beige. Bestt giler tau.
.
Mekap tak nampak capuk. Kulit tu rasa besttt giler. Ringan! Macam tak pakai mekap je gituu. ๐Ÿ˜
.
Jom mekap simple2 bersama Mamadil. ๐Ÿ˜š.
.
U want more feedback? Just click #testimonimamadil and #mamadilfeedback ๐Ÿ˜˜
.
Whatsapp us : 01123179652
.
Fast COD KL , Selangor, Putrajaya ๐Ÿ˜ƒ
COD available on Monday - Saturday.
.
Postage seluruh Malaysia ๐Ÿ˜˜
.
www.facebook.com/alienamamadil
Ig : @mamadil_ampang
.
#nasatulaliena
#mamadilampang
#alienaventure

..SunBURN KURANG.. Baru guna Sabun Kopi 3 hari, dah nampak beza.. Saya sukaaa!! Natural&Affordable
๐Ÿ“ฎ/๐Ÿ“ฑPm/Wa: 019-305 8986
๐Ÿ“ฎ/๐Ÿ“ฑPm/Wa: 019-305 8986
๐Ÿ“ฎ/๐Ÿ“ฑPm/Wa: 019-305 8986
#neledove #natuwrellover #aloverslover #semulajadi #skincare #bodycare #haircare #tomato #almondoil #scrubcoffee #shampoo #jerawat #parut #eczema #rambutgugur #kelimumur #luluskkm #igshop #igshopmalaysia #bazarpaknil #aurainsta #aurainstabatch7 #fattzura #lofattah #despacito #saltbae #seagames2017

MEDIL HYDRO-BASED SOFT CLEANSER. ( 50 ml )
.
โค Ringan tetapi mempunyai kesan deep cleansing serta make up removal effect.
.
โค Memberi kesan kelembapan yang berpanjangan, melembutkan dan mencerahkan selepas penggunaan.
.
โค Tidak menjadikan kulit kering selepas penggunaan.
.
โค Membantu mengawal pengeluaran sebum berlebihan yang boleh mengakibatkan jerawat.
.
_________________
.
MEDIL PERFECT SLEEPING SERUM. ( 25 gm )
.
MEDIL Sleeping Serum menekankan konsep :
โค Skin Brightening
โค Maintain Skin Moisturizing
โค Help skin cell renewal
โค Anti-aging with uniform skin tone
.
โค bertindak mengurangkan penghasilan melanin .
.
โค memberikan kesan pencerahan semulajadi serta mempunyai kesan antioksida yang baik.
โค membantu mencerahkan dark spot dan antara yang berkesan dalam membantu masalah pigmentasi.
โค bertindak mengekalkan kelembapan kulit berpanjangan dengan membentuk satu lapisan yang berperanan meningkatkan perlindungan serta keanjalan kulit.
โค sangat membantu dalam mengelakkan masalah kulit kering.
โค mengelakkan pengecutan dan pengurangan kolagen dan elastin pada kulit. Ini penting untuk mengekalkan keanjalan dan ketegangan kulit.
โค membantu memerangkap air dipermukaan kulit, seterusnya mengekalkan kelembapan kulit. โค memberikan kesan dalam mengekalkan keremajaan kulit.

______________

MEDIL WHIPPED FOUNDATION. ( 15 ml )
.
โค Foundation yang sangat ringan, tidak berminyak, senang oles, serta tidak bercapuk apabila berpeluh.
.
โค membantu menutupi cela2 buruk di wajah seperti parut.
.
โค Sesuai untuk anda yang tidak gemar oles bedak muka selepas pakai foundation.
.
โค Mengandungi perlindungan UV bersamaan SPF30.
.
*Semakin lama pakai, ia makin menaikkan seri wajah. Tidak nampak kusam kepanasan.
.
Harga : RM 170sm / Rm 180 ss Free pos *
.
Nak tawu info produk #Mamadil? Just click #mamadilprice ๐Ÿ˜˜
.
Whatsapp us : 01123179652
.
Fast COD KL , Selangor, Putrajaya โค
COD available on Monday - Saturday.
.
Postage seluruh Malaysia ๐Ÿ˜˜
.
Page fb : Mamadil By Nasatul Aliena
Ig : @mamadil_ampang
.
#nasatulaliena
#mamadilampang

PERTAMA KALI JUMPA SKINCARE PALING BEST. .
Skincare dia memang the bestt sangat jadi sesuai untuk Honey yang mengalami masalah kulit kering.
.
Lepas cuci kulit rasa moist je. Selalu kalau beli cleanser bila nak cuci make up kena picit banyak2 tapi guna Medil ni picit sedikit je dah cukup dia cuci habis bersih muka kita.
.
Lepas pakai serum lagi lah moist kulit. Foundation Medil ni tak tebal bila pakai. Light je.
.
Memang bestt sangat formulasi Medil Skincare ni. Ohsemm! ๐Ÿ˜
.
U want more feedback? Just click #testimonimamadil and #mamadilfeedback ๐Ÿ˜˜
.
Whatsapp us : 01123179652
.
Fast COD KL , Selangor, Putrajaya ๐Ÿ˜ƒ
COD available on Monday - Saturday.
.
Postage seluruh Malaysia ๐Ÿ˜˜
.
www.facebook.com/alienamamadil
Ig : @mamadil_ampang
.
#nasatulaliena
#mamadilampang
#alienaventure

Dah Zasss Dexandra hari ni? ๐Ÿ˜‰

Jom wangi2 dengan Dexandra Perfume ๐Ÿ‘
Kualiti setanding jenama antarabangsa pada harga jauh lebih jimat ๐Ÿ˜Š
wasap/telegram
0129029096 - hana
.
#perfume #dexandra #codbandarseriputra #bazarpaknil #shoppingonline #instalike #love #sayajual #bazaronline #onlineshopping #igshop #malaysia #online #lokalbiz #seller #murah #dropshipwanted #edp #hantarankawin #AuraInsta #AuraInstaBatch7

Dah Zasss Dexandra hari ni? ๐Ÿ˜‰

Jom wangi2 dengan Dexandra Perfume ๐Ÿ‘
Kualiti setanding jenama antarabangsa pada harga jauh lebih jimat ๐Ÿ˜Š
wasap/telegram
0129029096 - hana
.
#perfume #dexandra #codbandarseriputra #bazarpaknil #shoppingonline #instalike #love #sayajual #bazaronline #onlineshopping #igshop #malaysia #online #lokalbiz #seller #murah #dropshipwanted #edp #hantarankawin #AuraInsta #AuraInstaBatch7

Dah Zasss Dexandra hari ni? ๐Ÿ˜‰

Jom wangi2 dengan Dexandra Perfume ๐Ÿ‘
Kualiti setanding jenama antarabangsa pada harga jauh lebih jimat ๐Ÿ˜Š
wasap/telegram
0129029096 - hana
.
#perfume #dexandra #codbandarseriputra #bazarpaknil #shoppingonline #instalike #love #sayajual #bazaronline #onlineshopping #igshop #malaysia #online #lokalbiz #seller #murah #dropshipwanted #edp #hantarankawin #AuraInsta #AuraInstaBatch7

Niqab ajwa is now available for purchase. Let's grab today! ๐Ÿ˜
.
Details ;
โœ” 1 layer niqab
โœ” Basic niqab and also known as "niqab ninja"
โœ” Material full aritachi โœ” Less ironing
โœ” Gold & Silver Embroidery
โœ”Available in 10colors .
How to order?
Whatsapp +601120682792
Whatsapp +601120682792
Whatsapp +601120682792
.
๐Ÿš— Cod available area melaka tengah and bandar melaka. .
#QibtiyyahExclusive
#qibtiyyahexclusivemelaka
#QibtiyyahExclusive2017
#sayajualniqab
#niqabis
#muslimah
#qibtiyyahmelaka_byhijrahaura
#qelovers
#niqabelma
#niqabviral
#teamnurainlegacy
#ParyParyQEKlang
#niqab
#purdah
#niqabmalaysia
#terapiinstagram #aurainstabatch7
#niqabajwa

Niqab ajwa is now available for purchase. Let's grab today! ๐Ÿ˜
.
Details ;
โœ” 1 layer niqab
โœ” Basic niqab and also known as "niqab ninja"
โœ” Material full aritachi โœ” Less ironing
โœ” Gold & Silver Embroidery
โœ”Available in 10colors .
How to order?
Whatsapp +601120682792
Whatsapp +601120682792
Whatsapp +601120682792
.
๐Ÿš— Cod available area melaka tengah and bandar melaka. .
#QibtiyyahExclusive
#qibtiyyahexclusivemelaka
#QibtiyyahExclusive2017
#sayajualniqab
#niqabis
#muslimah
#qibtiyyahmelaka_byhijrahaura
#qelovers
#niqabelma
#niqabviral
#teamnurainlegacy
#ParyParyQEKlang
#niqab
#purdah
#niqabmalaysia
#terapiinstagram #aurainstabatch7
#niqabajwa

Niqab ajwa is now available for purchase. Let's grab today! ๐Ÿ˜
.
.
Details ;
โœ” 1 layer niqab
โœ” Basic niqab and also known as "niqab ninja"
โœ” Material full aritachi โœ” Less ironing
โœ” Gold & Silver Embroidery
โœ”Available in 10colors .
How to order?
Whatsapp +601120682792
Whatsapp +601120682792
Whatsapp +601120682792
.
๐Ÿš— Cod available area melaka tengah and bandar melaka. .
#QibtiyyahExclusive
#qibtiyyahexclusivemelaka
#QibtiyyahExclusive2017
#sayajualniqab
#niqabis
#muslimah
#qibtiyyahmelaka_byhijrahaura
#qelovers
#niqabelma
#niqabviral
#teamnurainlegacy
#ParyParyQEKlang
#niqab
#purdah
#niqabmalaysia
#terapiinstagram #aurainstabatch7
#niqabajwa

Niqab ajwa is now available for purchase. Let's grab today! ๐Ÿ˜
.
Code : Mulberry
.
Details ;
โœ” 1 layer niqab
โœ” Basic niqab and also known as "niqab ninja"
โœ” Material full aritachi โœ” Less ironing
โœ” Gold & Silver Embroidery
โœ”Available in 10colors .
How to order?
Whatsapp +601120682792
Whatsapp +601120682792
Whatsapp +601120682792
.
๐Ÿš— Cod available area melaka tengah and bandar melaka. .
#QibtiyyahExclusive
#qibtiyyahexclusivemelaka
#QibtiyyahExclusive2017
#sayajualniqab
#niqabis
#muslimah
#qibtiyyahmelaka_byhijrahaura
#qelovers
#niqabelma
#niqabviral
#teamnurainlegacy
#ParyParyQEKlang
#niqab
#purdah
#niqabmalaysia
#terapiinstagram #aurainstabatch7
#niqabajwa

Most Popular Instagram Hashtags