#aurainsta

MOST RECENT

Konsisten minum teh kurus terus dapat kesan gempak
Cust ni berjaya kurus dan langsing. 2 bulan konsisten minum. Kaki makin mengecik. Berat turun berkilo kilo.
Korang yang mana dh beli tu konsisten ja minum tau, follow tips mimi lagi. Air minum 3L sehari. Lambat atau cepat comfirm berat korang akan turun. Yang penting jangan ptus asa 💪💪
Nak kurus direct WhatsApp
011-36157533

#codperlis
#medinadesiretea
#kurussebelumraya
#codperlis
#kurussebelumraya
#tehkurus #tehkurusperlis #tehkecikkanpeha #tehkecikkanlengan #tehkecikkankaki #teatoxperlis #teatoxkurus #tehkurusviral #slimmingdetoxtea #kakichantiqtea #comboset #ubatkurus #pilkurus #produkkurus #langsingbadan #kurussebelumraya #kurustanpadiet #kurustanpalapar #kurusdiharilebaran #aurainsta #lemakair #lemakdaging #codperlis #codpadangbesar #codbeseri

Assalamualaikum. Selamat pagi 😊
_
Awal pepagi ni kena ambil Lecithin dulu. Untuk pecah lemak dan membakar lelemak yang ada sepanjang 4 hari beraya ni 😌
_
Nazra
Pakar Shaklee Anda
019-4320059

Salam 4 Syawal.

Ada yang dah start kerja ke hari ni? Kerja elok² taw 😉 .
Meh sini sis belanja gambar #customer decor sharing pokok orkid bajet.

Pasaipa bajet? Pasai harga dia RM15 je uols. Murah giler kan 😘
.
Nak tengok lebih banyak warna pilihan? Jom sekodeng full katalog kat @abyllahomedecor
.
Pastu nak order? Boleh DM @feezasubari atau whatsapp sis di no +60183663942 .

#sayajualpokokpalsumurah #bungapalsu #orked #aurainsta #bungahiasan #pokokviral #orkid #hiasanrumah #dekomurah #dekoimpian #bazaarpaknil #igers #igersmalaysia #orkidraya #sayajual # #giftideas #gift #hadiah #artificialplant #pokokviral #terapiinstagram

Sinple je pon makeup tapi nampak wow sangat kan. Sweet jee. Skin pon cantik je, flaless je, glowing je. Rajin rajinlah berscrub. Singkir kulit mati, blackhead whitehead, kusam tu semua. Kulit kwmbali bwrnafas sempurna bila berscrub apalagi kalau dengan #Dyasscrub .

Whatsapp 0109774569

#DyasHapusJerawat
#cikyatiScrub
#Dyasscrub
#coklatlovers
#maskercoklat
#coklatsedap
#maskerkoko
#vitaminc
#maskermurah
#scrubmurah
#scrubmuka
#kulitglowing
#makeupglowing
#dyasofficial
#orange
#boosterorange
#collagenplus
#herbs
#mint
#vanilla
#goatmilk
#aurainsta
#matchalatte
#shoppingonline
#bazaarpaknil
#bazarig
#bazaronline
#ootd
#sayapakaisayajual

Makeup raya korang akan lebih flawless bila dengan scrub. Kenapa ? Scrub ni wajib ok sebelum kita apply mana mana base makeup. Time tu korang akan rasa sendiri macam mana lembutnya skin tu. Aummm kita plak yang suka pegang pipi kita selalu. Hhaha yela lembut macam baby. Nak cuba pegang tak ? ehhh tk boleh la. Kena la scrub muka korang dulu baru la boleh rasakannya.

Jom risik risik dengan cikyati

#DyasHapusJerawat
#cikyatiScrub
#Dyasscrub
#coklatlovers
#maskercoklat
#coklatsedap
#maskerkoko
#vitaminc
#maskermurah
#scrubmurah
#scrubmuka
#kulitglowing
#makeupglowing
#dyasofficial
#orange
#boosterorange
#collagenplus
#herbs
#mint
#vanilla
#goatmilk
#aurainsta
#matchalatte
#shoppingonline
#bazaarpaknil
#bazarig
#bazaronline
#ootd
#sayapakaisayajual

Orang yang melihat juga nampak perubahan pada kulit😍

Antara kebaikan DYAS SCRUB yang korang semua perlu tahu;
✅ Membersih kulit dengan intensif.
✅ Menyingkirkan sel kulit mati .
✅Menjadi detox pada kulit yang mengandungi kotoran/masalah
✅ Menggalakkan proses penumbuhan sel baru yang baik
✅ Menanggalkan segala sisa makeup atau kotoran harian
✅ Merawat masalah kulit jerawat, kulit kusam, tona tak sekata dan parut.
✅ Membuang blackhead/whitehead yang tertanam dalam pori

Harga :
👉 Herbs ( anti acne )
⏩ Rm10 - 50 gram
⏩ Rm30 - 200 gram
👉 Peppermint ( anti bakteria )
⏩ Rm14 - 50 gram
⏩ Rm35 - 200 gram
👉 Goatmilk ( extra white )
⏩ Rm14 - 50 gram
⏩ Rm35 - 200 gram
👉 Vanilla ( protective skin )
⏩ Rm14 - 50 gram
⏩ Rm35 - 200 gram
👉 Orange ( collagen plus )
⏩ Rm 14 - 50gram
⏩ Rm35 - 200gram
👉 Matcha Latte ( antioksidan )
⏩ Rm14 - 50gram

Fungsi setiap flavour😉
➡ Peppermint
Untuk kulit yg normal tapi berminyak dan mempunyai liang pori yg terbuka.
➡ Vanilla
Untuk kulit yg normal tapi kusam dan perlu diberi nafas dengan aromatherapy dan anti-oksidan.
➡ Herbs
Untuk kulit jenis jerawat teruk dan resdung.Herbs yg terkandung akan merawat jerawat untuk mempercepatkan proses penyembuhannya.
➡ Goat Milk
Untuk kulit jenis normal,sensitive dan kusam berbelang (burn). Jika anda mempunyai salah satu masalah ini,cubalah flavour ini kerana ia mengandungi vitamin A yang dapat melembabkan kulit anda agar kembali 'hidup'!
➡Orange
Kaya vitamin C, melembut,mencerah serta melembapkan kulit. Menggalakkan pembentukan Collagen.
➡ Matcha Latte
Tinggi kandungan antioksidan, anti penuaan, mengurangi lingkaran gelap bawah mata, melindungi kulit dari sinar uv serta agen terbaik mengatasi jerawat dan parut.

Order? www.wasap.my/60109774569
#DyasHapusJerawat
#cikyatiScrub
#Dyasscrub
#coklatlovers
#maskercoklat
#coklatsedap
#maskerkoko
#vitaminc
#maskermurah
#scrubmurah
#scrubmuka
#kulitglowing
#makeupglowing
#dyasofficial
#orange
#boosterorange
#collagenplus
#herbs
#mint
#vanilla
#goatmilk
#aurainsta
#matchalatte
#shoppingonline
#bazaarpaknil
#bazarig
#bazaronline
#ootd
#sayapakaisayajual

Segak dihari raya dengan #Dyasscrub
Antara kebaikan DYAS SCRUB yang korang semua perlu tahu;
✅ Membersih kulit dengan intensif.
✅ Menyingkirkan sel kulit mati .
✅Menjadi detox pada kulit yang mengandungi kotoran/masalah
✅ Menggalakkan proses penumbuhan sel baru yang baik
✅ Menanggalkan segala sisa makeup atau kotoran harian
✅ Merawat masalah kulit jerawat, kulit kusam, tona tak sekata dan parut.
✅ Membuang blackhead/whitehead yang tertanam dalam pori

Harga :
👉 Herbs ( anti acne )
⏩ Rm10 - 50 gram
⏩ Rm30 - 200 gram
👉 Peppermint ( anti bakteria )
⏩ Rm14 - 50 gram
⏩ Rm35 - 200 gram
👉 Goatmilk ( extra white )
⏩ Rm14 - 50 gram
⏩ Rm35 - 200 gram
👉 Vanilla ( protective skin )
⏩ Rm14 - 50 gram
⏩ Rm35 - 200 gram
👉 Orange ( collagen plus )
⏩ Rm 14 - 50gram
⏩ Rm35 - 200gram
👉 Matcha Latte ( antioksidan )
⏩ Rm14 - 50gram

Fungsi setiap flavour😉
➡ Peppermint
Untuk kulit yg normal tapi berminyak dan mempunyai liang pori yg terbuka.
➡ Vanilla
Untuk kulit yg normal tapi kusam dan perlu diberi nafas dengan aromatherapy dan anti-oksidan.
➡ Herbs
Untuk kulit jenis jerawat teruk dan resdung.Herbs yg terkandung akan merawat jerawat untuk mempercepatkan proses penyembuhannya.
➡ Goat Milk
Untuk kulit jenis normal,sensitive dan kusam berbelang (burn). Jika anda mempunyai salah satu masalah ini,cubalah flavour ini kerana ia mengandungi vitamin A yang dapat melembabkan kulit anda agar kembali 'hidup'!
➡Orange
Kaya vitamin C, melembut,mencerah serta melembapkan kulit. Menggalakkan pembentukan Collagen.
➡ Matcha Latte
Tinggi kandungan antioksidan, anti penuaan, mengurangi lingkaran gelap bawah mata, melindungi kulit dari sinar uv serta agen terbaik mengatasi jerawat dan parut.

Order? www.wasap.my/60109774569
#DyasHapusJerawat
#cikyatiScrub
#Dyasscrub
#coklatlovers
#maskercoklat
#coklatsedap
#maskerkoko
#vitaminc
#maskermurah
#scrubmurah
#scrubmuka
#kulitglowing
#makeupglowing
#dyasofficial
#orange
#boosterorange
#collagenplus
#herbs
#mint
#vanilla
#goatmilk
#aurainsta
#matchalatte
#shoppingonline
#bazaarpaknil
#bazarig
#bazaronline
#ootd
#sayapakaisayajual

GO : GLORY SWITCH LOCK SLING BAG
.
.
✔ READY STOCK
.
.
RM45. 00 SM
RM50. 00 SS
.
📌 FREE POSTAGE SM/SS
.
.
✔ SIZE :
🔸 20CM x 8CM x 14CM
.
.
✔ COLOUR :
🔸 BLACK
🔸 COLORFUL
🔸 GOLD
🔸 RED
🔸 SILVER
.
.
.
Berminat sila hubungi WHATSAPP /SMS . . +60136651741
+60136651741
+60136651741

ATAU KLIK LINK WHATSAPP DI BIO
.
.
.
P/S :- SCREENSHORT BAG DAN WARNA YANG BERMINAT UNTUK ORDER
.
.
. 🍁 FOLLOW INSTAGRAM/PAGE KAMI UNTUK BAG TERBARU DAN PROMOSI TERKINI... 🌹🌹

JOM CUTI2 RAYA...
HARGA VOUCHER RM550.00 .tp sempena cuti raya...kita nak bg diskaun raya..khas utk anda semua..Confirm booking on 30th June 2018.. Anda nak holiday bersama family?
JOM WASAP @ 017 2346729
JOM WASAP @ 017 2346729

PAKEJ TERMASUK
✅Penginapan 2 hari 1 malam.
✅Apartment 3 bilik (735sqf).
✅Breakfast x 6 orang.
✅Waterpark x 6 orang.
✅Flying Fox x 6
✅High Rope x 6
✅Sea Kayak x 6
✅Adventure park x 6
✅Sumo Wrestling x 6
✅Sand Castle x 6
✅Museum x 6
✅Rental Water Tube 6x2hours
✅Sisters 9 cafe Meal & Drink x 6
✅Foot Massage Discount RM20X6
✅BodyMassage Discount RM20X6
🔔Free Wifi
🔔Free Parking 🚩 +RM100 surcharge during school holiday / Saturday / public holiday / eve of public

#bazaarpaknil
#bazaaronline
#instashopmalaysia
#voucherpercutian
#shoppingonline
#vouchermurah
#goldcoastmorib
#vouchergcmorib
#cuticutimalaysia
#produkviral
#aurainsta
#instafamous
#nikmatbersyukur
#aidilfitri2018
#raya2018
#agenvoucher
#gcmorib168
#gcmelaka168
#dataranmorib
#morib
#cutiraya
#ajimaura
#terapiinstagram
#cutisekolah

🔥 CASUAL CAP🔥
___________________________________________ ▶️Starp Adjustable and Unisex
▶️Material : Cotton
▶️Colour : Brown, Black & Green Army
▶️Price:RM25
_________________________________________
Postage Fee 🚚 : RM5(SM) RM8(SS)
_________________________________________
Mari-mari beli sementara stok masih ada📣📣📣
_________________________________________
PM📱 saya untuk sebarang pertanyaan.
#aurainsta #malaysiamemilih #nurse #kl #ikutcarakita #zulariffin #dropshipneeded #bazaar #sapotlokal #sayajualonline #cikgu #hijab #ootdmalaysia #kawan #instashopmalaysia #malaysiaonlineshop #dexandra #jualan #giveawaymalaysia #blogger #selangor #onlineshopping #friendshipgoals #food #uitm #malaysian #wakdoyok #caplelaki #capcantik

.
Kurung Eylia
Material cotton (stretchable)

Free size

Ukuran baju (inci)
Bahu 14-16
Dada 36-42
Lilit lengan 13
Labuh 30

Ukuran kain (inci)
Pinggang full getah 27-36
Punggung 33
Labuh 42

Harga RM65 / set

Pos 1 set
Sm rm9
Ss rm12 *6 helai keatas FREE POS (SM)*
*3 set ke atas FREE POS (SM)*
*SS IKUT BERAT*

Whatsapp for order
📲01125460551

#bisneswomen #sales #youngmillionaire #marketing #belajarinstagram #ajimaura #muslimah #ajimaura #sayajual #wanita #erezeki #eusahawan #dropshipwanted #terapiinstagram #tambahfollowers #aurainsta #aurainstabatch19

TAO SCARF SLING BAG
(Tali ribbon kena ikat sendiri)

_
RM35
(TIDAK TERMASUK POS)
‼️TIADA FREE POS‼️

‼️READY STOCK . TIADA LANGSUNG BRG PRE ODER‼️
• •
👜COLOUR AVAILABLE (WARNA YG ADA STOCK)
Black 5pcs shj

🍓SAIZ ITEM (SAIZ MUNGKIN BERBEZA 1cm-2cm . PIHAK KAMI HANYA COPY PASTE UKURAN SUPPLR BAGI)
📌LENGHT : 16.5CM
📌HEIGHT : 15CM
📌WIDTH : 5CM

🎒MATERIAL ITEM
Nylon


WHATSAPP 0174066335

#begmurah #begmurahmalaysia #begrm20 #beglelong #slingbagmurah #begmurah #begmurahmalaysia #begmampumilik #bucketbagmurah #bucketbagmurahmalaysia #slingbag #slingbagmurah #slingbagmurahmalaysia #slingbagmalaysia #begrm20 #lubukbegmurah #bagpackmurah #bagpackmurahmalaysia #bagpackmurahmalaysia #bagpackrm25 #bagpackrm20 #cikguseo #ajimaurabaru #ajimaura #aurainsta #aurainstabatch17 #terapiinstagram

KURUNG

Harga : rm65
Pos rm10sm/rm15ss .

MATERIAL : CREPE
..
FREE SIZE (L-2XL)
..
MEASUREMENT (INCH)
...
TOP
SHOULDER 16"
BUST 42"
ARMPIT 18"
SLEEVE 23"
LENGTH 28"

Skirt
WAIST 36"
HIP 40"
LENGTH 40"

Whatsapp 60174066335
.

#blousemurah #blousecantik #blousemuslimah #unikl #utem #uthm #blouselabuh #uitm #uitmshahalam #palazomurah #jubahmurah #jubahmuslimah #bajumuslimah #uitmpuncakalam #jeansmurah #setmixandmatch #bajukurungmurah #cikguseo #blouse #terapiinstagram #ajimaura #AuraInsta #AuraInstaBatch17

. .
Additional designs..Rm75 sepasang🔴.
.
Japanese Cotton - NEW ARRIVAL
.
Corak baru dtg lg uolls..jgn lepaskan peluang nak kain terkini😀
.
Kain dari Supplier yg boleh dipercayai
.
HIGH QUALITY COTTON
Gred AAA - Kain yang lembut, tidak jarang, tidak mengecut dan tidak berbulu selepas dibasuh, tidak terlalu tebal dan juga tidak terlalu nipis, mudah digosok dan selesa dipakai.
.
BIDANG: 45"
1 pasang = 4m .
Boleh request by meter, nak matching atau corak sahaja pun boleh.
.
Jualan
🔴1psg RM75 / SS RM80
📪 free postage
.
ENJOY SHOPPING😍😍
.
.
BERMINAT!!
Sila WHATSAPP ⤵⤵⤵
017 3313862 Fauziah

Salamun 'alaikum 😊
Selamat sejahtera atas kamu
Peace be upon you

#sayajualonline #sayajual
#Bazaronline #Bazarpaknil
#igshop #igbiz #instashop
#igshopmalaysia
#goshop #onlineshop
#kedaikain #kedaionline
#onlinestore
#aurainsta #aurainstabatch2
#kainpasang
#kainpasangcantik
#sayajualkain
#malaysia
#malaywedding
#kaincotton
#kaincottonmurah
#japanesecotton
#kainsongketcotton
#cottonlovers
#cikgusekolah
#fabrics
#textile
#pembekalkain
#pemborongkain

Most Popular Instagram Hashtags