[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#auradiraja

445 posts

TOP POSTS

lagi agent jus aura diraja alhamdulillah
Whatsapp 0126304654 marshaena #auradraja #jusbotani #makanansunnah #auradiraja

SUSU KAMBING COKLAT HAZELNUT .. bukan sahaja rasa susu kambing yg segar dan lazat ,kami datangkan ia dlm perisa coklat hazelnut yang enak.

Mengandungi kolagen dan Vitamin C yang tinggi untuk kecantikan dalaman yang bakal terpancar di wajah
SUSU KAMBING COKLAT HAZELNUT sbgai minuman tambahan harian..Ia dpt menahan anda dari rasa lapar dan bertenaga sepanjang hari.

Sangat2 sesuai bagi kanak2 kerana ia dapat membantu si manja anda bertenaga dan riang sepanjang hari... Aura D'raja,
Bukan Sekadar Aura Biasa.

#susukambing
#auradiraja
#coklat - #regrann

MINUMAN BOTANI AURA DI RAJA 💟

Mengandungi 33 jenis ramuan dan herba terpilih beserta pati buah-buahan dan madu yang diadun khusus untuk membantu kehidupan yang sihat dan luar biasa.

Merupakan diet tambahan multibotani dengan campuran makanan sunnah bersama 7 jenis beri membantu proses detoksifikasi menyingkirkan toksin yang melekat di dinding usus.

Testimoni daripada mereka yang telah mengambil jus aura di raja hanya satu sudu waktu berbuka dan satu sudu waktu bersahur memberikan tenaga luar biasa sepanjang berpuasa di samping membantu masalah seperti kencing manis, darah tinggi, detoks dan sebagainya.

Jus aura di raja
Bukan sekadar aura biasa

Untuk order, boleh terus whatsapp 013208905

#sihatdaridalam
#auradiraja
#rajashamri#wassap0139208905

💟 MINUMAN BOTANI AURA DI RAJA 💟

Mengandungi 33 jenis ramuan dan herba terpilih beserta pati buah-buahan dan madu yang diadun khusus untuk membantu kehidupan yang sihat dan luar biasa.

Merupakan diet tambahan multibotani dengan campuran makanan sunnah bersama 7 jenis beri membantu proses detoksifikasi menyingkirkan toksin yang melekat di dinding usus.

Testimoni daripada mereka yang telah mengambil jus aura di raja hanya satu sudu waktu berbuka dan satu sudu waktu bersahur memberikan tenaga luar biasa sepanjang berpuasa di samping membantu masalah seperti kencing manis, darah tinggi, detoks dan sebagainya.

Jus aura di raja
Bukan sekadar aura biasa

Untuk order, boleh terus whatsapp 0107981935

http://www.wasap.my/60107981935/Salam+naja.+Saya+berminat+dengan+jus+aura+draja.

#sihatdaridalam
#auradiraja
#jusbotani
#makanansunnah

_AURA D'RAJA SUSU KAMBING COKLAT_
.
Bukan sahaja rasa susu kambing yang segar dan lazat, kami datangkan ia dalam perisa coklat hazelnut yang enak. Mengandungi kolagen dan Vitamin C yang tinggi untuk kecantikan dalaman yang bakal terpancar di wajah anda.
.
Aura D'raja, Bukan Sekadar Aura Biasa.
1. Membantu kekal aktif sepanjang hari
2. Menyingkirkan toksin dalam badan
3. Diperkaya dgn kolagen dan vitamin c untuk mecantikkan dan mencerahkan kulit
4. Mengurangkan lemak dalam badan
5. Memberi tenaga berpanjangan
6. Menstabilkan hormon
7. Membersihkan usus
.
Rasa yang sngt sedap dan bau aroma yang menyegarkan. Sekali minum pasti nak lagi.
.
Harga RM59 sahaja.
.
Nak rasa kopi yang sedap nie?
WhatsApp 011-33045975
.
#auradiraja
#susukambingcoklathazelnut
#auradirajabukanaurabiasa
#bazaarpaknil #bazaarpaknilonline
#ruangrezekihanania #budakpida
#pm01133045975

AURA DRAJA SUSU KAMBING ASLI ARABIC GUM PLUS SARANG BURUNG WALIT.

Ditambah dgn makanan sunnah seperti Kurma,delima,habatus sauda,kismis, zafran, daun zaitun,buah tiin,biji aprikot, kolagen, oligofruktosa dan madu.

Kelebihan susu kambing
Mempunyai sistem pertahanan tubuh yang kuat

Khasiat sarang burung walet pula
Dari segi kecantikan sarang burung walet dapat menghaluskan & melembutkan kulit

Khasiat Gam arab
Membantu badan untuk cergas dan bertenaga
Whatsapp 0129334428 zila
.
#auradiraja #teammarsha #susukambing #susukambingasli #susukambingburungwalit #susuuntukulitcantik #susucantik

Keistimewaan Jus Aura D'raja:
Gabungan 33 Herba Terpilih
Tanpa bahan sintetik dan pewarna tiruan
Menggunakan teknologi sustained released yg mana zat dan nutrisi dibebaskan secara perlahan dan dapat diserap sepenuhnya oleh badan.

Menyingkirkan toksin yg melekat didinding2 usus supaya nutrisi dapat diserap dgn sebaiknya.
Memberikan tenaga berpanjangan.
Gabungan 7 jenis berry bersama lemon membantu proses detoks utk mnyingkirkan segala toksin dalam badan dan mebantu mengurangkan lemak dalam badan.

Ramuan Utama Jus Aura D'raja:
MADU, LEMON, HABATUSSAUDA, BIJI APRIKOT, BLUEBERRY, MAQUBERRY, ,ACAIBERRY, HEMPEDU BUMI, SARANG BURUNG WALIT,DAUN RERAMA,DELIMA, MULTIVITAMIN, PELAGA, HALIA, TOMATO, ALOE VERA, MISAI KUCING,

Nak rasa bertapa khasiat jus botani whatsapp 016 8887509

#jusbotani
#auradiraja
#auradirajabukanaurabiasa
#bazaarpaknilonline
#bazaarmalaysia

Jom dapatkan produk baru keluaran D'Shamz 👏👏👏
-Aura D'raja Jus Minuman Botani
-Aura D'raja White Coffee Collagen Plus Vitamin C
-Aura D'raja Susu Kambing Coklat Hazelnut

Gabungan 33 jenis herba terpilih untuk membantu menyembuhkan pelbagai jenis penyakit dengan izin Allah.

Aura D'raja, bukan sekadar aura biasa 😉
Whatsapp 011-25547425 Hidayah
http://watsap.my/01125547425

#auradiraja #susukambingkurma #auradirajawhitecoffeevitc #bazaarpaknil #makanansunnah

satu lgi testimoni luka kencing manis kat kaki sorang cust kita, alhamdulillah,dgn pngmbilan jus aura d raja stiap pg dn mlm selama 2 minggu,luka semakin kering . ,kalau terus mengamalkan jus aura d raja,in syaa allah akn sembuh..#auradiraja #jusbotani #kencingmanis #makanansunnah #ejendiperlukanmimi 0195705914

MOST RECENT

Semoga dipermudahkan semua urusan kita hari ini, dibukakan pintu pintu rezeki dan segala pintu kebaikan untuk kita semua..aamiin😊

#ivmist #ivkids #ivsoap
#cellfipro #auradiraja
#darinashowerscrub
#periukrendang

Haish Hujan2 ni pekene secawan White Coffee Collagen Plus Vitamin C aura D'Raja ni memang terangkat habis ni..
Dengan aroma nye yg tertawan😍😍😍 Haa tak caya meh cuba😘

Stock ada je ni😍

#syjualsyminum #auradiraja #whitecoffee
mimi stokis negeri 0195705914

PERIUK RENDANG VIRAL 40CM
.
💐 Permukaan non stick menjadikan makanan tak melekat
🌼 Die cast aluminium yang tebal menjadikan makanan tidak mudah hangus
🌺 Periuk bersaiz 40cm boleh memuatkan 4 ekor ayam✋tapi testimoni kami kata muat 7-10 ekor ayam
🍃 Jika memasak nasi sehingga 1.5 gantang (lebih kurang 5kg ke 6kg nasi)
🌽 Sesuai untuk memasak rendang, juga boleh digunakan untuk memasak sup, tomyam dan lain-lain
🍱 Tangkai pemegang yang sangat kukuh kerana tidak menggunakan skru
🥗Penutup kaca satu lubang untuk keluarkan wap
.
1 periuk untuk SEMUA jenis masakan. TAK PERCAYA??? Meh cuba sendiri 😉
.
Whatsapp 011-25547425 Hidayah
http://watsap.my/01125547425

#periukrendang #periukrendangviral #periukrendang5beradik #masak #nasilemak #ivmist #ivkids #ivkool #ivsoap #cellfipro #celebritylass #auradiraja #sembursembursegar

Antara soalan famous tentang cellfi.pro

Cellfi.pro CC Cream ni ada brapa set? Sebab tengok pelbagai fungsi dia.
.
Okey meh kita explain
Cellfi.pro CC Cream ni hanya sebotol jer. Tak ada set. Dialah pelembap, penyegar, krim siang, sunblock, foundation. Pendek kata lengkap dalam 1 botol.
.
Cellfi.pro ni tekstur dia macam liquid foundation tapi sangat senang di apply ke muka. Hanya 1 pump sebesar biji kacang hijau dah memadai untuk seluruh muka. Gila jimat dik non! .

Berapa kali nak pakai? Sebotol tahan berapa lama?
Sebaiknya pakai 3x sehari. Sebotol tu kita estimate 4-6 minggu penggunaan. Namun kebanyakan customer bagitau lebih 2 bulan malah ada yang tahan hingga 4 bulan.
.
Soalan paling famous ada KKM tak?
Of course lah ada ya. Don't worry. Boleh rujuk di kotak. Selain tu jugak ni adalah produk muslim dan bertaraf GMP
.

www.wasap.my/60179811908

#ccteammarziana #cellfipro #kelulusankkm #calitcalitcantik #ivmist #sembursembursegar #ivkids #ivsoap #celebritylass #auradiraja #periukrendangviral #whatsapp0179811908 #mencintaimumrphotographer #bisikpadalangit

MINUMAN KESIHATAN AURA D'RAJA SUSU KAMBING COKLAT HAZELNUT
.
Bukan sahaja rasa susu kambing yang segar dan lazat, kami datangkan ia dalam perisa coklat hazelnut yang enak. Mengandungi kolagen dan Vitamin C yang tinggi untuk kecantikan dalaman yang bakal terpancar di wajah anda.
.
Aura D'raja, Bukan Sekadar Aura Biasa.
1. Membantu kekal aktif sepanjang hari
2. Menyingkirkan toksin dalam badan
3. Diperkaya dgn kolagen dan vitamin c untuk mencantikkan dan mencerahkan kulit
4. Mengurangkan lemak dalam badan
5. Memberi tenaga berpanjangan
6. Menstabilkan hormon
7. Membersihkan usus
.
Rasa yang sangat sedap dan bau aroma yang menyegarkan. Sekali minum pasti nak lagi.
.
Harga RM59 sahaja. Dapatkan harga promosi dengan whatsapp "Aura Coklat" ke 0198672721 .
Nak rasa minumn kesihatan yang sedap ni?
WhatsApp 0198672721
.
#auradiraja
#susukambingcoklathazelnut
#auradirajabukanaurabiasa
#bazaarpaknil #ejencheras #codsekitarCheras🚘

Antara soalan famous tentang cellfi.pro

Cellfi.pro CC Cream ni ada brapa set? Sebab tengok pelbagai fungsi dia.
.
Okey meh kita explain
Cellfi.pro CC Cream ni hanya sebotol jer. Tak ada set. Dialah pelembap, penyegar, krim siang, sunblock, foundation. Pendek kata lengkap dalam 1 botol.
.
Cellfi.pro ni tekstur dia macam liquid foundation tapi sangat senang di apply ke muka. Hanya 1 pump sebesar biji kacang hijau dah memadai untuk seluruh muka. Gila jimat dik non! .

Berapa kali nak pakai? Sebotol tahan berapa lama?
Sebaiknya pakai 3x sehari. Sebotol tu kita estimate 4-6 minggu penggunaan. Namun kebanyakan customer bagitau lebih 2 bulan malah ada yang tahan hingga 4 bulan.
.
Soalan paling famous ada KKM tak?
Of course lah ada ya. Don't worry. Boleh rujuk di kotak. Selain tu jugak ni adalah produk muslim dan bertaraf GMP
.
www.wasap.my/60134017658

#cellfipro #kelulusankkm #calitcalitcantik #ivmist #sembursembursegar #ivkids #ivsoap #celebritylass #auradiraja #periukrendangviral #periuk5beradik #stokischeras #codsekitarcheras🚘 #whatsapp0134017648 #mencintaimumrphotographer #bisikpadalangit

Antara soalan famous tentang cellfi.pro

Cellfi.pro CC Cream ni ada brapa set? Sebab tengok pelbagai fungsi dia.
.
Okey meh kita explain
Cellfi.pro CC Cream ni hanya sebotol jer. Tak ada set. Dialah pelembap, penyegar, krim siang, sunblock, foundation. Pendek kata lengkap dalam 1 botol.
.
Cellfi.pro ni tekstur dia macam liquid foundation tapi sangat senang di apply ke muka. Hanya 1 pump sebesar biji kacang hijau dah memadai untuk seluruh muka. Gila jimat dik non! .

Berapa kali nak pakai? Sebotol tahan berapa lama?
Sebaiknya pakai 3x sehari. Sebotol tu kita estimate 4-6 minggu penggunaan. Namun kebanyakan customer bagitau lebih 2 bulan malah ada yang tahan hingga 4 bulan.
.
Soalan paling famous ada KKM tak?
Of course lah ada ya. Don't worry. Boleh rujuk di kotak. Selain tu jugak ni adalah produk muslim dan bertaraf GMP
.

www.wasap.my/60134017648

#cellfipro #kelulusankkm #calitcalitcantik #ivmist #sembursembursegar #ivkids #ivsoap #celebritylass #auradiraja #periukrendangviral #periuk5beradik #stokischeras #codsekitarcheras🚘 #whatsapp0134017648 #mencintaimumrphotographer #bisikpadalangit

Terasa macam berniaga Susu Coklat depan istana fairy tales 😂😂😂 SN Mazni sebenarnya tak boleh minum susu kambing sebab terasa hanyir dan mualnya. Sebenarnya akak pun ada kawan lain yang sama macam SN.
Tapi bila sekali rasa sampel susu kambing coklat hazelnut Aura D'Raja ni, mesti tak menyesal sebab tak rasa susu kambing. Rasa hot chocolate oii.. Siapa nak tester boleh whatsapp akak tau. 0198672721.

#auradiraja #auradraja #auradrajasusukambingcoklathazelnut #ejencheras #ejencheraskl #codsekitarCheras🚘 #tamantunperak #hukm #btho #bandartunrazak #alamdamai #whatsapp0198672721 #terlajaklaris #terapiinstagram #bazaarmalaysia

Untuk nak kekalkan kesihatan, kecantikan serta tambahkan keyakinan kenalah berkorban $$$😋 Tak sikit, banyak😜😜 Setakat ni, saya berpuashati dengan apa yang saya amalkan. Alhamdulillah☺

Tuk kesihatan dalaman, saya amalkan JAMU NENEK😘

Tuk kekal segar sepanjang hari, saya amalkan minuman Aura Diraja by Raja Shamri😘

Tuk tambah lagi kemanisan hidup, saya minum madu asli😘

Tuk nak keselesaan pada luaran saya, saya gunakan produk DEEJA COSMETIC, MyHoneylips & SHAMPOO SANTAN😘

Tuk tampil yakin, apalagi, My Sketchbook Shawl by Emma Maembong😘

Anda bagaimana😁😉 Jamu nenek @norzilahusin
Produk aura diraja by Raja Shamri @suiedalovers_husin
Semuanya dari Allah

Nak tampil cantik dan anggun, text2 la kami ✌ 🤓🤓 #mysketchbookshawl
#myhoneylips
#shampoosantanmyhomelab
#jamunenek
#auradiraja
#emmamaembong
#rajashamri
#fattahamin
#neelofa
#bahansemulajadi
#bahanorganik
#produkmuslim
#mirafilzah
#nakcantik

Antara soalan famous tentang cellfi.pro

Cellfi.pro CC Cream ni ada brapa set? Sebab tengok pelbagai fungsi dia.
.
Okey meh kita explain
Cellfi.pro CC Cream ni hanya sebotol jer. Tak ada set. Dialah pelembap, penyegar, krim siang, sunblock, foundation. Pendek kata lengkap dalam 1 botol.
.
Cellfi.pro ni tekstur dia macam liquid foundation tapi sangat senang di apply ke muka. Hanya 1 pump sebesar biji kacang hijau dah memadai untuk seluruh muka. Gila jimat dik non! .

Berapa kali nak pakai? Sebotol tahan berapa lama?
Sebaiknya pakai 3x sehari. Sebotol tu kita estimate 4-6 minggu penggunaan. Namun kebanyakan customer bagitau lebih 2 bulan malah ada yang tahan hingga 4 bulan.
.
Soalan paling famous ada KKM tak?
Of course lah ada ya. Don't worry. Boleh rujuk di kotak. Selain tu jugak ni adalah produk muslim dan bertaraf GMP
.
#cellfipro #kelulusankkm #calitcalitcantik #ivmist #sembursembursegar #ivkids #ivsoap #celebritylass #auradiraja #periukrendangviral #periuk5beradik #stokischeras #codsekitarcheras🚘 #whatsapp0198672721 #mencintaimumrphotographer #bisikpadalangit

.
Pertama saya cuba AURA D RAJA SUSU KAMBING ASLI SARANG BURUNG WALIT PLUS ARABIC GUM , selepas itu saya tidak pandang pun yang lain
.
APA YANG HEBAT SANGAT SEHINGGA TAK PANDANG YANG LAIN??
==================================
✔️AURA D RAJA SUSU KAMBING ASLI SARANG BURUNG WALIT PLUS ARABIC GUM ni TIADA PEWARNA TIRUAN!!
Demi kesihatan sekeluarga ini yang saya titikberatkan
✔️Membantu melambatkan proses PENUAAN dan meningkatkan kebolehan MENGATASI TEKANAN.
✔️Tinggi Serat untuk BEKALAN TENAGA dan membantu sistem penghadaman.
✔️Anti Oksida menguatkan sistem IMMUNISASI badan.
✔️Tinggi Potassium sebagai ELECTROLYTE penstabil bendalir badan.
✔️Zat Besi membantu membawa OKSIGEN ke sel-sel badan.

Tahu tak kelebihan macam ni memang idaman setiap Ibu macam saya ni?? Dari anak sehingga Mak Ayah saya pun gembira setiap kali dapat minum SUSU KAMBING ASLI ni. ( PN.NORMAH ,ARAU PERLIS)

Nak cuba? Sekotak boleh. Combo set boleh nak borong terus pon sangat di alu-alukan

WhatsApp 017-3538924

#susucantik #susukambingasli #susukambing #susukambingsarangburungwalit #susuflawless #jusbotani #susukambingmurah #jusauradraja #auradirajajusbotani #auradraja #auradirajajusbotani #auradiraja #juskecantikan #juskesihatan #minumkecantikan #minumanbotani #minumankesihatan #bazarpaknil #bazaarpaknil #ruangrezekihanania #titiancinta

.
Kelebihan susu asli
-rasa yang sangat enak
-dapat mengenyangkan perut
-membantu badan untuk lebih cergas dan bertenaga
-membantu mengurangkan kolestrol
-meningkatkan sistem imunisasi tubuh badan
-dapat mencantikkan kulit(toner kulit jadi sekata)

Bagi sesiapa yang ingin mencuba SUSU KAMBING ASLI SARANG BURUNG WALIT PLUS ARBIC GUM
WhatsApp 017-3538924

#susucantik #susukambingasli #susukambing #susukambingsarangburungwalit #susuflawless #jusbotani #susukambingmurah #jusauradraja #auradirajajusbotani #auradraja #auradirajajusbotani #auradiraja #juskecantikan #juskesihatan #minumkecantikan #minumanbotani #minumankesihatan #bazarpaknil #bazaarpaknil #ruangrezekihanania #titiancinta

.
Aura D'Raja : Susu Kambing Asli (Burung Walit)
.
Mengandungi bahan² organik seperti buah delima, kismis, kurma, madu, buah tiin, daun zaitun dan biji apricot yg sangat baik untuk merawat masalah kulit kusam, lesu dan x bermaya

Susu kambing asli jg mengandungi campuran sarang burung walit, habbatussauda dan Arabic Gum yg berkesan untuk merawat masalah dalaman.

WhatsApp 017-3538924

#susukambingsarangburungwalit #susukambingasli #auradraja #jusbotani #minumanbotol #SusuUntukKulit #susukambingmurah #auradirajajusbotani #auradiraja #juskecantikan #juskesihatan #minumkecantikan #minumanbotani #minumankesihatan #bazarpaknil #bazaarpaknil #ruangrezekihanania #titiancinta

SUSU KAMBING COKLAT HAZELNUT .. bukan sahaja rasa susu kambing yg segar dan lazat ,kami datangkan ia dlm perisa coklat hazelnut yang enak.

Mengandungi kolagen dan Vitamin C yang tinggi untuk kecantikan dalaman yang bakal terpancar di wajah
SUSU KAMBING COKLAT HAZELNUT sbgai minuman tambahan harian..Ia dpt menahan anda dari rasa lapar dan bertenaga sepanjang hari.

Sangat2 sesuai bagi kanak2 kerana ia dapat membantu si manja anda bertenaga dan riang sepanjang hari... Aura D'raja,
Bukan Sekadar Aura Biasa.

#susukambing
#auradiraja
#coklat #hazelnut #AgenAuraDraja
#whtsappAyu01133042123

1 hidangan Susu kambing asli sarang burung walit sudah mengenyangkan.. Ank umur 2 tahun pun boleh minum

Rasa sedap, lemak manis.
Harga mampu milik rm69.90 .
Whatsapp.
0139208905 @ http://www.wasap.my/60139208905

#susukambingasli #susucantik #ejendiperlukan #dropshipdiperlukan
#susukambing #susukambingburungwalit #burungwalit #auradiraja#wassap0139208905

SUSU KAMBING COKLAT HAZELNUT .. bukan sahaja rasa susu kambing yg segar dan lazat ,kami datangkan ia dlm perisa coklat hazelnut yang enak.

Mengandungi kolagen dan Vitamin C yang tinggi untuk kecantikan dalaman yang bakal terpancar di wajah
SUSU KAMBING COKLAT HAZELNUT sbgai minuman tambahan harian..Ia dpt menahan anda dari rasa lapar dan bertenaga sepanjang hari.

Sangat2 sesuai bagi kanak2 kerana ia dapat membantu si manja anda bertenaga dan riang sepanjang hari... Aura D'raja,
Bukan Sekadar Aura Biasa.

#susukambing
#auradiraja
#coklat - #regrann - #regrann

Jom dapatkan produk baru keluaran D Shamz 👏👏👏 -Aura Draja Jus Minuman Botani
-Aura Diraja White Coffee Collagen Plus Vitamin C
-Aura Diraja Susu Kambing Coklat Hazelnut

Gabungan 33 jenis herba terpilih untuk membantu menyembuhkan pelbagai jenis penyakit dengan izin Allah.

Aura D'raja, bukan sekadar aura biasa 😉

Nak rasa bertapa sedap produk AURA DRAJA
whatsapp

0139208905 @ http://www.wasap.my/60139208905

#auradiraja #susukambingcoklat #auradirajawhitecoffeevitc #bazaarpaknil #makanansunnah #ruangrezekihanania
#bazaarmalaysia #viralmarketing #wassap0139208905

MINUMAN KESIHATAN AURA D'RAJA SUSU KAMBING COKLAT HAZELNUT
.
Bukan sahaja rasa susu kambing yang segar dan lazat, kami datangkan ia dalam perisa coklat hazelnut yang enak. Mengandungi kolagen dan Vitamin C yang tinggi untuk kecantikan dalaman yang bakal terpancar di wajah anda.
.
Aura D'raja, Bukan Sekadar Aura Biasa.
1. Membantu kekal aktif sepanjang hari
2. Menyingkirkan toksin dalam badan
3. Diperkaya dgn kolagen dan vitamin c untuk mecantikkan dan mencerahkan kulit
4. Mengurangkan lemak dalam badan
5. Memberi tenaga berpanjangan
6. Menstabilkan hormon
7. Membersihkan usus
.
Rasa yang sngt sedap dan bau aroma yang menyegarkan. Sekali minum pasti nak lagi.
.
Harga RM59 sahaja
.
Nak rasa minumn kesihatan yang sedap nie?
WhatsApp 01116009434
.
#auradiraja
#susukambingcoklathazelnut
#auradirajabukanaurabiasa

GASTRIK TIADA LAGI.
Petua nak hilangkan gastrik ialah minum susu kambing dengan jus kurma setiap pagi. Nak cari susu kambing asli di bandar ni bukan senang. .
Dengan Susu Kambing Asli Aura D'Raja dengan campuran kurma, anda tidak perlu risau lagi. .
"Saya minum susu kambing asli dah tak ada rasa pedih perut. Minggu lepas ada terskip makan. .
Jadi macam pedih perut dan ulu hati macam nak gastrik tu. .
Try minum susu kambing asli pagi-pagi dah 3 hari.
Seharian lambat makan pun tak ada pedih perut macam sebelum ni." Dapatkan susu yang sedap ni dengan Mahani. Whatsapp 0198672721

#susukambingasli #susucantik #ejencheras #dropshipdiperlukan #codsekitarCheras🚘
#susukambing #kulitcerah #susukambingburungwalit #burungwalit #auradiraja #gastrik
#bazaarmalaysia #bazaarpaknilonline #bisikpadalangit

Most Popular Instagram Hashtags