[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#aura_izniesskincare

740 posts

TOP POSTS

✨ INGREDIENTS VSS ✨ .
.
👉Lavender Oil
menurut ahli dermatologi, minyak lavender adalah salah satu daripada minyak yang paling bermanfaat dalam rawatan jerawat. Lavender Oil amat penting untuk menghalang pembentukan bakteria yang menyebabkan jangkitan pada kulit seperti jerawat dan parut. Lavender Oil juga dapat menghilangkan parut di wajah akibat pembetukan jerawat. Mencampurkan Lavender Oil dalam krim siang atau foundation adalah sangat bagus untuk proses penyembuhan.
. .
👉Chlorphenesin
Chlorphenesin merupakan salah satu oin hyaluronic acid yang terdapat dalam Vitamin C dan ia juga merupakan salah satu serum antioksidan yang kuat bagi melawan radikal bebas, merangsang penghasilan kolagen, menyuburkan kulit, mengurangkan pembentukan garis-garis halus (anti penuaan) dan ia adalah agen pencerahan wajah.
.
. 👉Propylene Glycol & Ascorbyl Glucoside
bahan-bahan ni bertindak sebagai pelembab muka, membersihkan lapisan kulit daripada kotoran akibat mekap dan sebagainya. sesuai untuk kulit kering dan bagi kulit yang berminyak, bahan ini bertindak aktif untuk menyerap lebihan minyak dan yang tinggal hanyalah kulit yang licin bermaya, lembab dan bersih daripada kotoran. .
☺ Lulus KKM ( NOT150304695K ) .
.
☺ Kelulusan kilang bertaraf GMP.
.
☺ Produk Muslim.
.
☺ Buatan Malaysia!
.
wasap izni 011-26485833
.
#auraizniesskincare #aura_izniesskincare #vssbyizni #vgspremium7in1 #serummuka

🌷BELLE FOUNDATION 🌷
.
Rahsia kulit nampak semulajadi macam artis korea,bangkok dan jepun !!
.
1minit sahaja terus glowing dan flawless !!
.
Rm45 sahaja..
.
Belle..belle..belle..belle..belle
.
Wasap 011-26485833
.
#auraizniesskincare
#aura_izniesskincare #foundation #bellefoundation

FAKTA PENTING MENGENAI MF 😍
======================= .
✅ Tak Berminyak, Tak melekit, Tak bercapuk !
.
✅ Tahan 24jam, tak perlu touch up berkali-kali ! .
✅ Spf 35, dapat mlindungi kulit dari sinar Uv !
.
✅ Tahan 1-2 bulan (bergantung pgunaan) .
✅ Bau yg sangat wangi !
.
✅ Merawat kulit yg bermasalah (jerawat, parut)
.
✅ Membantu menghilangkan bintik2 hitam dan cela ! .
✅ Makin berpeluh makin glowing !
.
✅ Efek floless dan glowing serta merta !
.
✅ Merawat tona kulit xsekata !
.
✅ Dperkaya dgn Vit C !
.
✅ NO PARABEN ! .
✅ Bukan sekadar foundation malahan juga btindak merawat kulit muka ! 2in1 .
.
anyone yg nak try n nak rasa kelainan dari foundation2 yg lain, boleh ws izni 011-26485833 📲

#aura_izniesskincare#myralisfoundation#foundationterbaik#foundationtidakmelekit

💋VSS FEEDBACK 💋
.
Focus kepada jerawat tu yeww.. cepatnya dia mengecut.. hanya seawal semalam saja.. semalam pakai harini bangun kecut tross guys...bukan saja jerawat kecut malah kulit muka jadi glowing kaw kaw laa..😆
.
.
fuhh! dasyat penangan vss ni. yang lain ? jom try vss ni.. sekali try confirm tak menyesal . ..
wasap izni
011-26485833
.
#auraizniesskincare #aura_izniesskincare #feedbackcustomerauraiznies #vssbyizni

OMG! Alhamdulillah jerawat pasir dah takde 😱
.
Feedback untuk sabun susu kambing + madu 😍 bukan je untuk melembutkan kulit tapi jugak boleh menghilangkan jerawat pasir dan kalau digunakan secara konsisten, parut pun akan pudar 😉
.
🌸 Order or any question please direct whatsapp Izni 011-26485833 atau boleh klik jer terus link di bio. Tekannn jer..xperlu susah-susah save no lagi 😍
.
#aura_izniesskincare #feedbackcustomerauraiznies #vssserum #serumpori #serumparut

Princess BVRC Original
.
MENYESALNYA DULU TAK BELI, 
CALIT-CALIT TERUS TUTUP CELA!!
.
Suka sesangatttt
Kawan-kawan kat opis pun puji 
Kulit muka makin flawless
Makeup nampak fresh tak bercampuk
.
Nampak gojesss uolsss 😍
.
Yang paling best calit-calit
.
Tadaaaada 
Siapppp
.
Tutup segala CELAA diwajah kita
MUKA memang cam ala-ala model gitew!
Buat semua terpana tengok muka kita!
.
Princess BVRC skincare
Dengan 4 'adik-beradik'
💟 Princess Cleanser
💟 Princess Toner
💟 Princess Day Cream
💟 Princess Night Cream
.
✔ Lulus KKM
✔ Sesuai untuk semua jenis kulit
✔ Makeup tahan lebih lama
✔ Sebagai base makeup
.
Jom dapatkan sekarang! 011-26485833
=================
RM65 *inc post*
.
#auraizniesskincare #aura_izniesskincare #princessbvrcskincare #feedbackcustomerauraiznies

PINK IS MY PASSION 💕
.
.
Hai awak..kulit dah rosak sebab tsilap pakai skincare yg ade mercury? pening dah xtau nak try produk ape lagi? takut rugi lagi dan lagi..
.
meh sini nak gtau..dgn pemakaian vss secara konsisten, insyaAllah kandungan lavender oil + vitamin c ni dpt bantu merawat semula wajah korang. .
izni xnak janji pape cuma izni boleh guide n boleh kongsi feedback2 cust yg dah try, dorg sgt bpuas hati tau, almost 95% akan repeat order sebab dah rasa selesa dgn vss. .
xnak ckp byk, kalau korang berkenan dan rasa mcm nk try, meh wasap izni 011-26485833, izni akan layan dgn penuh kasih syg..haa gitewww 😜
.
.
#auraizniesskincare #aura_izniesskincare #vssbyizni #vss #feedbackcustomerauraiznies

FREE VIRGIN-Pembersih Wanita dengan setiap pembelian VIRGIN JAMU WANITA !!#VIRGINjamuwanita
.
100% organic dan bebas bahan kimia okay..
.
Kandungan :
- daun sireh
- manjakani
- collagen
- kelopak mawar
- minyak kelapa dara
- kunyit
- vitamin c
- ekstrak pati bunga bungaan

Khasiat :
👙 Membersih dan menyegarkan miss-v
👙 Mencerahkan celah-celah peha
👙 Memberi keharuman pada miss-v
👙 Menghilangkan bau yang kurang enak
👙 Memperbaiki luka dengan cepat
👙 Menstabilkan pH dengan mengekalkan bakteria baik pada miss-v
👙 Mengekalkan warna merah jambu dan merawat kesan parut kehitaman dan lebam bibir miss-v
👙 Sesuai untuk semua peringkat umur kerana bebas bahan kimia
👙 Boleh digunakan ketika haid dan hari biasa
.
Cara guna :
Buihkan sabun ditapak tangan. Kemudian gosok lembut pada miss-v. Bilas selepas 5-10 minit
.
whatsapp 011-26485833
.
#auraizniesskincare #aura_izniesskincare
#virginjamu

Set putih tangan KOREA HAND 3 IN 1 .
🌸DAY LOTION
🌸NIGHT LOTION
🌸WHITENING FOAM
.
Merupakan set penjagaan khusus untuk kecantikan dan kecerahan kulit tangan idaman anda..
.
Tangan merupakan wajah no 2 bagi individu terutamanya wanita.Tangan memainkan peranan penting dalam menonjolkan lagi penampilan kita.Buruk bukan kalau muka kelihatan putih glowing tetapi tangan hitam gelap dan berkerak..
.
Tangan merupakan salah satu tempat yang susah untuk putih dan mudah untuk menjadi gelap apabila terkena cahaya matahari.Jadi amalkan rutin harian menjaga tangan anda seperti anda menjaga rutin harian wajah anda dengan set putih tangan KOREA HAND..Idaman untuk memiliki kulit seputih artis korea bukan lagi mimpi..
.
🌹Hasil lebih cepat jika seseorang individu itu sememangnya berkulit cerah atau mempunyai gen berkulit cerah.
🌹hasil seawal 3hari pertama.
🌹selamat dan organik
🌹pengamal collagen akan lebih mudah mendapat hasil kerana sel2 kulit diperbaharui luar dan dalam
.
3 langkah mudah penggunaan set putih tangan KOREA HAND :
.
1)Bersihkan tangan dengan WHITENING FOAM .
2)Siang : sapu seluruh tangan dengan DAY LOTION
3)Malam : sapu seluruh tangan dengan NIGHT LOTION
.
Set putih tangan KOREA HAND 3 IN 1 ..!!
.
Dapatkan sekarang untuk kulit tangan putih alami secara semulajadi dan selamanya .
.
Whatsapp 011-26485833
.
#aura_izniesskincare #koreahand #pemutihtangan

MOST RECENT

Kenapa perlu cuba Vss ?
.
.
✅ Water based, tak melekit bila pakai. .
✅ Berkesan untuk mengecutkan jerawat dlm masa singkat.
.
✅ Bagus untuk masalah kulit berminyak / kering. .
✅ Boleh menyembuhkan luka kecil. .
✅ Bertindak sebagai agen anti parut.
✅ Mengandungi lavender oil khas sebagai agen pelembab kulit.
✅ Mengandungi molekul kecil yang dapat meresap ke dalam lapisan kulit terdalam dan membawa bahan aktif dengan tindakbalas yang cukup efektif.
.
.

#aura_izniesskincare #serumvitamic #vssserum

Kenapa perlu cuba Vss ?
.
.
✅ Water based, tak melekit bila pakai. .
✅ Berkesan untuk mengecutkan jerawat dlm masa singkat.
.
✅ Bagus untuk masalah kulit berminyak / kering. .
✅ Boleh menyembuhkan luka kecil. .
✅ Bertindak sebagai agen anti parut.
✅ Mengandungi lavender oil khas sebagai agen pelembab kulit.
✅ Mengandungi molekul kecil yang dapat meresap ke dalam lapisan kulit terdalam dan membawa bahan aktif dengan tindakbalas yang cukup efektif.
.
.

#aura_izniesskincare #serumvitamic #vssserum

Kenapa perlu cuba Vss ?
.
.
✅ Water based, tak melekit bila pakai. .
✅ Berkesan untuk mengecutkan jerawat dlm masa singkat.
.
✅ Bagus untuk masalah kulit berminyak / kering. .
✅ Boleh menyembuhkan luka kecil. .
✅ Bertindak sebagai agen anti parut.
✅ Mengandungi lavender oil khas sebagai agen pelembab kulit.
✅ Mengandungi molekul kecil yang dapat meresap ke dalam lapisan kulit terdalam dan membawa bahan aktif dengan tindakbalas yang cukup efektif.
.
.

#aura_izniesskincare #serumvitamic #vssserum

set muka paling laku keras !!😎 VGS PREMIUM 7 IN 1 
tak payah pergi salon tak payah pergi spa treatment muka dah,dekat rumah pon boleh..!! 7 dalam 1 ..!! jeragat hilang😆
jerawat hapus😱
parut pupus😲
kulit licin dan glowing..!! 😍😍hasil seawal 1minggu yunk.. 👏dengan harga rm100 sahaja.. tak perlu habiskan duit beribu2 untuk ke SPA..jom try skg.
.
👉Whatsapp 011-26485833
.
#auraizniesskincare #aura_izniesskincare #vgspremium7in1 #minyakajaib #susukberlianruqyah #princessbvrcoriginal #princessbvrcjamumurah #princessbvrcskincaremurah #vgspremium7in1 #vgspremium #slimwhite #slimmewhitemalaysia #bvrcnew #minyakajaib #bvrccollagen #bvrcadvancedoriginal #bvrcadvance

set muka paling laku keras !!😎 VGS PREMIUM 7 IN 1 
tak payah pergi salon tak payah pergi spa treatment muka dah,dekat rumah pon boleh..!! 7 dalam 1 ..!! jeragat hilang😆
jerawat hapus😱
parut pupus😲
kulit licin dan glowing..!! 😍😍hasil seawal 1minggu yunk.. 👏dengan harga rm100 sahaja.. tak perlu habiskan duit beribu2 untuk ke SPA..jom try skg.
.
👉Whatsapp 011-26485833
.
#auraizniesskincare #aura_izniesskincare #vgspremium7in1 #minyakajaib #susukberlianruqyah #princessbvrcoriginal #princessbvrcjamumurah #princessbvrcskincaremurah #vgspremium7in1 #vgspremium #slimwhite #slimmewhitemalaysia #bvrcnew #minyakajaib #bvrccollagen #bvrcadvancedoriginal #bvrcadvance

set muka paling laku keras !!😎 VGS PREMIUM 7 IN 1 
tak payah pergi salon tak payah pergi spa treatment muka dah,dekat rumah pon boleh..!! 7 dalam 1 ..!! jeragat hilang😆
jerawat hapus😱
parut pupus😲
kulit licin dan glowing..!! 😍😍hasil seawal 1minggu yunk.. 👏dengan harga rm100 sahaja.. tak perlu habiskan duit beribu2 untuk ke SPA..jom try skg.
.
👉Whatsapp 011-26485833
.
#auraizniesskincare #aura_izniesskincare #vgspremium7in1 #minyakajaib #susukberlianruqyah #princessbvrcoriginal #princessbvrcjamumurah #princessbvrcskincaremurah #vgspremium7in1 #vgspremium #slimwhite #slimmewhitemalaysia #bvrcnew #minyakajaib #bvrccollagen #bvrcadvancedoriginal #bvrcadvance

Dalam kegayatan ekonomi ni📈Mesti kita nk beli kosmetik dan barang keperluan pun kena baget.😰. jangan katakan korang izni pun sama 😥.. tapi dengan adanya VSS + Myralis Foundation ni 😧, mampu menjimatkan wang 😍😍utk barang kosmetik .. boleh katakan 5 in 1 lah.. so , dalam ekonomi yg meruncing ni , korang tak perlu risau utk tampil gebu dan flawless 👰👰. . mekap nampak kemas dan muka extra flawless lagi tau
.
.
Makin banyak korang beli, Makin banyak korang jimat
.
Whatsapp
.
📲011-26485833
📲011-26485833
📲011-26485833
.
.

#aura_izniesskincare
#vss
#vitamincserum
#serumjerawat
#serumparut
#vitaminserum
#serummuka

Dalam kegayatan ekonomi ni📈Mesti kita nk beli kosmetik dan barang keperluan pun kena baget.😰. jangan katakan korang izni pun sama 😥.. tapi dengan adanya VSS + Myralis Foundation ni 😧, mampu menjimatkan wang 😍😍utk barang kosmetik .. boleh katakan 5 in 1 lah.. so , dalam ekonomi yg meruncing ni , korang tak perlu risau utk tampil gebu dan flawless 👰👰. . mekap nampak kemas dan muka extra flawless lagi tau
.
.
Makin banyak korang beli, Makin banyak korang jimat
.
Whatsapp
.
📲011-26485833
📲011-26485833
📲011-26485833
.
.

#aura_izniesskincare
#vss
#vitamincserum
#serumjerawat
#serumparut
#vitaminserum
#serummuka

Dalam kegayatan ekonomi ni📈Mesti kita nk beli kosmetik dan barang keperluan pun kena baget.😰. jangan katakan korang izni pun sama 😥.. tapi dengan adanya VSS + Myralis Foundation ni 😧, mampu menjimatkan wang 😍😍utk barang kosmetik .. boleh katakan 5 in 1 lah.. so , dalam ekonomi yg meruncing ni , korang tak perlu risau utk tampil gebu dan flawless 👰👰. . mekap nampak kemas dan muka extra flawless lagi tau
.
.
Makin banyak korang beli, Makin banyak korang jimat
.
Whatsapp
.
📲011-26485833
📲011-26485833
📲011-26485833
.
.

#aura_izniesskincare
#vss
#vitamincserum
#serumjerawat
#serumparut
#vitaminserum
#serummuka

Set putih tangan KOREA HAND 3 IN 1 .
🌸DAY LOTION
🌸NIGHT LOTION
🌸WHITENING FOAM
.
Merupakan set penjagaan khusus untuk kecantikan dan kecerahan kulit tangan idaman anda..
.
Tangan merupakan wajah no 2 bagi individu terutamanya wanita.Tangan memainkan peranan penting dalam menonjolkan lagi penampilan kita.Buruk bukan kalau muka kelihatan putih glowing tetapi tangan hitam gelap dan berkerak..
.
Tangan merupakan salah satu tempat yang susah untuk putih dan mudah untuk menjadi gelap apabila terkena cahaya matahari.Jadi amalkan rutin harian menjaga tangan anda seperti anda menjaga rutin harian wajah anda dengan set putih tangan KOREA HAND..Idaman untuk memiliki kulit seputih artis korea bukan lagi mimpi..
.
🌹Hasil lebih cepat jika seseorang individu itu sememangnya berkulit cerah atau mempunyai gen berkulit cerah.
🌹hasil seawal 3hari pertama.
🌹selamat dan organik
🌹pengamal collagen akan lebih mudah mendapat hasil kerana sel2 kulit diperbaharui luar dan dalam
.
3 langkah mudah penggunaan set putih tangan KOREA HAND :
.
1)Bersihkan tangan dengan WHITENING FOAM .
2)Siang : sapu seluruh tangan dengan DAY LOTION
3)Malam : sapu seluruh tangan dengan NIGHT LOTION
.
Set putih tangan KOREA HAND 3 IN 1 ..!!
.
Dapatkan sekarang untuk kulit tangan putih alami secara semulajadi dan selamanya .
.
Whatsapp 011-26485833
.
#aura_izniesskincare #koreahand #pemutihtangan

Set putih tangan KOREA HAND 3 IN 1 .
🌸DAY LOTION
🌸NIGHT LOTION
🌸WHITENING FOAM
.
Merupakan set penjagaan khusus untuk kecantikan dan kecerahan kulit tangan idaman anda..
.
Tangan merupakan wajah no 2 bagi individu terutamanya wanita.Tangan memainkan peranan penting dalam menonjolkan lagi penampilan kita.Buruk bukan kalau muka kelihatan putih glowing tetapi tangan hitam gelap dan berkerak..
.
Tangan merupakan salah satu tempat yang susah untuk putih dan mudah untuk menjadi gelap apabila terkena cahaya matahari.Jadi amalkan rutin harian menjaga tangan anda seperti anda menjaga rutin harian wajah anda dengan set putih tangan KOREA HAND..Idaman untuk memiliki kulit seputih artis korea bukan lagi mimpi..
.
🌹Hasil lebih cepat jika seseorang individu itu sememangnya berkulit cerah atau mempunyai gen berkulit cerah.
🌹hasil seawal 3hari pertama.
🌹selamat dan organik
🌹pengamal collagen akan lebih mudah mendapat hasil kerana sel2 kulit diperbaharui luar dan dalam
.
3 langkah mudah penggunaan set putih tangan KOREA HAND :
.
1)Bersihkan tangan dengan WHITENING FOAM .
2)Siang : sapu seluruh tangan dengan DAY LOTION
3)Malam : sapu seluruh tangan dengan NIGHT LOTION
.
Set putih tangan KOREA HAND 3 IN 1 ..!!
.
Dapatkan sekarang untuk kulit tangan putih alami secara semulajadi dan selamanya .
.
Whatsapp 011-26485833
.
#aura_izniesskincare #koreahand #pemutihtangan

Set putih tangan KOREA HAND 3 IN 1 .
🌸DAY LOTION
🌸NIGHT LOTION
🌸WHITENING FOAM
.
Merupakan set penjagaan khusus untuk kecantikan dan kecerahan kulit tangan idaman anda..
.
Tangan merupakan wajah no 2 bagi individu terutamanya wanita.Tangan memainkan peranan penting dalam menonjolkan lagi penampilan kita.Buruk bukan kalau muka kelihatan putih glowing tetapi tangan hitam gelap dan berkerak..
.
Tangan merupakan salah satu tempat yang susah untuk putih dan mudah untuk menjadi gelap apabila terkena cahaya matahari.Jadi amalkan rutin harian menjaga tangan anda seperti anda menjaga rutin harian wajah anda dengan set putih tangan KOREA HAND..Idaman untuk memiliki kulit seputih artis korea bukan lagi mimpi..
.
🌹Hasil lebih cepat jika seseorang individu itu sememangnya berkulit cerah atau mempunyai gen berkulit cerah.
🌹hasil seawal 3hari pertama.
🌹selamat dan organik
🌹pengamal collagen akan lebih mudah mendapat hasil kerana sel2 kulit diperbaharui luar dan dalam
.
3 langkah mudah penggunaan set putih tangan KOREA HAND :
.
1)Bersihkan tangan dengan WHITENING FOAM .
2)Siang : sapu seluruh tangan dengan DAY LOTION
3)Malam : sapu seluruh tangan dengan NIGHT LOTION
.
Set putih tangan KOREA HAND 3 IN 1 ..!!
.
Dapatkan sekarang untuk kulit tangan putih alami secara semulajadi dan selamanya .
.
Whatsapp 011-26485833
.
#aura_izniesskincare #koreahand #pemutihtangan

FREE VIRGIN-Pembersih Wanita dengan setiap pembelian VIRGIN JAMU WANITA !!#VIRGINjamuwanita
.
100% organic dan bebas bahan kimia okay..
.
Kandungan :
- daun sireh
- manjakani
- collagen
- kelopak mawar
- minyak kelapa dara
- kunyit
- vitamin c
- ekstrak pati bunga bungaan

Khasiat :
👙 Membersih dan menyegarkan miss-v
👙 Mencerahkan celah-celah peha
👙 Memberi keharuman pada miss-v
👙 Menghilangkan bau yang kurang enak
👙 Memperbaiki luka dengan cepat
👙 Menstabilkan pH dengan mengekalkan bakteria baik pada miss-v
👙 Mengekalkan warna merah jambu dan merawat kesan parut kehitaman dan lebam bibir miss-v
👙 Sesuai untuk semua peringkat umur kerana bebas bahan kimia
👙 Boleh digunakan ketika haid dan hari biasa
.
Cara guna :
Buihkan sabun ditapak tangan. Kemudian gosok lembut pada miss-v. Bilas selepas 5-10 minit
.
whatsapp 011-26485833
.
#auraizniesskincare #aura_izniesskincare
#virginjamu

FREE VIRGIN-Pembersih Wanita dengan setiap pembelian VIRGIN JAMU WANITA !!#VIRGINjamuwanita
.
100% organic dan bebas bahan kimia okay..
.
Kandungan :
- daun sireh
- manjakani
- collagen
- kelopak mawar
- minyak kelapa dara
- kunyit
- vitamin c
- ekstrak pati bunga bungaan

Khasiat :
👙 Membersih dan menyegarkan miss-v
👙 Mencerahkan celah-celah peha
👙 Memberi keharuman pada miss-v
👙 Menghilangkan bau yang kurang enak
👙 Memperbaiki luka dengan cepat
👙 Menstabilkan pH dengan mengekalkan bakteria baik pada miss-v
👙 Mengekalkan warna merah jambu dan merawat kesan parut kehitaman dan lebam bibir miss-v
👙 Sesuai untuk semua peringkat umur kerana bebas bahan kimia
👙 Boleh digunakan ketika haid dan hari biasa
.
Cara guna :
Buihkan sabun ditapak tangan. Kemudian gosok lembut pada miss-v. Bilas selepas 5-10 minit
.
whatsapp 011-26485833
.
#auraizniesskincare #aura_izniesskincare
#virginjamu

FREE VIRGIN-Pembersih Wanita dengan setiap pembelian VIRGIN JAMU WANITA !!#VIRGINjamuwanita
.
100% organic dan bebas bahan kimia okay..
.
Kandungan :
- daun sireh
- manjakani
- collagen
- kelopak mawar
- minyak kelapa dara
- kunyit
- vitamin c
- ekstrak pati bunga bungaan

Khasiat :
👙 Membersih dan menyegarkan miss-v
👙 Mencerahkan celah-celah peha
👙 Memberi keharuman pada miss-v
👙 Menghilangkan bau yang kurang enak
👙 Memperbaiki luka dengan cepat
👙 Menstabilkan pH dengan mengekalkan bakteria baik pada miss-v
👙 Mengekalkan warna merah jambu dan merawat kesan parut kehitaman dan lebam bibir miss-v
👙 Sesuai untuk semua peringkat umur kerana bebas bahan kimia
👙 Boleh digunakan ketika haid dan hari biasa
.
Cara guna :
Buihkan sabun ditapak tangan. Kemudian gosok lembut pada miss-v. Bilas selepas 5-10 minit
.
whatsapp 011-26485833
.
#auraizniesskincare #aura_izniesskincare
#virginjamu

Dalam kegayatan ekonomi ni📈Mesti kita nk beli kosmetik dan barang keperluan pun kena baget.😰. jangan katakan korang izni pun sama 😥.. tapi dengan adanya VSS + Myralis Foundation ni 😧, mampu menjimatkan wang 😍😍utk barang kosmetik .. boleh katakan 5 in 1 lah.. so , dalam ekonomi yg meruncing ni , korang tak perlu risau utk tampil gebu dan flawless 👰👰. . mekap nampak kemas dan muka extra flawless lagi tau
.
.
Makin banyak korang beli, Makin banyak korang jimat
.
Whatsapp
.
📲011-26485833
📲011-26485833
📲011-26485833
.
.

#aura_izniesskincare
#vss
#vitamincserum
#serumjerawat
#serumparut
#vitaminserum
#serummuka
#princessbvrcjamumurah #bvrccollagen #princessbvrcskincaremurah #vgspremium7in1 #vgspremium #bvrcadvance #bvrcnew #minyakajaib

Dalam kegayatan ekonomi ni📈Mesti kita nk beli kosmetik dan barang keperluan pun kena baget.😰. jangan katakan korang izni pun sama 😥.. tapi dengan adanya VSS + Myralis Foundation ni 😧, mampu menjimatkan wang 😍😍utk barang kosmetik .. boleh katakan 5 in 1 lah.. so , dalam ekonomi yg meruncing ni , korang tak perlu risau utk tampil gebu dan flawless 👰👰. . mekap nampak kemas dan muka extra flawless lagi tau
.
.
Makin banyak korang beli, Makin banyak korang jimat
.
Whatsapp
.
📲011-26485833
📲011-26485833
📲011-26485833
.
.

#aura_izniesskincare
#vss
#vitamincserum
#serumjerawat
#serumparut
#vitaminserum
#serummuka
#princessbvrcjamumurah #bvrccollagen #princessbvrcskincaremurah #vgspremium7in1 #vgspremium #bvrcadvance #bvrcnew #minyakajaib

Dalam kegayatan ekonomi ni📈Mesti kita nk beli kosmetik dan barang keperluan pun kena baget.😰. jangan katakan korang izni pun sama 😥.. tapi dengan adanya VSS + Myralis Foundation ni 😧, mampu menjimatkan wang 😍😍utk barang kosmetik .. boleh katakan 5 in 1 lah.. so , dalam ekonomi yg meruncing ni , korang tak perlu risau utk tampil gebu dan flawless 👰👰. . mekap nampak kemas dan muka extra flawless lagi tau
.
.
Makin banyak korang beli, Makin banyak korang jimat
.
Whatsapp
.
📲011-26485833
📲011-26485833
📲011-26485833
.
.

#aura_izniesskincare
#vss
#vitamincserum
#serumjerawat
#serumparut
#vitaminserum
#serummuka
#princessbvrcjamumurah #bvrccollagen #princessbvrcskincaremurah #vgspremium7in1 #vgspremium #bvrcadvance #bvrcnew #minyakajaib

Bvrc Advanced secara ringkas💖
.
🌜Mencantikkan kulit dan melicinkan kulit
🌜Mencerahkan kulit pada keseluruhan badan 🌜Menjadikan kulit lebih putih dan tegan
.
🌜Melembapkan , menganjalkan kulit
🌜Merawat jerawat dan 🌜Memudarkan jeragat
🌜Memudarkan parut jerawat
.
🌜Menjadikan kulit yg kusam kembali berseri
🌜Mencantikkan semula kulit yg sunburn
.
🌜Melambatkan proses penuaan
🌜Menegangkan atau menaikkan kembali punggung dan payudara yg jatuh
🌜Mencantikkan badan .
🌜Melancarkan kitaran darah
🌜Merawat gastrik dan mengurangkan kolesterol
.
Sesuai diambil umur 15 tahun ke ats oleh lelaki dan wanita.
Juga boleh diambil ibu yg menyusukan anak ,
Ibu mengandung dari awal kehamilan shgga melahirkan , berpantang , dan semasa period.
Sesuai utk penghidap resdung dan migrane
.
Bvrc jenis serbuk
Cara makan , tuang saja serbuk bvrc ke dlm mulut , dan dikemam begitu saja sdkit2 sampai hbis 1 sachet , kemudian minum air masak segelas atau boleh dibancuh di dalam separuh gelas air masak
.
Sekurangnya 8 gelas sehari air 🍶masak
Atau 2 botol mineral besar sehari perlu diambil
.
Jika nak cepat kesan
Minuman yg berkafein elakkan
Makanan yg berminyak kurangkan
Kurangkan makanan segera
Pendek kata faktor pemakanan mempengaruhi kesan bvrc pada tubuh cepat atau lambat kesannya. Makan mkann yg berkhasiat membantu mempercepatkan kesan pengambilan bvrc pada tubuh.
.
Kesan boleh dirasa pada seawal sebotol atau 2 botol pengambilan. Bergantung pada hormon badan seseorang. Lain org lain hasilnya.
. . .
#aura_izniesskincare
#bvrcollagen #bvrcadvance #bvrcnew #princessbvrcjamumurah #princessbvrcoriginal #princessbvrcskincaremurah #bvrcadvance #vgspremium7in1 #vgspremium #virginjamu #VIRGINjamuwanita #vssserum

Most Popular Instagram Hashtags