#atasimasalahgemuk

MOST RECENT

BOX PERTAMA LOSE 8KG, REPEAT BOX KE-2
.
Alhamdulillah penangan #Demica makin menjadi-jadi. Baru consume kotak pertama berjaya nyahkan 8kg uolsss. Bye lelemak!! Semoga box ke-2 ni berjaya turunkan lebih banyak kg & semoga cepat2 capai target 🎯.
.
Nak kurangkan berat badan & lemak tepu kat bahagian badan??
.
DAPATKAN SEKARANG DGN HARGA PROMOSI.
.
Whatsapp 013-9068007 ya.
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #produkkurusmurah #demicaubatkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #supplementkurus #supplementkurusmurah #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

BOX PERTAMA LOSE 8KG, REPEAT BOX KE-2
.
Alhamdulillah penangan #Demica makin menjadi-jadi. Baru consume kotak pertama berjaya nyahkan 8kg uolsss. Bye lelemak!! Semoga box ke-2 ni berjaya turunkan lebih banyak kg & semoga cepat2 capai target 🎯.
.
Nak kurangkan berat badan & lemak tepu kat bahagian badan??
.
DAPATKAN SEKARANG DGN HARGA PROMOSI.
.
Whatsapp 013-9068007 ya.
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #produkkurusmurah #demicaubatkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #supplementkurus #supplementkurusmurah #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

‼️PROJEK KURUS SEBELUM RAYA BERMULA SEKARANG‼️ 🌺Turun 5-10kg
🌺 Size down by 2-3 sizes 😱
🌺 Kelas Kurus Online KHAS PUASA RAYA! - Group Coaching Wanita sahaja
- Mealplan mudah untuk kurus
- Coaching Group yang supportive
- Kelas Kurus Online
- Food Diary Checking, HomeWork
- Reward
-100% ONLINE & EFFECTIVE ‼️DAFTAR SEKARANG‼️ 🌸 Herbalife Coach: PROGRAM KURUS/NUTRISI SIHAT
📱 Coach Fatin 0193709753
🔵BLOG: fatinibrahim.blogspot.my

#TeamSuriKurus
#ProgramKurus30Hari
#CoachKurusOnline
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMalaysia

KOTAK PERTAMA TURUN 3-4KG
.
Wahhhh puas hati betul mcm ni adik ni share kotak pertama dah hilang 3-4KG, then walaupun stop kejap berat maintain je. Sekarang nak repeat box ke-2 dah. All the best okay! Don’t give up 👍🏻🔥.
.
Korang nak #TeamDemica bantu sampai dapat body size XS??
.
DAPATAKAN SEKARANG DGN HARGA PROMOSI.
.
Cepat whatsapp sis 013-9068007 atau
TEKAN LINK PADA BIO ❤️
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #produkkurusmurah #demicaubatkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #supplementkurus #supplementkurusmurah #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #like4likes #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

3 KOTAK HILANG 57KG
.
Aku yg dulu bukanlah yg sekarang! Dulu diejek sekarang dipuji. Hehe. Nampak tak penangan #Demica kat situ?? Berat turun dari 130KG kepada 73KG setelah berpenat lelah exercise & ikut meal plan yg disediakan #TeamDemica.
.
Sape lagi yg nak kurus dengan Demica?
.
Sis nak bagi free coaching serta 5 lagi perkara free utk korang yg serius nak sis bantu.
.
Cepat Whatsapp admin 010-4315051 !
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurusdancantik

Terpaksa Ubah Tabiat Pemakanan utk Maintain Selimm?
.
Sekarang Mimi belasah je semua jenis makanan, spageti, pizza, kambing, kerbau semua Mimi telan tak semak fikir nombor kat weight scale tu..
.
Biarkan video ini berbicara. Video ni cukup utk menggambarkan keberkesanan Demica.
.
Sape lagi yg nak Mimi bantu utk tampil langsing?
.
==> WS "SLIM" ke 010-4315051
==> WS "SLIM" ke 010-4315051
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkuruscepat

TURUN 3KG WALAUPUN CONSUME KADANG2
.
Alhamdulillah dapat share feedback hari2 dengan korang. Adik ni share selera makan dia makin berkurang tau walaupun kadang2 lupa nak consume. Yang penting berat turun 3KG & memang adik ni nekad nak repeat order!💪🏻
.
Keep it up! Lepasni takleh lupa utk consume tau. Kalau consume hari2 mesti lagi banyak dapat turun berat.
.
Kalau nak kurus dengan #Demica juga cepat Whatsapp admin 010-4315051 .
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurussebelumraya

KOTAK PERTAMA TURUN 3-4KG
.
Wahhhh puas hati betul mcm ni adik ni share kotak pertama dah hilang 3-4KG, then walaupun stop kejap berat maintain je. Sekarang nak repeat box ke-2 dah. All the best okay! Don’t give up 👍🏻🔥.
.
Korang nak #TeamDemica bantu sampai dapat body size XS??
.
DAPATAKAN SEKARANG DGN HARGA PROMOSI.
.
Cepat whatsapp sis 013-9068007 atau
TEKAN LINK PADA BIO ❤️
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #produkkurusmurah #demicaubatkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #supplementkurus #supplementkurusmurah #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #like4likes #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

2 BOX TURUN 13KG
.
Wowww bestnyaaa adik ni cakap lepas konsisten consume 2 kotak Demica tengok2 berat turun 13KG!!😍 Dulu size XL skrg size M uolsss 💃🏻.
.
Alhamdulillah makin semangat la lepas ni nak repeat order & teruskan dengan plan diet bersama #Demica kan?? Tahniah dik 💪🏻👏🏻
.
Mesti ramai antara korang yg excited sangat nak cuba #Demica?🙃
.
Apa tunggu lagi, cepat contact admin 017-7333345
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

Beza kan????
.
Inchi lost makin ketara nampak.tau..dulu cust ni kata leher pun tak nmpak skg kemain longgar semua seluar baju..
Selera makan jadi berkurang..
.
🌼Menurunkan berat 3 - 5kg dalam 1minggu
🌼SEKAT SELERA MAKAN
🌼Menstabilkan metabolisme
🌼Menstabilkan kitaran haid, Menstabilkan hormon
🌼Menambah energi , menyegarkan tubuh
Mengandungi Ekstrak Daun Teh Hijau yang dipercayai dapat membantu membuang toksin / racun dalam tubuh
.
Berminat wasap 👇👇
.
☎ 0126224778
.
#sayajual #srianggunbymau #slimmingpill #slimmingherbs #produkkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #jamukurus #jamukurusherba #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

Inchi lost makin ketara nampak.tau..dulu cust ni kata leher pun tak nmpak skg kemain longgar semua seluar baju..
Selera makan jadi berkurang..
.
🌼Menurunkan berat 3 - 5kg dalam 1minggu
🌼SEKAT SELERA MAKAN
🌼Menstabilkan metabolisme
🌼Menstabilkan kitaran haid, Menstabilkan hormon
🌼Menambah energi , menyegarkan tubuh
Mengandungi Ekstrak Daun Teh Hijau yang dipercayai dapat membantu membuang toksin / racun dalam tubuh
.
Berminat wasap 👇👇
.
☎ 0126224778
.
#sayajual #srianggunbymau #slimmingpill #slimmingherbs #produkkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #jamukurus #jamukurusherba #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

LOSE 5KG, NAK REPEAT ORDER
.
Alhamdulillah hari2 ada je customer nak repeat order #Demica. Kalau tak berkesan takkan la customer nak repeat order ye tak?hehe
.
Perut yg kembang pun mula kempis tau kesan minum Demica. Tu belum exercise, klu tambah dgn exercise In shaa Allah lagi banyak turun.
.
Nak tak #TeamDemica guide sampai kurus??
Komen NAK
atau
Tekan link di bio utk fast response.
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

Hai korang ni antara #TeamDemica yg terawal jadi stokis. Sebelum jadi stokis mestilah kena consume dulu produk yg nak dijual utk tahu keberkesanan produk tu. Bila dah berjaya kuruskan diri sendiri, barulah boleh kuruskan org lain pulak. Sekarang upgrade jadi leader dah 👍🏻😍
.
Ada yg nak join #TeamDemica?? In shaa Allah HQ akan ajar korang dlm kelas marketing cara2 buat sales padu 🔥🔥.
.
Whatsapp admin 011-51112292 sekiranya berminat join team.
.
Untuk pertanyaan mengenai #Demica sila Whatsapp 0175419501.
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #produkkurusmurah #demicaubatkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #supplementkurus #supplementkurusmurah #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

[#STOKIS #EJEN DIPERLUKAN] Peluang dibuka kepada mereka diluar sana yg berkeinginan untuk jana side income lumayan secara online / offline .
.
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
KELEBIHAN EJEN
.
Produk Pelangsingan paling 'VIRAL 2017 & 2018' dan TERBUKTI. Dlm ertikata lain 'Mudah Jual'
.
Margin keuntungan 30% - 40% bg setiap item.
.
Kelas bimbingan drpd HQ secara berterusan.
.
Tool Marketing given.
.
Support Team.
.
Reward utk Ejen terbaik.
.
Seminar \ Choaching
.
Boleh lantik Ejen & 'Dropship Agent'
.
.
⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡
BERSEDIA UTK MULA JANA INCOME ?
.
.
HUBUNGI K.NOOR UTK LEBIH INFO
.
WHATSAPP 📲 019.901.1469
WHATSAPP 📲 019.901.1469
WHATSAPP 📲 019.901.1469
.
📲 ATAU… Tekan link bio di profile utk 'Direct Whatsapp' K.noor
.
.
🌐 Lebih INFO : carboflex2u.blogspot.my
.
.
#carboflex #oilflex #adavecarboflex #deflex #carboflextestimoni #adave #carboflexwithcla #carboflexstokis #bakarlemak #bakarlemakkawkaw #carboflexharga #carboflexcla #carboflexagent #carboflexdeflex #carboflexonline

Selalu makan macam2 sampai badan naik tak terkawal?? Anda mempunyai masalah berat badan dari dulu lagi?
.
Kini takperlu risau dengan adanya #Demica sebagai supplement kurus anda!🌹
.
Sebelum breakfast/lunch/dinner kena minum Demica dulu 1 sachet utk pastikan badan kekal langsing & lemak2 tepu senang nak lariii 💃🏻.
.
Korang nak tak kalau #TeamDemica nak bagi FREE COACHING, FREE GIFT & 4 LAGI BONUS FREE??
.
Cepat tekan link pada bio atau DM sis!
.
#sayajual #demica #DS0025 #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

hai korang☺️
.
Okay meh baca apa adik ni share selepas jadi pengguna setia #Demica . Dari packaging Qurose lagi adik ni duk consume sampai la repeat Demica. Katanya lepas turun 3-4KG dia stop kejap tp Alhamdulillah berat tak naik tau.
.
Selera makan pn makin berkurang, tapi jangan risau sbb Demica tak buatkan korang cirit birit atau mual 👍🏻🤗. Rasanya yg sedap sampai rasa mcm x complete klu sehari tak consume 💙.
.
Ada lagi nak jadi pengguna #Demica?
Cepat Whatsapp admin 0189074546
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

HILANG 7KG LEPAS CONSUME 1 BOX
.
Panas panas🔥 Alhamdulillah adik manis ni share dia berjaya turunkan 7KG dengan hanya 1 box #Demica . Congrats dear! Lepas repeat order jgn lupa share feedback lagi tau.
.
Sape nak kurus mcm adik ni??
📲Whatsapp 0189074546 .
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

Rahsia turun berat badan 2-5kg smggu. Kami bongkarkan utk anda.. Jom minum slimming detox dan kakicantiq tea. Boleh tengok testimoni kami.. Hanya yg terbaik utk yg terbaik.. COMBO SET : RM 40 (ADA 2 PACK TEH)
👉1)SLIMMING DETOX TEA™ RM15
👉2)KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) RM25
👉POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS)

WA 0193705174

#sayajual#produkkurus#quroseubatkurus#ubatkurus#supplementkurus#kurus#kurusdalam2minggu#kuruscepat#kurusdenganselamat#kurusdengancepat#jomkurus#carakurusbadan#kurussihat#atasimasalahgemuk#nakcantik#nakkurus#nakkuruscepat#nakkuruskanbadan#sayanakkurus#teamilafazila#qurose#bajuraya#kurussebelumraya#bajurayamurah

3 KOTAK HILANG 57KG
.
Aku yg dulu bukanlah yg sekarang! Dulu diejek sekarang dipuji. Hehe. Nampak tak penangan #Demica kat situ?? Berat turun dari 130KG kepada 73KG setelah berpenat lelah exercise & ikut meal plan yg disediakan #TeamDemica.
.
Sape lagi yg nak kurus dengan Demica?
.
Sis nak bagi free coaching serta 5 lagi perkara free utk korang yg serius nak sis bantu.
.
Cepat Whatsapp admin 010-4315051 !
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurusdancantik

Most Popular Instagram Hashtags