[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#asst2

MOST RECENT

Bila tengok video ni terbuai-buai dengan lagu favorite drama #goblin nih 😄
Irama lagu ni aduhai
Tetiba plak terbayang sambungan drama #awaksukasayatakseason2 #hilmanintan kat pantai layan anak2 comel mereka, Hazel & Crystal duk berlari-lari. Star Queen & Sweety pun menyebok sekali 😆mak hai!!!! jauh benor ter"imagine" ni 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️kih kih kih #angau
#jangankecamsis
#naksambungandramani
#dontgiveuptorequetasst2 #takcubataktahu #kamibuatbukanuntuknama #bukannakfamous
#buatdenganikhlas
#supportdramakesayangan #supportartiskesayangan
.
.
.
Repost from @ac.star.army using @RepostRegramApp - Special edit by acstar for @alvinchong123 @emma_maembongofficial also @ac.star.army 's followers (emmaalvin fans). This is for you.

LOVE,
acstar .
.
*you can repost this vids, but pls make sure do not hide the makers, resize or apply any filter. Tq

#alvinchong
#emmamaembong
#awaksukasayatak
#asst2
#imnotevenintheradar
#justlovewhatido
#beyou
#acstararmy .
. "Dengan kasih sayang Allah, tiada yang mustahil" cc @melurjelitaofficial To @alvinchong123
and @emma_maembongofficial , thank you for bringing #HilmanIntan #DamienYong to life with flying colours 💙💜 So @globalstationsb & @astrogempak can we have more of #AwakSukaSayaTak ? CNY, Hari Raya, Movie and Endless Seasons. Thank you and appreciate it 💙💜

Special edit by acstar for @alvinchong123 @emma_maembongofficial also @ac.star.army 's followers (emmaalvin fans). This is for you.

LOVE,
acstar .
.
*you can repost this vids, but pls make sure do not hide the makers, resize or apply any filter. Tq

#alvinchong
#emmamaembong
#awaksukasayatak
#asst2
#imnotevenintheradar
#justlovewhatido
#beyou
#acstararmy .
. "Dengan kasih sayang Allah, tiada yang mustahil" cc @melurjelitaofficial To @alvinchong123
and @emma_maembongofficial , thank you for bringing #HilmanIntan #DamienYong to life with flying colours 💙💜 So @globalstationsb & @astrogempak can we have more of #AwakSukaSayaTak ? CNY, Hari Raya, Movie and Endless Seasons. Thank you and appreciate it 💙💜

Kesimpulan dia.. Saya love babies 💖Awak love babies 💖 Kita sama2 love babies 💕💕😄 ° °

Kepada @astrogempak @globalstationsb kami mahukan #AwakSukaSayaTakSeason2 #AwakSukaSayaTakSpecial #AwakSukaSayaTakRaya bersama gandingan mantap dan serasi @alvinchong123 dan @emma_maembongofficial sebagai #HilmanIntan. ❤️💜💙 ° °

#AlvinChong123 #EmmaMaembong
#AwakSukaSayaTak #HilmanIntan
#sweetcouple #bestcouple
#TeamEmmalvin #ACTeam
#TeamTakBolehMoveOn
#SpreadLoveNotHate ° °

#Repost @szaleha8532
(@get_repost)
• • •
Dua dua suka baby 💖👯👯
Fathermaterial and mothermaterial
Happy together
@alvinchong123
@emma_maembongofficial Eh dah bahasakan diri awak awak pula kan bukan lagi i u ..bila guna i you maksud marah kan kata hilman jadi bila guna awak awak ini bermakna tak marah lah maksudnya sayang la kan mama and baby pus
#happytogether
#happyfamily
#mamababypus
#hilmanandintan
#awaksukasayatak
#Mencintaimu
@alvinchong123
@emma_maembongofficial
Good morning
Have a nice day mulakan hari dengan pasangan yang sweet hidup kita pun akan jadi sweet hari ini💖💖💖💕💋🌹🌹🌹

Assalamualaikum... Selamat Pagi....
Mesti ramai tidur senyum 😊 atau tak tidur langsung...🐼🐼🐼🐼. Hihi..
.
Tak tau kenapa kalau tgk dua org ni mesti teringat & rindu kat Hilman Intan. Agaknya selagi tak keluar #ASST2 atau #ASSTRAYA selagi tu ada bayangan #HilmanIntan di mana2. Hehehe 😉
.
#masihtakbolehnakmoveonjanganmarahtau
.
➡ Jom support & sign petition #Awaksukasayatakseason2, korang boleh klik link di bio profile kami. .
#Repost @bee_yazz - .
Rindunya nak tengok @alvinchong123 & @emma_maembongofficial berlakon bersama lagi. Suka sangat tengok chemistry lakonan & friendship derang... hope #awaksukasayatakseason2 akan jadi kenyataan #fenomena
#pandajoget #pandacute .
.
.
Dear @astrogempak kami peminat2 nak Awak Suka Saya Tak Season 2 please please please
Terima Kasih
Support ASTRO padat padat ❤️💙💜❤️💙💜❤️💙💜❤️💙💜
Cc @melurjelitaofficial
@pah_taha
@globalstationsb .
.
#TeamTakBolehMoveOn
#awaksukasayatak
#awaksukasayatakseason2 #awaksukasayatakraya
#dramamelekatdihati #hilmanintan
#alvinchong #emmamaembong #melurjelita #astrogempak #supportastropadatpadat
#supporteralvinchong #spreadlove #supportcareer #acteam #mencintaimu
#lagumu #alvinturns27 #birthdayboy #teambeeyazz

Finally... 😍😘❤❤
#4ofus #TR #ASST2
.
#Repost @bee_yazz
.
TerLajak Rindu #awaksukasayatak .
.
.
#TR : Our Dream Achieved
Photo four of Us
#TR : First Mission done. Result ❌ (but still hoping)
#TR : Second Mission in progress.
Don't Give up. Do the best. #TR
Team Petition #awaksukasayatak
@bee_yazz : Draft petition for #awaksukasayatakseason2
Creating online petition via GoPetition Web
@adnarim_mahsih : editor
@eyylla : promoting petition via FB & IG
.
.
.
Kepada peminat2 #awaksukasayatak yg dah sign, kami ucapkan jutaan terima kasih kerana support petition ini. Semoga usaha ini , permintaan asst season 2 terlaksana 😍😍😍 .
.
.
@alvinchong123
#alvinchong #alvinturns27 #TR
#dontgiveup #dothebest #talentedactor #talentedsinger #handsomeactor #humbleperson #awesomeactor #awaksukasayatak #mencintaimu #umdomestic #universalmusicmalaysia #roadtointernationals #lagumu #supporteralvinchong #supportcareeralvin #acteam #spreadlove #positivevibes

@Regranned from @asiahasm - Alvin & Emma Dearest 💜❤️💙 ° °

I am so happy to see both of you spending time together happily, had fun together, teased each other and laugh together. Both of you are so sweet..☺️ ° °

Thank you so much for bringing #HilmanIntan to life with flying colours. The chemistry between both of you are undeniable. Because of you guys, not only as #HilmanIntan but also as Emma and Alvin always made our life happy and cheerful..😉😉😁 I'm looking forward for your next drama together especially in #ASST2..😊 ° °

Dear @astrogempak @globalstationsb @aliaramly @pah_taha @rajaahmad @raqimball please make our dream come true for #AwakSukaSayaTakSeason2 #AwakSukaSayaTakSpecial #AwakSukaSayaTakRaya. We miss our #HilmanIntan so much. #ASST is AWESOME with the best unique story line. TQVM Astro. 💙🌹💙 ° °

#AwakSukaSayaTak
#AlvinChong123
#EmmaMaembong
#HilmanYong
#PuteriIntanZulaikha
#HilmanIntan
#apeknenekkebayan
#sweetcouple
#bestcouple
#alvinchongsupporter
#supportcareeralvin
#supportourlocalartists
#supportgreattalents
#TeamEmmalvin
#ACTeam
#TeamTakBolehMoveOn
#SpreadLoveNotHate ° °

Credit photo : @alvinchong123 Ig / @emma_maembongofficial Ig & Igs

Alvin & Emma Dearest 💜❤️💙 ° °

I am so happy to see both of you spending time together happily, had fun together, teased each other and laugh together. Both of you are so sweet..☺️ ° °

Thank you so much for bringing #HilmanIntan to life with flying colours. The chemistry between both of you are undeniable. Because of you guys, not only as #HilmanIntan but also as Emma and Alvin always made our life happy and cheerful..😉😉😁 I'm looking forward for your next drama together especially in #ASST2..😊 ° °

Dear @astrogempak @globalstationsb @aliaramly @pah_taha @rajaahmad @raqimball please make our dream come true for #AwakSukaSayaTakSeason2 #AwakSukaSayaTakSpecial #AwakSukaSayaTakRaya. We miss our #HilmanIntan so much. #ASST is AWESOME with the best unique story line. TQVM Astro. 💙🌹💙 ° °

#AwakSukaSayaTak
#AlvinChong123
#EmmaMaembong
#HilmanYong
#PuteriIntanZulaikha
#HilmanIntan
#apeknenekkebayan
#sweetcouple
#bestcouple
#alvinchongsupporter
#supportcareeralvin
#supportourlocalartists
#supportgreattalents
#TeamEmmalvin
#ACTeam
#TeamTakBolehMoveOn
#SpreadLoveNotHate ° °

Credit photo : @alvinchong123 Ig / @emma_maembongofficial Ig & Igs

Mood #rindu dah datang ni.... Rindu kat Hilman Intan huhuhu...
Kenapa laa scene ni takde.. hrp adalah dlm #ASST2 or #ASSTRAYA masa imbasan kembali ker.. flash back ker..hehehe 😉😊😁
.

#Repost @asiahasm(@save.repost) #Mencintaimu by @alvinchong123 #AwakSukaSayaTakSeason2 #AwakSukaSayaTakSpecial #AwakSukaSayaTakRaya
@astrogempak @globalstationsb
@alvinchong123 @emma_maembongofficial
@pah_taha @aliaramly ° ° #Repost @adiwish77
(@get_repost)
• • •
Antara scene yg tiada dalam awak suka saya tak..@alvinchong123
@emma_maembongofficial
Sama cantik sama padan..bagai pinang di belah 2.. Sebagai peminat #awaksukasayatak , kami takkan putus asa untuk request sambungan drama ASST season 2. Drama ini mempunyai kelainan & keunikannya tersendiri. Lain daripada drama lain. Watak hilman yg dicipta @melurjelitaofficial telah memberi kesan kepada ramai penonton. Kami yakin novel ASST part 2 hasil tangan Puan @melurjelitaofficial pasti memberi fenomena baru jika drama ini disambung mengikut jalan novel tersebut. Drama ASST yg ditayangkan baru2 ini telah menonjolkan bakat @alvinchong123 sebagai Hilman. Digandingkan dgn salah seorang pelakon wanita terbaik tanahair iaitu @emma_maembongofficial . Chemistry mereka berdua sangat menjadi. Tidak kurang hebat bakat pelakon2 lama & pelakon2 baru yang lain 😍. Dear @astrogempak , Kami rindu, kami mahukan sambungan ASST season 2. Tq
Cc @globalstationsb @bambam_studios @melurjelitaofficial .
.
.
jom join pelancaran novel ASST oleh @melurjelitaofficial di Pesta Buku Antrabangsa Kuala Lumpur 27 Apr 18-6 Mei 18. 😍 .
.
.
Jom support & sign petition ASST 2 , petition .Tekan latest link di bio profile kami @bee_yazz @eyylla @adnarim_mahsih @adiwish77 @arin0609 @alongjamakyah_nizers @asiahasm atau sesiapa yg ada link ni. Atau google search ASST Season 2 petition. Tq 💖
.
.
.
#TeamTakBolehMoveOn
#awaksukasayatak
#awaksukasayatakseason2 #awaksukasayatakraya
#dramamelekatdihati #hilmanintan
#alvinchong #emmamaembong #supporteralvinchong #spreadlove #supportcareer #mencintaimu .
.
Kalau nak repost silakan ya..😄

Kalau lalu dekat TER mesti teringat cerita #asst harap sangat ada #asst2 pastu shoot dekat terengganu lagi😍

Fenomena #awaksukasayatak .
.
Intan = Degil, Pemalu
Hilman = Penyabar, bersopan santun
.
.
Kepada pihak @astrogempak , Kami ingin memohon agar pihak astro membuat sambungan drama #awaksukasayatakseason2. Ramai penonton2 & peminat2 ASST di luar sana menaruh harapan yang tinggi agar sambungan Drama ASST Season 2 menjadi kenyataan. Ini kerana Story line drama ini terbukti lain daripada drama lain & ia telah melekat di hati para penonton sehingga ramai yang belum move on. Kami yakin gandingan mantap @alvinchong123 & @emma_maembongofficial serta novel ASST Bahagian 2 yang bakal dilancarkan oleh Pihak @melurjelitaofficial tak lama lagi akan membawa fenomena baru dalam slot megadrama. Begitu juga fenomena baru ini pasti melanda seluruh tanahair, Singapura, Brunei, selatan Thailand & Indonesia 💜💙
Kami berharap pihak @astrogempak pertimbangkan Sambungan drama #awaksukasayatak versi special/season2 mengikut jalan cerita seperti novel ASST Bahagian 2 oleh @melurjelitaofficial
Kami mencadangkan lagu terbaru @alvinchong123 "MENCINTAIMU" sebagai OST drama ini 😄
Terima Kasih 💙💜❤️
Cc @globalstationsb
@pah_taha
@melurjelitaofficial .
.
Jom join pelancaran novel ASST oleh @melurjelitaofficial di Pesta Buku Antrabangsa Kuala Lumpur 27 Apr 18-6 Mei 18. 😍 .
.
Jom support & sign petition ASST 2 , petition berjalan seperti biasa sehingga target dicapai.Tekan link di bio profile kami . Atau google search ASST 2 petition. Tq 💖
.
.
#TeamTakBolehMoveOn
#awaksukasayatak
#awaksukasayatakseason2
#awaksukasayatakcny
#awaksukasayatakraya
#dramamelekatdihati
#hilmanintan
#alvinchong
#emmamaembong
#supporteralvinchong
#supportcareer
#spreadlove
#mencintaimu
#teambeeyazz .
.
.
Repost from @szaleha8532 using @RepostRegramApp - #Throwback episode 8 hari ni kat astro ria bertambah tambah la rindu #AwakSukaSayaTak pls @astrogempak @globalstationsb buat sambungan #asst2 peminat dah tak sabar menonton sambungan #asst 2 3 4 5 6 buat banyak banyak episode .... Still tak boleh move on
#AwakSukaSayaTak
#gengtakbolehmoveon
#loveteroxx
@emma_maembongofficial
@alvinchong123

#Throwback episode 8 hari ni kat astro ria bertambah tambah la rindu #AwakSukaSayaTak pls @astrogempak @globalstationsb buat sambungan #asst2 peminat dah tak sabar menonton sambungan #asst 2 3 4 5 6 buat banyak banyak episode .... Still tak boleh move on
#AwakSukaSayaTak
#gengtakbolehmoveon
#loveteroxx
@emma_maembongofficial
@alvinchong123
@astrogempak
@globalstationsb
@pah_taha
@aliaramly
@raqimball

Happy Birthday baby pus @alvinchong123 we LOVE u 💓😍😘semoga di permudahkan dan sihat selalu 😘

Cc:@emma_maembongofficial
#happybirthday
#asst2
#asst
#acfc
#emmalvin
#repost

Mcm mana boleh teringat pulak dialog ni lps nmpk posting dr ig @bee_yazz ni.

Intan selepas 10thn...
Intan: Hilman.. bahagia tak Hilman dgn Intan?..
Hilman: Bahagia sangatttt.. 😃😃😄
.
.
#Repost From @bee_yazz .
Imbasan #awaksukasayatak .
.
"BAHAGIA ITU SANGAT INDAH"
Lagu latar LAGUMU nyanyian @alvinchong123 .
.
Petikan Novel #awaksukasayatak edisi terkini
BAB 90 muka surat 685
"Hilman...awak jahat! Semuanya tertulis I LOVE YOU!" Geram dan geli hati. Hilman dihujung sana ketawa riang! Tidak tahu apa yang mereka tulis konon! Malam ini, kami asyik tersenyum dan tertawa.
.
.
Sebagai peminat #awaksukasayatak , kami takkan putus asa untuk request sambungan drama ASST season 2. Drama ini mempunyai kelainan & keunikannya tersendiri. Lain daripada drama lain. Watak hilman yg dicipta @melurjelitaofficial telah memberi kesan kepada ramai penonton. Kami yakin novel ASST part 2 hasil tangan Puan @melurjelitaofficial pasti memberi fenomena baru jika drama ini disambung mengikut jalan novel tersebut. Drama ASST yg ditayangkan baru2 ini telah menonjolkan bakat @alvinchong123 sebagai Hilman. Digandingkan dgn salah seorang pelakon wanita terbaik tanahair iaitu @emma_maembongofficial . Chemistry mereka berdua sangat menjadi. Tidak kurang hebat bakat pelakon2 lama & pelakon2 baru yang lain 😍. Dear @astrogempak , Kami rindu, kami mahukan sambungan ASST season 2. Tq
Cc @globalstationsb @pah_taha @melurjelitaofficial .
.
.
jom join pelancaran novel ASST oleh @melurjelitaofficial di Pesta Buku Antrabangsa Kuala Lumpur 27 Apr 18-6 Mei 18. 😍 .
.
.
Jom support & sign petition ASST 2 , petition .Tekan latest link di bio profile kami @bee_yazz @eyylla @adnarim_mahsih @adiwish77 @arin0609 @alongjamakyah_nizers @asiahasm atau sesiapa yg ada link ni. Atau google search ASST Season 2 petition. Tq 💖
.
.
.
#TeamTakBolehMoveOn
#awaksukasayatak
#awaksukasayatakseason2 #awaksukasayatakraya
#dramamelekatdihati #hilmanintan
#alvinchong #emmamaembong #melurjelita #supporteralvinchong #spreadlove #supportcareer #mencintaimu
#lagumu #teambeeyazz .
.
.
Kalau nak repost silakan ya..😄

Baby pus : you ni kan semua tak tau ini tak tau itu tak tau
Mama : mule dah mule dah..
Baby pus : betul ape, you ni smue bende tak tahu smue nak kena ajar
Mama : so, you tak ikhlas lah ni ajar i
Baby pus : ada i cakap tak ikhlas ke, apepon akan i buat asal bisa buat you bahagia
Mama : betul ke ni, malu pula i
Baby pus : ( mengalihkan pembicaraan ) so cane pemandangan kat sini, best tak
Mama : best sangat...
Baby pus : suke....😊
Mama : suke sangat sangat, tq baby pus
Baby pus : welcome 😊😊 #emmalvin
#teamemmalvin
#emmalvinforevergroup
#emmalvinforeverofficial
#alvinchong123
#emmamaembong
#janjiallahitupasti
#cintatakpernahsalah
#jodohpastibertemu👫
#truelove
#sabarituindah❤️ #doayangbaikbaik
#cakapyangbaikbaik
#tiljannah💛
#ASST
#ASST2
#ASSTRaya

@emma_maembongofficial
Adikku tintong #intanzulaikha 🤣💕😔 takde da tmpt nak gadu,nak manja2 @emma_maembongofficial , korg rindu tak #awaksukasayatak ? Klu rindu request byk2 kat @astrogempak jgn lupa tau..mana la tau ada #ASST2 #ASSTRAYA 😘❤️

Alamakk apek dh buat kita rindu #AwakSukaSayaTak more!!! Aww kite pon rindu kat #StarQueen kite ni ;) @astrogempak @globalstationsb buatlah... #AwakSukaSayaTak2 pleaseeee *acah comel* 😂 kitaorg rindu @alvinchong123 n @emma_maembongofficial blakon sesama 😩Tolonglaa kitaorg yg craving for #asst2 ni 🙏 Guyss jgn stop request taw #MissHilmanIntan #Hilman #Intan #AlvinChong #EmmaMaembong #Emmalvin #Awaksukasayatak #gengxlehmoveon

Baby pus : " mama buat apa kat sini "
Mama : ( merajuk manja ) " tak ade ape....."
Baby pus : " jom lah balek, kan dah basah "
Mama : " taaknaaaakk........ "
Baby pus : " kenapa dengan you i ajak baik baik tau "
Mama : " taknak... taknak.... taknak..... "
Baby pus : " eeeee...... you ni kan, kejap merajuk kejap merajuk. Apa salah i "
Mama : " tanya i pulak, tanya lah diri you tu "
Baby pus : " ye ... ye... i salah, i minta maaf ok. Jom balik nanti sakit i juga yang susah "
Mama : ( dengan senyum manja ) " jom.. "
"Sambil berjalan baby pus senyum senyum sebab mama dah tak merajuk lagi"

#emmalvin
#teamemmalvin
#emmalvinforevergroup
#emmalvinforeverofficial
#indahnyapersahabatan
#alvinchong123
#emmamaembong
#bestcouple
#janjiallahitupasti
#cintatakpernahsalah
#jodohpastibertemu
#tulangrusuktakakanpernahtertukardgnpemiliknya😇😇😉😍 #truelove
#sabarituindah❤️ #doayangbaikbaik
#cakapyangbaikbaik
#ASST
#ASST2
#ASSTRaya

💕🌈💕🌈💕🌈💕🌈💕🌈💕💕🌈#awaksukasayatakspecial #awaksukasayatak #awaksukasayatak2 #happycny #happynewyear #asst #ASST2

#Repost @bee_yazz (@get_repost)
・・・
Hilman ku dah kembali. Masa ni rasa nak peluk aje hilman on behalf Intan kikikiki. Bila hilman cakap "I missed you too " alahai cair akak ....🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😆😆rindunya rindu bangat 🙈
.
.
To @alvinchong123
and @emma_maembongofficial , thank you for bringing #HilmanIntan #DamienYong to life with flying colours 💙💜 So @globalstationsb & @astrogempak @astroriamalaysia @astromalaysia can we have more of #AwakSukaSayaTak ? Season2, CNY, Hari Raya, Movie and Endless Seasons. Thank you and appreciate it 💙💜
.
.
Kepada peminat2 ASST yang mahu permintaan jadi kenyataan kena request & tag astrogempak banyak2 tau😄
Jom sign petition #awaksukasayatakseason2 , korang boleh klik link di bio profile kami. Mudah sahaja. 😍
"Petition ni ada asas & panduan tertentu. Seperti abam avin ckp dalam ig live tempohari, dia dpt tahu ada "PLAN" nak buat & tengah bincang berapa episod. Bak kata orang dlm tempoh "merisik" belum ada black & white.. banyak lagi novel2 tengah beratur nak jadikan drama... 😄Doakan Semoga novel Awak Suka Saya Tak Part 2 oleh @melurjelitaofficial akan terpilih dgn segera 😄😍
.
.
#TeamTakBolehMoveOn
#awaksukasayatak
#awaksukasayatakseason2
#awaksukasayatakcny
#awaksukasayatakraya
#dramamelekatdihati
#hilmanintan
#alvinchong
#emmamaembong
#supporteralvinchong
#spreadlove
#mencintaimu
#teambeeyazz .
.
Repost from @syamsi2908 using @RepostRegramApp - Siapa tau dialog ni??? 😍😍😭😭😭 #FastRepost from @emmalvinforeverfans by @fastrepost_app
•••
@alvinchong123 : i miss you too @emma_maembongofficial
@alvinchong123
@emma_maembongofficial
@hotfm976 , @era_fm ,@sinarfm, @thrgegar
Please mainkan lagu @alvinchong123 #mencintaimu
#asst
#asst2
#asstcny
#gengtakbolehmoveon

Most Popular Instagram Hashtags