#asst2

MOST RECENT

Rindu #ASST. Semoga akan ada #ASST banyak banyak lagi. Kawan kawan mari kita VOTE utk #ASST2 😍😍
.
.
TELEKUNG AAISYAH #AwakSukaSayaTakRaya .
.
.
Alhamdulillah, order telah dibuka sekarang setelah kehabisan stock seketika 😭😭😭 terima kasih kerana sabar menunggu.
.
.
.
FB | Needleworks Kuala Lumpur
IG | Needleworkskl
DM & Whatsapp Only : 0192938714
.
.
#telekungumrah #telekunghaji #telekungcantik #telekungmalaysia #telekungcantik #telekung #telekungbrunei #telekungSingapore #fashion #fashionblogger #fashionista #ootd #Fattzura #telekungviral2018

Because your eyes are always honest. They will always be telling the truth, even if mouth is telling a lie. . . . miss both of your emmalvin...... Harap sangat akan Ada sambungan #asst2
Pls @globalstationsb @astrogempak @nizamzakaria kami #gengtakbolehmoveon nak Kan #asst pls
#spreadlovenothate
#alwayscomelandsweet
#alwaysproundofyou

Hilman Intan kami pun rindu dgn ke-sweet-an korang berdua ...sedang membawang pun kiut kan korang..harap2 ada #asst2 utk kami lepaskan rindu dan utk korang berdua membawang lagi hehe 🙊🙊🙊❤❤❤
.
#alvinators
#alvinemmaduet
.
#Repost @alvinchong123(@repost_via_instant)Miss working with this one. We were actually membawang while waiting for the camera to get ready. 🤷🏻‍♂️🙊 #thatswhatfriendsdo

❤❤❤
@alvinchong123
@emma_maembongofficial
.
Kami team #EmmalvinSupporter pun sangaaaaattt rindukann gandingan mama & baby puss..
Kami sentiasa akn doakan kejayaan dan support kerjaya korang berdua..❤❤
Kitorang try to fight byk lagi gandingan #emmalvin❤ ..pasti meletop!!
MIZZ BOTH OF U..😍
.
.
Regrann from @alvinchong123 - Miss working with this one. We were actually membawang while waiting for the camera to get ready. 🤷🏻‍♂️🙊 #thatswhatfriendsdo
.
.
#supportalvinchong
#supportemmamaembong
#supportemmalvinforever💕
#EmmalvinSupporter
#emmalvinforever
#ASST2
#alvinemmaduet
#spreadlovenothate❤
✌😍
rose of jannah🌹 - #regrann

Kami fan lagi rindukan. Hilman n intan #asst #asstraya..... Hope lepas ni akan ada asst2 hope @alvinchong123 @emma_maembongofficial akan berkerja sama lagi untuk berlakon sekali gus dapat membawang bersama 😂😂😂
.. .. .. Pls @globalstationsb @astrogempak
@nizamzakaria kami para fan mahukan #asst2 #awaksukasayatak2 pls pls tunaikan impian kami
#spreadlovenothate
#alwaysbehindyou
#alwayscomelandsweet
#regann @alvinchong123
Miss working with this one. We were actually membawang while waiting for the camera to get ready. 🤷🏻‍♂️🙊 #thatswhatfriendsdo

#awaksukasayatak2
Dengan kasih sayang Allah. Tiada yang yang mustahil... Semoga #asst akan Ada sambungan #asst2
Pls @globalstationsb @astrogempak @nizamzakaria nak request #asst2.... Kami fan masih take boleh move on... Dengan lakonan hebat emmalvin..... @alvinchong123
@emma_maembongofficial #gengtakbolehmoveon
#asst2
#alwayssweetncomel
#alvinemmaduet
#alvinchong
#spreadlovenothate

Tetiba rindu laa dgn Hilman Intan.. Rindu nk tgk kisah diaorg lagi.. Agak2 dpt ker tgk kesinambungannya dlm #ASST2
sementara tu nak repeat semula laa #ASSTRaya 😍
.
-suka tgk scene dlm video ni sbb mcm nmpk rama2 berterbangan jer..😉🦋🦋🦋
.
Intan: Awak lain...
Hilman : Lain macamanaaaaa... (alahai lembutnya...hihi😍🦋)
.
cc:
@alvinchong123
@emma_maembongofficial
@nizamzakaria
@globalstationsb
.
.
#TeamTakBolehMoveOn
#awaksukasayatak
#awaksukasayatakraya
#awaksukasayatak2
#HilmanIntan
#alvinchong
#emmamaembong
#hilmanyong
#intanzulaikha
#acteam
#alvinchongsupporter .
.

😍😍😍😍😍
#awaksukasayatakraya
.
.
MISS BOTH OF THEM😢
HILMAN & INTAN❤
@alvinchong123
@emma_maembongofficial
.
.
#misshilmanintan😘
#asstlovers💕
#awaksukasayatak
#awaksukasayatak2
.
Mohon sangat ada lagi kesinambungan #asst2
Drama ni hidup ..& mmberi byk erti kehidupan..
❤❤❤
@globalstationsb
@astrogempak
@pah_taha
@nizamzakaria
@astroriamalaysia
🌹🤗
#supportemmalvinforever🌸

Aduhhhh...sweetnya... #awaksukasayatakraya ep 2

Walaupun dah tamat tapi masih terasa semua yg telah berlaku antara hilman dan intan..maknanya lakonan @alvinchong123 & @emma_maembongofficial berkesan sgt2 sehingga berjaya merobek jantung hati..hehe emo pulak akak..apa2 pun harap2 akan ada #asst2 nanti ..klau takder pun baca lah novel asst2..nobody can replace Alvin & Emma as Hilman & Intan..harap2 pihak @globalstationsb
akan membuat sambungan #awaksukasayatak dan masih kekalkan alvin & emma as hilman n intan 💓💓
.
#Repost @alvinchong123(@repost_via_instant)Thank you for the wonderful journey of #awaksukasayatak and #awaksukasayatakraya . ❤️🌹 Mohon maaf klau ada sebarang kesilapan. Tq @astroriamalaysia @globalstationsb and arwah @melurjelitaofficial for giving me this opportunity. Till next time 👋🏻
.
igs @alvinchong123 ..2nd pict

❤❤❤❤❤
#awaksukasayatakraya
@alvinchong123
@emma_maembongofficial
.
.
THE END...
🦋🦋🦋🦋🦋
Till we meet again.. #ASST2
.
.
.
#supportemmAlvinforever💕
#asstlovers💕
#lovebothofyou
✌😍

Sweet couple.....serasi bersama.....
Tak puas menonton #awaksukasayatakraya📺 penamat yang membahgiakan....pls nak sambungan #asst2 plsz @nizamzakaria @globalstationsb lakonan mantap @alvinchong123 @emma_maembongofficial
#regann @alvinchong123
@alvinchong123 - Thank you for the wonderful journey of #awaksukasayatak and #awaksukasayatakraya . ❤️🌹 Mohon maaf klau ada sebarang kesilapan. Tq @astroriamalaysia @globalstationsb and arwah @melurjelitaofficial for giving me this opportunity. Till next time 👋🏻 - #regrann

❤❤❤❤
.
Love this picture sooo much !!
Tqq 4 sharing this Alvin..😍
@alvinchong123
@emma_maembongofficial
⚘⚘
Congratulations Alvin..Emma..
Lakonan yg sgt hebat dan memberi kesan dhati...
We gonna miss both of u..😢😢
Harap sgt ada kesinambungan #asst2
We 'll fight 4 it..!!!
Till we meet again #hilmanintan❤❤
.
#misshilmanintan😘
#asstlovers💕
#supportemmAlvinforever💕
rose of jannah🌹 - #regrann
.
.
Regrann from @alvinchong123 -
Thank you for the wonderful journey of #awaksukasayatak and #awaksukasayatakraya . ❤️🌹 Mohon maaf klau ada sebarang kesilapan.

Tq @astroriamalaysia @globalstationsb and arwah @melurjelitaofficial for giving me this opportunity. Till next time 👋🏻
🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋

Most Popular Instagram Hashtags