#asst2

MOST RECENT

Best nye kalau dpt bergambar dgn @alvinchong123 kat amsterdam kan uolss.happy birthday sis @pah_taha harap2 la akan ada #asst2 ❤❤❤

Evenpun Today Menimbun Kerja Cik Ana (On Leave Seminggukan😅)...Tapi Cik Ana Happy... Semangat Settlekan Kerja(walaupun mmg xkan dpt settle sehari punya)..Sebab Novel Beli Online Dah Sampai Kat Opis Last Week Lagi... #asst2 #melurjelitalovers #melurjelitadalamkenangan #dominanitudia #dominanitudiabymayairis #novelduomalamni #settleonebyone #taksabar #mypassion #mylove #addiction #noveladdicted #novelcollection

@Regrann from @qashaelisha13 - Trowback, kenangan Meet & Greet #awaksukasayatak di MPH NU Central. Masa ni Alvin dan Emma pakai sedondon, black and white. Sampai skrg saya masih tak blh move on dgn drama ni. Harap adala sambungan #asst2, @astrogempak @globalstationsb .
-
@alvinchong123 @emma_maembongofficial
#happyfirstanniversary
#asst

Trowback, kenangan Meet & Greet #awaksukasayatak di MPH NU Central. Masa ni Alvin dan Emma pakai sedondon, black and white. Sampai skrg saya masih tak blh move on dgn drama ni. Harap adala sambungan #asst2, @astrogempak @globalstationsb .
-
@alvinchong123 @emma_maembongofficial
#happyfirstanniversary
#asst

Happy first anniversary #hilmanintan #awaksukasayatak . 25 sept hari pertama tayangan #ASST
-
@alvinchong123 @emma_maembongofficial @globalstationsb and to all crew of #asst drama.

Dapat dah!! Terbitan terakhir karya melur jelita.. doakan buat arwah kak melur jelita.. semoga beliau tenang disana.. al-fatihah.. #awaksukasayatak2 #melurjelita #awaksukasayatak #asst #asst2 #novel #novelmelayu

Ever heard Unit Berkuda PDRM ? One of my inspirations tau 😝🐎❤️ kuda tinggi tapi rider dia biasa2 je 😂♥️
▫️
▫️(swipe more to see video)
▫️
▫️
▫️
#unitberkudapdrm #horse #sultanmahmudairport #hakaksado #musically #musicallyapp #tiktok #tiktokapp #MusicallyMalaysia #musicallymalaysia #musicallymalaysian #musicallyindonesia #musicallyindo #musergeneration #InstaFamous #Famous #MiniLove #AsstRaya #Asst2 #DramaAwakSukaSayaTakRaya

Ya Allah dah berhabuk sangat dah IG ni😅 tp drama #asst tetap di hati tau❤
.
Alhamdulillah dah sampaii stok telekung ready solat aka telekung Emma Maembong.
.
Sape yg pernah tgk cerita #awaksukasayatak #sayangpapasayatak mesti familiar dgn telekung ni kan😁
In sya Allah Superrrr selesa👍👍👍
Harga pn sangat2 berpatutan
.
Sape nak order Whatsapp www.wasap.my/+601153383796
.
Boleh follow
@hanirosehijab @hanirosehijab
@hanirosehijab @hanirosehijab
.
Nanti akan update kat situ ye😉
.
#authorisedagentneedleworkskl
#agentkotabharuneedleworkskl
#telekungreadysolat
#telekunghajidanumrah
#telekunghaji
#telekungumrah
#telekungemma
#emmamaembong
#asst #aastraya #asst2
#awaksukasayatak2
#awaksukasayatakraya
#sayangpapasayatakraya

Adakah harapan #asst2?? Regrann from @nisah0304 - Tadi siang ada fan yg tanya tentang ASST2 kpd @jesselimoriginal dlm ig post akak ...tu beliau reply beritau tentang ASST2..jom baca.
.
Repost ig @jesselimoriginal
With @emma_maembongofficial
@alvinchong123 - #regrann

Because your eyes are always honest. They will always be telling the truth, even if mouth is telling a lie. . . . miss both of your emmalvin...... Harap sangat akan Ada sambungan #asst2
Pls @globalstationsb @astrogempak @nizamzakaria kami #gengtakbolehmoveon nak Kan #asst pls
#spreadlovenothate
#alwayscomelandsweet
#alwaysproundofyou

Hilman Intan kami pun rindu dgn ke-sweet-an korang berdua ...sedang membawang pun kiut kan korang..harap2 ada #asst2 utk kami lepaskan rindu dan utk korang berdua membawang lagi hehe 🙊🙊🙊❤❤❤
.
#alvinators
#alvinemmaduet
.
#Repost @alvinchong123(@repost_via_instant)Miss working with this one. We were actually membawang while waiting for the camera to get ready. 🤷🏻‍♂️🙊 #thatswhatfriendsdo

❤❤❤
@alvinchong123
@emma_maembongofficial
.
Kami team #EmmalvinSupporter pun sangaaaaattt rindukann gandingan mama & baby puss..
Kami sentiasa akn doakan kejayaan dan support kerjaya korang berdua..❤❤
Kitorang try to fight byk lagi gandingan #emmalvin❤ ..pasti meletop!!
MIZZ BOTH OF U..😍
.
.
Regrann from @alvinchong123 - Miss working with this one. We were actually membawang while waiting for the camera to get ready. 🤷🏻‍♂️🙊 #thatswhatfriendsdo
.
.
#supportalvinchong
#supportemmamaembong
#supportemmalvinforever💕
#EmmalvinSupporter
#emmalvinforever
#ASST2
#alvinemmaduet
#spreadlovenothate❤
✌😍
rose of jannah🌹 - #regrann

Kami fan lagi rindukan. Hilman n intan #asst #asstraya..... Hope lepas ni akan ada asst2 hope @alvinchong123 @emma_maembongofficial akan berkerja sama lagi untuk berlakon sekali gus dapat membawang bersama 😂😂😂
.. .. .. Pls @globalstationsb @astrogempak
@nizamzakaria kami para fan mahukan #asst2 #awaksukasayatak2 pls pls tunaikan impian kami
#spreadlovenothate
#alwaysbehindyou
#alwayscomelandsweet
#regann @alvinchong123
Miss working with this one. We were actually membawang while waiting for the camera to get ready. 🤷🏻‍♂️🙊 #thatswhatfriendsdo

#awaksukasayatak2
Dengan kasih sayang Allah. Tiada yang yang mustahil... Semoga #asst akan Ada sambungan #asst2
Pls @globalstationsb @astrogempak @nizamzakaria nak request #asst2.... Kami fan masih take boleh move on... Dengan lakonan hebat emmalvin..... @alvinchong123
@emma_maembongofficial #gengtakbolehmoveon
#asst2
#alwayssweetncomel
#alvinemmaduet
#alvinchong
#spreadlovenothate

Most Popular Instagram Hashtags